شیعه و شرک در قرآن

Home انجمن ها شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت شیعه و شرک در قرآن

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  کلمه در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 67)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    برادرم اگر قران را قبول دارید به این آیات قران مراجعه کنید . 20و 21 نحل (وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ لَا يَخْلُقُونَ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ ﴿٢٠أَمْوَاتٌ غَيْرُ‌ أَحْيَاءٍ ۖ وَمَا يَشْعُرُ‌ونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ) (معنی : کسانی را که غیر از خدا می‌خوانند، چیزی را خلق نمی‌کنند؛ بلکه خودشان هم مخلوقند! (۲۰) آنها مردگانی هستند غیر زنده؛ و نمی‌دانند در چه زمانی محشور می‌شوند! )

و آیه 22 فاطر (وَمَا يَسْتَوِي الْأَحْيَاءُ وَلَا الْأَمْوَاتُ ۚ إِنَّ اللَّـهَ يُسْمِعُ مَن يَشَاءُ ۖ وَمَا أَنتَ بِمُسْمِعٍ مَّن فِي الْقُبُورِ‌) ( معنی : و هرگز مردگان و زندگان یکسان نیستند! خداوند پیام خود را به گوش هر کس بخواهد می‌رساند، و تو نمی‌توانی سخن خود را به گوش آنان که در گور خفته‌اند برسانی!)

و 22 سبا (قُلِ ادْعُوا الَّذِينَ زَعَمْتُم مِّن دُونِ اللَّـهِ ۖ لَا يَمْلِكُونَ مِثْقَالَ ذَرَّ‌ةٍ فِي السَّمَاوَاتِ وَلَا فِي الْأَرْ‌ضِ وَمَا لَهُمْ فِيهِمَا مِن شِرْ‌كٍ وَمَا لَهُ مِنْهُم مِّن ظَهِيرٍ‌) (معنی : بگو: «کسانی را که غیر از خدا می‌پندارید و بخوانید! (آنها هرگز گرهی از کار شما نمی‌گشایند، چرا که) آنها به اندازه ذرّه‌ای در آسمانها و زمین مالک نیستند، و نه در (خلقت و مالکیّت) آنها شریکند، و نه یاور او (در آفرینش) بودند.)

و 5 احقاف (وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّن يَدْعُو مِن دُونِ اللَّـهِ مَن لَّا يَسْتَجِيبُ لَهُ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَهُمْ عَن دُعَائِهِمْ غَافِلُونَ ) (چه کسی گمراهتر است از آن کس که غیر خدا را می‌خواند که تا قیامت هم به او پاسخ نمی‌گوید و از خواندن آنها (کاملا) ً بی‌خبر است؟! (و صدای آنها را هیچ نمی‌شنود!)) آیا وقتی آیاتی به این روشنی وجود دارند شما چرا قران را که خداوند نازل کرده رها می کنید و به دنبال احادیث جعلی و موضوعی و تراوشات ذهنی آلوده خود و دیگران می روید .

آیا امام زادگان من دون الله هستند یا نه ؟؟؟

و از خوانندگان می خواهم برای مطالعه بیشتر این موضوع به این لینک صفحه 2 و 3 مراجعه کنند : http://islamtxt.net/?q=content/forum/2057&page=2

abdollah1990
    کاربر
    با سلام . برادرم باز هم از همان روشهای فریبکارانه و مغلطه بازی های همیشگی خود استفاده کرده ای .

و در کجای ایه 64 سوره انفال خداوند دستور به توسل به مرده ها و اهل قبور داده است .

هر فرد عاقل و با شعوری از ایه 60 تا 66 مطالعه کند متوجه می شود که موضوع جنگ بوده است .

و اینکه گفته ای (خدا هم فرموده که بگید ایاک نعبد و ایاک نستعین اما گفته که ” و استعینوا بالصبر و الصلاة… 45 بقره.)

برادرم ایاک نعبد و ایاک نستعین خیلی واضح و روشن می باشد .

و استعینوا بالصبر و صلاة هم خیلی واضح و روشن می باشد .

و در کجای این ایات خداوند دستور توسل به مرده ها و اهل قبور داده است ؟؟

شما یک ایه معرفی بفرما که خداوند گفته باشد واستعینوا بالاموات و القبور تا من دستور خداوند را به روی چشم بگذارم و اطاعت کنم .

و من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم.

و از خوانندگان خواهشمندم برای مطالعه بیشتر این موضوع و جوابهای از ایات روشن قران که به آقای عبدالحسین داده ام به صفحه 2و و3 این لینک مراجعه نمایند :

http://islamtxt.net/?q=content/forum/2057&page=2

bi_siasate-gharib
    کاربر
    نمیخوام بحث انحرافی بکنیم وجدا از موضوع
    .
    .
    فرمودید: در آیه پیامبر از دعا و نماز و بر سر قبر ایستادن بر منافقین نهی کرده معلوم میشود پیامبر بر سر قبر مومنین میرفته اند.>>> چکار میکردند؟.تبرک؟توسل؟استغاثه؟طواف؟عزاداری؟شفاعت؟فریاد؟؟!! پس الکی کار پیامبرو با کار احمقانه خودتون مقایسه نکنید< <<. ‏. ‏. گفتید: پیامبر شعیب و صالح با مردگان قوم خود سخن گفته اند طبق قران،>> اولأ: کار پیامبر را با خودت مقایسه نکن آنها معجزات فراوانی داشتند و این امر هم مصداق همان معجزهاست و پیامبر بإذن الله ومدد الله عصا را تبدیل به اجدها میکرد. تو میتونی؟!نه که نمیتونی. پس این مطلبت کاملأ مردووود است.< <<. متأسفانه در دین شما یک مرضی بنام تشبیه کردن مسایل عقیده پیدا شده، مثلأ کار انبیا،ومعجزه انبیارا تشبیه میکنید به اینکه ایمه میتوانند شفا بدهند. و یا قران را با انجیل تشبیه میکنید(جریان تحریف). وسجده برادران یوسف را تشبیه میکنید به اینکه میتوان فاطمه را سجده کرد‎!‎‏.... و......

bi_siasate-gharib
کاربر
.
.
فرمودید: در آیه پیامبر از دعا و نماز و بر سر قبر ایستادن بر منافقین نهی کرده معلوم میشود پیامبر بر سر قبر مومنین میرفته اند.>>> چکار میکردند؟.تبرک؟توسل؟استغاثه؟طواف؟عزاداری؟شفاعت؟فریاد؟؟!! پس الکی کار پیامبرو با کار احمقانه خودتون مقایسه نکنید< <<. ‏. ‏. گفتید: پیامبر شعیب و صالح با مردگان قوم خود سخن گفته اند طبق قران،>> اولأ: کار پیامبر را با خودت مقایسه نکن آنها معجزات فراوانی داشتند و این امر هم مصداق همان معجزهاست و پیامبر بإذن الله ومدد الله عصا را تبدیل به اجدها میکرد. تو میتونی؟!نه که نمیتونی. پس این مطلبت کاملأ مردووود است.< <<. متأسفانه در دین شما یک مرضی بنام تشبیه کردن مسایل عقیده پیدا شده، مثلأ کار انبیا،ومعجزه انبیارا تشبیه میکنید به اینکه ایمه میتوانند شفا بدهند. و یا قران را با انجیل تشبیه میکنید(جریان تحریف). وسجده برادران یوسف را تشبیه میکنید به اینکه میتوان فاطمه را سجده کرد‎!‎‏.... و......

bi_siasate-gharib
کاربر
.
.

کلمه
کاربر
پاسخ به همه نوشته هایتان
سلام علیکم
بنابر سخن شما

چون بعضی از آیه را گذاشتم قصد بدی داشتم؟! چون ترجمه نگذاشتم قصد بدی داشتم؟! اتفاقا به شما احترام گذاشتم و شما را با عقل و درایت دانستم که آدرس را گفتم که خودتان مراجعه کنید. ترجمه ندادم چون هر کس ممکن است چیزی بگوید و برخورد خاصی داشته باشد.بقیه سخن در این مورد جز بدبینی چیز دیگر نبود. شما برخلاف ادعایتان، درست سخنان را مطالعه نمی کنید. به لینک که گذاشتم مراجعه کنید تا ببینید قران فقط همین آیات نیست باید به همه قران ایمان اورد.مثلا گفتید خداوند می فرماید و من اضل ممن یدعو من دون الله من لایستجیب له الی یوم القیامه و هم عن دعائهم غافلون

شما آیه را نفهمیدید و اگر منظور طبق نظر شما باشد با تناقضاتی روبرو میشوید مثلا

مشرکان، فرشتگان را اله می دانستند و از طرفی فرشتگان از دعای مشرکان غافل نیستند بلکه اعمال مومن وکافر را ثبت میکنند طبق فرموده قران مایلفظ من قول الا لدیه رقیب عتید و سایر آیات.

از طرفی در دنیای کنونی افرادی هستند که از انها به عنوان اله درخواست میشود و انها جواب میدهند وحتی کاری که درخواست کننده نمیتواند انجام دهد را برای او انجام میدهند پس چطور تا روز قیامت جواب نمیدهند. شما حتی مشرکین واقعی را هم نمی شناسید.

پس منظور چیز دیگریست.

آیات سخن گفتن پیامبران و رسول خدا ص با مردگان را هم گذاشتم.

آیاتی را هم که شما ذکر میکنید را میتوان به سه دسته تقسیم کرد

یا درمورد خدایان سنگی است

یا دعا کردن به عنوان اله که شیعه این کار را نمی کند.

یا درمورد کسانی که قلب انها حقیقت ایمان را درک نمیکند که خداوند انها را مرده مینامد با اینکه زنده اند. پس ایات درمورد مرده ظاهری و جسد انها نیست.

گفتم صرف تقرب جستن دلیل بر شرک نیست به دلیل آیه یتخذ ما ینفق قربات عندالله و صلوات الرسول

گفتم صرف درخواست کردن دلیل بر شرک نیست به دلیل آیه اذ استسقاه قومه و …

گفتم مردگان می شنوند به دلیل ایات واسئل من ارسلنا و … و به عقیده خودتان طبق همین آیه انک لاتسمع الموتی مراجعه به لینک که گذاشته شد.

گفتم زیارت قبر اشکالی ندارد به دلیل ایه لاتقم علی قبره و ایات قبلی

گفتم غیر پیامبران کارهای خارق عادت انجام داده اند . اوردن تخت بلقیس توسط کسی که بخشی از علم کتاب را داشت.

باید به همه قران ایمان اورد نه بخشی از ان.

پس درخواست یا هر اسم دیگری مثل توسل و شفاعت و .. که میگذارید وقتی به عنوان یک موجود مستقل یا اله خوانده نشود این نوع درخواست شرک نخواهد بود.

کلمه
کاربر
من با شما سخن زیاد گفتم غیراز سخنان عمومی اما

فرمودید که پیامبر برسر قبر مومنین میرفتند ولی چه کار میکردند؟

پس نتیجه میگیریم رفتن سر قبر مومنین اشکالی ندارد بلکه سنت است اما اینکه چه کاری جایز است سوال است؟

پیامبر چه میکردند را باید شما جواب بدهید. من فکر میکنم برای انها دعا میکردند یا با انها سخن میگفتند چون میشنیدند ولی درخواست از انها بعید به نظر میرسد چون مقام پیامبر از انها بالاتر بوده است و خود مومنین توسط ایشان شفاعت میشوند.

گفتید استغاثه یا توسل یا شفاعت و…؟ می گویم باید دید این کار شرک است یا خیر؟ میگویم شرک نیست به دلیل آیات قران که گفتم. لطفا بروید همه ایات را بخوانید. از شفاعت و استغاثه و مردگان و…

گفتید عزاداری؟ میگویم عزاداری بر فوت عزیزان شرک نیست.

پیامبر اسوة ما هستند لطفا مراعات کلام خود را بکنید و برخلاف قران سخن مگویید.

در مورد قدرت الهی غیر پیامبران هم گفته ام در اینجا ولی درس نمی گیرید.

ای بنده خدا با بی احترامی هیچ استدلالی پاسخ گفته نمیشود.

sunni-salafi
کاربر
شیعه مشرک است چون میگوید یا علی شفاعت کن مارا مدد بده مارا!
طبق سخن کاربری از همین تایپک اگر کسی را قدرت مستقل از خدا بدانیم مشرک هستیم و در غیر این صورت خیر! این کاربر فراموش کرده است که استغاثه از علی یعنی او را قدرت مستقل از خدا دانسته ایم. آقای کلمه دارند با کلمات بازی میکنند. جناب مشرک! شما بگویید: گفتن یا علی مدد، درخواست طلب یاری از او به شما نیست؟ اولا موضع خود را روشن بفرمایید تا من با شما پیش بروم. من میگویم یا علی مدد شرک است شما میگویید خیر! این موضوع بحث میان من وشماست. از قران وحدیث یا منطق اسلامی هم دلیل آوردید که بهتر است. بفرمایید از قرآن ثابت کنید که یا علی مدد شرک نیست تا باهم به پیش برویم. شیعه وشرک در قرآن:

abdollah1990
کاربر
با سلام . اولا : به هیچ کدام از ایات قران که من گذاشتم به صراحت پاسخ نداده ای .

دوما : به ایه 3 سوره زمر که استناد کرده بودی و به ایه 99 سوره توبه که استناد کرده بودی چون روش فریب کارانه شما را برای دیگران عیان کردم و رسوا شده ای این دفعه مجبور شدی به روش مغلطه بازی رو بیاوری .

سوما : اینکه گفته ای (اتفاقا به شما احترام گذاشتم و شما را با عقل و درایت دانستم که آدرس را گفتم که خودتان مراجعه کنید.)

برادرم مثل اینکه شما در قرن گذشته زندگی می کنید و یا از پا منبری های همیشگی هستی و نمی دانی هر کلمه قران را سرچ کنی به راحتی می شود در عرض یک دقیقه پیدا کرد .

پس شما هم شاهکار نکرده ای که آدرس ایه را گذاشتی .

و اگر می خواستی امانت قران را حفظ کنی باید ایه را کامل می گذاشتی .

چهارما : ایه 3 سوره زمر : خداوند که آگاه به همه چیز است از زبان کسانی که مثل شما به من دون الله به جای خدا متوسل می شدند ، می گوید : ( و آنها که غیر خدا را اولیای خود قرار دادند و دلیلشان این بود که: «اینها را نمی‌پرستیم مگر بخاطر اینکه ما را به خداوند نزدیک کنند» )

به صراحت اعلام کن که امامان و امام زادگان من دون الله هستند یا الله ؟؟

abdollah1990
کاربر
و اینکه گفته ای (شما آیه را نفهمیدید و اگر منظور طبق نظر شما باشد با تناقضاتی روبرو میشوید مثلا…)

برادرم اولا : طبق ایه 17 و 22 سوره قمر و دیگر ایات ، قران خیلی واضح و روشن می باشد .

شما که می فهمی چرا به صراحت نگفتی و می خواهی با مثال زدن بی ربط به موضوع معنی ایه را به دلخواه خود تفسیر کنی .

دیگر این فریب کاری ها دورانش گذشته است .

و فقط به درد پا منبری هایی مثل شما می خورد .

و اینکه گفته ای ( پس منظور چیز دیگریست.)

لطفا شما که منظور خداوند را می فهمی بگذار و دستوری که خداوند داده است که به مردگان متوسل شوید را بگذار تا خوانندگان قضاوت کنند و دروغگو و کذاب رسوا شود .

و اینکه گفته ای (گفتم مردگان می شنوند…) و به ایه 45 سوره زخرف استناد کرده ای .

در کجای این ایه خداوند گفته است که به مردگان متوسل شوید و حاجات خود را از مردگان بخواهید ، آنها استجابت می کنند ؟؟!!!!!

و من به ایه 21 و 22 سوره نحل که خداوند به صراحت می گوید که مردگان نمی شنوند استناد کردم و دوباره می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند .

(وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ لَا يَخْلُقُونَ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ ﴿٢٠أَمْوَاتٌ غَيْرُ‌ أَحْيَاءٍ ۖ وَمَا يَشْعُرُ‌ونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ) (معنی : کسانی را که غیر از خدا می‌خوانند، چیزی را خلق نمی‌کنند؛ بلکه خودشان هم مخلوقند! (۲۰) آنها مردگانی هستند غیر زنده؛ و نمی‌دانند در چه زمانی محشور می‌شوند! )

و از شما و امثال شما خواهشمندم از خواب غفلت بیدار شوید و امروز مثل صد سال گذشته نیست که هرچه بگویید افراد قبول کنند .

abdollah1990
کاربر

و درباره ی ایه 99 سوره توبه باز هم شما از همان روش فریب کارانه استفاده کرده اید و من کل ایه را با ترجمه ایت الله مکارم شیرازی می گذارم .

(وَمِنَ الْأَعْرَ‌ابِ مَن يُؤْمِنُ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ‌ وَيَتَّخِذُ مَا يُنفِقُ قُرُ‌بَاتٍ عِندَ اللَّـهِ وَصَلَوَاتِ الرَّ‌سُولِ ۚ أَلَا إِنَّهَا قُرْ‌بَةٌ لَّهُمْ ۚ سَيُدْخِلُهُمُ اللَّـهُ فِي رَ‌حْمَتِهِ ۗ إِنَّ اللَّـهَ غَفُورٌ‌ رَّ‌حِيمٌ)

(ترجمه : گروهی (دیگر) از عربهای بادیه‌نشین، به خدا و روز رستاخیز ایمان دارند؛ و آنچه را انفاق می‌کنند، مایه تقرّب به خدا، و دعای پیامبر می‌دانند؛ آگاه باشید اینها مایه تقرّب آنهاست! خداوند بزودی آنان را در رحمت خود وارد خواهد ساخت؛ به یقین، خداوند آمرزنده و مهربان است!)

و اگر شما راست می گویی همیشه ایات را کاملا با ترجمه یک فرد شناخته شده بگذار و بعد در مورد آن بحث کنیم .

دوما : توسل جستن به اعمالی که خداوند دستور داده مثل توسل به نماز و … با توسل به مرده ها فرق دارد .

سوما : در کجای این ایات خداوند دستور توسل به مرده ها داده است ؟؟؟

abdollah1990
کاربر

و من مطالب و گفته های شما و آقای bi_siasate-gharib و آقای habib را کاملا به دقت مطالعه کردم.

و متاسفانه آن برادران بدون توجه به طرح فریب کارانه سوال اولیه شما و بدون توجه به موضوع آیه 3 زمر و 99 سوره توبه با شما وارد بحث شده اند .

و شما مثل دیگر همفکران خود با طرح موضوعات انحرافی آنها را وادار به ادامه بحث نموده اید .

و من از برادران و دوستان خواهشمندم وقتی سوالی مطرح می شود به لحاظ اینکه سابقه ی فریب کاری آقایان برای من روشن شده است حتما و حتما و حتما به آن ایه قران و ترجمه ان دقت کنند بعد وارد بحث شوند .

و اگر راست می گویید و همان طور که خود شما در جواب دوستان گفته اید (جناب حبیب نظر دادن خوب است اما نه نظری که ایاتی از قران در آن نباشد.)

برادرم من چند آیه از قران که به صراحت می گوید که مرده ها و اهل قبور نمی شنود و کاری از آنها ساخته نیست می گذارم .

لطفا با آیات قران و مرتبط با همان موضوع پاسخ بده .

تا خوانندگان قضاوت کنند و افکار پوچ و باطل مشخص شود .

abdollah1990
کاربر
برادرم اگر قران را قبول دارید به این آیات قران مراجعه کنید . 20و 21 نحل (وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ لَا يَخْلُقُونَ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ ﴿٢٠أَمْوَاتٌ غَيْرُ‌ أَحْيَاءٍ ۖ وَمَا يَشْعُرُ‌ونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ) (معنی : کسانی را که غیر از خدا می‌خوانند، چیزی را خلق نمی‌کنند؛ بلکه خودشان هم مخلوقند! (۲۰) آنها مردگانی هستند غیر زنده؛ و نمی‌دانند در چه زمانی محشور می‌شوند! )

و آیه 22 فاطر (وَمَا يَسْتَوِي الْأَحْيَاءُ وَلَا الْأَمْوَاتُ ۚ إِنَّ اللَّـهَ يُسْمِعُ مَن يَشَاءُ ۖ وَمَا أَنتَ بِمُسْمِعٍ مَّن فِي الْقُبُورِ‌) ( معنی : و هرگز مردگان و زندگان یکسان نیستند! خداوند پیام خود را به گوش هر کس بخواهد می‌رساند، و تو نمی‌توانی سخن خود را به گوش آنان که در گور خفته‌اند برسانی!)

و 22 سبا (قُلِ ادْعُوا الَّذِينَ زَعَمْتُم مِّن دُونِ اللَّـهِ ۖ لَا يَمْلِكُونَ مِثْقَالَ ذَرَّ‌ةٍ فِي السَّمَاوَاتِ وَلَا فِي الْأَرْ‌ضِ وَمَا لَهُمْ فِيهِمَا مِن شِرْ‌كٍ وَمَا لَهُ مِنْهُم مِّن ظَهِيرٍ‌) (معنی : بگو: «کسانی را که غیر از خدا می‌پندارید و بخوانید! (آنها هرگز گرهی از کار شما نمی‌گشایند، چرا که) آنها به اندازه ذرّه‌ای در آسمانها و زمین مالک نیستند، و نه در (خلقت و مالکیّت) آنها شریکند، و نه یاور او (در آفرینش) بودند.)

و 5 احقاف (وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّن يَدْعُو مِن دُونِ اللَّـهِ مَن لَّا يَسْتَجِيبُ لَهُ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَهُمْ عَن دُعَائِهِمْ غَافِلُونَ ) (چه کسی گمراهتر است از آن کس که غیر خدا را می‌خواند که تا قیامت هم به او پاسخ نمی‌گوید و از خواندن آنها (کاملا) ً بی‌خبر است؟! (و صدای آنها را هیچ نمی‌شنود!)) آیا وقتی آیاتی به این روشنی وجود دارند شما چرا قران را که خداوند نازل کرده رها می کنید و به دنبال احادیث جعلی و موضوعی و تراوشات ذهنی آلوده خود و دیگران می روید .

آیا امام زادگان من دون الله هستند یا نه ؟؟؟

و از خوانندگان می خواهم برای مطالعه بیشتر این موضوع به این لینک صفحه 2 و 3 مراجعه کنند : http://islamtxt.net/?q=content/forum/2057&page=2

عبدالحسین
مشارکت کننده
علیک السلام.

نقاشی جالبی بود.

عزیزم ایاک نستعین. این حرف خدا هست یا نیست؟ واستعینوا بالصبر و الصلاة. این هم حرف خدا هست یا نیست؟

اگر هر دو حرف خداست که خب شما بفرما بگو الان باید فقط از خدا استعانت خواست یا از نماز و صبر هم میشود استعانت گرفت؟ اگر میشود، چرا شما ایراد میگیرید که فقط باید از خدا گرفت و اینکه نماز خداست یا صبر یا هردو. اگر نمیشود، پس خدا چی گفته؟

جنگ یا غیر آن اصلا مهم نیست. مهم اینست که فرموده ایاک نستعین بعد فرموده تو که فقط و فقط و فقط باید از من استعانت بخواهی، حسبک الله و من اتبعک من المومنین. این را باید چه کرد؟ وقتی حصر شکسته شود، شما چه کاره هستید که میگویید این بله. آن نخیر.

دقت کنید که قرآن برای تخمه شکستن و زیر کرسی شب یلدا نیست.

اگر هر آیه ای همان باشد که داستان ظاهری اش نشان میدهد، درصد بسیار بالایی از آیات قرآن الان فاقد ارزش عملی و کاربرد هستند.

مثلا عمل هر کس به خودش مربوط است. خدا از صحابه اعلام رضایت کرده. خب عمل آنها بوده و مربوط به خودشان. چرا خدا برای ما فرموده؟

این آیه برای جنگ بوده و زمان رسول. به ما چه ربطی دارد؟ ما قرار است در رکاب رسول بجنگبم؟ پیامبر دیگری قرار است بیاید؟

ما آتاکم الرسول برای غنائم فلان جنگ بوده. الان چه کاربردی دارد؟ اصلا به ما چه که چه اتفاقی افتاده. آیه کاربردش را از دست داده.

داستان یوسف و برادرانش برای خود آنها بوده. ربطش به زمان رسول و ما چیست؟

اما خدا فرموده که این قرآن هدایت است برای للناس. اگر ما هم در این عصر در زمره الناس مورد ادعای قرآن هستیم، پس این آیات این مدل نیز برای ما کاربرد دارد. اگر نیستیم که اصلا قرآن برای ما هیچ فایده ای ندارد و خدا طبق ادعا شما و نتیجه حرف شما، سخن لغو فرموده.

قبلا هم گفتم که روش خوبی در پیش گرفته اید تا از از زیر معنای آیات و دلالت آنها فرار کنید اما این روش شما نیازمند اینست که بفرمایید کاربرد اینچنین آیاتی برای ما چیست؟ تخمه شکستن؟ قرائت مجلسی عبدالباسط کردن؟ ترتیل خواندن و ثواب بردن؟ یا تفکر و تعقل کردن و نتیجه گرفتن؟ که البته پر واضح است این گزینه آخر هیچ ربطی به افرادی که میگویند حسبنا کتاب الله یا اینکه فقط حجیت ظاهر قرآن مهم است، ندارد. چون گروه اول به صراحت قرآن منافق هستند و حرفشان ارزشی ندارد و گروه دوم هم در زمره فراریان از اهل الذکر و از اوتوا العلم. نتیجه اینکه هر دو به کاه دان زده اند.

قرآنی که خودش میفرماید تاویل دارد، گروهی را در برابر خود میبیند که میگویند نخیر قران بیخود گفته. ان آیه برای فلان موقعت بوده و آن آیه برای موقعیت دیگر. و اینها را چگونه میتوان مومن به کلام خدا دانست؟ اینها حرف خدا را هم قبول ندارند. اگر داشتند، می پذیرفتند که قرآن فقط همین ظاهری که میبینیم نیست. باطنی دارد که درکش نیاز به عقل دارد و تعقل.

کلمه
کاربر
سلام

شما باید پاسخ گو باشید که چرا تفسیری از قران می کنید که با ایات قران در تناقض است. مشکل از تفسیر شماست نه از قران.

درپاسخ شما اوردم. شما فعلا آن تناقضی که در مورد فرشتگان آوردم و آنچه در مورد آیه زمر گفتم جواب بدهید.

خیلی از سخنان شما الفاظی مثل تهمت مغلطه و فریب کاری و… داشت وقتی شما به این راحتی برای بقیه حکم صادر میکنید دیگر چه انتظاری از پیروان و مخالفین خود دارید؟!! ازاخلاق پیامبر درس بگیرید.

میگویم استدلال من این بود صرف مقرب بودن یک چیز ، دلیل شرک نیست و الا مسلمانان طبق آیه قرآن مشرک بودند.

بنده خدا استدلال را که با بد اخلاقی جواب نمیدهند.

آیه قمر هم می فرماید قرآن برای تذکر و یاد اوری آسان است نه برای تفقه دین و الا این قدر مردم و علما اختلاف نداشتند و الا نباید فرقی بین خلیفه با مردم عادی بود. اصلا شما چرا این قدر درس می خوانید که بگویید قرآن چه میگوید؟ اصلا زبان و ادبیات عربی را چرا باید بیاموزید؟

قران را اینطور معنا کردن خیلی ساده انگاری و متناقض نما است.

سوال اصلی هم این است آیا صرف درخواست یا مقرب بودن شرک است یا نه ؟ بنده شواهد قرآنی آوردم که شرک نیست.

اینکه بگویید درخواست از مرده چه حکی دارد یا چه کسی من دون الله است فرقی نمیکند هر کس و هر طور که باشد باز همان استدلال و همان ایات می گوید صرف درخواست یا مقرب بودن دلیل بر شرک نیست.

پس دوباره هم استدلال را بخوانید و هم ایات را و هم به لینک مراجعه کنید.به جای بد اخلاقی به همه قران ایمان بیاورید. چون ایمان به بعضی از قران موجب میشود تفسیری بکنید که ایات دیگر را انکار کند.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 67)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.