Home › انجمن ها › امهات المومنین › مقارنه قرآنی بین امهات مومنین و ائمه امامیه
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط الهاشمي الحسني در 10 سال، 2 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10030شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10089از کجا میگه؟ انزلنا الیک الذکر لتبین للناس ما نزل الیهم. همین آیه میفرماید که لازم نیست هر چیزی در قرآن بیاید. لازمه؟
شما خلافش را ثابت کن.
ما گفتیم صاحب ولایت نگفتیم امام. همین ثابت می کند که از معنا هیچ نمیفهمید و به دنبال لفظ هستید. لفظ اصل؟
همان تبیین بالایی میگوید که ابناء چه کسانی هستند. چرا پسر نوح از اهلش نبود؟
در مکان خاص باید به اسیر کمک شود؟ دقیقا کجا؟ آنجا فکر نمیکنید که باید از او نگهداری شود؟ و البته اینکه فرموده این کار هرا را کردند را هم آره کردید. لزومی به رفتن اسیر به درب منزل بوده؟ از کجا درآوردید؟ عجب.
خب اولی الامر تبیینش چیست؟ الذین آمنوا؟ و……. .
.
راستی چرا در قرآن از کارهای نیک همسران پیامبر چیزی نیامده؟ اگر آمده مرقوم بفرمایید.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10090خودت میدانی که هستی اما گاهی برای یادآوری عرض میشود که آره.نوشته بودم؛
حرف من این بود که ما از طریق گذشتگان به منبع دینمان میرسیم. اگر فرمایش شما درست باشه که اصولا علم رجال مساوی است با کشک و بلکه بی ارزشتر از کشک.
اصلا دقت میکنی؟ میگم اینکه طرف زن پیامبر بوده اصلا مصونیت نیست. شما حرف طرف رو از عملش جدا میکن و بعد میگی یه حرف خوب زده یه کار بد هم کرده. حرفش برای من سند اما عملش برای خودشه. من میگم اینطور نیست. همانطور که بررسی میشه که مثلا فلان کس چون شراب میخورده پس حرفش رو قبول نمیکنیم من هم میگه حرف این خانم رو قبول نمیکنم چون عملش با موازین شیعه جور نیست.
لذا که خودتی.
رفیقت چیزی نوشته بود که رفت جوابش را بدهد اما رفت.
شرع مثل اینکه و قرن فی بیوتکن. شد؟ رضاع کبیر؟ احتلام غریبه ها؟ داجن؟……….
نگرفتی. بحث عقیده است. صحابی باید اشداء بر کی باشد؟ بر کی بوده؟ این خلاف قرآن نبوده؟امبر چرند نمی گوید؟ صحابی چه می گوید؟ صحابی خدا را جسم نمی داند؟ آن یکی صحابی هم جسم می داند؟ صحابیه خدا را حافظ می داند؟ بزغاله چه می کند؟………….
و در کدام آیه همه را ستوده؟
شما از این لقب مصونیت بیرون بیاور. از کجاش در می آوری؟ با تحریم و مثال دو زن از زنان دو نبی چه می کنی؟ عذاب مضاعف؟
بعد آیا نمی شود فردی مومن باشد و مادرش منافق؟کافر؟مشرک؟
و چون دنبال لفظ هستی اینطور خوشحال شدی. خب فرموده سه نفر(البته در موارد دیگر نفرات را حل کرده ام) و حالا وقتی سومی بگوید من که مطلق هستم میگویم که خدا فرموده اینها هم هستند. شما مشکل داری؟ مطلق را میفهمی؟
رفیقتان نوشته بود؛
اگر از موهبت عقل سلیم بر اساس فطرت الهی که بر همه به ودیعت است درست بهره ببریم به روشنی می توانیم درک کنیم که زید و امر عامل هدایت نیستند بلکه همه مراتب هدایت خاص الله سبحانه و تعالی است و حد اکثر زید و امر می توانند مهدی باشند و از علم ایشان بشود بهره جست تا به طرق کسب هدایت دست یافت…..
خب ما هم در جوابش نوشتیم. شما مهدی را به منزله امام عصر سلام الله علیه گرفته اید که خب اینجا هم زهرهشک. مطلب را متوجه نشده اید. دقت کنید کمی بیشتر.
نوشتید زید و امر میتوانند مهدی باشند.
عزیز من چه کسی میتواند مهدی باشد؟
أَ فَمَنْ يَهْدي إِلَى الْحَقِّ أَحَقُّ أَنْ يُتَّبَعَ أَمَّنْ لا يَهِدِّي إِلاَّ أَنْ يُهْدى فَما لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُون
خب در مورد وظایف امام هم بروید و تحقیق کنید. کمی مایه بگذارید بد نیست.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10098.مشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10131با سلام .اینکه گفته ای (از کجا میگه؟ انزلنا الیک الذکر لتبین للناس ما نزل الیهم. همین آیه میفرماید که لازم نیست هر چیزی در قرآن بیاید.)
پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟
کجای این ایه ی 44 سوره ی نحل گفته است لازم نیست هر چیزی در قران بیاید .
در همین ایه ی 44 نحل به صراحت گفته شده است تبیین کن آنچه که ما نزل الیهم هست .
اینکه گفته ای (ما گفتیم صاحب ولایت نگفتیم امام.)
پاسخ من : خداوند وقتی کسی را رسوا کند بدس خودش رسوا می کند .
شما به صراحت در تاریخ 6/10/93 گفته بودی (صاحبان ولایت در 55مائده یعنی ائمه.)
اینکه گفته ای (. لزومی به رفتن اسیر به درب منزل بوده؟ از کجا درآوردید؟ عجب.)
پاسخ من : خدا را شکر می کنم که باز هم در موضوع آیه ی 8 سوره ی انسان در تله گیر افتاده ای و به پراکنده گویی افتاده ای .
و نتوانستی پاسخ بدهی .
و رفتن اسیر به درب خانه را به این لینک مراجعه کن : http://www.hawzah.net/fa/magazine/magart/5659/6298/69321
و دوباره می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند :
در ایه ی 8 سوره ی انسان (وَيُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَىٰ حُبِّهِ مِسْكِينًا وَيَتِيمًا وَأَسِيرًا )
از کلمه ی اسیرا مشخص می شود که این موضوع هیچ ربطی به خانواده ی حضرت علی ندارد و این ایه برای این آمده است که به این افراد کمک بشود .
و اگر بگویی برای حضرت علی بوده کلمه ی اسیر مشخص می کند که گفته ی شما باطل است .
چون اسیر در مکان خاصی نگه داشته می شود و کسی که در خانه ی فردی بیاید اسیر نیست آزاد است .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
پاسخ من : چون سوال کرده ای چه کسی می تواند مهدی باشد ، شما که معتقد هستی به این سوال پاسخ بدهید .
البینه علی مدعی .
پیامبر اسلام با نام و وظایف مشخص در ایات متعدد قران ، از طرف خداوند معرفی شده است .
و هر زمان که پیروان پیامبر دچار مشکل می شدند برای حل مشکل ، و اگر در مسائل دینی و عبادی دچار اختلاف می شدند به پیامبر رجوع می کردند .
و اگر عالم و یا فرستاده پیامبر اسلام در اطراف و شهرهای دیگر در بیان احکام دین اسلام با مردم آن شهر و دیار ، دچار مشکل می شدند ، هر فردی که می خواست می آمد در مدینه ، بدون واسطه وبدون معطلی نزد پیامبر اسلام و مشکل دینی و … خود را مطرح و جواب صحیح را از پیامبر اسلام می گرفت .
و حتی صحابه پیامبر اگر دچار اختلاف فقهی می شدند به پیامبر رجوع می کردند و پیامبر حکم صحیح شرعی را برایشان بیان می کرد .
و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .
و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید . تا فتوا های متضاد صادر نکنند .
و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .
و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است . آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .
و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟ تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .
و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نایب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .
آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟