آیا آیه تتطهیر شامل همسران پیامبرصلی الله علیه وآله هم می شود؟!

Home انجمن ها امهات المومنین آیا آیه تتطهیر شامل همسران پیامبرصلی الله علیه وآله هم می شود؟!

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  محمد35 در 10 سال، 2 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 194)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر

با سلام برادرم .

اولا : خدا را شکر می کنم که اعتراف کرده اید (بلکه مهم ترین دلیل یک دلیل عقلی بسیار ساده است) و همچنین من جواب این دلیل را به همکار شما دادم . برادرم با دلائل عقل بشری نمی توانید حکم معصومیت و عصمت برای اشخاصی صادر کنید . اگر اینطور باشد پس همه ی مکاتب و فرقه های انحرافی می توانند برای پیشوایان خود دلیل عقلی بتراشند . و اما اگر دلیل قرانی وجود می داشت در طول این هزار سال کسانی از شما با سوادتر بودند که ارئه دهند . و شما را به زحمت نمی انداختند . اما چون هیچ دلیل واضح و روشن در این قران وجود نداشت ، مجبور شدند در اصول کافی و بحارالانوار و … بگویند که این قران تحریف شده است .

و چرا به سوالات قبلی من مبهم پاسخ می دهید . خواهشمندم به هر مورد جدا گانه پاسخ دهید همان طوری که من پاسخ میدهم . و همین طریقه ی مبهم پاسخ دادن شما نشان دهنده ی این است که پاسخی ندارید .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (همین طور جانشین رسول خدا هم باید از هر گناهی معصوم باشد) برادرم من برای شما چندین بار توضیح دادم و گفتم که پیامبر الهی یعنی پیامرسان الهی و اگر پیامبر جانشین داشته باشد پس باید وحی الهی ادامه داشته باشد . و برای اینکه دیگر از این روش فریب کارانه استفاده نکنید وظائف پیامبر را برای شما طبق ایات قران اعلام می کنم .

1– پیامبر یعنی پیامرسان . پیامبران الهی یعنی پیامبران وحی الهی .

2- پیامبر اگر جانشین داشته باشد پس باید وحی الهی ادامه داشته باشد .

3- وظیفه پیامبر در قران به صراحت بیان شده . (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ‌ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ)

4- پیامبر اسلام وکیل مردم نبوده (وَمَا أَنتَ عَلَيْهِم بِوَكِيلٍ)

5- پیامبر اسلام ایات قران را که از طرف خداوند نازل شده ، به مردم می رسانده

6- پیامبر اسلام فقط با قران مردم را پند و اندرز می داده (ۖ فَذَكِّرْ‌ بِالْقُرْ‌آنِ مَن يَخَافُ وَعِيدِ)

7- پیامبر اسلام فقط در بین مردم با قران حکم می کرده (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقًا لِّمَا بَيْنَ يَدَيْهِ مِنَ الْكِتَابِ وَمُهَيْمِنًا عَلَيْهِ ۖ فَاحْكُم بَيْنَهُم بِمَا أَنزَلَ اللَّـهُ ۖ وَلَا تَتَّبِعْ أَهْوَاءَهُمْ عَمَّا جَاءَكَ مِنَ الْحَقِّ)

8- پیامبر اسلام مامور به جبر نبوده (وَمَا أَنتَ عَلَيْهِم بِجَبَّارٍ‌)

9- پیامبر حافظ مردم نبوده است . (فَمَا أَرْ‌سَلْنَاكَ عَلَيْهِمْ حَفِيظًا)

10- پیامبر اسلام اگر جانشین و خلیفه می داشت پس خاتم النبین نبود . (وَلَـٰكِن رَّ‌سُولَ اللَّـهِ وَخَاتَمَ النَّبِيِّينَ)

11- پیامبر اسلام احکام الهی را به مردم ابلاغ می کرده . (مَّا عَلَى الرَّ‌سُولِ إِلَّا الْبَلَاغُ)

12- پیامبر اسلام احکام الهی را به مردم ابلاغ می کرده و از پیش خود و باب میل خود به دین اسلام احکامی را اضافه نمی کرده است .

13- پیامبر اسلام که پادشاه و حاکم نبوده که برای خود جانشین و ولی عهد تعیین کند .

14 – و خیلی مطالب دیگر که اگر خواستید برایتان ارسال کنم .

abdollah1990
    کاربر
    برادرم شما هنوز معنی کلمه پیامبر را نمی دانید و هنوز معنی کلمه خلیفه و جانشین را نمی دانید . و یا می دانید و فکر می کنید مردم نمی دانند .برادرم پیامبران الهی یعنی پیامرسانان الهی و خلیفه یعنی سرپرستی و اداره یک جامعه و سرزمین . و خلیفه با ساز و کارها و روشهای هر زمان و مکان را سرپرستی و اداره امور آن جامعه و سرزمین را به دست می گرفت . و منصوص و منصوب مانند پیامبران از طرف خداوند نبوده اند .
    برادرم در خوشبینانه ترین حالت می توان گفت که شما و امثال شما به لحاظ حکومت های پادشاهی که در این سرزمین بوده اند فکر می کنید پیامبر هم مثل پادشاهان و حاکمان باید جانشین و ولیعهد تعیین می کردند . و یا اینکه دانسته و با طرح و نقشه می خواهید غیر مستقیم دین خداوند را ساخته و پرداخته پیامبر اسلام نشان دهید . و ذهن مردم را به سمتی سوق دهید که دل شما می خواهد و غیر مستقیم بگویید که پیامبر اسلام برای خانواده خود و نوادگان خود یک سلسله حکومتی ایجاد کرد منتها به نام دین الهی و این بنای حکومت خانوادگی را به نام دین خدا بر گردن مردم انداخت .
    و خلاصه اینکه لطفا خیلی واضح و روشن به تک تک سوالات فوق جواب واضح و روشن بدهید و فلسفه بافی و مغلطه بازی نکنید .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (با توجه به روایات صحیحی که در کتب صحاح اهل سنت امده مراد از اهل بیت مشخص شده است) چرا از کلمات مبهم و بدون سند و مدرک استفاده می کنید . و برداشت های خود و تراوشات فکری خود را به اهل سنت نسبت می دهید . شما اگر راست می گویید به تک تک سوالات قبلی من پاسخ بدهید و کلی گویی نکنید .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (مطلب دیگر انکه فرمودید که این آیه در نهایت دلالت دارد بر اینکه اصحاب کساء از زمان نزول آیه به بعد شامل این آیه شریفه هستند) برادرم چرا در روز روشن دروغ می گویی و هنوز فوت نکرده و زنده هستم . اینطوری از قول من مطالب دروغ ارائه می دهی و شرم نمی کنی ، خدا رحم کند به ان کسانی که فوت کرده اند . و در کجا من قبول کرده ام که در نهایت این ایه دلالت دارد بر اصحاب کساء ؟؟!!! خواهشمندم چون تمام مطالب من در این سایت موجود است تاریخ ان را ذکر کن تا دروغگو رسوا شود . و تا ثابت نکنی من دست بردار نیستم .

و من قبلا این چنین گفتم (ایه 33 سوره احزاب ، شما اول ایه را قیچی می کنید . ولی باز هم دچار مشکلی بزرگتر می شوید . چون کلمه انما حصر می باشد و اگر بخواهید با فریب و دروغ عصمت و امامت را از ایه 33 احزاب برای همین 3 نفر ثابت کنید و برای 9 نفر دیگر امامان عصمت و امامت را از کجا ثابت می کنید ؟؟؟) برادرم خواهشمندم از این رفتارهای فریب کارانه استفاده نکن . من مثل بعضی افراد که به شگردهای شما وارد نیستند ، نمی بـــــــــــا شـــــــــــم .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (زیرا اگر غیر از این بود باید خدای متعال می فرمود خدا وند اراده کرده است که از این به بعد شما را از آلودگی پاک کند حال آنکه چنین چیزی نفرموده است وبه صورت مطلق آورده است) برادرم مثل اینکه هنوز به معنای کلمات عربی وارد نیستی و یا اینکه خیلی هم واردی و می خواهی با فریب کاری و مغلطه بازی معانی کلمات را تغییر دهی .

من برای نمونه به 3 ایه از قران استناد می کنم .

1 – ایه 6 سوره مائده (وَلَـٰكِن يُرِ‌يدُ لِيُطَهِّرَ‌كُمْ) (بلکه می‌خواهد شما را پاک سازد) آیا قبل از اینکه کسی وضو بگیرد پاک است که بتواند نماز بخواند ؟؟؟

2 – ایه 49 سوره مائده (فَإِن تَوَلَّوْا فَاعْلَمْ أَنَّمَا يُرِ‌يدُ اللَّـهُ أَن يُصِيبَهُم بِبَعْضِ ذُنُوبِهِمْ) (و اگر آنها (از حکم و داوری تو)، روی گردانند، بدان که خداوند می‌خواهد آنان را بخاطر پاره‌ای از گناهانشان مجازات کند) ایا خداوند آنها را قبل از نزول این ایات مجازات کرده است ؟؟ یا قبل از اینکه روی برگردانند مجازات کرده ؟؟؟

3- ایه 91 سوره مائده (إِنَّمَا يُرِ‌يدُ الشَّيْطَانُ أَن يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ فِي الْخَمْرِ‌ وَالْمَيْسِرِ‌) (شیطان می‌خواهد به وسیله شراب و قمار، در میان شما عداوت و کینه ایجاد کند) ( ترجمه ایت الله مکارم شیرازی )

اگر بیشتر می خواهی بدانی ان شا الله در کلاس زبان عربی شرکت کن تا اینکه باعث خنده و استحضاء دیگران قرار نگیری .

البته شما که از رو نمی روید چون از این راه نان می خورید .

ولی برای ما جوانان اهل سنت مایه خیر و برکت شده اید که در مورد عقائدمان به دنبال تحقیق باشیم . (خداوندا بده شری که خیر ما در ان باشد .)

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (چطور عقل بشری نمی تواند مسئله ای مانند عصمت پیامبر وجانشین او را تشخیص دهد که از بدیهیات است در حالیکه رسولان الهی در جای جای قرآن هموراه از همین عقل برای اثبات توحید ونبوت خود استفاده می کردند) در تمام دورانها پیامبران الهی که در جای جای قران به صراحت بیان شده اند برای اثبات توحید و نبوت از ایات الهی استفاده می کردند و خداوند با ایات الهی انها را راهنمایی می کرد .

و خواهشمندم یک جا از قران بیاور که پیامبران برای عصمت خود از دلائل عقلی استفاده کرده باشند .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (نیز آنکه در زمان نزول آیه شریفه دو سید جوانان اهل بهشت یعنی حسن وحسین علیهما السلام کودکی بیش نبودند) برادرم چرا شما هنوز با روش های فریب کارانه می خواهید به سوالات مطرح شده پاسخ ندهید ؟؟ چرا بزرگسالی حضرت علی و حضرت فاطمه در زمان نزول این ایه را پاسخ نداده اید ؟؟؟ و همچنین برای چندمین بار خواهشمندم به سوالات زیر پاسخ دهید :

abdollah1990
    کاربر

لطفا به این سوال پاسخ بده و تا پاسخ ندهی من پشت سر هم این سوال را تکرار خواهم کرد تا رسوا شوی .

و همچنین به عقیده اهل تشیع امامان از زمان تولد معصوم می باشد . در حالیکه این ایه در مدینه و زمانی نازل شده که حضرت علی بیش از 20 سال عمر داشتند . چون کلمه یرید الله یعنی اینکه خداوند می خواهد . پس ایا قبل بر این آنها معصوم نبوده اند که خدا می خواهد از این به بعد آنها را معصوم گرداند ؟؟؟

همچنین کلمه یطهرکم در ایه 11 سوره انفال برای صحابه پیامبر هم به کار رفته است . ایا انها هم معصوم بوده اند ؟؟

و کلمه عنکم رجز الشیطان هم در همان ایه به کار رفته است .

آیا شما مسئله جنابت در ایه 11 انفال را چطوری فهمیده اید ؟؟؟؟ و جوابت را نیز داده ام که اگر موضوع جنابت می بود فاغسلوا به کار می رفت . و ما هم با همان دلائل تو استناد کردیم که اینجا نیز می تواند مصداق داشته باشد ؟؟؟ و همچنین در ایه 11 انفال علاوه بر یطهرکم ، عنکم الرجز الشیطان و یثبت اقدامکم نیز آمده است . پس صحابه پیامبر مقام بالاتری باید داشته باشند .

abdollah1990
    کاربر
    و در تاریخ 22 بهمن 92 اینکه گفته اید (پيامبر ص مدت شش ماه، هنگامى كه براى نماز صبح از كنار خانه فاطمه (سلام اللَّه عليها)مى‏گذشت صدا مى‏زد:الصلاة يا اهل البيت! إِنَّما يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيراً: ترجمه : هنگام نماز است اى اهل بيت!، خداوند مى‏خواهد پليدى را از شما اهل بيت دور كند و شما را پاك سازد.)

آیا طبق گفته ی شما که درباره ی آیه 11 سوره انفال گفته اید که (پلیدیهای ظاهری ونجاسات باشد یا پلیدیهای باطنی حاصل از جنابت) آیا در طول این 6 ماهی که فرموده اید . آیا آنها را وقت نماز صبح صدا می زد که غسل جنابت کنید ؟؟؟!!

abdollah1990
    کاربر

و اینکه در تاریخ 30 بهمن 92 گفته اید (این که می فرمایید شیعیان مدعی این هستند که امامانشان از ابتدای عمر معصومند در حالیکه این آیه در زمان جوانی علی هلیه السلام نازل شد خوب این هم مطلبی است) خدا را شکر و سپاسگذارم که اعتراف کرده اید و قبول کرده اید و نتوانستید جواب این مطلب را بدهید و اصل موضوع هم همین مطلب است که شما از پاسخ به ان فرار کرده اید. که ایا قبل از نزول این ایه حضرت علی و حضرت فاطمه و امام حسن و حسین معصوم بوده اند یا نه ؟؟؟ و همچنین پاسخ نداده اید که به چه نوع پلیدی دچار بودند که خداوند می خواست آنها را پاک گرداند .

چون خداوند گفته یرید الله یعنی خداوند می خواهد . و نگفته از زمان تولد شما را پاک گردانیده .

و ان شا الله که در کلاس زبان عربی شرکت کرده باشید بعد پاسخ من را درباره ی یرید الله بدهید .

محمد35
    کاربر
    واقعا از شما متعجبم چرا کامنتهای قبلی رو مطالعه نمی کنید یا چرا لا اقل قرآن را مطالعه نمی کنید آن جا که جناب موسی علیه السلام در برابر فرعون از استدلالهایی عقلانی مبتنی بر آیات تکوینی خدا استفاده می کند جواب شما را در مورد اینکه در زمان نزول آیه امیر المونیین علیه السلام بزرگسال بودند در کامنت قبلی ودر پاسخ شما آمده است ونیز اینکه خدا دارد از اراده خود خبر دهد واگر قرار بود قبل از اینها معصوم نباشد معنی نداشت که خداوند بفر ماید من اراده کرده ام هر گونه رجسی را از شما دور کنم وچنین جمله ای در مورد کسی که مدتی از عمر خود را عصمت نداشته است صادق نیست بنا بر این مراد از رجس در اینجا کل زمان حیات این بزرگواران را می گیردکمی دقت کنید به انضمام آن روایات صحیح وصریحی که مراد از اهل بیت را در این آیه کریمه مشخص نموده است.

mojahed.din
    کاربر
    برادرم abdollah1990 احسنت به شما واقعا جواب های شما روشن و واضح و منطقی و طبق قران میباشد و هیچ مجالی برای مناقشه نگذاشته است و از تته پته گفتن روافض این امر بیشتر اشکار میشود

اما در مورد این محمد 35 رسوا شده که وظیفه خطیر کپی و پست را بر عهده گرفته و متاسفانه مطالب را خوب نمیخواند بگویم که در مورد عصمت پیامبران و امامان در قران که یک سال بیشتر است نوشته ام اما کسی جرات پاسخ قرانی به ان نداشته است اینجا را بخوان لعل الله یهدیک

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1667

محمد35
    کاربر
    با سلام به همه برادران جناب آقایان اینکه در انجا گفتم این هم مطلبی است یعنی این مطلبی جداگانه است که بعد از پذیرفتن اصل مدلول آیه واینکه مراد از اهل بیت در اینجا فقط وفقط اصحاب کساء هستند باید بررسی شود که اگر کامنت بالا را مطالعه می فرمودید بنده جواب داده ام که لام در الرجسس لام جنس است وهر نوع رجسی را در برمی گیرد وبه کسی که قسمتی از عمر خود را در عصمت نباشد نمی توان گفت خداوند هر نوع رجسی را از او دور کرده است این مطلبی واضح است برادر عزیز در پستهای قبلی هم دیدم که راه توهین وناسزاگفتن را در پیش گرفته اید بنده هیچ توهینی به شما وسایر برادران نمی کنم فقط تقاضا دارم اگر واقعا اطلاعاتتان محدود است از جواب دادن به مباحث علمی خودداری کنید این مباحث خیلی دقیق است وچه برادران شیعه وچه سنی باید مسلط به مطالب باشند برادر عزیز اگر مطلب را دنبال کرده باشید بحث ما تا اینجا به استناد احادیث صحیح به اینجا رسید که مراد از اهل بیت در آیه تطهیر فقط اصحاب کساء است واین مدلول مورد تایید بیش از هفتاد روایت صحیح است که در صحاح معتبر موجود است حال سایر مباحث مثل این اشکالی که مطرح کردند که جواب دادیم فرع بر پذیرفتن این مدلول است خواهش می کنم فقط وفقط اگر از روایات صحیح مورد نظر جواب محکمی دارید بفرمایید بنده هیچ تعصبی ندارم واگر عاجز از پاسخ باشم با افتخار می پذیرم .

habib
    مشارکت کننده
    بنام خدا

السلام علی عبادالله الصالحین

در اینکه تمام انبیای الهی در ابلاغ وحی و انجام رسالتشان امین و معصوم بوده اند و در انجام ماموریت خود به توفیق کامل رسیده اند در بین عموم مسلمین موحد شکی وجود ندارد و کلام الله مجید بر این امر صراحت کافی دارد.

اما مدعی تشیع که با عدم درک و یا عناد با نص قرآن کریم و سیره نبوی متوهم و مبدع به امامت منصوص است و یا درصدد القای باور التقاطی خود بر اساس نیات شوم خود است،دیگران علی الخصوص مسلمان موحد را چون خود احمق فرض کرده

الله سبحانه و تعالی عدم تفرق بین رسولانش و خاتمیت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم را به روشنی و در غایت بلاغت و صراحت اعلام فرموده و اراده خود را در اکمال دین و اتمام نعمت روشن بیان فرموده.و نمی دانم این چه عقلی است که در پی ختم نبوت به دنبال خلیفه خود را به آب و آتش می زند و آسمان ریسمان می بافد و برای خدا تکلیف مشخص می کند و تازه بر او خرده می گیرد که چرا ختم نبوت اعلام کرده و دروازه وحی را بسته و مردم را به حال خود رها کرده.

این گونه مفروضات که برخاسته از عقول منجمد اسلاف مدعیان چون کلینی و کذوب و طوسی و دیگر مجانین می باشد، با وقاحت و بی شرمی افترای کذب و خطا بر خدا می بندد .که ناچارادعاهای مضحک و دور از عقل وجوب جانشینی خاتم انبیا و لزوم طهارت و معصومیت تکوینی و سایر تحکمات احمقانه ای که بر الله تعالی وارد می کنند را به دنبال خود کشانده و چون غریقان در باتلاق هر چه دست و پا می زنند بیش از پیش در منجلاب متعفن ابداعات کفر آمیز و مشرکانه خود ناچار به ابداعات متواتر می شوند.

از مبلغ و مرجع مدعی تشیع جز فساد و دشمنی با الله به عمل نمی آید و با تجاهلات عوام فریبانه تنها هدف رذیلانه و البته احمقانه شان در مطامع دنیوی شان خلاصه شده.
    محمد35 و ررو یا شما هم از جمله خائنین به امت اسلام هستید که حسابتان نزد خدا و امت واحده روشن است ولی اگر به واقع به دنبال فهم حقیقت دین الله متعال هستید چاره تان در آزادی از بند اسارت تعصب و خرافات حاکم برعقل و قلبتان است تا چنین مقلدانه اباطیل دیگران را تکرار نکنید و در پیچیدگی های جنون آمیز، خود را به اضطرار و سردرگمی نیاندازید.که اینچنین عدم فهم مطالب ساده و تجاهلات ابلهانه از خود به نمایش بگذارید.

در پایان لازم می دانم از سعه صدر و بردباری برادران موحد که سعی در فرو بردن میخ آهنین بر سنگ هستند قدر دانی کرده و امید که مجاهدت های بی شائبه شان ماجور درگاه باری تعالی خواهد بود.و من الله التوفیق

و السلام علی من اتبع الهدی

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 194)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.