پیامبر وظایفش را انجام داد و امام زمان چرا انجام نمی دهد ؟؟

Home انجمن ها جانشینی پیامبر وظایفش را انجام داد و امام زمان چرا انجام نمی دهد ؟؟

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 71)
  • نویسنده

yaalimadad3
    کاربر
    با سلام.
    دوباره شروع به چرت گفتن کرد.
    اینهمه صحابی در سرتاسر کره زمین بودند.صحابی در حبشه.در یمن.در مصر.در شام.اینها همشون یا صد در صد اختلاف فقهی نداشتند و یا حتما هزار کیلومتر رو میامدند تا پیامبرو ببینند؟یکم عقل داشته باش
    اختلاف بین مراجع اینقدر زیاد نیست.بعضی بحث ها هست که اختلاف اینقدر میشود.نیازی به اینکه حتما شخص امام زمان پاسخ بدهد نیست.
    مگر اهل سنت نمیگویند پیامبر به خواب هزاران نفر امد؟سند میدید که پیامبر به خواب حمزه امد و گفت من ابان بن ابی عیاش رو قبول ندارم.خب.یک سوال
    چرا اینهمه اختلافات فقهی بین مذاهب اهل سنت هست پیامبر به خواب یکی نیامد تا جواب درست رو بگه؟به قول شما از ابوحنیفه کمتر بود؟
    هرچی بگی من به مذهب خودت میگم
    شما هم یک کتاب بده بنام فقه النبی.که دقیقا فقه پیامبر باشه.نه مثل صحیح بخاری و مسلم که اولش میگه در سوره نجم ایه سجده دار هست.بعدش میگه نیست.
    برو شما بیار.هر وقت اوردی منم میارم.
    حرف اخرت هم هیچ ربطی به بحث نداشت.الکی وارد بحثش کردی.
    با تشکر
    یا علی مدد

yaalimadad3
    کاربر
    با سلام.
    ….اینهمه کتاب و صحیفه از اصحاب هست.صحیفه عایشه.صحیفه ابن عباس.صحیفه ابن مسعود.صحیفه امام علی که حتی در صحیح بخاری هم بهش اشاره شده.چرا اینقدر کم عقلی؟
    حال کاشف بزرگ قرن را بشناس.فقط حیف بیسوادی مثل شما این اسم رو روی من میذاره
    خب.شما این مناظره را در یک وبلاگ بی طرف بذار تا همه بخوانند.اینجا 99 درصد اهل سنت میان.خودتان هم بگید حرف پوسایی درسته میگن حرف عبدالله برای ما حجت نیست.منم یک مطلب در سایت ولیعصر بذارم و بگم قضاوت با خوانندگان.خب.فقط شیعه ها میخونند.حتی اگر اشتباه هم بگم تائید میکنند.
    چرت و پرت هم لطفا در بحث ندید.فقط پاسخ به مسائل رو بدید.چرت و پرت ها رو جای دیگه بدید
    با تشکر
    یا علی مدد

yaalimadad3
    کاربر
    با سلام
    بیسوادیتون که مورد بحث نیست.همه ملت فهمیدند.غلط املایی دارید که سوم دبستانی نداره
    بقیه هم چرت
    سفسطه هم با من نکن.برو جاهای دیگه بکن
    من میگم دلیل نیست هرکی عصمت داره در تمام زمینه های فقهی باید کتاب بنویسه.پیامبر هم عصمت داشت.اما در تمام زمینه های فقهی کتاب نوشت؟واقعا این عقل شماست؟پس اهل سنت هم فقهش رو از پیامبر نگرفته.این حقه بازی هات قدیمی شده ها
    بقیه حرفات هم چرته
    با تشکر
    یا علی مدد

yaalimadad3
    کاربر
    با سلام
    همیشه گل میکارم.انقدر کاشتم که دهن شما رو گل(با کسره)گرفت
    شما گفتید پیامبر کتاب تفسیر قران نوشت.نگفتی چهار تا حدیث درباره تفسیر قران گفت.شما کتابش رو بیار.
    هر وقت اوردی من خود امام زمان رو برات میارم.باشه؟
    بقیه اش هم چرت
    با تشکر
    یا علی مدد

yaalimadad3
    کاربر
    با سلام
    جان پدرت یکم کمتر چرت بنویس.سرم رفت.حداقل درست بحث کن
    پیامبر جلوی همه اصحاب خواست بنویسه نشد.جلوی حضرت علی مینوشت منکرش نمیشدند؟در ضمن صحابه از خانه خارج میشدند تا بگن پیامبر،خواستی چیزی بنویسی بنویس؟
    عمر با لشکر اسامه نرفت تا در لحظات اخر پیش پیامبر باشه تا اگر پیامبر خواست این مطلبو بنویسه نذاره.انوقت میگفت پیامبر.من میرم بیرون تو برای اینها بنویس؟بعد بگو چرا فحش میدید.خب.کم عقلی
    سوال بعدیت هم بالا جواب دادم.حوصله تکرار ندارم
    با تشکر
    یا علی مدد

yaalimadad3
    کاربر
    با سلام
    شما نوشتی چون پیامبر نگفت حضرت علی خطبه بخوان.پس حضرت علی خلیفه نیست.فقط یکم تابش دادی
    خب.منم میگم چون شهردار زاهدان خطبه نمیخونه و امام جمعه اش میخونه پس باید امام جمعه اش خلیفه از جانب پیامبر بشه دیگه.یک قیاس ساده هست
    شیعیان همدیگر را تکفیر نمیکنند.فرقه های اصلی شیعه هم فعلا چهارتاست.بقیه از بین رفتند.سه فرقه دیگر غیر از امامیه هم جمعیتشون زیاد نیست
    بعدشم مثل همیشه چرت نوشتی
    با تشکر
    یا علی مدد

mojahed.din
    کاربر
    این امپوسای حرف اول تا آخرش این بود. لطفا چرت ننویس. بقیه حرفات هم چرت بود.

_________

این جور آدمها یک جور مالیخولیایی روانی دارند.

یکی دیگشون هم آیدی عبد الحسین است. این دو مشرک حتی طریقه بحث کردن نیز بلد نیستند.

_________

yaalimadad3
    کاربر
    با سلام
    خب.شما هم جواب نداری چرت مینویسی
    تو 16 سالت نیست و تو اخوندی و بلد نیستی و برو بخون و مریضی و بیسوادی و این مزخرفات رو من نمیخونم
    حرف درست حسابی بزنید.سند بدید.کتاب بدید.من میخونم
    با تشکر
    یا علی مدد

habib
    مشارکت کننده
    بنام خدا

السلام علی عبادالله الصالحین

اگر کمی به سلول های خاکستری خود فشار آورید در می یابید که نیازی به کتابی در عرض قرآن کریم وجود نداشته و جامعه توحیدی متشکله توسط رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم بهترین عامل تبلیغ دین و سیره نبوی بوده اند و پس از ایشان تابعین و بعد هم تابع تابعین.

عدم توجه به اصول متقن و ترسیم شده در آیین نورانی اسلام که در قرآن و سیره نبی مکرم و رفتار صحابی جلیل القدر متجلی است عامل اصلی و روشن انحرافات و کج فهمی های آیین ها و نحله های فکری ضاله است.و تصریح آیات شریفه بر تکلیف نوع بشر در ابتدای در تعقل و تدبر و تاسی به سنت نبی اکرم صلی الله علیه و آله و سلم کافی و بلیغ است.

خلط مفهوم تقیه که تکلیف دفاعی است با اختفای متصوره شما که در واقع از مراتب ابلاغ رسالت است و به آن توجه ندارید،ناشی از نوع نگاه آیینی شما است که مبتنی بر موهومات القایی تان ناچار به ارتکاب می شوید.

مراتب شناخت و تعلیم و تعلم واضح و معروف است و چنانچه بر اساس موهومات آیینی امثال مدعیان تشیع نسل متقدم و بلافصل عصر نبوی را فاقد درک درست مفاهیم دینی بدانیم، عملا” رسالت خاتم الانبیا صلی الله علیه و آله و سلم را نا موفق و ابتر فرض کرده ایم.و این کاملا” و به روشنی بر خلاف و تقابل با نصوص قرآن کریم و سنت نبوی است.

والسلام علی من اتبع الهدی

abdollah1990
    کاربر

با سلام برادرم . ابتدا واقعا برای شما تاسف خوردم که اشتباه به این فاحشی را انجام داده اید و حتی قبول ندارید و معذرت خواهی نکردید .

برادرم من از اون سایت ها به طور نمونه برای شما آدرس بیان کردم که برایتان حجتی باقی نماند و بدانید اشتباه کرده اید .

و اگر هم خواستید ده ها سایت دیگر معرفی کنم .

پس خواهشا بیشتر از این در نزد خوانندگان فهیم و با شعور این سایت خود را رسوا نسازید .

و اینکه گفته ای (چرا پیامبر یک کتاب صحیح به مردم نداد؟از خودش ها.قران از خدا بود.بحثش جداست.چرا پیامبر یک کتاب فقهی نداد؟)

اولا : واقعا برای شما متاسفم که نمی دانید پیامبر سخنان دینی که بیان می کرد هم از جانب خودش نبود (وَمَا يَنطِقُ عَنِ الْهَوَىٰ ﴿٣﴾ إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَىٰ ﴿٤﴾)

دوما : حتی قران نیز به طور یکجا در زمان رسول الله کتابت وجمع نشده بود (بدلیل کمبود امکانات و حفظ کردن و …) چه برسد به …

اما تمام صحابه رسول الله چون رسول الله زنده بود با توجه به کردار رسول الله می توانستند مسائل فقهی و احکام را در یابند و رسول الله برایشان بیان می کرد .

اما شما می خواهید با طرح این مسائل از زیر بار سوال اصلی در روید اما قبلا هم گفتم من نمی گذارم .

سوال اینجاست خوب اکنون که به گفته ی شما امام زمان زنده است با این همه پیشرفت تکنولوژی و آمدن ماهواره ها و تلوزیونها امام زمان می توانست یک شبکه تلوزیونی دایر کند که کسی نداند در کجاست و نتواند به او آسیبی برساند(بدلیل داشتن قدرت تکوینی به ادعای علمای شیعه) و مشکلات مردم مخصوصا مراجع را حل کند .

امروز 1400 سال پیش نیست که اگر در غرب کسی سوالی داشت و جواب آن در شرق بود ، مجبور می شد دو ماه تا سه ماه یا بیشتر در راه باشد تا به شرق برسد و سوال خود را بپرسد .

برادرم کمی تعقل کن !!! لطفا !!!

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (سوال علمی پرسیدی.جواب علمی دادم.دیگه این مزخرفات رو ول کن.)

فقط همین را بگویم از خوانندگان می خواهم تمام مطالب را به ترتیب مطالعه کنند و جوابهای من و این آقا را با دقت بخوانند و ببینند چه گلی که نکاشته .

و اینکه گفته ای (کی گفت یک ملت ایت الله و حجت الاسلام همشون جز یاران امام زمان هستند؟خود علما این را نمیگویید.)

اولا : برادرم اگر بحث گرفتن غلط املایی باشد من میتوانم شما را متهم کنم که سال اول دبستان را نگذرانده اید زیرا گفته ای (خود علما این را نمیگویید.) درستش اینه (خود علما این را نمی گویند) پس خواهشا در این باب دیگر مغلط بازی نکن زیرا هرکس حتی همون دانشمندش میتونه غلط تایپی داشته باشه . افتاد ؟؟!!!

دوما : من هم دوباره می گویم (انا لله و انا الیه راجعون) . پس خدا را شکر خودتان با این گفته اعتراف کردید که به اندازه ی 313 شیعه واقعی در بین علمایتان وجود ندارد !!!! خوب خدا رو شکر .

و اینکه گفته ای (اهل سنت قبول دارند پیامبر قدرت تکوینی دارد) برادرم اگر نمیدانستی بدان که قدرت تکوینی فقط و فقط مخصوص الله متعال است و لا غیر .

و در هیچ کجای قران این قدرت را الله متعال برای پیامبر قائل نشده است .

و اینکه گفته ای (مگر حضرت عیسی زنده نیست؟)

از این سوالی که پرسیدید فهمیدم واقعا هیچ چیزی برای گفتن ندارید و گرنه از زیر بار سوال اصلی در نمی رفتید .

برادرم شما نکند قران را تا به حال نخوانده ای ؟؟؟!!!!!

الله متعال در ایه 158 نساء می فرماید (بَل رَّ‌فَعَهُ اللَّـهُ إِلَيْهِ) (بلکه خدا او را به سوی خود، بالا برد.)

آیا حضرت عیسی اکنون روی زمین است ؟؟؟؟!!!!!

الله متعال می فرماید او را به سوی خود بالا بردیم یعنی الان روی زمین نیست .

خوب این قیاستان کاملا باطل است .

چرا سفسطه به هم می بافید ؟؟؟

دوباره تاکید می کنم که امام زمانتان که زنده است و روی زمین است و به دلیل پیشرفت تکنولوژی و آمدن ماهواره ها و تلوزیونها امام زمان می توانست یک شبکه تلوزیونی دایر کند که کسی نداند در کجاست و نتواند به او آسیبی برساند(بدلیل داشتن قدرت تکوینی به ادعای علمای شیعه) و مشکلات مردم مخصوصا مراجع را حل کند .

امروز 1400 سال پیش نیست که اگر در غرب کسی سوالی داشت و جواب آن در شرق بود ، مجبور می شد دو ماه تا سه ماه یا بیشتر در راه باشد تا به شرق برسد و سوال خود را بپرسد .

و اینکه گفته ای (وقتی فحش میدم خب حقتونه.)

گفتم ادب از که آموختی گفت از بی ادبان .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (اینهمه صحابی در سرتاسر کره زمین بودند.صحابی در حبشه.در یمن.در مصر.در شام.اینها همشون یا صد در صد اختلاف فقهی نداشتند و یا حتما هزار کیلومتر رو میامدند تا پیامبرو ببینند؟یکم عقل داشته باش)

برادرم خواهشا از این بیشتر خود را رسوا نگردان .

زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!!

صحابی در شام و مصر !!!؟؟؟؟

اصلا میدانی شام و مصر در چه زمانی فتح شدند ؟؟؟

اصلا میدانی صحابی به کسی می گویند که پیامبر دیده به وی ایمان اورده و با این ایمان از دنیا رفته ؟؟؟

الان تو مصر و شام در زمان پیامبر صحابه بودند ؟؟؟؟!!!!!

برادرم اگر صحبت نکنی هیچ کس نمی گوید لالی !!!

خوب خدا رو شکر که با هر حرف شما بیشتر رسوا می شوید . الحمد لله .

در شبه جزیره عربستان هر کس اختلاف فقهی داشت نزد رسول الله می آمد و اختلافش را بر طرف می نمود .

خوب سوال اینجاست اکنون چرا امام زمان شما زنده است مراجع نزد وی نمی روند تا اختلافات فاحش خود را برطرف سازند ؟؟؟!!!

و دوباره می گویم کنم که امام زمانتان که زنده است و روی زمین است و به دلیل پیشرفت تکنولوژی و آمدن ماهواره ها و تلوزیونها امام زمان می توانست یک شبکه تلوزیونی دایر کند که کسی نداند در کجاست و نتواند به او آسیبی برساند(بدلیل داشتن قدرت تکوینی به ادعای علمای شیعه) و مشکلات مردم مخصوصا مراجع را حل کند .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (اختلاف بین مراجع اینقدر زیاد نیست.)

یعنی یک مرجع یک چیز را حلال و دیگری حرام می داند اختلاف زیاد نیست ؟؟؟؟

پس می شود بگویید اختلاف زیاد چه می باشد ؟؟؟!!!

اینکه گفته ای (چرا این همه اختلافات فقهی بین مذاهب اهل سنت هست پیامبر به خواب یکی نیامد تا جواب درست رو بگه؟)

برادرم خواب ؟؟؟!!!! خدایا از شما ممنونم که وسایل رسوایی این عزیزان را فراهم می نمایید .

اختلاف فقهی در خواب بر طرف شود ؟؟؟!!!

من می گویم امام زمانتان زنده است و در روی زمین است .

اصلا میفهمی به چه کسی زنده میگویند ؟؟؟

میدانی زمین کجاست ؟؟؟

بعد شما میگی پیامبر باید تو خواب می آمد و اختلافات را برطرف می کرد !!!!

دوباره سوالم را می پرسم و منتظر جوابم : امام زمانتان که زنده است و روی زمین است و به دلیل پیشرفت تکنولوژی و آمدن ماهواره ها و تلوزیونها امام زمان می توانست یک شبکه تلوزیونی دایر کند که کسی نداند در کجاست و نتواند به او آسیبی برساند(بدلیل داشتن قدرت تکوینی به ادعای علمای شیعه) و مشکلات مردم مخصوصا مراجع را حل کند .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (اینهمه کتاب و صحیفه از اصحاب هست.صحیفه عایشه.صحیفه ابن عباس.صحیفه ابن مسعود.صحیفه امام علی که حتی در صحیح بخاری هم بهش اشاره شده.)

برادرم اصلا میدانی چه می گویی ؟؟؟

سوالت میدانی چه بود ؟؟؟

سوالت این بود (ایا نبی اکرم یکی یکی صحیفه های اصحاب را چک میکرد که کی چه نوشته؟)

من هم گفتم ( برادرم می شود یک کتابی که به دست صحابی نوشته شده باشد و مربوط به آنزمان باشد را برای من و دیگر خوانندگان بیان کنید)

خوب آیا همانطور که گفتم این صحیف ها در زمان نبی اکرم نوشته شده اند یا بعد از وفات ایشان ؟؟؟

برادرم کمی تعقل لطفا !!!!

و اینکه گفته ای (خب.شما این مناظره را در یک وبلاگ بی طرف بذار تا همه بخوانند.)

برادرم این نشانه عجز شماست .

من در دیگر وبلاگهای اهل تشیع نیز فعالیت دارم اما به شدت در آنجا سانسور وجود دارد . به طور مثال اگر شبکه ولایت راست می گوید یک تالار گفتمان بپا کند نه اینکه … !!!

و در آخر بحث هم بسیاری از افراد ، که شیعه بوده اند حق را به من داده اند ؟؟؟ میدونی که ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

اولا : اینکه گفته ای (بیسوادیتون که مورد بحث نیست.همه ملت فهمیدند.غلط املایی دارید که سوم دبستانی نداره)

اگر خوانندگان به بالا مراجعه کنند خواهند فهمید که بنده هم غلط املایی بسیار فاحش آقا را که بچه یکی دو ساله نیز می داند و دستور زبان است را گرفته ام . اما ما داریم بحث علمی می کنیم و هر فردی میتواند خطای تایپی داشته باشد .

اما خواهشا مغلطه بازی نکن و یه ذره بزرگتر باش .

اینکه گفته ای (من میگم دلیل نیست هرکی عصمت داره در تمام زمینه های فقهی باید کتاب بنویسه.پیامبر هم عصمت داشت.اما در تمام زمینه های فقهی کتاب نوشت؟)

برادرم در بالا جواب سوالت را دادم .

اولا : برادرم تو هنوز نمیدانی پیامبر امی بود و کتابت نمی دانست ؟؟؟!!!!

دوما : همانطور که در بالا اعتراف کردی کسانی مانند ابن عباس و … صحفی را به جای گذاشتند (البته بعد از فوت نبی) که گفتار نبی در آن بود .

حال سوال اینجاست آیا امام زمان شما هم بیسواد است و کتابت نمیداند ؟؟؟!!!!

و دوباره سوالم را تکرار می کنم و منتظر جوابم لطفا از زیرش در نروید که دوباره شما را زیرش می آورم .

حال سوال : امام زمانتان که زنده است و روی زمین است و به دلیل پیشرفت تکنولوژی و آمدن ماهواره ها و تلوزیونها امام زمان می توانست یک شبکه تلوزیونی دایر کند که کسی نداند در کجاست و نتواند به او آسیبی برساند(بدلیل داشتن قدرت تکوینی به ادعای علمای شیعه) و مشکلات مردم مخصوصا مراجع را حل کند .

و خدا را شکر می کنم که با این گفتار شما اعتراف کرده اید که فقهتان را از معصوم نمی گیرید .

خوب خدا را شکر .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 71)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.