این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6171شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6246با سلام اینکه گفته اید من وارد بحث نشده ام پس شما این چند روز گل لگد می کنید ؟؟!! و برای همه روشن شده که چون پاسخی به سوال اساسی من ندارید از این شاخ به ان شاخ می پرید . و اگر پاسخ می داشتید همان روز اول من را ضربه فنی می کردید و اینکه این قدر وقت می گذارید تا موضوع بحث را عوض کنی نشان دهنده ی این است که به اولین سوال من پاسخی ندارید . و از خوانندگان می خواهم که قضاوت کنند .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6247
من فرضیه امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را مطرح نکرده ام . مدعیان این موضوع باید به سوال من پاسخگو باشند . البینه علی المدعی .از خوانندگان میخواهم به اولین سوال من مراجعه کنند و خودشان بعد از ان قضاوت کنند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6248اینکه گفته اید من بدون اثبات امامت حقانیت شیعه را ثابت می کنم . اولا : اهل تشیع مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر هستند و باید از قران مثل نبوت و معاد این ادعای خود را ثابت کنند . دوما : اگر شما اعتقاد به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر نداری پس چرا وارد بحث شدی ؟؟؟ و نباید انسان مانند مگس وارد هر کاسه دوغی شود .و من چندین بار گفته های شما را که به خداوند توهین کرده اید با ذکر تاریخ گذاشته ام اگر می توانی جواب بده .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6249و درباره ی حسبنا کتاب الله که مطرح کرده ای . حسبنا کتاب الله درباره ی اعتقادات است .
و درباره ی اینکه گوشت سگ حرام است این موضوع اعتقادی نیست و باعث خروج از دین نمی شود . حتی گوشت خوک که در قران حرام اعلام شده باز هم خود خداوند فرموده که در موقع اضطرار و از روی ناچاری به اندازه نجات می شود خورد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6250و درباره ی اسماعیل و زید و جعفر برادر امام حسن من از شما سوال کردم که ایا جزو عترت و اهلبیت پیامبر هستند یا نه ؟؟؟و چون نتوانستی پاسخ بدهی می خواهی موضوع بحث را عوض بکنی . من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6251و درباره ی بزغاله ما اهلسنت که آن روایات ضعیف و مجعول را قبول نداریم. و اگر قبول می داشتیم باید قران های مختلف در بین اهل سنت وجود می داشت و به ان معتقد می بودند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6252و درباره ی به قول شما زهرهشک (ظاهرا به زهرهشک خیلی علاقه دارید. توی روزنامه قرار شده بنویسند که برای خیلی چیزها خوب است. خصوصا برای زاییدگان زیر ادعا.) اولا : سواد نوشتن کلمه زرشک را نداری . حداقل این بار که مشهد رفتی تابلو های مغازه های زرشک فروشی را بخوان تا یک کمی با سواد شوی .
دوما :کسانی که ادعای امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را کرده اند زیر ادعایشان زاییده اند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6253و در پایان جواب تذکر شما . اولا : شما در تاریخ 21/11/92 در کامنت 95 من را فراری به کوه خطاب کردید و دانسته این کلمه را به کار بردی و خودت هم می فهمی که چه گفتی و من مجبور شدم جواب شما را به زبان خود شما بدهم . و اینکه گفته اید این تهدید نیست پس خود شما خوب می دانید چه کاره هستید . طبق ضرب المثل که می گویند : گوزیده بیدار است .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6262سلام علیکم.121؛
به جان شما برای تعویض یا انحراف بحث نیست. فقط برای اینست که بدانید چقدر در طرح سوال ایراد دارید.
من به سوال شما ایراد دارم. وقتی ایراد مرتفع شود حتما پاسخ میدهدم. شما که از سوال ناقص و معیوب انتظار جواب کامل ندارید. دارید؟
122؛
شما نوشته اید؛
…ولی از امامت که به گفته شما یک اصل دینی است ، یک سوره و یا یک ایه با نام و تعداد امامان وجود ندارد…
…ایا مسئله امامت که به گفته شما یک اصل از اصول دین است ارزش ان کمتر از این مسائل بود که با ایات واضح و روشن و با نام و تعداد امامان در قران نیامده است…
من هم گفتم شما اولا بگو کگر قرار است اصول دین در قرآن باشد؟ کجای قرآن گفته؟ این را هنوز نگفتید. من هم با سوال شما سر و کار دارم نه حرف دیگران.
123؛
والله که عین گفته های ام المومنین عایشه را گذاشته ام. خاک بر دهان کسی که بگوید ایشان به خداوند توهین کرده است. قبول؟
شما کلا متوجه نیستی، من نگفتم امامت را قبول ندارم، گفتم که حقانیت شیعه به غیر آن هم ثابت میشود.
بعد مگر مگس توی دوغ ایراد داره؟ به حدیث بخاری(نه پیامبر) رجوع کنید و میل کنید. راستی شما الان کاسه دوغی یا یک مگس دیگری که در آن شناور است؟
…اهل تشیع مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر هستند و باید از قران مثل نبوت و معاد این ادعای خود را ثابت کنند…
خب شما اینها را از قرآن ثابت کن، من هم امامت را ثابت میکنم. حله؟
124؛
اعتقاد دارید که ولا رطب و لا یابس الا فی کتاب مبین هست یا نه؟ اگر ندارید که شما را به خیر ما رو به سلامت.
اگر دارید خب این حرکت گوشت سگ را هم از قرآن ساده و همه فهم نشان دهید.
اظطرار هم به معنای حلیت نیست.
مبنای اینکه حسبنا فقط در اعتقادات هست کجاست؟ قرآن؟ کجاش؟
125؛
ببین بابایی، من یا ادعا نمیکنم یا اگر کردم انصافا پای قضیه می ایستم. اگر هم دیدم اشتباه کردم اونقدر وجود دارم که بگم اشتباه کردم و میرم یاد میگیرم و دوباره میام.
اما شما گفتی اسماعیل ادعای امامت کرد. زید هم. گفتم کجا؟ شما چه کردی؟ واگذار به خوانندگان کردی.
گفتم” پسر نوح از صلب نوح بود بدون واسطه. حکمش چه شد؟ همان برای مثلا جعفر هم هست البته بماند که او توبه هم کرد”.
همان حکم برای اسماعیل و زید اگر ادعا کرده باشند و جعفر هم هست. نیست؟
126؛
به آدرس ها مراجعه کنید متوجه میشوید. البته چیزهای دیگری هم هست که جاش اینجا نیست.
127؛
خنده حضار و همچنان زهرهشک…..
به جان شما.
128؛
نوشتی فرار من هم خاطره بازی کردم.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6264یادتان باشد که یادم هست که یادتان نیست که یادم هست که سوالاتم را جواب ندادید؛1. کجای قرآن گفته اصول دین را در قرآن ذکر میکنیم.
2. ملاک محکم و متشابه بودن آیات چیست؟
3. تکرار زیاد در قرآن دلیلی بر اینست که مطلب اصل به حساب می آید؟ کلمه موسی 129 مرتبه در قرآن آمده. دلیل بر اصل بودن چه چیزی است؟
4. آن ام یا اساس از کجا آمده؟ چی هست؟
5. آیا اینکه یکی از اصول از ارتباط مثلا5 آیه با یکدیگر فهمیده شود ایرادی دارد؟ این تعقل و تفکری که قرآن گفته برای بازی سودوکو نبوده که. برای همین قرآن بوده.
7. آیاتی که رفقای شما آوردند چه بود؟ در کدام آنها گفته شده که این اصول دین است؟ فرموده به اینها ایمان بیاورید. اگر نیاورید کافر هستید. من از 55 مائده چه نتیجه ای گرفتم؟ چرا کتاب،رسول،ملائکه،نماز،روزه،قیامت به استناد اینکه تخلف از آنها کفر است اصل دین میشوند اما دوستی مورد اشاره در 55 مائده(طبق ترجمه طیف شما) که تخلف از آن حزب شیطان شدن(معنی دیگری جز کفر دارد؟) است نمیتواند اصلی از اصول دین باشد؟ با اینکه نتیجه تخلف از همه یکی است.
8. عزیزم وجود نام چگونه ایجاد اصل میکند؟ اگر میفرمود که ما پیامبرانی فرستاده ایم این کافی نبود که ما متوجه بشویم که نبوتی هم وجو دارد؟
9. شما را ارجاع به همان تعقل و تفکر میدهم. این نکته را توجه کنید که خدا در موارد دیگری هم احکام را نگفته ولی بازخواست میکند. مثلا نماز در فروع(به عقیده ما) و در اصول(به عقیده طیف شما.به آیاتی که رفقایتان گذاشته اند دقت کنید). این چه دلیلی است که آورده اید؟ یا همان ملائکه.
خداوند در قرآن به صراحت امامت را بیان میدارد که به ابراهیم داده. امامان دعوت کننده به آتش هم ذکر کرده همچنین امامان هدایت کننده به امر او.
بعد شما ایراد را جواب بدهید. در لفافه گفتن یا کلی گفتن برای من و شما در برابر خدا ایجاد حق میکند که بگوییم نمیتوانی از ما بازخواست کنی؟ بعد اگر در جواب ما بگوید که انزلنا الیک الذکر لتبین للناس ما نزل الیهم و لعلهم یتفکرون
هم در قرآن بوده ما چه جواب میتوانیم بدهیم؟
11. شما نوشتید که بودن نام 29 نفر از انبیا برای اثبات اصل نبوت کافی است. گیریم که درست. این کفایت را شما تشخیص میدهی یا خدا؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6331سلام . شما اگر از اول کامنت سوال من را می خواندید مورد خطابم شخص جناب عالی نبوده است . اشخاصی که قائل به امامت منصوص الهی 12 امام بعد از فوت پیامبر می باشند ، مورد سوال قرار دادم . در مورد شخص شما برای من روشن شده که فقط مغلطه بازی و از این شاخ به آن شاخ پریدن کار شماست و هرکسی که از اول کامنت ها را مطالعه کند قضاوت خواهد کرد که چه کسانی برای فرار از پاسخ به سوال واضح و روشن من فریب کاری انجام می دهند .راستی هنوز در مورد اینکه خداوند را به آلزایمر متهم کردی پاسخ ندادی ؟؟
راستی درباره ی اینکه جعفر و اسماعیل و زید و عبدالله افطح هنوز پاسخ نداده ای جزو عترت و ذریه پیامبر هستند یا نه ؟؟؟
راستی هنوز نگفته ای در نزد شما قدرت بزغاله بیشتر است یا قدرت خدا ؟؟؟
راستی به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کردی که کسانی که بعد از فوت هر امامی ادعای امامت می کردند را بشناسی ؟؟؟
راستی درباره ی این موضوع که گفته بودی هنوز پاسخ ندادی ( اولا کجاش گفته که اصحب فیل مرتبط با معبه بوده اند؟ ) ؟؟ گفته بودی (عزیزم ما هم که گفتیم اصول دین تقلیدی نیست و تقلیی تنها در فروع است. چرا؟ چون اگر قرار باشد ملت همه بروند دنبال اینکه احکام را خود استخراج کنند کی به زندگی برسند؟) آیا نگفتی که این اصول دینی که تقلیدی نیست را از کجا فهمیدی ؟؟
راستی تابلو های مغازه های زرشک فروشی را نخوانده ای که نوشتن کلمه زرشک را یاد بگیری ؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6332خواهشمندم به این سوال من پاسخ صریح واضح و روشن بدهند : چرا برای معرفی دشمنی ابولهب با پیامبر یک سوره کامل با نام ابولهب در قران وجود دارد ولی از امامت که به گفته شما یک اصل دینی است ، یک سوره و یا یک ایه با نام و تعداد امامان وجود ندارد ؟؟ برای معرفی چگونگی تولد عیسی و معرفی داستان یوسف و داستان نوح ایات صریح واضح و روشن در قران وجود دارد ایا مسئله امامت که به گفته شما یک اصل از اصول دین است ارزش ان کمتر از این مسائل بود که با ایات واضح و روشن و با نام و تعداد امامان در قران نیامده است . اگر جزو ارکان ایمان هم میبود خداوند در ایه 177 سوره بقره ارکان ایمان را به صراحت بیان نموده 1-ایمان به خدا 2- ایمان به رسولان 3- ایمان به کتب الهی 4 – ایمان به ملائکه 5 – ایمان به معاد و ایمان نداشتن به همین 5 مورد را در ایه 136 نسا جزو ضلالت و گمراهی دانسته ولی از ایمان به امامت چیزی نگفته است . و همچنین در اول سوره مومنون و دیگر ایات اوصاف مومنین به صراحت بیان شده ولی باز هم از امامت خبری نیست . با توجه به اینکه خود خداوند قادر متعال حفاظت قران را تضمین نموده است (9حجر). منتظر جواب با دلیل و مستند به ایات قران ، در رابطه با امامت منصوص الهی مثل آیات نبوت و معاد هستم. و به گفته بعضی علما ایا امکان دارد امامت جزو اصول دین نباشد و اصول مذهب تشیع باشد ؟؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6376سلام علیکم.131؛
کاملش اینه. دلت برای خدا میسوزه این رو حل کن. من حرفم رو پس میگیرم.
” در 55 مائده و آیات قبلی آن، چرا گفته دوستی نکنید اما اول همین مائده گفته زن گرفتن از آنها صحیح است و بعد جای دیگه گفته ما بین زن و شوهر مودت و رحمت قرار میدهیم؟ خدا آلزایمر داشته؟ یا شیطان به جز غرانیق یه جاهای دیگه ای هم بوده؟ ”
قبلا گفتم که ” زید هم ادعای امامت کرد؟ پسر نوح از صلب نوح بود بدون واسطه. حکمش چه شد؟ همان برای مثلا جعفر هم هست البته بماند که او توبه هم کرد. ”
شما گفتی که زید کجا ادعای امامت کرد؟ ادعا که میدونی چیه؟ ادعا
بزغاله؟ چرا اصرار دارید که ام المومنین عایشه را دروغگو خطاب کنید؟
” لقد نزلت آية الرجم ورضاعة الكبير عشرا ولقد كانت في صحيفة تحت سريري ، سنن ابن ماجة ، ج1 ، ص 625 ،أوسط الطبراني ، ج 8 ،ص 12 ، مسند أبي يعلى، ج 8 ،ص 64 ، المحلى ، ج11،ص 236 ، وقال : هذا حديث صحيح . وفي لسان العرب ، ج ، ص 33 ، ونهاية ابن الأثير ، ج 2 ، ص 87 ”
زید و اسماعیل را مدعی شدی. کجاست؟
قبل از آن شما مدعی شدید که اصول دین در قرآن هست. آوردی؟ گفتم اگر معلومش کنی من هم امامت را معلوم میکنم. اصلا سایر اصول را هم معلوم میکنم. منوط به اثبات شماست مدعایتان را.
زهرهشک. به وحدانیت خداوند قسم اگر بفهمی این یعنی چه، معلوم میشه چقدر اینکاره هستی.
132؛
چون شما تکرار را دلیل بر اصل شدن میدانید به خدمتتان عرض میشود که به اصول دینتان این سوال را نیز اضافه کنید. نزدیک 10 مرتبه تکرار کردید.
والله اگر پیش فرض سوالتان را حل کنید و بگویید که در کجای قرآن گفته اصول دین را در قرآن بیان میکنیم من هم جواب شما را میدهم.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6390با سلام . دلم برای کسانی می سوزد که نمی توانند پاسخی به سوالم بدهند و مثل پلنگی می مانند که به دنبال شکار سایه خود می دوند و به چاله می افتند .
برادرم برای فرار به هر فریب و نیرنگی متوسل می شوید چون جواب ایه 55 سوره مائده را داده ام و نمی توانی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را از آیات قران ثابت کنی مجبور شدی عقائد باطنی خود را ظاهر کنی و آیات واضح خداوند را متضاد جلوه بدهی و برای به انحراف کشاندن موضوع اولیه بحث و مشوش کردن ذهن مخاطب مسائل فرعی مطرح می کنید .
برادرم دیگر این حنا رنگی ندارد و کور خوانده اید . من مثل بعضی افراد که به شگردهای فریب کارانه شما وارد نیستند نمی باشم و نمی توانی من را به موضوعات انحرافی و تاریخی بکشانی . و تو هنوز نمیدانی که زن در ولایت مرد می باشد .
و هنوز نمیدانی که خداوند در اول ایه 3 سوره مائده گوشت خوک و … حرام اعلام کرده ولی در موقع ضرورت برای رفع احتیاج خوردن آن را مباح دانسته .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
ابتدا بگم که این تهدید نیست، چون وقتی ساربان افسار شتر را میکشد برای تهدید که نمیکشد. میخواهد او را آهسته حرکت دهد یا از حرکت باز دارد0 این هم دقیقا همان کار ساربان است.
چند بار سوراخ و چاه را تکرار کردی که نادیده نمیگیرم.
در مقابل اینها آسابی هست و غاری و حلقه ای و طشتی و لباسی و قلم دوشی و خلوتی و کوهی و البته کاننی اروی.
و لغیر رشده. تمامی از عقاید خود دوستان اهل سنت.
حواستون رو جمع کنید.