سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

Home انجمن ها جانشینی سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (هرکدام از شیعه یا سنی ثابت شود بقیه همه باطل است ). جانا سخن از زبان ما می گویی. من هم همین عقیده را دارم . اول شما امامت منصوص الهی 12 امام را از ایات قران مثل نبوت و معاد که واضح و روشن در قران بیان شده ثابت کن . به قول معروف اول حقانیت عقیده مذهب خود را از قران ثابت کن بعد ادعای ارث کن .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (بعد هم فرموده حفاظت میکنم اما آیا در برابر بزغاله هم توان محافظت دارد؟ شاید آن آیه واضحی که شما میخواهید در آن بخشی قرار میگرفت که جناب بزغاله میل کردند. نه؟) از این گفته صریح و روشن شما معلوم می شود که در نزد شما بزغاله قوی تر و قدرتمند تر از خدا می باشد . و خوب است که عقاید خود را بیان می کنید . از کوزه همان تراود که در اوست.

لطفا پاسخ بده و به سوراخ فرار نکن !!! و یا داخل چاه نرو که به تو دسترسی نداشته باشند !!! که در نزد شما خدا قویتر هست یا بزغاله ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (اولا کجاش گفته که اصحب فیل مرتبط با معبه بوده اند؟ نکنه خدا شدی؟) این موضوع سوره فیل در نزد همه ی افراد با سواد و محقق ، مشخص و شناخته شده است که درباره ی اصحاب فیل که برای ویران کردن خانه کعبه امده بودند می باشد . نکند در نزد شما این سوره ی اصحاب فیل هم درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام می باشد .

abdollah1990
    کاربر

درباره ی حضرت عایشه که همسر پیامبر بوده این مسئله اظهر من الشمس است و هر کس قبول نداشته باشد باید به عقل خودش شک کند و به تیمارستان مراجعه کند . و اینکه گفته اید نام حضرت عایشه در قران نیست برادرم حضرت عایشه ناموس پیامبر بوده و از اصول دین و فروع دین و ارکان دین نیست که نامش در قران باشد . و اگر خدایی نکرده به گفته ی شما خلافی از او سر می زد مثل زن لوط خداوند با ایات واضح و روشن به پیامبر خود وحی می کرد . و خداوند از کسی نمی ترسد .

abdollah1990
    کاربر

با سلام برادرم خودت پیش فرض طراحی می کنی بعد پیش فرض خودت را زیر سوال میبری ؟؟!! بچه گیر آوردی ؟؟!! دوران این فریب کاری ها گذشته است . یا خود را به نفهمی می زنید ؟؟!! و چون پاسخی به سوال من درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر ندارید به فریب کاری روی آورده اید . من سوال خود را خیلی واضح و روشن بیان کرده ام و شما برای فرار از اصل موضوع مسائل فرعی مطرح می کنید و فکر می کنید که خیلی زرنگ هستید !!! و امروز مردم به این نوع فریب کاری ها و مغلطه کاری ها واقف هستند لطفا به سوال من در مورد امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر پاسخ دهید . لطفا پاسخ بده و به سوراخ فرار نکن !!! و یا داخل چاه نرو که به تو دسترسی نداشته باشند !!!

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (من دارم میگم باید رو کی به خدا میگه. خدا اگر در قرآن از معاد نمیگفت و پیامبر آن را میگفت آن وقت اصل نمیشد؟) جواب اینست که پیامبر پیام رسان الهی است و آنچه را که خداوند با آیات روشن و واضح نازل کرده برای مردم بیان می کند و از پیش خودش چیزی در دین نمی افزاید . و این پیش فرض ها را دیگر مطرح نکن و به سوال اساسی من پاسخ بده . لطفا پاسخ بده و به سوراخ فرار نکن !!! و یا داخل چاه نرو که به تو دسترسی نداشته باشند !!!

abdollah1990
    کاربر

برادرم در مورد اسماعیل گفته اید (اسماعیل کجا ادعای امامت کرد؟) مثل اینکه شما هنوز فرقه های شیعه را هم نمی شناسید !!! و الا چنین ادعای مضحک و خنده داری نمی کردید !! و خواهشمندم خود را در نزد خوانندگان بیشتر رسوا نکنید . و فرقه ی اسماعیلیه را همه در جهان می شناسند و رهبر آن هم فعلا اقا خان می باشد . و اگر بیشتر می خواهید درباره ی فرقه های شیعه بدانید به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کن . انوقت خواهی فهمید که پس از فوت هر امامی چند نفر از فرزندان و اطرافیان ان امام فوت شده ادعای امامت می کردند .

آیا به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کرده ای ؟؟؟ تا مدعیان امامت را بشناسی !!

abdollah1990
    کاربر

درباره ی به گفته شما جعفر کذاب برادر امام حسن عسگری آیا جزو اهل بیت و عترت و ذریه پیامبر هست یا نیست ؟؟؟!!! لطفا پاسخ بدهید و فرار نکن . آیا زید بن علی بن امام حسن که شیعیان زیدیه پیروان آن هستند جزو اهلبیت و عترت و ذریه پیامبر هستند یا نیستند ؟؟؟ چون به گفته ی علمای شما خداوند دو چیز را گذاشته کتاب الله و عترت و اهلبیت !!! لطفا پاسخ بده و به سوراخ فرار نکن !!! و یا داخل چاه نرو که به تو دسترسی نداشته باشند !!!

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (پس عایشه در یک حدیث صحیح دروغ گفته. بله؟ به ام المومنین افترا میبندی؟) برادرم چرا دروغ شاخدار می گویید . شماره کامنت و تاریخی که من به ام المونین حضرت عایشه افترا بسته ام را اعلام کن تا کذاب رسوا شود و خوانندگان قضاوت کنند .

abdollah1990
    کاربر

شما در کامنت 49 مورخه 15/11/92 گفته اید (اولا کجاش گفته که اصحب فیل مرتبط با معبه بوده اند؟) و در کامنت 96 مورخه 21/11/92 گفته اید (نگفتم که قصدشان کعبه نبوده.) آیا این تناقضات در گفتار شما نشان دهنده ی فریب کاری شما نیست ؟؟؟ و آیا مصداق این ضرب المثل نیستید ؟؟ که دروغگو حافظه ندارد . خود را بیشتر از این رسوا نکن و ان شا الله تناقضات دیگر تو را هم در تمام صفحات این سایت استخراج کرده و در این سایت میگذارم . تا خوانندگان درباره ی تو قضاوت کنند .

abdollah1990
    کاربر

من در مورد تولد حضرت علی گفته بودم (من می گویم اگر حضرت علی داخل کعبه به دنیا امده بود و دیوار کعبه شکافته می شد اولا : همانطوری که درباره اصحاب فیل به کعبه یک سوره نازل شده است در این مورد هم یک سوره نازل می شد دوما : پیامبر اسلام در هیچ موقع به این موضوع اشاره ای نکرده اند. سوما : خود حضرت علی هم در هیچ کجا ادعا نکرده اند که مولود کعبه هستند و چهارما : اگر داخل کعبه به دنیا می امدند ، مردم خرافاتی و بت پرست انزمان مکه، ان نوزاد را هدیه بت های خود دانسته و حضرت علی و مادرشان را مقدس شمرده ، و از انها مثل حضرت مریم و کودکی حضرت عیسی انواع بتها می ساختند و ابوطالب هم با نذوراتی که مردم بت پرست و خرافاتی می دادند پولدار و ثروتمند می شد .) و کجا ابوطالب را همردیف پدر دیگران قرار دادم ؟؟؟ و اگر مردم مکه بت پرست نبوده بت های لات و منات و عزی و … در کجا بوده اند ؟؟؟ مگر در زمان تولد حضرت علی ، حضرت محمد به پیامبری مبعوث شده بود تا مردم را از بت پرستی باز دارد ؟؟؟ یا چندین سال بعد از تولد حضرت علی ، حضرت محمد به پیامبری مبعوث شده اند و مردم را از بت پرستی منع کردند ؟؟ لطفا پاسخ بده و به سوراخ فرار نکن !!! و یا داخل چاه نرو که به تو دسترسی نداشته باشند !!!

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    ما هر چی سلام کردیم جوابی ندیدیم.

بدون سلام؛

98و99؛

شما اصلا مطالب را نمیخوانید. نوشتم که هنوز وارد بحث نشدم. ایراداتی به سوال شما دارم که مطرح کرده ام.هر وقت رفع ایراد شد وارد بحث اثبات امامت میشوم.

فرار؟ کاننی اروی؟ سوراخ؟ یاد آسیاب افتادی یا حلقه؟

100؛

شما بگو همون 29 نفر. اصلا عدد من اشتباه اما 78 غافر چی میگه؟

ضمن اینکه زیرش موندی، گفتی وجود 29 نفر یعنی اثبات اصل نبوت. یادت رفت که ابتدا سوال شده بود چگونه ایجاد اصل میکند و بعدا 124هزار گفته شد.

101؛

یکی بیاد و به این بابا بفهمونه که فرضر تو اینست که اصول دین در قرآن هست. سوال ما اینست که کجای قرآن. این رو که بگی من امامت را نشانت میدهم.

102؛

از آنجا که میگه اگر دوستی کنید مرتد میشوید اما قبلش گفته که میتونید از ایشان زن هم بگیرید.

103؛

اینکه میگم مطالب رو نمیخونی برای همینه.

من نگفتم که از این آیه دنبال امامت هستم. قربی بودن ابولهب را زیر سوال بردم که خب مثل سایر مطالب متوجه نشدی.

بعد آنجا که دوست ما به این آیه استناد کرده دنبالش چی نوشته؟ و کجا از این آیه امامت رو ادعا کرده؟

104؛

احساس میکنم دارم وقتم رو تلف میکنم.

من هنوز نگفته ام امامت در قرآن هست یا نیست. گفتم شما اصول رو از قرآن ثابت کن، اگر کردی من هم امامت را ثابت میکنم.

بعد اینکه نگفتم ما نزل الیهم در مورد امامت است. و اصلا در مورد معنایش هیچ نظری ندادم. تو الکی داری زیر آب حباب میسازی.

105؛

این هم که تکراری است.

من بدون اثبات امامت حقانیت شیعه را ثابت میکنم. اما قبلش تو باید ادعای خود را ثابت کنی. دقت کن که من هنوز هیچ ادعایی نکرده ام و اگر گفته ام چیزی را ثابت میکنم همواره آن را منوط کرده ام به اینکه تو اصل را از قرآن ثابت کنی. پس تا وقتی که اینکار را نکرده ای از سوی من توضیحی نخواهی دید چون ابتدا باید توضیحات شما معلوم شود.

افتاد؟

106؛

عقیده من همان عقیده ام المومنین است. ببین ایشان چه گفته.

107؛

124هزار نفر هم در بین همه افراد با شعور معروف است.

اما پسر خوب من به شما گفتم که این همه قرآن قرآن میکنی کجاش گفته اصحاب فیل مرتبط با کعبه است؟

به نتیجه این حرف اگر دقت کنی یک چیزی را در میابی که حسبنا کتاب الله یک حرف مفت بیشتر نیست. چون هیچ کجایش نگفته که اصحاب فیل مرتبط با کعبه بوده اند. از کجا میفهمیم؟ جایی غیر از قرآن. حالا حسبنا کتاب الله احمقانه نیست؟

108؛

همان جواب قبلی.

به خدا قسم که مطمئن شدم نتیجه استدلال خودت را هم نمیفهمی.

109؛

میذارم به حساب اینکه اون بابایی که اینارو بهت یاد داده خودشم نمیدونسته که چی میگه.

عزیزم در سوال شما منطوقی هست و مفهومی. این رو که دیگه متوجه میشی؟ مفهوم سوال شما چیست؟ اگر بگی جایزه میگیری.

110؛

باز رفتی سر حسبنا کتاب الله. بماند که ه فرموده قرآن این حرف را فقز منافقین میزنند.

گوشت سگ حرام هست یا نیست؟ کجای قرآن اومده؟ آیا جایی غیر از کلام پیامبر این فهمیدی؟ در قرآن که حرمت علیکم معلوم است چیست. پیامبر بر این حرمت علیکم چیزی اضافه کرده؟

جان مادرت حداقل متوجه باش که چی مینویسی.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    111؛

قدر سوادت دیگه زیادی معلوم شد.

اسماعیل کجا ادعای امامت کرد؟

112؛

زید هم ادعای امامت کرد؟ پسر نوح از صلب نوح بود بدون واسطه. حکمش چه شد؟ همان برای مثلا جعفر هم هست البته بماند که او توبه هم کرد.

113؛

در اولین کامنت “با توجه به اینکه خود خداوند قادر متعال حفاظت قران را تضمین نموده است (9حجر)”

شما گفتی خدا لحافظون قرآن است.

در کامنت 1 گفتم”بعد هم فرموده حفاظت میکنم اما آیا در برابر بزغاله هم توان محافظت دارد؟ شاید آن آیه واضحی که شما میخواهید در آن بخشی قرار میگرفت که جناب بزغاله میل کردند. نه؟”

در کامنت 29 نوشتید”خوب است که خود شما اقرار کرده اید که (بعد هم فرموده حفاظت میکنم اما آیا در برابر بزغاله هم توان محافظت دارد؟ شاید آن آیه واضحی که شما میخواهید در آن بخشی قرار میگرفت که جناب بزغاله میل کردند. نه؟) و این نشان می دهد که شما به قدرت خدا ایمان ندارید ولی به قدرت بزغاله ایمان دارید و هر ادم عاقل و با سواد و با شعور می داند ، که در زمان پیامبر ایات قران را بر روی استخوان و چرم و چوب می نوشتند و بزغاله هیچ یکی از اینها را نمی خورد .”

در کامنت 35 نوشتم”عایشه میگوید آیه رجم و رضاع کبیر را بزغاله خورد. لقد نزلت آية الرجم ورضاعة الكبير عشرا ولقد كانت في صحيفة تحت سريري ،“.

در کامنت 44 نوشته اید”همچنین طبق ادعای شما که می گویید ان ایه تنها دست حضرت عایشه بوده است و بزغاله ان را خورده است پس با این گفته ، شما نعوذ بالله پیامبر را متهم به خیانت می کنید زیرا ان ایه را فقط به یک نفر گفته در حالی که باید ایات قران را به تمام مردم می رساند”

در کامنت 48 نوشتم”نگفتم که در دست عایشه بوده بلکه برای حرف شما نقض آوردم. خدا محافظ هست ولی اون بزغاله نازنین یه آیه ای رو خورده که مود احتجاج عایشه بوده است. پس قرآن را منقوص کرده است. نه؟”.

در کامنت62 نوشتید”اینکه به قدرت خداوند شک دارید که خداوند نمی توانست که قران را در مقابل بزغاله حفظ کند . و در نزد شما قدرت بزغاله از قدرت خداوند بیشتر است”.

خب طبق حرف شما خداوند لحافظون قرآن است.

و پیامبر اگر آیه را به همه نگوید خیانت کرده.

طبق حرف ام المومنین بزغاله روی دست خدا بلند شده چرا که قرآن را خورده. خب ربطش چیه؟ اینه که آن بخشی را خورده که تنهاعایشه مدعی شده نازل شده است. آیه رجم و رضاع کبیر.

نتیجه اینکه شما بر اساس حرف ام المومنین، پیامبر را به خیانت و خداوند را به ناتوانی در برابر بزغاله متهم کردید.

یا اینکه هیچ کدام اینها نیست و اما المومنین به خدا و پیامبر دروغ بسته است. به خدا برای اینکه آیه رجم و رضاع کبیر فرستاده. به پیامبر برای اینکه آیه ای را فقط به عایشه داده.

چه کنیم؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    114؛

شما در30 نوشتی”من می گویم اگر حضرت علی داخل کعبه به دنیا امده بود و دیوار کعبه شکافته می شد اولا : همانطوری که درباره اصحاب فیل به کعبه یک سوره نازل شده است در این مورد هم یک سوره نازل می شد”.در 45 هم تکرار کردی.
    در 49 نوشتم” کجاش گفته که اصحاب فیل مرتبط با کعبه بوده اند؟
    شما در86 نوشتی”شما گفتید (به خدای متعال قسم که من هیچ حرفی از غیر قرآن نزدم اما شما فرت و فرت میگی حدیث و سایت و…. . کجای قرآن گفته اصحاب فیل رفتند سراغ کعبه؟) وقتی شما این موضوع واضح و روشن را نمی دانید خواهشمندم خود را بیشتر رسوا نکنید و با دیگران بحث نکنید .”.
    من در 96 نوشتم” نگفتم که قصدشان کعبه نبوده. گفتم کجای قرآن گفته اصحاب فیل رفتند سراغ کعبه؟ بحث در قرآن است چرا میری سراغ حدیث؟”.
    حالا کجای قرآن گفته؟ این تناقض است؟ من هم میدانم که همه میدانند که داستان اصحاب فیل چیست. سوال این بود که کجای قرآن گفته؟ شما که فرت و فرت میگی کجای قرآن این رو گفته کجاش اون رو گفته. این رو جواب بده.
    افتاد؟

ظاهرا به زهرهشک خیلی علاقه دارید. توی روزنامه قرار شده بنویسند که برای خیلی چیزها خوب است. خصوصا برای زاییدگان زیر ادعا.

115؛

نوشته اید از نذورات پولدار میشد. نوشتم مگر ابوسفیان است؟ این همان هم ردیفی بود. گفتم که ابوطالب مثل پدر هر ننه قمری نیست.

بعد نوشتم که”شما با این حرف معتقد شده اید که ایشان بت پرست بوده و به نذورات آنها توجه داشته. آن ابوسفیان بوده نه ابوطالب.”

گفتم مردم بت پرست نبوده اند؟

و البته نوشته بودم که”بعد مردم همچیم فکری میکردند چه دلیلی دارد که حضرت ابوطالب نیز قبول کند؟”.

معنای اینها را که میفهمی؟

نوشتی”مگر در زمان تولد حضرت علی ، حضرت محمد به پیامبری مبعوث شده بود تا مردم را از بت پرستی باز دارد ؟؟؟ یا چندین سال بعد از تولد حضرت علی ، حضرت محمد به پیامبری مبعوث شده اند و مردم را از بت پرستی منع کردند ؟؟”

خب معنای این حرف چیست؟ هر کس در مکه بوده بت پرست بوده. پیامبر هم؟ به هر حال قضیه برای قبل از بعثت ایشان است. نیست؟

.

باز توجه میدهم شما را به اینکه من ادعا نکردم. تنها کاری که در این مدت کرده ام گرفتن ایراد به استدلال شما بوده. شما جای رفه اشکال چه کرده ای؟ دقیقا کاننی اروی.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    این را هم بخوان؛

1. کجای قرآن گفته اصول دین را در قرآن ذکر میکنیم.

2. ملاک محکم و متشابه بودن آیات چیست؟

3. تکرار زیاد در قرآن دلیلی بر اینست که مطلب اصل به حساب می آید؟ کلمه موسی 129 مرتبه در قرآن آمده. دلیل بر اصل بودن چه چیزی است؟

4. آن ام یا اساس از کجا آمده؟ چی هست؟

5. آیا اینکه یکی از اصول از ارتباط مثلا5 آیه با یکدیگر فهمیده شود ایرادی دارد؟ این تعقل و تفکری که قرآن گفته برای بازی سودوکو نبوده که. برای همین قرآن بوده.

7. آیاتی که رفقای شما آوردند چه بود؟ در کدام آنها گفته شده که این اصول دین است؟ فرموده به اینها ایمان بیاورید. اگر نیاورید کافر هستید. من از 55 مائده چه نتیجه ای گرفتم؟ چرا کتاب،رسول،ملائکه،نماز،روزه،قیامت به استناد اینکه تخلف از آنها کفر است اصل دین میشوند اما دوستی مورد اشاره در 55 مائده(طبق ترجمه طیف شما) که تخلف از آن حزب شیطان شدن(معنی دیگری جز کفر دارد؟) است نمیتواند اصلی از اصول دین باشد؟ با اینکه نتیجه تخلف از همه یکی است.

8. عزیزم وجود نام چگونه ایجاد اصل میکند؟ اگر میفرمود که ما پیامبرانی فرستاده ایم این کافی نبود که ما متوجه بشویم که نبوتی هم وجو دارد؟

9. شما را ارجاع به همان تعقل و تفکر میدهم. این نکته را توجه کنید که خدا در موارد دیگری هم احکام را نگفته ولی بازخواست میکند. مثلا نماز در فروع(به عقیده ما) و در اصول(به عقیده طیف شما.به آیاتی که رفقایتان گذاشته اند دقت کنید). این چه دلیلی است که آورده اید؟ یا همان ملائکه.

خداوند در قرآن به صراحت امامت را بیان میدارد که به ابراهیم داده. امامان دعوت کننده به آتش هم ذکر کرده همچنین امامان هدایت کننده به امر او.

بعد شما ایراد را جواب بدهید. در لفافه گفتن یا کلی گفتن برای من و شما در برابر خدا ایجاد حق میکند که بگوییم نمیتوانی از ما بازخواست کنی؟ بعد اگر در جواب ما بگوید که انزلنا الیک الذکر لتبین للناس ما نزل الیهم و لعلهم یتفکرون

هم در قرآن بوده ما چه جواب میتوانیم بدهیم؟

11. شما نوشتید که بودن نام 29 نفر از انبیا برای اثبات اصل نبوت کافی است. گیریم که درست. این کفایت را شما تشخیص میدهی یا خدا؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.