سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

Home انجمن ها جانشینی سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر

در مورد آیه 55 سوره مائده : هر آدم بی غرض و مرضی که فهم قرانی داشته باشد متوجه می شود . وقتی به آیات قران مراجعه می کنیم سباق و سیاق یعنی آیات قبل و بعد را می خوانیم و بعد به موضوع آیات قضاوت می کنیم . و هرکس از آیه 51 سوره مائده تا آیه 56 را مطالعه کند مشخص می شود که موضوع چه می باشد .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (یه نکته دیگر هم هست؛ اینکه من هنوز وارد بحث امامت نشده ام که بخواهم آن را ثابت کنم) پس برادرم در این چند روز گذشته گل لگد می کردید و یا اینکه چون به قول معروف قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید !! چون پاسخی ندارید مجبورید به هر دری بزنید .

abdollah1990
    کاربر

در مورد آیه 3 مائده : اولا : از کجای این آیه امامت 12 امام بعد از فوت پیامبرثابت می شود ؟؟ دوما به گفته ی شما و به اعتقاد شما در آیه 55 مائده و 59 نساء و 33 احزاب و … امامت گفته شده !!! پس چرا باز در این آیه گفته دین کامل شده (امامت!!) ؟؟ آیا در داخل خون مرده و گوشت خوک امامت کامل شده ؟؟!! چون در ادامه آیه می گوید در حالت اضطرار از آن گوشت بخورید .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (در 3مائده دین را به چی تکمیل کرده؟ حرمت خون و خوک و مردار….؟ اینها را که چند جای دیگه قبلا گفته است. یعنی خواسته با تکرار یه موضوع دین را کامل کند؟) در جاهای دیگر فقط از گوشت خوک و خون گفته شده و در اینجا از شاخ زدن و از بلندی افتادن و … گفته شده و بالاخره احکام الهی یک جا پایان می یابد پس هرکس که باب میلش آن موضوع نباشد میتواند بگوید آیا دین در همین احکام کامل شده ؟؟؟!!!

abdollah1990
    کاربر

اولا چون برای سوال من درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر پاسخی ندارید میخواهید بحث را به انحراف بکشانید و ذهن خواننده را مشوش کنید و هرچه از این فریب کاری ها انجام دهید چهره واقعی خود را نمایان می کنید . و مردم امروز اکثرا باسواد می باشند و مثل ده ها سال قبل که مردم بی سواد بودند نیستند . دوما : شما طبق ضرب المثل شترمرغ یک بار می گویید من نگفتم که اصل دین در قران هست . و یک بار می گویید نگفتم که در قران نیست !!! تکلیف خود را روشن کنید چون این رفتارها دیگر نخ نما شده و این حنا رنگی ندارد .

abdollah1990
    کاربر
    شما گفتید (شما بیا و بگو ما نزل الیهم چیست.) وقتی شما هنوز نمی فهمید ما نزل الیهم در قران چه معنی دارد پس چطوری بحث قرانی می کنید ؟؟ و اگر از بچه های مدرسه ای مقطع راهنمایی هم این کلمه را بپرسید ، می فهمند و همچنین هر انسان بی سوادی این کلمه قرانی را میداند .

abdollah1990
    کاربر

شما گفتید (این باید رو از کجا آوردید که خدا بیاد مثل نبوت…. بیان کرده باشد؟) تمام علمای مذهب شما مدعی هستند که امامت مثل نبوت می باشد و حتی به ایه 124 سوره بقره استناد می کنند و میگویند که امامت از نبوت هم بالاتر است . پس با این توضیح باید امامت با آیات واضح و روشنتر از نبوت در قران باشد .

abdollah1990
    کاربر

برادرم در مورد اسماعیل گفته اید (اسماعیل کجا ادعای امامت کرد؟) مثل اینکه شما هنوز فرقه های شیعه را هم نمی شناسید !!! و الا چنین ادعای مضحک و خنده داری نمی کردید !! و خواهشمندم خود را در نزد خوانندگان بیشتر رسوا نکنید . و فرقه ی اسماعیلیه را همه در جهان می شناسند و رهبر آن هم فعلا اقا خان می باشد . و اگر بیشتر می خواهید درباره ی فرقه های شیعه بدانید به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کن . انوقت خواهی فهمید که پس از فوت هر امامی چند نفر از فرزندان و اطرافیان ان امام فوت شده ادعای امامت می کردند .وهمچنین مثل اینکه به گفته ی شما جعفر کذاب برادر امام حسن عسگری را ، نمی شناسید ؟؟ که ادعای امامت کرد . هم فرزند امام بود هم برادر امام بود و هم عترت پیامبر .

abdollah1990
    کاربر

برادرم شما مثل اینکه هنوز در این دوره و زمانه زندگی نمی کنید و اگر به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کنی همه چیز درباره ی ادعای امامت اشخاص اظهر من الشمس است . از جمله برادر امام حسن عسگری به گفته ی شما جعفر کذاب .

abdollah1990
    کاربر

و در مورد بزغاله هر ادم عاقل و با سواد و با شعور می داند ، که در زمان پیامبر ایات قران را بر روی استخوان و چرم و چوب می نوشتند و بزغاله هیچ یکی از اینها را نمی خورد . و در ان زمان در مدینه و مکه مکاتبات روی پوست انجام می شده است . و بزغاله هم چرم و پوست نمی خورد . و اگر امامت منصوص الهی در قران امده بود نام و تعداد امامان و سلسله نصب انها مشخص بود و در زمان خلافت حضرت علی ان قران ها را منتشر می کردند پس معلوم می شود حضرت علی در دوران 5 ساله ی خلافت خودشان هم همین قران موجود را منتشر می کردند. و قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم .

abdollah1990
    کاربر

برادرم چون شما به سوال من پاسخی ندارید به مسائل حاشیه ای می پردازید و به سوال من چه ربطی دارد که در رکن یمانی کعبه چه می کنند ؟؟؟ شما مثل اینکه هنوز نمی دانید کعبه یک بار در زمان پیامبر تخریب شده و چندین بار پس از فوت پیامبر خانه کعبه یا با وسیله سیل و یا توسط افراد مغرض تخریب شده و تماما از نو ساخته شده .

abdollah1990
    کاربر

شما گفتید (به خدای متعال قسم که من هیچ حرفی از غیر قرآن نزدم اما شما فرت و فرت میگی حدیث و سایت و…. . کجای قرآن گفته اصحاب فیل رفتند سراغ کعبه؟) وقتی شما این موضوع واضح و روشن را نمی دانید خواهشمندم خود را بیشتر رسوا نکنید و با دیگران بحث نکنید .

abdollah1990
    کاربر

شما گفتید (کجای قرآن گفته عایشه زن پیامبر بوده؟ اگر نیامده پس نبوده. این عین استدلال شماست.) من عین کامنت قبلی خود را می گذارم و قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم تا دروغگو و کذاب رسوا شود . (درباره ی حضرت عایشه که همسر پیامبر بوده این مسئله اظهر من الشمس است و هر کس قبول نداشته باشد باید به عقل خودش شک کند و به تیمارستان مراجعه کند . و اینکه گفته اید نام حضرت عایشه در قران نیست برادرم حضرت عایشه ناموس پیامبر بوده و از اصول دین و فروع دین و ارکان دین نیست که نامش در قران باشد . و اگر خدایی نکرده به گفته ی شما خلافی از او سر می زد مثل زن لوط خداوند با ایات واضح و روشن به پیامبر خود وحی می کرد . و خداوند از کسی نمی ترسد .)

abdollah1990
    کاربر

و در مورد تولد حضرت علی مطلب را دوباره می گذارم تا بینندگان قضاوت کنند . (اگر حضرت علی داخل کعبه به دنیا امده بود و دیوار کعبه شکافته می شد اولا : همانطوری که درباره اصحاب فیل به کعبه یک سوره نازل شده است در این مورد هم یک سوره نازل می شد دوما : پیامبر اسلام در هیچ موقع به این موضوع اشاره ای نکرده اند. سوما : خود حضرت علی هم در هیچ کجا ادعا نکرده اند که مولود کعبه هستند و چهارما : اگر داخل کعبه به دنیا می امدند ، مردم خرافاتی و بت پرست انزمان مکه، ان نوزاد را هدیه بت های خود دانسته و حضرت علی و مادرشان را مقدس شمرده ، و از انها مثل حضرت مریم و کودکی حضرت عیسی انواع بتها می ساختند و ابوطالب هم با نذوراتی که مردم بت پرست و خرافاتی می دادند پولدار و ثروتمند می شد .) و کجا توهین به ابوطالب است ؟؟؟ و چون پاسخی به این مطلب واضح و روشن ندارید دیگران را متهم به توهین می کنید .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (عنی فقط پادشاهان جانشین تعیین میکنند؟ آن موقع که بعد از فتح مکه جانشین گذاشت پادشاه بود؟ در تبوک؟ بعد ابوبکر بعد از پیامبر چیکاره شد؟ اگر پیامبر جانشین نگذاشت چرا ملت گذاشتند؟) اولا : شما هنوز فرق پیامبر که پیامرسان الهی می باشد با حاکمان و پادشاهان را نمیدانید . و اگر پیامبر کسی را در فتح مکه و تبوک و … جانشین گذاشت برای سرپرستی زنان و کودکان و اموال مسلمین بود نه برای همیشه و یا امور و احکام شرعی . و حضرت ابوبکر پس از پیامبر ، خلیفه مسلمانان گردید و شما هنوز فرق پیامبر و خلیفه را نمیدانید . پیامبر یعنی پیامرسان الهی و خلیفه یعنی سرپرستی و اداره امور مردم یک جامعه و یک سرزمین با ساز و کارهای انتخابی آنروز و آنزمان و آن سرزمین .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.