سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

Home انجمن ها جانشینی سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    برادرم در مورد اسماعیل گفته اید (اسماعیل کجا ادعای امامت کرد؟) مثل اینکه شما هنوز فرقه های شیعه را هم نمی شناسید !!! و الا چنین ادعای مضحک و خنده داری نمی کردید !! و خواهشمندم خود را در نزد خوانندگان بیشتر رسوا نکنید . و فرقه ی اسماعیلیه را همه در جهان می شناسند و رهبر آن هم فعلا اقا خان می باشد . و اگر بیشتر می خواهید درباره ی فرقه های شیعه بدانید به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کن . انوقت خواهی فهمید که پس از فوت هر امامی چند نفر از فرزندان و اطرافیان ان امام فوت شده ادعای امامت می کردند .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید هرکدام از شیعه یا سنی ثابت شود بقیه همه باطل است . جانا سخن از زبان ما می گویی. من هم همین عقیده را دارم . اول شما امامت منصوص الهی 12 امام را از ایات قران مثل نبوت و معاد که واضح و روشن در قران بیان شده ثابت کن . به قول معروف اول حقانیت عقیده مذهب خود را از قران ثابت کن بعد ادعای ارث کن .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه می گویید (من نوشتم اصلا خدا در قرآن نیاورده. چرا که ممکن بود جناب بزغاله آن را بخورد.) اولا :خدا را شکر می کنم که اعتراف کردید خداوند امامت 12 امام را در قران نیاورده . دوما : اینکه به قدرت خداوند شک دارید که خداوند نمی توانست که قران را در مقابل بزغاله حفظ کند . و در نزد شما قدرت بزغاله از قدرت خداوند بیشتر است . و خوب است که اعتقادات خود به خداوند را واضح و روشن بیان می کنید و قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم . و اگر قسمتی از قران کم و یا زیاد شده چرا حضرت علی در دوران خلافت 5 ساله خود قران صحیح را در بین مسلمانان منتشر نکردند . و همین قران را قبول داشتند .

abdollah1990
    کاربر
    و اینکه گفته اید (بعد هم فرموده حفاظت میکنم اما آیا در برابر بزغاله هم توان محافظت دارد؟ شاید آن آیه واضحی که شما میخواهید در آن بخشی قرار میگرفت که جناب بزغاله میل کردند. نه؟) از این گفته صریح و روشن شما معلوم می شود که در نزد شما بزغاله قوی تر و قدرتمند تر از خدا می باشد . و خوب است که عقاید خود را بیان می کنید . از کوزه همان تراود که در اوست.

abdollah1990
    کاربر

و در مورد تولد حضرت علی : به لحاظ اینکه شما در امضای تمام کامنت های خود شعری ذکر می کنید که تولد حضرت علی در کعبه بوده است !!! من این پاسخ عقلی را به ادعای بی سند و مضحک و خنده دار شما داده ام . اگر می توانید پاسخ عقلی و مستند بدهید .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (اولا کجاش گفته که اصحب فیل مرتبط با معبه بوده اند؟ نکنه خدا شدی؟) این موضوع سوره فیل در نزد همه ی افراد با سواد و محقق ، مشخص و شناخته شده است که درباره ی اصحاب فیل که برای ویران کردن خانه کعبه امده بودند می باشد . نکند در نزد شما این سوره ی اصحاب فیل هم درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام می باشد .

abdollah1990
    کاربر
    درباره ی حضرت عایشه که همسر پیامبر بوده این مسئله اظهر من الشمس است و هر کس قبول نداشته باشد باید به عقل خودش شک کند و به تیمارستان مراجعه کند . و اینکه گفته اید نام حضرت عایشه در قران نیست برادرم حضرت عایشه ناموس پیامبر بوده و از اصول دین و فروع دین و ارکان دین نیست که نامش در قران باشد . و اگر خدایی نکرده به گفته ی شما خلافی از او سر می زد مثل زن لوط خداوند با ایات واضح و روشن به پیامبر خود وحی می کرد . و خداوند از کسی نمی ترسد .

abdollah1990
    کاربر

درباره ی ابوطالب شما گفتید (رابعا؛ مگر ابوطالب سلام الله علیه پدر امیرالمومنین نیست؟ چرا فکر کردی که ایشان مانند پدر برخی افراد دیگر هستند؟) من در مورد تولد حضرت علی استدلال کردم و انجا هم گفتم که پدر ایشان ابوطالب است و ان مطلب را دوباره می گذارم تا بینندگان قضاوت کنند . (اگر حضرت علی داخل کعبه به دنیا امده بود و دیوار کعبه شکافته می شد اولا : همانطوری که درباره اصحاب فیل به کعبه یک سوره نازل شده است در این مورد هم یک سوره نازل می شد دوما : پیامبر اسلام در هیچ موقع به این موضوع اشاره ای نکرده اند. سوما : خود حضرت علی هم در هیچ کجا ادعا نکرده اند که مولود کعبه هستند و چهارما : اگر داخل کعبه به دنیا می امدند ، مردم خرافاتی و بت پرست انزمان مکه، ان نوزاد را هدیه بت های خود دانسته و حضرت علی و مادرشان را مقدس شمرده ، و از انها مثل حضرت مریم و کودکی حضرت عیسی انواع بتها می ساختند و ابوطالب هم با نذوراتی که مردم بت پرست و خرافاتی می دادند پولدار و ثروتمند می شد .)

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید : (حداقل شرف امیرالمومنین آنست که وقتی متولد شده اند در جایی نبوده اند که یه نشان خاصی بر روی بامش باشد) پس خوب است که اعتراف کرده اید که در خانه کعبه که نشان خاص در جهان می باشد به دنیا نیامده و روی بام خانه کعبه ناودان طلا می باشد و ان نشان خاصی است .

abdollah1990
    کاربر

و خلاصه اینکه کسانی که می گویند چطور پیامبر 23 سال زحمت کشید و پس از خود کسی را برای جانشینی انتخاب نکرده ؟؟ اولا پیامبر پادشاه نبوده که ولی عهد و جانشین داشته باشد . دوما : این افراد هدف خاصی دارند و مرموزانه و غیر مستقیم در ذهن مردم شک ایجاد می کنند . و زیرکانه می گویند که این دین ساخته و پرداخته خود پیامبر بوده و به دنبال یک سلسله پادشاهی و حکومتی برای خانواده خود بوده ، منتهی به نام دین و از طرف خداوند . و کسانی که حضرت ابوبکر و عمر و عثمان رضی الله عنهم را مورد تهاجم قرار می دهند و از نظر خانوادگی به انها توهین می کنند . غیر مستقیم به خود حضرت پیامبر توهین می کنند . چطور پیامبری که با وحی الهی در ارتباط بود چندین سال با این اشخاص دوست و همدم بود آنها را نشناخت و به حضرت عثمان دو دختر یکی پس از دیگری داد و با دختران حضرت ابوبکر و عمر ازدواج نمود . آیا مراجع شیعه پس از اینکه به مرجعیت رسیدند حاضرند با افراد ناسالم و منافق رفت و آمد داشته و دوستی برقرار کنند و با دختران کسانی که از خانواده ناصالح هستند ازدواج کنند ؟؟ و آیا دیگر کسی به آن مرجع دینی احترام می گذارد ؟؟ و چطور پیامبر بر خلاف دستور خدا در قران که به مومنین می گوید که با زنان پاکدامن ازدواج کنید ، خودش عمل می کند ؟؟؟!!!

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

آقاجون اولا شما ادعایی داشتید در مورد اینکه اصول دین باید در قرآن باشد. به اولین پستی که نوشتید مراجعه کنید. ما هم پرسیدیم اگر که البینة علی المدعی است، شما بیا و ثابت کن که در قرآن هست. ثانیا بنده هنوز ادعا نکردم که در قرآن هست یا نیست، تمام مطالبم در نقد شما و رفقایتان بوده و هنوز جوابی نداده اید. به جای جواب دائما حرف جدید مطرح میکنید. ضمن اینکه در جواب برای من آیاتی نوشته اید که ایراد گرفته ام. ایرادات را نیز جواب دهید. ثالثا کدام اعتراف؟ رفقایتان گفتند تقلید کور و … گفتم بروید اولین سئله رساله را بینید. آیا در ادامه ادعایی کردم؟ رابعا شما اگر اثبات کردی تازه نوبت من میشود که حرفم را بزنم و ثابت کنم. فعلا هنوز از گردونه اسم شما بیرون میاد.

.

در مورد آن بحث فرعی که گفتم در تاپیک دیگر بحث شود بهتر است؛

اگر از ایه 51 مطالعه فرمایید موضوع برای شما روشن می شود که دوستی و دشمنی با چه کسانی می باشد.

این جمله شما هست یا نیست؟ من در جواب دوستی و دشمنی نوشتم. ضمن اینکه من اصلا سراغ شأن نزول نرفتم. تمام بحثم از خود قرآن بود.

بعد شما چه استدلالی کردید که ما متوجه نشدیم؟

بعد نوشتم که؛

بعد بگو ببینم وصف مشیر میدانی چیست؟

با عنایت به اینکه آیه عام است(طبق ادعای شما)اگر هر کسی در رکوع زکات ندهد یا اصلا زکات ندهد مثلا مالش به نصاب نرسد نباید با او دوستی کرد؟

یه نکته دیگر هم هست؛ اینکه من هنوز وارد بحث امامت نشده ام که بخواهم آن را ثابت کنم و شما چون ظرف عسل را از ته باز کردید نوشته اید که من خدا را متهم میکنم. طبق اعتقاد شما در مورد 55 مائده آنچه که من نوشتم حق محض است.

.

دوباره بخون و اصل سوال را دریاب؛

در 3مائده دین را به چی تکمیل کرده؟ حرمت خون و خوک و مردار….؟ اینها را که چند جای دیگه قبلا گفته است. یعنی خواسته با تکرار یه موضوع دین را کامل کند؟ و آیا اینکه مسلمانان و یامبر تا قبل از آن گوشت خوک میخوردند؟ و آیا با حرمت اینها الذین کفروا از دین اسلام ناامید شدند؟
    ضمن اینکه این احتمال از کجا اومده؟ در آیه هم که از مسکرات حرفی نشده. این را چرا اضافه کردید؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    گرامی، من به چیز حرف شما در مورد این آیه اشکال کردم؟ امامت یا قرابت؟ خداییش مطلب رو میخونی؟ من ادعای اثبات امامت از این آیه را نکردم. چیز دیگری گفتم که شما نگرفتید.

47؛

قبول. شما و هر کس دیگری که میگوید اصول دین در قرآن هست بیاید و بگوید کدام آیه گفته که اصول دین را در قرآن بیان میکنیم. یا بیاید و بگوید که چطور فهمیده اینها اصول دین هستند. فکر نمیکنم کار خیلی سختی باشد. دقت کنید که من نه گفته ام اصول دین در قرآن هست و نه گفته ام که نیست. به حرف شما که اصول دین در قرآن هست ایراد دارم. جواب میدهید یا نه؟

58؛

شما بیا و بگو ما نزل الیهم چیست. من که مدعی نشدم ما نزل الیهم یعنی آیه امامت. شدم؟

این باید رو از کجا آوردید که خدا بیاد مثل نبوت…. بیان کرده باشد؟

ضمن اینکه کدام آیه واضح گفته که نبوت ا اصول دین است؟ معاد از اصول دین است؟

59؛

اول شما ثابت کن که پیامبران همان 29 نفر بوده اند و بس. بعد سوال اینه که اگر نامی از پیامبران نمیبرد ما موظف به ایمان نبودیم؟ بعد اینکه اگر نخاوسته باشد نام امامی را در قرآن بیاورد و آن را محول به یامبرش کرده باشد باید با شما هماهنگ کند؟ به آن آیه78غافر هم دقت کن.

60؛

اسماعیل کجا ادعای امامت کرد؟

61؛

فعلا شما ادعا دارید که اصول دین در قرآن آمده. ثابت که کردید و اثبات نمودید که امامت در قرآن نیست، تازه نوبت به من میرسه. پس عجله نکنید. اثبات کنید.

62؛

فرض من را فهمیدید؟ یه بابایی ادعا در رابطه با تحریف کرد. گفتم اصلا نیاورده چون بزغاله میخورده. اعتراف کردم؟

من شک ندارم. یا ام المومنین شک دارد یا آن کسی که روایت را از ایشان نقل کرده یا نویسنده کتابی که روایت در آن هست یا تصحیح کننده آن.

نوشتم که حضرتش آمد نعم البدعه ای را حذف کند ملت گفتند ای وای سنت پیامبر؟ ای وای کتاب خدا؟ نه باباجون. ملت گفتند…. بعد اینکه من ادعای نقص قرآن را نکردم. به حدیث صحیحی از اهل سنت استناد کردم. افتاد؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    63؛

بابا حدیث شماست و صحیح است به من چه. برو یقه ام المومنین و بزش را بگیر.

64؛

تازه بیست روز است که از عمره برگشته ام. اینبار هم مانند دفعات قبل این سوال را داشتم که چرا ملت تلاقی سایر ارکان کعبه را مثل رکن یمانی تحویل نمیگیرن. چرا اینجا با اونجا فرق میکنه؟ احترامش، رنگش. چرا مبلغین وهابی اینجا هستند اما اونجا نیستند.

بعد یادم افتاد که یه نفری هست که لقبش در بین اهل سنت حاکم است. اون یه چیزی گفته که بیا و ببین. و قد تواترت الاخبار….

65؛

به خدای متعال قسم که من هیچ حرفی از غیر قرآن نزدم اما شما فرت و فرت میگی حدیث و سایت و…. . کجای قرآن گفته اصحاب فیل رفتند سراغ کعبه؟

66؛

کجای قرآن گفته عایشه زن پیامبر بوده؟ اگر نیامده پس نبوده. این عین استدلال شماست.

توی سوره تحریم….

و البته حداقل شرف امیرالمومنین آنست که وقتی متولد شده اند در جایی نبوده اند که یه نشان خاصی بر روی بامش باشد یا اینکه جایی نبوده اند که گیر یک تکه پارچه باشند تا حضرتش را درون آن بپوشانند. میفهمی که؟

عزیزم داری در مورد حضرت ابوطالب سلام الله علیه پدر امیرالمونین صلوات الله و سلامه علیه حرف میزنی نه بابای هر ننه قمری. یادت باشد که رقابت بر سر تصاحب مقامات کربوط به کعبه چگونه بوده. کتاب خون خوبی نشون میدی که، بخون میفهمی.

بعد مردم همچیم فکری میکردند چه دلیلی دارد که حضرت ابوطالب نیز قبول کند؟

بعد به حسادتی که بین ملت بوده حواستان نیست.

حالا مثلا اونهایی که در فاحشه خانه و در حین عمل فحشاء مادرشان دنیا آمدند هدیه فاحشه خانه حساب میشوند؟میفهمی که…

68؛

اعتراف؟ بنده حداقل شرف ایشان را نسبت به برخی افراد دیگر نوشتم. خودت میدونی کی رو میگم. نگفتم که ایشان در آنجا متولد نشده اند.

آن ناودان طلا هم بماند برای شما.

69؛

یعنی فقط پادشاهان جانشین تعیین میکنند؟ آن موقع که بعد از فتح مکه جانشین گذاشت پادشاه بود؟ در تبوک؟ بعد ابوبکر بعد از پیامبر چیکاره شد؟ اگر پیامبر جانشین نگذاشت چرا ملت گذاشتند؟ مگر لاتقدموا بین یدی الله و رسوله نیست؟

دوم اینکه این ادعای جدید شماست. مدرک؟

همانطور که لوط دخترانش را به قومش پیشنهاد داد. همانطور که نوح و لوط با زنانشان که از غابرین بودند ادامه زندگی دادند.

پدر ام المومنین ام سلمه کی بود؟ پیامبر با او چه کرد؟ موندم که شما چطور به همچین پیامبری اعتماد و افتخار میکنید.

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    برای اینکه اصل مطلب یادتون نره دوباره میذارم؛

. کجای قرآن گفته اصول دین را در قرآن ذکر میکنیم.

2. ملاک محکم و متشابه بودن آیات چیست؟

3. تکرار زیاد در قرآن دلیلی بر اینست که مطلب اصل به حساب می آید؟ کلمه موسی 129 مرتبه در قرآن آمده. دلیل بر اصل بودن چه چیزی است؟

4. آن ام یا اساس از کجا آمده؟ چی هست؟

5. آیا اینکه یکی از اصول از ارتباط مثلا5 آیه با یکدیگر فهمیده شود ایرادی دارد؟ این تعقل و تفکری که قرآن گفته برای بازی سودوکو نبوده که. برای همین قرآن بوده.

7. آیاتی که رفقای شما آوردند چه بود؟ در کدام آنها گفته شده که این اصول دین است؟ فرموده به اینها ایمان بیاورید. اگر نیاورید کافر هستید. من از 55 مائده چه نتیجه ای گرفتم؟ چرا کتاب،رسول،ملائکه،نماز،روزه،قیامت به استناد اینکه تخلف از آنها کفر است اصل دین میشوند اما دوستی مورد اشاره در 55 مائده(طبق ترجمه طیف شما) که تخلف از آن حزب شیطان شدن(معنی دیگری جز کفر دارد؟) است نمیتواند اصلی از اصول دین باشد؟ با اینکه نتیجه تخلف از همه یکی است.

8. عزیزم وجود نام چگونه ایجاد اصل میکند؟ اگر میفرمود که ما پیامبرانی فرستاده ایم این کافی نبود که ما متوجه بشویم که نبوتی هم وجو دارد؟

9. شما را ارجاع به همان تعقل و تفکر میدهم. این نکته را توجه کنید که خدا در موارد دیگری هم احکام را نگفته ولی بازخواست میکند. مثلا نماز در فروع(به عقیده ما) و در اصول(به عقیده طیف شما.به آیاتی که رفقایتان گذاشته اند دقت کنید). این چه دلیلی است که آورده اید؟ یا همان ملائکه.

خداوند در قرآن به صراحت امامت را بیان میدارد که به ابراهیم داده. امامان دعوت کننده به آتش هم ذکر کرده همچنین امامان هدایت کننده به امر او.

بعد شما ایراد را جواب بدهید. در لفافه گفتن یا کلی گفتن برای من و شما در برابر خدا ایجاد حق میکند که بگوییم نمیتوانی از ما بازخواست کنی؟ بعد اگر در جواب ما بگوید که انزلنا الیک الذکر لتبین للناس ما نزل الیهم و لعلهم یتفکرون

هم در قرآن بوده ما چه جواب میتوانیم بدهیم؟

11. شما نوشتید که بودن نام 29 نفر از انبیا برای اثبات اصل نبوت کافی است. گیریم که درست. این کفایت را شما تشخیص میدهی یا خدا؟

abdollah1990
    کاربر
    برادرم سوال من درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر خیلی روشن و واضح می باشد . و دوباره با چه زبانی به شما شیر فهم کنم سوال من درباره ی اثبات امامت 12 امام پس از فوت پیامبر با آیات قران ، مثل آیات نبوت و معاد می باشد . و چون جواب ندارید به فلسفه بافی افتاده اید و شروع به مغلطه بازی نموده اید و من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.