این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7363شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7364ابن سبا را به من نشان بده.
مثلا طبری روایتی از فلانی نقل میکند و 500سال بعد مثلا ذهبی میگوید که این فلانی کذاب و جاعل بوده. خب طبق استدلال شما من هم میگم که ذهبی از سفره علمای قبل از خود ارتزاق کرده و بیخود کرده که این حرف رو زده. من حرف متقدمین را قبول میکنم نه ذهبی. طبری روایت کرده و متقدم بر ذهبی است پس او را قبول میکنم. کاملا هم منطقی است.
.
به همان قرآن ساده و همه فهمی که خودش میگه نیاز به مفسر دارد قسم که من از 55 مائده همان استفاده ای را کردم کهگروه شما از آیاتی که نوشتند کرده بودند. نتیجه که یکی بود. چرا میزنید زیرش؟
.
مادر دامبو رو نوشتم که بدونی زهرهشک رو از کجا آوردم.
اما به جان همان مادر دامبو من شنهه مطرح نکردم. به حرف شما سوالی وارد کردم که این همه طولش دادید.
بزغاله هم که چون نمیخواهی آن بتی که از ام المومنین ساخته ای را بشکنی، این جوری ناخن میکشی. برو و یقه ام المومنین رو بگیر با بزغاله قرآن خورش.
.
بابا این قوامون برای چیست؟ یعنی اگر زن یهودیه آمد و همسر مرد مسلمانی شد، چون تحت ولایت مرد است باید مسلمه بشود؟ ضمن اینکه شما از 51 تا57 مائده یک استثناء نشون بده که گفته باشه دوستی با اهل کتاب نکنید ولی اگر زن گرفتید دوستی با آن زن مشکل ندارد. به قرآن قسم که نیست. مائده عام عام عام است.
.
مطلب انحرافی را نشان بده. هر چی بوده شما شروع کردی و من روی ریل آن راه رفتم. حواسم هم کاملا جمع قضیه است. کعبه و … .
.
اما آدرسی که دادید؛
شما چون در زیر اثبات اصلی از اصول در قرآن زاییده اید معنا میدهد که زایمان در اثر بارداری است و بارداری در اثر تفکرات فلسفی یا گرده افشانی توسط زنبور عسل که حاصل نمیشود بلکه… آره.
خب بارداری ویار هم دارد که شما دنبال موارد مربوط به آن هم رفته اید. نتیجه اینکه شما یه جایی یه وقتی آره و الآن هم آره.
من هم شربت معده خواستم چون دچار استفراغ شدم از این نوع بحث شما و به خاطر فهم شما. اسهال گرفتم به خاطر توهم کار بلد بودن شما. متوکلوپرامید برای این بود اما جواب نداد.
.
سوالات رو جواب بده. لیهجر نباش.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7366((برای آن بخشی که نوشته اید اصول از قزآن باید ثابت شود؛عزیزم من عین آن چیزی که گروه شما ادعا کرد برای ایمان به رسولان و … را از 55 مائده آوردم. چرا آنها اصول شدند ولی این نشد؟))اونجا شد چون خدا خودش گفته اینجا نشد چون نگفته.
((ضمن اینکه هنوز نگفتید که کجای قرآن گفته اصول را در قرآن گفته ایم یا اینکه باید در قرآن بیایند. و آیا اگر پیامبر گفته باشد نمیتواند اصل بشود؟ من یطع الرسول فقد اطاع الله))
خب این فهمیدنش نیاز به عقل داره که امثال تو کلا ازش بی بهره اید. هرانسان عاقلی میفهمه که اصل یک دین حتما در کتاب اون دین از طرف خداوند آورده میشه تو چون چیزی بنام عقل کلا در وجودت نیست اینچیزا رو نمیفهمی.
اگه خداوند در کتابش نیاورد و پیامبر فرمود اصل نمیشه.
((البته بماند که آقای قزوینی توهین نکرد بلکه گفت میگن دارن این کار رو میکنن که امیدوارم دروغ باشه))
خب قاعدتا پیش تو توهین نیست چون تو هم یه بیشعوری مثل قزوینی هستی.
قزوینی اگه شعورداشت وقصد توهین نداشت نمیومد مطلبی رو که بقول خودش ((میگن دارن انجام میدن)) رو توی تلویزیون بگه.
((بابا این قوامون برای چیست؟ یعنی اگر زن یهودیه آمد و همسر مرد مسلمانی شد، چون تحت ولایت مرد است باید مسلمه بشود؟ ضمن اینکه شما از 51 تا57 مائده یک استثناء نشون بده که گفته باشه دوستی با اهل کتاب نکنید ولی اگر زن گرفتید دوستی با آن زن مشکل ندارد. به قرآن قسم که نیست. مائده عام عام عام است.))
تعجب نمیکنم که چرا جریان سخن خداوند که یکجا گفته دوستی نکنید یکجا گفته میتونید زن بگیرید رو نمیفهمی اتفاقا اگه میفهمیدی تعجب داشت.
ولی برای کسایی که میان این مطالب رو میخونن میگم تا بدونن اهل سنت جواب تمام استدلال هاشون رو دارن و مث امثال تو رو هوا حرف نمیزنن.
خداوند ازدواج رو اجازه داده چون زن در زندگی تحت تاثیر مرده و اون مودتی که بینشون بوجود میاد در جهت خیر پیش میره. خداوند این مساله رو خیلی ظریف و زیبا برامون تعریف کرده که فرموده زن بگیرید ازشون ولی اجازه نداده زن بدیم بهشون.
ولی در دوستی هرکدوم از دوطرف ممکنه رو هم دیگه تاثیر بذارن پس با اهل کتاب اجازه دوستی نداده چون احتمال تاثیر پذیری ازشون رو درنظرگرفته و این دوستی چون در جهت شر پیش میره پس خداوند ازش نهی فرمودن.
در ضمن وقتی مطلب میزاری مثل بچه آدم حرف بزن. میدونم شعورت نمیرسه ولی سعیتو بکن.
والسلام
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7377با سلام . اولا : خدا را شاکر و سپاسگذارم که شما با این مطالبی که گذاشته اید حرف من را ثابت کردید که به این سوال من ، چند ماه می شود که هیچ فردی نتوانسته پاسخ بدهد .
و مطالب جدید شما هیچ ربطی به سوال من نداشته و ندارد .
و فقط پس از چند روز آمده ای به موضوعاتی که چندین بار پاسخ داده شده ، پرداخته ای .
و خدا را شکر می کنم که با این رفتارها خوانندگان متوجه می شوند که تحدی من بجاست .
و هیچ کس تا حالا نتوانسته به این سوال پاسخ مرتبط به موضوع سوال اولیه من بدهد .
و سوال من خیلی واضح و روشن می باشد .
و چون نمی توانید پاسخ بدهید مجبور می شوید که مسائل و موضوعات فرعی را مطرح کنید البته به نفع من تمام شد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7378و اینکه گفته ای (عزیزم من عین آن چیزی که گروه شما ادعا کرد برای ایمان به رسولان و … را از 55 مائده آوردم.)
اولا : من عضو هیچ گروهی نیستم . و پاسخ هر فردی را که می دهم ، ان فرد را با نام کاربری آن مورد خطاب من قرار می دهم .
و منافقانه رفتار نمی کنم که مورد خطابم مشخص نباشد .
و همچنین سوال من شما را آنچنان به هم ریخته که فرق بین ایه 177 سوره بقره که ایمان به رسولان و … بیان می کند. و 55 سوره مائده را نمی دانی !!!!!!!
و از همین رفتارها مشخص می شود که چقدر از قران بی خبری .
و طبق ایه قران (وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا) هر وقت شما به ایه قران بخواهی استناد کنی به شما خسارت وارد می شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7379و اینکه گفته ای (ضمن اینکه هنوز نگفتید که کجای قرآن گفته اصول را در قرآن گفته ایم یا اینکه باید در قرآن بیایند.)
برادرم من چندین بار به این سوال پاسخ دادم . و در صفحات قبل موجود است .
باز هم دوباره جواب می دهم .
اگر اصول یک دین در کتاب اصلی یک دین نباشد پس در کجا می باشد ؟؟!!!
آیا اصول قانون اساسی در داخل کتاب قانون اساسی موجود است یا در داخل قانون جزا و مالک ومستاجر ؟؟؟!!!!!!!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7380و اینکه گفته ای (آیا اگر پیامبر گفته باشد نمیتواند اصل بشود؟)
اولا : من چندین بار پاسخ داده ام .
اما مثل اینکه شما روی خود را با آب شستن میت می شویید و از رو نمی روید .
وظایف پیامبر در قران به صراحت بیان شده .
و در هیچ کجای قران بیان نشده که برای پس از فوت خود جانشین تعیین کن .
و پیامبر یعنی پیامرسان الهی .
و اگر پیامبر پس از فوت خود جانشین می داشت پس به تبع ان باید وحی الهی ادامه می داشت .
و خداوند به صراحت در قران گفته دین را کامل کردم .
و یک مثال عامیانه و کوچک می زنم که به اندازه فهم و عقل شما باشد . وزیر پست و ارشاد نمی تواند پس از مرگ خود جانشین تعیین کند .پادشاه وزیر بعدی را تعیین می کند .
ان شا الله که شیر فهم شده باشی .
دوما : طبق ایه (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ) پیامبر چیزی را می گوید که در مورد آن ایه ای نازل شده باشد .
و اگر ایه ای برای امامت 12 امام پس از فوت پیامبر نازل شده است اعلام کن تا دروغگو و کذاب رسوا شود .
و نیز خداوند فرموده (وَمَا أَنزَلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ إِلَّا لِتُبَيِّنَ لَهُمُ الَّذِي اخْتَلَفُوا فِيهِ) ( معنی: ما قرآن را بر تو نازل نکردیم مگر برای اینکه آنچه را در آن اختلاف دارند، برای آنها روشن کنی) (ترجمه ایت الله مکارم شیرازی)
اکنون ما در موضوع امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر با همدیگر اختلاف داریم .
اگر راست می گویی ایه ای از قران در این مورد بیاور تا اختلافات حل و دروغگو و کذاب رسوا شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7381و اینکه گفته ای (شارع را هم من نگفتم که غیر خدا هم هست.)
برادرم تا حالا کدام موضوع را به صراحت گفته ای که این موضوع را بگویی .
شما حالت شتر مرغ را داری و من چندین بار در صفحات این سایت این مطلب را برای خوانندگان روشن کرده ام .
و رفتارهای شترمرغی شما را با کپی کردن همان گفته ی شما برای خوانندگان مشخص نموده ام .
و اگر قبول داری که شارع دین خدا است پس باید قبول کنی که اصول دین را هم خداوند بیان می کند .
و من از خوانندگان می خواهم که به صفحات این قسمت سایت مراجعه کنند و رفتارهای شتر مرغی این آقا را که من عیان کرده ام را مطالعه کنند و بعد قضاوت کنند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7382و اینکه گفته ای (. شما سوالی کردی که ریشه آن را نمیدانم.)
برادرم سوال من خیلی واضح و روشن می باشد .
من سوال نمودم یک ایه از قران بیاورید ، که امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را به صراحت بیان کند .
و چون پاسخ نداری می خواهی بحث را عوض کنی و به انحراف بکشانی و ذهن خواننده را مشوش کنی و مطالبی که گذاشته ای من چندین بار پاسخ داده ام و در صفحات همین سایت موجود است .
و شما می خواهی با کش و قوس دادن به موضوعاتی که ربطی به سوال من ندارد ذهن خواننده را از سوال اولیه و اساسی من دور کنی . کور خوانده ای !!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7383و اینکه گفته ای (منظورتان مرادزهی است که گفت مردم بلوچ نمیفهمند؟)
برادرم : به والله قسم خودم به طور زنده ان سوال و جواب را در شبکه قزوینی گوش کردم .
آقای مراد زهی گفتند که مردم بلوچ اکثرا عالم فقه نیستند و سواد دینی ندارند .
ولی مجری شبکه با فریب و نیرنگ و دروغ ایشان را متهم کرد که به مردم بلوچ توهین کرده اند .
و آقای مراد زهی دوباره توضیح داد که منظورش چه بوده است .
و اینکه گفته ای (البته بماند که آقای قزوینی توهین نکرد بلکه گفت میگن دارن این کار رو میکنن که امیدوارم دروغ باشه.)
وقتی یک فرد در یک شبکه تلوزیونی بدون سند و مدرک و به صرف میگن دارن این را می کنن یک مطلبی را می گوید و به یک قوم توهین می کند نشان دهنده ی این است که تمام حرف هایش همین طوری ابکی و بدون سند و مدرک است .
و به مطلب خوبی اشاره کردی .
و خوب است که خود شما اقرار کرده ای که استنادات آن اقا فقط میگن دارن بوده .
و من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7384و اینکه گفته ای (بزغاله هم که چون نمیخواهی آن بتی که از ام المومنین ساخته ای را بشکنی، این جوری ناخن میکشی.)
اولا : این شما هستید که چون به سوال اساسی من پاسخ نداری و مثل روباه در سوراخ گیر افتاده ای به روی همه مقدسات از جمله قران و ناموس پیامبر ناخن می کشی .
و برای خوانندگان مشخص شده و ابرویی برای شما باقی نمانده .
و تا حالا این طوری شما را کسی در سوراخ گیر نینداخته بود .
و از همین رفتارهای شما مشخص است که قبلا مجبور شدی به قران و عترت (ان که گفته ای : به قران و عترت بند کرده ای . یادت نرفته است که ؟؟؟ می فهمی که ؟؟؟ )
و حالا هم چون به سوال اولیه من پاسخی نداری مجبور شده ای به ناموس و آبروی پیامبر اسلام ناخن بکشی .
البته از شما روباه صفتان غیر از این نباید توقع داشت .
هر جا که نتوانید از فریب و نیرنگ استفاده کنید و در سوراخ گیر کنی به همه مقدسات ناخن می کشی !!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7385و اینکه گفته ای (من هم شربت معده خواستم چون دچار استفراغ شدم از این نوع بحث شما و به خاطر فهم شما. اسهال گرفتم به خاطر توهم کار بلد بودن شما.)
شما قبلا فقط از معده خود می نالیدی و حالا با استفراغ از سوزش گلو و با اسهال از سوزش مقعد خود !!!
این سوال آنقدر مشکل هست که از مغز شما هم دود بلند شده ! و به فحاشی و به توهین رو آورده ای .
و همین موضوع نشان می دهد که به سوال اساسی من پاسخی نداری .
و به همین زودی اسهال شما بصورت استفراغ بالا می اید مطمئن باش .
و از سوزش مقعد نجات پیدا می کنی !!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7386من چندین ماه است که این سوال را مطرح کرده ام و در سایت های زیادی از اهل تشیع هم گذاشته ام .هنوز یک فردی پیدا نشده است که بتواند به این سوال ، مستند با ایات قران و مستند به ایاتی که امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را به صراحت مثل توحید و نبوت و معاد ثابت کند ، پاسخ صحیح بدهد . و دوباره این سوال را می گذارم .
چرا برای معرفی دشمنی ابولهب با پیامبر یک سوره کامل با نام ابولهب در قران وجود دارد ولی از امامت که به گفته علمای شما یک اصل دینی است ، یک سوره و یا یک ایه با نام و تعداد امامان وجود ندارد ؟؟
برای معرفی چگونگی تولد عیسی و معرفی داستان یوسف و داستان نوح ایات صریح واضح و روشن در قران وجود دارد ایا مسئله امامت که به گفته علمای شما یک اصل از اصول دین است ارزش ان کمتر از این مسائل بود که با ایات واضح و روشن و با نام و تعداد امامان در قران نیامده است .
اگر جزو ارکان ایمان هم می بود خداوند در ایه 177 سوره بقره ارکان ایمان را به صراحت بیان نموده
1-ایمان به خدا
2- ایمان به رسولان
3- ایمان به کتب الهی
4 – ایمان به ملائکه
5 – ایمان به معاد.
و ایمان نداشتن به همین 5 مورد را در ایه 136 نسا جزو ضلالت و گمراهی دانسته ولی از ایمان به امامت چیزی نگفته است .
و همچنین در اول سوره مومنون و دیگر ایات اوصاف مومنین به صراحت بیان شده ولی باز هم از امامت خبری نیست .
با توجه به اینکه خود خداوند قادر متعال حفاظت قران را تضمین نموده است (9حجر).
منتظر جواب با دلیل و مستند به ایات قران ، در رابطه با امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر مثل آیات نبوت و معاد هستم.
و به گفته بعضی علما ایا امکان دارد امامت جزو اصول دین نباشد و اصول مذهب تشیع باشد ؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7394سلام برادرمیخاستم بپرسم چرا وقتی مطلب میزارم آخرین مطلب قرار نمیگیره و بصورت نامنظم یک جایی ثبت میشه.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7395… -
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
اول توضیح بدم که نمیدونم کامپیوتر من قاطی کرده که صفحات و کامنت ها رو نامرتب نشون میده یا اینکه سایت دچار مشکل شده. لذا برای دیدن کامنت های جدید کلی باید بالا و پایین صفحه رو بگردم تا ببینم که کدومش دید و کدوم قدیمی است. اگر ایراد از سایت است مرتفع کنید. من ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد.
.
برای آن بخشی که نوشته اید اصول از قزآن باید ثابت شود؛
عزیزم من عین آن چیزی که گروه شما ادعا کرد برای ایمان به رسولان و … را از 55 مائده آوردم. چرا آنها اصول شدند ولی این نشد؟ ضمن اینکه هنوز نگفتید که کجای قرآن گفته اصول را در قرآن گفته ایم یا اینکه باید در قرآن بیایند. و آیا اگر پیامبر گفته باشد نمیتواند اصل بشود؟ من یطع الرسول فقد اطاع الله.
شارع را هم من نگفتم که غیر خدا هم هست. شما سوالی کردی که ریشه آن را نمیدانم.
.
یک بحث انحرافی؛
بیننده کلمه هم که هستی. قرار بود شبکه رو واگذار کنند، کردند؟ هاشمی بدهی های میلیاردی بر سر تحدی هایش ا داد؟
.
من چه هستم؛
راحت باش. فکر کن که فکر میکنم که فکر میکنی که فکر نمیکنم که فکر میکنی که فکر کردم که فکر نداری.
.
میدانی که وزرا و وکلا محافظ دارند؟
.
من به کرد جماعت اهانت نکردم. آنچه که دیده ام را نوشتم. گفتم کاسب سنی سراغ ندارم نه اینکه نیست.
عزیزم توی بازار من کاسب سنی سراغ ندارم. البته توی اون منطقه. فقط برخی باربرهای کرد هستند که سنی هستند
منظورتان مرادزهی است که گفت مردم بلوچ نمیفهمند؟ بله من هم معتقدم که با این حرفش مردم آن استان را گلباران کرد.
البته بماند که آقای قزوینی توهین نکرد بلکه گفت میگن دارن این کار رو میکنن که امیدوارم دروغ باشه. بعد اصلا چه توهینی بالاخره میرن جهاد دیگه. یاد مادر آن کسی که 4 نفر ادعای پدر بودنش را داشتن به خیر. اون هم عقبه پرباری در جهاد داشت. میشناسیش که؟
.