سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

Home انجمن ها جانشینی سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (اختلاف هم چرا نیست؟ دوستی نکنید. زن بگیرید. بین زن و شوهر مودت و رحمت قرار میدهیم. این مودت یعنی؟ )

در مورد ایه 5 مائده : اگر ایه 5 مائده را می فهمیدی خداوند را به تناقض گویی متهم نمی کردی . در ایه 5 مائده خداوند فرموده زنان مومن و پاک دامن اهل کتاب برای شما حلال است وخداوند مومنین اهل کتاب را هم معرفی نموده است .

(لَيْسُوا سَوَاءً ۗ مِّنْ أَهْلِ الْكِتَابِ أُمَّةٌ قَائِمَةٌ يَتْلُونَ آيَاتِ اللَّـهِ آنَاءَ اللَّيْلِ وَهُمْ يَسْجُدُونَ ﴿١١٣﴾ يُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ‌ وَيَأْمُرُ‌ونَ بِالْمَعْرُ‌وفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ‌ وَيُسَارِ‌عُونَ فِي الْخَيْرَ‌اتِ وَأُولَـٰئِكَ مِنَ الصَّالِحِينَ ) (ایه 113و 114 سوره ال عمران)

که فرق بین مومن اهل کتاب و کسانی که خود را اهل کتاب می دانستند مشخص شود .

و طبق گفته ی قران مردان بر زنان ولایت دارند (الرِّ‌جَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ)(34 نساء) و خداوند نگفته به یهود و نصارا زن بدهید .

و ان شا الله که این دفعه از ایه 51 سوره مائده تا ایه 57 سوره مائده را بخوان تا مفید فایده افتد .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (مرد بر زن ولایت دارد. زن مومنه از اهل کتاب. خب این زن مومنه به چی مومنه است؟ اسلام یا یهود یا مسیحیت یا …؟ قطعا اسلام نیست. هر چه که هست اهل کتاب است.)

برادرم اولا : طبق گفته ی قران مرد بر زن ولایت دارد . (الرِّ‌جَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ)(34 نساء) . البته شمابا اتهاماتی که به خداوند وارد کرده اید (مثل الزایمر و ناتوانی در مقابل قدرت بزغاله و … ) گفته ی کذابان را بیشتر از گفته ی خدا قبول دارید و در این شکی نیست .

دوما : شما هنوز نمیدانی که مومن اهل کتاب، مومن به الله و روز قیامت هستند . و خداوند برای همان تنها نگفته اهل کتاب و گفته مومن اهل کتاب . به ایات 113 تا 115 سوره ال عمران مراجعه کن و فرق بین مومن و غیر مومن از اهل کتاب را بفهم.

چون خیلی ها خود را اهل کتاب میدانند . امکان دارد آن کتاب گفته های عبدالله ابن سبا یهودی باشد .

سوما : تمام کتابهایی که خداوند نازل کرده و پیامبرانی که ان آیات نازل شده را به مردم بیان کرده اند اکثرا درباره ی خداپرستی و اطاعت از خدا بوده است . (وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَّ‌سُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّـهَ وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ) (36 نحل) پس وقتی یک زن مومن به خدا و کتاب خدا باشد اسلام را هم به راحتی قبول می کند . و چرا نگفته است به مردان یهود و نصارا زن مسلمان بدهید ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (آن ولایت مرد بر زن را نگفتی که در دین است یا غیر دین؟) خداوند جواب تو را در قران داده است (الرِّ‌جَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ)(34 نساء) .

اگر قران دین نیست !!! پس عقائد عبدالله ابن سبا یهودی دین است ؟؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (عزیزم شما بند کردی به قرآن و عترت . من هم گفتم خدا گفته پسر نوح از اهل او نیست. چرایش را میدانی؟ دقیقا به همان دلیل هر کس از اولاد نبی و اهل بیت او که ادعای امامت کند به غیر از آن 12 نفر معین در دایره اهل نیست. چرایش را زمانی میگیر که بفهمی پسر نوح چرا از اهلش نبود.)

اولا : از این کلمات شما معلوم می شود که ادب ندارید و همچنین به قران و اهلبیت احترام نمی گذارید و نه به قران و عترت اعتقاد و احترام دارید.

و خوب است که بدون تقیه عقائد خود را بیان می کنید .

می دانی که معنا بند کردن یعنی چه ؟؟؟ البته شما امثال شما وقتی در این مورد عقائد واقعی خود را بیان می کنید ، برای ما اهل سنت مایه مباهات است .

و دیگر نمی توانی به بهانه دوستی با عترت با اهل سنت بحث کنی . و تا معذرت خواهی نکنی من از این موضوع نخواهم گذشت .

و قبلا هم خداوند را به الزایمر و ناتوانی در مقابل قدرت بزغاله و … متهم کرده ای . که در این قسمت سایت موجود است .

با توجه به توهینی که به قران و عترت رسول کرده ای ، چرا از معذرت خواهی خودداری می کنی ؟؟؟

و لجاجت به خرج می دهی . و تا معذرت خواهی نکنی دست بردار نیستم و در تمام قسمتهای سایت این را می گذارم . تا اعتقادات تو را همه بدانند .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (من گفتم خدا حکم پسر نوح را که از پدرش(در حقیقت دین) تخلف کرد چه کرده؟همان دلیل است برای اولاد رسول الله اگر از امر ایشان تخلف کنند. )

و در مورد پسر نوح : خداوند پسر نوح را با ایه صریح و واضح از اهل نوح مستثنی و جدا کرده . شما هم اگر می توانید همین ادعای خود را (هر کس از اولاد نبی و اهل بیت او که ادعای امامت کند به غیر از آن 12 نفر معین در دایره اهل نیست.) از ایات قران مثل ایات پسر نوح ثابت کن تا دروغگو رسوا شود . و خداوند گفته باشد که هرکس غیر این 12 نفر ادعای امامت کرد از دایره عترت و اهلبیت جداست . و اگر نتوانستی که حتما نمی توانی خواهشمندم بیشتر خودت را به زحمت نینداز. و از شما بزرگتر هم نتوانسته امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را با ایات قران مثل ایات نبوت و معاد ثابت کند .

حتی اقای علامه امینی دست به دامن احادیث و روایات موضوعی و جعلی شد و حتی دست به دامن شعرا شد و چندین جلد کتاب الغدیر را تالیف کرد تا بتواند کاری انجام دهد ولی باز هم نتوانست . شما تا حالا دیده ای فردی برای اثبات نبوت پیامبر دست به دامن احادیث و روایات موضوعی و شعرا شود ؟؟؟!! برادرم خیلی راحت با چند ایه از قران میشود نبوت پیامبر اسلام را از قران ثابت کرد.

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (من گفتم شیعه 12 امامی. از آنجا که شما دنبال امامت 12 امام بودی من وارد بحث شدم. اگر معتقد به کمتر از آن بودم که همان اول باید میگفتم.)

خدا را شکر که بالاخره اعتراف کردی و قبول کردی که هم 12 امام را قبول داری و هم وارد بحث شدی . چون قبلا مغلطه بازی می کردی و می گفتی که من چه هستم ؟؟ ( من زیدیه هستم یا اسماعیلیه یا اثنی عشری؟ دارم از چه چیزی دفاع میکنم؟ عقیده 12 امامی یا 6 امامی؟) و خدا را شکر که بالاخره از سردرگمی در امدی .

و حالا به این سوال اساسی من پاسخ بده و فرار نکن و دوباره شروع به فلسفه بافی و مغلطه بازی نکنی .

چرا برای معرفی دشمنی ابولهب با پیامبر یک سوره کامل با نام ابولهب در قران وجود دارد ولی از امامت که به گفته علمای شما (اثنی عشری) یک اصل دینی است ، یک سوره و یا یک ایه با نام و تعداد امامان وجود ندارد ؟؟ برای معرفی چگونگی تولد عیسی و معرفی داستان یوسف و داستان نوح ایات صریح واضح و روشن در قران وجود دارد ایا مسئله امامت که به گفته علمای شما (اثنی عشری) یک اصل از اصول دین است ، ارزش ان کمتر از این مسائل بود که با ایات واضح و روشن و با نام و تعداد امامان در قران نیامده است . اگر جزو ارکان ایمان هم میبود خداوند در ایه 177 سوره بقره ارکان ایمان را به صراحت بیان نموده 1-ایمان به خدا 2- ایمان به رسولان 3- ایمان به کتب الهی 4 – ایمان به ملائکه 5 – ایمان به معاد و ایمان نداشتن به همین 5 مورد را در ایه 136 نسا جزو ضلالت و گمراهی دانسته ولی از ایمان به امامت چیزی نگفته است . و همچنین در اول سوره مومنون و دیگر ایات اوصاف مومنین به صراحت بیان شده ولی باز هم از امامت خبری نیست . با توجه به اینکه خود خداوند قادر متعال حفاظت قران را تضمین نموده است (9حجر). منتظر جواب با دلیل و مستند به ایات قران ، در رابطه با امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر مثل آیات نبوت و معاد هستم.

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (من گفتم شیعه 12 امامی. از آنجا که شما دنبال امامت 12 امام بودی من وارد بحث شدم. اگر معتقد به کمتر از آن بودم که همان اول باید میگفتم.)

خدا را شکر که بالاخره اعتراف کردی و قبول کردی که هم 12 امام را قبول داری و هم وارد بحث شدی . چون قبلا مغلطه بازی می کردی و می گفتی که من چه هستم ؟؟ ( من زیدیه هستم یا اسماعیلیه یا اثنی عشری؟ دارم از چه چیزی دفاع میکنم؟ عقیده 12 امامی یا 6 امامی؟) و خدا را شکر که بالاخره از سردرگمی در امدی .

و حالا به این سوال اساسی من پاسخ بده و فرار نکن و دوباره شروع به فلسفه بافی و مغلطه بازی نکنی .

چرا برای معرفی دشمنی ابولهب با پیامبر یک سوره کامل با نام ابولهب در قران وجود دارد ولی از امامت که به گفته علمای شما (اثنی عشری) یک اصل دینی است ، یک سوره و یا یک ایه با نام و تعداد امامان وجود ندارد ؟؟ برای معرفی چگونگی تولد عیسی و معرفی داستان یوسف و داستان نوح ایات صریح واضح و روشن در قران وجود دارد ایا مسئله امامت که به گفته علمای شما (اثنی عشری) یک اصل از اصول دین است ، ارزش ان کمتر از این مسائل بود که با ایات واضح و روشن و با نام و تعداد امامان در قران نیامده است . اگر جزو ارکان ایمان هم میبود خداوند در ایه 177 سوره بقره ارکان ایمان را به صراحت بیان نموده 1-ایمان به خدا 2- ایمان به رسولان 3- ایمان به کتب الهی 4 – ایمان به ملائکه 5 – ایمان به معاد و ایمان نداشتن به همین 5 مورد را در ایه 136 نسا جزو ضلالت و گمراهی دانسته ولی از ایمان به امامت چیزی نگفته است . و همچنین در اول سوره مومنون و دیگر ایات اوصاف مومنین به صراحت بیان شده ولی باز هم از امامت خبری نیست . با توجه به اینکه خود خداوند قادر متعال حفاظت قران را تضمین نموده است (9حجر). منتظر جواب با دلیل و مستند به ایات قران ، در رابطه با امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر مثل آیات نبوت و معاد هستم.

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (علامه امینی رحمه الله؛این هم فرعی است. قصذ ایشان از تالیف الغدیر چیست؟ اگر میدانستی این را نمیگفتی.) من به صراحت گفتم : از شما بزرگتر هم نتوانسته امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را با ایات قران مثل ایات نبوت و معاد ثابت کند . حتی اقای علامه امینی دست به دامن احادیث و روایات موضوعی و جعلی شد و حتی دست به دامن شعرا شد و چندین جلد کتاب الغدیر را تالیف کرد تا بتواند کاری انجام دهد ولی باز هم نتوانست .

شما تا حالا دیده ای فردی برای اثبات نبوت پیامبر دست به دامن احادیث و روایات موضوعی و شعرا شود ؟؟؟!! برادرم خیلی راحت با چند ایه از قران میشود نبوت پیامبر اسلام را از قران ثابت کرد .

حالا شما که از علامه امینی ، فیلسوفتر و علامه تر هستی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را با ایات قران مثل نبوت و معاد ثابت کن .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (آن معاد و نبوت و توحید از کجا ثابت شده؟) برادرم یا اینکه واقعا می خواهی خیلی رسوا شوی و یا اینکه واقعا قران را قبول نداری . خیلی واضح و روشن و اظهر من الشمس است که صدها ایه قران در مورد نبوت و توحید و معاد آمده و حتی سوره ی کامل امده .

خواهشمندم بیشتر از این حرفهای خنده دار و مضحک مطرح نکن و بحث را کش نده . و این هم از نشانه های معجزه قران است .

همانطور که در زمان پیامبر افرادی که می خواستند ایات خدا را کتمان کنند ، رسوا شدند شما هم رسوا می شوید .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (جواب آن روایت را هم احتمالا میدانی. اما اگر در تاپیک دیگری نوشتی، جوابش را هم بنویس که من دیگه نیام اونجا جواب بدم.) برادرم چرا می خواهی با کلمات مبهم از پاسخ دادن به سوال واضح و روشن من فرار کنی و چرا رو به احتمالات اورده ای ؟؟ اگر من مطمئن نبودم که سوال را مطرح نمی کردم و حالا برای اینکه خوانندگان قضاوت کنند دوباره سوال را مطرح می کنم تا شما جواب بدهید : کسانی باید دقت کنند که معتقد به قرانی هستند و 17000 آیه دارد . (اصول کافی و …. اگر خواستی در این مورد روایتها را برایت بنویسم)

و خواهشمندم در مورد قرانی که چندین هزار ایه از این قران موجود، آیه بیشتر دارد ما را مستفیض و بهره مند بفرما تا بدانیم و به ایات ان استناد کنیم.

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (نوشتم ” ورودی اول بعد از پله نوروزخان “. ندیدی یا صلاح نبود بخوانی؟ و البته بماند که امنیت این را اقتضا نمیکند.) برادرم طبق ضرب المثل ، فردی که یک دروغ می گوید پس از رسوایی ، مجبور می شود برای راست جلوه دادن ان ، چندین دروغ دیگر نیز بگوید . حالا شما مصداق ان شده اید .

اولا : در خیابان 15 خرداد و بازار تهران پله های نوروز خان محل پلاستیک فروشان می باشد .

دوما : کسی ادرس می دهد واضح و روشن اسم تابلوی مغازه و پلاک مغازه را می نویسد . خواهشمندم اگر راست می گویی نام ورودی و نام پاساژ و ادرس را صحیح بنویس تا راست و دروغ را برایت روشن کنم . چون دوستان زیادی در پله های نوروز خان و بازار آهنگران تهران جنب پله های نوروز خان دارم .

برادرم مثل اینکه می خواهی به دروغ هایت بیافزایی و لجاجت به خرج بدهی . و گفته ی من را دوباره بخوان تا بفهمی که من هم نام ورودی و نام پاساژ و ادرس صحیح را خواستم . و خود پله های نوروز خوان ورودی است و ورودی دیگری ندارد . برادرم چرا به بهانه امنیت می خواهی از پاسخ دادن فرار کنی . خواهشمندم خود را خیلی بزرگ نشمار به لحاظ اینکه از شما بزرگترها هم ادرس محل کارشان واضح و روشن است مثل وزرا و مدیر کل ها و …

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (و بماند که این زهرهشک چه نکته اعتقادی در اعتقادات شماست که دنبال کشفش هستی.) برادرم از همین نحوه گفتار شما مشخص می شود که خیلی باسوادی !!!!!!! برادرم تا موضوعی و چیزی برای انسان با عقل و با شعور کشف و مسلم نشود ، اعتقادی نمی شود . احتمالا اشتباهی گرفته ای و خودت را در اینه دیده ای !! کسانی به چیزهای کشف نشده و ثابت نشده پایبندند ، که برای خود به دنبال دکان و دستگاه و نان و نوا و جاه و مقام می باشند . برادرم من به شما توصیه کردم و گفتم مثل کسی که یک دروغ می گوید پس از رسوا شدن شدن چندین دروغ برای هموار کردن دروغ اولی می گوید ، نبـــــــــا شـــــــــید . به لحاظ اینکه با دروغ پردازی های زیاد در لجن زار دروغهای خود غرق می شوید .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (شما عبدالله بن سبا از علامه عسکری را خواندی؟) برادرم من گفته ها و روایت های کسانی را خوانده ام که صدها سال قبل از تولد علامه عسگری به دنیا امده اند و علامه عسگری از سفره ی علم انها بهره برده است . مثل کلینی در اصول کافی و مجلسی در بحارالانوار که عبدالله ابن سبا را معرفی نموده اند .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (بماند که شما مدعی هستید ابن سبا(اگر وجود داشته باشد) موسس شیعه است.) برادرم چرا در روز روشن دروغ می گویید و من هنوز نمرده ام و زنده ام و تمام مطالبم در این سایت موجود است من در چه تاریخی گفته ام عبدالله ابن سبا موسس شیعه است ؟؟؟ خواهشمندم با ذکر تاریخ و کپی گفته هایم در این سایت برایم بنویس تا دروغگو و کذاب رسوا شود .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (اصول دین تقلیدی نیست. اینکه واضح است.)برادرم چندین بار از تو خواستم ، این اصول دینی که تقلیدی نیست و واضح است از کجا فهمیدی ؟؟؟ و ما را مستفیض بگردان !!!

و ان دین که اصولش برای شما واضح شده ، از کجای آن دین ثابت شده است ؟؟!!!

و اینکه گفته اید ( نکته اینجاست که در دوما نوشتی که از قرآن ثابت نشود از کجا باید ثابت شود. این عقیده شماست که اصول باید از قرآن ثابت شود.) برادرم اصول دین یعنی اصول ان دینی که خدا در قران معرفی کرده . و اگر در قران اصول معرفی نشده باشد پس دین نمی باشد . و شارع یک دین اصول ان دین را هم با ایات واضح و روشن نازل نموده تا حجت برای مردم تمام شود . حالا شما جواب بده که شارع دین غیر از خدا چه کسی است ؟؟؟ و خواهشمندم اگر پاسخ نداری دوباره با فلسفه بافی و مغلطه بازی این بحث را کش نده تا حوصله ات سر نرود و دیگران را غیر مستقیم و با اشاره تهدید نکنید !!!

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.