سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

Home انجمن ها جانشینی سوالی اساسی در مورد امامت منصوص الهی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)
  • نویسنده

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    154؛

کتاب عبقات را دیدی؟ اسمش را شنیدی؟ موضوعش چیست؟

برو ببین سند زیدیه برای اینکه میگن زید امام است چیه. چرا از من میپرسی. من گفتم شیعه 12 امامی. از آنجا که شما دنبال امامت 12 امام بودی من وارد بحث شدم. اگر معتقد به کمتر از آن بودم که همان اول باید میگفتم.

آین فرقی که ادعای تشیع دارند و در ائمه و عدد آنها اختلاف دارند تیز به دنبال همان حدیث افتراق است. هر فرقه ای از هر گرایشی چه شیعه و چه سنی( مثلا معتزله. مثلا اسماعیلیه) که خود را ثابت کند بقیه اتوماتیک باطل هستند. اینها میتونن؟ قطعا نه. ولی شیعه اثنی عشریه میتواند.

155؛

شما به استباط از قرآن قائلی یا نه؟ اگر نیستی که این تاپیک را کلا باید ببندی و بری.

اگر هستی، دقت کنید که خدا پسر نوح را برای چی ذکر کرده. تفریح و سرگرمی و تخمه شکستن یا عبرت و تفکر؟

اگر اولی است که خب من از پدرم تخمه کدو میگیرم و پسته بشینیم قرآن بخونیم و تخمه بشکنیم. اگر دومی است نتیجه این داستان چیست؟

یا مثلا در تحریم از زن دو پیامبر مثال آورده. برای اینکه بگه اونها بد بودن؟ خب به ما چه. برای اینکه بگه حواستون رو جمع کنید؟ این احتمالا به شما چه.

پسر نوح از چی تخطی کرد و حکمش آن شد؟ همان برای هر تخطی کننده دیگری هم هست. حالا میخواد عترت رسول باشد میخواد زن رسول باشد. میخواد من و تو باشیم. افتاد؟

این قیاس هم نیست. و تلک الامثال نضربها یا مثلا و کلا نقص علیک من انباء الرسل. اینا رو که خوندی. تخمه شکوندی باهاشون یا عبرت و تفکر؟

علامه امینی رحمه الله؛

این هم فرعی است. قصذ ایشان از تالیف الغدیر چیست؟ اگر میدانستی این را نمیگفتی.

آن معاد و نبوت و توحید از کجا ثابت شده؟ آیات رفقایتان کجاش گفته اینها اصل هستند؟ چرا اینها با توجه به نتیجه تخلف از آنها اصل باشند اما دوستی 55 مائده نباشد؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

اول پیشنهاد میکنم که اینقدر بحث را کش ندید. واقعا حوصله ام سر رفته. ایراد سوال را برطرف کنید جواب را بشنوید.

150؛

اولا شما؛ دقت نکردی. بزغاله را ام المومنین معتقد است. من حرف ایشان را نوشتم. تمام ایرادات متوجه اوست. برو یقه او را بگیر.
    اختلاف هم چرا نیست؟ دوستی نکنید. زن بگیرید. بین زن و شوهر مودت و رحمت قرار میدهیم. این مودت یعنی؟

دوما شما؛ زهرهشک. عزیزم ایراد سوالت رو حل کن. انحراف چیه؟ اصحاب فیل و ولادت در کعبه و تو مطرح کردی. ربطش به اصل موضوع چی بود؟ کاهش درد زایمان.

151؛

مرد بر زن ولایت دارد. زن مومنه از اهل کتاب. خب این زن مومنه به چی مومنه است؟ اسلام یا یهود یا مسیحیت یا …؟ قطعا اسلام نیست. هر چه که هست اهل کتاب است. خب خدا فرموده از ایشان زن بگیرید. بعد فرموده بین شما مودت و رحمت قرار میدهم. بعد در 51 تا 57 مائده فرموده با اهل کتاب دوست نشوید. این عام هست یا نیست؟ در 51 تا 57 زن و مرد معلوم کرده؟ آن ولایت مرد بر زن را نگفتی که در دین است یا غیر دین؟ اگر دین باشد باید هر زن اهل کتابی که با مسلمانی ازدواج میکند مسلمه شود. چرا اینطور نیست؟

ضمنا 51 تا 57 مائده را در تاپیک رفیقتان اوربان که مدعی رد دلایل محکم شیعه شده بررسی کردیم. آنجا ببینید.

152؛

مثال؛

شما میگی این محمود ماشینش رو همیشه جلوی خونه من پارک میکنه و راه پارکینگ من رو میبنده. من میگم من محمودم یا محمد؟ این سوال معنایش اینست که من اسم خودم را نمیدانم؟ یا میخواهم تو را متوجه کنم که این قضیه به من مربوط نیست و باید بری یقه یکی دیگه رو بگیری؟ خداییش سوال من ر. نفهمیدی یا زدی به جدول؟

153؛

این رو میگن بحث انحرافی.

دایه مهربانتر از مادر شنیدی؟ کاسه داغتر از آش؟

عزیزم بچسب تا چسبت بچسبه.

دلت برای عترت رسول میسوزد؟ این را بگو که چرا پیامبر در حدیث جعلی که ابن العربی ملعون جعل کرده فرموده هرکس بر حاکم خروج کرد(یا خلاف جامعه عمل کرد) را بکشید حتی از اولاد من. استدلالش معروفه که حسین به شمشیر جدش کشته شد. چرا؟ این اهانت نیست؟

من گفتم خدا حکم پسر نوح را که از پدرش(در حقیقت دین) تخلف کرد چه کرده؟ همان دلیل است برای اولاد رسول الله اگر از امر ایشان تخلف کنند. خدا با کسی رودرواسی(رو در بایستی) داره؟ قطعا نه. با اولاد نبی؟ قطعا نه. وقتی با خود نبی ندارد با اولادش ممکنه؟

اعتقاد به عترت دارم اما نه آن اعتقادی که شما داری. عترت آنست که پیامبر فرموده. و آنست که تابع امر ایشان باشد. حالا وقتی من معتقدم که پیامبر نام تمام ائمه را فرموده و در بین آنان اسماعیل وجود ندارد. اگر این اسماعیل آمد و ادعای امامت کرد(که نکرده. شما مدعی شدی و ثابت نکردی) من باید با او چه کنم؟ بگم بله شما از عترت هستید و اگر آمدی و خلاف پیامبر گفتی من امام هستم من هم میگم سمعا و طاعتا. بله؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

برادر عزیز به مقدساتت قسم دقت کن.

در 55 مائده هر چی که میخواسته بگه(که قطعا دوستی نیست) نتیجه عدم رعایتش چی میشه؟ حزب شیطان شدن. حزب شیطان مفلح است؟ نیست. کسی که مفلح نشده در کجا میرود؟ بهشت؟ نه. قطعا جهنم. حالا وجدانا این عین نتیجه ای نیست که آیات تیم شما دارد؟

از سیاق هم استفاده کنید چیزی حل نمیشود چون همچنان در 5 مائده مشکل ازدواج هست. ازدواجی که قرار است مودت و رحمت باشد. مودت. این را که میدانی چیست؟ این بالاتر است یا دوستی؟ وقتی مودت مجاز است چرا دوستی مجاز نیست؟

141؛

اولا شما؛ مرد بر زن ولایت دارد یعنی در دین او هم دارد؟ اگر مثبت است که هر اهل کتابی که به تزویج مسلمانی درآمد باید مسلمان شود. کو؟کجاست؟ اگر منفی است پس این قضیه با دوستی 55 مائده چگونه همخوانی پیدا میکند؟ چون آنجا دوستی را مساوی با ارتداد دانسته. ارتداد در چیست؟ احتمالا دین.

دوما شما؛ اگز بخواهیم یک مرد و یک میلیارد زن را همزمان اشاره کنیم چه میگوییم؟ احتمالا الذین.

اولا دوم شما؛ خب وقتی من امامت زید و اسماعیل را که شما مدعی شدی، قبول ندارم یعنی چند امامی هستم؟ شما امامت چند امام را خواستی که من هم وارد شدم؟

142؛

عزیزم شما بند کردی به قرآن و عترت. من هم گفتم خدا گفته پسر نوح از اهل او نیست. چرایش را میدانی؟ دقیقا به همان دلیل هر کس از اولاد نبی و اهل بیت او که ادعای امامت کند به غیر از آن 12 نفر معین در دایره اهل نیست. چرایش را زمانی میگیر که بفهمی پسر نوح چرا از اهلش نبود.

آن سوال من هم از این منظر است که امامت علاوه بر منصوص بودنش محصور است در افراد معین. اما اثباتش منوط است به اثبات اینکه اصول در قرآن هست توسط شما.

143؛

من در زمینه بزغاله پیروی از ام المومنین میکنم. ایرادی داری به ایشان بگو.

بله. من که نمیتوانم اما ام المومنین برده است. بزغاله رو فرموده.

جواب آن روایت را هم احتمالا میدانی. اما اگر در تاپیک دیگری نوشتی، جوابش را هم بنویس که من دیگه نیام اونجا جواب بدم.

بماند که آن روایت با اعتقاد عایشه یا ابن مسعود هیچ فرقی ندارد. سوره احزاب رو که داستانش رو شنیدی؟

144؛

اگر تهران هستید تشریف ببرید بازار تهران ورودی اول بعد از پله نوروزخان. پاساژ را که رد کنید ایشان را میبینید. منتها بعد از 9.30 و قبل از 12 بروید.

توی محل کار هم دوستانم میدانند که زهرهشک چیست.

145؛

شما نشون بده. غش نکن.

146؛

گفته های خدا در غیر قرآن هم هست. آیه اش را میدانی؟

ضمن اینکه ” این عقیده شماست که اصول باید از قرآن ثابت شود. ” من باید ملزم به عقیده شما باشم؟ حداقل اینجا که من هنوز حاضرم مطلب را کامل بذار.

147؛

بله من هم میدانم که امامت قابل اثبات نیست چون شما نمیدانید اثبات چیست. اما اگر بخواهید اثبات را به شما یاد میدهم مشروط بر اینکه شما اصول را از قرآن ثابت کنی.

148؛

شما باز تکرار کردی. عزیزم ایرادی که به سوالت هست را حل کن. جواب را بشنو.

من به سوال ناقص و معیوب جواب نمیدم. چون جوابش هم باید ناقص و معیوب باشد. و این عیبه زشته میفهمن.

abdollah1990
    کاربر

با سلام . برادرم .

اولا : قسم به خداوند صحیح است ، که متاسفانه با توجه به اتهاماتی که به خداوند وارد کرده ای مثل ناتوانی در مقابل بزغاله (بعد هم فرموده حفاظت میکنم اما آیا در برابر بزغاله هم توان محافظت دارد؟) و داشتن الزایمر (خدا آلزایمر داشته؟ مورخه 27/11) و اختلاف در ایات قران و … در حالی که خداوند در ایات این قران اختلافی وجود ندارد . (82 نساء)

دوما : و چون شما برای اثبات امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر دلیل قرانی ندارید می خواهید بحث را به انحراف بکشانی و مسائل فرعی مطرح کنی . و کور خوانده ای من مثل دیگر افراد نیستم که بتوانی با این فریب کاری ها اصل موضوع بحث را تحت الشعاع قرار دهی .

abdollah1990
    کاربر

و در مورد ایه 5 مائده اگر ایه 5 مائده را می فهمیدی خداوند را به تناقض گویی متهم نمی کردی . در ایه 5 مائده خداوند فرموده زنان مومن و پاک دامن اهل کتاب برای شما حلال است و طبق گفته ی قران مردان بر زنان ولایت دارند (الرِّ‌جَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ)(34 نساء) و خداوند نگفته به یهود و نصارا زن بدهید .

و ان شا الله که این دفعه از ایه 51 سوره مائده تا ایه 57 سوره مائده را بخوان تا مفید فایده افتد .

abdollah1990
    کاربر

در مورد چند امامی بودن شما من گفتم (و اینکه گفته اید 🙁 من زیدیه هستم یا اسماعیلیه یا اثنی عشری؟ دارم از چه چیزی دفاع میکنم؟ عقیده 12 امامی یا 6 امامی؟)

اولا : خدا را شکر گذار و سپاسگذارم که خود شما هم طبق این اقراری که کرده اید نمی دانی که چکاره هستی و چه اعتقادی داری . و از چه چیزی دفاع می کنی و این نشان دهنده ی این است چون سوالات من را نمی توانید پاسخ بدهید به سردرگمی افتاده اید . خواهشمندم اول عقیده ی خود را مشخص کنید بعد وارد بحث با دیگران بشوید .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته اید (عزیزم شما بند کردی به قرآن و عترت. من هم گفتم خدا گفته پسر نوح از اهل او نیست. چرایش را میدانی؟ دقیقا به همان دلیل هر کس از اولاد نبی و اهل بیت او که ادعای امامت کند به غیر از آن 12 نفر معین در دایره اهل نیست. چرایش را زمانی میگیر که بفهمی پسر نوح چرا از اهلش نبود.)

اولا : از این کلمات شما معلوم می شود که ادب ندارید و همچنین به قران و اهلبیت احترام نمی گذارید و نه به عترت اعتقاد و احترام دارید. .

و خوب است که بدون تقیه عقائد خود را بیان می کنید . می دانی که معنا بند کردن یعنی چه ؟؟؟ البته امثال شما وقتی در این مورد عقائد واقعی خود را بیان می کنند برای ما اهل سنت مایه مباهات است . و دیگر نمی توانی به بهانه دوستی با عترت با اهل سنت بحث کنی . و تا معذرت خواهی نکنی من از این موضوع نخواهم گذشت .

abdollah1990
    کاربر

و در مورد کتاب الله و عترت و اهلبیت .

اولا : من جواب روایت های موضوعی که علمای شما به ان استناد می کردند داده ام .( علمای شما که مدعی هستند پیامبر گفته دو چیز را در میان شما می گذارم کتاب الله و عترتی و اهل بیتی . ایا زید و اسماعیل و عبدالله افطح جزو عترت و اهلبیت هستند یا خیر ؟؟؟ چون کلمه عترت و اهلبیت را به صورت عام گفته است .) (و اینکه گفته ای (و آیا هر کس ادعای امامت کرد باید پذیرفت؟) پس فرقه های شیعه ی زیدیه و اسماعیلیه و … چطوری امامت اینها را پذیرفته اند ؟؟؟)

abdollah1990
    کاربر

و در مورد پسر نوح : خداوند پسر نوح را با ایه صریح و واضح از اهل نوح مستثنی و جدا کرده . شما هم اگر می توانید همین ادعای خود را (هر کس از اولاد نبی و اهل بیت او که ادعای امامت کند به غیر از آن 12 نفر معین در دایره اهل نیست.) از ایات قران مثل ایات پسر نوح ثابت کن تا دروغگو رسوا شود . و خداوند گفته باشد که هرکس غیر این 12 نفر ادعای امامت کرد از دایره عترت و اهلبیت جداست . و اگر نتوانستی که حتما نمی توانی خواهشمندم بیشتر خودت را به زحمت نینداز و از شما بزرگتر هم نتوانسته امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را با ایات قران مثل ایات نبوت و معاد ثابت کند . حتی اقای علامه امینی دست به دامن احادیث و روایات موضوعی و جعلی شد و حتی دست به دامن شعرا شد و چندین جلد کتاب الغدیر را تالیف کرد تا بتواند کاری انجام دهد ولی باز هم نتوانست . شما تا حالا دیده ای فردی برای اثبات نبوت پیامبر دست به دامن احادیث و روایات موضوعی و شعرا شود ؟؟؟!! برادرم خیلی راحت با چند ایه از قران میشود نبوت پیامبر اسلام را از قران ثابت کرد .

abdollah1990
    کاربر

و در مورد بزغاله : اولا: خدا را شاکر و سپاسگذارم که قبول کرده ای قدرت خدا از بزغاله بیشتر است . و دیگر خدا را به ناتوانی در مقابل بزغاله متهم نمی کنی .

دوما : خدا را شاکرم قرانی را که اهلسنت در تمام دورانها قبول داشته اند و قبول دارند را نتوانسته ای زیر سوال ببری سوما : کسانی باید دقت کنند که معتقد به قرانی هستند و 17000 آیه دارد . (اصول کافی و …. اگر خواستی در این مورد روایتها را برایت بنویسم)

و خواهشمندم در مورد قرانی که چندین هزار ایه از این قران موجود، آیه بیشتر دارد ما را مستفیض و بهره مند بفرما تا بدانیم و به ایات ان استناد کنیم.

abdollah1990
    کاربر
    در مورد پله های نوروز خان (اگر تهران هستید تشریف ببرید بازار تهران ورودی اول بعد از پله نوروزخان. پاساژ را که رد کنید ایشان را میبینید. منتها بعد از 9.30 و قبل از 12 بروید.) برادرم طبق ضرب المثل ، فردی که یک دروغ می گوید پس از رسوایی ، مجبور می شود برای راست جلوه دادن ان ، چندین دروغ دیگر نیز بگوید . حالا شما مصداق ان شده اید .

اولا : در خیابان 15 خرداد و بازار تهران پله های نوروز خان محل پلاستیک فروشان می باشد .

دوما : کسی ادرس می دهد واضح و روشن اسم تابلوی مغازه و پلاک مغازه را می نویسد . خواهشمندم اگر راست می گویی نام ورودی و نام پاساژ و ادرس را صحیح بنویس تا راست و دروغ را برایت روشن کنم . چون دوستان زیادی در پله های نوروز خان و بازار آهنگران تهران جنب پله های نوروز خان دارم .

abdollah1990
    کاربر

درباره ی عبدالله ابن سبا من پاسخ شما را دادم و گفتم 🙁و اینکه گفته ای (عبدالله بن سبا رو به من نشون بده.) از همین ادعای مضحک و خنده دار شما معلوم می شود که چون پاسخی به سوالات من ندارید خود را به نفهمی زده اید و خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن . قافیه چون تنگ اید شاعر به جفنگ اید .) ولی باز هم دو مرتبه خود را به نفهمی زدی . ایا این پاسخ سوال من بود که داده ای ؟؟؟ !!! (شما نشون بده. غش نکن.) و از همین پاسخ دادن ها مشخص می شود که چیزی در چنته نداری و از دادن پاسخ به سوال اصلی من (اثبات امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر با ایات قران مثل ایات نبوت و معاد) فرار می کنی . و اگر می خواهی در مورد عبدالله بن سبا بیشتر بدانی به اصول کافی و بحار الانوار و وسائل الشیعه و فرق الشیعه نوبختی مراجعه کن .

و انشا الله کتاب فرق الشیعه نوبختی را مطالعه کرده باشی و مدعیان امامت پس از فوت هر امام را شناخته باشی .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته ای (بله من هم میدانم که امامت قابل اثبات نیست چون شما نمیدانید اثبات چیست. اما اگر بخواهید اثبات را به شما یاد میدهم مشروط بر اینکه شما اصول را از قرآن ثابت کنی.)

اولا : (خود شما اقرار کرده ای و در کامنت 46 گفته اید (عزیزم ما هم که گفتیم اصول دین تقلیدی نیست و تقلیی تنها در فروع است. چرا؟ چون اگر قرار باشد ملت همه بروند دنبال اینکه احکام را خود استخراج کنند کی به زندگی برسند؟) پس برای شما چطوری اصول دین ثابت شده ؟؟!!

دوما : چون به سوال اساسی من جوابی نداری به مغلطه بازی افتاده ای . و حتی گفته ی خود را هم قبول نداری . و انچه برای خودت هم ثابت شده را هم قبول نداری .

برای چندمین بار خواهشمندم که این رفتارهای شترمرغی را کنار بگذار و به سوال اساسی من پاسخ بده .

abdollah1990
    کاربر

با سلام برادرم . اینکه گفته اید (اول پیشنهاد میکنم که اینقدر بحث را کش ندید. واقعا حوصله ام سر رفته.)

اولا : برادرم سوال اولیه من از کسانی میباشد که امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را قبول دارند .

دوما : این شما هستید که برای به انحراف کشاندن سوال اولیه و مشوش کردن ذهن خوانندگان بحث را کش می دهید . و حوصله شما برای این سر رفته است که مسائل بی ربط به موضوع اصلی ، سوال مطرح می کنید . و به خیال خود می خواهید آب را گل آلودکنید و ماهی دلخواه خود را بگیرید . و طبق ضرب المثل ( خدایا بده شری که خیر من در ان باشد ) شما با این رفتارها و فرار از پاسخ به سوال اولیه ، باعث چندین خیر شده اید .

1- خوانندگان خودشان قضاوت می کنند که حق با کیست . و چه کسی موضوعات واهی و بحث های انحرافی مطرح می کند که به سوال اولیه پاسخ ندهد .

2- با این کش دادن شما خیلی از موضاعاتی که شبهه افکنان مطرح می کردند پاسخ داده شد .

3- خوانندگان و دیگر افراد و اشخاص مطلع شدند که با امثال شما ها چگونه بحث کنند . و روشهای فریب کارانه و مغلطه کاری شما برای آنها واضح و قطعی شد . و باید نگذاشت امثال شما بحث اولیه را به مسائل فرعی و بی ربط بکشانید . و باید جواب شما را از ایات واضح و روشن قران و تناقضات گفتاری خود شما پاسخ داد .

4 – از همه مهمتر با این کش دادن شما ، تمام خوانندگان منصف و با عقل و شعور متوجه می شوند که شما نمی توانید به سوال اولیه پاسخ دهید .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته اید (اولا شما؛ دقت نکردی. بزغاله را ام المومنین معتقد است. من حرف ایشان را نوشتم. تمام ایرادات متوجه اوست. برو یقه او را بگیر.) برادرم چندین بار توضیح دادم که این حدیث انطوری که شما تفسیر به رای خود می کنید نیست .

و هر ادم عاقل و با سواد و با شعور می داند ، که در زمان پیامبر ایات قران را بر روی استخوان و چرم و چوب می نوشتند و بزغاله هیچ یکی از اینها را نمی خورد . و در ان زمان در مدینه و مکه مکاتبات روی پوست انجام می شده است . و بزغاله هم چرم و پوست نمی خورد . و اگر امامت منصوص الهی در قران امده بود نام و تعداد امامان و سلسله نصب انها مشخص بود و در زمان خلافت حضرت علی ان قران ها را منتشر می کردند پس معلوم می شود حضرت علی در دوران 5 ساله ی خلافت خودشان هم همین قران موجود را قبول داشته و منتشر می کردند. و همچنین طبق ادعای شما که می گویید ایاتی تنها دست حضرت عایشه بوده است و بزغاله ان را خورده است !!! پس با این گفته ، شما نعوذ بالله پیامبر را متهم به خیانت می کنید زیرا ان ایه را فقط به یک نفر گفته در حالی که باید ایات قران را به تمام مردم می رساند . و ده ها برابر کاتبان قران قاریان و حافظان قران وجود داشته اند از جمله خود حضرت علی و ابوذر و سلمان و عمار و… اگر کسی ادعا می کرد که قسمتی از ایات قران کم و زیاد شده ، قاریان و حافظان قران حضور داشتند از جمله حضرت علی . ایا با استدلال شما مغز انها را هم بزغاله خورده بود ؟؟؟!!! و حضرت علی هم همین قران را قبول داشته اند . و زمان خلافت 5 ساله خود قران دیگری برای مسلمانان معرفی و منتشر نکردند . و اگر قران صحیح نبود !! اولین وظیفه حضرت علی اصلاح و تصحیح قران بود .

و با این دلایل مشخص می شود ان روایت موضوعی و ضعیف است .

و اگر حضرت عایشه در طول 50 سال عمر خود پس از فوت پیامبر قران دیگری غیر از قران موجود منتشر می کردند !! شما می توانستید استناد کنید .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 238)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.