Home › انجمن ها › شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت › داروهای خارجی برتر از اهل بیت علیهم السلام
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط فردین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10516شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10517اینکه گفته ای (عزیزم، منظور عبادت خداوند است.نه عبادت کسی که به او متوسل میشوند!!!)
پاسخ من : در ایه 18 یونس و در ایه 3 زمر و دیگر آیات خداوند این موضوع را به صراحت عیان کرده است .
و طبق ایه 20 سوره جن خواندن غیر خدا در مواردی که مختص صفات خداست شرک است .
و طبق ایه 62 سوره حج هم باطل است .
و طبق ایه 41 سوره عنکبوت هم مثل خانه عنکبوت است .
اینکه گفته ای (خداوند در کجای این ایه فرموده که انها نمودی از افراد صالح هستند؟)
پاسخ من : لات و عزی و منات تمثال افراد صالح بودند و در منابع شیعه و سنی ذکر شده است .
اینکه گفته ای (پس شما که از دکتر و یا اتشنشانی و یاشخص دیگری تقاضای کمک میکنید،کافرترید)
پاسخ من : 1- ما به هیچ عنوان از آنها طلب کار خدایی نمی کنیم .
2- با این استدلال شما مراجع شیعه و رهبر انقلاب که به دکتر مراجعه میکنند کافرند ؟؟؟
3- ما به هیچ عنوان از داخل خانه خود دکتر داخل بیمارستان را خطاب قرار نمی دهیم که من را شفا بده .
4- دکتر با دارو و سایر اسبابی که خدا آفریده و بالای سر من حضور دارد به معالجه من می پردازد اگر شفا پیدا می کنم یا نمی کنم به دست خداست .
5- و ما دکتر را در همه جا حی و حاضر و سمیع و بصیر نمی دانیم و شما اهل بیت را در همه جا حی و حاضر و سمیع و بصیر می دانید به لحاظ اینکه از صدها کیلومتر دورتر از آنها طلب شفا می نمایید .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10518در کجای آیاتی که ذکر کردی آمده که حسابرسی افراد در روز قیامت بر عهده ی فرشتگان است ؟؟؟خداوند در ایه 113 شعرا این چنین فرموده (إِنْ حِسَابُهُمْ إِلَّا عَلَىٰ رَبِّي ۖ لَوْ تَشْعُرُونَ)
(ترجمه : حساب آنها تنها با پروردگار من است اگر شما میفهمیدید!)
و تنها حسابرس روز قیامت را الله معرفی کرده است .شما هم آیه ای بیاورید که به صراحت گفته باشد حسابرس روز قیامت فرشتگان هستند .
لطفا مغلطه بازی و فلسفه بافی نکنید و به صراحت پاسخ دهید .
اینکه گفته ای (خداییش دیگه اخرشی!!!یعنی صحيح مسلم….)
پاسخ من : من به صراحت گفتم این حدیث با این مضمون ضعیف می باشد .
و هیچ ریشه ی ما نزل الیهم در قران ندارد و اما قران و سنت ریشه ی ما نزل الیهم دارد .
و شما اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی تمام آن حدیث را با متن عربی آن بگذار تا خوانندگان قضاوت کنند .
اینکه گفته ای (خوب همانطور که در دو سه خط بالاتر هم گفتم ،خدا بیشتر این صفات را به فرشتگان داده است.یعنی فرشتگان همه کاری که فقط خدا قادر به انجامش هست را میکنند(به اذن خداوند)پس با استدلال شما فرق بین خدا و فرشتگان جیست؟؟)
پاسخ من : شما که مدعی هستید که اهل بیت شفا دهنده هستند همان اذنی را که خدا به آنها داده با آیات قران ثابت کن تا خوانندگان قضاوت کنند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10519اینکه گفته ای (یکی از ان موارد:در این ایه خداوند صفت مختص به خود را به پیامبرهم میدهد((أَغْناهُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُه-خدا و پيامبرش از فضل خود آنان را بى نياز گردانيدند/74توبه))پاسخ من : 1- خداوند این اذن را به پیامبر داده آیه ی آن مشخص است شما آیه ای که همین اذن را به اهل بیت داده است بگذار .
2- در کجای ایه 74 توبه خداوند اهل بیت را معادن کلمات خود و ارکان توحید قرار داده است ؟؟!!!!
اینکه گفته ای (اولاکه:وقتی خداوند به صراحت میگوید که به انها مرده نگویید.بلکه زنده هستند ،منظورش تو و امثال توست.. و به کسانی که در راه خدا کشته میشوند ، مرده نگویید بلکه زنده هستند ولی شما نمی فهمید.بقره154)
پاسخ من : وقتی خداوند کیفیت زنده بودن آنها را گفته شما نمی دانید پس چطوری شما کیفیت تعیین می کنید ؟؟؟
و در کجا خداوند گفته است که در قبرهای خود زنده اند و ناظر و حاضر بر اعمال شما هستند ؟؟؟
اینکه گفته ای (واقعا اینها چطور همه چیز را انجا میفهند و شادمانند!)
پاسخ من : 1- آدرس آیه را اشتباه داده ای .
2- از همان کلمه آنجا که خود شما به صراحت اعتراف کرده ای معلوم می شود که در قبرها زنده نیستند .
3- و در هیچ جای آیه 170 ال عمران خداوند نفرموده است که آنها در قبرهای خود بر اعمال مردم حی و حاضر هستند .
اینکه گفته ای (اگر خدا بخواهد بزرگتر از اینها هم امکان دارد.)
پاسخ من : همان ایه ای که خواست خدا مبنی بر حاضر و ناظر دانستن اهل بیت بر اعمال مردم و شفا دهندگی آنها را بیان می کند را بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10520اینکه گفته ای (هر کاری که خدا بخواهد شدنی است.همانطور که به اذن خداوند پیامبر از خورده شدن قرارداد با مشرکین توسط موریانه باخبر میشود.)پاسخ من : همان ایه ای که خواست خدا مبنی بر حاضر و ناظر دانستن اهل بیت بر اعمال مردم و شفادهندگی آنها را بیان می کند را بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .
اینکه گفته ای (!این مسائل زناشویی را برو با خدایت حل کن و از ایشان بپرس که خدایا وقتی یک همچین اتفاقی میافتد شما به انجا میروید!و یا از بالا کار انها را نگاه میکنید؟؟؟بدلیل اینکه خدا از انها سمیعتر و بصیعتر است!)
پاسخ من : 1- چون نتوانستی به سوالم در رابطه با حی و حاضر و ناظر بودن شهدا بر اعمال مردم پاسخ بدهی مجبور شدی خداوند را زیر سوال ببری و از همین نحوه پاسخ دادن معلوم می شود که شما عقیده باطلی دارید .
2- حی و حاضر و سمیع و بصیر بودن خداوند با صدها آیه قران قابل اثبات است و به صراحت در قران ذکر شده است و ما اهل سنت بدون چون و چرا و بدون تعیین کیفیت به آن معتقدیم .
ضمنا تا به این سوال من پاسخ ندهی دست بردار نیستم و دوباره می گذارم تا شما را خوب رسوا کنم :
اینکه گفته ای (. بلکه علی است که با عبودیتش بالا رفته و چنان به قرب رسیده که خدا به او اذن داده خلیفه تامش باشد)
پاسخ من : اگر دروغگو و کذاب نیستی آیه ای که خداوند به حضرت علی اذن داده که خلیفه ی تامش باشد را بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود و تا این ادعای باطل خود را ثابت نکنی دست بردار نیستم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10665. خوانند گان محترم این تاپیک را تا انتها بخوانند .خیلی مطا لب خو بی دارد .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10760از انجایی که 1990 قادر نیست که یک جواب واضح و صریح به سوال بنده (در مورد شفا گرفتن از غیر خدا بر اساس ایات قران )بدهد .به هر چیزی چنگ میزند تا بلکه این بحث منحرف شود.ولی فایده ندارد،چون من حتی به خاطر این بحث ،از کنار توهین های این موجود هم گذشتم . اگر خوانندگان فهیم و منصف ،همه این تایپیک را بترتیبِ تاریخی، مشاهده کنند،همیشه با توهین کردن به علما و مردم شیعه ،سعی در منحرف کردن بحث دارد.تا با تفرقه افکنی بین شیعه و سنی ،احساسات انها را بر انگیزد.من اینجا نمونه ای از اهانت زشتش را باز گومیکنم تا متوجه شوید که این موجود ، حتی به ارزشهای اهل سنت ،کوچکترین ارزشی قائل نیست.چون میداند که جواب ،های،هوی است. یعنی اگر به کسی اهانت شود مطمئناَ پاسخی خواهد داشت.توهین میکند تا توهینی به مقدساتش شود!!
زشت ترین توهین این موجود ،توهین به یک ملت، در کامنت(شماره 44در تاریخ 6/10)که عین مطلبشان این بود((باید مثل شما گردن خود را مثل …. با طناب دخیل می بستیم))پس با تمام احترامی که به برادران اهل سنت دارم، بخصوص هموطنانم،خواهش دارم از جوابهایی که به این فحاشه میدهم رنجیده خاطر نشوید.
البته خیلی از مطالبش تکراری است و بارها پاسخ دادم
گفته که(شما مثل اینکه هنوز نمی دانی وقتی فردی ادعایی می کند باید ثابت کند شما ادعای توسل به مردگان دارید پس باید از قران ثابت کنید)پس من مدعی هستم که از روی قران، گفتم که خداوند در هیچ کجای قران نفرموده اند که وقتی مریض میشوید ،دارو بخورید ،و یا به پزشک مراجعه بکنید ..پس اگر شفا دهنده مطلق خداست،چرا به جای مراجعه به یک پزشک و یا خوردن دارو ،مستقیما از خداوند طلب شفا نمیکنید.!ایا خدا قادر نیست بدون خوردن دارو شفا دهد؟؟
گفته است(ما به هیچ عنوان از داخل خانه خود دکتر داخل بیمارستان را خطاب قرار نمی دهیم که من را شفا بده)!!!!!!یعنی مستقیما از دکتر طلب شفا میکنند…ولی از داخل خانه!!…وانگهی،مطمئنی که هیچ وقت از طریق تلفن از داخل خانه از پزشک درخواستی نداشته اید؟؟؟؟؟ عجب،عجب،ماموستا……………بگو،به جونِ اوستا
گفته که(دکتر با دارو و سایر اسبابی که خدا آفریده و بالای سر من حضور دارد به معالجه من می پردازد اگر شفا پیدا می کنم یا نمی کنم به دست خداست)ای زرنگ….ای همه چی دون……ای سماور……مجبورم اینجا مئل خودش جواب دهم!!!اگر دروغگو وکذاب نیستی، از روی قران یکی از انچیز هایی که در بیمارستان بالای سرت هستند و با انها شما را معالجه میکنند را نام ببر و بگو که این را خدا افریده و نه متخصصان امریکایی و جاپنی(امپول..سرم..داروهای صد در صد شیمیایی…و..و..و…ادامه در صفحه پایینی..
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10762گفته(ما دکتر را در همه جا حی و حاضر و سمیع و بصیر نمی دانیم)خوب،به بقیه چه،که شما میدانید یا نمیدانید!!!مهم اینه که از پزشک و دارویش انتظار شفا دارید،و این کاریست خدایی و شرک.اگر اینطور نیست چرا از خدا مستقیم در خواست شفا نمیکنید و داروی ساخت دست کفار را میخورید؟؟؟؟؟؟گفته است(لات و عزی و منات تمثال افراد صالح بودند و در منابع شیعه و سنی ذکر شده است)خودتی……خوانندگان خوب دقت کنند که این فرد در تایپیک قبلی این مثال زدن را ،به قران وخدا نسبت داده بود،که بعدا وقتی فهمید که به خدا دروغ بسته است. حرف خود را عوض میکند!!!میدانی این کار یعنی چی !زشته،عیبه،همه فهمیدن!!
گفته که(ما به هیچ عنوان از آنها طلب کار خدایی نمی کنیم.) کدام ایه از قران گفته که هر در خواستی از دیگران بلا مانع است به غیر از طلب کار خدایی که قدغن است!!!
کفته که(در کجای آیاتی که ذکر کردی آمده که حسابرسی افراد در روز قیامت بر عهده ی فرشتگان است ؟؟؟)ارجاع میدهم به کامنت قبلی (برخی از وظایف فرشتگان) به عنوان نمونه:(وقسم به فرشتگان تدبیر کننده امر(امور اسمان و زمین) نازعات/5)) پس فرشتگان هم کار خدایی میکنند و کافرند!!!!!
وضمنا ادرس حدیث ثقلین را از بیش از چندین منبع داده بودم ،خودت برو ببین!مگه بیکاریم کتابهای شما را سیر کنیم
گفته که(وقتی خداوند کیفیت زنده بودن آنها را گفته شما نمی دانید پس چطوری شما کیفیت تعیین می کنید)کذاب جون،در اینجا خداوند حرفی از کیفیت نزده،بلکه به تو و امثال تو گفته است که :به انها مرده نگویید بلکه انها زنده اند و شما نمیفهمید!!و قطعا یکی از حواس ادمهای زنده،حس شنوایی است.
گفته است(همان ایه ای که خواست خدا مبنی بر حاضر و ناظر دانستن اهل بیت بر اعمال مردم و شفادهندگی آنها را بیان می کند را بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود)بعد از همان ایه که خواست خدا مبنی بر شفا دهندگی دارو را بیان میکند ،امده است.مگر کوری ،به بعد از ان ایه خوب نگاه کن میفهمی
کفته که(حی و حاضر و سمیع و بصیر بودن خداوند با صدها آیه قران قابل اثبات است و به صراحت در قران ذکر شده است و ما اهل سنت بدون چون و چرا و بدون تعیین کیفیت به آن معتقدیم)پس چطور شد ،وقتی توی رختخواب فریاد میزنید،شهدا باید بیایند،ولی خدا نباید بیایید!!!
گفته که(ضمنا تا به این سوال من پاسخ ندهی دست بردار نیستم..آیه ای که خداوند به حضرت علی اذن داده که خلیفه ی تامش باشد را بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود)با عجب نف….می روبرو شده ایم.عزیز من به ادرسی که میدهم خوب توجه کن و برو ان ایه را پیدا کن……این ایه ای که خواستی ،بعد از ان ایه ای امده که خانم عایشه با استناد به ان ،به خواهرانش دستور میدهد تا به مردان غریبه از سینه شان شیر بدهند تا بر انها محرم شود!!!حالا برو این ایه از قران را پیدا کن .و ایه ای که خواستی دقیقا بعد از این ایه میباشد.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10834با سلام .خوب است که نهایت درماندگی و بیچارگی خودت را عیان کرده ای .
و تمام توهینهایی که به مراجع تقلید و رهبر انقلاب کرده ای در این تاپیک موجود است و تمام گفته های من هم مستند به گفته های شما در این تاپیک است .
و خدا را شکر می کنم که موجود است و از خوانندگان می خواهم که حتما و حتما این تاپیک را مطالعه کنند و قضاوت کنند چه کسی دروغگو و کذاب است .
اینکه گفته ای (ایا خدا قادر نیست بدون خوردن دارو شفا دهد؟؟)
پاسخ من : من که چندین جا گفتم خداوند قادر مطلق است و همچنین خداوند فرموده (وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰ ﴿٣٩﴾ وَأَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرَىٰ )
و چندین جا از شما خواستم :
شما مثل اینکه هنوز نمی دانی وقتی فردی ادعایی می کند باید ثابت کند شما ادعای توسل به مردگان دارید پس باید از قران ثابت کنید .
البینه علی المدعی .
اینکه گفته ای (اگر دروغگو وکذاب نیستی، از روی قران یکی از انچیز هایی که در بیمارستان بالای سرت هستند و با انها شما را معالجه میکنند را نام ببر و بگو که این را خدا افریده )
پاسخ من : وقتی خداوند کسی را رسوا می کند به دست خودش رسوا می کند .
خوب است که مطلب من را آورده ای .
مثل اینکه کلمه دکتر را زیر عبایت قایم کرده ای ؟!
یا اینکه دکتر را شما آفریده ای ما خبر نداریم ؟!
عقل و شعور هم چیز خوبی است !!
و خواهشمندم بیشتر از این خودت را رسوا نکن .
چهارشنبه، ۳ دی ۱۳۹۳ در ۱۲:۳۲ ب.ظ #10402اینکه گفته ای (نه ندارد!!! چون شیعه کسی را غیر از خدا نمیپرستد.)
پاسخ من : این نوعی مغلطه بازی است زیرا همانطور که قبلا گفتم به دعا خواندن و به کمک خواندن هم نه تنها عبادت بلکه افضلترین عبادات است .
پیامبراکرم(ص) می فرماید: «الدُّعَاءُ هُوَ الْعِبَادَةُ»: (دعا، عبادت است). (نهج الفصاحه، حدیث 1590؛ محجة البیضاء، جلد 2، صفحه 283 – 282).
از حضرت باقر(ع) روایت شده: «افضل العبادة الدعا»: (برترین عبادت دعاست). (میزان الحکمه، باب 1189، حدیث 5516 و 5532)
و مشرکین مکه نیز بت هایشان که نمودی از افراد صالح بود را واسطه ی بین خود و خدا قرار می دادند و آنها را به دعا می خواندند و خداوند این عملشان را عبادت دانست .
(وَيَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ مَا لَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنفَعُهُمْ وَيَقُولُونَ هَـٰؤُلَاءِ شُفَعَاؤُنَا عِندَ اللَّـهِ)(18 یونس)
و همانطور که در ایه 5 احقاف خداوند بیان نموده که مشرکین بت هایشان که نمودی از افراد صالح بود را به دعا میخواندند و صدا می زدند در نتیجه خداوند آنها را گمراهترین افراد می داند .
((وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّن يَدْعُو مِن دُونِ اللَّـهِ مَن لَّا يَسْتَجِيبُ لَهُ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَهُمْ عَن دُعَائِهِمْ غَافِلُونَ))
چهارشنبه، ۳ دی ۱۳۹۳ در ۲:۴۰ ب.ظ #10403اینکه گفته ای (مگر غیر از اینست که کسانی که از این دنیا رفته اند بسوی خدا رفته اند ،پس ما هم اگر بسوی انها برویم در حقیقت بسوی خدا رفته ایم.واگر خدا بخواهد حسابرسی ادمها را همچنان که به فرشتگان محول کرده است ،به انسانهای صالح هم بدهد،باید از شما اجازه بگیرد؟)
پاسخ من : باز هم مغلطه بازی کرده ای !
کلمه ی ایابهم در ایه 25 سوره غاشیه و قبل از ایه (ثم ان علینا حسابهم) آمده است و بدین معنی است که بازگشت ما برای حساب و کتاب به سوی خداوند است .
و خداوند در ایه 113 شعرا این چنین فرموده (إِنْ حِسَابُهُمْ إِلَّا عَلَىٰ رَبِّي ۖ لَوْ تَشْعُرُونَ)
(ترجمه : حساب آنها تنها با پروردگار من است اگر شما میفهمیدید!)
و تنها حسابرس روز قیامت را الله معرفی کرده است .
حال شما که مدعی حسابرسی فرشتگان در روز قیامت از انسانها هستید ادعای خود را با کدام آیه ی قران ثابت می کنید ؟؟؟
و اگر دروغگو و کذاب نیستی آیه ای که گفته باشد که حسابرسی انسانها در روز قیامت به عهده ی فرشتگان است کجاست ؟؟؟
و به قسمت آخر که در جامعه کبیره بدین شکل است (فَصْلُ الْخِطَابِ عِنْدَكُمْ) پاسخ نداده ای در صورتی که خداوند می فرماید :
(وَاللَّـهُ يَقْضِي بِالْحَقِّ ۖ وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِهِ لَا يَقْضُونَ بِشَيْءٍ ۗ إِنَّ اللَّـهَ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ)(20 غافر) -
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
پاسخ من :
1-ما به هیچ عنوان از داخل خانه خود دکتر داخل بیمارستان را خطاب قرار نمی دهیم که من را شفا بده .
2- دکتر با دارو و سایر اسبابی که خدا آفریده و بالای سر من حضور دارد به معالجه من می پردازد اگر شفا پیدا می کنم یا نمی کنم به دست خداست .
3- و ما دکتر را در همه جا حی و حاضر و سمیع و بصیر نمی دانیم و شما اهل بیت را در همه جا حی و حاضر و سمیع و بصیر می دانید به لحاظ اینکه از صدها کیلومتر دورتر از آنها طلب شفا می نمایید .
ضمنا شما اول درباره ی بیمارستان رفتن مراجع تقلید و … که در این تاپیک موجود است و دوباره می گذارم پاسخ بده تا معلوم شود چه کسانی باید در بیمارستانها را ببندند .
(. اگر معتقد نیستید پس چرا به جای در خواست شفا مستقیماّ از خداوند برای علاج مرضهایتان. گردن خود را مثل …….به تخت های بیمارستانها دخیل میبندید !)
پاسخ من : با این گفته ی خود توهین خیلی بزرگی به رهبر انقلاب کرده ای به لحاظ اینکه چند روز قبل یک هفته در تخت بیمارستان بوده اند !!
و همچنین به دیگر مراجع تقلید هم که در تخت بیمارستان بوده اند توهین کرده ای .
آیا طبق گفته ی شما برای علاج مرضهایشان ، گردن خود را مثل …….به تخت های بیمارستانها دخیل بسته بودند ؟؟