Home › انجمن ها › شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت › داروهای خارجی برتر از اهل بیت علیهم السلام
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط فردین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10263شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10264اینکه گفته ای (یعنی همان اختلافات اندک ….)
پاسخ من : فارغ از صحت و سقم نقلی که از جزیری و ابن تیمیه کرده ای ، هیچکدام آنها موضوع کفر و ایمان را مطرح نکرده اند .
و موضوع کفر و ایمان را فقط خداوند مشخص کرده است .
و مراجع شما هم یکی می گوید قمه زدن ثواب دارد و یکی می گوید قمه زدن حرام است .
اینکه گفته ای (در اینصورت چه اشکالی دارد که در برخی موارد علمای ما و یا حتی برخی مردم عادی در باره فتاوی ….)
پاسخ من : خوب است که به صراحت اقرار کرده ای که مردم عادی از مراجع شما بیشتر می دانند !!
و همانطوری که حضرت علی موضوع مذی را نمی دانستند به حضرت عمر هم اشکالی وارد نیست .
و حضرت عمر مرجع دینی نبوده است .
اینکه گفته ای (شما فرض بفرما نمیدانسته ام و شما گفتید!،ایا چون از گیاهان درست شده اند پس میتوانیم به جای درخواست از خدا از انها استفاده کنیم وشفا بیابیم!)
پاسخ من : من چندین جا گفتم ما از خداوند درخواست شفا و کمک می کنیم و چون شناختی از خاصیت داروهایی که خداوند آفریده نداریم ، به نزد پزشک برای تجویز داروها می رویم .
اینکه گفته ای (در هر دو ایه شریفه سخن از پرستش بت ها به هر دلیلی میباشد.)
پاسخ من : مثل اینکه شما نمی دانی عبادت فقط سجده کردن نیست .
پیامبراکرم(ص) می فرماید: «الدُّعَاءُ هُوَ الْعِبَادَةُ»: (دعا، عبادت است). (نهج الفصاحه، حدیث 1590؛ محجة البیضاء، جلد 2، صفحه 283 – 282).
از حضرت باقر(ع) روایت شده: «افضل العبادة الدعا»: (برترین عبادت دعاست). (میزان الحکمه، باب 1189، حدیث 5516 و 5532)
پیامبراکرم(ص) می فرماید: «الدعا مخ العبادة»: (دعا مغز عبادت است). (همان)
اینکه گفته ای ( اما سوال اصلی این است و هر چیزی میگویند تا که جواب ان را نگویند وما هم خوب میدانیم، هر چند این را هم میدانیم که جوابی موجود نمیباشد!)
چرا از موضوعی که در اول این تاپیک مطرح کرده ای می خواهی زیرکانه فرار کنی ؟؟
دوباره می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند .
(نکته جالب انگیز تر قضیه اینجاست که بزرگانی از شیعه وسنی یعنی از مجتهدین و مولوی ها و یا مفتی ها برای بدست اوردن سلامتی خود به بیمارستانهای کشورهای خارجی و مشرکین سفر میکنند!!)
و همچنین (ما هم نگفتیم که به انها متوسل میشوید چون لیاقت میخواهد.)
پس با همین استدلالی که خود شما کرده ای ایت الله سیستانی که در نجف زندگی میکند لیاقت توسل به قبر حضرت علی را نداشت و به بیمارستانهای کفار لندن متوسل شد .
و امام خمینی هم به امام رضا توسل نکردند و بیمارستانی در جماران در کنار منزل ایشان ساختند با گفته ی شما لیاقت نداشتند ؟!
مبارکتان باشد !!!
و سوال اولیه خود را به طریقه ی دیگری مطرح کرده ای .
می دانی این کار یعنی چه ؟؟
زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10275گفته است که : (اینکه گفته ای دقت کنیدکه ما انها را شفیع و وسیله برای رسیدن به خدا قرار میدهیم …. )و دقیقا همینطور است. و این راهم اضافه کنید که: به این دلیل که کسانی بهتر از انها در بین مسلمانان سراغ نداریم که در نزد خداوند متعال با ارزش تر از انها باشند.واگر دلیل بخواهید با کمال میل علت ان را بیان میکنیمگفته است: (طبق ایه ی 18 سوره ی …و……)عزیزم کمی فهمیدن به خرج بده،در کامنت قبلی گفتم که موضوع هر دو ایه در باره پرستش کردن غیر خدا به هر دلیلی میباشد.حالا به بهانه توسل و یا چیز دیگری. .و هر وقت شیعه ادعای پرستش غیر خدا کرد در مورد ان این ایات صدق خواهد کرد و شیعه کسی را جز خدای یگانه نمیپرستد و همه موجودات مخلوق خدایند.و کسی جز خداوند متعال شایسته پرستش نیست.
گفته است ( :(پس با همین گفته ی خود شما اهل بیت در نزد مراجع شیعه…….) حرفی است مفت تا بحث منحرف شود! واین اصلا به شما ارتباط ندارد.صلاح ملک خویش خسروان دانند. ،هر کس بخواهد به ائمه علیه السلام متوسل بشود ،مختار است و هر کس نخواهد هم،نه گناهی دارد و نه عیبی
گفته است: :(و سوال اولیه خود را به طریقه ی دیگری مطرح کرده ای)چکار کنم ،وقتی نمیفهمی،باید جور دیگری حالیت کنم)
گفته است: (پاسخ من : من چندین جا گفتم ما از خداوند درخواست شفا و کمک می کنیم و چون شناختی از خاصیت داروهایی که خداوند آفریده نداریم ، به نزد پزشک برای تجویز داروها می رویم)!!!!من هم چندین بار گفتم که شما وقتی از خداوند در خواست شفا و کمک میکنید،در اینصورت نیاز شما به دوا و تجویز پزشک چیست؟.ایا خدا نمیتواند بدون انها درخواست شما را اجابت کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفته است:(با این گفته ی خود توهین خیلی بزرگی به….) پس اگر توهینی است از جانب منه.و اگر خواستند میرم جواب پس میدم .شما فقط بحث را بجسب و از موضوع دور نشو!!
گفته است: (پاسخ من :از همین حدیث مشخص می شود که اگر توسل به مرده و قبر پیامبر جایز می بود ، به قبر پیامبر متوسل می شدند)عجججب!پس ما مجبوریم چون جناب عمر به زنده متوسل شده اند، ما هم همین کار را بکنیم.پس چون جناب عمر به زنده متوسل شده اند این توسل جایز میباشد!!!عزیزم مگر کار جناب عمر به دستور پیامبر بوده !!و یا وحی میباشد که همه به غیر از ان نباید انجام بدهند.فردی که همه مردم از او فقیه ترند(كل الناس افقه منك يا عمر)ایا ما باید جایز بودن و یا نبودن توسل را با قول و فعل او بسنجیم!!و اگر مشکلتون فرق بین مرده و زنده است،به محضرتون عرض شود که:اولا ،اگر خواستن و درخواست از غیر خدا شرک باشد مرده و زنده ندارد ومگر با در خواست جناب عمر از عموی پیامبر،ایا او میتوانست موجب بارش باران شود و یا ارتباطی با بارش باران داشت.پس عمر از ایشان کاری خدایی خواسته اند و از منظر شما شرک محسوب میشود. دوما:تمام امامان شیعه به شهادت رسیده اند. وتکلیف شهید را هم خداوند مشخص کرده است(و گمان مبر آنان كه در راه خدا كشته شده اند، مردگانی هستند، بلكه آنان زنده و در بارگاه پروردگارشان روزی میخورند.169ال عمران)
ادامه در صفحه بعدی:
:
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10276گفته شده: (من چندین جا گفتم ما از خداوند درخواست شفا و کمک می کنیم و چون شناختی از خاصیت داروهایی که خداوند آفریده نداریم ، به نزد پزشک برای تجویز داروها می رویم)اولا که :اگر از خداوند درخواست شفا میکنید .پس خداوند چه نیازی به خوردن دارو از طرف شما دارد.و دوما:خداوند در کدام ایه از قران به صراحت فرموده است که من در گیاهان شفا قرار داده ام .ای دروغگوی کذاب..گفته است:(مثل اینکه شما نمی دانی عبادت فقط سجده کردن نیست….)و این بار نا خواسته درست گفتید!!دعا کردن به درگاه خداوند هم نوعی عبادت است.و در ضمن ما در دعا هم از ائمه علیه السلام هم در خواست شفاعت میکنیم.و خداوند را به حرمت و منزلت انها به خاطر اجابت شدن دعایمان قسم میدهیم.
گفته است:(چرا از موضوعی که در اول این تاپیک مطرح کرده ای می خواهی زیرکانه فرار کنی ؟؟
دوباره می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند و………..بقیه مطالب که نوشته اند) محضرتان عرض شود که ،انچه که گفته ام عین حقیقت است و دروغی نگفته ام که ان را نفی کنم و یا از ان فرار کنم.و در ضمن یادت رفته بود که در ان متن سه تای دیگه یعنی عبارات، سنی و مولوی ومفتی ها را با رنگ ابی پر رنگ، بر جسته نمایید!!!!
گفته است:(مقداری چرندیات خارج از بحث…….)عزیزم ان نتیجه گی های تو برای خودت، و گفتم که اگر کسی توسل بکند و یا نه ،به خودش ربط دارد .نه کار گناهی میکند و نه عیبی دارد.و دو باره با دور شدن از بحث های انحرافی :چرا……….همان سوال اولیه؟
دل اگر خداشناسي همه در رخ علي بين
به علي شناختم من به خدا قسم خدا را
برو اي گداي مسکين در خانهي علي زن
که نگين پادشاهي دهد از کرم گدا راشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10298با سلام .امیدوارم که ان شا الله از پاسخ هایی که می دهم ناراحت نشوی .
مثل اینکه شما مطالبی که درباره ی توسل به اهل قبور در این سایت موجود است را نخوانده ای .
اینکه گفته ای (دقت کنیدکه ما انها را شفیع و وسیله برای رسیدن به خدا قرار میدهیم)
برادرم : طبق ایه ی 18 سوره ی یونس و 3 زمر و آیات دیگر قران مردم مشرک مکه در زمان پیامبر هم همین استناد را می کردند .
اینکه گفته ای (نکته جالب انگیز تر قضیه اینجاست که بزرگانی از شیعه وسنی یعنی از مجتهدین و مولوی ها و یا مفتی ها برای بدست اوردن سلامتی خود به بیمارستانهای کشورهای خارجی و مشرکین سفر میکنند!!)
برادرم به قول شما ما اهل سنت که به اهل قبور متوسل نمی شویم .
شما که به صراحت گفته ای : ایا اهل بیت علیهم السلام به اندازه یک داروی ساخت کفار نزد خدا گرامی نیستند تا خدا به خاطر انها به ما شفا دهد یا حاجت ما را بر اورده کند؟؟
پس با همین گفته ی خود شما اهل بیت در نزد مراجع شیعه و مجتهدین شما به اندازه ی داروی ساخت کفار گرامی نیستند .
مبارکتان باشد !!!
به طور نمونه ایت الله سیستانی در چند سال قبل که مریض بودند به لندن مشرف شدند .
اینکه گفته ای (پس چرا اون شفا را لا اقل در داروهای ساخت مسلمانان قرار نمیدهد و همه برای شفا گرفتن!!!! از دارو های خارجی ساخت کفار مصرف میکنند. آیا انها به خدا نزدیکترند!!!!!)
برادرم قبل از ساخت داروهای کفار در طول هزار و چند صد سال آیا با داروهای گیاهی مردم شفا پیدا نمی کردند ؟؟
اینکه گفته ای (یا اهل بیت علیهم السلام به اندازه یک داروی ساخت کفار نزد خدا گرامی نیستند تا خدا به خاطر انها به ما شفا دهد یا حاجت ما را بر اورده کند.)
لطفا این سوال را از ایت الله سیستانی در چند سال قبل که مریض بودند به لندن مشرف شدند بپرسید .
اینکه گفته ای ( اگر فقط خداند شفا میدهد پس چرا ان را قبل از خوردن یک دارو نمیدهد!!)
پس با این استدلال شما تمام کسانی که دارو می خورند شفا پیدا می کنند ؟؟
پس چرا روزی صدها نفر در داخل بیمارستانها می میرند ؟؟
برای فهم بیشتر شما می گویم برادرم شفا دهنده ی مطلق خداست و ما نمی توانیم برای خدا تعیین تکلیف کنیم .
و مصلحت را خداوند بهتر می داند .
و اگر همیشه مریض شویم و خداوند شفا بدهد چون شفا دادن خداوند حتمی است دیگر مرگ معنا پیدا نمی کند و همیشه همه باید زنده باشند .
اما چون شفا دادن دارو مطلق نیست خیلی ها دارو استفاده کرده اند و مرده اند .
اگر دارو شفا می دهد بفرمایید لطفا به صراحت بگویید داروی مرگ چه نام دارد ؟؟؟
ضمنا اگر چندین بار هم بخواهی این پاسخ من را از زیر کامنت اولیه حذف کنی دوباره می گذارم .و این فریب کاری ها برای من شناخته شده است و می خواهی که خوانندگان پاسخ اولیه من را نخوانند .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10299سلام همچین هم بی ربط نمیگیخب این از مشکلاتی است که در قرآن وجود دارد و هرکس یک تفسیر خاصص دارد
خود مسلمانان هم گیج میشوند این آیه درست است یا آن آیه
یا به قولی این ناسخ است یا آن منسوخ
مسخره بازی ای هستا
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10301با سلام .اگر چندین بار هم بخواهی پاسخ اولیه من را از زیر کامنت اولیه حذف کنی دوباره می گذارم .
و این فریب کاری ها برای من شناخته شده است و می خواهی که خوانندگان پاسخ اولیه من را نخوانند .اینکه گفته ای (.واگر دلیل بخواهید با کمال میل علت ان را بیان میکنیم)
پاسخ من : در کجای قران خداوند دستور داده است که به اهل بیت و اهل قبور توسل جویید و آنها را شفیع قرار دهید ؟؟؟
البینه علی المدعی .
اینکه گفته ای (و هر وقت شیعه ادعای پرستش غیر خدا کرد در مورد ان این ایات صدق خواهد کرد )
پاسخ من :وقتی خداوند بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .
و خود شما در کامنت مورخه 3/7/93 به صراحت گفته ای (دعا کردن به درگاه خداوند هم نوعی عبادت است.و در ضمن ما در دعا هم از ائمه علیه السلام هم در خواست شفاعت میکنیم.)
آیا این گفته ی شما با آیات 18 سوره یونس و 3 زمر مطابقت ندارد ؟؟؟!!!!
(وَيَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ مَا لَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنفَعُهُمْ وَيَقُولُونَ هَـٰؤُلَاءِ شُفَعَاؤُنَا عِندَ اللَّـهِ)
اینکه گفته ای (و شیعه کسی را جز خدای یگانه نمیپرستد و همه موجودات مخلوق خدایند.)
پاسخ من :
در زیارت جامعه کبیره می خوانید 🙁إِيَابُ الْخَلْقِ إِلَيْكُمْ وَ حِسَابُهُمْ عَلَيْكُمْ وَ فَصْلُ الْخِطَابِ عِنْدَكُمْ)
که مخالف صریح ایات قران می باشد :
(إِنَّ إِلَيْنَا إِيَابَهُمْ)(25 غاشیه)
(ثُمَّ إِنَّ عَلَيْنَا حِسَابَهُم)(26 غاشیه)
(وَاللَّـهُ يَقْضِي بِالْحَقِّ ۖ وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِهِ لَا يَقْضُونَ بِشَيْءٍ ۗ إِنَّ اللَّـهَ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ)(20 غافر)
و همچنین امام زمان را حاضر و ناظر میدانید و همچنین شیعه اعتقاد دارد امامان (لا فرق بینک و بینها الا انهم عبادک و خلقک) و صدها حدیث دیگر …
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10302اینکه گفته ای (حرفی است مفت تا بحث منحرف شود! واین اصلا به شما ارتباط ندارد.)
پاسخ من : شما گفته ی خود را هم قبول نداری و می گویی حرفی هست مفت ؟؟!!!
من دوباره می گذارم :
شما که به صراحت گفته ای : ایا اهل بیت علیهم السلام به اندازه یک داروی ساخت کفار نزد خدا گرامی نیستند تا خدا به خاطر انها به ما شفا دهد یا حاجت ما را بر اورده کند؟؟
پس با همین گفته ی خود شما اهل بیت در نزد مراجع شیعه و مجتهدین شما به اندازه ی داروی ساخت کفار گرامی نیستند .
مبارکتان باشد !!!
اینکه گفته ای (واین اصلا به شما ارتباط ندارد.صلاح ملک خویش خسروان دانند.)
پاسخ من : پس شما دین را دستور خدا نمی دانید مملکت خویش می دانید !!
مبارکتان باشد !!
اینکه گفته ای (من هم چندین بار گفتم که شما وقتی از خداوند در خواست شفا و کمک میکنید،در اینصورت نیاز شما به دوا و تجویز پزشک چیست؟)
پاسخ من : شما باید حکم خدا را ارائه بدهید که گفته باشد به نزد پزشک برای تجویز دارو نروید به اهل بیت و قبور آنها متوسل شوید !!
و مثل اینست که یکی در خانه بنشیند و بگوید چون خداوند رازق است پس نباید کار و تلاش و کوشش کنم .
اینکه گفته ای (پس اگر توهینی است از جانب منه.و اگر خواستند میرم جواب پس میدم .شما فقط بحث را بجسب و از موضوع دور نشو!!)
پاسخ من : گفته ی خود شما بود که افرادی (. اگر معتقد نیستید پس چرا به جای در خواست شفا مستقیماّ از خداوند برای علاج مرضهایتان. گردن خود را مثل …….به تخت های بیمارستانها دخیل میبندید !)
پاسخ من : با این گفته ی خود توهین خیلی بزرگی به رهبر انقلاب کرده ای به لحاظ اینکه چند روز قبل یک هفته در تخت بیمارستان بوده اند !!
و همچنین به دیگر مراجع تقلید هم که در تخت بیمارستان بوده اند توهین کرده ای .
آیا طبق گفته ی شما برای علاج مرضهایشان ، گردن خود را مثل …….به تخت های بیمارستانها دخیل بسته بودند ؟؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10303اینکه گفته ای (عجججب!پس ما مجبوریم چون جناب عمر به زنده متوسل شده اند، ما هم همین کار را بکنیم.)
پاسخ من : خود شما یک حدیثی را برای الزام ما آوردی و چون پاسخ خود را گرفته ای باز می خواهی با مغلطه بازی موضوع را عوض کنی !!
اینکه گفته ای (. دوما:تمام امامان شیعه به شهادت رسیده اند. وتکلیف شهید را هم خداوند مشخص کرده است)
پاسخ من : آیا اگر فردی زن آن شهید شد طبق استدلال شما می تواند آن را نگه دارد و هر شب با آن نزدیکی کند و بگوید که چون شهدا زنده اند می توانم با او نزدکی کنم .
و اگر یک زن شوهرش شهید شد و بعد از دو سال آن زن حامله شد و ادعا کرد که چون خداوند کیفیت حی بودن شهدا را معلوم نکرده پس من از شوهرم حامله شدم !! و ادعا کند شهیدان زنده اند الله اکبر !!
اگر پس از رحلت از این دنیا ، زنده اند و می بینند و می شنوند ، ایا همبستر شدن زنانشان بعد از فوت آنها که با دیگران ازدواج کرده بودند را می دیدند ؟؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10304اینکه گفته ای (اولا که :اگر از خداوند درخواست شفا میکنید .پس خداوند چه نیازی به خوردن دارو از طرف شما دارد.)پاسخ من : شما باید حکم خدا را ارائه بدهید که گفته باشد به نزد پزشک برای تجویز دارو نروید به اهل بیت و قبور آنها متوسل شوید !!
و مثل اینست که یکی در خانه بنشیند و بگوید چون خداوند رازق است پس نباید کار و تلاش و کوشش کنم .اینکه گفته ای (.و دوما:خداوند در کدام ایه از قران به صراحت فرموده است که من در گیاهان شفا قرار داده ام .)
پاسخ من : شما باید حکم خدا را ارائه بدهید که گفته باشد به نزد پزشک برای تجویز دارو نروید به اهل بیت و قبور آنها متوسل شوید !!
اینکه گفته ای (و این بار نا خواسته درست گفتید!!دعا کردن به درگاه خداوند هم نوعی عبادت است.و در ضمن ما در دعا هم از ائمه علیه السلام هم در خواست شفاعت میکنیم.)
آیا این گفته ی شما با آیات 18 سوره یونس و 3 زمر مطابقت ندارد ؟؟؟!!!!
(وَيَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ مَا لَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنفَعُهُمْ وَيَقُولُونَ هَـٰؤُلَاءِ شُفَعَاؤُنَا عِندَ اللَّـهِ)
اینکه گفته ای (.و در ضمن یادت رفته بود که در ان متن سه تای دیگه یعنی عبارات، سنی و مولوی ومفتی ها را با رنگ ابی پر رنگ، بر جسته نمایید!)
پاسخ من :
مبارکتان باشد !!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10305با سلام .امیدوارم که ان شا الله از پاسخ هایی که می دهم ناراحت نشوی .
مثل اینکه شما مطالبی که درباره ی توسل به اهل قبور در این سایت موجود است را نخوانده ای .
اینکه گفته ای (دقت کنیدکه ما انها را شفیع و وسیله برای رسیدن به خدا قرار میدهیم)
برادرم : طبق ایه ی 18 سوره ی یونس و 3 زمر و آیات دیگر قران مردم مشرک مکه در زمان پیامبر هم همین استناد را می کردند .
اینکه گفته ای (نکته جالب انگیز تر قضیه اینجاست که بزرگانی از شیعه وسنی یعنی از مجتهدین و مولوی ها و یا مفتی ها برای بدست اوردن سلامتی خود به بیمارستانهای کشورهای خارجی و مشرکین سفر میکنند!!)
مبارکتان باشد !!!
اینکه گفته ای (پس چرا اون شفا را لا اقل در داروهای ساخت مسلمانان قرار نمیدهد و همه برای شفا گرفتن!!!! از دارو های خارجی ساخت کفار مصرف میکنند. آیا انها به خدا نزدیکترند!!!!!)
برادرم قبل از ساخت داروهای کفار در طول هزار و چند صد سال آیا با داروهای گیاهی مردم شفا پیدا نمی کردند ؟؟
اینکه گفته ای (یا اهل بیت علیهم السلام به اندازه یک داروی ساخت کفار نزد خدا گرامی نیستند تا خدا به خاطر انها به ما شفا دهد یا حاجت ما را بر اورده کند.)
لطفا این سوال را از ایت الله سیستانی در چند سال قبل که مریض بودند به لندن مشرف شدند بپرسید .
اینکه گفته ای ( اگر فقط خداند شفا میدهد پس چرا ان را قبل از خوردن یک دارو نمیدهد!!)
برای فهم بیشتر شما می گویم برادرم شفا دهنده ی مطلق خداست و ما نمی توانیم برای خدا تعیین تکلیف کنیم .
و اگر همیشه مریض شویم و خداوند شفا بدهد چون شفا دادن خداوند حتمی است دیگر مرگ معنا پیدا نمی کند و همیشه همه باید زنده باشند .
ضمنا اگر چندین بار هم بخواهی این پاسخ من را از زیر کامنت اولیه حذف کنی دوباره می گذارم .
و این فریب کاری ها برای من شناخته شده است و می خواهی که خوانندگان پاسخ اولیه من را نخوانند .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10306با سلام .جناب آقای اسلام که هیچ بویی از دین اسلام نبرده ای و دین اسلام را نمی شناسی هیچگونه مشکلی و تناقضی در آیات قران وجود ندارد و هنوز یک نفر نتوانسته یک آیه از قران بیاورد که خداوند دستور به توسل به اهل بیت و اهل قبور داده باشد .
و فردی که مسلمان واقعی باشد ونخواهد از دین اسلام برای خود دکان دستگاه باز کند قران را خیلی راحت متوجه می شود و گیج نمی شود .
و کسانی که می خواهند از راه گیج کردن مردم نان بخورند برداشت های نادرست خود را عین دین اسلام معرفی می کنند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10308ببین آقا عبدالله داغ نکن جانممن خودم هم میدانم شفاعت به مردگان چرند است
و اصلا آیه قرآن صریحا میگوید مردگان نمیشنوند
ما اینها را فول هستیم اما خیلی آیات قرآن و حتی عقاید مسلمانان تناقض آمیز است و در دنیای امروزی هیچ کاربردی ندارد
شفاعت شیعیان از مردگان کاملا بی فایده است
نه تنها شفاعت بلکه توسل هم بی فایده است
البته دوستان سنی فکر نکنند از آنها دفاع میکنم چون دعای آنها هم بیفایده است
مثلا طرف میرود بارگاه امام حسین متوسل به آقای استخوان میشود بعدش دو حالت دارد یا کارش درست میشو د یا نمیشود
اگر شد میگوید امام حسین معجزه کرد
اگر نشد میگوید تقصیر از من بوده
کسی که دعا هم میکند همین وضع را دارد
یا کارش اتفاق می افتد یا نمی افتد
اگر افتاد میگوید خدا دعایم را مستجاب کرد و اگر نشد جنابان آخوند میگویند مشکل از توست که خدا تو را نپذیرفته برو و خودت را اصلاح کن و جواب های ازین دست که شماها به عنوان مسلمان بسیار از آخوندان خود شنیده اید
مثلا میگن قبل دعا صلوات بفرست تا دعا مستجاب بشه
اما بازهم دعا مستجاب نمیشه جناب آخوند میگوید سوره حمد را بخوان
باز هم مستجاب نمیشه میگویند دست هایت را به آسمان ببر اینقدر این مسئله را میپیچانند تا طرف از دعایش منصرف شود تا به خدایش شک نکند
قبول دارید آیا؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10331با سلام .امیدوارم که ان شا الله از پاسخ هایی که می دهم ناراحت نشوی .
مبارکتان باشد !!!
ضمنا اگر چندین بار هم بخواهی این پاسخ من را از زیر کامنت اولیه حذف کنی دوباره می گذارم .
و این فریب کاری ها برای من شناخته شده است و می خواهی که خوانندگان پاسخ اولیه من را نخوانند .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10332با سلام .خواهشمندم ترتیب کامنتها را به هم نزن .
و اگر می خواهی کامنت جدید بگذاری در زیر پست اولیه نگذار .
و اگر می خواهی پاسخ بدهی زیر همان کامنت بگذار .
وشما که در بحث های درون دینی ومذهبی نمی خواهی مطلب بگذاری در قسمت گفتگوی آزاد این سایت هر مطلبی که می خواهی بگذار .
همانطوری که یک تاپیک با سربرگ دعواهای بی فایده باز کرده ای و من هم پاسخ هایی داده ام و از خوانندگان می خواهم که به این لینک مراجعه کنند : http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2269
و مجددا خواهشمندم در قسمت های دیگر این سایت که مطالب درون دینی و مذهبی می باشد را با مطالبی که هیچ ربطی به موضوع ندارد مخلوط نکن .
اینکه گفته ای (اما خیلی آیات قرآن و حتی عقاید مسلمانان تناقض آمیز است و در دنیای امروزی هیچ کاربردی ندارد)
پاسخ من : هیچ یک از آیات قران با دنیای اخلاق مدار و با شرف انسانی تناقض ندارد و افرادی که به دنبال خواهشات نفسانی و شیطانی می باشند و بویی از اخلاق و شرف انسانی ندارند آیات قران را با خواسته های خود تفسیر می کنند و بعد مدعی تناقض می شوند .
اینکه گفته ای (اگر نشد جنابان آخوند میگویند مشکل از توست که خدا تو را نپذیرفته برو و خودت را اصلاح کن و جواب های ازین دست)
پاسخ من : ما اهل سنت پیرو قران و دستورات مبتنی بر قران پیامبر می باشیم .
و حرف بعضی از جنابان آخوندان حجت شرعی نمی باشد و همینطوری که بعضی از پزشکان هم اگر مریض با دارو خوب شد که چه بهتر و اگر مریض شفا پیدا نکرد می گویند مریضی تو لا علاج است !!
و در مورد توسل اهل تشیع به اهل بیت و اهل قبور ، چون دستور و حکم از طرف خدا ندارند باطل است و هنوز هیچ عالم شیعه نتوانسته یک آیه از قران بیاورد که خداوند دستور داده باشد به اهل بیت و اهل قبور مسلمانان متوسل شوند .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
اینکه گفته ای (تمام انچه که گفته اید را چندین بار پاسخ داده ام اگر خود را به نف..)
پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟؟
کجا به این سوالات پاسخ مستند و مستدل داده ای ؟؟؟
1- اینکه گفته ای (دقت کنیدکه ما انها را شفیع و وسیله برای رسیدن به خدا قرار میدهیم)
2- پس با همین گفته ی خود شما اهل بیت در نزد مراجع شیعه و مجتهدین شما به اندازه ی داروی ساخت کفار گرامی نیستند .
یا با استدلال شما لیاقت ندارند !!
به صراحت پاسخ بده .
3- برادرم قبل از ساخت داروهای کفار در طول هزار و چند صد سال آیا با داروهای گیاهی مردم شفا پیدا نمی کردند ؟؟
4- و اگر همیشه مریض شویم و خداوند شفا بدهد چون شفا دادن خداوند حتمی است دیگر مرگ معنا پیدا نمی کند و همیشه همه باید زنده باشند .
5- اگر دارو شفا می دهد بفرمایید لطفا به صراحت بگویید داروی مرگ چه نام دارد ؟؟؟
اینکه گفته ای (.پس خواهشا حد اقل به شعور خوانندگان احترام بگذار …)
پاسخ من : جانا سخن از زبان ما می گویی !!!
چرا از دو موضوع که در اول این تاپیک مطرح کرده ای می خواهی زیرکانه فرار کنی ؟؟
و سوال اولیه خود را به طریقه ی دیگری مطرح کرده ای .
می دانی این کار یعنی چه ؟؟
زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!
اینکه گفته ای (که چرا شما برای علاج بیماریتان به جای در خواست مستقیم از خداوند، به پزشک مراجعه میکنید و از او در خواس کمک میکنید،)
پاسخ من : من چندین جا گفتم ما از خداوند درخواست شفا و کمک می کنیم و چون شناختی از خاصیت داروهایی که خداوند آفریده نداریم ، به نزد پزشک برای تجویز داروها می رویم .
اینکه گفته ای (. اگر معتقد نیستید پس چرا به جای در خواست شفا مستقیماّ از خداوند برای علاج مرضهایتان. گردن خود را مثل …….به تخت های بیمارستانها دخیل میبندید !)
پاسخ من : با این گفته ی خود توهین خیلی بزرگی به رهبر انقلاب کرده ای به لحاظ اینکه چند روز قبل یک هفته در تخت بیمارستان بوده اند !!
و همچنین به دیگر مراجع تقلید هم که در تخت بیمارستان بوده اند توهین کرده ای .
آیا طبق گفته ی شما برای علاج مرضهایشان ، گردن خود را مثل …….به تخت های بیمارستانها دخیل بسته بودند ؟؟
درباره ی این حدیثی که گذاشته ای و معنی کرده ای (پروردگارا! ما در گذشته با توسل به پیامبرمان به سوى تو مى آمدیم و تو بارانمان مى دادى و سیرابمان مى کردى . و اکنون با توسل به عموى پیامبرمان به سوى تو مى آییم . )
پاسخ من :از همین حدیث مشخص می شود که اگر توسل به مرده و قبر پیامبر جایز می بود ، به قبر پیامبر متوسل می شدند .
خداوند وقتی بخواهد کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .