داروهای خارجی برتر از اهل بیت علیهم السلام

Home انجمن ها شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت داروهای خارجی برتر از اهل بیت علیهم السلام

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  فردین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 71)
  • نویسنده

فردین
    کاربر
    منظورتون اینست که ابروی شما را ریخنم .نه با با .عجب ابروی کشکی داشتین . با یک سوال ابروتون ریخت!!!!

فردین
    کاربر
    اولا از اينکه وقت نکردم تا پاسخ بدهم عذر ميخوام با اينکه ارزش پاسخ دادن ندارد.

[با اينکه اين اقا به جاي اينکه جواب سوال را داده باشد ولي چون جواب ندارد به هر چيزي چنگ ميزند تا جواب ندهد ولي بيخود خود را هلاک ميکند. چون ديگر بسيار کبک گونه عمل ميکند!!

و با اين حال گفته است که:(l]خود شما در اول تاپيک اين مثالها را مطرح کرده و به آنها استناد کرده اي حالا که در تله گير افتاده اي مي گويي فراموش کن !!!
    زشته !!! عيبه !!! ميفهمن ها !!! ميدوني اين گفته ي تو يعني چه ؟؟؟) اخه چرا حاليت نيست اون مثالها براي روشن تر کردن سواله و براي اين مثال از علماي خودمان زدم تا بهانه اي براي مغلطه بازي نداشته باشيد و الا اگر بخواهم از شماها مثال بزنم که از اون ريشه تان گرفته تا خودتان قابل مثال زدنيد (بر فرض مثال اون جريان خشک شدن نيل و درخواست از خليفه به جاي در خواست از خداوند و فرمان خليفه و تر ساندن نيل خروشان با يه تيکه کاغذ از فرمان خليفه و…..و…….و….خيلي هاي ديگر)حال بگذريم
    و گفته است:(پاسخ من : پس چطوري مراجع شيعه به ديگران مي گويند به اهل قبور متوسل شويد ولي خودشان به لندن مشرف مي شوند ؟؟؟) اول اينکه. به شما چه ارتباط دارد که به چه کسي متوسل ميشوند مهم اينه که کار کفر اميز نميکنند اگر غير از اينه بگو تا جواب دهيم.دوم اينکه:ما که مثل شما نيستيم تا برخي را خداي خود بدانيم تا انها هر کاري کردند درست يا غلط .ما هم همان کار را انجام بدهيم .براي همينه که نام هيچ کتابي را صحيح نگذاشته ايم چون ممکن است مثل بسياري از کتابهاي با نام صحيح حديث غير صحيح در کتاب به اندازه کافي موجود باشد و ما به ان استناد نکنيم….
    و گفته:(برادرم : طبق ايه ي 18 سوره ي يونس و 3 زمر و آيات ديگر قران مردم مشرک مکه در زمان پيامبر هم همين استناد را مي کردند .)پس چرا با وجود خداوند که شفا دهنده مطلق اوست براي درمان بيماريتان و شفا گرفتن به پزشک مراجعه ميکنيد و دارو ميخوريد .اخر چرا براي بدست اوردن سلامتي در خانه هايتان نمينشينيد و از خداوند شفا طلب نميکنيد اخه مگه خداوند بدون پزشک نميتواند به شما شفا دهد !!!!اخه چرا فکر نميکنيد با اين کار مشرکانه مشمول اين ايه قرار ميگيريد هر چند به زبان نياوريد؟؟؟؟

و گفته:(پس با همين گفته ي خود شما اهل بيت در نزد مراجع شيعه و مجتهدين شما به اندازه ي داروي ساخت کفار گرامي نيستند .)چرا گراميند و خيلي هم عزيزند. انقدر که حتي دشمنان انها را بعد از صدها سال دشمن خود ميدانيم. و لي شيعيان بر اساس عقل و منطقي که خداوند عطا کرده است هر جا که لازم ببينند به انها متوسل ميشوند نه هميشه

و گفته:(يا با استدلال شما لياقت ندارند !!)اولا: اين لياقت داشتن شامل همه مسلمانان ميشود .چون از اهل بيت در قران که براي همه مسلمين است به نيکي ياد شده است . دوما:گفتم که ما علماي خودمان را مانند شما خدايان خود نميدانيم که هر کاري بکنند درست باشد يا نادرست همان کار را انجام دهيم. ميبينيد که ما حتي نام يک کتاب را هم صحيح نگذاشته ايم تا مثل برخي ها که در بسياري از احاديث کذب گير کرده اند راه فرار نداشته باشيم!!!!!(صحاح سته)

بقیه در صفحه پایین :

:

فردین
    کاربر
    ادامه بالایی:

وگفته:(برادرم قبل از ساخت داروهاي کفار در طول هزار و چند صد سال آيا با داروهاي گياهي مردم شفا پيدا نمي کردند ؟؟)پس چون مردم در طول هزاران سال استفاده کرده اند اين کفر محسوب نميشود؟!!!!!خوب بيشتر مردم در طول هزاران سال خداوند را هم نميپرستيدند پس کافر نبودند!!. ويا با استدلال شما اون داروها کفر اميز نبودند ولي دارو هاي اين زمانه کفر اميزند چون ساخت کفارند(يک همچين فتوايي هم يک مفتي عربستاني در راه هوايي که روي هواپيماي ساخت کفار مسافرت ميکردند داده بودند )اصلا اقاي عزيز کفر استثنا دارد؟؟؟

و گفته:(و اگر هميشه مريض شويم و خداوند شفا بدهد چون شفا دادن خداوند حتمي است ديگر مرگ معنا پيدا نمي کند و هميشه همه بايد زنده باشند .
    اما چون شفا دادن دارو مطلق نيست خيلي ها دارو استفاده کرده اند و مرده اند .)پس با اين حساب دارو هم شفا ميدهد. چشممان روشن !!!پس دارو ميتواند شفا دهد اما مطلق نيست ولي ميتواند کمي پايين تر از سطح خداوند شفا دهد!! عجبك.پس داروي ساخت کفار بدون اذن خداوند در سطحي پايين تر شفا ميدهد!!!!!اين فتواهاي کفر شما عجب احکام پيچيده اي دارد که خودتان هم …...

و گفته:(اگر دارو شفا مي دهد بفرماييد لطفا به صراحت بگوييد داروي مرگ چه نام دارد ؟؟؟)

و باز ميگوييم اگر دارو شفا نميدهد بفرماييد به صراحت به سني ها بگوييد به بيمارستان مشرف نشوند چون دارو شفا نميدهد و انها با اين کار کافر ميشوند پس شما هر زمان اين کار تان که مشرکانه است را انجام نداديد ما هم ان کار را انجام نميدهيم .به جان هر دويمان قسم

دل اگر خداشناسي همه در رخ علي بين

به علي شناختم من به خدا قسم خدا را

برو اي گداي مسکين در خانه‌ي علي زن

که نگين پادشاهي دهد از کرم گدا را

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

شما مثل اینکه فراموش کرده ای سربرگ تاپیک خود را مطالعه کنی .

و همچنین موضوع بحث خود را می خواهی عوض کنی در حالی که موضوع اصلی توسل شیعیان به اهل بیت می باشد .

حالا که با گفتار خود در تله گیر افتاده ای می خواهی راه فراری برای خود پیدا کنی و بحث را به انحراف بکشانی .

کور خوانده ای !!!

اینکه گفته ای (اول اينکه. به شما چه ارتباط دارد که به چه کسي متوسل ميشوند مهم اينه که کار کفر اميز نميکنند اگر غير از اينه بگو تا جواب دهيم.)

پاسخ من : چطور می شود که اگر ما دارو استفاده کنیم کار کفر آمیز انجام داده ایم ولی علمای شما هر کاری بکنند می گویی به ما ارتباطی ندارد ؟؟!!

عجب آدمای با منطقی هستید !!

عقل شما کجا رفته ؟؟!!

اینکه گفته ای (.براي همينه که نام هيچ کتابي را صحيح نگذاشته ايم)

پاسخ من : شما کتابهای خود را تصحیح نمی کنید تا راه فراری برای خود باقی بگذارید .

و البته با این گفته ی خود امام زمان خود را زیر سوال برده ای که چطور حی و حاضر می باشد و شما به کتب احادیثی که به اعتراف خود شما صد در صد صحیح نمی باشد عمل می کنید !!

پس چرا امام زمان شما کتب شما را تصحیح نمی کند و شما را از گمراهی و سردرگمی نجات نمی دهد ؟؟

مگر وظیفه اش چه می باشد ؟؟

آیا غیر از این است که معتقد هستید که امام برای هدایت مردم است ؟؟

اینکه گفته ای (پس چرا با وجود خداوند که شفا دهنده مطلق اوست براي درمان بيماريتان و شفا گرفتن به پزشک مراجعه ميکنيد و دارو ميخوريد .)

پاسخ من : مثل اینکه هنوز آیه ی 18 سوره ی یونس و 3 زمر را نخوانده ای !!

اگر میخواندی اینطور پاسخ نمی دادی و خود را مضحکه قرار نمی دادی !!

اینکه گفته ای (ما علماي خودمان را مانند شما خدايان خود نميدانيم که هر کاري بکنند درست باشد يا نادرست همان کار را انجام دهيم. )

پاسخ من : مثل اینکه از عقیده ی خود اطلاع ندارید !

اگر یک شیعه مرجع تقلید نداشته باشد اعمالش قابل قبول نیست !!

abdollah1990
    کاربر
    ضمنا به این سوالات پاسخ ندادی دوباره می گذارم و تا پاسخ ندهی دست بردار نیستم و بحث را به انحراف نکشان :

1- اینکه گفته ای (دقت کنیدکه ما انها را شفیع و وسیله برای رسیدن به خدا قرار میدهیم)

برادرم : طبق ایه ی 18 سوره ی یونس و 3 زمر و آیات دیگر قران مردم مشرک مکه در زمان پیامبر هم همین استناد را می کردند .

2- پس با همین گفته ی خود شما اهل بیت در نزد مراجع شیعه و مجتهدین شما به اندازه ی داروی ساخت کفار گرامی نیستند .

یا با استدلال شما لیاقت ندارند !!

به صراحت پاسخ بده .

3- برادرم قبل از ساخت داروهای کفار در طول هزار و چند صد سال آیا با داروهای گیاهی مردم شفا پیدا نمی کردند ؟؟

4- و اگر همیشه مریض شویم و خداوند شفا بدهد چون شفا دادن خداوند حتمی است دیگر مرگ معنا پیدا نمی کند و همیشه همه باید زنده باشند .

اما چون شفا دادن دارو مطلق نیست خیلی ها دارو استفاده کرده اند و مرده اند .

5- اگر دارو شفا می دهد بفرمایید لطفا به صراحت بگویید داروی مرگ چه نام دارد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (پس چون مردم در طول هزاران سال استفاده کرده اند اين کفر محسوب نميشود؟)

پاسخ من : من در جواب سوال شما که در تاپیک اولیه گفته بودی از داروهای خارجی ساخت کفار استفاده می کنند پاسخ دادم قبل از ساخت داروهای کفار در طول هزار و چند صد سال آیا با داروهای گیاهی مردم شفا پیدا نمی کردند ؟؟

و اگر خاصیت شفا دهندگی در داروهای گیاهی و صنعتی و … وجود دارد به لحاظ این است که خداوند این خاصیت را در آنها قرار داده است .

و اگر خاصیت شفا دهندگی در اهل بیت و امام زادگان خداوند قرار داده است شما بگو که من پاسخ بدهم !

و دلیل قرانی شما چه می باشد ؟؟

اینکه حرف به دهن من می گذاری و به دروغ نتیجه گیری می کنی (پس با اين حساب دارو هم شفا ميدهد. چشممان روشن !!!پس دارو ميتواند شفا دهد اما مطلق نيست ولي ميتواند کمي پايين تر از سطح خداوند شفا دهد!!)

پاسخ من : چرا به مغلطه بازی افتاده ای ؟؟؟

من گفتم چون شفا دادن دارو مطلق نیست خیلی ها دارو استفاده کرده اند و مرده اند .

اینکه گفته ای (عجبك.پس داروي ساخت کفار بدون اذن خداوند در سطحي پايين تر شفا ميدهد!)

پاسخ من : من در کجا گفته ام داروي ساخت کفار بدون اذن خداوند در سطحي پايين تر شفا ميدهد ؟؟

چرا از من به دروغ نقل قول می کنی ؟؟

اگر خاصیت شفا دهندگی در داروهای گیاهی و صنعتی و … وجود دارد به لحاظ این است که خداوند این خاصیت را در آنها قرار داده است .

و اگر خاصیت شفا دهندگی در اهل قبور خداوند قرار داده است و اذن داده است شما بگو که من پاسخ بدهم !

و دلیل اذن شفا دهندگی که خداوند به اهل بیت و امام زادگان داده ، کجا می باشد ؟؟

خواهشمندم که موضوع بحث را عوض نکن و مغلطه بازی نکن و به سوال اولیه ای که گذاشته ای پایبند باش .

فردین
    کاربر
    میبینم کهههه خیلی درمانده شدی. .واقعا خجالت نمیکشی از اینکه هر چیزی میگی ولی ناتوان از این هستی که جواب سوال را بدهی!!!!عزیزم اینقدر به خودت فشار نیار مگه تقصیر توست که بزرگانت توی تاریخ هر کاری دلشان خواست کردند ولی به کوچکترین اعتقادات شیعه رحم نکردند و هر عمل شیعه را تکفیر کردند.و کبک گونه غافل از اینکه خودشان عین همان عمل را به طریق دیگر انجام میدادند. و حالا فکر میکنی ما الان حالیمون نیست که داری به سوال جواب نمیدی …. و میپیچونی و طلبکارم هستی . اخه چرا اینجوری فکر میکنی .!!!زشته عیبه فهمیده اند

و اما برای اینکه خزعبلاتت بی جواب نماند:
    گفته است:(حالا که با گفتار خود در تله گیر افتاده ای می خواهی راه فراری برای خود پیدا کنی و بحث را به انحراف بکشانی .
    کور خواندهای)عزیزم این تله های شما دیگه پوسیده است .صدها سال شیعه را به با این تله ها ی خلفایتان به جرم شیعه بودن کشتین ولی الحمدلله گذشته اون زمان ها حال به سوال جواب بده و خاکی نزن
    گفته است:(پاسخ من : چطور می شود که اگر ما دارو استفاده کنیم کار کفر آمیز انجام داده ایم ولی علمای شما هر کاری بکنند می گویی به ما ارتباطی ندارد ؟؟!!
    عجب آدمای با منطقی هستید) !!
    .خیلی بی حیایی. .ما اینجوری میگیم یا نتیجه افکار پلید شما اینگونه میرساند .مگه این شماها نیستید که ما را به خاطر توسل به کفر متهم میکنید ..اگر ما به خاطر بدست اوردن سلامتی به ائمه متوسل میشویم شما هم به دارو و دکتر متوسل میشوید.چرا ان کفراست برای ما ولی این عین ایمان است برای شما!!!…..
    و گفته است:(پاسخ من : شما کتابهای خود را تصحیح نمی کنید تا راه فراری برای خود باقی بگذارید)خوب شما هم این کارو بکنین تا اینجوری نسوزین مگه مرض دارین اشتباه دروغ گویی های صدها سال قبل را اینجوری مفتضحانه بپوشانید که امکانش هم نیست چون دیگه خیلی…خیلی..
    و گفته است:(و البته با این گفته ی خود امام زمان خود را زیر سوال برده ای که چطور حی و حاضر می باشد و شما به کتب احادیثی که به اعتراف خود شما صد در صد صحیح نمی باشد عمل می کنید !!
    پس چرا امام زمان شما کتب شما را تصحیح نمی کند و شما را از گمراهی و سردرگمی نجات نمی دهد ؟؟)با این گفته تان یقین کردیم که شما از کافر هم بدترید .چون با وجود قران کریم دارای مذاهب مختلف و نه واحد میباشید اگر به قران که گفتار خداوند متعال است و راهنمای زندگی عمل میکنید پس چرا این همه اختلاف دارید:به عنوان نمونه:
    جزيري مي گويد: «سفر براي زيارت اموات مخصوصاً قبور صالحين مستحب است اما زيارت قبر رسول خدا (صلي الله عليه وآله وسلم) از بزرگترين تقرب ها است. (الجريري، الفقه علي المذاهب اربعه، ج1، ص540
    1- ابن تيميه مي گويد: «بار سفر بستن براي زيارت قبر رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) حرام است.»
    (الغامدي العبدلي، أخطا فتح الباري في العقيدة، الرساله الاولي، ص9)
    حال اگر عده ای به فتوای ابن تیمیه عمل کنند از نظر جزیری انسانهای بدی هستند.واگر عده ای به فتوای جزیری عمل کنند از نظر ابن تیمیه کافرند….حال شما چرا به قران رجوع نمیکنید.قران که حی و حاضر است تا این اختلافات را بر طرف کنید!!!

بقیه در صفحه بعدی(پایین):

فردین
    کاربر
    ادامه از صفحه بالایی:

و گفته:( پاسخ من : مثل اینکه از عقیده ی خود اطلاع ندارید !
    اگر یک شیعه مرجع تقلید نداشته باشد اعمالش قابل قبول نیست)خوب برای همین است که خودمان یا محققین این رشته زحمت میکشند و تحقیق میکنند و بهترین انها را برای ما معرفی میکنند تا بهترین انتخاب را داشته باشیم و ما مختاریم هر کجا احساس کردیم که فتوای یکی از انها با قران و احادیث صحیح مخالف باشد .به دیگری که بهتر است اقتدا میکنیم و یا هر جا یکی از انها کوچکترین اشتباهی مرتکب شد اجماع مجتهدین او را از درجه اجتهاد ساقط میکنند .
    و گفته است 🙁و اگر خاصیت شفا دهندگی در داروهای گیاهی و صنعتی و … وجود دارد به لحاظ این است که خداوند این خاصیت را در آنها قرار داده است) چرا دروغ میگویی !خداوند در کجا فرموده است که من خاصیت شفا را در دارو های صنعتی که ساخت کفارند قرار داده ام. راستی این حدیث در کدام کتاب صحیحتان موجود میباشد!!!
    وگفته:(من گفتم چون شفا دادن دارو مطلق نیست خیلی ها دارو استفاده کرده اند و مرده اند)پس نتیجتا دارو شفا میدهد ولی مطلق نیست!!!!یعنی چون خداوند در شفا دادن دارو نقش ندارند پس بعدا همه میمیرند .یعنی دارو میتواند به تنهایی شفا دهد!!!
    و گفته است:(و دلیل اذن شفا دهندگی که خداوند به اهل بیت و امام زادگان داده ، کجا می باشد ؟؟)و دلیل اذن شفا دهندگی خداوند به پنی سیلین ساخت امریکایی و ژاپنی مشرک در کجا میباشد این هم همان جاست.احتمالا در صحیحین!!!!و راستی این خاصیت شفا چرا در داروهای ساخت عربستان نمیباشد!!!!خوب انجا که مرکز وهابیت است و بهترین بندگان خدا!!!!……
    و گفته 🙁خواهشمندم که موضوع بحث را عوض نکن و مغلطه بازی نکن و به سوال اولیه ای که گذاشته ای پایبند باش)
    ((لعنت باد بر انکس که از جواب دادن به سوال اولیه فرار میکند و بحث را به بی راهه میکشد.))

و اما بازهمان سوالی که همه چیز گفتند ولی از پاسخ دادن به ان ناتوانند:
    :چرا برای درمان بیماریتان و بدست اوردن سلامتی و گرفتن شفای درد با وجود خداوندمتعال که شفا دادن فقط مختص ذات مقدس اوست به پزشک و دارو متوسل میشوید ایا این کار شما شرک نیست ؟؟؟یعنی اگر از خداوند بخواهید ایا خدا قدرت ان را نداردکه بدون خوردن دارو شفای بیماریتان را بدهد.و اگر این کار شرک نیست پس چرا شیعه را به خاطر متوسل شدن به ائمه اطهار علیه السلام تکفیر میکنید ؟؟؟؟((یک بام و دو هوا))لطفا تکلیف خودتان را مشخص کنید

یوسف 2014
    کاربر
    .

یوسف 2014
    کاربر
    اقای

فردین…هرانسان باشعوری بیطرفانه مطالب را از اول مطالعه کند
    متوجه.میشود ابروی خودت را باعقب نشینی ازگفته های اولیه بردی.

وا بروی مراجع شیعه راهم بردی که به داروهای کفاراعتقادبیشتری دارند

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (واقعا خجالت نمیکشی از اینکه هر چیزی میگی ولی ناتوان از این هستی که جواب سوال را بدهی!)

پاسخ من : نکند خود را در اینه دیده ای !!!

به این مطالبی که گفته ای چرا پاسخ نمی دهی ؟؟؟

ضمنا به این سوالات پاسخ ندادی دوباره می گذارم و تا پاسخ ندهی دست بردار نیستم و بحث را به انحراف نکشان :

1- اینکه گفته ای (دقت کنیدکه ما انها را شفیع و وسیله برای رسیدن به خدا قرار میدهیم)

برادرم : طبق ایه ی 18 سوره ی یونس و 3 زمر و آیات دیگر قران مردم مشرک مکه در زمان پیامبر هم همین استناد را می کردند .

2- پس با همین گفته ی خود شما اهل بیت در نزد مراجع شیعه و مجتهدین شما به اندازه ی داروی ساخت کفار گرامی نیستند .

یا با استدلال شما لیاقت ندارند !!

به صراحت پاسخ بده .

3- برادرم قبل از ساخت داروهای کفار در طول هزار و چند صد سال آیا با داروهای گیاهی مردم شفا پیدا نمی کردند ؟؟

4- و اگر همیشه مریض شویم و خداوند شفا بدهد چون شفا دادن خداوند حتمی است دیگر مرگ معنا پیدا نمی کند و همیشه همه باید زنده باشند .

5- اگر دارو شفا می دهد بفرمایید لطفا به صراحت بگویید داروی مرگ چه نام دارد ؟؟؟

اینکه گفته ای (.خیلی بی حیایی. .ما اینجوری میگیم یا نتیجه افکار پلید شما اینگونه میرساند .)

پاسخ من : مثل اینکه یاد شما رفته در تاریخ 22/6/93 گفته بودی (اول اينکه. به شما چه ارتباط دارد که به چه کسي متوسل ميشوند مهم اينه که کار کفر اميز نميکنند اگر غير از اينه بگو تا جواب دهيم.)

و من از خوانندگان می خواهم که قضاوت کنند که چه کسی خیلی بی حیا و بی شرم می باشد .

اینکه گفته ای (اگر ما به خاطر بدست اوردن سلامتی به ائمه متوسل میشویم شما هم به دارو و دکتر متوسل میشوید.)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

هیچوقت ما اهل سنت معتقد به توسل به دکتر و دارو نیستیم و هو الشافی خداوند است و مثل شما که گردن خود را مثل …. دخیل می بندید و متوسل می شوید نبوده ایم و نیستیم .

اینکه گفته ای (خوب شما هم این کارو بکنین تا اینجوری نسوزین )

پاسخ من : خوب است که اقرار کرده ای که منافق گونه کتابهای خود را تصحیح نمی کنید تا راه فراری داشته باشید .

اینکه گفته ای (.چون با وجود قران کریم دارای مذاهب مختلف و نه واحد میباشید)

پاسخ من : ما اهل سنت در اصول اعتقادی هیچ گونه اختلافی نداریم و فقط در مسائل فقهی اندکی اختلاف موجود است همان طوری که در بین مراجع شیعه موجود است .

یوسف 2014
    کاربر
    .

فردین
    کاربر
    (بدلیل اینکه صفحات انتهایی تایپیک بیش از حد عریض تر شده و یک متن کوچک به حد نامتعارفی طولانی میشود و خسته کننده. بحث خود را از این جا ادامه میدهم)
    در پاسخ به حرفهای اقای 1990در مورخه92/6/27

تمام انچه که گفته اید را چندین بار پاسخ داده ام اگر خود را به نف…..می نزنی و کامنتها را بخوانی خواهی دید که پاسخ سوالهایت داده شده است .پس خواهشا حد اقل به شعور خوانندگان احترام بگذار و مانند طوطی دست پرورده تکرار مکررات نکن و اگر میتوانی، به طور کاملا واضح و به دور از حاشیه پاسخ بده ،

گفته شده که:(به این مطالبی که گفته ای چرا پاسخ نمی دهی ؟؟؟)مرد حسابی این مطالبی که گفته ام سوال است تو چرا حالیت نیست که شما باید جواب بدهید!!من یک سوال ساده و واضح پرسیدم و همه به جای جواب از هر دری سخن گفتند الا یک جواب واضح برای سوال که چرا شما برای علاج بیماریتان به جای در خواست مستقیم از خداوند، به پزشک مراجعه میکنید و از او در خواس کمک میکنید،ایا شفا فقط در دست خدا نیست ؟ ایا با این کارتان کافر نیستید!
    گفته است:(پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟ هیچوقت ما اهل سنت معتقد به توسل به دکتر و دارو نیستیم و هو الشافی خداوند است و مثل شما که گردن خود را مثل …. دخیل می بندید و متوسل می شوید نبوده ایم و نیستیم)سوال ما هم همین است. اگر معتقد نیستید پس چرا به جای در خواست شفا مستقیماّ از خداوند برای علاج مرضهایتان. گردن خود را مثل …….به تخت های بیمارستانها دخیل میبندید !! ایا خدا نمیتواند بدون مراجعه به پزشک و نخوردن دارو به شما شفا بدهد. مگر شفا دادن فقط در دست خدا نیست .چرا به جای رفتن به مسجد و درخواست از خداوند به بیمارستان مشرف میشوید.!

و گفته است:(پاسخ من : خوب است که اقرار کرده ای که منافق گونه کتابهای خود را تصحیح نمی کنید تا راه فراری داشته باشید)اولا اینکه :گفتم که شما هم همین کار را بکنین تا اینجور پایمال نشوید،مگه مرض دارین خودتان را به پای دروغ پردازیهای صدها سال قبل بسوزانید. و دوما :گفتید که کتابهای خودتان را تصحیح کرده اید پس روایتی را از کتاب صحیحتان برایتان یاد اوری میکنم که مرتبط با موضوع میباشد :(در صحیح بخارى است که :عمر بن خطاب هر گاه قحطى مى شد عباس بن عبدالمطلب را شفیع و وسیله قرار مى داد و مى گفت :اللهم انا کنا نتوسل الیک بنبینا فتسقینا، و انا نتوسل الیک بعم نبینا فاسقنا قال فیسقون . پروردگارا! ما در گذشته با توسل به پیامبرمان به سوى تو مى آمدیم و تو بارانمان مى دادى و سیرابمان مى کردى . و اکنون با توسل به عموى پیامبرمان به سوى تو مى آییم . پس ، بارانمان ده و سیرابمان کن .راوى گوید: پس از آن باران مى بارید و سیراب مى شدند.\صحيح بخارى ، كتاب الاستقساء باب سوال الناس الامام الاستقساء اذا قحطوا و كتاب اصحاب النبى باب مناقب عباس بن عبدالمطلب جلد 2 ص 200 و جلد 1 ص124) )پس با استناد به این حدیث جناب عمر بن خطاب و دیگر صحابه کافر بوده اند.

ادامه مطلب در صفحه بعدی(پایین این صفحه)

فردین
    کاربر
    گفته است که:(ما اهل سنت در اصول اعتقادی هیچ گونه اختلافی نداریم و فقط در مسائل فقهی اندکی اختلاف موجود است همان طوری که در بین مراجع شیعه موجود است)یعنی همان اختلافات اندک(فتاوی ابن تیمیه و جزیری گه در کامنت قبلی بدان اشاره شد) که مرز میان کفر و ایمان را مشخص کرده اند!!!!
    و گفته:(پاسخ من : پس مقلدین که از مراجع خود عالمتر هستند و تشخیص می دهند کدام حدیث مخالف قران است و مراجع نمی توانند تشخیص دهند ، چرا مقلدند ؟؟)عزیزم چرا فکر میکنی چنین چیزی امکان ندارد وقتی یک زن از خلیفه رسول خدا اگاه تر باشد!!!. : .(كل الناس افقه منك يا عمر)ویاوقتی یک صحابی ساده بتواند حکم تیمم را به فاروق اعظم یاد بدهد،در اینصورت چه اشکالی دارد که در برخی موارد علمای ما و یا حتی برخی مردم عادی در باره فتاوی مجتهدین نظری نداشته باشند.
    وگفته است:(پاسخ من : هنوز نمیدانی داروهای صنعتی هم از عصاره گیاهان و … به دست می اید ؟؟)شما فرض بفرما نمیدانسته ام و شما گفتید!،ایا چون از گیاهان درست شده اند پس میتوانیم به جای درخواست از خدا از انها استفاده کنیم وشفا بیابیم!!!!بابا ابن تیمیه ثانی !!با این فتواهایت دست ابن تیمیه را از پشت میبندی.
    و گفته:(طبق ایه ی 18 سوره ی یونس و 3 زمر و آیات دیگر قران مردم مشرک مکه در زمان پیامبر هم همین استناد را می کردند)در هر دو ایه شریفه سخن از پرستش بت ها به هر دلیلی میباشد.دقت شود که به صراحت سخن از پرستش گفته شده است.و انها به بهانه توسل، بت را میپرستیده اند .و ما هم به صراحت میگوییم، هرکسی به هر دلیلی ،کسی را و یا چیزی را، چه اهل بیت علیه السلام را و یا دیگری را بپرستد.او کافر است و داخل در جهنم و در ان شکی نیست.و هر کس بی هیچ دلیل قرانی و روایت صحیح از رسول خدا(ص)، کسی را تکفیر کند و حکم به قتل او بدهد.او نیز بلا شک در اتش جهنم است ..
    .بقیه را هم چندین بار به تکرار نوشته و چندین بار جواب داده شده ،اما چه کنیم که نمیداند که همه میبینند و میدانند.
    و اما سوال اصلی این است و هر چیزی میگویند تا که جواب ان را نگویند وما هم خوب میدانیم، هر چند این را هم میدانیم که جوابی موجود نمیباشد!
    (((چرا برای بدست اوردن شفای بیماریتان و کسب سلامتی ، با وجود خداوند متعال که شفا دادن فقط مختص ذات مقدس اوست، به پزشک و دارو متوسل میشوید. ایا این کار شما شرک نیست ؟؟؟یعنی اگر از خداوند بخواهید، ایا خدا قدرت ان را ندارد که بدون خوردن دارو شفای بیماریتان را بدهد ؟؟؟؟))))لطفا به صراحت به این سوال برای اگاه شدن خوانندگان پاسخ دهید.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

امیدوارم که ان شا الله از پاسخ هایی که می دهم ناراحت نشوی .

مثل اینکه شما مطالبی که درباره ی توسل به اهل قبور در این سایت موجود است را نخوانده ای .

اینکه گفته ای (دقت کنیدکه ما انها را شفیع و وسیله برای رسیدن به خدا قرار میدهیم)

اینکه گفته ای (نکته جالب انگیز تر قضیه اینجاست که بزرگانی از شیعه وسنی یعنی از مجتهدین و مولوی ها و یا مفتی ها برای بدست اوردن سلامتی خود به بیمارستانهای کشورهای خارجی و مشرکین سفر میکنند!!)

برادرم به قول شما ما اهل سنت که به اهل قبور متوسل نمی شویم .

شما که به صراحت گفته ای : ایا اهل بیت علیهم السلام به اندازه یک داروی ساخت کفار نزد خدا گرامی نیستند تا خدا به خاطر انها به ما شفا دهد یا حاجت ما را بر اورده کند؟؟

پس با همین گفته ی خود شما اهل بیت در نزد مراجع شیعه و مجتهدین شما به اندازه ی داروی ساخت کفار گرامی نیستند .

مبارکتان باشد !!!

به طور نمونه ایت الله سیستانی در چند سال قبل که مریض بودند به لندن مشرف شدند .

اینکه گفته ای (پس چرا اون شفا را لا اقل در داروهای ساخت مسلمانان قرار نمیدهد و همه برای شفا گرفتن!!!! از دارو های خارجی ساخت کفار مصرف میکنند. آیا انها به خدا نزدیکترند!!!!!)

برادرم قبل از ساخت داروهای کفار در طول هزار و چند صد سال آیا با داروهای گیاهی مردم شفا پیدا نمی کردند ؟؟

اینکه گفته ای (یا اهل بیت علیهم السلام به اندازه یک داروی ساخت کفار نزد خدا گرامی نیستند تا خدا به خاطر انها به ما شفا دهد یا حاجت ما را بر اورده کند.)

لطفا این سوال را از ایت الله سیستانی در چند سال قبل که مریض بودند به لندن مشرف شدند بپرسید .

اینکه گفته ای ( اگر فقط خداند شفا میدهد پس چرا ان را قبل از خوردن یک دارو نمیدهد!!)

پس با این استدلال شما تمام کسانی که دارو می خورند شفا پیدا می کنند ؟؟

پس چرا روزی صدها نفر در داخل بیمارستانها می میرند ؟؟

برای فهم بیشتر شما می گویم برادرم شفا دهنده ی مطلق خداست و ما نمی توانیم برای خدا تعیین تکلیف کنیم .

و مصلحت را خداوند بهتر می داند .

و اگر همیشه مریض شویم و خداوند شفا بدهد چون شفا دادن خداوند حتمی است دیگر مرگ معنا پیدا نمی کند و همیشه همه باید زنده باشند .

اگر دارو شفا می دهد بفرمایید لطفا به صراحت بگویید داروی مرگ چه نام دارد ؟؟؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 71)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.