جایزه ۵۵ ملیون تومانی برای کسی که یک حدیث صحیح در رابطه با دادن زکات در نماز توسط علی بیاورد

Home انجمن ها جانشینی جایزه ۵۵ ملیون تومانی برای کسی که یک حدیث صحیح در رابطه با دادن زکات در نماز توسط علی بیاورد

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 71)
  • نویسنده

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

بنده هنوز منتظر هستم تا بفرمایید اگر هیچ حدیثی پیدا نشود چه چیزی زیر سوال می رود؟

احتمالا دقت کرده اید که بنده از آیه چه چیزی را استدلال کردم. و متوجه شده اید آیه صراحت بر چه چیزی دارد.

حالا همچنان اگر دنبال روایت هستید، ابتدا مرقوم بفرمایید که استدلال شیعه از آیه را قبول کرده اید یا خیر؟

چرا که وقتی استدلال از آیه را قبول نکنید بسیار کودکانه و پوچ مغزی است که دنبال حدیث برای اثباتش باشید.

ضمنا نفرمودید که آیا شیعه معتقد است امیرالمومنین چون در نماز خاتم بخشی فرموده اند امام و صاحب ولایت شده اند یا اینکه دلیل دیگری بر این امر دارد.

در آیاتی که به عنوان اصول دین نوشتید نیز این سوال مطرح است که اولا اصول دین چند مورد است؟ ثانیا در 177 بقره و النبیین و آتی المال…. . اینها هم از اصول هستند؟ ثالثا کجا فرموده که اینها اصل هستند؟ به قرینه اینکه تخلف از آنها می شود کفر، نتیجه گرفته اید که اصل هستند؟ اگر اینست، همین نتیجه در آیه ولایت نیز موجود است به هر ترجمه ای که بخوانیم. آیا دلیل نمیشود که آن هم اصل باشد؟

و سوال دیگر اینکه شما هم مانند دوستتان 1990 باید پاسخ بدهید که بر اساس کدام آیه میگویید که اصول باید در قرآن ذکر شود و در کدام آیه فرموده که اصول را در قرآن بیان میکنیم؟

و در کجا شیعه مدعی شده که معنای ولی یعنی امام؟ این ضروری است. یعنی اینکه شیعه چگونه از این ولی به امام میرسد.

برای نصرت و یاور هم آیاتی گذاشتم که ولی و نصیر با هم دارد. یعنی اینها یکی نیستند. دو مورد جدا و متفاوت از هم هستند.

ضمن اینکه تناقض 5 مائده و 55 مائده بر اساس ترجمه شما هنوز پابرجاست. حلش کنید.

سوال ایراد دار هم نپرسید. سوال باید به صورتی باشد که به خودش سوال وارد نشود.

abdollah1990
    کاربر
    در مورد ایه 55 مائده : اگر از ایه 51 مطالعه فرمایید موضوع برای شما روشن می شود که دوستی و دشمنی با چه کسانی می باشد .

و اگر بخواهید با تدلیس به ان ایه استناد کنید دچار مشکلات عدیده ای می شوید .

اولا : کلمه انما حصر می باشد و اگر شما برای حضرت علی بگویید که در رکوع زکات داده است ایا همه ی امامان در رکوع زکات داده اند که به امامت برسند ؟؟!!

دوما : کلمه الذین یقیمون الصلاه و یوتون الزکاة عام است و ایا هرکسی که در رکوع زکات بدهد امام می شود ؟؟!!

سوما : حضرت علی که در فقر به سر می بردند صاحب اموالی نبوده اند که زکات به ان تعلق بگیرد و مسائل عدیده ی دیگری که اگر خواستید برایتان بنویسم .

در مورد ایه 5 مائده : اگر ایه 5 مائده را می فهمیدی خداوند را به تناقض گویی متهم نمی کردی . در ایه 5 مائده خداوند فرموده زنان مومن و پاک دامن اهل کتاب برای شما حلال است وخداوند مومنین اهل کتاب را هم معرفی نموده است .

(لَيْسُوا سَوَاءً ۗ مِّنْ أَهْلِ الْكِتَابِ أُمَّةٌ قَائِمَةٌ يَتْلُونَ آيَاتِ اللَّـهِ آنَاءَ اللَّيْلِ وَهُمْ يَسْجُدُونَ ﴿١١٣﴾ يُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ‌ وَيَأْمُرُ‌ونَ بِالْمَعْرُ‌وفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ‌ وَيُسَارِ‌عُونَ فِي الْخَيْرَ‌اتِ وَأُولَـٰئِكَ مِنَ الصَّالِحِينَ ) (ایه 113و 114 سوره ال عمران)

که فرق بین مومن اهل کتاب و کسانی که خود را اهل کتاب می دانستند مشخص شود .

و طبق گفته ی قران مردان بر زنان ولایت دارند (الرِّ‌جَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ)(34 نساء) و خداوند نگفته به یهود و نصارا زن بدهید .

و ان شا الله که این دفعه از ایه 51 سوره مائده تا ایه 57 سوره مائده را بخوان تا مفید فایده افتد .

و از خوانندگان محترم میخواهم که در این موضوع پاسخ های زیادی داده شده به صفحه ی اول این لینک مراجعه کنند : http://islamtxt.net/?q=content/forum/2015

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

در مورد آیه یک گیر بر سر ترجمه ” ولی ” وجود دارد. شما میگی دوست. من میگم سرپرست. تا این حل نشود، آیه فاقد فایده است.

بنده نوشتم که دلیل معنای سرپرست چیست. شماها ننوشتید. اگر دوست باشد عرض کردم که وقتی میشود زن گرفت و نتیجه آن مودت و رحمت است، دوستی که مرتبه پایینتر است بلامشکل است.

اینکه مردان قوامون هستند ربطی به دین هم دارد؟ در موارد دیگر هم جواب این را نداید. اگر یک زن مسیح گرفت آیا آن زن چون تحت ولایت مرد است به اجبار مسلمه میشود؟ اینکه با لا اکراه فی الدین مغایر است. چه جوابی میدهید؟ اصلا بحث مومن بودن یا مومن نبودن نیست. بحث اینست که اجازه رابطه فوق العاده نزدیک و مهم ازدواج با آنها داده شده. خداوند خلق ازواج را برای چی بیان کرده؟ جعل بینکم مودة و رحمة(21روم). مودت بالاتر است با دوستی؟

نکته دیگر این که الان رسول کجاست که با او دوست باشیم؟

شما یک ادعای اشتباه دارید و اینکه مدعی هستید چون حضرتش در نماز زکات داده، پس امام شده. این ادعا شماست یا شیعه؟ اگر برای شماست که ثابت کنید. اگر برای شیعه است مدرک بدهید.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام برادرم . شما وقتی پاسخ نداری شروع به مغلطه بازی و فلسفه بافی می کنی .

اولا : من به صراحت گفتم از کجای ایه 55 مائده امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر ثابت می شود ؟؟

اگر راست می گویی بیان کن !!

دوما : من گفتم اگر با فریب کاری و سفسطه بازی بخواهی امامت حضرت علی را استخراج کنید برای دیگر امامان دچار مشکل می شوید .

سوما : در ایه 55 کلمه ی الذین آمده که شامل همه ی مومنان می شود .

چهارما : این از معجزات قران می باشد که هزار و چند صد سال می شود تمام مخالفین اسلام نتوانستند عقاید باطل خود را از قران ثابت کنند .

و همچنین شما و امثال شما که به این نحوه فریب کارانه و بی ربط پاسخ می دهید نشان دهنده ی این است که برای عقیده ی خود امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر هیچ دلیل و مدرک قرانی ندارید .

و همانطور که خداوند در ایه 7 سوره ی آل عمران فرموده :

(فَأَمَّا الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ زَيْغٌ فَيَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاءَ الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاءَ تَأْوِيلِهِ)

(اما آنها که در قلوبشان انحراف است، به دنبال متشابهاتند، تا فتنه‌انگیزی کنند (و مردم را گمراه سازند)؛ و تفسیر (نادرستی) برای آن می‌طلبند)

و مطالب تکراری و بی ربط به موضوع امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر که مطرح کرده ای چندین بار در لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2015 پاسخ داده ام .

از خوانندگان محترم می خواهم مراجعه نموده و قضاوت کنند .

و صل الله علی نبینا محمد و علی آله و ازواجه و اصحابه اجمعین و لعنة الله علی اعدائهم و منکریهم اجمعین من الاولین و الآخرین.

و از اینکه این نوع صلوات فرستادن را یاد داده ای متشکرم .

و اگر می خواهی پاسخ بدهی و به آیات قران استناد کنی ، حتما به آیاتی که به صراحت امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر بیان شده مطرح کن .

abdollah1990
    کاربر
    واینکه گفته ای (نکته دیگر این که الان رسول کجاست که با او دوست باشیم؟)

برادرم از این سوال خودت خجالت نکشیده ای ؟؟؟!!!

و خودت سوالی مطرح کرده ای که عقیده ی امامت منصوص 12 امام پس از فوت پیامبر را زیر سوال بردی .

و با استدلال خودت من سوال می کنم که 1200 سال می شود امام زمان کجاست که با او دوست باشیم ؟؟؟

. الان امام زمان کجاست که با او دوست باشیم ؟؟؟

و سوالات خود را مطرح کنیم .

اگر امام وجود دارد پس چطوری با وجود امام معصوم زنده مراجع شما فتوی می دهند ؟؟؟

و چرا خود امام فتوی نمی دهد ؟؟؟

و ده ها سوا دیگر اگر خواستی بگذارم .

و صل الله علی نبینا محمد و علی آله و ازواجه و اصحابه اجمعین و لعنة الله علی اعدائهم و منکریهم اجمعین من الاولین و الآخرین.

abdollah1990
    کاربر
    و اینکه شما گفته ای (شما یک ادعای اشتباه دارید و اینکه مدعی هستید چون حضرتش در نماز زکات داده،)

برادرم شما ادعای امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را دارید .

و باید شما از قران ثابت کنید .

با آیات مرتبط که به صراحت امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر بیان شده باشد .

البینه علی المدعی

و دوباره سوال می کنم از کدام ایه قران به صراحت امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را ثابت می کنید ؟؟؟

لطفا آدرس آن ایه را اعلام کن در غیر این صورت من قضاوت را به خوانندگان فهیم و با شعور واگذار می کنم .

دوباره تاکید می کنم از کدام ایه قران به صراحت امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را ثابت می کنید ؟؟؟

و از اینکه این نوع صلوات فرستادن را یاد داده ای متشکرم .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    علیک با سلام.

1990 در 2/18؛

دقت کنید که بحث امامت 12 امام نیست و بحث بر سر ولایت ایشان است. حواستون رو جمع کنید.

بعد اینکه در جای خود عرض کردم که هیچ مشکلی برای سایر ائمه بوجود نمی آید. همان پست را دوباره ببینید.

در 55 مائده کی گفته که منظور همه مومنان هستند؟ می دانید که اینطوری برای بسیاری از صحابه مشکل پیش می آید. حتی خود پیامبر.

بله معجزه قرآن است. شماها که میگویید حسبنا کتاب الله عقیده باطلی دارید. قرآن میگوید خدا و رسول و الذین آمنوا. یا اولی الامر.

توضیح صلوات را هم زیاد دادم. خلاصه اینکه لعن آخرش گریبان خودتان و برخی از دوستانتان را بدجوری میگیرد و البته گرفته.

و شما رسول مرده در عقاید خود را با امام حی من مقایسه میکنی.

عزیز چرا نمیفهمی مطلب رو. میگید علی در نماز زکات داده پس امام شده و آن را به شیعه می بندید. سوال کردم که کجا؟ ثابت کنید. اومدی بحث دیگری رو مطرح میکنی با جوابهایی که قبلا گرفتی و از روی شرم و حیار مفرط دوباره تکرار میکنی.

. از کدام آیه اصول با لفظ اصول ثابت میشود؟ از همان آیه امامت نیز ثابت میشود.

.

عزیزم دوستتان ادعایی خیالی مطرح کرده که بنده با آیه کوبیده ام به دهانش وشما آمدی برای آبرو ریزی بیشتر از سقیفه میگویی که آیه صریح بیاور. سوال میکنم که اصول خود را ثابت کن باز با شرم فراوان و حیای بی مثال حرفهای قبلی بی مغز را میگی.

آقا جون ایها الناس شیعه کجا گفته که امیرالمومنین علیه السلام چون در نماز زکات داده امام شده؟

شیعه از آیه استدلالی میکند که شما هر کاریش کنید باز پا بر جاست. اما ادعای واهی خود را به ما نسبت میدهید تا ما به جای شما آن را ثابت کنیم.

من توضیح 55 مائده را داده ام. نیازی به تکرار نیست. شما اصابعهم فی آذانهم هستید و مایل به نقاشی. خدا در قرآنش به رسولش فرموده ذرهم فی خوضهم یلعبون. فارسی مطلب میشه اینکه رهاشون کن برای خودشون بچرند.

ما که دیگر از ایشان برتر نیستیم. شما و امثال شما را رها میکنیم برید خوش باشید. البته اگر روزی آیه ساختید که به لفظ گفته باشد اصول دین در قران هست و اینها اصول دین هستند، دوباره خدمت میرسم. لفظ اصل را باید داشته باشد چرا که قرآن معنا ندارد. طبق روش شما قرآن یک وسیله زیر لحاف کرسی است که برای این مفید است که دیگری بخواند و ما همزمان تخمه بشکنیم و آورنده آن را انه کالطارش بدانیم. پس فقط لفظ مفید فایده است نه معنا.

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (دقت کنید که بحث امامت 12 امام نیست و بحث بر سر ولایت ایشان است. حواستون رو جمع کنید.)

برادرم سوال اولیه برادر مجاهد دین امامت است نه ولایت اشخاص .

شما اول امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را از قران ثابت کن تا برسد به ولایتشان .

و اینکه گفته ای (بعد اینکه در جای خود عرض کردم که هیچ مشکلی برای سایر ائمه بوجود نمی آید. همان پست را دوباره ببینید.)

برادرم شما هر جا کم میاوری بهانه می آوری و برای خوانندگان این روش شما شناخته شده است .

اگر راست می گویی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را مثل نبوت از قران ثابت کن .

در حالی که شما می گویید از نبوت بالاتر است .

و اینکه گفته ای (در 55 مائده کی گفته که منظور همه مومنان هستند؟)

برادرم اولا چرا خود را به نفهمی می زنی ؟؟

در ایه 55 سوره مائده بصراحت آمده (والذین امنوا) .

چرا در روز روشن می خواهی فریب کاری کنی ؟؟؟

ایا قبول می کنی در هر کجا از قران (والذین امنوا) امده فقط حضرت علی است ؟؟؟

تا من ایات زیادی را بگذارم تا پاسخ بدهی .

و آنوقت خوانندگان قضاوت کنند و دروغگو و کذاب رسوا شود .

و اینکه گفته ای (توضیح صلوات را هم زیاد دادم.)

برادرم چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

این صلوات را خودت در تاپیک (ادامه ادعای روافض. بیایید برویم جهنم مورخه 16/2/93) نوشته بودی که من از شما یاد گرفتم و چند جا هم از این بابت تشکر کردم .

و دوباره هم از شما تشکر می کنم که یاد آوری کرده ای و می گذارم .

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته ای (شما رسول مرده در عقاید خود را با امام حی من مقایسه میکنی.)

برادرم اولا : چون ما اهل سنت معتقد به قران و سنت صحیح و مبتنی بر قران هستیم خداوند به پیامبر اسلام در ایه 30 زمر فرموده (إِنَّكَ مَيِّتٌ وَإِنَّهُم مَّيِّتُونَ) (و تو می‌میری و آنها نیز خواهند مرد!) و قبر پیامبر اسلام هم در مدینه منوره مشخص است .

و حالا که شما معتقد به امام حی هستید ، پس باید جا و مکان آن معلوم باشد .

همانطور که پیامبر اسلام چه در زمان حی و چه در زمان مرده جا و مکانش مشخص بود .

اگر راست می گویی و عقیده امام حی باطل نیست جا و مکان امام را مشخص کن تا معلوم شود .

و کذاب و دروغگو رسوا شود .

از همه مهمتر امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟ تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (از کدام آیه اصول با لفظ اصول ثابت میشود؟)

برادرم تمام مراجع شیعه می گویند که اصول دین قابل تقلید نیست .

پس از کجا اصول دین را مراجع شما فهمیده اند ؟؟

چرا به مغلطه بازی افتاده ای ؟؟

اگر اصول یک دین در کتاب اصلی یک دین نباشد پس در کجا می باشد ؟؟!!!

آیا اصول قانون اساسی در داخل کتاب قانون اساسی موجود است یا در داخل قانون جزا و مالک ومستاجر ؟؟؟!!!!!!!!

و همچنین به هر شکل و عنوانی که شما امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را قبول داری از قران مثل نبوت پیامبر اسلام و معاد ثابت کن .

اینکه گفته ای (عزیزم دوستتان ادعایی خیالی مطرح کرده که بنده با آیه کوبیده ام به دهانش وشما آمدی برای آبرو ریزی بیشتر از سقیفه میگویی که آیه صریح بیاور.)

برادرم وقتی نمی توانی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را با ایات قران مثل نبوت و معاد ثابت کنی چرا به تهمت و دروغ رو آورده ای ؟؟

در کجا من از سقیفه صحبت کردم ؟؟

و اینکه گفته ای (سوال میکنم که اصول خود را ثابت کن باز با شرم فراوان و حیای بی مثال حرفهای قبلی بی مغز را میگی.)

برادرم چرا برای فرار از پاسخ دادن به فحاشی رو آورده ای ؟؟

علمای شما که می گویند امامت جزو اصول دین است و قابل تقلید نیست پس باید ثابت شود .

البینه علی المدعی .

و شما با بی شرمی فراوان و بی حیایی بی مثال با مغز قرون وسطایی و پوسیده خود زیر ادعایی که کرده اید و امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را تراشیده اید زائیده اید و نمی توانید ثابت کنید .

علمای شما که مدعی هستند امامت از نبوت بالاتر است من تخفیف قائل شدم .

بیائید مثل نبوت پیامبر اسلام ثابت کنید .

من نبوت پیامبر اسلام را و اطاعت کردن از پیامبر را و وظائف پیامبر را و نام پیامبر را و … در یک دقیقه با ایات واضح و مرتبط از قران ثابت می کنم .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (آقا جون ایها الناس شیعه کجا گفته که امیرالمومنین علیه السلام چون در نماز زکات داده امام شده؟)

برادرم چرا مغلطه بازی می کنی ؟؟؟

علمای شیعه مدعی شده اند امامت 12 امام پس از فوت پیامبر منصوص الهی است .

و هرکس عقیده بدان نداشته باشد مرتد و اعمالش باطل است .

پس باید این ادعای خود را یعنی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را با ایات قران مثل نبوت ثابت کند .

اینکه گفته ای (فارسی مطلب میشه اینکه رهاشون کن برای خودشون بچرند.)

برادرم من و تمام اهل سنت شما را نمی گذاریم تا بچرید و …. باید ادعایی که کرده اید (امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر) را با ایات قران مثل نبوت ثابت کنید .

و اینکه گفته ای (البته اگر روزی آیه ساختید که به لفظ گفته باشد اصول دین در قران هست و اینها اصول دین هستند، دوباره خدمت میرسم.)

برادرم کسانی که در اصول کافی برای قران 17000 ایه تراشیده اند و در اصول کافی و دیگر کتب در ایه 67 سوره مائده نام علی را اضافه کرده اند .

و چندین ایه به قران اضافه کرده اند باید جواب بدهند .

و اینکه گفته ای (طبق روش شما قرآن یک وسیله زیر لحاف کرسی است … )

برادرم این روش شما می باشد که از قران فراری هستی و چون قران عقیده ی پوسیده ی شما را باطل کرده است به تاریخ متوسل می شوید .

بی عقل همه را به کیش خویش پندارد .

و اینکه گفته ای (پس فقط لفظ مفید فایده است نه معنا.)

برادرم هر دو مفید فایده است .

هر کدام به جای خودش . اما برای کسانی که (فی قلوبهم زیغ) نباشند خداوند در ایه 17 سوره قمر می فرماید : (وَلَقَدْ يَسَّرْ‌نَا الْقُرْ‌آنَ لِلذِّكْرِ‌ فَهَلْ مِن مُّدَّكِرٍ‌) (ترجمه الهی قمشه ای : و ما قرآن را برای وعظ و اندرز بر فهم آسان کردیم آیا کسی هست که از آن پند گیرد؟)

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 71)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.