تکفیری کیست؟اهل سنت یا روافض؟-بخش اول:پاسخ به برخی سخنان عبدالحسین و محمد ۳۵

Home انجمن ها شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت تکفیری کیست؟اهل سنت یا روافض؟-بخش اول:پاسخ به برخی سخنان عبدالحسین و محمد ۳۵

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 31)
  • نویسنده

عبدالحسین
    مشارکت کننده

با این اوصاف وقتی آیات را میبینیم و کلیت حدیث افتراق را مشاهده میکنیم، متوجه میشویم که در نهایت از این همه فرقه تناه و تنها یکی می تواند درست باشد. و کیست که ادعای مشلمانی بکند و بگوید که من همان اسلامی را دارم که پیامبر آورده و البته به غیر از من(مثلا سنی) شیعه هم همان اسلامی را دارد که پیامبر آورده. اگر این چنین قولی موجود باشد به مشاعر قائل آن باید شک کرد. چرا که آیه و روایت می گوید که جز کی بقیه در آتش هستند. آتش جایگاه کیست؟ حزب الشیطان. پیروان طاغوت. الظالمین. که یکی از مصادیقش مشرکین هستند. ان الشرک لظم عظیم. الله ولی الذین آمنوا. در برابرش الذین کفروا اولیائهم الطاغوت… اولئک اصحاب انار. حالا این الذین آمنوا باید به یک چیز ایمان بیاورند یا به 73 چیز؟

کسی که ادعای اسلام کرد اما اسلام را آنگونه که خدا و رسولش گفته اند درنیافت یا قبول نکرد یا اصلا آن اسلام واقعی را در برابر خود ندید تا قبول کند، آیا این چنین فردی واقعا مسلمان است؟ البته بحث علم و عمد را فراموش نکنید.

آن فردی که مثلا توسط یک شیعه، مسلمان میشود(اگر فرض کنیم که شیعه باطل باشد و او خبر از سایر فرق اسلامی نداشته باشد) این فرد مسلمان هست یا نیست؟ یعنی خداوند به او میگوید که چون اسلام واقعی را نیاورده ای(در اثر عدم عمد و علم) باید در آتش باشی؟ این فرد تفاوتی با کسی ندارد که می داند هم شیعه هست و هم سنی؟ تازه در هرکدام اینها شعباتی وجود دارند.

فرد دوم اگر فهمید که شیعه حق است و سنی ماند یا بالعکس، تکلیفش چیست؟ آیا این چیزی غیر از کفر است؟

تمام اقوال علما همین است. هر کس خودش را مصداق الاسلام قرآن میداند و فرقه ناجیه. معنای این چیست؟ من مومن و بقیه کافر. کدام مومن است که در جهنم باشد؟(بحث گناهان را ندارم). یعنی فرقه ناجیه باشد و در آتش باشد؟

یک نکته هم اینجاست که در بین اهل سنت 4 گروه فقهی موجود است. آیا تکفیر کسی بر اساس فقه مورد قبولش، قابل قبول است؟ احناف و حنابله و شافعی ها و مالکی ها همدیگر را غیر مسلمان دانسته اند. جزیه را از مسلمان میگیرند؟ وقتی طرف میگه باید از اینها جزیه گرفت یعنی اینها را یهود یا نصاری می داند. غیر از این است؟

اما در بین شیعه به واسطه فقه تکفیر کرده اند؟ بحث در شیعه، امامت است. بله، رسول فرموده این 12 نفر. هر کس هم انکار کند هر کدامشان را من را انکار کرده. انکار نبی هم یعنی کفر. یعنی پایینتر از یهود و نصاری و مجوس و صابئین.

خود شما قضاوت کنید. اگر مسلمانی را تکفیر کنیم، حرف شما درست است. تازه مسلمان بر اساس اسلامی که من(شیعه) میگویم. اگر من تعریف از اسلام دادم و کسی را داخل آن تعریف کردم و بعد گفتم که به خاطر فلان کار کافر شده است، بله این میشود تکفیر. تکفیر چه کسی؟ کسی که از دایره تعریفی که من(من که ادعا دارم اسلام همین است که من می گویم) از اسلام کرده ام خارج شده است. بالاخره معلوم است که یا اسلام است یا کفر.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 31)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.