اوربان:رد میکنم کل دلایل قوی شیعیان دال براصل امامت چه از قرآن و چه سنت-ایه ۵۵مائده- قسمت دوم

Home انجمن ها جانشینی اوربان:رد میکنم کل دلایل قوی شیعیان دال براصل امامت چه از قرآن و چه سنت-ایه ۵۵مائده- قسمت دوم

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 95)
  • نویسنده
    علیکم السلام اما بعد شما گفتید در مورد موضوع مربوطه بحث کنیم من نیز قبول دارم که موضوعی که مطرح کردم با موضوعتان مشابه نیست اما به این دلیل این موارد را مطرح کردم که در مذهب شما برادران آنقدر تناقضات و چند سویی وجود دارد که نیازی به استناد به قرآن برای اثبات حقانیت و امامت دوازده معصوم نیست اما حالا اگر اصرار دارید بحث میکنیم در باره ی امامت دوازده معصوم و اما مطلب بعدی شما با کنایه به سن کم من ایراد گرفتید فکر میکنم این کارتان نوعی بی ادبی باشد خواهشا در بحث های خود طرف روبرو را تخریب نکنید و در پایان گفتید آمادگی جواب به این سوالات را دارید من منتظر پاسختان هستم ولی بدانید این تنها گوشه ای از سوالات بود و سوالات بسیار دیگری نیز وجود دارد مانند اینکه اگر ابی بکر و عمر بر علی برتری داشتند چرا پیامبر با علی پیمان برادری بست آیا شایسته است برای پیامبر تا وقتی افضل تر وجود دارد با افضل پیمان برادری ببندد !!!!!!!!! یا چرا ایشان حتی طبق روایات شما فرمودند حب علی نشان ایمان و بغضش نشان نفاق است یا فرمودند علی از من است و من از علی یا فرمودند من و علی پدران این امتیم یا فرمودند علی با حق است و حق با علی چرا یکی از این موارد را درباره ی خلفای ثلاثه شما نگفتند صد ها چرای دیگر نیز وجود دارد ولی فکر نکنم شما به همین موارد نیز بتوانید جواب معقول دهید سخن آخر: من برای همه ی این سوالات جواب دارم البته شما نمی خواهید واقعیت را قبول کنید و برای تمام سوالات احتمالی شما در هر چارچوبی نیز جواب دارم والسلام

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (استثنای آیه کجاست؟ چندین بار هم نوشتیم که علمه الشدید القوی. یعنی چی؟)

برادرم موضوع بحث امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر می باشد که نتوانستی پاسخ بدهی .

و موضوع (وَمَا يَنطِقُ عَنِ الْهَوَىٰ ﴿٣ إِنْ هُوَ إِلَّا وَحْيٌ يُوحَىٰ ﴿٤ عَلَّمَهُ شَدِيدُ الْقُوَىٰ ﴿٥) باز هم نتوانستی به این سوالات پاسخ بدهی .

برادرم اگر پیامبر گفت فلان غذا شور است و این غذا بی نمک است وحی است ؟؟؟

و یا اینکه گفت من امروز عرق کرده ام وحی الهی است ؟؟

اگر پیامبر رفته باشد به درب یک مغازه ای و قیمت یک من خرما را سوال کرده باشد وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟؟!!!

و اگر پیامبر گفته لباس من کثیف شده بشویید وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟؟!!

اگر پیامبر گفته امروز فلان غذا را درست کنید ایا وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟!!!!!

اینکه گفته ای (بلکه تنها چیزی که ثابت می شود بی ارزش بودن آن ازواج و دلجویی خدا از رسولش است.)

برادرم این ثابت می شود را شما با عقل ناقص خودت فهمیده ای !!

و چرا به خداوند تهمت می زنی ؟؟؟

پس چرا خداوند زنان مومنه را برای پیامبرش نیاورد و پیامبر تا آخر عمر با آنها زندگی کرد ؟؟!!!

پس معلوم است این یعنی آنها مومنه بوده اند .

اینکه گفته ای (اتفاقا اگر نشست کافر است. چرا؟ به دلیل من یطع الرسول فقد اطاع الله.)

برادرم این چه منطقی است و چه دینی است که اگر کسی لباس پیامبر را نشست کافر می شود ؟؟!!!!

اما اگر یک برادری به خواهرش ارث را نداد و خلاف دستور خدا عمل کرد کافر نمی شود بلکه گنهکار می شود .

اینکه گفته ای (چگونه ولایت میشود همان قدرت؟ مثلا النبی اولی بالمومنین من انفسهم یعنی نبی از مومنین نسبت به خود آنها قدرتمندتر است؟)

برادرم من که ولایت خداوند را توضیح دادم و ولایت انسانها هیچ وقت مثل ولایت خداوند نیست .

مثلا ولایت مرد بر زن یا ولایت پدر بر فرزند ولایت تکوینی نیست .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (تنها یک دلیل ارائه کند که چرا اینجا فقط به ظاهر کفایت کرده و تفکری که خدا در قرآن خواسته را کوبیده به دیوار)

برادرم چرا دروغ می گویی ؟؟؟

به لحاظ اینکه انسانها در قران تفکر کنند و تدبر کنند و اتمام حجت شود خداوند فرموده (وَلَقَدْ يَسَّرْ‌نَا الْقُرْ‌آنَ لِلذِّكْرِ‌ فَهَلْ مِن مُّدَّكِرٍ‌)

اینکه گفته ای (و چرا خداوند نفرموده که به اولی الامر هم می شود رجوع کرد.)

برادرم چراییش را به ما ربطی ندارد و خداوند هر آنچه دستور بدهد ما اطاعت می کنیم و هر آنچه را دستور نداده ما چرایی آن را از خداوند سوال نمی کنیم .

اینکه گفته ای (خب کدام یک از جانشینان پیامبر در مکه تما وظایف ایشان را داشتند؟)

برادرم پیامبر یعنی پیامرسان الهی و پیامبر اسلام در مکه جانشین نداشت .

اینکه گفته ای (لذا هرگز به مسائلی که اینگونه باشد جواب نمی دهم.)

برادرم اولا : به لحاظ اینکه اگر به این موضوع که به چه دلیل امام خمینی نائب امام زمان بوده است بخواهی پاسخ بدهی تمام مذهب شما باطل می شود .

و همچنین خود شما از نان خوردن می افتید .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (. الان در قرآن ثابت است که آنها مومنه نبوده اند. کسی میتواند منکرش شود؟)

برادرم اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی آن ایه ای که گفته زنان پیامبر مومنه نیستند بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .

در حالی که بر عکس ایه 6 سوره احزاب که فضائل پیامبر را گفته است زنان پیامبر را هم مادر مومنین دانسته نه مادر منافقین و …

اینکه گفته ای (دقت کنید که هر شرطی یک جزای شرط هم دارد که اگر شرط رعایت شود جزای شرط هم محقق می شود. اگر شرط رعایت نشود طبیعی است که جزای آن هم محقق نشود. خداوند در قرآن فرموده که اگر شما را طلاق دهد اینها را می آورم. شرط چیست؟ طلاق دادن. جزای شرط چیست؟ آوردن زنان مومنه و…. . شرط محقق شده؟ خیر. به چه دلیل؟ به هر دلیلی. تبعا جزای آن هم محقق نشده. حالا این یعنی اینکه آنها مومنه بوده اند؟)

برادرم خداوند بخواهد کسی را رسوا کند بدست خودش رسوا می کند .

و تا حالا ده ها بار شما را خداوند به دست خود شما رسوا کرده است .

من از خوانندگان می خواهم که مطلب این آقا را چند بار بخوانند و قضاوت کنند و ببینند که خودش گفته آن شرط محقق نشده و پیامبر طلاق نداده .

به طور مثال خداوند به پیامبر فرموده (لَئِنْ أَشْرَ‌كْتَ لَيَحْبَطَنَّ عَمَلُكَ وَلَتَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِ‌ينَ)(65 زمر)

چون شرط محقق نشده پس پیامبر مشرک نیست یعنی موحد است .

ضمنا اگر با تراوشات عقل ناقص شما آنها مومنه نبودند پس چطوری خداوند در ایه ی 52 سوره ی احزاب فرموده (لَّا يَحِلُّ لَكَ النِّسَاءُ مِن بَعْدُ وَلَا أَن تَبَدَّلَ بِهِنَّ مِنْ أَزْوَاجٍ وَلَوْ أَعْجَبَكَ حُسْنُهُنَّ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی :بعد از این دیگر زنی بر تو حلال نیست، و نمی‌توانی همسرانت را به همسران دیگری مبدّل کنی [= بعضی را طلاق دهی و همسر دیگری به جای او برگزینی‌] هر چند جمال آنها مورد توجّه تو واقع شود،)

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (بنده ارزش مراجع را زیر سوال نبردم چرا که آنها هستند که شیعه هم هست.)

برادرم وقتی مراجع می گویند که اصول دین قابل تقلید نیست پس معلوم است که اصول دین وجود دارد .

اینکه گفته ای (یا باید صراحت را بگیرد یا استنباط را.)

برادرم اصول دین مثل توحید و نبوت و معاد باید با صراحت باشد و نمی شود با استنباط باشد .

چون اگر با استنباط باشد هرکسی یک استنباطی برای خودش دارد .

اینکه گفته ای (من نگفته ام که اصول در قرآن نیست اما مدعی وجود صراحت هم نشده ام.)

برادرم شما همیشه در این سایت شترمرغی رفتار می کنید و راه فراری برای خود باقی میگذارید و خود همین نشان دهنده ی این است که نمی توانید امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را با ایات قران ثابت کنید .

اینکه گفته ای (اما یادشان نبود که خدا کجا گفته که اولا اصول را در قرآن بیان می کنم.)

برادرم برای چندمین بار از شما می خواهم که به هر عنوانی که قبول داری امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کن .

و بقیه مطالبی که گذاشته ای چندین بار توضیح داده ام .

از خوانندگان محترم می خواهم که تمام مطالب من که در این تاپیک هست را مطالعه کنند و بعد خودشان منصفانه قضاوت کنند .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (خب انشاء الله دوستان دیدند که این طفلی حتی یک مورد را هم جواب نداد. از معانی گرفته تا لفظ و …)

برادرم : من همیشه قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم به لحاظ اینکه بهترین داور خوانندگان این سایت می باشند .

اینکه گفته ای (با توجه به ناتوانی و بیسوادی این فرد در پاسخ دادن به سوالات و مطالب مطرح شده در این بحث، و اینکه نتوانست چیزی را نقض یا ثابت کند،)

برادرم این شما هستی که نمی توانی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنی .

و حالا دست پیش می گیری که پس نیفتی .

و این خوانندگان هستند که قضاوت می کنند .

و ان شا الله که تمام مطالب را بخوانند و قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (کار بنده در این تاپیک به پایان رسید.)

برادرم ای کاش شما و امثال شما علمای شیعه همیشه در این سایت حضور داشته باشید تا خوانندگان عقائد طرفین را آزادانه مطالعه کنند و به حقیقت پی ببرند .

و این سایت اینقدر آزادی برای مخالفین خود داده است که به صراحت و به راحتی می توانند عقائد خود را بیان کرده و سانسور نمی شود .

اگر راست می گویی چند سایت شیعه را مثل این سایت معرفی کن که همه آزادانه بتوانند نظرات خود را بگذارند و سانسور نشوند .

و این نشان دهنده ی حقیقت عقیده ی مبتنی بر قران اهل سنت می باشد که هیچ ترسی از طرح مباحث توسط مخالف ندارند .

و اگر عقیده ی شما حق است چند سایت مثل این سایت معرفی کن که همه ازادانه بتوانند نظرات خود را بگذارند و سانسور نشوند .

الحمدلله الذی جعل اعدائنا من الحمقا و صل الله علی نبینا محمد و آله و ازواجه و صحابة المهاجرین و الانصار و لعنة الله علی اعدائهم و منکرهم و مخالفهم اجمعین من الجن و الانس من الاولین و الآخرین.

abdollah1990
    کاربر
    ضمن عرض سلام و ادب خدمت برادر مسلمان حقیقی .

اینکه گفته ای (شما گفتید در مورد موضوع مربوطه بحث کنیم من نیز قبول دارم که موضوعی که مطرح کردم با موضوعتان مشابه نیست)

برادرم خدا را شکر که شما مثل بعضی از هم مذهبانتان لجاجت به خرج نداده و حداقل انصاف را به خرج داده اید .

با توجه به اینکه خود شما قبول کرده اید که مطالب شما خارج از موضوع بحث می باشد خواهشمندم اگر می خواهید که مباحثه ادامه داشته باشد در چارچوب موضوع بحث کنید تا خوانندگان قضاوت کنند و حقیقت روشن شود .

اینکه گفته ای (در مذهب شما برادران آنقدر تناقضات و چند سویی وجود دارد که نیازی به استناد به قرآن برای اثبات حقانیت و امامت دوازده معصوم نیست)

برادرم شما عقیده ی خود را درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر با آیات مرتبط با موضوع از قران ثابت کن بعدا تناقضات مذاهب دیگر را جداگانه بحث خواهیم کرد .

اینکه گفته ای (اما حالا اگر اصرار دارید بحث میکنیم در باره ی امامت دوازده معصوم)

برادرم من هم امیدوارم که به این گفته ی خود عمل کنی و فقط درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام از قران و مرتبط با همین موضوع بحث کنیم .

و ان شا الله که به این گفته ی خود پایبند باشید و خارج از این موضوع مطالبی را مطرح نکنی و من هم از خوانندگان می خواهم که قضاوت کنند که آیا این آقا به آنچه گفته است عمل می کند یا خیر ؟!

اینکه گفته ای (اما مطلب بعدی شما با کنایه به سن کم من ایراد گرفتید فکر میکنم این کارتان نوعی بی ادبی باشد خواهشا در بحث های خود طرف روبرو را تخریب نکنید)

برادرم چون شما در تاریخ 28/4/93 اینطوری ادعا کرده بودید (در ضمن من یک جوان نوزده ساله شیعه ام حال اگر با علمای ما بحث کنید ببینید چه میشود)

من هم پاسخ شما را با ادبیات خود شما دادم .

و درباره ی بقیه مطالبی که گفته ای همان پاسخ قبلی را می دهم :

ضمنا برای تمام مواردی که مطرح کرده ای جواب های مستندی دارم که اگر می خواهی بدانی یک تاپیک در این موضوعات باز کن تا جواب بدهم .

و ان شا الله به آن قولی که داده ای پایبند باشی و فقط درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام از ایات قران بحث را ادامه بدهی .

و ضمنا برای اینکه معلومات شما در این مورد بیشتر شود و آمادگی بیشتری برای بحث داشته باشی به این لینک ها هم مراجعه کنید :

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2205

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2148

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2126

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2206

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2115

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2015

abdollah1990
    کاربر
    ضمن عرض سلام و ادب و قبولی طاعات خدمت خوانندگان این سایت .

در این قسمت مدتی هست که با شخصی به نام عبدالحسین در موضوع امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام مباحثه داشته ایم .

و مطالب طرفین در این قسمت موجود است و من همیشه مطالب ایشان را عینا مطرح و پاسخ آن را داده ام .

که ان شا الله شما خوانندگان محترم مطالب من را مطالعه کنید به حقیقت پی می برید .

و خلاصه موضوعاتی که مطرح شد را می گذارم تا شما قضاوت کنید :

اینکه عبدالحسین گفته بود (. چرا که خداوند در قرآن فرموده که هر چه او بگوید تضمین شده است. وحی است. عین همین قرآن است. اصلا خود قرآن است.)

و دیگر موارد زیادی از این قبیل که اگر می خواهید بیشتر بدانید کلمه دروغگو و کذاب را در همین قسمت سرچ کنید .

من جواب دادم :

برادرم اولا : در کجای این ایه گفته است که هرچه در قران ریشه نداشته باشد هم وحی الهی می باشد ؟؟؟!!!

دوما : اگر پیامبر رفته باشد به درب یک مغازه ای و قیمت یک من خرما را سوال کرده باشد وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟؟!!!

و اگر پیامبر گفته لباس من کثیف شده بشویید وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟؟!!

اگر پیامبر گفت فلان غذا شور است و این غذا بی نمک است وحی است ؟؟؟

و یا اینکه گفت من امروز عرق کرده ام وحی الهی است ؟؟

اگر پیامبر گفته امروز فلان غذا را درست کنید ایا وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟!!!!!

و پیامبر که برای افرادی استغفار کرد پس چرا خداوند گفت اگر 70 بار استغفار کنی فایده ای ندارد ؟؟؟

و پیامبر طبق ایه ی اول سوره ی تحریم که حلال خدا را بر خود حرام کرد مگر عین قران بوده ؟؟

و این مسائل را یک بچه ی دبستانی هم می فهمد ولی شما چرا نمی فهمید ؟؟

اینکه عبدالحسین گفته بود (مانند آن ملعون قائل حسبنا کتاب الله.)

من پاسخ دادم :

برادرم اولین گوینده ی حسبنا کتاب الله خود خداوند است که به پیامبر گفته است (فَذَكِّرْ‌ بِالْقُرْ‌آنِ) (45 ق) و به پیامبر گفته است که با این قران با کفار جهاد کن (52 فرقان) و به پیامبر گفته است با این قران در بین مردم حکم کن (213 بقره) و ده ها ایه دیگر

پس شما طبق این ایات قران داری به خداوند توهین و خداوند را ملعون خطاب می کنی !!!

abdollah1990
    کاربر
    و همچنین این سوال را جاهای مختلف این سایت مطرح کردم که نتوانست پاسخ بدهد :

1- امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کن .

2-خواهشمندم درباره ی سلامی که درباره ی مهدی در قسمت های دیگر این سایت گذاشته ای پاسخ بده که آیا کسی که شما برای سلامتیش دعا می خوانید از حضرت علی شجاعتر است ؟؟!!!

و از ده امام دیگر شجاع تر است ؟؟!!

اگر پاسخ مثبت است حالا که حکومت ایران هم در خدمت ایشان می باشد چرا ظهور نمی کند ؟؟؟

و چرا این همه انسان در ظلم و جور به سر می برند و ایشان به قول شما نظاره گر می باشد !!

سوال این است : پیامبر اسلام با نام و وظایف مشخص در ایات متعدد قران ، از طرف خداوند معرفی شده است .

و هر زمان که پیروان پیامبر دچار مشکل می شدند برای حل مشکل ، و اگر در مسائل دینی و عبادی دچار اختلاف می شدند به پیامبر رجوع می کردند .

و اگر عالم و یا فرستاده پیامبر اسلام در اطراف و شهرهای دیگر در بیان احکام دین اسلام با مردم آن شهر و دیار ، دچار مشکل می شدند ، هر فردی که می خواست می آمد در مدینه ، بدون واسطه وبدون معطلی نزد پیامبر اسلام و مشکل دینی و … خود را مطرح و جواب صحیح را از پیامبر اسلام می گرفت .

و حتی صحابه پیامبر اگر دچار اختلاف فقهی می شدند به پیامبر رجوع می کردند و پیامبر حکم صحیح شرعی را برایشان بیان می کرد .

و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

۱٫ “وَ إِذِ ابْتَلىَ إِبْرَاهِمَ رَبُّهُ بِکلَمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنىّ‏ِ جَاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِمَامًا قَالَ وَ مِن ذُرِّیَّتىِ قَالَ لَا یَنَالُ عَهْدِى الظَّالِمِینَ”؛[۲][/url”> به خاطر آورید هنگامى که خداوند، ابراهیم را با وسایل گوناگونى آزمود. و او به خوبى از عهدۀ این آزمایش ها برآمد. خداوند به او فرمود: «من تو را امام و پیشواى مردم قرار دادم!» ابراهیم عرض کرد: «از دودمان من (نیز امامانى قرار بده!)» خداوند فرمود: «پیمان من، به ستمکاران نمى‏رسد! (و تنها آن دسته از فرزندان تو که پاک و معصوم باشند، شایسته این مقامند).

۲٫ “وَ جَعَلْنَاهُمْ أَئمَّةً یَهْدُونَ بِأَمْرِنَا وَ أَوْحَیْنَا إِلَیْهِمْ فِعْلَ الْخَیرْاتِ وَ إِقَامَ الصَّلَوةِ وَ إِیتَاءَ الزَّکَوةِ وَ کاَنُواْ لَنَا عَابِدِینَ”؛[۳][/url”> و آنان را پیشوایانى قرار دادیم که به فرمان ما، (مردم را) هدایت مى کردند و انجام کارهاى نیک و برپاداشتن نماز و اداى زکات را به آنها وحى کردیم و تنها ما را عبادت مى کردند.

۳٫ “وَ جَعَلْنَا مِنهُمْ أَئمَّةً یهْدُونَ بِأَمْرِنَا لَمَّا صَبرُواْ وَ کَانُواْ بِایَاتِنَا یُوقِنُونَ”؛[۴][/url”> و از آنان امامان (و پیشوایانى) قرار دادیم که به فرمان ما (مردم را) هدایت مى‏کردند، چون شکیبایى نمودند، و به آیات ما یقین داشتند.

۴٫ “یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک…”؛[۵][/url”> ای پیامبر! آن چه را از سوی پروردگارت نازل شده است به طور کامل (به مردم) برسان، و اگر انجام ندهی، رسالت او را انجام نداده ای، و خداوند تو را از (خطرهای احتمالی) مردم نگاه می دارد، و خداوند جمعیت کافران لجوج را هدایت نمی کند”.

خداوند متعال پیامبرش را با شدّت هر چه تمام تر، امر فرمود که رسالت خود را ابلاغ نماید و طبق روایات، پیامبر اکرم (ص) به دنبال نزول این آیه، در جایی به نام غدیر خم، حضرت علی (ع) را با عبارت مشهور «هر کس من مولای او هستم علی مولای اوست.» به جانشینی خود برگزید.[۶][/url”>

۵٫ “انما ولیکم الله و رسوله و الذین امنوا الذین یقیمون الصلاة…”؛[۷][/url”>ولی و سرپرست شما تنها خداست و پیامبر او، و آنها که ایمان آورده اند و نماز را به پا می دارند و در حال رکوع زکات می پردازند

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    نوشته بودم ” من ادعایی در مورد مرحوم خمینی کرده ام؟ بحث من ائمه معصومین سلام الله علیهم اجمعین است. در مقام دفاع از ایشان هستم. لذا هرگز به مسائلی که اینگونه باشد جواب نمی دهم. ابته جوابش را هم بلدم اما قصدی در این زمینه ندارم ” .

نوشته قبلی خود را که بخواند می فهمد که چه نوشته ام. البته امیدواریم که بفهمد.

اینکه خداوند چرا نفرموده که به اولی الامر هم میشود رجوع کرد همان تفکری است که این بابا وسایل انجامش را ندارد.

همان قرآنی که فرموده فهل من مذکر همان قرآن از ما خواسته که فکر کنیم. حالا برخی دوست دارند آیات را مانند شعر زیر کرسی بدانند به ما ربطی ندارد.

ضمن اینکه همین استدلال این بابا جوابی است برای خودش که می گوید چرا خبری از امامت در قرآن نیست. البته که هست اما فهل من مذکر. حالا فرض کنیم که خبری نیست. خب چون خدا نفرموده پس به تو چه. کسی که نمی خواهد بداند چرا نمی شود به اولی الامر رجوع کرد، بیخود و باخود می کند که بخواهد بداند در کجا خبری از امامت آمده.

نوشته بودم دلیل بیاورد که چرا تفکر در قرآن ندارد، آیه آورده که فهل من مذکر. خب این ربطش به این فرد چیه؟

آیه خیلی چیزها فرموده اما به کسی چون او چه ربطی دارد؟

این فرد علاقه فراوان دارد که همواره ثابت نماید مصداق اتم نومن ببعض و نکفر ببعض است. ابتدای تحریم چه فرموده؟ شان نزولش ا کاری ندارم. معنای آیات چیست؟ آنجا فهل من مذکر کاربرد ندارد؟ قطعا ندارد. چرا؟ چون دو خدای این بابا نابود شده اند.

تقاضا دارم اگر خواننده سومی وجود دارد و ادبیات بلد است در حد اینکه شرط و جزایش را توضیح بدهد، بیاید و برای این بیچاره بیسواد فاقد ابزار فهم توضیح دهد.

خداوند فرموده جای شما اینها را می آورد. با خصوصیاتی که ذکر کرده. چرا جای آنها این زنها را با این خصوصیات می آورد؟ چرا نفرموده به جای شما زنانی مثل شما مومنه و…. می آورد؟ ذکر صفت جانشین در برابر کسی که قرار است جای او تعویض شود یعنی چه؟ آیا نفی صفت از نفر اصلی نمی کند؟ ولش کنیم. به دیوار بگیم میفهمه به این بابا بگیم هم میفهمه.

.

معنای ولی؟

جواب ایرادات؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (من ادعایی در مورد مرحوم خمینی کرده ام؟ بحث من ائمه معصومین سلام الله علیهم اجمعین است.)

برادرم خود شما در تاریخ 26/4/93 به صراحت گفتی (جواب هر چه که باشد این سوال را مطرح می کند که آیا نائب نباید از جانب منئوب عنه و خلیفه از جانب مستخلف عنه معلوم شوند؟)

و من هم در تاریخ28/4/93 این مطلب را گذاشتم

برادرم امام خمینی که نائب امام زمان بودند و امروز که رهبری نائب امام زمان است نباید از منئوب عنه معلوم شود ؟؟

پس کجاست ؟؟!!!

حالا که در تله گیر افتاده ای می گویی که من ادعایی کرده ام ؟

پس آیا با استدلال شما مرحوم امام خمینی به دروغ نائب امام زمان بودند ؟؟

آیا این که گفتند ولایت فقیه همان ولایت رسول الله هست دروغ گفته اند ؟؟

اینکه گفته ای (اینکه خداوند چرا نفرموده که به اولی الامر هم میشود رجوع کرد همان تفکری است که این بابا وسایل انجامش را ندارد.)

برادرم چرا از پاسخ دادن فرار می کنی ؟؟

اینکه گفته ای (چرا خبری از امامت در قرآن نیست. البته که هست اما فهل من مذکر.)

اگر آیه ای درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام در قران هست بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود و خوانندگان قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (. حالا فرض کنیم که خبری نیست. خب چون خدا نفرموده پس به تو چه.)

برادرم از همین نحوه ی پاسخ دادن شما معلوم می شود که در تله گیر افتاده ای و نمی توانی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران ثابت کنی .

من از خوانندگان می خواهم که قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (قطعا ندارد. چرا؟ چون دو خدای این بابا نابود شده اند.)

و

(و دیگر شبهه افکنی هایی که با فی قلوبهم زیغ کرده ای)

برادرم جواب این ادعای مضحک و خنده دار تو را خداوند در ایه ی 6 و 52 سوره ی احزاب داده است .

(لَّا يَحِلُّ لَكَ النِّسَاءُ مِن بَعْدُ وَلَا أَن تَبَدَّلَ بِهِنَّ مِنْ أَزْوَاجٍ وَلَوْ أَعْجَبَكَ حُسْنُهُنَّ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : بعد از این دیگر زنی بر تو حلال نیست، و نمی‌توانی همسرانت را به همسران دیگری مبدّل کنی [= بعضی را طلاق دهی و همسر دیگری به جای او برگزینی‌] هر چند جمال آنها مورد توجّه تو واقع شود،)

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    چون در اصل گیر کردید به مرحوم خمینی متوسل شدید. خب. این از شما رفع مسوولیت نمی کند. جواب سوالی که از شما شده را بدهید. اگر که دارید.

من نوشتم که بلدم اما بحثم در این زمینه نیست.

من ادعایی در مورد مرحوم خمینی نکردم. شما به مثال 5=2+2 رجوع کنی می فهمی البته اگر ابزارش را داشته باشی.

بابا چرا هر چی سوال از تو پرسیده شده را متوجه دیگری میبینی؟ کدام احمقی می گوید که رجوع بع اولی الامر نباید کرد؟ دلیل آن احمق چیست؟

همان فهل من مذکر. این را حل کنید.

کدام تله. تو که تفکر در قرآن را تعطیل میکنی چطور انتظار داری که معنایی از قرآن برایتان روشن شود؟ نوشته را کامل بخوان. ” خب چون خدا نفرموده پس به تو چه. کسی که نمی خواهد بداند چرا نمی شود به اولی الامر رجوع کرد، بیخود و باخود می کند که بخواهد بداند در کجا خبری از امامت آمده. ” اینکه میگم خودتی همینه.

و مجددا؛

ابتدای تحریم چه فرموده؟ شان نزولش ا کاری ندارم. معنای آیات چیست؟ آنجا فهل من مذکر کاربرد ندارد؟ قطعا ندارد. چرا؟ چون دو خدای این بابا نابود شده اند.

تقاضا دارم اگر خواننده سومی وجود دارد و ادبیات بلد است در حد اینکه شرط و جزایش را توضیح بدهد، بیاید و برای این بیچاره بیسواد فاقد ابزار فهم توضیح دهد.

خداوند فرموده جای شما اینها را می آورد. با خصوصیاتی که ذکر کرده. چرا جای آنها این زنها را با این خصوصیات می آورد؟ چرا نفرموده به جای شما زنانی مثل شما مومنه و…. می آورد؟ ذکر صفت جانشین در برابر کسی که قرار است جای او تعویض شود یعنی چه؟ آیا نفی صفت از نفر اصلی نمی کند؟ ولش کنیم. به دیوار بگیم میفهمه به این بابا بگیم هم میفهمه.

.

معنای ولی؟

جواب ایرادات؟

یوسف 2014
    کاربر
    .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (من نوشتم که بلدم اما بحثم در این زمینه نیست.)

چرا به ادعایی که در تاریخ 26/4/93 کرده ای پاسخ نمی دهی و من دوباره می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند :

خود شما در تاریخ 26/4/93 به صراحت گفتی (جواب هر چه که باشد این سوال را مطرح می کند که آیا نائب نباید از جانب منئوب عنه و خلیفه از جانب مستخلف عنه معلوم شوند؟)

و من هم در تاریخ28/4/93 این مطلب را گذاشتم

برادرم امام خمینی که نائب امام زمان بودند و امروز که رهبری نائب امام زمان است نباید از منئوب عنه معلوم شود ؟؟

پس کجاست ؟؟!!!

حالا که در تله گیر افتاده ای می گویی که من ادعایی کرده ام ؟

پس آیا با استدلال شما مرحوم امام خمینی به دروغ نائب امام زمان بودند ؟؟

آیا این که گفتند ولایت فقیه همان ولایت رسول الله هست دروغ گفته اند ؟؟

اینکه گفته ای (کدام احمقی می گوید که رجوع بع اولی الامر نباید کرد؟ دلیل آن احمق چیست؟)

پاسخ من : آن احمقهایی که می گویند گفته ی اولی الامر مثل گفته ی خدا و رسول می باشد باید با آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنند .

البینه علی المدعی .

اینکه گفته ای (خب چون خدا نفرموده پس به تو چه.)

از همین نحوه ی پاسخ دادن شما معلوم می شود که در تله گیر افتاده ای و نمی توانی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با ایات قران ثابت کنی .

من از خوانندگان می خواهم که قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (ابتدای تحریم چه فرموده؟ شان نزولش ا کاری ندارم. معنای آیات چیست؟)

پاسخ من : چرا کاری به شان نزولش نداری ؟؟

و موضوع رقابت زنانه ربطی به دین و ایمان ندارد .

همانطوری که حضرت فاطمه در رابطه با خواستگاری حضرت علی از دختر ابوجهل غضبناک شدند . (به صفحه 184 کتاب علل الشرائع شیخ صدوق و دیگر کتب شیعه مراجعه کن)

آیا اگر ازواج پیامبر صالحه نبوده اند چطوری خداوند در ایه 52 سوره ی احزاب فرموده :

(لَّا يَحِلُّ لَكَ النِّسَاءُ مِن بَعْدُ وَلَا أَن تَبَدَّلَ بِهِنَّ مِنْ أَزْوَاجٍ وَلَوْ أَعْجَبَكَ حُسْنُهُنَّ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : بعد از این دیگر زنی بر تو حلال نیست، و نمی‌توانی همسرانت را به همسران دیگری مبدّل کنی [= بعضی را طلاق دهی و همسر دیگری به جای او برگزینی‌] هر چند جمال آنها مورد توجّه تو واقع شود،)

اینکه گفته ای (تقاضا دارم اگر خواننده سومی وجود دارد)

چرا یک سایت شیعه معرفی نمی کنی که مثل این سایت آزادانه و بدون سانسور مخالفین بتوانند نظرات خود را مطرح کنند وهمین نشان دهنده ی بطلان عقیده ی شما می باشد .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 95)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.