از غدیر تا عاشورا ۳ “امامت از دیدگاه قران و اهل سنت”

Home انجمن ها جانشینی از غدیر تا عاشورا ۳ “امامت از دیدگاه قران و اهل سنت”

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  محب اهلبیت علیهم السلام در 10 سال، 5 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 55)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (جناب abdollah1990 متاسفانه جرات اینکه نقدی بر مطالب بنده بزنی نداری.)

پاسخ من : به لحاظ اینکه شما می خواهید با کتاب فتاوی یک فردی یک اصلی به دین اسلام اضافه کنی و من متوجه این موضوع هستم از شما به صراحت خواستم اول امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر از قران با آیات مرتبط با همان موضوع ثابت کن که برادریت ثابت شود بعد ادعای ارث کن .

و همچنین چندین بار از شما خواستم اگر مدعی امامت منصوص کتب اهل سنت می باشید که بحث جداگانه ای می باشد.

قضاوت را به خوانندگان محترم واگذار می کنم .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (جناب abdollah1990 نمی دانم خودت را به نادانی زدی یا فکر می کنی دیکگران مثل تو چنین اند.)

پاسخ من : من خودم را به نادانی نزده ام و شما در طول صدها سال از نادانی یک عده پا منبری سوء استفاده کرده اید ، فکر می کنید که امروز هم می توانید از همان روش استفاده کنید .

اما با توجه به اینکه اکثر مردم تحصیل کرده هستند و به تکنولوژی دسترسی دارند و شما فریب کاران را خوب شناخته اند دیگر این حنای شما رنگی ندارد .

به لحاظ اینکه شما می خواهید با کتاب فتاوی یک فردی یک اصلی به دین اسلام اضافه کنی و من متوجه این موضوع هستم از شما به صراحت خواستم اول امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر از قران با آیات مرتبط با همان موضوع ثابت کن که برادریت ثابت شود بعد ادعای ارث کن .

و همچنین چندین بار از شما خواستم اگر مدعی امامت منصوص کتب اهل سنت می باشید که بحث جداگانه ای می باشد.

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (اقایان دقت کنید…نمی داند و نمی فهمد که چه نوشته و چه گفته و بعد ما را متهم می کند)

پاسخ من : برای چندمین بار می گویم :

شما مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید پس باید از کتاب الهی که همان قران است ثابت کنید .

البینه علی المدعی .

و اگر مدعی امامت منصوص کتب اهل سنت می باشید که بحث جداگانه ای می باشد.

اینکه گفته ای (در این سایت کسی غیر از شما نیست نقد علمی کند.)

پاسخ من : شما فریب کاران خوب متوجه شده اید که چه کسی می تواند شما را در تله گیر بیندازد و زخم های مذهب شما را عیان کند .

حق دارید که ناله کنید !

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (جنابabdollah1990 اینکه می گویید ….نظر شخصی خودشان بود…..ایا این را در تمام موارد اجرا می کنید؟)

پاسخ من : هر موضوعی که مخالف دین اسلام باشد از نظر ما باطل است .

اینکه گفته ای (.چون از یک نفر و دو نفر نبود…از چند از علمای شما ذکر کردم.)

پاسخ من : اگر از ده نفر هم مطلبی را بیاوری که مخالف قران باشد و مبتنی بر آیات قران نباشد باطل است .

اینکه گفته ای (بنده برای اثبات امامت و ولایت امامان خود دارم دلیل می اوردم.)

پاسخ من : برای هزارمین بار خواهشمندم :

امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر از قران با آیات مرتبط با همان موضوع ثابت کنید .

و یا یک ایه بگذارید که خداوند به پیامبر دستور داده باشد که برای پس از فوت خود جانشین و یا امام تعیین کن .

این سوال خیلی واضح و روشن می باشد و نیاز به فلسفه بافی ندارد .

و نمی خواهد که زمین و آسمان را با نخ پوسیده به هم ببافید .

شما مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید پس باید از کتاب الهی که همان قران است ثابت کنید .

البینه علی المدعی .

و اگر مدعی امامت منصوص کتب اهل سنت می باشید که بحث جداگانه ای می باشد.

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (جناب abdollah1990………وقتی مطالب بنده را کامل نخواندید همین است..)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

اگر نخوانده ام پس چطوری زیر کامنت هایت پاسخ گذاشته ام ؟؟

اینکه گفته ای (..تا اینجا بماند تا بروم …چون شب اول محرم است و باید به مراسم بروم…و به یاد مظلومیت امام حسین علیه السلام که به دست یزید….)

پاسخ من : از آن جنایت یزید شما برای خود دکانی باز کرده اید و این ماه ، ماه کاسبی و نان خوردن شما از جنایت یزید می باشد .

و امکان دارد از ولی نعمت خود یزید هم تشکر می کنید که برای شما سرمایه گذاری خوبی انجام داده و شما از آن بهره می برید .

و در این ماه یکی از معجزات الهی هم عیان می شود .

خداوند به دست خودشان با زنجیر و قمه حد افترا و تهمت به اصحاب و ازواج پیامبر را به اجرا می گذارد .

و این هم از معجزات خداوند است که خود فرد با زنجیر و قمه حد افترا و تهمت را بر خودش اجرا می کند .

و خود را سگ زینب و سگ عباس می نامند .

عمل جنایتکارانه یزید برای شما که هم نان داشته و هم شغل و کاسبی و برای بیان جنایت یزید جیب مردم را خالی می کنید و به نان و نوایی می رسید .

در کجای جهان برای بیان کردن جنایت یک فرد جیب مردم را خالی می کنند ؟؟!!!

عجب !!!

جناب abdollah1990……..یک بحثی پیش کشیدید باید تا بحث کامل روشن شودمشکل اینه شما هنوز وارد به بحث نیستید و می خواهید یکباره لقمه را نجویده قورت بدهید

یک سوال بود و ان این بودامامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر از قران با آیات مرتبط با همان موضوع ثابت کن ……ما هم سوالی کردیم که اهل سنت قائل هستند منکر خلافت و امامت ابوبکر کافر است دلیل قرانی و روایی ان چیست؟ جواب دادید که ما خلافت را از اصول دین و فروع دین نمی دانیم اما شما شیعیان که امامت را از اصول دین می دانید باید مانند توحید نبوت و معاد این امامت را ثابت کنید

ما هم در ادامه اوردیم و چندین شماره در همین پست نوشتیم که اولا اهل سنت قائل هستند که خلافت و امامت ابوبکر از اصول دین و عده ای قائل شدند از فروع دین است. اینکه شما قبول ندارید نشان از جهل و تعصب شماست. وگرنه ما هم از بزرگانتان مطلب اوردیم شما هم دلیل بیاورید که خلافت از اصول دین نیست.اما نیاوردید و ندارید…مطلب بعدی این بود این اصول دین در نزد شیعه از اصول مذهب شیعه است که به تفصیل توضیح دادم…مطلب بعدی این بود ایا اصول دین را می شود از سنت گرفت که بنده در شماره های اخر از ابن تیمیه از پایگذران فکری وهابیت این مطلب را به اثبات رساندیم که اصول دین را می شود از سنت گرفت……….همه این ها را بنده به تفصیل ثابت کردم اما شما نظر شخصی و بدون مدرک ارائه می دهید.این نمی شود که چیزی چون به مذاق شما نمی اید بگویید ما قبول نداریم……در اخر سوال کردیم حالا که امامت ابوبکر از اصول دین است ان را از قران اثبات کنید و اینکه به کدام دلیل قرانی می گویید خلافت ابوبکر از اصول دین یا فروع دین است دلیل قرانی را بیاورید. بنده به تفصیل در این پست به طور تفصیل اوردم. امام دریغ از یک جواب علمی و مستند….در واقع ما داریم مقدمه چینی می کنیم بر اصل امامت در قران. اول باید ثابت شود که امامت از اصول هست و این اصول را می شود ار سنت هم گرفت. ما داریم بحث را کاملا باز می کنیم و به پیش می بریم اما شما متاسفانه هنوز متوجه این امر نشدید. بنده به تفصیل وارد شدم و مطلب را باز کردم.

جناب abdollah1990 ما هنوز وارد امامت در قران نشدیم…باید مقدمات ان چیدیه شود…..شما مانند کودکی هستید که تازه به مدرسه رفته انتظار دارد فورا حساب و کتاب به او یاد دهند…..در حالی که ان کودک اول باید بتواند بخواند بنوسید و مراحلی را طی کند…..شما پله اول را نرفته پریدید به پله اخر…..جناب شما سوال کردید ما در حال جوابیم اما ما هم می پرسیم و با هم به جلو می رویم…..بنده سوال کردیم خلافت و امامت ابوبکر که طبق نظر اهل سنت از فروع دین و یا از اصول دین هست را از قران برای ما ثابت کن…….فکر کردید فقط شیعه قائل هست که امامت از اصول دین هست؟ در حالی که اهل سنت برای خلافت و امامت ابوبکر قائل به اینکه از اصول دین هست…در ضمن بنده در اخریهای شماره در همین پست اوردم که ابن تیمیه می گوید برای اثبات اصول دین می شود از سنت استفاده کرد. این لینیان فکری شما را بر هم ریخته و ماندد چه بگویید……ما برای اصول خود هم از قران و هم از سنت دلیل داریم. شما هم لطف کنید برای اثبات خلافت و امامت ابوبکر از قران دلیل بیاورید……..اینکه که اسمان ریسمان بافتن نمی خواهد………در ضمن کدوو مطلب بنده برای فریب بوده شما نمی توانید دلیل بیاورید ماندید چه کنید….بنده شما را در تله ی امامت و خلافت ابوکر گیر انداختم و نتوانسید با دلیل و برهان ان را ثابت کنید…معلوم است که امثال ما با دست پر وارد شدید و شما چون دلیل ندارید مجبور هستید شروع به تهمت پراکنی کنید
    جناب abdollah1990 نوشتید”اینکه گفته ای (جنابabdollah1990 اینکه می گویید ….نظر شخصی خودشان بود…..ایا این را در تمام موارد اجرا می کنید؟).پاسخ من : هر موضوعی که مخالف دین اسلام باشد از نظر ما باطل است .اینکه گفته ای (.چون از یک نفر و دو نفر نبود…از چند از علمای شما ذکر کردم.)

پاسخ من : اگر از ده نفر هم مطلبی را بیاوری که مخالف قران باشد و مبتنی بر آیات قران نباشدباطل است .”…..پاسخ ما: این ما چه کسانی هستند؟ کدام علماء هستند؟ ایا علمای شما ضد قرانی حرف زدند؟ یعنی ابن تیمیه ذهبی از بزرگان شما مخالف دین زدند؟…جناب اینجور نمی شود بحث نمی شود کرد. بنده از بزرگان شما دلیل اوئردم اما شما دلیل نیاوردید. جناب علمای شما تصریح کردید اصول را می شود از سنت گرفت. بنده که نممی توانم چوب نااگاهی شما را بخورم…جناب حداقل از کتب خود اطلاع حاصل کنید. بنده می گویم علمای شما چنین گفتند و شما می گویید قبول ندارم. به یکبار بگویید ما نظرات علمای خود را قبول نداریم.

آقاي ابن تيميه مي‌گويد: «يجب الرجوع في اصول الدين الي الكتاب و سنه كما بيّنته»؛ در باب اصول دين بايد به كتاب و سنت مراجعه كرد همان طوري كه اين را بيان كردم. (كتب و رسائل و فتاوي ابن تيميه في التفسير، ج16، ص 469)

اما جاي ديگر آقاي ابن تيميه، ما فقط از همين آقاي ابن تيميه مي‌آوريم وگرنه اگر بخواهيم از جاي ديگر از ديگر كتب بياريم كه الي ماشاءالله داريم. مجموع الفتاوي ج19، ص 160 دلالت كردن كتاب ـ نگفته كتاب خالي ـ بر اصول دين، كتاب و سنت بر اصول دين به مجرد إخبار نيست. «بل الكتاب و السنة دلا الخلق و هدياهم إلي الآيات و البراهين و الأدلة المبنية لأصول الدين» كتاب و سنت . اما ببينيم ديگر علماي اهل سنت هم از اين حرف‌ها زده‌اند؟ بله.

در قواطع الادلة آقاي سمعاني كه از معروف‌ترين اصوليون اهل سنت است اين‌چنين ميايد مطرح مي‌كند كه: «فصارت الاخبار اصلاً كبيراً في اصول الدين» روايات يك دليل مهم در باب اصول دين مي‌شود؛ يعني براي اثبات اصول دين يكي از مهم‌ترين ادله چي است؟ روايات هستند. اين كتاب قواطع الادلة آقاي سمعاني، ج1، ص 323…….اصل امامت در قران ثابت است و تعداد انها را سنت هم بیان کرده.بنابراین شمات به جای پاسخ دارید فرار می کنید

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (یک سوال بود و ان این بودامامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر از قران با آیات مرتبط با همان موضوع ثابت کن ……)

پاسخ من : خدا را شاکر و سپاسگذارم که این سوال من را نتوانستی پاسخ بدهی .

اینکه گفته ای (ما هم سوالی کردیم که اهل سنت قائل هستند منکر خلافت و امامت ابوبکر کافر است دلیل قرانی و روایی ان چیست؟)

پاسخ من : وقتی کسی مدعی موضوعی باشد باید ثابت کند .

من به صراحت گفتم ما اهل سنت منکر منصوص بودن الهی خلافت ابوبکر هستیم .

و همچنین به صراحت گفتم خلافـــــــــت خلفای راشدین منصوص الهی نیست و یک اصل از اصول دیــــــــــــــن نیست حتی از ارکان ایــــــــــــــمان هم نیست و حتی فروع دیــــــــــــــن هم نیــــــــــــــست خلافت سرپرستی و اداره امور افراد یک سرزمین می باشد که به روشهای مختلف هر زمانی با امکانات و روشها و ساز و کارهای ان زمان شخصی به خلافت می رسد.

اینکه گفته ای (ما هم در ادامه اوردیم و چندین شماره در همین پست نوشتیم که اولا اهل سنت قائل هستند که خلافت و امامت ابوبکر از اصول دین و عده ای قائل شدند از فروع دین است. )

چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

حتما با عقل ناقص خود و در نزد خود ثابت کرده ای !!!

شما مصداق خود گویم و خود خندم من آن مرد هنرمندم می باشد !

و اهل سنت نگفته اند که چهار اصل دینی داریم .

همه اهل سنت به سه اصل اعتقاد دارند توحید ، نبوت ومعاد.

چون پاسخ روشن و مستند از قران به اصل امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام ندارید دیگران را به دروغ متهم می کنید به چیزی (خلافت منصوص الهی) که قبول ندارند .

اینکه گفته ای (.مطلب بعدی این بود این اصول دین در نزد شیعه از اصول مذهب شیعه است )

پاسخ من : آیا واقعا این موضوع را قبول داری و به صراحت بگو که قبول دارم و در حضور خوانندگان با هم در این موضوع بحث کنیم .

و یک تاپیک جداگانه در این موضوع «امامت جزو اصول مذهب شیعه است» باز کن .

نوشته ای”اینکه گفته ای (جناب abdollah1990 نمی دانم خودت را به نادانی زدی یا فکر می کنی دیکگران مثل تو چنین اند.)پاسخ من : من خودم را به نادانی نزده ام و شما در طول صدها سال از نادانی یک عده پا منبری سوء استفاده کرده اید ، فکر می کنید که امروز هم می توانید از همان روش استفاده کنید .اما با توجه به اینکه اکثر مردم تحصیل کرده هستند و به تکنولوژی دسترسی دارند و شما فریب کاران را خوب شناخته اند دیگر این حنای شما رنگی ندارد .به لحاظ اینکه شما می خواهید با کتاب فتاوی یک فردی یک اصلی به دین اسلام اضافه کنی و من متوجه این موضوع هستم از شما به صراحت خواستم اول امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر از قران با آیات مرتبط با همان موضوع ثابت کن که برادریت ثابت شود بعد ادعای ارث کن .”………

بله مردم تحصیل کرده اند و می گویند دلیل قرانی و روایی خلافت ابوبکر که ان را از اصول دین می دانید چیست؟ جناب شما خود را به خواب زدید. مردم بهتر می توانند تشخیص دهند چه کسی دروغ می گوید. شما جرات اینکه رد کنید یا نقد کنید ندارید. و هی دارید ساز خودتان می زنید. شما هم بفرمایید دلیل خلافت و امامت ابوبکر از قران چیست وقتی علمای شما ان را از اصول دین و یا فروع دین می دانند…..شما قبول ندارید…نداشته باشید…مگر شما از علمای اعلام همچون ذهبی ابن تیمیه سبکی طبرزی و غیره هستید…اگر قرار باشد هر کس که هر حرفی به مذاقش خوش نیاید بگوید قبول ندارم بدون انکه دلیل بیاورد…….جناب خواهشا دلیل بیاوردی……..هنوز نیاوردید

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (و اینکه امامت از اصول مذهب شیعه است نه از اصول دین.)

پاسخ من : آیا واقعا این موضوع را قبول داری و به صراحت بگو که قبول دارم و در حضور خوانندگان با هم در این موضوع بحث کنیم .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (امامت از اصول مذهب مي‌باشد نه از اصول دين.)

جنابabdollah1990 اول باید مشخص کنیم که اصول دین را می شود از سنت گرفت که ثابت شد

دوم: شما هم خلافت و امامت تکرار می کنم امامت امامت امامت ابوبکر را طبق نظر اهل سنت که ان را از اصول دین و عده ای از فروع دین دانستند از قران بیاورید……..جناب هوز ماندید ….اول که گفتید خلافت نه از اصول دین اس و نه از فروع دین امام وقتی ثابت کردم که علمای شما از اصول دین و یا فروع دین دانستند جوابی نداشتید….

سوم: جناب حتما جواب این سوال را بده که امامت امامت ابوبکر را از قران برای ما با دلیل{دلیل شخصی شما مورد پذیرش نیست} ثابت فرمایییییید

abdollah1990
    کاربر
    خدا را شاکر و سپاسگذارم که نتوانستی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام را با آیات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنی .

و حالا طلبکارانه ما را متهم به چیزی می کنی که قبول نداریم و مثل بچه 2 ساله لجاجت به خرج می دهی !!

اینکه گفته ای (بله مردم تحصیل کرده اند و می گویند دلیل قرانی و روایی خلافت ابوبکر که ان را از اصول دین می دانید چیست؟)

پاسخ من : اهل سنت نگفته اند که چهار اصل دینی داریم .

همه اهل سنت به سه اصل اعتقاد دارند توحید ، نبوت ومعاد.

چون پاسخ روشن و مستند از قران به اصل امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام ندارید دیگران را به دروغ متهم می کنید به چیزی (خلافت منصوص الهی) که قبول ندارند .

جناب abdollah1990 با تمام احترامی که برای شما قائل هستم اما متاسفانه نمی توانید مطالب بنده را نقد علمی کنید و حداقل دلیل بیاورید. اینکه قبول نداریم …نظر شخصی شماست با دلیل از کتب خودتان بیاورید…..

اول:بنده ثابت کردم که امامت از اصول مذهب شیعه است…..

دوم: امامت را می شود از قران و سنت گرفت و این را ثابت کردیم

سوم: علمای اهل سنت قائل هستند که خلافت و امامت و امامت و امامت ابوبکر از اصول دین و عده ای گفتند از فروع دین هست. سوال کردیم دلیل قرانی بر اصولی و یا فروعی بودن امامت و خلافت ابوبکر بیان کنید. بنده نظرات علمای اهل سنت را به تفصیل بیان کردم اما جوابی نداشتید بدهید

چهارم: ما از بحث فرار نکردیم. ما به شبهات شما داریم جواب می دهیم. شما نوشتید علمای ما خلافت را نه از اصول دین و نه از فروع دین نمی دانند. اما بنده نظرات علمای اهل سنت اوردم که انها از اصول دین و یا فروع دین می دانند. اما شما ساز خودتان می زنید و حتی دلیلی بر رد نظرات ما نیاوردید. بنده ثابت کردم شما ثابت کن چنین نیست

پنجم: وقتی تمامی مطالب بالا برای شما حلاجی شد ان وقت می رویم سر بحث امامت که هم از قران و هم از سنت می شود ان را ثابت کرد

ششم: بنده در خلال پاسخ به سوالات شما…شما هم باید در خلال این گفتگوی دوستانه دلیل قرانی بر امامت ابوبکر که علمای شما تصریح کردند از فروع دین و یا اصول دین هست…برای ان دلیل قرانی بیاورید……..

هفتم: فقط می خواهم علمی و بدون اهانت جواب بدهید و نظرات شخصی خود را وارد نکنید که از نظر عقل سلیم مورد پذیرفتته نیست

هشتم: به سوالات بنده که جواب ندادی اما ان شاء الله بعد از این مقدمه چینی که مهم بود می رویم سر بحث اصلی. امیدورام در گفتگوی اینده مانند همین مطالب که زدم دوباره نظرات شخصی ننویسید

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 55)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.