Home › انجمن ها › خلفای راشدین › (ادعاى شیعه) علت اعتراض عمر به فرمایش پیامبر اکرم(ص) در اواخر عمر چه بود؟
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط anshgm در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2441شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2445
سلام
چی شد مگر نهج البلاغتون معتبرنرین کتابتان نیست حالا چی شد که نامه ضعیف از اب در امده من تاحالا چنین چیزی از علمای شما نشنیدم حالا میشه اسم چند عالم از علمای ما وخودتون بیارید که در باره ی این نامه چنین چیزی گفتن همراه با ادرس دقیق کتابشان که در ان چنین چیزی گفتن خودت می بری وخودت هم می دوزی این وکدام بی سواد بهت گفته من از علمای عصرتون دلیل می اورم که چنین چیزی نگفتن به عنوان مثال فتوای ناصر مکارم شیرازی در باره ی این نامه گفته تقیعه کرده تا معاویه را طوری قانع به بیعت بکند حالا من نمی دانم شما این را از کجا اوردید می توانی بروی توی سایتش از خودش هم بپرسی چون ایشان مرجع عالی قدرتون پس منتظر جوابم
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2455بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
جناب سجاد عزیز :
خیلی به خودت فشار نیار !!
اعتبار کتاب در نزد شیعه همانند اهل سنت و وهابیت نیست !!!
نهج البلاغه همچنان که از نامش معلوم است ، شامل سخنانی از امیرالمومنین علیه السلام است که به لحاظ بلاغت در سطح بالا بوده است و مرحوم سید رضی ( علیه الرحمه ) آنها را جمع کرده اند .
گذشته از اینکه همه سخنان امیرالمومنین علیه السلام در این کتاب نیامده است !!
نامه ای را هم که شما به ان استشهاد کرده اید دقیقا بر خلاف عقاید خود شما می باشد … ولی از آنجا که شما ( اهل سنت و وهابیت ) اصلا با اصول مناظره آشنا نیستید برای همین است که قصد این نامه را اصلا متوجه نمی شوبد !!
ایشان بر اساس قاعده ای که معاویه در صحت بیعت قبول داشت بیان کردند که تو هم باید بیعت با من را قبول کنی !!!!
حالا خیلی به خودتان فشار نیاورید زیرا باز هم متوجه نخواهید شد !!!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2457سلام
قرار نیست جناب همشهری جنابعالی واخوندهای دزدتان هر چرت وپرتی در مورد شرح حدیث بگویند ما هم بگوییم چشم قربان علی خودش هیچ وقت وهیچ کجا نفرمود من مخالف این حرف هستم قبلا شما گفتید چرا از کتب ما دلیل نمی اورید گفتم اولا کتب شما فاقد اعتبار ثانیا اوردن دلیل از کتب شما هیچ دردی را دوا نمی کند چون تا تقیه دارید این خرافات از شما دور نمی شود باز هم من وتمام اهل سنت پاسخی در مورد ان نگرفتیم اگر مردید ومی گویید بر حق هستید از همان سخنان علی دلیل بیاور نه از اخوندهای بی سروپایتان دلیل بیاور که علی گفته من این را صرفا بخاطر معاویه گفتم دلیل بیاورید دلیل دیگر بسته خودتان را کم به نفهمی بزنید خوب حرف علی هیچ ایه را چکار می کنید ها تا دلیل نیاوردید از سخنان خود امام علی برای هر ادعایتان دیگر اینجا چیزی ننویسید اگر برگشتی دلیل بیار وگرنه پشت سرت را هم نگاه نکن مثل اینکه شما می خواهید به روش امام ابوحنیفه در مقابل احادیثتان عمل کنیم اون وقت دیگر نمی توانید هر حرف بیهوده ای را بگویید اون از جناب بدلی که می گوید سندش صحیح نیست این هم از شما که می گویید بخاطر معاویه گفته به حرحال جواب خطبه وایه را با دلیل بیان می کنید وبس
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2470بی نامش آغاز نکنم
آقا سجاد! اولا بهتره احترام رو حفظ کنی. معلومه چه کسی بهش فشار اومده.
ثانیا حرفای من و همشهری هیچ اختلافی با هم نداره. یه وقت سند رو بررسی می کنن بدون توجه به محتوا، یه وقت هم محتوا رو بررسی می کنن بدون توجه به سند. برو یه سر به کتاب ضعیف جامع الصغیر سیوطی نوشته ی آلبانی بزن. اومده گفته این حدیث و اون حدیث ضعیفه، یعنی سندش ضعیفه. کاری به محتواش هم نداشته که شاید درست باشه. در عوض مناوی تو فیض القدیر اومده بدون توجه به سند، احادیث رو شرح کرده. فهمیدی پسر جون؟! برو یه ذره مطالعه کن بعد حرف بزن.
اما نامه ای که گفتی رو شعبی نقل کرده اونم به شکل مرسل. گرچه مجهول دیگری هم در سند نامه هست. اما اگر از سند بگذریم، مضمونش همونیه که آقای همشهری گفتن. افتاد حالا؟!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2522جناب همشري رافضی و دار و دار دسته اش و…..که از شنیدن این حقایق به انواع و اقسام فشارها و….مبتلا شده اید لطفا (با عرض ادب) به نزدیکترین مستراح عمومی مراجعه فرمایید و جواب شبهه تان را از نو بخوانید
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
بی نامش آغاز نکنم
آقا سجاد خودتو خسته نکن پسرم! میدونی راوی این نامه کیه؟ نه واقعا میدونی؟! نمی دونی خوب معلومه که نمی دونی. من بهت می گم. شعبی، همون دروغگوئی که برای تطهیر ابوبکر می گفت: ابوبکر بر جنازه ی حضرت زهرا نماز گزارد و چهار تکبیر گفت!!!
در حالی که شعبی سال 19 یا 20 هجری یعنی ده سال بعد شهادت حضرت متولد شده، و معلوم نیست این داستان رو از کجا ساخته!
با این که احادیث شعبی تو کتب ما زیاد نیست، ولی علمای رجال ما این بابا رو به شدت تضعیف کردن. بذار یه نکته ی جالب هم بگم. علمای رجال شما اهل سنت گفتن: شعبی اصلا چیزی از علی علیه السلام نشنیده! جالبه نه؟! حالا معلوم میشه این نامه رو در واقع کی نوشته!
برگردیم سر اصل بحث. جواب سوالی که پرسیده شده بده:
علت اعتراض عمر به فرمایش پیامبر اکرم(ص) در اواخر عمر چه بود؟