اگر الله مهربانترین مهربانان ( ارحم الراحمین ) است، پس شفاعت چه معنی دارد؟!!

سوال
آیا اهل سنت به شفاعت باور دارند؟ اگر بله ،پس این سوال را جواب دهید:
مگر غیر از این است که خداوند از هر مهربانی مهربانتر است و از هر درگذرنده ای درگذرنده تر ……و تواب نام اوست .آیا می توانیم تصور کنیم فرشته ای از فرشتگان خداوند بیش از خداوند ما را دوست داشته باشد و یا بنده ای از بندگان خداوند بیش از او دلسوز ما باشد ؟
پس تحت چه شرایطی است که خداوند در قرآن فرموده ما نیازمند شفاعت دیگران می شویم ؟آیا گناهی از ما سرزده که خداوند قصد مجازات ما را دارد و حال با شفاعت فرشتگان و یا پیامبر و امامان از مجازات ما صرفنظر می فرماید ؟یعنی آن بزرگواران در حق ما مهربانتر از خداوند هستند ؟؟؟
اگر من بنده گناهی مرتکب شده ام که بنابر عدل الهی سزاوار کیفر هستم ،اگر جای بخشوده شدن داشته باشم خود خداوند بنابر فضلی که دارد آنرا نصیب من نمی فرماید ؟آیا حتما باید شفاعتی صورت پذیرد تا فضل و بخشش الهی شامل حال من گردد؟چرا؟

پاسخ ما:
بله ما اهل سنت به شفاعت عقیده داریم، البته نه شفاعت شیعه که میرود سر قبر مرده ها عجز و لابه میکند
و از مرده میخواهد که پیش الله شفیع شود تا الله او را ببخشد! و شیعه مفهوم شفاعت را نمیداند ، سوال کننده نیز چون شیعه است پس برای همین دچار توهم شده و مفهوم شفاعت را درست متوجه نشده است. او گمان میکند که الله از یکی ناراضی است .شفیع میایید میگوید الله این را ببخش !با این طرز فکر ،مهربانان معمولی از مهربانترین مهربانان ( ارحم الراحمین صفت الله است ) مهربانتر میشوند و این محال است.
پس شفاعت چیست؟
شفاعت درجه ای است برای شفاعت کننده و بخاطر کارهای نیکش در دنیا حالا (در قیامت ) از الله پاداش میگیرد و الله به او میگوید فلانی را شفاعت کن یا از اهل خانه خود شفاعت کن، تا برتریت نمایان شود.
اگر الله نگویدو نخواهد او نمی تواند، این از قرآن ثابت است به این ترتیب شفاعت
یک درجه است برای تمایز برتری افراد بر یکدیگر در آخرت و ربطی به این ندارد که الله ارحم الراحمین نیست
آشکار است کسیکه به واسطه دیگری به بهشت برود درجه اش کمتر است
این هم آیه:
انظُرْ کَیْفَ فَضَّلْنَا بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَلَلآخِرَهُ أَکْبَرُ دَرَجَاتٍ وَأَکْبَرُ تَفْضِیلاً (الإسراء۲۱)
«ببین در دنیا چگونه بعضی را بر دیگران برتری دادیم، در آخرت درجات انسانها بر یکدیگر بزرگتر و بیشتر است»

پس زندگی آخرت نیز بر درجات استوار است. الله، صد درجه در بهشت ساخته که فاصله بین هر دو درجه مثل فاصله بین آسمان و زمین است
فردوس بالاترین و بهترین جای بهشت است همه بهشتیان ساکن فردوس نیستند ساکنان جاهای بهتر، امتیاز های بیشتری دارند و خوشحالترند البته چون اونجا حسد نیست کسی هم ناراحت نمیشود و عرض کردم شفاعت یک امتیاز و یک درجه است که الله به شفاعت کننده اعطا میکند مثل هزاران امتیاز دیگر
در این دادو ستد شفاعت شونده هیچگاره است و هیچ نقشی ندارد
مثلا شهید حق دارد ۷۰ نفر از بستگان خود را شفاعت کند البته اون ۷۰ نفر را هم الله تعیین میکند یعنی اصلآ الله قبل از این شفاعت ،بنده خاطی( شفاعت شونده ) را بخشیده بعد از آن اجازه شفاعت را بشفیع داده و بخشش را منوط به شفاعت او کرده برای نشان دادن برتری شفاعت کننده پس شفاعت کننده هم هیچ کاره است، و از خود اختیار و قدرت تصمیم گیری ندارد و هرچه است اراده ارحم الراحمین است که رحم خود را بر انسان بهتر با دادن امتیاز شفاعت نشان میدهد
و باز رحمت خود را به انسان کهتر ، با بخشیدن او و قرار دادنش در لیست شفاعت شوندگان نشان میدهد
پس شفاعت مفهومی غیر از آن دارد که امروز شیعه به آن معتقد است, شفاعت یک درجه است در بهشت، و سر رشته از اول تا آخر بدست الله است. و نادان است آنکسی که میرود مزاحم مرده ها میشود به این امید که شفیعی بیابد …
بلکه این توسل بمرده باعث میشود تا اسمش از لیست شفاعت الهی خط بخورد و نامش در لیست مشرکین نوشته شود و تا ابد الدهر در جهنم بماند ( العیاذ بالله )

 

مقاله پیشنهادی

هنگام اختلاف با پدر چگونه با وی صحبت کنم؟

سوال: در اسلام هنگامی که سوء تفاهمی میان پدر و پسر رخ می‌دهد چگونه می‌توان …