یک نفر لطفا جواب این سوال های من را بده، چقدر بپرسم.

Home انجمن ها گفتگوی ازاد یک نفر لطفا جواب این سوال های من را بده، چقدر بپرسم.

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  غزوه 2 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 33)
  • نویسنده

غزوه 2
    کاربر
    خوب اسم 12 نفر را که نیاوردی و نمیتوانی بیاری ولی چون بحث باید کامل بشه و بحث حالت جدل به خودش نگیره چون امامان ما از جدل نهی کردن بریم سراغ بحث شیعه…..بحث مقدماتی(چون شما اهل تشیع که امامت 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام منصوص الهی می دانید و بلافاصله پس از فوت پیامبر اسلام امام می شوند را باید از آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنید)چه کسی گفته اعتقادات خود را از قران باید بیاری و حدیث را کنار بگذاری ،فقط بحث را کش نده،فقط ایه قران و حدیث صریح. همان شیعه ای که اعتقاد داره امامت امر الهی میداند همان شیعه اعتقاد دارد اعتقاد خود را از قران و سنت می گیرد چرا به یکی استدلال میکنی و دیگری را رد؟؟؟اینکه می گویی باید از ایات قران بیاری را از خود قران و حدیث ثابت کن ببینم این نظر هوی هوس تو یا نظر قران.کی گفته تمام اعقاید باید صریح در قران باشد.فقط سفسطه نکن.نظر شخصی هم ننویس دلیل از قران یا حدیث یا نظر علما که مخالف نظر این دو نباشد.برای من لفظ اصول دین را و اینکه اصول دین را باید فقط از قران گرفت را از قران یا حدیث بیار.

غزوه 2
    کاربر
    اشنایی باگفتار حق:::1.بِالْبَیناتِ وَ الزُّبُرِ وَ أَنْزَلْنا إِلَیکَ الذِّکْرَ لِتُبَینَ لِلنَّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ یتَفَکَّرُون نحل 44 …2.وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنينَ وَ لا يَزيدُ الظَّالِمينَ إِلاَّ خَساراً» (الإسراء – 82 …3.« لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنينَ إِذْ بَعَثَ فيهِمْ رَسُولاً مِنْ أَنْفُسِهِمْ يَتْلُوا عَلَيْهِمْ آياتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتابَ وَ الْحِكْمَةَ وَ إِنْ كانُوا مِنْ قَبْلُ لَفي‏ ضَلالٍ مُبينٍ» (آل عمران – 164)…4.ما من أمر يختلف فيه اثنان الاّ و له اصل فى كتاب الله عزّ و جلّ، و لكن لا تبلغه عقول الرّجال. اصول کافی ج1 ص60…5.
    «انّی تارکٌ فیکم الثِّقلَین کتاب اللهِ و عترتی ما ان تمسّکتم بهما لن تضلّوا ابداً لن یفترقا حتّی یردا علیّ الحوض»

یوسف 2014
    کاربر
    سلام . غزوه 2 .

شرم وحیا برای یک انسان عاقل چیز خو بی است .

با جواب های مستند ومحققانه که برادر عبدالله 1990 به شما اخو ند های شیعه میدهد باید فرار میکر دید .

برادر عبدالله 1990 چهره واقعی شما را خوب عیان میکند .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 33)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.