یک نفر لطفا جواب این سوال های من را بده، چقدر بپرسم.

Home انجمن ها گفتگوی ازاد یک نفر لطفا جواب این سوال های من را بده، چقدر بپرسم.

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  غزوه 2 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 33)
  • نویسنده

غزوه 2
    کاربر
    کاربر عبدالله1990 بیا مردانگی به خرج بده بگو من معاویه را دوست دارم هر چقدر هم دلیل از جمله قتل حجر بن عدی ،سیر نشدن شکم، تبدیل خلافت به پادشاهی، گذاشتن یزید به خلافت، زیر عهدنامه زدن با امام حسن،غیره هم بیاری من قبول ندارم تا خیال خودت و من را راحت کنی. اگر این حرف را بزنی بهتر تا خودت را مضحکه خاص و عام کنی. خوب تو معاویه دوست داری عاشق هم عیب معشوق را نمیبینه.ببین به نسائی گفتن فضیلت درباره معاویه بنویس گفت من درباره کسی که خدا شکمش را هرگز سیر نکرد (به طعن)چه فضیلتی بگویم.به خاطر همین حرفش با کتک (فکر کنم زدن به بیضه هایش)از مسجد بیرون کردند. ببین این عالم اهل سنت شجاعت به خرج داد حتی کتک خورد ولی حرفش را زد. تو هم با خودت روراست باش.

غزوه 2
    کاربر
    کاربر رافضی بستگی داره از چه دیدگاهی نگاه کنی الان بین عبدالله 1990 و سیدنا عمر اختلاف، همانطور که بین علما جلیل القدر ملازاده و عقیل هاشمی اختلاف هست :))). احتمالا اگر خودشان تایید کنند برطبق دیدگاه عبدالله 1990 قران شوخی کرده و برطبق دیدگاه سیدنا عمر جهنمی ها هم فضیلت دارند.:)))

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .
    اینکه گفته ای (. حضرت دوباره او را فرستاد. باز هم ابن عباس دید که او مشغول خوردن است. تا سه مرتبه این رفت و آمد رخ داد. بالاخره پیامبر اکرم فرمودند: خدا هرگز شکمش را سیر نکند)
    پاسخ من : در این حدیث پیامبر نگفته است که معاویه از دین خارج شده است یا کافر می باشد .
    و همین طوری که امروز خیلی از بزرگان در بعضی مواقع با دوستان خود شوخی کرده و می گویند خانه تو خراب شود و یا اینکه می گویند بخور تا بترکی !

اینکه گفته ای (.جابر بن سمره می گوید:من و پدرم وارد شدیم بر پیامبر خداص،و شنیدم از پیامبرص که می فرمود:این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.سپس پیامبرص یک چیزی گفت که من نشنیدم،از پدرم پرسیدم که پیامبرص چه فرمود؟گفت:همه آن دوازده نفر،از قریش هستند.)

پاسخ من : 1- از متن خود حدیث معلوم است که پیامبر نگفته اند بلافاصله بعد از مرگ من 12 نفر خلیفه می شوند .

2- همانطوری که خود شما حدیث را ترجمه کرده ای و در متنش آمده « این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.»

با توجه به این موضوع 5 خلیفه راشدین ابوبکر و عمر و عثمان و علی و حسن رضی الله عنهم اجمعین خلافت کرده اند و به نام خلفای راشدین مورد اتفاق اهل سنت می باشند .

و چون دین اسلام ادامه دارد و خداوند هم فرموده است که این دین بر بقیه ادیان غلبه می کند و پیروز می شود و فقط خداوند میداند که چند هزار سال آینده ، که من و شما نیستیم خلفایی خواهند آمد که بر منهج رسول الله و خلفای راشدین خلافت خواهند کرد .

و چون ما از آینده خبر نداریم دلیل بر این نمی شود که خلفای راستینی در آینده حکومت نکنند .

3- و عده اندکی که فکر می کردند اسلام به اندازه عمر آنها دوام دارد آمده اند ، به زعم خود گفته اند که 12 خلیفه آمده اند و تمام شده اند .

4- و معنی سخن پیامبر این می شود که پس از اتمام خلافت 12 خلیفه امر اسلام از بین می رود .

آیا پس از فوت آن افرادی که به زعم خود 12 خلیفه را معرفی کرده اند ، در طول این هزار سال دین اسلام پا بر جا نبوده است و مردم مسلمان نبوده اند و به دین اسلام و قران عمل نمی کرده اند ؟؟!!!

و آیا امروز هیچ مسلمانی در دنیا وجود ندارد و دین اسلام از بین رفته است ؟؟!!

در حالی که فقط خداوند می داند که چند هزار سال دیگر دین اسلام پایدار می ماند و خود پیامبر هم به صراحت گفته است « این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.»

حال شما اهل تشیع که امامت 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام منصوص الهی می دانید و بلافاصله پس از فوت پیامبر اسلام امام می شوند را باید از آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنید .

abdollah1990
    کاربر

با سلام .

اولا شما فرق بین مطلب و لینک را هنوز نمی دانی !!

و من در آن لینک ها پاسخ کسانی که برای اثبات امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر به فرموده پیامبر که 12 خلیفه از قریش هستند استناد می کردند ، را داده ام .

و گفتم : در این روایت پیامبر گفته اند 12 نفر از قریش هستند و شامل تمام قوم قریش می شود از جمله بنی عباس و …

و نگفته اند از بنی هاشم .

اینکه در سوال اولیه گفته ای (.جابر بن سمره می گوید:من و پدرم وارد شدیم بر پیامبر خداص،و شنیدم از پیامبرص که می فرمود:این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.سپس پیامبرص یک چیزی گفت که من نشنیدم،از پدرم پرسیدم که پیامبرص چه فرمود؟گفت:همه آن دوازده نفر،از قریش هستند.)

پاسخ من : 1- از متن خود حدیث معلوم است که پیامبر نگفته اند بلافاصله بعد از مرگ من 12 نفر خلیفه می شوند .

2- همانطوری که خود شما حدیث را ترجمه کرده ای و در متنش آمده « این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.»

با توجه به این موضوع 5 خلیفه راشدین ابوبکر و عمر و عثمان و علی و حسن رضی الله عنهم اجمعین خلافت کرده اند و به نام خلفای راشدین مورد اتفاق اهل سنت می باشند .

و چون دین اسلام ادامه دارد و خداوند هم فرموده است که این دین بر بقیه ادیان غلبه می کند و پیروز می شود و فقط خداوند میداند که چند هزار سال آینده ، که من و شما نیستیم خلفایی خواهند آمد که بر منهج رسول الله و خلفای راشدین خلافت خواهند کرد .

و چون ما از آینده خبر نداریم دلیل بر این نمی شود که خلفای راستینی در آینده حکومت نکنند .

3- و عده اندکی که فکر می کردند اسلام به اندازه عمر آنها دوام دارد آمده اند ، به زعم خود گفته اند که 12 خلیفه آمده اند و تمام شده اند .

4- و معنی سخن پیامبر این می شود که پس از اتمام خلافت 12 خلیفه امر اسلام از بین می رود .

آیا پس از فوت آن افرادی که به زعم خود 12 خلیفه را معرفی کرده اند ، در طول این هزار سال دین اسلام پا بر جا نبوده است و مردم مسلمان نبوده اند و به دین اسلام و قران عمل نمی کرده اند ؟؟!!!

در حالی که فقط خداوند می داند که چند هزار سال دیگر دین اسلام پایدار می ماند و خود پیامبر هم به صراحت گفته است « این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.»

حال شما اهل تشیع که امامت 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام منصوص الهی می دانید و بلافاصله پس از فوت پیامبر اسلام امام می شوند را باید از آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنید .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (برطبق دیدگاه عبدالله 1990 قران شوخی کرده و برطبق دیدگاه سیدنا عمر جهنمی ها هم فضیلت دارند.)

پاسخ من : آدم فریب کار و دغل باز چرا از قول من به دروغ نقل می کنی ؟؟

و دیدگاه علمای رافضی را به من نسبت می دهی .

خود شما که معتقد به قران نیستید دیگران را متهم می کنید .

کافر همه را به کیش خویش پندارد .

و چون شما علمای شیعه نمی توانید به سوالات قرانی من و به مطالبی که در این سایت می گذارم پاسخ بدهید مجبور شده اید مثل دیگر علمای خود نسبت های دروغ به من بدهید .

کور خوانده ای !!

شما نمیتوانید با دروغ و تهمت گفته های من را تحت الشعاع قرار بدهید و به تمسخر بگیرید .

و همین موضوع نشان دهنده درماندگی و بیچارگی شما می باشد .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (و در اىن دعا اشاره واضح است بر اهل دوزخ بودن معاوىه)

پاسخ من : در این حدیث پیامبر نگفته است که معاویه از دین خارج شده است یا کافر می باشد .
    و همین طوری که امروز خیلی از بزرگان در بعضی مواقع با دوستان خود شوخی کرده و می گویند خانه تو خراب شود و یا اینکه می گویند بخور تا بترکی !

و آیاتی «لَّيْسَ لَهُمْ طَعَامٌ إِلَّا مِن ضَرِ‌يعٍ ﴿٦ لَّا يُسْمِنُ وَلَا يُغْنِي مِن جُوعٍ ﴿٧» (6و 7 سوره غاشیه) که گذاشته ای و خداوند به صراحت احوال جهنمیان در جهنم را بیان کرده است چه ربطی به این موضوع دارد ؟؟

آیا با استدلال شما تمام جهنمیان از گرسنگان این جهان می باشند ؟؟

آیا ثروتمندان جهان و کسانی که همیشه شکمشان سیر است به جهنم نمی روند ؟؟!!!

عقل و شعور هم چیز خوبی است !!

تعصب و جهل و نادانی شما از همین مطالب شما کاملا هویدا می باشد .

و خود خوانندگان قضاوت می کنند .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (کاربر عبدالله1990 بیا مردانگی به خرج بده بگو من معاویه را دوست دارم)

پاسخ من : 1- ما اهل سنت عقیده دینی خود را از قران و احادیث صحیح پیامبر که مخالف قران نباشد می گیریم .

و ما هیچ وقت افراد را عین دین و عقیده خود قرار نمی دهیم .

2- ما اهل سنت چون به قران اعتقاد کاملی داریم و خداوند هم فرموده است (تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ ﴿ بقره١٤١ و همچنین فرموده است (وَمَا اخْتَلَفْتُمْ فِيهِ مِن شَيْءٍ فَحُكْمُهُ إِلَى اللَّـهِ ۚ ذَٰلِكُمُ اللَّـهُ رَ‌بِّي عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ)

هیچ وقت در مورد دین و عقیده دینی کسانی که ندیده ایم و با آنها زندگی نکرده ایم داوری نمی کنیم .

اینکه گفته ای (تبدیل خلافت به پادشاهی، گذاشتن یزید به خلافت، زیر عهدنامه زدن با امام حسن،)

پاسخ من : علمای شما که معتقد به علم غیب امامان می باشند پس چرا وقتی امام حسن که دارای علم غیب بودند و همه اینها را می دانستند ، با چنین فردی صلح و بیعت کردند و زمام امور مسلمین را به چنین فردی واگذار کردند ؟؟؟

اینکه گفته ای (.به خاطر همین حرفش با کتک (فکر کنم زدن به بیضه هایش)از مسجد بیرون کردند.)

پاسخ من : از همین که فکر خود را عیان کرده ای معلوم می شود که فکر شما همیشه در شلوار دیگران است و از زیر شکم به بالا به عقل و فکر شما نمی رسد .

خداوند را شاکر و سپاسگذارم که اندازه فکر خود را به صراحت عیان کردی !!

مبارکتان باشد !!!

و ان شا الله در مباحثه های روزهای آینده از شما سوال خواهم کرد که فکر شما از داخل شلوار و بیضه های دیگران بیرون آمده یا نه ؟؟!!

و تا پاسخ صریح ندهی که بیرون آمده یا نه دست بردار نخواهم بود .

غزوه 2
    کاربر
    ((آدم فریب کار و دغل باز چرا از قول من به دروغ نقل می کنی ؟؟)) قبلا هم به این نتیجه رسیدم بودم که مطالب را سر سری میخونی،فقط میخوای با مغلطه نکن و ما اهل سنت عقیده خود را از قران و حدیثی که مخالف قران نباشد میگیریم قضیه را ماست مالی کنی بره. جمله را این دفعه دقیق بخوانی میبینی که من نوشتم احتمالا اگر خودشان{خودشان بر میگرده به عبدالله1990و سیدنا عمر}تایید کنند……..(کافر همه را به کیش خویش پندارد)(کور خوانده ای)(دغل باز)مطالب من را دقیق نمیخوانی یا متوجه نمیشوی ولی به خدا بالای صفحه نوشته سایت اسلام تکس نه چاله میدان،اگر اینجا چاله میدان مطلع کن چون من میخواهم بحث علمی کنم نه بی احترامی.

غزوه 2
    کاربر
    (5 خلیفه راشدین ابوبکر و عمر و عثمان و علی و حسن رضی الله عنهم اجمعین خلافت کرده اند و به نام خلفای راشدین مورد اتفاق اهل سنت می باشند .)تو هر مطلبی حتی اگر ارتباطی نداشته باشد می گویی ما اهل سنت عقیده خود را از قران و حدیثی که مخالف قران نباشد میگیریم. ایه که طبیعتا نیست حدیث هم نمیتنی بیاری مثلا از ابن عباسی یا علی یا زید.اینکه اهل سنت عقیده دارند این 5 نفر خلیفه هستند که نشد دلیل، خوب من هم میگویم شیعه اجماع دارند 12 امام معصومشان همان خلفا هستند{حالا نمیخواد 100 خط مطلب رنگ وارنگ بنویسی که اعتقاد شیعه غلطه، دارم مثال میزنم بفهمی}شما از شیعه می پذیری؟؟؟حالا شما دیگه حیا کردی اسم بقیه را نیاوردی در حالی که خیلی از علما شما تا عمر بن عبدالعزیز را این خلفا میدانند و حتی امام حسن را جای نمیدند.اقای عبدالله1990 نام 12نفر با دلیل،نه نام 5 نفر بدون دلیل.اینکه ممکن بقیه زمان های دیگه بیان که نشد دلیل.این دفعه مراجعه کن به جمله همیشگیت قران و حدیث معتبر.

غزوه 2
    کاربر
    2457. إني تارك فيكم خليفتين : كتاب الله حبل ممدود ما بين السماء و الأرض و عترتي أهل بيتي و إنهما لن يتفرقا حتى يردا علي الحوض
    ( حم طب ) عن زيد بن ثابت .
    ( صحيح )
    ألباني، محمد ناصر الدين (متوفاى1420هـ)، صحيح جامع الصغير وزيادته، ج1، ص482، ح2457، ناشر: المكتب الإسلامي .
    على بن أبى بكر هيثمى نيز در دو جا از كتاب خود سند اين روايت را تصحيح كرده است……این حدیث که اتفاقا البانی تصیحیح کرده پیامبر نشانه های دیگری هم از خلفا داده…..میبینی من حدیث صحیح میارم نمیگم مثلا بقال سر کوچ ما همچین اعتقادی داره.

غزوه 2
    کاربر
    (( از همین که فکر خود را عیان کرده ای معلوم می شود که فکر شما همیشه در شلوار دیگران است و از زیر شکم به بالا به عقل و فکر شما نمی رسد .
    خداوند را شاکر و سپاسگذارم که اندازه فکر خود را به صراحت عیان کردی !!
    مبارکتان باشد !!!
    و ان شا الله در مباحثه های روزهای آینده از شما سوال خواهم کرد که فکر شما از داخل شلوار و بیضه های دیگران بیرون آمده یا نه ؟؟!!
    و تا پاسخ صریح ندهی که بیرون آمده یا نه دست بردار نخواهم بود)))من یک قضیه تاریخی بیان کردم چه ربطی داره به فکر داخل شلوار؟؟؟یعنی ذهبی هم که این قضیه را نقل کرده فکر داخل شلوار داشته؟؟؟ سایت balatarin هم که برای کفار و به پیامبر جسارت میکند هم مینویسه پیامبر فکر زیر شکمی داشته چون درباره زنا و حیض و نفاس صحبت کرده،چقدر حرف های شما شبیه همه.ادرس سایت balatarin.com….یک سوال میکنم امیدوارم ناراحت نشی ،میشه بگی تصحیلات شما چقدره؟؟ اخه یک مطالبی مینوسی حتی بچه 5 ساله هم از این حرف ها نمیزنه؟؟خوب شما روایت میکنید مردی نزد عایشه بود و ملتحم شد و عایشه به او پاک کردن لباس را یاد داده یعنی مسلم فکر زیر شکمی داشته؟؟؟

غزوه 2
    کاربر
    (علمای شما که معتقد به علم غیب امامان می باشند پس چرا وقتی امام حسن که دارای علم غیب بودند و همه اینها را می دانستند…) به همان دلیلی که خدایی که علم غیب داره و باران میفرسته پالایشگاه نمیسازه!!! یا پیامبر پالایشگاه نساخت .یادش به خیر هر وقت از علم غیب حرف میزنی یاد این حرف می افتم و کلی میخندم

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (.اینکه اهل سنت عقیده دارند این 5 نفر خلیفه هستند که نشد دلیل،)
    پاسخ من : شما در سوال اولیه خود به صراحت به یک حدیث استناد کردی و ترجمه آن را گذاشتی (.جابر بن سمره می گوید:من و پدرم وارد شدیم بر پیامبر خداص،و شنیدم از پیامبرص که می فرمود:این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.سپس پیامبرص یک چیزی گفت که من نشنیدم،از پدرم پرسیدم که پیامبرص چه فرمود؟گفت:همه آن دوازده نفر،از قریش هستند.)

و من پاسخ دادم : 1- از متن خود حدیث معلوم است که پیامبر نگفته اند بلافاصله بعد از مرگ من 12 نفر خلیفه می شوند .

اینکه گفته ای (خوب من هم میگویم شیعه اجماع دارند 12 امام معصومشان همان خلفا هستند …..دارم مثال میزنم بفهمی)

پاسخ من : چون شما اهل تشیع که امامت 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام منصوص الهی می دانید و بلافاصله پس از فوت پیامبر اسلام امام می شوند را باید از آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنید

و ما اهل سنت معتقد به منصوص بودن الهی 12 خلیفه بلافاصله بعد از فوت پیامبر اسلام نمی باشیم .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه حدیث (2457. إني تارك فيكم خليفتين :) را که به سوال اولیه هیچ ربطی ندارد گذاشته ای نشان دهنده این است که پاسخ سوال اولیه را داده ام و شما برای به انحراف کشاندن بحث اصلی می خواهی موضوع را عوض کنی .

حواسم جمع است .

کور خوانده ای !

و اگر می خواهی در مورد این حدیث جدید که گذاشته ای بحث کنی یک تاپیک جداگانه باز کن تا پاسخ شما را بدهم و خداوند را سپاسگذارم که شما ها در این سایت حضور دارید و این نوع احادیث را می گذارید و من پاسخ می دهم و دیگر کاربران و خوانندگان قضاوت می کنند .

عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد .

منتظر شبهه افکنی های جدید شما در تاپیک های جداگانه می باشم .

غزوه 2
    کاربر
    ((اینکه حدیث (2457. إني تارك فيكم خليفتين 🙂 را که به سوال اولیه هیچ ربطی ندارد گذاشته ای نشان دهنده این است که پاسخ سوال اولیه را داده ام و شما برای به انحراف کشاندن بحث اصلی می خواهی موضوع را عوض کنی .
    حواسم جمع است .
    کور خوانده ای !))چرا به بحث ربط نداره؟؟دلیل شما چیه؟؟؟اگر شما جواب داشتی به جای بی احترامی جواب می دادی.اصلا فرض کن ربطی نداره مگر قران خدا غلط میشه جواب بدی.تو جواب دادن ماندی،نمیتونی جواب بدی بگو جواب ندارم. چرا بهانه میاری. چیه البانی تصحیح کرده نمیتونی مثل همیشه بگی ضعیفه .شماها که هر روز مییگید ما کمر شیعه را شکستیم،خوب اگر مردی بیا اینجا هم کمر ما بشکون.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 33)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.