Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › یک نفر لطفا جواب این سوال های من را بده، چقدر بپرسم.
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط غزوه 2 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1960این دو حدیث را برای من توضیح دهید.1.مسلم در صحیح از سخنان پیامبر بزرگ اسلام صلی الله علیه واله درباره معاویه، چنین آورده است: روزی پیامبر اکرم ابن عباس را به دنبال او(معاویه) فرستاد تا بیاید و برایش بنویسد. ابن عباس او را یافت که غذا می خورد. بازگشت و به پیامبر خبر داد. حضرت دوباره او را فرستاد. باز هم ابن عباس دید که او مشغول خوردن است. تا سه مرتبه این رفت و آمد رخ داد. بالاخره پیامبر اکرم فرمودند: خدا هرگز شکمش را سیر نکند!صحیح مسلم ج4ص187 ح2604 دار کتب العلمیه بیروت…….2.جابر بن سمره می گوید:من و پدرم وارد شدیم بر پیامبر خداص،و شنیدم از پیامبرص که می فرمود:این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.سپس پیامبرص یک چیزی گفت که من نشنیدم،از پدرم پرسیدم که پیامبرص چه فرمود؟گفت:همه آن دوازده نفر،از قریش هستند.
صحیح مسلم ج9ص333 از مکتبه شامله…….ایا اهل سنت صریح نام این 12 نفر را اوردند،اگر حدیثی از پیامبر یا صحابه باشد بهتر…. با تشکر.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10660شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11610نوشته اید:این دو حدیث را برای من توضیح دهید.1.مسلم در صحیح از سخنان پیامبر بزرگ اسلام صلی الله علیه واله درباره معاویه، چنین آورده است: روزی پیامبر اکرم ابن عباس را به دنبال او(معاویه) فرستاد تا بیاید و برایش بنویسد. ابن عباس او را یافت که غذا می خورد. بازگشت و به پیامبر خبر داد. حضرت دوباره او را فرستاد. باز هم ابن عباس دید که او مشغول خوردن است. تا سه مرتبه این رفت و آمد رخ داد. بالاخره پیامبر اکرم فرمودند: خدا هرگز شکمش را سیر نکند!صحیح مسلم ج4ص187 ح2604 دار کتب العلمیه بیروت.پاسخ:دوستان در تالار کلمه جوابتان را داده اند
http://www.kalemeh.tv/forum/showthread.php?pid=529نوشته اید:.جابر بن سمره می گوید:من و پدرم وارد شدیم بر پیامبر خداص،و شنیدم از پیامبرص که می فرمود:این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.سپس پیامبرص یک چیزی گفت که من نشنیدم،از پدرم پرسیدم که پیامبرص چه فرمود؟گفت:همه آن دوازده نفر،از قریش هستند.
صحیح مسلم ج9ص333 از مکتبه شامله…….ایا اهل سنت صریح نام این 12 نفر را اوردند،اگر حدیثی از پیامبر یا صحابه باشد بهتر….شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #116121.امام صادق فرمودند از شکم پری و پر خوری پرهیز کنید کجا گفتند سه بار از دستور پیامبر تخلف کنید بعد پیامبر نفرین کند. اخه شصت پا به شقیقه چه ربطی داره!!!….ودعاه يوما وهو يأكل فأبطأ فقال : لا أشبع الله بطنه . فكان يقول : لحقتني دعوة رسول الله صلى الله عليه وسلم . وكان يأكل في اليوم سبع أكلات وأكثر وأقل .
فتوح البلدان – البلاذري – ج 3 ص 582 ، تحقيق : نشر وإلحاق وفهرسة : الدكتور صلاح الدين المنجد، نشر : مكتبة النهضة المصرية – القاهرة.
!…وقد كان معاوية معدودا من الأكلة .
سير أعلام النبلاء ج 3 ص 124.
معاويه جزو كساني شمرده شده است كه بسيار پرخور بودند !……شكم معاويه آنقدر بزرگ شد كه تغيير شكل داد و ديگر نميتوانست ايستاده سخنراني كند! به همين سبب او اولين كسي بود كه در اسلام نشسته سخنراني كرد.سبل الهدى والرشاد في سيرة خير العباد ج 10 ص 215 ، اسم المؤلف: محمد بن يوسف الصالحي الشامي الوفاة: 942هـ…..ابن كثير نيز گفته است :
فقال في الثانية : لا أشبع الله بطنه ، قال : فما شبع بعدها ، قلت : وقد كان معاوية رضي الله عنه لا يشبع بعدها ، ووافقته هذه الدعوة في أيام إمارته ، فيقال : إنه كان يأكل في اليوم سبع مرات طعاما بلحم ، وكان يقول : والله لا أشبع وإنما أعيى.
البداية والنهاية ، ج 6 ص 189.
پيامبر (صلى الله عليه وآله) در دومين بار فرمودند : خدا شكم او را سير نكند ! به همين سبب ديگر سير نشد !
واين نفرين حتي در زمان خلافت نيز همراه او بود ؛ به همين سبب گفته شده است كه او روزي هفت بار غذاي پخته شده از گوشت ميخورد و ميگفت : قسم به خدا سير نشدم ؛ ولي خسته شدم(((تعصب تا کی و کجا، اخه این دعا خیر یا نفرین؟؟؟)))2.در مطلب شبکه کلمه نامی از این 12 نفر نیامده!!!از نظر اهل سنت این 12 نفر چه کسانی هستند و به چه علت ،حدیث پیامبر یا صحابه باشد بهتر.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11622با سلام .اینکه گفته ای (. حضرت دوباره او را فرستاد. باز هم ابن عباس دید که او مشغول خوردن است. تا سه مرتبه این رفت و آمد رخ داد. بالاخره پیامبر اکرم فرمودند: خدا هرگز شکمش را سیر نکند)
پاسخ من : در این حدیث پیامبر نگفته است که معاویه از دین خارج شده است یا کافر می باشد .
و همین طوری که امروز خیلی از بزرگان در بعضی مواقع با دوستان خود شوخی کرده و می گویند خانه تو خراب شود و یا اینکه می گویند بخور تا بترکی !
اینکه گفته ای (یامبرص که می فرمود:این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.سپس پیامبرص یک چیزی گفت که من نشنیدم،از پدرم پرسیدم که پیامبرص چه فرمود؟گفت:همه آن دوازده نفر،از قریش هستند.)
پاسخ من : 1- شما که امامت 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام منصوص الهی می دانید باید از آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنید .
2- در این روایت پیامبر گفته اند 12 نفر از قریش هستند و شامل تمام قوم قریش می شود از جمله بنی عباس و …
و نگفته اند از بنی هاشم .
3- آیا امام تقی یا امام نقی بر مسلمین خلافت کرده اند ؟؟!!
عجب !!! عجب !!! ای ملا رجب !!!
و چندین بار این موضوع پاسخ داده شده است این هم لینک های آن :
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2278
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2315
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2336
و از خوانندگان محترم می خواهم که حتما و حتما و حتما به آن لینک ها مراجعه کنند تا ببینند که چطوری عقیده شیعه باطل می باشد .
و برای چندمین بار خواهشمندم با این شبهات آبکی باعث بطلان بیشتر مذهب شیعه نشوید .
و به دست خود باطل بودن عقیده خود را عیان نکنید .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11641(و همین طوری که امروز خیلی از بزرگان در بعضی مواقع با دوستان خود شوخی کرده و می گویند خانه تو خراب شود و یا اینکه می گویند بخور تا بترکی !)اقای عبدالله 1990 شما یک هماهنگی با کاربر سیدنا عمر داشته باش البته زیاد حرف های ایشون را رد نکن چون طرفدار داعش و من شما خوب داعشی ها را میشناسیم.ایشان اعتقاد دارند این فضیلت برای معاویه شما میگی شوخی بوده.اما جواب شما این من و شما هستیم که اینگونه سخن می گویم نه پیامبر…وَمَا يَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى سوره نجم 3….وَإِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيمٍ
سوره قلم آيه 4……از عبد الله بن عمر روايت شده است كه من هرآنچه از رسول خدا (صلى الله عليه وآله) ميشنيدم ، مينوشتم ، و ميخواستم آن را حفظ كنم ، تا اينكه قريش من را بازداشته و گفتند : هرچيزي را كه از رسول خدا (صلى الله عليه وآله) ميشنوي مينويسي ؟ رسول خدا (صلى الله عليه وآله) انساني است كه در رضا و غضب سخن ميگويد !
به همين سبب من نيز از نوشتن دست برداشته و اين مطلب را به حضرت گفتم .
حضرت فرمودند : بنويس كه قسم به خدا جز حق از اين بيرون نميآيد و با دست خويش به دهانشان اشاره فرمودند .
اين روايت را الباني در السلسلة الصحيحة ش 1532 صحيح ميداند ………از ابوامامه روايت شده است كه از رسول خدا (صلى الله عليه وآله) شنيدم كه فرمودند : با شفاعت يكي از مردان امت من ، كه پيامبر هم نيست ، گروهي مانند دو قبيله ربيعه و مضر وارد بهشت خواهند شد !
شخصي گفت : اي رسول خدا ! ميداني ربيعه و مضر چيست ؟!
حضرت فرمودند : من تنها سخناني را بر زبان ميآورم كه (از غيب) بر زبان من انداخته شود !
اين روايت را الباني در صحيح الترغيب والترهيب ، و صحيح و ضعيف جامع صغير تصحيح كرده است …..اگر پناه بر خدا حرف پیامبر شوخی بود پس چرا او از غذا خوردن خسته میشده ولی سیر نمیشده؟؟؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11643( آیا امام تقی یا امام نقی بر مسلمین خلافت کرده اند ؟؟!!
عجب !!! عجب !!! ای ملا رجب !!!
و چندین بار این موضوع پاسخ داده شده است این هم لینک های آن :
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2278
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2315
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2336) اقای عبدالله 1990 ولید بن عقبه صحابی جلیل قدر رضی الله عنه!!!شراب خوردن نماز 2 رکعتی 4 رکعت خواندن گفتن حال خوشی دارم بیشتر هم میتونم بخوانم شما شراب نخورده حال خوشی داری.من کجا بحث امام تقی (ع) را کردم خودم خبر ندارم من پرسیدم این 12 نفر از نظر اهل سنت چه کسانی هستند.شما سه تا مطلب گذاشتی در مجموع بیشتر از 130 پاسخ داره،خوب شما این همه مطلب رنگ وارنگ مینویسی خوب اسم این 12 نفر و دلیلش را هم مینوشتی.حدیث باشد بهتر. بنده خدا من 130 پاسخ را بخوانم برای اسم 12 نفر ،ان هم نمیدونم واقعا اسم ها ودلیل تو این پاسخ هست یا نه.من یک نگاه گذری کردم که نبود درباره خط عبری مطلب بود ولی من اسمی از 12 خلیفه ندیدم….اگر سوالی درباره 12 خلیفه شیعه داری بعد از تمام شدن مطلب درباره عقیده اهل سنت ان را هم بحث میکنیم.به قول اذری ها گاماس گاماس.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11671با سلام .اینکه گفته ای (اقای عبدالله 1990 شما یک هماهنگی با کاربر سیدنا عمر داشته باش البته زیاد حرف های ایشون را رد نکن)
پاسخ من : شما وقتی نمی توانی جواب من را بدهی چرا متوسل به طرح موضوعی می شوی که هیچ ربطی به من ندارد .
اینکه گفته ای (.اما جواب شما این من و شما هستیم که اینگونه سخن می گویم نه پیامبر…وَمَا يَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى سوره نجم 3)
پاسخ من : اولا : در کجای این ایه گفته است که هرچه در قران ریشه نداشته باشد هم وحی الهی می باشد ؟؟؟!!!
دوما : اگر پیامبر رفته باشد به درب یک مغازه ای و قیمت یک من خرما را سوال کرده باشد وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟؟!!!
و اگر پیامبر گفته لباس من کثیف شده بشویید وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟؟!!
اگر پیامبر گفت فلان غذا شور است و این غذا بی نمک است وحی است ؟؟؟
و یا اینکه گفت من امروز عرق کرده ام وحی الهی است ؟؟
اگر پیامبر گفته امروز فلان غذا را درست کنید ایا وحی الهی بوده ایا عین قران بوده ؟؟!!!!!
و پیامبر که برای افرادی استغفار کرد پس چرا خداوند گفت اگر 70 بار استغفار کنی فایده ای ندارد ؟؟؟
و پیامبر طبق ایه ی اول سوره ی تحریم که حلال خدا را بر خود حرام کرد مگر عین قران بوده ؟؟
و این مسائل را یک بچه ی دبستانی هم می فهمد ولی شما چرا نمی فهمید ؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11672اینکه گفته ای (من کجا بحث امام تقی (ع) را کردم خودم خبر ندارم من پرسیدم این 12 نفر از نظر اهل سنت چه کسانی هستند.)پاسخ من : چرا فریب کاری می کنی ؟؟
خود شما در تاریخ 12/8/93 به صراحت گفتی (یامبرص که می فرمود:این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.سپس پیامبرص یک چیزی گفت که من نشنیدم،از پدرم پرسیدم که پیامبرص چه فرمود؟گفت:همه آن دوازده نفر،از قریش هستند.)
و من پاسخ شما را دادم : 1- شما که امامت 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام منصوص الهی می دانید باید از آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنید .
2- در این روایت پیامبر گفته اند 12 نفر از قریش هستند و شامل تمام قوم قریش می شود از جمله بنی عباس و …
و نگفته اند از بنی هاشم .
3- آیا امام تقی یا امام نقی بر مسلمین خلافت کرده اند ؟؟!!
اینکه گفته ای (.شما سه تا مطلب گذاشتی در مجموع بیشتر از 130 پاسخ داره،خوب شما این همه مطلب رنگ وارنگ مینویسی خوب اسم این 12 نفر و دلیلش را هم مینوشتی.)
پاسخ من : 1- سه تا سوال و مطلب من در همین پست موجود است و کجا 130 پاسخ دارد ؟؟!!
2- اگر راست می گویی در حضور خوانندگان همین سه مطلب از شماره یک تا سه که در همین پست موجود است ، را ثابت کن .
اینکه گفته ای (اگر سوالی درباره 12 خلیفه شیعه داری بعد از تمام شدن مطلب درباره عقیده اهل سنت ان را هم بحث میکنیم.)
پاسخ من : ما اهل سنت معتقد به منصوص بودن الهی 12 نفر که بلا فاصله پس از فوت پیامبر اسلام به خلافت می رسند نمی باشیم .
و علمای شیعه که معتقد به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشند باید با آیات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنند .
به قول شما که گفتی : به قول اذری ها گاماس گاماس .
حالا شروع شد که شما اعتقادات خود را ثابت کنید .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11674نوشته اید:اقای عبدالله 1990 شما یک هماهنگی با کاربر سیدنا عمر داشته باش البته زیاد حرف های ایشون را رد نکن چون طرفدار داعش و من شما خوب داعشی ها را میشناسیم.ایشان اعتقاد دارند این فضیلت برای معاویه شما میگی شوخی بوده.اما جواب شما این من و شما هستیم که اینگونه سخن می گویم نه پیامبر…وَمَا يَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى سوره نجم 3….وَإِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيمٍ
پاسخ:باز هم همان حرف را به شما میگویم اگر اهل تحقیق بودید این حرف رو نمیزدید
آن مطالب لینک از سایت کلمه است اگر سوالی داری بروید و همانجا مطرح کنید
نوشته اید:اما جواب شما این من و شما هستیم که اینگونه سخن می گویم نه پیامبر…وَمَا يَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى سوره نجم 3….وَإِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيمٍ
اين روايت را الباني در السلسلة الصحيحة ش 1532 صحيح ميداند ………از ابوامامه روايت شده است كه از رسول خدا (صلى الله عليه وآله) شنيدم كه فرمودند : با شفاعت يكي از مردان امت من ، كه پيامبر هم نيست ، گروهي مانند دو قبيله ربيعه و مضر وارد بهشت خواهند شد !
شخصي گفت : اي رسول خدا ! ميداني ربيعه و مضر چيست ؟!
پاسخ:این آیه نشان می دهد که رسول الله در تبلیغ دین معصوم بودند نه در هر کاری جناب
مانند:روزی پیامبر صلی الله علیه وسلم در مدینه از کنار چند نفر عبور کردند که آنها درحال گرده افشانی نخلهای خود بودند، پیامبر صلی الله علیه وسلم با دیدن آن کار آنها فرمودند: «لَوْ لَمْ تَفْعَلُوا لَصَلُحَ» اگر شما این کار را نکنید بهتر است، آنها نیز بخاطر سخن پیامبر صلی الله علیه وسلم از انجام کار گرده افشانی نخلها منصرف شدند، ولی بعدها محصول نخل خوب نشد، بعد از مدتی پیامبر صلی الله علیه وسلم دوباره نزد آنها رسیدند و فرمودند : «مَا لِنَخْلِکُمْ؟» اوضاع نخلهای شما چگونه است؟ آنها موضوع خراب شدن محصول را خدمت پیامبر صلی الله علیه وسلم عرض کردند، پیامبر صلی الله علیه وسلم فرمود : «أَنْتُمْ أَعْلَمُ بِأَمْرِ دُنْیَاکُمْ» شما به امورات دنیوی و تخصصی خود آگاه تر هستید، و در مسند بزاز آمده که فرمودند : « وَإِنِّی قُلْتُ لَکُمْ ظَنًا ظَنَنْتُهُ، فَمَا قُلْتُ لَکُمْ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَجَلَّ فَلَنْ أَکْذِبَ عَلَی اللهِ تَبَارَکَ وَتَعَالَی» یعنی: «من آنچه که به شما گفتم گمان و نظر خودم بود، اما هرآنچه به شما گفتم که خدای عزوجل چنان فرموده، هیچگاه دروغی بر خداوند تبارک و تعالی نیست». صحیح مسلمنوشته اید:اقای عبدالله 1990 ولید بن عقبه صحابی جلیل قدر رضی الله عنه!!!شراب خوردن نماز 2 رکعتی 4 رکعت خواندن گفتن حال خوشی دارم بیشتر هم میتونم بخوانم شما شراب نخورده حال خوشی داری.
پاسخ:http://a.islamage.com/m_print.php?cid=267%20&type=ic
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11682نوشته اید:لا أشبع الله بطنه>>البداية والنهاية ، ج 6 ص 189
پاسخ:این حدیث چه ضدیتی نسبت به امیر معاویه دارد؟؟
شکمت سیر نشود یعنی نعوذبالله ای معاویه تو کافری؟؟؟
اگر پدری به بچه اش بگوید شکمت سیر نشود آیا این دلالت دارد که آن پدر از بچه اش متنفر است؟؟
این حدیث امیر معاویه را نهی از پرخوری می کند آیا این ضدیتی دارد؟؟
« اللهم اغفر لقومي فإنهم لا يعلمون » [شرح النووي على مسلم 8/387-390]
احادیث در فضل سیدنا معاویه«عن أم حرام : أنها سمعت النبی صلی الله علیه وسلم یقول:” أول جیش من أمتی یغزون البحر قد أوجبوا”. قالت أم حرام قلت: یا رسول الله، أنا فیهم ؟ قال:” أنت فیهم”. ثم قال النبی صلی الله علیه وسلم : ” أول جیش من أمتی یغزون مدینة قیصرمغفور لهم صححیح بخاری
أنه قال لمعاويةَ : اللهم اجعله هاديًّا مهديًّا، واهدِ به .الراوي: عبدالرحمن بن أبي عميرة المحدث: الألباني – المصدر: تخريج مشكاة المصابيح – الصفحة أو الرقم: 6196
خلاصة حكم المحدث: إسناده صحيحيا معاويةُ : إن ولِّيتَ أمرًا فاتقِّ اللهَ واعدِل ، قال : فما زلتُ أظنُ أنِّي مبتلًى بعمَلٍ ؛ لقولِ النَّبيِّ – صلَّى اللهُ علَيهِ وسلَّمَ – ؛ حتَّى ابتُليتُ
الراوي: معاوية بن أبي سفيان المحدث: الألباني – المصدر: تخريج مشكاة المصابيح – الصفحة أو الرقم: 3642
خلاصة حكم المحدث: إسناده صحيحنوشته اید:سبل الهدى والرشاد في سيرة خير العباد ج 10 ص 215
پاسخ:این لینک کتاب و جلد 10 و ص 215
https://archive.org/stream/SubulAlhuda/suho10#page/n214/mode/2up
کلام یکی از سلف صالح به نام ابو توبه الحلبی میباشد که حرف مشهور خود را گفته است که میگوید: معاویه بن ابی سفیان حجاب یاران رسول الله ص میباشد، کسی که این حجاب را بر دارد برای بقیة اصحاب هم جرأت حرف زدن را به خود میدهد.پس کسی که در مورد معاویه به خود جرأت میدهد که صحبت نابهجا کند که شایستة وی نباشد، در نتیجه به آسانی در مورد دیگران هم چنین حرفی را خواهد گفت، بلکه کار در معاویه اتمام نخواهد شد، بلکه از معاویه هم فراتر میرود و به دیگران هم خواهد رسید، که به مراتب از وی بهتر و بزرگترند.
از کتاب دیدگاه منصفین درباره معاویه
آیه همیشگی و دریغ از تدبر در آن از سوی روافض:« تِلْکَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا کَسَبَتْ وَلَکُم مَّا کَسَبْتُمْ وَلاَ تُسْأَلُونَ عَمَّا کَانُوا یَعْمَلُونَ»(بقره 134)
یعنی: آنها امتی بودند که درگذشتند. اعمال آنان، مربوط به خودشان بود و اعمال شما نیز مربوط به خود شماست؛ و شما هیچگاه مسئول اعمال آنها نخواهید بود.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11683(((پاسخ:این حدیث چه ضدیتی نسبت به امیر معاویه دارد؟؟
شکمت سیر نشود یعنی نعوذبالله ای معاویه تو کافری؟؟؟
اگر پدری به بچه اش بگوید شکمت سیر نشود آیا این دلالت دارد که آن پدر از بچه اش متنفر است؟؟
این حدیث امیر معاویه را نهی از پرخوری می کند آیا این ضدیتی دارد؟؟)))یا خوابی یا خودت را به خواب زدی من کی گفتم این حدیث نشان دهنده کفر معاویه است؟؟؟حالت خوبه؟؟؟من میگم اقای معاویه 3 بار از دستور پیامبر تخلف کرده پیامبر گفته خدا هرگز شکمت را سیر نکند بعد اقای معاویه از غذا خوردن خسته میشده ولی سیر نه.شکم گنده پیدا کرده به گفته خود علما اهل سنت بر خلاف نظر شما ادم پرخوری شده بعد شما میگی این فضیلت؟؟؟خوبی؟؟؟یعنی اگر ما 3 بار از دستور پیامبر تخلف کنیم دارای فضیلت میشویم؟؟؟کاربر عبدالله که میگه این شوخی؟؟؟نظر رفیقت را قبول داری؟؟؟….احادیث فضیلت معاویه هم که به قول نسائی درهم خرجشون شده و به قول ذهبی وحشی بن حرب جعل کرده بزار دم کوزه ابش را بخور.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11684اىن دعا شبىه اىن قول الله تعالى هست{ لَّيْسَ لَهُمْ طَعَامٌ إِلاَّ مِن ضَرِيعٍ (6) لا يُسْمِنُ وَلا يُغْنِي مِن جُوعٍ }
و در اىن دعا اشاره واضح است بر اهل دوزخ بودن معاوىه
طعامي جز از خار تهوع آور ضريع ندارند (6).
كه آنهم نه كسي را فربه ميكند و نه گرسنگي را دفع ميسازد (7)
وکسى مى گوىد که پرخورى و سىر نشدن رحمت است که از عقل بى بهره است اىنجا ىاد ان رواىت افتادم که امده اگه اىن افراد شىعه مى بودن باز هم احمق مى ىافتىشان
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11685اىن دعا شبىه اىن قول الله تعالى هست
{ لَّيْسَ لَهُمْ طَعَامٌ إِلاَّ مِن ضَرِيعٍ (6) لا يُسْمِنُ وَلا يُغْنِي مِن جُوعٍ }
و در اىن دعا اشاره واضح است بر اهل دوزخ بودن معاوىهطعامي جز از خار تهوع آور ضريع ندارند (6).
كه آنهم نه كسي را فربه ميكند و نه گرسنگي را دفع ميسازد (7)وکسى مى گوىد که پرخورى و سىر نشدن رحمت است که از عقل بى بهره است اىنجا ىاد ان رواىت افتادم که امده اگه اىن افراد شىعه مى بودن باز هم احمق مى ىافتىشان
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11686اقای معاویه 3 بار از دستور پیامبر تخلف کرده بعد پیامبر گفته خدا شکمت را هرگز سیر نکند بعد این دعا پیامبر اجابت شده،بعد این شوخی؟؟؟خدا میگه پیامبر تو دارای خلق عظیم هستی حتما تفسیر این ایه میشه پیامبر تو الکی با دیگران شوخی میکنی.من نمیدانم چرا همیشه این شوخی های پیامبر مستجاب میشده.فقال في الثانية : لا أشبع الله بطنه ، قال : فما شبع بعدها ، قلت : وقد كان معاوية رضي الله عنه لا يشبع بعدها ، ووافقته هذه الدعوة في أيام إمارته ، فيقال : إنه كان يأكل في اليوم سبع مرات طعاما بلحم ، وكان يقول : والله لا أشبع وإنما أعيى.
البداية والنهاية ، ج 6 ص 189…..یا مثلا درباره حکم بن عاص (رض!!!) که پشت پیامبر ادا درمیاورد میگوید حکم بن عاص همیشه اینجوری راه برو و حکم بن عاص همیشه مثل مست ها راه میرفته!!!میشه حدیثی درباره اینگونه شوخی های استجابت شده پیامبر بیاری. -
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
خود شما در تاریخ 12/8/93 به صراحت گفتی (یامبرص که می فرمود:این امر-اسلام-باقی خواهند ماند و از بین نمی رود،تا اینکه دوازده نفر خلافت -حکومت-کنند.سپس پیامبرص یک چیزی گفت که من نشنیدم،از پدرم پرسیدم که پیامبرص چه فرمود؟گفت:همه آن دوازده نفر،از قریش هستند.)))اقای عبدالله من کجا گفتم که این حدیث نشان دهنده امامت امامان شیعه است؟ شما علم غیب داری؟چرا حرف تو دهان من میزاری من کجا درباره اعتقاد شیعه صحبت کردم؟؟؟من که گفتم کی اعتقدات شیعه را بررسی میکنم…..((( من پاسخ شما را دادم )))(((به قول شما که گفتی : به قول اذری ها گاماس گاماس .
حالا شروع شد که شما اعتقادات خود را ثابت کنید .))) کجا شما پاسخ من را دادی؟؟سه تا مطلب گذاشتی http://www.islamtxt.net/q=content/forum/227و http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2315 وhttp://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2336 اولی 118 پاسخ دومی 5 تا پاسخ و سومی 20 تا پاسخ دارد که از این تعداد بیش از 30 تا مربوط به شما«انجا همه که به دیگران گفتی مغلطه نکن،تیکه کلامته؟؟؟ فکر کردم فقط به من میگی:)))»انتظار داری برای اسم 12 نفر این همه مطلب بخونم؟؟؟. چرا بازی موش و گربه در اوردی مثل ادم نام این 12 نفر و دلیل خودت را بنویس. این هم شد قضیه حجر بن عدی که جواب نمیدی!!!(((حالا شروع شد که شما اعتقادات خود را ثابت کنید)))زرنگ کدام محله ای؟؟؟جواب نداده نوبت من شد؟جواب شما هم تو کل کتاب های شهر قم برو پیدا کن :))))))