گفتاری در مذمت کوردلان به ساحت پاک ام المومنین عائشه صدیقه

Home انجمن ها امهات المومنین گفتاری در مذمت کوردلان به ساحت پاک ام المومنین عائشه صدیقه

این جستار شامل 52 پاسخ ، و دارای 10 کاربر است ، و آخرین بار توسط  ناشناس در 9 سال، 3 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 53)
  • نویسنده
    اثر اعتقاد به جنگ به مذهب : بدون اعتقاد به كشتار بين صحابه و فلان را برحق شمردن و فلانها را كافر شمردن ، اساس مذهب تشيع بر هم مى ريزد.

اثر اعتقاد به وجود جنگ يا عدمش به دين : لاشيئ!

دين خدا تحت تأثير اشتياه يا نيكوكارى كسى قرار ندارد بلكه اين اشخاص و جوامع هشتند كه تحت تأثير دين به راههاى خوشبختى دست مى يابند.

خوبى يا بدى امام على يا معاويه يا حسن يا يزيد يا حسين به خودشان ، و دين مسئول و حامل خطاى افراد نيست و خوبى هاى افراد هم در كارنامه هاى خودشان.

مشكل تشيع اين است كه على و فرزندان و نواده هاش مبدأ دين يا ” خدايان ” دينند! يعنى بايستى آنان را سرمنشأ خوبيها معرفى كرد و الا مذهب قاطى پاتى مى شود و آبروى سردمداران خواهد رفت!

براى همين اين سؤالات تشيع را تا هنوز به حيرت نشانده!

آيا صلح امام حسن با معاويه درست بود يا خطا؟
    جواب: درست بود= صحت بر خلافت و بيعت با معاويه.
    جواب : كار امام حسن خطا بوده است = عصمت امام از بين رفت! براى اينكه معصوم نبايد خطا مى كرد!

من از اولين بار كه كامنتهاى اين شخص را خوندم تعجب كردم كه بازى در مياره يا واقعاً هدفش بحث است!
    لطف كنيد مديراى سايت كامنتهاشو در يك جا بذارن كه كسى حال و حوصله ى متابعه ى كامنتهاش نداره.

abdollah.hanafi
    کاربر
    بحث خوبی بود. ولی انگار من ابومصعب سلفی را میشناسم؟ ابومصعب بلوچی؟
    راستی علمای احناف از شیخ ابن تیمیه روایت دارند.و شیعه بدنبال اختلاف میان مذاهب اسلامی هست.بس‎

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    سلام علیکم.

عنوان تاپیک هست … ام المومنین عایشه صدیقه.

سوالم اینجاست که لقب صدیقه را چه کسی به ایشان داده؟

کسی که راوی حدیثی است که خلاف قرآن است راستگو است؟

زهير بن حرب حدثنا جرير عن الأعمش عن أبي الضحى عن مسروق عن عائشة قالت دخل على رسول الله صلى الله عليه وسلم رجلان فكلماه بشئ لا ادرى ما هو فأغضباه فلعنهما وسبهما فلما خرجا قلت يا رسول الله من أصاب من الخير شيئا ما اصابه هذان قال وما ذاك قالت قلت لعنتهما وسببتهما قال أوما علمت ما شارطت عليه ربى قلت اللهم إنما انا بشر فأي المسلمين لعنته أو سببته فاجعله له زكاة وأجرا

صحیح مسلم دارالکتب العلمیه بیروت ص1004 ح88(2600)

بعد قرآن میفرماید ما ینطق عن الهوی.

بعد میفرماید قد افلح المومنون. الذین هم فی طلاتهم خاشعون. والذین هم عن اللغو معرضون.

بعد رییس این مومنین کیست؟ احتمالا پیامبر. بعد این دعای پیامبر این معنا را نمیدهد که اگر کسی را لعن کردم در واقع کار لغوی کرده ام؟

این خانم صدیقه راوی این حدیث است.

noor.haq
    مشارکت کننده

السلام علیکم. درود ورحمت الله بر انبیا و رسولان الهی واولیا واصحابشان وخصوصا اصحاب وشاگردان جان بر کف ومخلص ومومن رسول الله وبر آل بیت ایشان خصوصا امهات المومنین که یاور وهمسر وناموس وهمدم واهلبیت رسول بودند وبر ائمه 11نفر آل بیت وبر علما وتابعین وسلف صالح امت بر شیخ السلام ابن تیمیه و امام محمدبن عبدالوهاب وائمه 4مذهب فقهی اهلسنت وپیروانشان ومجاهدان اسلام وبرتمام موحدان ومجاهدان راه حق و مبلغان دین اسلام در دنیای حقیقی و مجازی در تمام ادوار تاریخ بشریت.

talha mohammadi
    مشارکت کننده

اخي جزاک الله خیرا .

ناشناس

لعنت بر شیطان
    سایت مزخرفیه.

ناشناس

سایت مزخرفیه.سواد ندارن.

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 53)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.