Home › انجمن ها › مهدی موعود یا مهدی موهوم؟ › کلینی vs امام زمان
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط حقيقت جو در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1829سلام
یه سوال درباره جناب کلینی ذهن منو مشغول کرده اگه یه شیعه بیاد یه جواب منطقی به سوالم بده واقعا ممنون میشم.
همه میدونن که کلینی نویسنده معتبرترین کتاب حدیث شیعه است( بگذریم از اینکه همین معتبرترین کتاب رو بعضی علمای شیعه گفتن 60-70 درصدش ضعیفه. خدارحم کنه به این مذهب که معتبرترین منبع حدیثش وضعش ایقد خرابه)
خب از طرفی هم میدونیم که این جناب کلینی در زمان غیبت صغری امام زمان زندگی میکرده.
حالا سوال من اینه که اگه این آقای کلینی واقعا به امام زمان معتقد بوده و 4 نایب خاصشم قبول داشته چرا ی ذره ب خودش زحمت نداده بلند شه بره پیش این نواب بگه آقای نایب امام این کتاب رو من نوشتم که احادیث ائمه رو جمع کردم. شما برسونید به دست آقا تا ایشون نظر بدن درباره کتابم.
اگه اشکالی داره رفع کنم یا چیزی کم مونده اضافه کنم خلاصه ایشون تصحیح کنن کتابم رو.
منتظر جواب هستم.
والسلامشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7404یکی نیست جواب بده؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7518سلامقال الله تبارک و تعالی:
وَ لَوْ شاءَ رَبُّكَ لَآمَنَ مَنْ فِي الْأَرْضِ كُلُّهُمْ جَميعاً أَ فَأَنْتَ تُكْرِهُ النَّاسَ حَتَّى يَكُونُوا مُؤْمِنين
و اگر پروردگار تو مىخواست، تمام كسانى كه روى زمين هستند، همگى به (اجبار) ايمان مىآوردند؛ آيا تو مىخواهى مردم را مجبور سازى كه ايمان بياورند؟! (ايمان اجبارى چه سودى دارد؟!)
یکی از سنت های خداوند در مورد هدایت بندگان، هدایت شدن از راههای معمول و متعارف با استفاده از عقل و استدلال علمی است؛ قرار بر این نیست که بندگان بر سر سفره آماده نشسته و از طعام هدایت استفاده کنند بلکه خود نیز در این مسیر باید تلاش و کوشش لازم را بنمایند لذا حتی اگر چنین اتفاقی می افتاد و کلینی کتاب خود را عرضه می کرد (ظاهرا این اتفاق افتاده لذا جمله الکافی کاف لشیعتنا از حضرت حجت نقل شده) باز از طریق یک نقل تاریخی به دست ما می رسید و جار و جنجال علمی پیرامون آن آغاز می شد کما اینکه در مورد جانشینی بعد از پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم اینگونه شد و اکنون اهل سنت مدعی اند که مثلا چرا نام جانشین پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در قرآن نیامده است و مباحث دیگر
لذا این اشکال شما ضرری به مبانی شیعه وارد نمی کند و نفعی به حالتان ندارد.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7521((لذا حتی اگر چنین اتفاقی می افتاد و کلینی کتاب خود را عرضه می کرد (ظاهرا این اتفاق افتاده لذا جمله الکافی کاف لشیعتنا از حضرت حجت نقل شده) باز از طریق یک نقل تاریخی به دست ما می رسید و جار و جنجال علمی پیرامون آن آغاز می شد))
خداییش وقتی اینارو مینوشتی خودت ازشون خندت نمیگرفت؟
کلینی نرفت کتابش رو به امام عصر ارائه بده چون بعدا جنجال پیش میومد؟ واقعا دلم برات میسوزه.
البته درکت میکنم از تو بزرگتراش به احتمال 99 درصد نمیتونن جواب منطقی به این سوال بدن تو که سهلی.
اتفاقا این سوال ریشه اعتقاد به مهدی موهومتون رو از بیخ میکنه تو حالیت نیست.
همچنان منتظرم یک شیعه بیاد به این سوال جواب منطقی بده.
والسلامشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7522بنابر آیات قرآن خنده و استهزاء از نشانه ها و خصوصیات انسانهای سفیه است، الا انهم هم السفهاء و لکن لایعلمون.جواب هم کامل است و هیچ نقصی ندارد و الا شما مجبور به تمسخر نمی شدی همانطور که کفار و منافقین در برابر منطق رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم این کار را می کردند.
متاسفم برای اهل سنت که امثال شما از راه و روش آنها دفاع می کنید.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7524بنام خداالسلام علی عبادالله الصالحین
جناب کوشا اگر یک بار در نوشته خودتان دقت کنید متوجه تناقض گفتار خود خواهید شد.
در قسمت اول گفتارتان دقیقا” به تکلیف واقعی و معقول و شرعی عبادالرحمن اشاره داشتید.و این به دلیل فطرت الهی به ودیعت نهاده شده در ضمیر ابنای بشر است که هرکس حاصل تلاش خود را درو می کند.و باور درست باید که بر اساس عقل و منطق و استدلال باشد.
ولی در بخش بعدی تحت تاثیر جامعه بسته ای که در آن قرار گرفته اید کاملا” احساسی و مبتنی بر القائات حاکم بر فضای پیرامون خود چرخش نمودید که البته با توجه به تجارب شخصی ام نمی توانم شما را سرزنش کنم.
توصیه می کنم چون بخش اول گفتارتان پیرو بهترین ها باشید.اقوال را بشنوید و از بهترین آنها تبعیت کنید و از محک عقل و منطق و استدلال غافل نشوید.و به تردیدهای خود احترام بگذارید و تا رفع آنها صادق و مخلصانه تحقیق کنید و هیچ امری را مادامی که در آن به یقین نرسیده اید قاطع رد و یا تایید نکنید.
برادرانه خدمت شما گرامی عرض می کنم آنچه بنده حقیر را از آیین ضاله مدعی تشیع بری کرد دروغ های بزرگ رایج بین آنها بوده و هست.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7525این موارد دروغ های اثبات شده این موجودات است.-دشمنی اهل سنت با اهل بیت علیهم السلام در حالی که محبت اهل بیت بر مسلمین فرض است.
-امامت منصوب من عندالله درحالی که نفی صریح ختم نبوت و اکمال دین است.
-تخاصم صحابه و اهل بیت علیهم السلام در صورتی که مراودات دوستانه آنها و ارتباطات خالصانه ایشان با مرور بدون غرض تواریخ و منقولات و آثار این بزرگواران ثابت است.
-تاکید و ابرام بر روایات نادرست و ضعیف که مجعول بودن اکثر آنها ثابت شده است.
-سب و لعن و طعن درگذشتگان و جعل اختلافات بین صحابه که موضوع و تم اصلی این افسانه ها و جعلیات مادیات است و از هدف و سیره این بزرگوارن بعید است.خلافت و فدک از آن جمله است.
-در مجموع در هر موردی از مواضع که مبلغین مدعی تشیع بیشتر اصرار می کنند می توان به روشنی آثار افتراق و نفاق و دشمنی و شرک و کفر ناشی از آن را مشاهده کرد.
به یاد داشته باشیم که مشرکین اعراب جاهلیت در توجیه اعتقادات کافرانه و مشرکانه خود به باور حاکم و موروثی آبا و اجدادشان دلالت می کردند.
والسلام علی من اتبع الهدی
–
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7876همچنان منتظرم یک شیعه بیاد جواب منطقی بده به این سوال.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9150کسی از شیعیان نمیخواد از امامش دفاع کنه؟؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10246این سوال همچنان بی پاسخ مونده که. کسی نمیخواد جواب بده؟؟؟؟؟؟؟!!!!شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10287سلام . واقعا سوالی مطرح کرده اید که نمیتوانند پاسخ بد هند .اگر بگو یند که به تایید امام زمان خیالی شان رسیده پس باید قبول کنند که همه روایات اصول کافی صحیح
است .ازجمله روایات تحریف قران.
من سوالهای برادر عبدالله 1990 را در چندین سایت و وبلاگ اهل تشییع گذاشتم هیچ عالم شیعه
نتوانست پاسخ مر تبط باموضوع بدهد . همه سفسطه بازی می کنند .
شما و دیگر براادران هم این سوال وسوال های برادر عبدالله 1990 را در شبکه های اجتماعی وسایت
ها مطرح کنید .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10330جواب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! -
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.