کتب فتاوای خود اهل بیت در کجاست که من پیروی کنم ؟؟؟!!!

Home انجمن ها اهل بیت کتب فتاوای خود اهل بیت در کجاست که من پیروی کنم ؟؟؟!!!

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  عبدالله پیرو سنت واقعی در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 20)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر

و اینکه گفته ای (و هیچ کس نیست که بگوید اعتقادی که من بر آن استوارم اشتباه است. اگر اینطور باشد آن شخص خودش اذعان دارد که معاند است. هر کس هر اعتقادی دارد آن را صحیح می داند. غیر اینه؟)

برادرم اگر در زندگی خودت یک حرف راست گفته باشی همین است .

و گاوپرست های هندوستان و بودایی ها هم همین حرف را می زنند .

آیا مورد قبول و پذیرش شما می باشد ؟؟؟

اینکه گفته ای (عرض کردم که شما سوال ایراد دار مطرح کردید. ما اثنی عشری هستم. ایشان برای ما کلهم نور واحد هستند.)

برادرم مگر مردم زمان حضرت علی و حسن و حسین و سجاد چطوری به کتاب فتاوی آنها دسترسی نداشتند ؟؟

و از کجا عقیده ی آنها را به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر و خمس و صیغه و …می دانستند ؟؟

و سوالات اولیه برادر عبدالله پیرو سنت خیلی واضح است .

چرا به هیچ کدام به صراحت پاسخ نمی دهی ؟؟؟

و اینکه گفته ای (کلهم نور واحد با عنایت به نقش ” واو ” بعد از الرسول و قبل از اولی الامر.)

برادرم ایه 59 سوره نساء (يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّـهَ وَأَطِيعُوا الرَّ‌سُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ‌ مِنكُمْ ۖ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُ‌دُّوهُ إِلَى اللَّـهِ وَالرَّ‌سُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ‌ ۚ ذَٰلِكَ خَيْرٌ‌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا)

چه ربطی به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام دارد ؟؟؟

و از کجای آن امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر ثابت می شود ؟؟

آیه به صراحت می فرماید اگر در چیزی تنازع کردید (ۖ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُ‌دُّوهُ إِلَى اللَّـهِ وَالرَّ‌سُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ‌)

اگر در این ایه موضوع امامت مطرح می بود باید می فرمود :

(فَرُ‌دُّوهُ إِلَى اللَّـهِ وَالرَّ‌سُولِ و ائمه اثنی عشر بعد النبی)

abdollah1990
    کاربر
    با سلام . برادرم سوال اولیه برادر عبدالله پیرو سنت خیلی واضح و روشن می باشد و چون پاسخ نداری مجبور شدی به مغلطه بازی روی بیاوری .

و مطالبی بگویی که هیچ ربطی به سوال اولیه من ندارد . آیا خجالت نکشیدی ؟؟

و یک مورد از چهارده مورد را نتوانستی پاسخ مرتبط با همان موضوع بدهی .

و برادر عبدالله پیرو سنت از حضرت علی و امام حسن و امام حسین سوال کرده است .

و من خدا را شاکر و سپاسگذارم که هر فرد منصف و با شعور و با سوادی مطالب شما را بخواند متوجه می شود که نتوانستی پاسخ بدهی .

و اگر این مطالب بی ربط به موضوع سوال اولیه را نمی گذاشتی حداقل آبرویت حفظ شده بود .

و موضوعات انحرافی که مطرح کردی و میخواهی بحث را به انحراف بکشانی ، این روشهای فریب کارانه برای من شناخته شده است و نمی توانی من را وارد موضوعات روایی و تاریخی و مجعول و بی ربط به موضوع اولیه کنی .

و بخواهی آب را گل آلود کنی و ماهی خود را صید کنی .

و اینکه پیامبر اسلام را زیر سوال برده ای نشان دهنده ی این است وقتی که شماها نمی توانید از مذهب و عقیدتان دفاع کنید حاضر می شوید به جهره پاک پیامبر اسلام هم ناخن بکشید .

اگر از خدا شرم نمی کنید از خوانندگان محترم شرم کن .

و اگر میخواهی دوباره به سوال برادر عبدالله پیرو سنت پاسخ بدهی حتما مرتبط با موضوع سوال اولیه باشد و بیشتر از این خود را رسوا نکن .

چون مردم امروز با سواد هستند و از رفتارهای فریب کارانه شما آگاهی کامل دارند .

و هرچی مسائل بی ربط و بی سند مطرح کنی به نفع من تمام می شود چون می دانند که پاسخ نداری .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    کلهم نور واحد.

شما از هر امامی که بخواهی و من از هر امام دیگری که ارائه بدهم، نمی توانید منکر شوید. چرا؟ زیرا کلهم نور واحد.

این عقیده شیعه است. اگر سوال در مورد امام را طبق آن چیزی پرسیده اید که شیعه در مورد امام قبول دارد، جواب اینست؛

کلهم نور واحد.

اگر هم بر مبنای خودتان پرسیده اید، کلا به ما چه. بروید و بر مبنای اهل سنت جواب پیدا کنید. من سنی نیستم که جواب از سنی بدهم.

کتاب فتاوای رسول را هم بگویید کجاست. در پیامبر که ظاهرا اشتراک داریم. از کدام سنت پیروی می کنید؟ کجا مکتوب شده و پیامبر تاییدش نموده؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام . این سوالاتی که مطرح کرده ام نقاشی نیست .

عقائدی که به نام دین اسلام به خورد مردم داده بودید را باطل می کند .

اینکه گفته ای (این عقیده شیعه است. اگر سوال در مورد امام را طبق آن چیزی پرسیده اید که شیعه در مورد امام قبول دارد، جواب اینست؛کلهم نور واحد.)

برادرم اولا : در دین اسلام هر اعتقادی باید مقید در چارچوب ما انزل الله و تبیین پیامبر اسلام باشد .

و احکام دین اسلام جمعه بازار نیست ، که هر گروهی اعتقادات خود را به نام دین اسلام معرفی کند .
    دوما : مردم زمان حضرت علی و امام حسن و امام حسین و امام سجاد از کدام کتاب فتاوای این حضرات عقائد خود را می گرفتند ؟؟؟

……….
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 20)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.