پیش بینی ظهور داعش توسط امام علی(ع)

Home انجمن ها گفتگوی ازاد پیش بینی ظهور داعش توسط امام علی(ع)

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  غزوه 2 در 10 سال، 2 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 60)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (یک داستان بگم….)

پاسخ من : اینجا جای داستان گفتن نیست چند روز دیگر شب چله زیر کرسی تخمه بشکن و داستان برای اطرافیانت تعریف کن .

به مصداق چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید شما می خواهی بحث را عوض کنی کور خوانده ای !!

به این سوالاتم پاسخ بده :

1- یک ایه از قران بیاوری که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .

2- یک حدیث صحیح از پیامبر اسلام بیاوری که دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .

3- یک آیه از قران که به پیامبر اجازه داده است ، علم غیب را هر چقدر بخواهد در اختیار دیگران قرار دهد ، بیاور .

اینکه گفته ای (من الاف شما نیستم،اینترنتم مجانی نیست )

پاسخ من : شما و امثال شما که جزو گروههای پژوهشی موسسه ولی عصر زیر نظر افت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین می باشید به همه چیز دسترسی دارید .

و هرچه این موضوع را کش بدهی باعث رسوایی بیشتر مذهب خودت می شوی .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (خوانندگان فرض کنند یکی بیاد جلوی پیامبر بگه …)

پاسخ من : ما اهل سنت هیچ موقع مدعی نشده ایم که پیامبر اسلام به تمام علوم احاطه داشته است .

و اهل تشیع که مدعی هستند حضرت علی به تمام علوم احاطه دارند باید پاسخ بدهند .

البینه علی المدعی .

و پیامبر اسلام طبق ایه 25 و 26 سوره جن هر چه را که خداوند از غیب برایش گفته صحیح است اما آن آیه ای از قران که به پیامبر اجازه داده است ، علم غیب را هر چقدر بخواهد در اختیار دیگران قرار دهد ، بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .

غزوه 2
    کاربر
    :))))))))))))))) این هیثمی و ابن جوزی خودشون توسل به مرده را قبول داشتن ها حالا کارت به جایی رسیده دلیل از صوفی میاری،، وای وای زود برو دو رکعت نماز توبه بخون، افرین پسر، هیثمی و ابن جوزی به قول تو خودشون چسبوندن به اهل سنت.درباره البانی هم به روباه گفتند شاهدت کو گفت دمم.»»»»»امام (أبو الفرج عبد الرحمن بن علي بن محمد بن الجوزي) در کتابشان (صید الخاطر صفحه 78) می گویند:

كثر ضجيجي من مرضي و عجزت عن طب نفسي فلجأت إلى قبور الصالحين و توسلت في صلاحي فاجتذبني لطف مولاي بي إلى الخلوة على كراهةمني..»»»» همیشه اینکه گفتی چرا اهل بیت پالایشگاه نساختن را به عنوان جوک برای دیگران تعریف میکنم.

غزوه 2
    کاربر
    :))))))))))))))))

غزوه 2
    کاربر
    :))))))))))))))

غزوه 2
    کاربر
    :))))))))))))

غزوه 2
    کاربر
    :)))))))))))))))

غزوه 2
    کاربر
    :))))))))))))))))))

غزوه 2
    کاربر
    جمع بندی: داعش و وهابیت دو روی یک سکه اند و با ترویج اعقایدی مثل فقط قران میخواهند شیعه و اهل سنت را گمراه کنند در حال پیامبر می فرمایند:انّی تارکٌ فیکم الثِّقلَین کتاب اللهِ و عترتی ما ان تمسّکتم بهما لن تضلّوا ابداً لن یفترقا حتّی یردا علیّ الحوض>>> والسلام

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (این هیثمی و ابن جوزی خودشون توسل به مرده را قبول داشتن)

پاسخ من : 1- چرا بحث را به انحراف می کشی و به سوالاتم پاسخ نمی دهی .

2- در اهل سنت چندین گروه صوفی و قادری و نقش بندیه و احمدیه و ...
    وجود دارد همان طوری که در مذهب شیعه ده ها گروه وجود دارد به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کن .

3- سوالاتم را دوباره می گذارم :

1- یک ایه از قران بیاور که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .

2- یک حدیث صحیح از پیامبر اسلام بیاور که دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .

3- یک آیه از قران که به پیامبر اجازه داده است ، علم غیب را هر چقدر بخواهد در اختیار دیگران قرار دهد ، بیاور .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

خوانندگان محترم : به لحاظ اینکه جناب آقای غزوه نتوانست به سوالات واضح من پاسخ بدهد و امده در زیر سوال اولیه خود نتیجه گیری و رجز خوانی کرده مجبور شدم دوباره این پاسخ اولیه خودم را بگذارم .

1- طبق فرموده قران هر فردی یا گروهی ، یک فردی را به ناحق بکشد و توبه نکند جایش جهنم است . و داعش را آمریکا و کسانی که به ظاهر چندین سال خود را دشمن آمریکا معرفی می کردند به وجود آورده اند تا اسلام را بدنام کنند و توسط داعش اهل سنت کرد را قتل عام کنند و هیچوقت داعش با بشار اسد نجنگید بلکه بر عکس با ارتش آزاد جنگیده است .

2- به قول شما حضرت علی دارای علم غیب بودن ، چطوری از پشت در خانه خود خبر داشتند حضرت فاطمه را فرستادند تا به گفته شما کشته شوند .

3- چون علم غیب داشتند چطوری به مسجد رفتن تا کشته شوند خود شان به بهشت بروند وقاتل به جهنم مگر وظیفه امام هدایت مردم به بهشت نمیباشد . مگر میشود دانسته خود را به کشتن داد تاقاتل جهنمی شود .

4 – اگر اشخاص نادانی باز هم بگویند ، حضرت علی علم غیب داشتند پس باید پاسخ بدهند از کجا معلوم همین پرچم های ماه محرم را نگفته باشند !!

و ان قوم ضعیف که قلبهای آهنین دارند همان کسانی که قمه به سر خود می زنند و به خودشان رحم نمی کنند را نگفته باشند .

و شما با این گفته ی خود (اسامی شان، کنیه و نسبت هایشان از نام شهرها گرفته شده؛) میدانی به چه اشخاص امروزی توهین کرده ای ؟؟!!!!!!

ودر مورد داعش خوانندگان به این لینک مراجعه کنند :

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2234

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

جنا آقای غزوه 2 نتوانستی به سوالاتم پاسخ بدهی آمده ای خودت با عقل ناقص خود نتیجه گیری کردی و شما اگر به خوانندگان احترام قائل هستی بگذار تا خوانندگان قضاوت کنند و نتیجه گیری کنند .

و الا هیچ دوغ فروشی نمی گوید دوغ من ترش است .

اینکه گفته ای (با ترویج اعقایدی مثل فقط قران میخواهند شیعه و اهل سنت را گمراه کنند در حال پیامبر می فرمایند:انّی تارکٌ فیکم الثِّقلَین کتاب اللهِ و عترتی ما ان تمسّکتم بهما لن تضلّوا ابداً لن یفترقا حتّی یردا علیّ الحوض)

پاسخ من : 1- ما اهل سنت عقیده خود را از قران و طبق ایه 44 سوره نحل تبیین آیاتی که به پیامبر نازل شده از احادیث صحیح که مبتنی بر قران باشد و مخالف قران نباشد می گیریم .

2- ما اهل سنت طبق آیه اطیعوا الله و اطیعوا الرسول قران و سنت را ملاک قرار می دهیم .

3- در کجای قران آمده است که اطیعوا الله و اطیعوا اهل بیت ؟؟!!!

4-و از خود کلمه اهل سنت معلوم است که ما دو مرجع داریم قران و سنت .

و هنوز به این سوالاتم پاسخ نداده ای و دست بردار نیستم :

1- یک ایه از قران بیاور که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .

2- یک حدیث صحیح از پیامبر اسلام بیاور که دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .

و از خوانندگان محترم می خواهم حتما و حتما و حتما این تاپیک را تماما مطالعه نمایند و درماندگی و بیچارگی این آخوند را مشاهده کنند .

و ببینند که چطوری اصلا به سوال طرف مقابل پاسخ نمی دهند .

و با مغلطه بازی و فریب کاری و فریب کاری ذهن خواننده را می خواهند مشوش کنند .

yousof
    کاربر
    اقای غزوه2 چرا اینقدر اسرار داری که توسل را ثابت کنی مگر الله برای همه امورات شما کافی نیست مگر الله برای شفا و رفع بلا و روزی دادن و بچه دادن و همه چیز کافی نیست مگر الهه قادر به اینها نیست ؟!!!!

اگه میتونی یک ایه بیار که توسل را مجاز دانسته باشد و سفارش به توسل کرده باشد میری میگردی توی احادیث هر چی حدیث ضعیف هست میاری و میخوای کی رو گول بزنی دنیای اسلام اینقدر پیشرفت کرده که دیگه حنای شما رنگی نداره برو به فکر توبه و برگشت به سوی الله واحد باش و خوتو و دیگران رو از اتش سخت جهنم نجات بده.

موقعی که پیامبر زنده بود میتونست کسی رو شفا بده ؟ میتونست به کسی بچه بده؟ میتونست کسی رو از مرگ نجات بده ؟ نه نمیتونست چرا ؟ چون خودش هم مریض میشد کسی که خودش رو نمیتونه شفا بده چطور دیگران رو شفا بده کسی که خودش رو نمیتونه از مرگ نجات بده چطور بتونه دیگران رو نجات بده . حالا این امامها و اولیاهایی که مردن چطور شده بعد از مردن قدرتشون نعوذ بالله رسیده به حد خدایی که شفا میدن و اجر میدن و بلاهارو دور میکنن و روزی میدن !!!! خیلی عجیبه مرده نمیتونه حتی یک دونه دم و بازدم کنه نمیتونه حتی یک کلمه حرف بزنه هیچ قدرتی نداره توی این دنیا و الله هست که قادر مطلقه و از قلب و خواسته ی تمام موجودات با خبره و میتونه روزی همه موجودات عالم رو بدون کاستی بده و همه مریضها رو شفا بده و الله هست که از تعداد انسانها در زمین و اسمان و زیر زمین و زیر دریا خبر داره الله هست که میدونه چند تار مو روی بدن همه موجودات عالم هست الله هست که میدونه چند برگ رو درختها و گیاهان کل عالم وجود داره و هر کدوم در چه جهتی و حالتی قرار دارند این الله قادر رو که گوشه ای از توانایی هاش رو گفتم گذاشتین و چسبیدین به کسانی که حتی زنده هم نیستن به دیوانه و بچه هم بگی برو از یک مرده و جسد کمک بگیر میخنده شاید بگی ما به روحشون توسل میکنیم میگم که الله روح انسانها رو میگیره و روحهها در برزخ یعنی حایل بین دنیا و اخرت قرار دارند و با شما فاصله زیاد دارند و نمیشنوند هر چی که شما میگین و جواب هم نمیتونن بدن دیوانه شدین الله قادر و توانا رو گذاشتین و چسبیدین به زیارتگاهها نمیترسید الله چکار میکنه به خاطر این کارتون؟

الله همه انسلنها رو با توحید کامل از دنیا ببره و در جنت همه رو جمع کنه. آمین

کفار و هم پیمانان او چند هدف از ایجاد القاعده و طالبان و داعش و بوکوحرام و … داشته و دارند که به شرح ذیل می باشد :

1- برای توجیه اشغال کشورهای اسلامی و همچنین حمایت از هم پیمانان فکری خود به خصوص مذهب شیعه .

و همچنین به حکومت و قدرت رساندن مذهب شیعه که نمونه بارز آن عراق ، لبنان ، افغانستان و یمن می باشد .

2- جذب و شناسایی جوانان پاک و صادق و دعوتگر و فعالان دینی اهل سنت و کشتن آنها به عنوان تروریست .

3- به لحاظ اینکه اهل سنت آرام آرام و با دعوت و با روشنگری آمریکا و اروپا را تسخیر می کردند و جوانان پر انرژی و فعال عهده دار این عهد مهم بودند ، کفار با ایجاد این سازمانهای افراطی جوانان فوق را جذب و به عنوان تروریست به قتل می رسانند .

4- همانطوری که طلاب علوم دینی افغانستان و پاکستان را فریب داده و جذب طالبان می کنند و آنها را به عنوان تروریست به قتل می رسانند و در عوض ده ها هزار شیعه افغانی و پاکستانی را در حوزه های علمیه شیعه پرورش می دهند که با اعزام آنها به افغانستان و پاکستان با همکاری امریکا مذهب شیعه را گسترش دهند .

5- و امروز در عراق و سوریه داعش را به جان مردم اهل سنت کردستان انداختند که اهل سنت به دست خود اهل سنت به قتل برسد و نتیجتا کردهای اهل سنت به دامن شیعه پناه ببرند .

6- شهرهای اهل سنت را به بهانه هایی که داعش به دست کفار می دهد ، ویران می کنند و اهل سنت را آواره شهرهای شیعه نشین می کنند ، و تجمع اهل سنت را از بین می برند ، و اهل سنت را ساکن در شهرهای شیعه نشین می کنند تا در اقلیت باشند .

7- هر شخصی از اهل سنت که برای حقوق مدنی و قانونی خود بخواهد اقدام کند تا القاعده و داعش وجود داشته باشد ، کفار به بهانه مبارزه با تروریست اهل سنت را سرکوب و قتل عام می کنند .

8- هر فردی که عقل و شعور داشته باشد باید از خود سوال کند که چرا نام اکثر رهبران این سازمان های افراطی عمر و ابوبکر می گذارند ؟؟؟ (ملا عمر ، ابوبکر بغدادی ، ابوبکر رئیس بوکوحرام) معلوم است به لحاظ اینکه می خواهند به این طریق خلفای راشدین را بد نام کنند و غیر مستقیم به مردم القا کنند که اینها چنین افرادی خونخوار را تربیت کرده اند .

و ده ها موضوع دیگر که مسلمان عاقل باید به ان فکر کند .

ان شا الله که چندین بار این نامه را مطالعه کنید و عجولانه پاسخ ندهید چون اتمام حجت شده و پیش خدا پاسخگو باشید .

سلام عرض می کنم خدمت استاد عزیز و گرامی مجاهد دین و دیگر برادران اهل سنت .

مباحثه های علمی و محققانه شما با روافض را که در این سایت موجود می باشد مطالعه می کنم و مباحثه دیگر برادران اهل سنت را هم مطالعه می کنم . به خصوص مطالب مستند به آیات قران و علمی استاد دکتر عبدالله 1990 را که واقعا کمر روافض را شکسته و اساس مذهب شیعه را ویران نموده است .

و به حق لقبی (قاهر الرافضه) که استاد ابن تیمیه به دکتر عبدالله 1990 داده اند زیبنده ایشان می باشد .

و اینجانب در موضوع عقیده دینی که موضوع اصلی می باشد با شما هیچ گونه اختلافی ندارم و دست شما را از دور می بوسم . اما در مسائل سیاسی در خصوص داعش با شما اختلاف نظر صد در صد دارم .

امیدوارم که از من ناراحت نشوید و بدون تعصب نوشته من را مطالعه کنید و فقط و فقط خداوند و مصلحت اسلام را در نظر بگیرید .

استاد عزیز و گرامی مجاهد دین : امروز حکام کفار خیلی پیچیده و مرموزانه عمل می کنند .

با توجه به اینکه 99 در صد رسانه های تصویری و صوتی و مکتوب و … در اختیار کفار و نوکران و هم پیمانان پنهان و آشکار کفار می باشد ، باید با مطالعه تمام جوانب و دید باز و بدون تعصب و شناخت کامل از حرکت های بعدی کفار و دشمنان اسلام ، رفتارهای خود را مسلمانان تنظیم کنند و نظم بدهند .

یک مثال خیلی واضح بازی شطرنج می باشد . حرکت شما باید طوری باشد که طرف مقابل با حرکت خود شما ، شما را کیش و مات نکند .

سازمان های جاسوسی و پژوهشی و جامعه شناسی همه در اختیار کفار می باشد . آمریکا و دشمنان دین اسلام ، افراد ساده لوح و به ظاهر اسلامی را شناسایی و استخدام نموده و به عنوان رهبران جهاد اسلامی معرفی کرده و با غولهای رسانه ای که در اختیار دارند بزرگنمایی خیلی زیادی می کنند .

تا جوانان پاک و صادق و دعوت گر مسلمانان را جذب این سازمانهای به ظاهر اسلامی نمایند . و به نام تروریست آن جوانان پاک و دعوتگر را قتل عام کنند . امروز نتیجه اعمال القاعده و داعش و طالبان و بوکوحرام در جهان به نفع کفار و دست نشانده های آنها شده است .

در افغانستان مردم شجاع و دین دار و همان کسانی که دماغ انگلیس و شوروی را به خاک ذلت مالیدند ، از رفتار غیر دینی و غیر انسانی طالبان ، به دامن کفار پناه برده اند . و از ترس طالبان ، حاضر شده اند که حاکمیت و اشغال خاک خود توسط کفار را قبول کنند . این یک واقعیت می باشد و نمی شود کتمان کرد و چشم خود را بر آن بست .

در سوریه رفتار داعش بهانه به دست کفار داد تا مجاهدت های مردم غیور و سرفراز سوریه تحت الشعاع قرار بگیرد و امروز جنایت های بشار اسد و هم پیمانان او از چشم جهانیان پنهان مانده و در نزد افکار عمومی فراموش شده است . و به جای اینکه جنایتهای بشار اسد نقل محافل باشد اعمال و رفتار غیر دینی داعش بحث محافل مردمی می باشد .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 60)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.