Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › پیش بینی ظهور داعش توسط امام علی(ع)
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط غزوه 2 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10576شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10577واقعا نمیفهمی یا خودت را به نمفهمیدن زدی.پیامبر فرمودند{{و جايگاه او را وسيع گردان به حق پيامبرت و پيامبران پيش ازمن}}تسل کرده به پیامبر گذشته که مردن .این فعل پیامبر، پیامبر که عمل حرام انجام نمیده…..مالک دار از مجهول روایت کرده یا تو دوست داری مجهول باشه.»»»وروى بن أبي شيبة بإسناد صحيح من رواية أبي صالح السمان عن مالك الداري وكان خازن عمر قال أصاب الناس قحط في زمن عمر فجاء رجل إلى قبر النبي صلى الله عليه وسلم فقال يا رسول الله استسق لامتك فإنهم قد هلكوا …
وقد روى سيف في الفتوح أن الذي رأى المنام المذكور هو بلال بن الحارث المزني أحد الصحابة.
العسقلاني الشافعي، أحمد بن علي بن حجر ابوالفضل (متوفاى852 هـ)، فتح الباري شرح صحيح البخاري، ج 2، ص495 (ج2، ص575)، تحقيق: محب الدين الخطيب، ناشر: دار المعرفة – بيروت. طبق برنامه الجامع الكبير»»»وقد صح في حديث طويل ان الناس اصاب قحط في زمن امير المؤمنين عمر بن الخطاب فجاء رجل الي قبر النبي فقال يا رسول الله استسق لامتك فانهم قد هلكوا…
وفي رواية ان رائي المنام بلال بن الحارث المزني الصحابي رضي الله عنه.
احمد بن محمد بن علي، ابن حجر الهيتمي (متوفاي ۹۷۳هـ) الجوهر المنظم، ص 152- 153شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10578آن رواياتي كه ميگويند، گروهي از قبر رسول خدا صلي الله عليه وسلم يا از قبور صالحان، پاسخ سلام را شنيدهاند و يا سعيد بن مسيب از قبر آن حضرت صداي اذان را شنيده، داخل در اين باب «قبر پرستي و بت پرستي» نيست.
بلي اين موارد حق است و ما در صدد بيان انكار آن نيستيم؛ بلکه سخن بالاتر از آن است.
و نيز اين چنين است (حق است و قبر پرستي و بت پرستي نيست) آن روايتي كه ميگويد: در سال رماده، شهر مدينه گرفتار خشکسالي شد، مردي به نزد قبر پيامبر صلي الله عليه وآله آمد و از خشكسالي و قحطي شكايت نمود، اما پيامبر (در عالم خواب) به وي دستور داد كه نزد عمر بيايد و به او بگويد كه براي طلب باران بيرون شود ؛ زيرا اين مورد نيز از اين باب (قبر پرستي و بت پرستي) نيست.
همانند اين قضيه براي كساني ديگري كه مقام شان از آن حضرت پايين تر هستند نيز اتفاق افتاده و ما از آنها مطلع هستيم..
و همچنين درخواست حاجت برخي از مردم از رسول خدا صلي الله عليه وآله يا از افراد ديگري از امت او، و برآورده شدن حاجات آنانان، زياد اتفاق افتاده و هيچ کدام از آنها شامل موضوع بحث ما نميشوند (قبر پرستي و بت پرستي نيستند).ابن تيميه الحراني الحنبلي، ابوالعباس أحمد عبد الحليم (متوفاى 728 هـ)، اقتضاء الصراط المستقيم مخالفة أصحاب الجحيم، ج 1، ص 373، تحقيق: محمد حامد الفقي، دار النشر: مطبعة السنة المحمدية – القاهرة، الطبعة: الثانية……برای دیدن ادمه مطلب لبن تیمیه مراجعه کن به کتابششنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10579ابو ایوب انصاری هم رفته سر قبر پیامبر خاک بازی کنه؟؟رفته توسل کرده یا حدااقل تبرک.بعد میتونی به من بگی مروان حکم در چه زمانی در زمان حیات پیامبر مسدولیت داشته که ابو ایوب با او اینجوری صحبت میکنه:)))))شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10580مثل این میمونه من بگم چرا خدا تو جنگ بدر فرشته بی یاری مسلمان ها فرستاد چرا تو جنگ احد نفرستاد تا حمزه کشته نشه یعنی خدا بخیل بود فرشته نفرستاد…….خدا شفات بده،در این ضمینه توسل به پیامبر بسیار مفیده،واقعا این سوال ها را از کجات در میاری؟؟؟؟؟:)))))شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10581(((آیه ای از قران که به پیامبر اجازه داده است ، علم غیب را هر چقدر بخواهد در اختیار دیگران قرار دهد ، بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .)))قشنگ (و من عندعلم کتاب) ایه قران. مثل اینکه من بپرسم تو برو از قران بیار که ایه غار درباره ابوبکر.تو قران اصلا اسم ابوبکر هست؟…..یک مقدار این مغز را به کار بنداز،نو نگهش ندار.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10582ببخشید من نمیدانستم ما دو گونه اهل سنت معمولی و (اهل سنت واقعی )داریم.من از زمانی که مثلا نووی را شناختم گفتند این شخص یکی از بزرگترین شارحان ص مسلم. چرا اول کتاب این ها در توضیح شخصیت مینویسه امام و حافظ و محدث و زاهد علامه خوب باید بنویسید صوفی کذاب و مشرک و الت پرست (به قول عبدالله حیدری متوسلین به مرده از الت پرستان بدترن)شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10583یک داستان بگم((حضرت علی درنامه به معاویه می فرمایند معاویه فکر نکن اینکه رشوه میدهی و دروغ میگی و تهدید میکنی ادم زرنگی هستی اگر من میخواستم این کارها را بکنم خیلی بهتر از تو بلد بودم ولی من از خدا میترسم و تو نمیترسی.))حالا اقای abdollah 1990 اگر من هم بخواهم سوال های اراجیف طرح کنم خیلی بهتر از تو بلدم ولی من از خدا میترسم و برای خوانندگان احترام قائلم. من الاف شما نیستم،اینترنتم مجانی نیست.از این به بعد سوال اراجیف بپرسی جوابش فقط لبخند.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10584(( اگر حضرت علی تمام علوم را می دانستند پس چرا حداقل برق را اختراع نکردند و پالایشگاه نفت و گاز نساختند ))تو را به خدا ببینید جامعه اسلامی با کیا طرفند،خوانندگان فرض کنند یکی بیاد جلوی پیامبر بگه شما که از اخر الزمان حرف میزنی چرا پالایشگاه نمیسازی!!!!وای خدای من جالبیش اینکه این شخص داعشی ها را بد میدونه یعنی ببین داعشی ها دیگه چی میگن!!!یک ضرب المثل هست میگه وای به شخصی که نمرود بهش بگه کافر.:)))))))))))))))))))))شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10585با سلام .جناب آقای غزوه 2 خود شما گفته و ادعای من را آورده ای اما خود را به نفهمی زده ای یا اینکه واقعا مصداق آیه (صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ) می باشی .
ادعای من خیلی واضح و روشن بود (یک حدیث صحیح که پیامبر اسلام دستور داده باشد که به اهل قبور توسل کنید ، وجود ندارد .)
اما شما باز هم مغلطه بازی کردی و موضوع دفن فاطمه بنت اسد را مطرح کرده ای که هیچ ربطی به موضوع بحث ندارد .
و خود همین حدیث هم که در کتاب وفا الوفاء سمهودی صوفی مصری متوفای سال 911 هجری می باشد توسط تعدادی از رجال شناسان و حدیث شناسان تضعیف شده است .
1-(المحدث: ابن الجوزي – المصدر: العلل المتناهية – الصفحة أو الرقم: 1/269
خلاصة حكم المحدث: تفرد به روح بن صلاح وهو في عداد المجهولين وقد ضعفه ابن عدي )
2-(المحدث: الألباني – المصدر: السلسلة الضعيفة – الصفحة أو الرقم: 23
خلاصة حكم المحدث: ضعيف)
3-(المحدث: الألباني – المصدر: التوسل – الصفحة أو الرقم: 99
خلاصة حكم المحدث: إسناده ضعيف)
4-( المحدث: الهيثمي – المصدر: مجمع الزوائد – الصفحة أو الرقم: 9/259
خلاصة حكم المحدث: فيه روح بن صلاح وثقه ابن حبان والحاكم وفيه ضعف وبقية رجاله رجال الصحيح)
مالک الدار خزانه دار از قول یک فرد مجهول الهویه مطلبی را گفته است کجای این مطلب ربطی به این دارد که پیامبر اسلام دستور توسل به اهل قبور داده باشد ؟؟
آیا مالک الدار یا آن فرد مجهول الهویه در نزد شما پیامبر اسلام می باشند ؟؟؟
عقل هم چیز خوبی است شعور هم چیز خوبی است !!
و برای چندمین بار می گویم تا شیر فهم شوی :
یک حدیث صحیح که پیامبر اسلام دستور داده باشد که به اهل قبور توسل کنید ، وجود ندارد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10586اینکه گفته ای (ابو ایوب انصاری هم رفته سر قبر پیامبر خاک بازی کنه؟؟رفته توسل کرده یا حدااقل تبرک.)پاسخ من :
جناب آقای غزوه 2 خود را به نفهمی زده ای یا اینکه واقعا مصداق آیه (صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ) می باشی .
ادعای من خیلی واضح و روشن بود (یک حدیث صحیح که پیامبر اسلام دستور داده باشد که به اهل قبور توسل کنید ، وجود ندارد .)
و من در عمرم هنوز یک عالم شیعه ندیده ام که به صراحت و مرتبط با سوال طرف مقابل پاسخ بدهد به لحاظ اینکه دلیل و برهانی برای پاسخ دادن ندارند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10587اینکه گفته ای (آن رواياتي كه ميگويند، گروهي از قبر رسول خدا صلي الله عليه وسلم يا از قبور صالحان، پاسخ سلام را شنيدهاند و يا سعيد بن مسيب از قبر آن حضرت صداي اذان را شنيده)پاسخ من :
جناب آقای غزوه 2 خود را به نفهمی زده ای یا اینکه واقعا مصداق آیه (صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ) می باشی .
و من در عمرم هنوز یک عالم شیعه ندیده ام که به صراحت و مرتبط با سوال طرف مقابل پاسخ بدهد به لحاظ اینکه دلیل و برهانی برای پاسخ دادن ندارند .
اینکه گفته ای (آن روايتي كه ميگويد: در سال رماده، شهر مدينه گرفتار خشکسالي شد، مردي به نزد قبر پيامبر صلي الله عليه وآله آمد و از خشكسالي و قحطي شكايت نمود، اما پيامبر (در عالم خواب) به وي دستور داد)
پاسخ من : واقعا که شرم و حیا را قورت داده ای !!
ادعای من خیلی واضح و روشن می باشد و یک کودک هم میفهمد و برای چندمین بار تکرار می کنم :
یک حدیث صحیح که پیامبر اسلام دستور داده باشد که به اهل قبور توسل کنید ، وجود ندارد .
و هرچه این موضوع را کش بدهی باعث رسوایی بیشتر مذهب خودت می شوی .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10588اینکه گفته ای (مثل این میمونه من بگم چرا خدا تو جنگ بدر….)پاسخ من : چرا بحث را به انحراف می کشانی حواسم جمع است .
شما در تاریخ 20/7/93 گفته بودی :
(و پیامبر هر چقدر بخواد در اختیار دیگران و برای استفاده کردن و یا نکردن علم غیب احتیاج به اجازه وهابی ها ندارند.)
و من ده ها بار از شما خواستم :
آیه ای از قران که به پیامبر اجازه داده است ، علم غیب را هر چقدر بخواهد در اختیار دیگران قرار دهد ، بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10589جناب آقای غزوه 2 خود شما گفته و ادعای من را آورده ای اما خود را به نفهمی زده ای یا اینکه واقعا مصداق آیه (صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ) می باشی .ادعای من خیلی واضح و روشن بود ( آیه ای از قران که به پیامبر اجازه داده است ، علم غیب را هر چقدر بخواهد در اختیار دیگران قرار دهد ، بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .)
اما شما باز هم مغلطه بازی کردی و موضوع آیه غار را مطرح کرده ای که هیچ ربطی به موضوع بحث ندارد .
و در موضوع ایه 40 توبه هیچ نفع و ضرری و حکمی برای ایندگان مطرح نیست و یک موضوعی که مهاجرت پیامبر اسلام را بیان کرده می باشد .
و اما مسئله علم غیب حضرت علی و اذن دادن خدا و پیامبر اسلام در این مورد یک حکم شرعی می باشد که باید با ایات قران و با صراحت مثل ایه 25 و 26 سوره جن که برای پیامبران است ثابت شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10590اینکه گفته ای (ببخشید من نمیدانستم ما دو گونه اهل سنت معمولی و (اهل سنت واقعی )داریم.)پاسخ من : 1- چرا بحث را به انحراف می کشی و به سوالاتم پاسخ نمی دهی .
2- در اهل سنت چندین گروه صوفی و قادری و نقش بندیه و احمدیه و ...
وجود دارد همان طوری که در مذهب شیعه ده ها گروه وجود دارد به کتاب فرق الشیعه نوبختی مراجعه کن .3- سوالاتم را دوباره می گذارم :
1- یک ایه از قران بیاوری که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .
2- یک حدیث صحیح از پیامبر اسلام بیاوری که دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .
3- یک آیه از قران که به پیامبر اجازه داده است ، علم غیب را هر چقدر بخواهد در اختیار دیگران قرار دهد ، بیاوری .
و هرچه این موضوع را کش بدهی باعث رسوایی بیشتر مذهب خودت می شوی .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
پاسخ من : ادعای من خیلی واضح و روشن بود (یک حدیث صحیح که پیامبر اسلام دستور داده باشد که به اهل قبور توسل کنید ، وجود ندارد .)
اما شما از مالک دار خزانه دار و یک فرد مجهول الهویه مطلب نقل کرده ای .
حالا شما باید به عقل خودت بخندی و یا اگر یک جو مردانگی داشته باشی به عقل خودت گریه کنی و دیگر در این سایت ناقص العقلی خودت را عیان نکنی .
و بیشتر باعث بطلان عقیده خود نشوی که نتوانستی 1- یک ایه از قران بیاوری که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .
2- یک حدیث صحیح از پیامبر اسلام بیاوری که دستور به توسل به اهل قبور و اهل بیت داده باشد .
3- یک آیه از قران که به پیامبر اجازه داده است ، علم غیب را هر چقدر بخواهد در اختیار دیگران قرار دهد ، بیاوری .