پیامبر وظایفش را انجام داد و امام زمان چرا انجام نمی دهد ؟؟

Home انجمن ها جانشینی پیامبر وظایفش را انجام داد و امام زمان چرا انجام نمی دهد ؟؟

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  abdollah1990 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 71)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (همیشه گل میکارم.انقدر کاشتم که دهن شما رو گل(با کسره)گرفت)

از خوانندگان خواهشمندم خودشان مطالب را از بالا تا پایین مطالعه و قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (شما گفتید پیامبر کتاب تفسیر قران نوشت.نگفتی چهار تا حدیث درباره تفسیر قران گفت.شما کتابش رو بیار.)

برادرم من که هنوز زنده هستم و مطالبم موجود است از زبان بنده این همه دروغ می گویید وای بر حال کسانی که فوت کرده اند !!!

شما در بالا گفتید (تفسیر قران از وظایف امام زمان نیست.وظیفه علماست.)

من هم در جوابتان گفتم (ایا پیامبر اسلام تفسیر قران داشتند یا خیر ؟؟؟ چرا امام زمان ندارد ؟؟؟ )

و بعد شما با سفسطه کاری گفتید (پیامبر کتاب تفسیر قران نوشت؟؟)

من در کجا گفتم که پیامبر کتاب نوشت ؟؟؟

و همانطور که در پایین گفتم اصلا میدانی تفسیر قران چیست ؟؟؟

آیا تفسیر قران نیاز به نوشتن دارد ؟؟؟

خود خداوند در ایه 44 نحل می فرماید (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ‌ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ) .

آنوقت شما به من بگویید آنچه را که پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و صحبه اجمعین در مدت این 23 سال برای مردم با توجه به ایاتی که از قران بر وی نازل می شد ، بیان میکرد ، تفسیر قران نبود ؟؟؟

می شود بگویید چه بود ؟؟؟

اصلا میدانی تفسیر قران چیست ؟؟؟

در نهایت نیز چون کم آورده اید به پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و صحبه اجمعین توهین میکنید و گفته اید (نگفتی چهار تا حدیث درباره تفسیر قران گفت) آیا پیامبر در طول 23 سال دعوتشان 4 حدیث در مورد قران گفته اند ؟؟؟؟!!!!

شما و امثال شما وقتی در بحث کم می آورید به مقدسات از جمله خداوند و پیامبر عزیزمان و اهل بیت گرامیشان ناخن می کشید تا از بحث فرار کنید .

اما کور خوانده اید !!!

قضاوت با خوانندگان .

و دوباره سوالم را تکرار می کنم : امام زمانتان که زنده است و روی زمین است و به دلیل پیشرفت تکنولوژی و آمدن ماهواره ها و تلوزیونها امام زمان می توانست یک شبکه تلوزیونی دایر کند که کسی نداند در کجاست و نتواند به او آسیبی برساند(بدلیل داشتن قدرت تکوینی به ادعای علمای شیعه) و مشکلات مردم مخصوصا مراجع را حل کند .

امروز 1400 سال پیش نیست که اگر در غرب کسی سوالی داشت و جواب آن در شرق بود ، مجبور می شد دو ماه تا سه ماه یا بیشتر در راه باشد تا به شرق برسد و سوال خود را بپرسد .

برادرم کمی تعقل کن !!! لطفا !!!

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (پیامبر جلوی همه اصحاب خواست بنویسه نشد.جلوی حضرت علی مینوشت منکرش نمیشدند؟در ضمن صحابه از خانه خارج میشدند تا بگن پیامبر،خواستی چیزی بنویسی بنویس؟)

من در بالا گفتم (زمان مریضی پیامبر چند روز طول کشید اگر پیامبر می خواست چیزی را بگوید می توانست در حضور حضرات علی ، عباس ، ابوذر ، سلمان ، عمار و … بگوید .) نگفتم تنها حضرت علی .

ضمنا واقعا حرفتان خنده دار بود .

یعنی در این چند روز بیماری رسول اکرم ، صحابه دائم در خانه نشسته بودند که پیامبر چیزی ننویسد ؟؟؟!!!

بخدا برادرم اگر کمی تعقل کنی بد نیست !!!

جواب قسمت بعدی را هم نداشتی که بدی !!!

پس دوباره می پرسم : زمان مریضی پیامبر چند روز طول کشید اگر پیامبر می خواست چیزی را بگوید می توانست در حضور حضرات علی ، عباس ، ابوذر ، سلمان ، عمار و … بگوید . چون به گفته علمای شما همه اینها ترسو بودند و در حضور ان شخص که از او می ترسیدند نمی گفت !!!

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (خب.منم میگم چون شهردار زاهدان خطبه نمیخونه و امام جمعه اش میخونه پس باید امام جمعه اش خلیفه از جانب پیامبر بشه دیگه.)

واقعا استدلالاتون خنده داره !!!

این چه ربطی به سوال من داره ؟؟؟!!!!

مشخص است خیلی در گل گیر کرده اید که واقعا نمیدانید چه می نویسید !!!!

من گفتم (خوب خطبه خواندن در محضر رسول الله با خطبه نماز جمعه مسجد زاهدان برابر است ؟؟؟آیا فرد دیگری به غیر نبی اکرم در زمان حیاتشان خطبه داده بود ؟؟؟ )

و نتیجه ی دیگری که از استدلالتان گرفته می شود این است که حضرت علی رهبر دینی نبوده چون با شهردار قیاس کردید و فقط رهبریت سیاسی مد نظر شماست !!!

و بعد ادامه سوال را توجه نکردید دوباره می گویم خواهشا از زیرش در نروید :

چرا در حضور مردم در مسجد قلم و دوات نخواست که نام و تعداد امامان را بنویسد ؟؟!!

خواهشا مغلطه بازی و فلسفه بافی نکن و جواب بده .

و اینکه گفته اید (شیعیان همدیگر را تکفیر نمیکنند.) این هم از دیگر کشفهای بزرگ شماست که شما را در ثبت کردن نامتان در کتاب گینس یاری خواهد کرد .

برادرم لطفا از بخار معده صحبت نکن و کمی بیشتر در مورد دینت تحقیق کن و کتاب فرق الشیعه نوبختی را بخوان . میدونی که ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

خدا را شاکر و سپاسگذارم که چندین روز است ، من این سوال را مطرح کردم و فقط و فقط یک نفر از علمای شیعه ( مدعی تالیف چندین جلد کتاب است) ، آمد که پاسخ بدهد و آنهم نتوانست به سوال اصلی و اولیه من پاسخ بدهد .

و مجبور شد بحث را به انحراف بکشاند و باز هم آنچنان مطالب بی پایه و اساسی را مطرح کرد که آبروی خودش را برد و آخر سر به تمام شیعیان توهین کرد .

و گفت : (منم یک مطلب در سایت ولیعصر بذارم و بگم قضاوت با خوانندگان.خب.فقط شیعه ها میخونند.حتی اگر اشتباه هم بگم تائید میکنند.)

و شیعیان را با این گفته ی خود افراد نادان و بی شعور و بی عقل معرفی کرد که هر گفته ای را تایید می کنند !!!

و همچنین به هزاران عالم و آیت الله و حجت الاسلام هم توهین کرده و اعتراف کرد که در بین هزاران عالم و فاضل و مدرسین حوزه علمیه قم و مشهد ونجف و اصفهان و … 313 نفر شیعه واقعی وجود ندارد تا امام زمان ظهور کند .

پس با این مطلب اگر در بین بیش از صد هزار عالم و مدرس و فضلا و آیت الله و حجت الاسلام در جهان تشیع ، 313 نفر شیعه واقعی وجود ندارد وای به حال شیعیان و (انا لله و انا الیه راجعون) .

و آیا شیعیان پس دین خود را از چه کسانی می گیرند ؟؟؟!!!

و من قضاوت را به خوانندگان با شعور و فهیم واگذار می کنم .

و خواهشمندم سوال اولیه من و مطالب بعدی را مطالعه کنند .

abdollah1990
    کاربر

abdollah1990
    کاربر

abdollah1990
    کاربر

abdollah1990
    کاربر
    علمای شیعه چرا پاسخ نمی دهند ؟؟

abdollah1990
    کاربر

abdollah1990
    کاربر

abdollah1990
    کاربر
    علمای شیعه معتقد به امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر چرا پاسخ نمی دهند ؟؟

abdollah1990
    کاربر
    در بین چند صد هزار عالم یک نفر پیدا نمی شود پاسخ بدهد ؟؟

abdollah1990
    کاربر
    در بین چند صد هزار عالم یک نفر پیدا نمی شود پاسخ بدهد ؟؟

abdollah1990
    کاربر
    در بین چند صد هزار عالم یک نفر پیدا نمی شود عقیده ی خود را با ایات قرانی که مرتبط با موضوع باشد ثابت کند ؟؟

abdollah1990
    کاربر
    در بین چند صد هزار عالم شیعه یک نفر پیدا نمی شود عقیده ی خود را با ایات قرانی که مرتبط با موضوع باشد ثابت کند ؟؟
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 71)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.