این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط rrw در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5019ارار دبليو همه ديدن اوربان چگونه پوزت به خاک مالید و فراریت داد اما چه کنیم که شرم و حیا نداری.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5020جناب ار ار دبیلو به جای این همه فرار و بردن آبروی نداشته ی روافض وتشریف بیار میدان.
چر جرات نداری بست بزاری . اشکال نداره بهت فرجه میدم . احتمالا تا اسفند نتونم بیام سایت . چون کار و گرفتاری دارم .مثل شماها نیستم که خمس بدن بهم و بشت فرمان امام زمان بشنیم و اراجیف ببافم .ولی خیلی این مدت بهت فشار آوردم حق داری بهم بگی نجس و فلان وفلان . واقعا فشارها بر گردن شما تنگ و تنگترش کردم
اگر اهل بحثی و واقعا مرد مناظره هستی بفرما این بست ها را جواب بده و اعلام کن
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1989
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/1984
من بر حق است دین و مذهبم و همیشه از مباحثه ی علمی باکی ندارم . در قسمت مولی و واژه اش ی سری جوابهای کودکانه دادی که وقت کنم همه ادامه ردود بر مقاله ات و سخنان اخیرت را مینویسم .فعلا بسیار گرفتارم .ولی اگر ببینم باز بازو نشان میدی به سایت برای بازدید سر میزنم و مجبور میشم بازم ابروتو ببرم . واقعا آبرویی واست نذاشتم
بیشتر از این فرار نکن .همه میبینند نماینده تشیع چطوری شکست میخوره.هههه
تشکر از برادر جمال سنت که من به اشخاصی مثل ایشون که بهم دلگرمی بدن خیلی احتیاج دارم . خوشحال شدن برادران اهل سنت و بت شکنان شیعه باعث دلگرمی من میشه . لطفا دوستان اهل سنت همیشه با دعا و گذاشتن نظرات و انتقادات و بیشنهادات مثل برادر جمال سنت دلگرمم باشند .والله مستعان -اوربان
عزرائیل جماعت رافض -خادم اهل سنت
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5021جناب جمال سنت اميدوارم اين سخن تو از روي تعصب جاهلي نباشد . دوست عزيز لطفا جنابعالي در همان پست دقيقا بنويس که بنده به کدام شبهه اين رواني پاسخ ندادم . و همچنين بنويس که او به کدام نوشته، من پاسخ داده.
وقتي مي بينم اين موجود بد بخت چقدر به تعاريف هم کيشانش محتاج است و ذوق مي کند دلم برايش مي سوزد. لطفا همچنان از اين بيچاره تعريف کن ، تا خوشحال شود.
البته شايد دوباره خود براي چندمين بار اراجيف تکراري او را در همان پست ، پاسخ دهم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #5026اری بنده خوشحال میشوم وقتی ببینم دوستانم و بت شکنان شیعه واقعا به حقایق روافض نجس بی ببرندنظرات آنها برایم بسیار با ارزش است و فردی دیکتاتور نیستم که نظرات دیگران را نادیده بنگارم ولیکن دوست دارم واقعا اشکالات و نقاط قوتم را بگویند با دلیل تا در جهت اصلاح ان گام بردارم
همه میدونند چطور کوبیدمت و از جواب دادن به زانو درت آوردم و جوابی نداری . البته میسبارم به حساب اینکه جوابهات در مصحف فاطمه است و اون فعلا در دست امام زمانت . بس روانی جناب عالی هستی که نتونستی ادعاتو درباره ی افترا به زن رسول الله اثبات کنی . و فعلا عاجز از آوردن ادله هستی .
امام ابو یوسف می فرماید جاهل ترین شخص نزد من کسی است که سخنی بگوید و نتواند اثباتش کند . وهمین سخن دقیقا مصداق شما و علمای رافضه است که جرات روبرو شدن ندارند .فعلا مدتی گرفتار هستم ولی سعی دارم از اسفند قوی ترین سایت رافضه را با سند رد کنم ومقالاتشو بدم اسلام تکس .البته قسمتیشو رد نمودم ولی میخام همه شو یک جا بفرستم تا شاخ اخوندان رافضی و مراجع شکم گنده در بیاد . ایمیلم هم رمزش یادم رفته به همین خاطر تا حالا مقاله ندادم . ولی ان شاء الله حل میشه مشکلاتم و خدمت شما خمس خوران متعه ای میرسم . دیگر هم فرارو بزار کنار و یک سره تشریف نیار اسلام تکس تا ابروت بیشتر از این نره .هرچند بی حیا هستی و روت زیاده ولی مردم میبینند بک عالم امامیه در چه وضعیتی گیر افتاده و با عمامه ش سوار بر موتور امام زمان شده و رو به مریخ در حال فرار است .
فراری بزرگ ار ار دبیلو .من تعریف نمیخام فقط میخام انتقادات و بیشنهادات را بشنوم و دوستان منو دعا کنند و با عث دلگرمی بشم .بس کور شو .چون واقعا همه میبیند سخنانمو و عجز تو رو در قبال من .
والله مستعان
اوربــــــــــــــــــــــــــان-قاهر الرافضه
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.