پاسخ به شبهه ی عبدالزهرا

Home انجمن ها شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت پاسخ به شبهه ی عبدالزهرا

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  ضد رافضی در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 40)
  • نویسنده

کلمه
    کاربر

با سلام برادر. جواب کامل را در تاپیک فلسفه توسل و … دادم . اما دو مطلب را اینجا عرض می کنم.

گفتید

و دوباره تکرار می کنم اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی و فریب کار و مغلطه باز نیستی یک آیه بگذار که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اموات داده باشد .

جواب

متاسفانه من هرچه می خواهم با شما مدارا کنم، شما باز به تفکرات مشرکانه خود ادامه می دهید. سخن من روشن است.

یا شما مثل مشرکین می خواهید بگویید مردگان، با مرگ نابود می شوند که در این صورت از خداوند حکیم، انتظار نداشته باشید به شما بگوید : معدوم می تواند بشنود یا می توان از او چیزی خواست.

یا شما به قران ایمان می اورید و می گویید : مردگان نابود نمی شوند و بعد از مرگ حیات دارند، ادراک می کنند و می شنوند. اگر ایمان به حیات اخرت اوردید پس بهتر است،خود را مشمول دعای آنها کنید و این نعمت را از دست ندهید که بعدا حسرت محروم شدن از دعای پیامبر ص را خواهید خورد.

گفتید

آیا مرده وقتی همسرش ازدواج می کند همبستر شدن زن سابقش را با شوهر جدید درک می کند ؟؟ و می بیند ؟؟

جواب

واقعا ساده اندیشی می کنید. شما، کم مانده فتوا بدهید: زنده ها هم نمی شنوند.

آیا زنده وقتی همسر سابقش ازدواج می کند همبستر شدن زن سابقش را با شوهر جدید درک میکند؟؟ و می بیند؟؟

در مورد زنده ها ، پاسخ روشن است

اگر زنده آنجا برود یا با وسیله ای درون اتاق را نگاه کند، بله چرا که نتواند.

اگر زنده آنجا نرود یا وسیله ای در اختیار نداشته باشد، خیر نمی تواند چیزی بفهمد.

در مورد مرده ها پاسخ روشن تر است.

حقيقت جو
    کاربر
    سلام

جناب کلمه شما مشکلت اینه که یه مقدار بعضی چیزا رو یا عمدا یا سهوا قاطی میکنی. الان روشنت میکنم.
    انسان وقتی میمیره نسبت به این دنیا بله نابود میشه ولی در اون دنیا حیات برزخی داره دلیلشم پاداش یا عقاب اعماله این دنیا و اون دنیا کلا ازهم جدا هستن کسی که اینجاست به اونجا وصل نیست کسی که اونجاست به اینجا وصل نیست.

من عادت ندارم زیاد حرف بزنم همیشه تو چندجمله خلاصه میکنم. واسه این نظر جنابعالی هم همینقدر بسه

کلمه
    کاربر

با سلام. من هم به شما خلاصه می گویم.

کسی قاطی کرده که سوره اعراف را نخوانده است.

و کسی قاطی کرده که سوره زخرف را نخوانده است.

کسی قاطی کرده که سوره یس را نخوانده است.

کسی قاطی کرده است که روایات و سنت را انکار می کند.

کسی قاطی کرده است که تجربه بشر و خواب را انکار می کند.

پس شما که دلیلی ندارید مطالب را قاطی کردید.

حقيقت جو
    کاربر
    سلام

چون حرف جدیدی واسه گفتن نداشتی بنده هم همون جواب قبلی رو خلاصه تر بهت میدم.

جاهل کسیه که فرق بین دنیا و برزخ و فرق بین حیات دنیوی و حیات برزخی رو نفهمیده

کلمه
    کاربر
    با سلام. آیه قران سخن شما را رد کرد. به قران نگویید حرف جدید ندارد شما حرف جدید ندارید.مردگان میشنوند. پس ایات و روایات را انکارنکن برادر.

حقيقت جو
    کاربر
    سلام

بنده کسی نیستم که بخوام آیات قرآن رو انکار کنم ولی مثل شما هم نیستم که اون چیزی که تو ذهن خودتونه و باب میل و مذهبتونه به زور میچسبونید به آیات.
    هیچ آیه ای در قرآن وجود نداره که بگه مرده ها میشنون اتفاقا برعکس آیاتی هست که ناشنوایی مردگان به صراحت در اونها بیان شده. از جمله این آیات:
    إِنَّكَ لا تُسْمِعُ الْمَوْتى‏ وَ لا تُسْمِعُ الصُّمَّ الدُّعاءَ إِذا وَلَّوْا مُدْبِرين‏
    وَ ما يَسْتَوِي الْأَحْياءُ وَ لاَ الْأَمْواتُ إِنَّ اللَّهَ يُسْمِعُ مَنْ يَشاءُ وَ ما أَنْتَ بِمُسْمِعٍ مَنْ فِي الْقُبُور

انشاالله درباره آیاتی هم که شما برای شنیدن مردگان (البته به زعم خودتون) میارید جواب میشنوید.

کلمه
    کاربر

با سلام جناب حقیقت جو. معلومه اصلا دلایل من را نخواندید و از روی جهل دارید به این آیات استشهاد می کنید. ولی اینجا توضیح مختصر می دهم.مثلا ایه

إِنَّكَ لَا تُسْمِعُ الْمَوْتَىٰ وَلَا تُسْمِعُ الصُّمَّ الدُّعَاءَ إِذَا وَلَّوْا مُدْبِرِ‌ينَ ﴿٨٠﴾ وَمَا أَنتَ بِهَادِي الْعُمْيِ عَن ضَلَالَتِهِمْ ۖ إِن تُسْمِعُ إِلَّا مَن يُؤْمِنُ بِآيَاتِنَا فَهُم مُّسْلِمُونَ ﴿٨١﴾ نمل

این آیه مربوط به انذار انسانهای زنده توسط پیامبر است و پیامبر مامور انذار مرده ها نبودند بلکه منظور، انسانهای دل مرده است که توضیح بیشتر را قبلا دادم و…

این فرض شما که منظور از کلمه موتی، مرده ها باشند، باطل است چون اولا خود آیه می گوید إِذَا وَلَّوْا مُدْبِرِ‌ينَ مرده که حرکت نمیکند تا ادبار داشته باشد و پشت کند. و دوما در ایه بعد هم می فرماید که تو میتوانی به مرده هایی که ایمان می اورند سخنت را بشنوانی . پس حتی با فرض باطل شما باز هم مردگان مومن می شنوند.

بقیه توضیحات را خودتان در پست های دیگر بخوانید.

کلمه
    کاربر
    سلام. جای نوشتن نیست.در پستهای قبلی جوابتان را دادم.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام . اولا : من چندین مرتبه از شما خواستم اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی و فریب کار و مغلطه باز نیستی یک آیه بگذار که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اموات داده باشد .

تا خوانندگان قضاوت کنند و دروغگو و کذاب رسوا شود .

ولی شما به هیچ عنوان پاسخی نمی دهی و فرار می کنی و همین نشان دهنده ی این است که هیچگونه آیه ای در قران که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اموات داده باشد وجود ندارد .

وهمچنین چرا به ایه ی 20 و 21 سوره نحل و 5 احقاف و 22 فاطر که من گذاشته ام پاسخ نمی دهی ؟؟

و اینکه گفته ای (دوما در ایه بعد هم می فرماید که تو میتوانی به مرده هایی که ایمان می اورند سخنت را بشنوانی .)

برادرم چرا دست از دروغگویی و تهمت و افترا به قران برنمی داری ؟؟؟

در کجای ایه 82 سوره نمل خداوند چنین موضوعی را مطرح کرده است ؟؟

از خوانندگان می خواهم که به قران مراجعه کنند و این آقایان دروغگو وکذاب را بیشتر بشناسند .

کلمه
    کاربر

با سلام

گفتید

اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی و فریب کار و مغلطه باز نیستی یک آیه بگذار که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اموات داده باشد

جواب

با سلام. جواب شما را قبلا دادم. مرگ یعنی جدا شدن روح از بدن و ایمان به حیات آخرت الزامی است.

انسان ها بعد از مرگ نابود نمی شوند بلکه زنده اند و می شنوند. اما شما می خواهید اول انها را مرده و معدوم بدانید بعد به خدا حکم کنید که دستور به توسل به معدوم بدهد.

خداوند از همان اول در قرآن این تفکر مشرکانه را باطل کرد و نگاه به ایات قران، بدون ایمان به حیات اخرت یعنی گمراهی و کج فهمی از ایات. پیامبر ص بعد از مرگ فقط جسمشان را از دست دادند ولی زنده اند. فقط کافی است به آیات حیات اخرت و برزخ، نگاهی بیاندازید و بدانید که خداوند مرگ را فقط جدا شدن روح از بدن می داند.

الَّذِينَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِكَةُ ظَالِمِي أَنفُسِهِمْ ۖ فَأَلْقَوُا السَّلَمَ مَا كُنَّا نَعْمَلُ مِن سُوءٍ ۚ بَلَىٰ إِنَّ اللَّـهَ عَلِيمٌ بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ ﴿٢٨﴾ فَادْخُلُوا أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا ۖ فَلَبِئْسَ مَثْوَى الْمُتَكَبِّرِ‌ينَ ﴿٢٩﴾ وَقِيلَ لِلَّذِينَ اتَّقَوْا مَاذَا أَنزَلَ رَ‌بُّكُمْ ۚ قَالُوا خَيْرً‌ا ۗ لِّلَّذِينَ أَحْسَنُوا فِي هَـٰذِهِ الدُّنْيَا حَسَنَةٌ ۚ وَلَدَارُ‌ الْآخِرَ‌ةِ خَيْرٌ‌ ۚ وَلَنِعْمَ دَارُ‌ الْمُتَّقِينَ ﴿٣٠﴾ جَنَّاتُ عَدْنٍ يَدْخُلُونَهَا تَجْرِ‌ي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ‌ ۖ لَهُمْ فِيهَا مَا يَشَاءُونَ ۚ كَذَٰلِكَ يَجْزِي اللَّـهُ الْمُتَّقِينَ ﴿٣١﴾ الَّذِينَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِكَةُ طَيِّبِينَ ۙ يَقُولُونَ سَلَامٌ عَلَيْكُمُ ادْخُلُوا الْجَنَّةَ بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ ﴿٣٢﴾ نحل

فَأَخَذَتْهُمُ الرَّ‌جْفَةُ فَأَصْبَحُوا فِي دَارِ‌هِمْ جَاثِمِينَ ﴿٧٨﴾ فَتَوَلَّىٰ عَنْهُمْ وَقَالَ يَا قَوْمِ لَقَدْ أَبْلَغْتُكُمْ رِ‌سَالَةَ رَ‌بِّي وَنَصَحْتُ لَكُمْ وَلَـٰكِن لَّا تُحِبُّونَ النَّاصِحِينَ ﴿٧٩﴾ اعراف

وَاسْأَلْ مَنْ أَرْ‌سَلْنَا مِن قَبْلِكَ مِن رُّ‌سُلِنَا أَجَعَلْنَا مِن دُونِ الرَّ‌حْمَـٰنِ آلِهَةً يُعْبَدُونَ ﴿٤٥﴾ زخرف

و سایر آیات قران.

راجع به آیاتی که شما گفتید، در تاپیک دیگر فلسفه توسل توضیح دادم.

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 40)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.