Home › انجمن ها › شرکیات. توسل، شفاعت و بدعت › پاسخ به شبهه ی عبدالزهرا
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط ضد رافضی در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9008شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9009من این را برای رد حرف تو آوردم.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9010در همون آدرس جواب تو رو آلوسی داده. بیخود زور نزن.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9013با سلام و عرض ادب خدمت شما مجاهدان راه قران .
امیدوارم مطالبی که می گویم از من ناراحت نشوید .
برادرم اولا : ان شا الله همیشه در این سایت فعال باشید و از قران و سنت صحیح پیامبر و صحابه ی پیامبر و ازواج پیامبر با آیات قران دفاع کنید .
دوما : به دنبال حقیقت از قران باشید و ما اهل سنت دین و عقیده ی دینی خود را از قران می گیریم .
و طبق ایه 44 سوره نحل (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ) تبیین ایاتی که نازل شده را از سنت صحیح پیامبر اسلام میگیریم .
ما اهل سنت که عقیده ی دینی خود را از طبری ،ابن حجر ، سبکی و یعقوبی و … نمی گیریم .
وارد شدن در اینگونه بحث ها هدف دشمنان قران می باشد . تا مسلمانان واقعی را از قران جدا کنند .
و متاسفانه تا حالا دشمنان قران مقداری موفق بوده اند .
و از شما خواهشمندم که از گفته ی قران پیروی کنید و معجزه ی قران را آویزه ی گوش خود کنید (فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُم بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا) (پس، از كافران اطاعت مكن، و با [الهام گرفتن از] قرآن با آنان به جهادى بزرگ بپرداز.)(ترجمه فولادوند)
برادرم ببینید خداوند چگونه راه مبارزه با عقائد انحرافی را نشان داده و جهاد اکبر نام گذاشته .
و اگر مطالب من را هم با تامل نگاه کنید در حدود دو هزار کامنت که در این سایت گذاشته ام فقط و فقط با آیات قران و بعد از آن از تناقضات گفتاری خود مخالفین استفاده کرده ام و به استثنای یکی دو مورد هیچ وقت به تاریخ و روایات استناد نکردم .
و ان شا الله که شما هم در مورد من و مطالبی که من می گذارم دیدگاه و نظری دارید به ایمیل من بفرستید .
ضمنا یک خواهش برادرانه از شما دارم به جای عکسهایی که گذاشته اید مثل من از ایات قران استفاده کنید تا وجهه علمی شما خدشه دار نشود . و کسانی که مطالب شما را می خوانند از شما چهره ی بهتری تصورکنند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9014با سلام . اولا :ما اهل سنت دین و عقیده ی دینی خود را از قران می گیریم .و طبق ایه 44 سوره نحل (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ) تبیین ایاتی که نازل شده را از سنت صحیح پیامبر اسلام میگیریم .
ما اهل سنت که عقیده ی دینی خود را از طبری ،ابن حجر ، سبکی و یعقوبی و … نمی گیریم .
دوما : شما اگر راست می گویید مطالب خود ابن تیمیه را بدون اینکه قیچی کنید بگذارید تا آنوقت دیگران قضاوت کنند .
نه اینکه گفته های دیگران بر علیه او را مورد استناد قرار دهید .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9015با سلام اینکه گفته ای (آلوسي، مفسر بزرگ اهل سنت، ميگويد: من مانعي در توسل به درگاه خداوند با مقام پيامبر، چه در حال حيات و چه پس از رحلت او، نميبينم.)اولا : ما اهل سنت دین و عقیده ی دینی خود را از قران می گیریم .
و طبق ایه 44 سوره نحل (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ) تبیین ایاتی که نازل شده را از سنت صحیح پیامبر اسلام میگیریم .
ما اهل سنت که عقیده ی دینی خود را از آلوسی و طبری ،ابن حجر ، سبکی و یعقوبی و … نمی گیریم .
دوما : وقتی خداوند در قران به صراحت گفته (ایاک نستعین) هر چه مخالف آن باشد ما به دیوار می زنیم .
و آیه 20 و 21 سوره نحل هم می گوید (وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ لَا يَخْلُقُونَ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ ﴿٢٠﴾ أَمْوَاتٌ غَيْرُ أَحْيَاءٍ ۖ وَمَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ ﴿٢١﴾)
سوما : خداوند برای ما معجزه ای فرستاده که واقعا تمام منحرفین را زمین گیر کرده است .
(فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُم بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا) (پس، از كافران اطاعت مكن، و با [الهام گرفتن از] قرآن با آنان به جهادى بزرگ بپرداز.)(ترجمه فولادوند)
چهارما : الوسی گفته است به مقام پیامبر و نگفته است به قبر پیامبر و یا به مرده ی پیامبر .
چون مقام پیامبر مقامی شرعیست که خداوند به وی داده است .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9016اولا : ما اهل سنت دین و عقیده ی دینی خود را از قران می گیریم .و طبق ایه 44 سوره نحل (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ) تبیین ایاتی که نازل شده را از سنت صحیح پیامبر اسلام میگیریم .
ما اهل سنت که عقیده ی دینی خود را از آلوسی و طبری ،ابن حجر ، سبکی و یعقوبی و … نمی گیریم .
دوما : وقتی خداوند در قران به صراحت گفته (ایاک نستعین) هر چه مخالف آن باشد ما به دیوار می زنیم .
و آیه 20 و 21 سوره نحل هم می گوید (وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ لَا يَخْلُقُونَ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ ﴿٢٠﴾ أَمْوَاتٌ غَيْرُ أَحْيَاءٍ ۖ وَمَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ ﴿٢١﴾)
سوما : خداوند برای ما معجزه ای فرستاده که واقعا تمام منحرفین را زمین گیر کرده است .
(فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُم بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا) (پس، از كافران اطاعت مكن، و با [الهام گرفتن از] قرآن با آنان به جهادى بزرگ بپرداز.)(ترجمه فولادوند)
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9032سلام؛بر برادر عبدالله و بقیه دوستان؛برادر عبدالله بسیار سخنان اموزنده ای بود حرفایتان را به دیده منت می گذاریم ؛و همیشه شاهد مجاهدت ها حضرت عالی بوده ایم و بسیار عالی جواب کوبنده با ایات قران کریم (به روافضی داده اید؛ و همیشه با این رویه ای که داشتی (به بنده بسیار صبر و حوصله در بحث با روافض می داده اید و امیدوارم همیشه با همین رویه ای جهادی که دارید شاهد مجاهدت ها شما در این سایت باشیم؛ وبسیارخوشحال شدیم انتقاداتی که از ما داشتی بیان فرمودید و سعی میکنیم که تک تک نصحت ها جنابعالی را گوش داده و به ان عمل کنیم و (یک چیز دیگر: در یک جا نوشته بوداید که به بنده ایمیل فرستاده اید اگر اشتباه نکرده باشم(دوست من بنده برای ثبت نام کاربری یک ایمیل الکی وارد کرده بودم چون ایمیل خودم چند وقت است که بلوک شده و ایمیلی که فرستاده بودید به دست بنده نرسیده است و خیلی خوشحال می شوم که با شخصی مثل شما در ارتباط باشم و از علم شما استفاده کنم و از شما و دوستان التماس دعا داریم (والسلام)شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9033با سلام. برادر با این همه آیات قرآن شما باز هم سخن از شرک دانستن توسل میزنید.در مورد ایاک نستعین هم جواب دادم فعلا همین دو آیه زیر سخن شما را نقض میکند که خداوند از یاری خواستن از کسی که به عنوان یک موحود مستقل و اله نهی کرده نه هر یاری خواستنی.
قال ما مکنی فیه ربی خیر فاعینونی بقوة 95 کهف
و اوحینا الی موسی اذ استسقاه قومه اعراف
در مورد دعای من دون الله هم تناقض گویی ها را روشن کردم ولی باز حکم به شرک رافضی ها یا شیعه می دهید.دوستان خود مراجعه کنند.
مشرکین در زمان پیامبر هیچ ارزشی برای مردگان قائل نبودند و معاد را قبول نداشتند و زندگی را فقط زندگی همین دنیا می دانستند ولی قران و اسلام این اعتقادات را باطل کرد و سخن از معاد و برزخ و روح و شهادت و آخرت زد و سخن از سخن گفتن پیامبران با مردگان گفت و سخن از شنیدن و درک آنها گفت.
آیاتش ار قبلا آوردم. آیات توسل را هم گفته شد.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9034با تشکر از برادر عبدالله و مبارز جوان. در ضمن آقای مبارز جوان نوشته ی خوبی دارند:
اسلام ندارد درخودهیچ عیبی هرعیبی است ازمسلمان بودن ماست و بسشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9036با سلام . اینکه گفته ای (با این همه آیات قرآن شما باز هم سخن از شرک دانستن توسل میزنید.)برادرم اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی و فریب کار و مغلطه باز نیستی یک آیه بگذار که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اموات داده باشد .
تا خوانندگان قضاوت کنند و دروغگو و کذاب رسوا شود .
اینکه گفته ای (در مورد ایاک نستعین هم جواب دادم)
برادرم کجا جواب داده ای ؟؟؟
چرا دروغ می گویی ؟؟
اگر راست می گویی کپی کن و بگذار .
اینکه به ایه 95 کهف استناد کرده ای :
در کجای این ایه خداوند دستور به توسل به قبور و مردگان داده است ؟؟!!!
این ایه 95 سوره کهف ذوالقرنین از مردم برای ساختن سد دعوت کرده است .
چه ربطی به موضوع توسل دارد ؟؟!!
و اینکه به ایه 160 اعراف استناد کرده ای :
در کجای این ایه خداوند دستور به توسل به قبور و مردگان داده است ؟؟!!!
این آیه 160 سوره اعراف درباره ی زدن عصای موسی به سنگ می باشد .
من از خوانندگان محترم می خواهم که قضاوت کنند و ببینند وقتی این آقایان آیه ی نصی درباره ی توسل به مرده و قبور ندارند مجبور می شوند خلط مبحث کنند و متوسل به آیاتی بشوند که هیچ ربطی به توسل به مرده و قبر ندارد .
و خود همین نوع پاسخ دادن نشان دهنده ی تهی دستی و مفلس بودن آنها می باشد .
و بیشتر عقیده ی باطل خود را خودشان هویدا می کنند .
اینکه گفته ای (در مورد دعای من دون الله هم تناقض گویی ها را روشن کردم)
برادرم چرا دروغ می گویی ؟؟
در کجا توانستی با آیات قران ثابت کنی که خداوند دستور داده به من دون الله متوسل بشویم ؟؟؟
اگر راست می گویی کپی کن و بگذار تا دروغگو و کذاب برای خوانندگان شناخته شود .
اینکه گفته ای (مشرکین در زمان پیامبر هیچ ارزشی برای مردگان قائل نبودند)
برادرم مشرکین مکه برای لات و غزی و منات ارزش قائل بودند که از آنها مجسمه ساخته بودند و متوسل می شدند و آنها را وسیله قرار می دادند و آنها را شفیع در نزد خداوند می دانستند .(به ایه 3 زمر و 18 یونس مراجعه کن)
اینکه گفته ای (سخن گفتن پیامبران با مردگان گفت)
برادرم شما افراد عادی را با پیامبران یکی می دانید ؟؟!!!
پیامبران با اذن خداوند برای اثبات نبوت خود معجزاتی را انجام داده اند مثل زنده کردن مرده با دم گاو .
آیا هر فرد عادی دم گاو به مرده بزند زنده می شود ؟؟؟
چرا شما ناقص العقل هستید ؟؟!!!
اینکه گفته ای (آیات توسل را هم گفته شد.)
برادرم اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی و فریب کار و مغلطه باز نیستی یک آیه بگذار که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اموات داده باشد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9043با سلامبا شما که همانجا سخن گفتم به همانجا رجوع کنید.
برادران هم میتوانند به تاپیک فلسفه توسل چیست؟ مراجعه کنند.
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2208
و میتوانند به تاپیک شیعه و شرک در قرآن مراجعه کنند.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9104با سلام . برادرم من موضوع خیلی شاق ومشکلی از شما نخواستم .و دوباره تکرار می کنم اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی و فریب کار و مغلطه باز نیستی یک آیه بگذار که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اموات داده باشد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9119با سلام.
شما حتی یک آیه ندارید که از توسل به پیامبران مرده نهی کرده باشد.
شما هم به جای جدل های بی ثمر، کافیست یک کلیک کنید تا آیات و روایات در اینجا و اینترنت پیش چشمتان قرار گیرد.
اگر به دنبال منطق هستید بحث را در جایی که آیات را آوردم ادامه دهید.
طبق ایات قران و روایات بین مرده و زنده تفاوتی در ادراک و اثر اعمال نیست. مگر اینکه مانند مشرکان، به حیات آخرت ایمان نداشته باشید.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9131با سلام برادرم . اینکه گفته ای (شما حتی یک آیه ندارید که از توسل به پیامبران مرده نهی کرده باشد.)برادرم پس با این استدلال شما متوسلین به گاو و همچنین متوسلین به آلت تناسلی در هندوستان هم می توانند بگویند در هیچ آیه ای از قران توسل به گاو و آلت تناسلی مطلقا نهی نشده است . و ده ها مورد دیگر …
اینکه گفته ای (شما هم به جای جدل های بی ثمر، کافیست یک کلیک کنید تا آیات و روایات در اینجا و اینترنت پیش چشمتان قرار گیرد.)
برادرم من موضوع خیلی شاق ومشکلی از شما نخواستم .
و دوباره تکرار می کنم اگر راست می گویی و دروغگو و کذاب نیستی و فریب کار و مغلطه باز نیستی یک آیه بگذار که خداوند دستور به توسل به اهل قبور و اموات داده باشد .
اینکه گفته ای (طبق ایات قران و روایات بین مرده و زنده تفاوتی در ادراک و اثر اعمال نیست.)
اولا : آیا مرده وقتی همسرش ازدواج می کند همبستر شدن زن سابقش را با شوهر جدید درک می کند ؟؟ و می بیند ؟؟
دوما : برادرم حیات پس از مرگ برای پاسخگویی به اعمال و دریافت پاداش و یا عذاب حق است ، و لعنت بر منکرش و چه ربطی به توسل به اهل قبور دارد ؟؟
مغلطه بازی نکن و بحث را به انحراف نکشان . حواسم جمع است .
موضوع بحث توسل به مرده و اهل قبور می باشد .
ومردگان طبق این آیات قران سخنان ما را درک نمی کنند و نمی شوند و از دعای ما غافلند :
(وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ لَا يَخْلُقُونَ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ ﴿٢٠﴾ أَمْوَاتٌ غَيْرُ أَحْيَاءٍ ۖ وَمَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ) (20 و 21 سوره نحل)
(وَمَا يَسْتَوِي الْأَحْيَاءُ وَلَا الْأَمْوَاتُ ۚ إِنَّ اللَّـهَ يُسْمِعُ مَن يَشَاءُ ۖ وَمَا أَنتَ بِمُسْمِعٍ مَّن فِي الْقُبُورِ) (22 فاطر)
(وَمَنْ أَضَلُّ مِمَّن يَدْعُو مِن دُونِ اللَّـهِ مَن لَّا يَسْتَجِيبُ لَهُ إِلَىٰ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَهُمْ عَن دُعَائِهِمْ غَافِلُونَ ) (5 احقاف)
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
تأليف: أبو المعالي محمود شكري الألوسي مطلب میاره.:))))))