Home › انجمن ها › انتقاد از احادیث شیعه › نژاد برستی مذهبی و عقاید رافضه درباره اقوام-تلنگری اساسی برای طرفداران مکتب شیعه!!!!
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7679تمام ایرادتت رو جواب دادم . جوابی هم برات نمانده . ثابت شد که روافض نژادپرست هستند .حالا من راه رو برات باز گذاشتم 1-دوست داری برو عقب 2-دوست داری برو جلو 3-میتونی سکوت کنی و بیشتر از این خودت را رسوا نکنی .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7680گفتی======
قبل از هر چیز از آن 4 یار نبی در احد و حنین و خیبر چه خبری بود؟
و البته شما اللص را معنا نکردید. اسم باب را دقت که کنید میفهمید که حکم حدیث برای چیست. حالا اللص یعنی چی؟
جواب=======
1-چهار یار نبی همونهایی هستند که الله انان را ستوده است و تا ابد خاری در چشم منافقین رافضی و دشمنان اسلام هستند
2-امام زمانت در ته چاه فاضلاب چکار میکنه ؟؟4یار و نائب منافقش در ته چاه چرا فرار کردن؟؟چه خبره اونجا؟؟؟امام فاضلابی خیالی داره چکار میکنه ؟؟
3-جوابی نداری و همش به خودت زور میاری که از مکتب بااطلت دفاع کنی ولی بهت حق میدم جوابی برای این نژادبرستی نیست .همش میخای یک قوقولی قوقویی کرده باشی عبدالمرغ.یا عبدالخروس.چرا از حدیث فراری هستی.چرا جوابی نداری؟؟ . مثلا اینکه من میرم تهران بهم ادرس میدن میگن برو ونک .من باید بیرون تهران برم یا باید برم تو ونک تا برسم سر قرار.تا بفهم قضیه در ونک از چه قرار است.فهمیدی جاهل؟؟؟این فهمیدنش سخت نیست ولیکن ادم جاهل و احمق که خدایش امام زمان باشد این را نمی فهمد یا نمخواهد بفهمد .حدیث رو قشنگ بفهم ای نادان. این نژادپرستی ها مذهبت هم توجیه و دفاعی ندارد.فقط داری دل خودنو خنک میکنی تا اندکی بیشتر عمامه ات بر سرت بماند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7681گفتی=========
عزیزم کنیز زاده بودن ایراد است یا اینکه کسی 4 پدر داشته باشد؟ ضمن اینکه من قید این سایت را میزنم اما جواب اهانت به امامم را میدهم. خیال نکنی مثل اون بابایی هستم که طرف در برنامه زنده بهش گفت عایشه…. بعد طرف خندید.
جواب===========
پس امام زمانت یک کلفت زاده ی کنیزاده است . میدونی که کنیزان میتونند با چندین مرد همبستری داشته باشند . خب از کجا معلوم این امام زمان شما مادرش نطفه ی 50یا 100مرد در شکمش نبوده باشد و این فرزند جنایتکار و بی رحم را تحویل جامعه داده ؟؟؟
جوابی نداری که میخای قید سایت رو بزنی . قبلا مسنجر نیمباز هم یک سری میزدم ولی دیگه قیدشو زدم و از این به بعد لب باز کنی در پستهام ضرر میکنی بشدت . وقتمو میزارم رو اسلام تکس . ولی اگر اسلام تکس………..
باعث نشه دل زده بشم از سایتشون.
تو جواب این اهانت را بده که علی رو شخصی مجسم کردید که غیرت نداشته و دخترشو با قاتل زنش داه به عنوان هدیه . این اهانت رو چرا مکتبت میکنه و جواب نمیدی؟؟؟شما متناقضید .
اینکه شیطانیاری رو گفتی اهانت کرد و هاشمی چیزی نگفت اگر منظورت باشد که باید بگویم این زذالت مذهب فحاشان و اهانت کنندگان رافضی را نشان میدهد که جز فحش و بی ادبی چیزی در چنته ندارند . این عباسی با سجودی هم یک بحثی داشت و هی اصرار داشت که یکی چیزی رو سجودی نشون بده .این اخر غیرته اخوند عباسی بود…. اینو یادت رفته …. مذهب اهانت و بدعت چیز بیشتری ازش نمیشه انتظار داشت
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7682گفتی================مردک لغیر رشده. همین نجاستی که نشخوار میکنی در رابطه با ماریه که زن پیامبر است نیز صادق است. اگر کنیز بودن یعنی اینکه مثل مادر اون حرامزاده 4 پدری باید بود، الان تو ماریه زن رسول خدا را متهم به همخوابگی با غیر کردی. حکم کسی مثل تو چیست؟
جواب===================
مساله ماریه با مادر امام زمانت خیلی فرق داره . این کلفت زده فرزند ناخلفی بدنیا میاره که از هر هزار نفر 999نفر رو مب کشه .بدون شک این کلفت زاده چون حسن عسکری هم عقیم بوده و نمی تونسته کاری بکند لابد طلاق گرفته و خواسته با کنیزی نطفه ی مردان زیادی برای امام زمان خیالیت بپروراند . این کلفت زاده میدونستی که از ران بدنیا میاد؟؟؟راستی روافض قیاس قبول ندارن و حتی به خاطر قیاس ابوحنیفه را هم تکفیر کردن رافضیان ومین ناصبیه . راستی تو که مکتبت قیاس قبول نداره چطوری اجازه میدی به خودن یک کنیز مسخره رو با ماریه مقایسه کنی ؟؟؟
گفتی==============
به خانواده سلام برسون.
جواب===============
اخر بارت باشه به خانواده ام اهانت میکنی . چرا تو متعه ای بودن را برای خانوادت نمی پسندی اگر خوب است ؟؟؟اجازه میدی خانوادت برن صیغه یک ساعته بشن و مصداق سخن ائمه تون قرار بگیرن که ما تفعلها الا الفواجر .اجازه میدی واقعا؟؟پس این سخن من اهانت نبوده و نباید ناراحت باشی چرا که میدونی صیغه ای بودن چقدر حسنات دارد در مکتب رافضی گری.حالا تو به خانوادت سلام برسان بی ادب بی خاصیت
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7683گفتی================
سگ بودن را من مدعی شدم؟ ” ما الله پرستیم ولیکن کسی اهانت کند به صحابه ارززشش نزد ما از سگ پایین تر است. پس اسم دیگر جناب شما کلب العمر عبدالجاهل است ” این را کی نوشت؟ یک لغیر رشده که عمر پرست هم هست.
جواب=================
خودت نگفتی سگ بودن بد نیست؟؟؟لابد ما گفتیم . پستهاتو یک بار دیگه بخوان .اینه که میگن رافضی(دروغگو) کم حافظه است.
تو الله پرستی؟؟؟خیــــــــــــــــــــــــــــر . تو اسمت معلومه که چی می پرستی .انچه که عیان است چه حاجت به بیان است؟. باز هم تکرار میکنم که دیگه دفعه بعد به صحابه زبان درازی نکنی:کسی اهانت کند به صحابه ارززشش نزد ما از سگ پایین تر است.جنابعالی هم اعتراف نمودی که سگ بودن خوب است و هم اینکه به صحابه طعن زدی . راستی این القاب بدین معنی نیست که تو رو خدا خلق نکرده بلکه به همان معنی غلامی است که جنابعالی ارزشو داری. غلام الکلب بگم بهتره؟؟؟
یک سخن از بنده بیاور که گفته باشم عبدالعمر؟؟؟یک دلیل بیار که عمر پرست هستم؟؟؟دلیلی نداری . اگر من میگم که تو انسان پرستی از حرفهایت فهمیدم . از این اسم مسخرت فهمیدم .
گفتی======
ضمن اینکه من به نسب هیچ حرامزاده یا حلال زاده ای ایراد نکردم. شرف علمای خودم را به برخی دیگر گفتم.
جواب======
علمای تو یکی مجلسی نیست؟؟تمام زنان را به یغما و غارت برد. علمای تو که معلوم نیست پدرشان کیست . چرا که صیغه زاده هستن و بهش اعتراف هم کردن و بسیار هم دوستش دارند . علمای تو اینا هستن؟؟اینا شرف دارن؟؟امام زمان 40پدره یا بیشتر شرف داره؟؟؟جمع کن ریخت مسخرتو . تو در طعن تشر زدی و بدون شک مصداق سخن ائمه هستی که طعن در انساب از نشانه های جاهی است . عبدالجاهل هم خودت با این سخن اثبات نمودی . غیر این است؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7684گفتی==================حکم معتقد به تحریف قرآن را میخواهی؟ همان حکمی که برای عایشه قائلی. بزغاله ای که قرآن را خورد آن را ناقص کرد یا نکرد؟ حالا حکم عایشه چیه؟ دخل داجن فاکلها. طبق آن نتیجه ای که میخواهی بگیری باید تقریبا ربع احادیثت رو ببوسی و بذاری کنار.
جواب==================
این شبهاتت همگی در کتاب قرآن و تحریف جواب داده شده .هر چند در همین سایت هم بدان پرداخته شده ولی جامعیت آن کتاب را ندارد. کتاب قرآن و تحریف رو قشنگ بفهم مسایل دستت میاد . اکلها داجن هم خودت جوابشو بارها گرفتی . میدونی که نمیتونی از این حدیث تحریف قرآن نزد اهل سنت را ثابت کنید . و این جواب سوال من نبود . من پرسیدم تحریف قرآن حکمش چیست؟؟کافر است-کافر نیست. دیگه چرا نمیخای جواب بدی .نکند کاملا به نقص و زیادت قرآن معتقدی همچون همه ی علمای شیعه؟؟اگر مرد می بودی جواب میدادی ولی متاسفانه مرد نیستی .
حکم کسی که به تحریف قرآن معتقد باشد نزد اهل سنت و مسلمانان جهان این است که کافـــــــــــــــــــر است . مرد باش و اعتراف کن . میدونی چرا نتونستی اعتراف کنی ؟؟ناسخ و منسوخ رو فریقین بدان معترفند ولی تحریف قران که کفر اشکار است فقط در بین روافض است و هیچگاه نمی بینیم یک رافضی را که اشکار فتوا دهد که معتقدین به تحریف قرآن کافرند . اگر چنین نیست بفرما غیرش را اثبات کن و بگو منکرین قرآن کــــــــــــافرند .بفرما
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7685گفتی=================بد نیست. شما یکی از آن 5 خصلت را در خلفایت نشان بده. یکی رو که باید بهش بگن پاشو باباجون نماز بخون. یکی رو باید از بالای کوه بیارن پایین. یکی رو باید مامور کنند که شکم اون یکی رو جمع کنه و…..
جواب===============
به کوری دو چشمت صحابه همگی خصلت های خوب را داشتند و این حرفات مشنتی عقده است که جمع کردی و چاره ای جز استفراقش نداری.
بالای کوه هم اگر منظورت فرار صحابه است یا اینکه فرار حضرت عمر رو میگی از طبری باید بگویم که خدا کار صحابه رو بخشید .تو کی هستی که نمی بخشی .از خدا بالاتر؟؟؟در مورد حضرت عمر و طبری هم باید بگم که در سندش ابوهشام رفاعی امده است که ضعیف الحدیث است .دیگه این استدلال بادکنکی رو نگی ؟ابروت داره خیلی خیلی بیشتر میره .ابروی نداشتت.شکم جمع کردن بدتره یا اینکه العیاذ بالله در کتب شما امده که سلمان ساق پای فاطمه زهرا رو دیده و اینکه علی زیرپوش سیده فاطمه رو برای رهن میداده به یهودی ها.کدوم بدتره؟؟؟این بدتر است که امام زمانت فرار کرده به ته چاه و جرات ظاهر شدن ندارد. کدوم بدتره؟؟راستی کجاست .سلامم ما رو به شخص جاهلش برسان.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7686گفتی==============یه سوال هم میکنم. طبق فقه تو متعه باطل. طبق فقه من حج تو باطل. حالا بابات حج رفته؟
جواب============
بابای ما فریضه ی الهی رو بجا میاره .چیزی که خدا و رسولش فرمودن . نه فقهی که همش هوا و هوس است و هیچ اصل و اساسی در قرآن و سنت ندارد . پدر تو متعه میره؟؟متعه میکنه شیعه های بیچاره رو؟؟والله اینقدر عوام تشیع رو دوست دارم .به الله سوگند دلم براشون میسوزه که فریب مشتی اخوند شکم گنده رو خوردن .یا الله.پدرت میره کربلایی که علی بهش توصیه نکرده ؟؟پدرت شیعه علی است ؟؟علی چرا صیغه نمی کرد ؟؟؟واقعا جالبه .عجب شیعه هایی . شیعه ابن سبا .
گفتی==========
مقدمه بحار را هم اگر یکبار خوانده باشی(البته اگر) جواب حدیثت رو میگیری. به این حدیث هم اگر معتقد بشیم خب عمل صحابه را چه کنیم؟ آنها هم فاجر؟ الان به صحابه جسارت کردی؟ 120هزار خدایی.
جواب===========
متعه به مروز زمان حرام شد و این عمل رو پبامبر با گوشت الاغ اهلی تحریم نمود .یادت رفته حدیثو؟؟صحابه ما اهل این کثافت کاری ها نبودن ولی این که شما زنای شرعی(متعه حرام شد) یک دقیقه و یک ساعتی رو انجام میدید میشه بگی فرقش با کار فاحشه ها چیس؟؟؟کی 120هزار خداییست؟؟باز چرت و پرت گفتی؟؟خمار نیستی یا مست نیستی احیانا؟؟؟مست چاه جمکران؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7687گفتی=====میدانی که امام من از نسل رسول است. فرض کنیم که الان موجود نیست ولی وقتی که موجود شود از نسل نبی است. و تو الان با نسبت دادن لقب خود(اصل وجودیت)به ایشان، در حقیقت به نسل پیامبر توهین کردی. حکم چون تویی چیست؟
جواب======
مهدی ما کجا و کنیزاده شما کجا؟؟؟حسن عسکری که عقیم بوده؟؟از چه نسلی می حرفی؟؟؟نسل کشکی و خیالی؟؟؟این خیالی و موهوم بفرما با تولدشو ثابت کن . اینی که معلوم نیست کیه جطوری شد نواده پیامبر؟؟؟؟
اگر مهدی ما منظورته که خیلی با موهوم شما فرق دارد……فرقهاشو بگیممممممممم؟؟؟؟
گفتی==========
گفتم که روی این عدد 15 یه بحث مفصل دارم اما بماند طلبت. اونجا که به اسم دین بحث میکردی حتما و یقینا وطی غلام رو بهت عملی نشون دادند. اما یادآوری یه چیزهایی همیشه خوشایند نیست. هست؟
جواب===============
ما اهل دینیم همین امام شافعی ما از 12سالگی جزو نوابغ جهان اسلام شد. ما سن وسال نداریم و برامون دین خیلی مهمه .چیه؟؟میسوزی؟؟؟نسوز بی دین رافضی .ادبت رو نگاه کن:(((وطی غلام رو بهت عملی نشون دادند)))دیدی به مذهبت و حدیث وافتروا علی اعدائکم و شهروهم و باهتوهم و وقیعه عمل کردی؟؟؟این اصل مذهبته.مذهب فحش و افترا و بهتان و بی ادبی .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7688اسم تو سر تا پا مشکل است . میشه از قرآن صحیح بودن اسمت را ثابت کنی ؟؟تویی که مدح صحابه رو حذف کردی از قرآن دوست قرانی ؟؟؟
گفتی=====
مراقب باش جایی که نماز میخونی زن وارد نشود. مثلا خواهر یا مادر یا همسر. چرا؟ چون الاغ و سگ سیا و زن نماز را باطل میکنند. این عین حرف پیامبر است و قطعا هر کس از این حرف اهانت برداشت کند به پیامبر ایراد دارد و بالاتر از آن به بخاری. حکم این فرد چیست؟
جنسیت پرستی تا این حد؟ عایشه که در محل نماز پیامبر بوده باعث قطع نماز پیامبر میشده الان هم رتبه چی شده؟ سایر زنان عالم؟ حداقل نصف اون الذین آمنوا هایی که قرآن میگه زن هستند. همگی با الاغ و سگ سیاه هم رتبه هستند؟
و دقت کنید که هیچ حدیثی را بررسی نکردید اما من از بخاری آوردم که پیامبر جنسیت پرستی داشته.
جواب=======
در مورد شیهه ای که از صحیح مسلم در مورد الاغ و زن و سگ اوردی در صفحه ی قبل قشنگ جوابتو دادم . هیچ شبهه ای برایت باقی نگذاشتم . امیدوارم از عبدالکلب بودنت دست بکشی و بشی عبدالله.باشه؟؟
جنسیت پرستی رو اگر میگی که در صفحه دو همین مباحثات جواب دادم .جنسیت پرستی رو نهج الباغه وکتب خودتان کردن و شیهه تو هیچ ربطی به جنسیت پرستی نداره .
راستی اینکه میگید خلافت 12تاست و همگی از قریش این برتری دادن و نژادپرستی است که بهش استناد میکنید؟؟کدوم یک از حرفا و تناقضت رو باور کنیم . پس دو رااه داری -بگی نژادپرستی نبوده انتخاب امامانمون یا اینگه بگی نژادپرستی بوده واین سخن هم در یک امری طبق فرمایش پیامبر قریش یا عرب اولی بر اتراک هستن این هم نزادپرستی نیست. یا میتونی خفه بشی و سکوت کنی در موردش .
صیغه ای بودن و بی حرمت بودن شان زن جنسیت پرستی نیست؟؟راستی میدونم که داری فرار میکنی و دلیل و جوابی بر اصل موضوع که نژادپرستی روافض است نداری. برای ما هم جفت شش؟؟بحثو منحرف نکن کوچولو
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7689گفتی==========
خصوصا بقیة الله الاعظم روحی فداه عذرخواهی میکنم از اینکه بحث من با همچون اوربانی باعث شد که ناصبی چون او به ساحت مقدس این خاندان توهین کند خصوصا به زنان این خاندان. البته از پیروان سقیفه که خداوندشان امرای سقیفه هستند انتظاری بیش از این نبود.
جواب==========
بفرما یک مورد اهانت رو برام بیار؟؟کدومش اهانت بوده؟؟اینکه میگم امام زمانت کنیززادست و اون هم از روایات خودتان ؟؟؟پس ناصبی و اهانت کننده روایات خودتان هستن.اینکه میگم این امام شما خیالی است و حسن عسکری که عقیم بوده شد اهانت؟؟؟واقعا من لقب عبدالجاهل خروسیان رو برات میزارم .یا کلب العمر هم خوب است؟؟خودت این القاب رو برای خودت انتخاب نکردی؟؟مرد باش و بگو خیر.از پیرو مکتب اهل بیت(البته به دروغ خودشان را منسب به اهل بیت کردن) چه انتظاری داشته باشیم؟؟
– محمد بن يحيى، عن محمد بن الحسين، عن أحمد بن محمد بن أبي نصر، عن داود ابن سرحان، عن أبي عبد الله (عليه السلام) قال: قال رسول الله (صلى الله عليه وآله): إذا رأيتم أهل الريب والبدع من بعدي فأظهر والبراءة منهم وأكثروا من سبهم والقول فيهم وال
وقيعة وباهتوهم اصول كافي ج 2
ما اين انتظار رو ازتون داریم . این مکتب رافضب گری است در حقیقت .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7690گفتی========عنایت به اینکه از قواعد سایت است که به مقدسات یکدیگر توهین نشود و من توهینی به مقدسات این ناصبی نکردم بلکه هر چه که بود به خود او بود ولی این ناصبی به امام زمان من سلام الله علیه و به مادر مکرمه ایشان سلام الله علیها توهین کرد بحثم را تمام میکنم تا زمانیکه این ناصبی عذرخواهی کند
جواب=======
این همه طعن در نسب زدی. این همه طعن به عایشه صدیقه زدی . این همه علما ی اهل سنت را حرام زاده خواندی . این همه فحش و مسخره بازی در اوردی . ایم همه صحابه رو متهم به کفر کردی اینها هیچکدام اهانت نبوده است . ولی ما بیایم بگیم یک موهوم وجود ندارد و اینکه جنابعالی 4پدره را مطرح کردی و من هم جواب دادم با این حساب مادر امام زمانت 40پدره است اینحرف جنابت اهانت نبوده است ولی حرف ما اهانت به ساحت مقدس و مخدوش موهومی است که طبق روایات شما حسن عسکری عقیم بوده است و فرزندی نداشته و این مادرش هم کنیز بوده طبق روایات شما . اینها شد اهانت؟؟پس اهانت رو کتب خودتون کردن .کتب خودتان ناصبی هستن با این حساب؟؟؟ایشان اگر سخنانشو بخونید خودش با طعن ها و تشرها بدترین اهانت ها را اغاز نمود و انتظار دارد از روایاتش بهش جوابی ندیم؟؟این منطق حمار صفتان رافضی است.منتظر عذرخواهی جنابعالی از جامعه اهل سنت هستیم…..
راستی به نظرم راه خیلی خوبی برای فرار از واقیعت تلخ نژاد پرستی مذهبت است . چرا اینقدر متناقضی ؟؟جوابی نداشتی . و پستی باز میکنم و تمام روایات رو از اول میزارم .شاید یکی پیدا شد جوابی بیابد.
ای شیعیان از خواب بیدار شویییییییییییییییییییید
مبروک مبروک . پیروزی اهل سنت بر اهل زندقه یعنی رافضیان را تبریک میگویم .
الله اکبر .فـــــــــــــــــــــــــــــرار را بر قرار ترجیح داد . این است عبدالکذاب شکست خورده .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #7691نتیجه:روافض نژادپرست ترین مکتب باطل جهان هستند .همانطور که از روایات انان اثبات شد و در این مورد رویات بسیاری را ارایه نمودم
در اخر این پیروزی اهل سنت را بر اهل زندقه یعنی رافضیان نژادپرست تبریک عرض می نمایم .
مبرووووووووووووووووک
مبروووووووووووووووووووک
اخوند فراری رفت پیش امام زمانش .
بحث را مختومه اعلام میکنم .
الله مستعان
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.