Home › انجمن ها › انتقاد از احادیث شیعه › نژاد برستی مذهبی و عقاید رافضه درباره اقوام-تلنگری اساسی برای طرفداران مکتب شیعه!!!!
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6087شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6105
در جواب مهراب
دوست عزیز حرف من را بفهم . من میگویم کل احادیث شیعه ضعیف هستن با تعریفی که علمای امامیه نمودند ولیکن من بیان میکنم تا رافضه از این کذابان دینی برائت جوینند و علمای مذهب مذکور غربال گری کنند . ولی سخن اینجاست اول بیایید پایه احادیث را مشخص کنید بعد بیایید وارد صحیح و ضعیف شوید.وقتی یک حدیث صحیح با تعریفی که علمای جاهل رافضه دارند ندارید ما هم بر این معترضیم .چرا فهمیدن سخن برایتان سخت است ؟؟خودت را به نفهمی نزنید .وقتی پایه را درست کردید بعد می اییم وارد صحیح و ضعیف می شویم .شیعه هر جا گیر کند بدون یقین اجتهاددددددد!!!!! و ضعیف بودن بر هیچ ملاکی پیش می آید.خب دیگه من حرفمو زدم واقعا اگر نفهمی یعنی نشون میدی در اوج صم و بکم بودن هستی.البته با عرض معذرت .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6106در جواب مهراب
دوست عزیز حرف من را بفهم . من میگویم کل احادیث شیعه ضعیف هستن با تعریفی که علمای امامیه نمودند ولیکن من بیان میکنم تا رافضه از این کذابان دینی برائت جوینند و علمای مذهب مذکور غربال گری کنند . ولی سخن اینجاست اول بیایید پایه احادیث را مشخص کنید بعد بیایید وارد صحیح و ضعیف شوید.وقتی یک حدیث صحیح با تعریفی که علمای جاهل رافضه دارند ندارید ما هم بر این معترضیم .چرا فهمیدن سخن برایتان سخت است ؟؟خودت را به نفهمی نزنید .وقتی پایه را درست کردید بعد می اییم وارد صحیح و ضعیف می شویم .شیعه هر جا گیر کند بدون یقین اجتهاددددددد!!!!! و ضعیف بودن بر هیچ ملاکی پیش می آید.خب دیگه من حرفمو زدم واقعا اگر نفهمی یعنی نشون میدی در اوج صم و بکم بودن هستی.البته با عرض معذرت .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6108از روش های رافضه فرار به جلو است .از روش های انان طرح کردن سوال خود سوال کننده از خود اوست . حالا بفرما اسلامت را ثابت کن میدونی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1-تحریف قرآن حکمش چیست؟؟
2-حدیث تراشی حکمش چیست؟؟
3-احکام بدعتی حکمش چیست ؟؟
4-جنایت کاری حکمش چیست ؟؟رافضیات تکفیری جنایت کار بیدار شوید.
برای همین منظور این منظور اینجا دادگاه محاکمه شماست .نه قرآن قبول دارید نه حدیث صحیح .ما هم قران قبول داریم هم حدیث صحیح برعکس کلینی یهودی و مجلسی زن باره .
والله جوابی میداشتی خیلی وقت پیش میداشتی . تو خودت میگویی مجعول است حالا من وقتم را برای حدیث مجعول بگیریم .شما چکاره ای که سطح سواد بسنجی ؟؟شما حق داری پست گذاشته شده یا جواب یدهی یا اینکه سکوت کنی و بر جهلت مصمم باشی . بار آخرت باشد که می اییی و الکی با روضه خوانی وقتم را بگیری .
کجاستتتتتتتتتتتتتتت جوابببببببببببببببببببببببببببببببببببببب؟؟؟
ایها الناس ایا جوابی از این شخص مداح روضه خوان دیده اید ؟؟؟
جواب بده اینقدر وراجی نکن .وقت همه را با یاوه گویی و فرار از جواب و طرح مسایل حاشیه گرفته ای ؟؟میدونی من چی دربارت فکر میکنم ؟؟مردم چی فکر میکنند؟؟؟
من و مردم میگوییم این نادان وراج را نگاه کن جوابی ندارد و با ابروی مذهب بی اساسش بیش از پیش بازی میکند .لیکن بهتر است جواب بدهی نه روضه بخوانی .کسی مجبورت کرده که الکی وراجی کنی و اینجوری جواب ندی//؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6116گفتی=========وقتی صحابه اجتهاد میکنند و ملت را میکشند و به مسلخ میبرند خوب شیعه هم اجتهاد میکند در تشخیص صحت حدیث. ایرادی دارد؟
آنقدر بی مایه هستی که اجتهاد را هم نمیفهمی. من نگفتم که قواعد ندارد. گفتم نتیجه آن قواعد در نزد همه یکی نیست. چرا؟
جواب==========
صحابه یکیش علی است .علی یکی را در جنگ می کشت ایا باید متهمش کنیم به جنایتکار و قاتل ؟؟
دین فروش نادان اینجا بحث حدیث است و بحث این نیست که چی چقدر کشته .چرا همششششششششششششش فرار میکنی بچه جان ؟؟
اجتهاد؟؟؟؟چرا این اجتهاد را این سیستانی ناقص العقل و مکــــــــــــــــــــــــــــار شیرازی نمیکنند تا ما بفهمیم صحیح و ضعیفتان چیستت؟؟جمع کن این مسخره بازیتو که اجتهاد=====هوس در مذهب شیعه .هر جا نفعی باشد صحیح است برویم خمس و صیغه .هرجا ضرری باشد قال مجلسی و خوئی ضعیف جدا. اینه ملاک شما برای فرار .همیشه شماها در طول تاریخ ثابت کردید تا راه فراری باقی بگذارید تا بتونید جواب داشته باشد .راوی این کلینی یهودی عفیر است .عفیر است که برای شما حکم میگه نه باقر و صادق . تقی ونقی . بار دیگر نگو اجتهاد.چون اجتهاد ======هوس .
اجتهاد هم زمانی است که نصی نباشد. حال که نص است چطوری این علمای کذابیه با وجود نص در احکام توقیفی اجتهاد میکنند ؟؟
جمع کن .ایها الناس بیدار شوید که این کلاشان کذاب دین فروش دین را به بهایی اندک فروخته اند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6121گفتی================نظر اهل سنت در مورد صحیح بخاری چیست؟ اصلا اسمش روشه. صحیح. البانی چه کار کرده؟ صحیح و ضعیف درست کرده. تو که یک وهابی هستی در مقابله با آن چه میکنی؟
جواب==================
اخر نادانی تو انتها ندارد. اولا البانی نیامده بخاری و مسلمی که همه اهل سنت بر آن اتفاق دارند که صحیح است را صحیح و ضعیف کند .بله بخاری صحیح است .البانی هم امده جناب رافضی احادیثی که در سنن و مسانید است با علم رجال و درایه بررسی نموده و صحیح و ضعیف را مشخص نموده تا شبهه ای برای شما خوراج دینی باقی نماند . بنده اهل سنتمممممممممممممممممممممممم و وهابیت هم وجود نداره .هابیت شعاری است برای مخالفین دینی شما .شعاری برای کوبیدن مخالفین سرسختتان. ولی شما که رافضی هستی چرا جرات نداری بگویی نقص قران اعتقاد بدان کفر است؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6127گفتی=====================بیخود جوش نزن و سند مطالبه نکن. یه مشت ادعای زیر شکمی کردی همش گفتیم مدرک سند، دائم گفتی تکفیری خبیث نژادپرست
جواب======================
خب جناب رافضی .میبینم نمونه ای از وضه هایت که هنر شما رد فریفتن اذهان عمومی است نشان دادی . این نمونه روضه ای است که شماها برای اهانت و توهین به مخالفین انجام میدهید . من نمیدانم اخر عفیرپرستان (راویی الاغ در اصول کافی) کجا حقند ؟؟؟این امامت تراشی شد حق ؟؟متعه و بی ناموسی دینی شد حق ؟؟؟ مگر نژادپرست نیستید؟؟
شیعه که کورد و عرب و زنجی و ………….را تکفیر کرده نژادژرستی نیست؟؟؟
شیعه که کلی دروغ بر امامان بسته و هر چی جعلیات بوده به نبی نسبت داده شد حق ؟؟؟
رافضی که قرآن را تحریف شده میداند شد حقققققققق؟؟
…..دهنت را ببند .پسته بی مغز چون لب وا کند رسوا شد .شما هم چون جوابی ندارید بایستی بگویی که ضعیف است صحیح است . اقا جان کافی که کلش باطله .2104بار در همین کافی گفته عده من اصحابنا و صدها بار عمن ذکره . این پرونده معتبرترین کتاب رافضه است .جمع کن بچه
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6129گفتی==================من به عمر چیزی گفتم؟ اگر منظورت ان فردی است که 4 نفر پدرش بوده اند من عمر را نگفتم. تو عمر را با عنایت به اینکه فکر کرده ای مصداق این قضیه است متهم به این میکنی. یه چیزی هم هست، چرا تا یکی میگه یه نفری بوده که حلال زاده نبوده شماها بی معطلی حرف از عمر میزنید؟ این نشان میدهد که شماها عمر پرست هستید.
جواب======================
اخر الاغان الاغیه هر بار که طعن میزنند به نسب .فقط بر حضرت عمر بن خطاب رضی الله عنه داماد حضرت زهرا و علی و پدر خانم رسول الله میزنند . من هم اثبات نمودم طبق احادیثتان که جناب عبدالحسین که طعن در نسب زد جاهل است .پس از این پس اگر گفتم عبدالجاهل ناراحت نشوی .
خب عبدالجاهل جان شما بفرما نسب امام زمانت را برای ما ذکر کن ؟؟مادراش چند تاست ؟؟احادیثتان را خواندی راجع به تعدد ماردان امام چاه جمکران ؟؟؟؟؟اصلاا از این چاه فاضلابی بی نسب تر و گمنام تر هم هست ؟؟؟
ما الله پرستیم ولیکن کسی اهانت کند به صحابه ارززشش نزد ما از سگ پایین تر است. پس اسم دیگر جناب شما کلب العمر عبدالجاهل است .این را خودت اثبات نمودی و بنده اسمت را این میگذذارم چون خودت انتخابش نمودی .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6130گفتی====================
این ابوهریره عالم چه مدتی با پیامبر بود؟ چرا پیامبر به آنانی که 23 سال در کنارش بودند آن دو ظرف علم را نداد؟ چرا اصحاب دیگر او را دروغگو میدانستند؟ کسی هم آن دو ظرف علم را که او مدعی شده تایید کرده؟ این کیسه بدجوری من رو یاد کانگورو میندازه.
جواب==========================
خب الحمدلله برای ابوهریره جوابتو قشنگ گرفتی که منظور از کیس چیست مگر اینکه باز روضه بخوانی و خودت را به عفیریت بزنی . اما این مجلسیی چه مدت با باقر و صادق و تقی و نقی بوده ؟؟؟چرا مجلسی این کارخانه حدیث سازی ساخته ؟؟؟از مجلسی و کلینی و شیخ کذب و شیخ مفید(مضر) کذابتر هم هست ؟؟؟
اگر مطلبم را خوانده باشی میدونی کیس چیست . الان هم جوابی نداری برایش جز طعن زدن .اگر دلیل قوی داری برای ردش بسم الله . اگر بخواهی نظر صحابه را راجع به ابوهریره بهت میگم تا قشنگ اون عینک دودی امامت را از چشمات برداری و دنیا رو ببینی .فهمیدی جناب کلب العمر عبدالجاهلشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6132گفتی====================ما فضائل ام المومنین عایشه را از بخاری نقل میکنیم شماها میگید اینها دارند اهانت میکنن. معنایش این میشود که شماها عایشه پرست هستید.
.
وحشی آمازونی هم آن کسی است که گفت ما برای غذا به ملک شما لشکر کشیده ایم.
جواب===================
بله حضرت عایشه ام مومنان است نه ام روافض . جناب رافضی شما بهتر است فضایل امام زمان را بگویی که از هر هزار نفر 999نفر را خواهد کشت .
ایا در وحشی بودن امام زمانت شک داری ؟؟؟از این وحشی تر است ؟؟؟والله ما خجالت میشکیم حتی اسمش را بیاورییم .از فضایل دیگر این امام زمان فرار به چاه جمکران است که سنتی شده برای مراجعتون که فرار کنند و تشریف نیاورند برای دادگاهی شدن
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6133خب دیگه جوابی برایت نمانده .منتظرم دیگر روضه نخوانی .روضه خوانی و نیاحه از اعمال جاهلی است بازم جهلت را ثابت نکن .والله مستعان
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6136جناب برادر عزيز اوربان شما اگه قبول داري احاديث شيعه ضعيف است وباز به ان استناد مي كني پس لايق همان سخن استاد حيدري راجب استناد به احاديث ضعيف ميشي!
اول هم ادعا نمودي صحيح وضعيف را مشخص نكرديد كه من ازسه عالم شيعي بررسي سندي احاديث مورد استناد شمارا دادم وحجت برشما اتمام ساختم هرچند ضعيف بودن ان احاديث اظهرمن شمس بود.وقال ابن عمر رضى الله عنهما ان الذي أشار بإحراقه رجل من اعراب العجم يعنى من الأكراد ولعمرى انهم لفى فسادهم وجفائهم وغلوهم فى تعذيب الناس بعد يقدمون ولا ينفكون عن ذلك ما ترى للاسلام الذي هو دين ابراهيم الخليل عليهم اثرا فى خلق ولا عمل خلقهم نهب اموال المسلمين وعلمهم ظلم وسرقة وقتل وقطع الطريق والله ما هؤلاء باهل الملة الغراء لاكثر الله فى الناس مثل هؤلاء إياك والمصاحبة باصلحهم والمرور ببلادهم
ابن عمر گفت : کسی که پیشنهاد آتش زدن حضرت ابراهیم علیه السلام را داد مردی از اعراب عجم بود یعنی از کردها !
به جانم قسم آن ها (یعنی کردها( در فساد و ستم و زیاده روی شان در اذیت کردن مردم پیش قدمند و از آن جدا نمی شوند.از اسلامی که دین ابراهیم خلیل است، اثری در خوی و رفتار آنان نمی بینی؛خوی شان غارت اموال مسلمانان و رفتارشان ستم و دزدی و کشتار و راه زنی است به خدا قسم این ها اهل آئین روشن نیستند. خداوند امثال این ها را در میان مردم زیاد کرده است،پس پرهیز کن از مصاحبت با نیکوکارترین آن ها و از رفتن به شهرهایشان.
روح البيان ، ج 5 ص 497 ، المؤلف: إسماعيل حقي بن مصطفى الإستانبولي الحنفي الخلوتي , المولى أبو الفداء المتوفى: 1127هـ ،اقاي حيدري كارشناس شبكه وهابي:
كسي كه به حديثي احتاج كند با انكه ضعيف است ان خرمگسي را ماند كه وارد باغ مي شود امابجاي نشستن برگل نجاست را برمي گزيند وبران مي نشيند.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #6139جناب اوربان بس ثابت شد رواياتي كه ادعا نموديد راجب نژاد پرستي شيعه هاس ضعيف بودن بدترازان هم دركتب شماس وثابت شد شيعه ان اعتقاد را نداشت شما هرچه خواستيد بگيد قضاوت باديگران.
اما اشاره خوبي كرديد هركس به اصحاب فحش بده پست تر از سگ هست حال بنگركي به صحابه و به طبع ان به نبي ص جسارت نموده وشما چه موضعي مي گيريد راجب نبي ص
« المستدرك على الصحيحين «
كتاب الجنائز « النهي عن سب الأموات
ص: 722
533 – النهي عن سب الأموات
1459 – حدثنا أبو بكر محمدبن داود بن سليمان ، ثنا عبد الله بن محمد بن ناجية ، ثنا رجاء بن محمدالعذري ، ثنا عمرو بن محمد بن أبيرزين ، ثنا شعبة ، عن مسعر ، عن زياد بن علاقة ، عن عمه ، أن المغيرة بن شعبة سب علي بن أبي طالب فقام إليه زيد بن أرقم ، فقال : يا مغيرة ، ألم تعلم أن رسول الله صلى الله عليه وآله وسلم ” نهى عن سب الأموات ، فلم تسب عليا وقد مات ؟ ” هذا حديث صحيح على شرط مسلم ، ولم يخرجاه هكذا ،
زیاد بن علاقه از قول عمویش میگوید : مغیره بن شعبه ، علی بن ابی طالب (علیهما السلام) را سب و دشنام کرد . پس زید بن ارقم برخواست و گفت : ای مغیره ! آیا نمی دانی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از سب ودشنام کسانی که از دنیا رفته اند نهی کرده است ؟ پس علی (علیه السلام ) را که مرده است سب نکن .
حاكم مي گويد:
این حدیث بر اساس شروط مسلم صحیح است ولی در صحیحین نیامده است .الراوي:زيد بن أرقم المحدث: الألباني-المصدر: السلسلة الصحيحة-الصفحة أو الرقم:5/520
خلاصة حكم المحدث:صحيح على شرط مسلم
حال بنگر مبغض علي ع حكمش چيست تا چه رسد به فحاش به او
– من أحب عليا فقد أحبني ، و من أبغض عليا فقد أبغضني
نبي ص فرمود:هركس علي ع را دوست بدارد به حقيقت مرا دوست داشته،وهركس بغض علي را داشته باشد به حقيقت بامن بغض ودشمني نموده استالراوي: سلمان الفارسي المحدث: الألباني – المصدر: صحيح الجامع – الصفحة أو الرقم: 5963
خلاصة حكم المحدث: صحيح
حال بگذريم كه ابن تيمية فرموده اكثرصحابه بغض علي را داشتن ودشنامش ميدادن.
نگي اين دشنام دادن مغيره اجتهادس كه اجتهاد برابر نص خدا ورسولش كفرمحض است .
ايا مغيره صحابي كه كارش فحش بود برمنبر رسول خدا را هم پست تراز…ميداني يا مثل علماتان عقيده داري سب علي اجتهادسشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #617433؛کاننی اروی یعنی رو به جلو؟ این که خوبه.
تو به من میگی رافضی یعنی مدعی هستی که من کافرم. معنایش اینست که خودت مسلمانی. خب اگر کفر من ثابت بشود نفی ما عدی نمیکند. میکند؟ ولی اگر اسلان خودت را ثابت بکنی چون یک اسلام بیشتر وجود ندارد خود به خود کفر من را نیز ثابت میکنی. البته قسم میخورم که نفهمیدی چی نوشتم.
1. تحریف؟ دخل داجن فاکلها. حکم عایشه چییست؟ خاک بر دهانت زن پیامبر را؟
2.تراشکاری؟نسایی بیچاره برای چی کتک خورد و مرد؟
3. بدعت؟ مثلا نعم البدعه؟ رمضان مکه بودی؟ تراویح.
4. جنایت؟ مثلا محمود غزنوی. هندوها هنوز مسلمان میکشند به قصاص جنایات محمود. جرجان که طبری گفته؟ ریگی؟ انفجار سال قبل چابهار؟ اتوبوس زائران پاکستانی؟ طالبان؟ القاعده؟ الیائسه؟ عجب.
یحی بن اکثم اوربان باره؟ راستی اگر 15 ساله بوده و میدیدیش چیکار میکردی؟
جوابت که در کامنت اول بود. اقتلوا نعثلا فقد کفر را جر دادی حلقت را که اینها سراغ ضعیف رفته اند و… .
خودت چه عسلی زدی به بدن؟
علی سلام الله علیه امیرالمومنین است. مثل برخی دیگر نیست. یادت باشه. همانی است که جنگید بر تاویل چون که کنفسی بود. بقیه نخود کدام آش بودند؟ اَه گفتم نخود…. .
احمق من هم نگفتم کی چقدر کشته. گفتم اجتهاد برای تو قبول برای ما نه. چرا؟
بله. هر جا فضیلتی از علی است راوی ضعیف. قرار باشد کسی هم ردیف آبگوشت باشد همه ثقه.
از این عفیرها شما ندارید؟
سلیمان که نبی بود(همان که زن باره بود) خبر سبا را از کی گرفت؟ احتمالا دیوانه شده بوده. با حیوان حرف میزده. از حرف حیوان اطلاعات میگرفته. عجب دنیای بدی شده.
کلنگ من گفتم البانی بخاری را بررسی کرده؟
در 9″البانی آمده صحاح را بررسی کرده. مثلا صحیح سنن ابن ماجه.” در 11 هم همین را کپی کرده ای. حالیته؟ عمرا.
نمیدونم چرا به طرف بگن بی شرف بی ناموس ناراحت نمیشه اما وقتی میگی وهابی انگار که…. .
نقص قرآن کفر است؟ زیادی در آن چی؟ حکم عایشه و ابن مسعود چیست؟ و البته عمر؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #617536؛جون پدرت برو مقدمه کافی رو بخون. حرف مفت نزن. عیبه. زشته. میفهمن.
دروغ بر امامان؟ شرف داره به دروغ بر پیامبر. نداره؟ لانورث رو که میدونی. کی گفته؟ خاک بر دهانت اگر بگی ابوبکر به پیامبر دروغ بسته یا قرآن رو منکر شده. عیبه. زشته. میفهمن
37؛
دروغ و افترا.
طعن کدام است. تو عمر پرست هستی که فرتی میگی منظور من عمر بوده. برو بگرد ببین کی بوده که 4 پدر داشته. به عمر چیکار داری؟ پسر نوح هم پسر نوح بود. زن نوح هم. زن لوط هم. اون که از صلب بود به باد رفت. اونا که تنشون به تن پیامبر خورده بود از غابرین شدند. داماد و پدر زن که بماند. راستی کدام داماد؟
من هم نوشتم که حدیث دیگر چه موردی را استثنا کرده.
هست. آنکه 4 پدر داشت. آنکه در حین زنا دادن مادرش دنیا آمد. آنکه مادرش بزنم به تخته نابغه ای بود برای خودش.
آنکه باباش با برادرزاده اش ازدواج(مثلا) کرد و او متولد شد و…………………………. .
همان ابوهریره ای که نوشتی چند اسم دارد؟ این یعنی اینکه نیست؟
البته اینکه در مادر تعدد شود خیلی بهتر است تا در پدر. میفهمی که؟
ای عمر پرست. از عمر دفاع میکنی؟ مثلا آن بابایی که به سعد گفت فحش بده او سگ کیست؟ آن زن پیامبر که در مقابل دیدگان پیامبر به آن یکی زن پیامبر فحش داد چه؟
ببین هر چی عسل میخوری اشتهای عزیزت بازتر میشه و خودت هم شیفته تر. حواست باشه.
38؛
یکبار اگر جلد که نه اسم بحار روی کاغذ دیده بودی این عسل رو از دور دهنت پاک میکردی. مقدمه بحار را بخوان خود علامه اصل مطلب رو میده دستت.
بخاری چند وقت با پیامبر بوده؟ مسلم؟ حاکم؟البانی؟ عرعور؟ اسم رو داری.ابله، این چه کیسه ای بوده که آنایی که 23 سال با پیامبر بوده اند کنفسی پیامبر بوده اند نداشته اند؟ و صاحبش را دروغگو خوانده اند؟ طعن کدام است. نمیفهمی و تعصب کور داری. آخ که این تعصب کور چقدر آشناست. چقدر جذابه.
39؛
یه احمق دیگه ای هم گفت که 999نفر را میکشد. گفتم بله اما در کجا؟ از چه کسانی؟ چه وقت؟ رفت در ظرف عسل.
تازه میشه مثل خالد. سلف صالح. میدونی که. اصلا خود پیامبر. چشم و گوش و دست و پا که یادته.
در فرار هم میشه مثل خلیفه. کوه و بزو …. . میدونی که.
این نیاحه رو هم ثابت کن. راستی ابوبکر که از دنیا رفت دخترانش(مادرتون) چیکار میکرد؟ عمر برای چی زدشون؟ خاک بر دهانت اگر بگی که کار جاهلی میکردند.
.
آن عدد 15 هم بماند سر وقتش.
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
به جای نشان دادن چنگ و دندان، جواب ایرادات را بده.