Home › انجمن ها › خلفای راشدین › نفاق صحابه !!! پاسخ دهید
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط مسلمان حقیقی در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9557شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9562با سلام اما بعد: برادرم چرا اینقدر خود را رسوا میکنی واقعا چرا ؟ میگویی جواب هایت را دادم. برادرم لینک ها موجود است خواهشا دروغ نگویید خوانندگان میروند ومیبینند و دوباره رسوا میشوی. البته من حدس میزدم شما دوباره برای تحریف موضوع بیایید. برادرم شما از 16 سوالی که در تاپیک های قبلی مطرح کردم 5 سوال را به کلی جواب ندادی و الباقی جواب هایتان نیز آنقدر سطحی بود که من با دلیل و استدلال همه ی آنان را رد کردم بهتر بود حداقل شما قبل از اینکه دوباره دستپاچه شوی لینک های قبلی را کاملا مطالعه میکردی برادرم در ادامه شما گفتید چون اسم خودت را مسلمان حقیقی گذاشته ای من چند سوال عقیدتی و درباره ی عقیده ی شما مطرح می کنم اگر می توانی پاسخ بده . برادرم خوب بود قبل از اینکه دستپاچه شوی و زود برای تحریف بحث بیایی . ابتدا و انتهای تاپیک مرا مطرح میکردی من گفته بودم فقط در صورتی که جواب درست و حسابی دارید . چرا میایی کامنت میگذاری و موضوع را تحریف میکنی؟ برادرم خوانندگان را چه فرض میکنی ! چرا اینقدر خود و مذهبت را هتک هرمت میکنی؟ چرا از جواب دادن به سوالات فرار میکنی ؟ و فقط در جواب هایت میگویی خدا از ما نمیپرسد ! چرا ؟ واقعا چرا؟ برادرم اگر نمیتوانی جواب منطقی دهی برو تیله بازی ات را انجام بده یا حداقل با این بحث های تحریفی خوانندگان را آزار نده . در ضمن تمام این پاسخ تمام این جواب های آبکی ات در تاپیک های قبلی است . اگر جواب درست و حسابی داری وارد بحث شو وگرنه خواهشا مزاحم خوانندگان نشو با تشکر والسلامشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9563اگر کسی نخواهد نور خورشید را ببیند هیچوقت نخواهد دید حتی اگر او را در بیابانی ببرید که از همه جهت نور میتابد دستانش را مقابل چشمانش میگیرد و اگر دست های او را ببندید او چشمانش را میبندد و حتی اگر چشمانش را به زور باز نگه دارید در نهایت نور آفتاب را انکار میکندشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9564با سلام اما بعد: برادرم من در ابتدای تاپیک نوشتم : (شاید بگوئید این تاپیک تکراری است اما در تاپیک های قبلی تعدادی سوال پیرامون صحابه مطرح کردم که کسی از برادران نتوانستند جوابی به کل سوالات دهند و آمدند و بحث را نیز منحرف کردند خواهشمندم فقط کسانی که میخواهند به این سوالات پاسخ روشن دهند کامنت بگذارند و خواهشمندم بحث را منحرف نکنید زیرا مردم شما را بهتر میشناسند .) و در انتهای تاپیک نوشتم : (در پایان مجددا تاکید میکنم فقط کسانی که جواب های روشن به سوالات میدهند کامنت بگذارند و از به انحراف کشیدن بحث خودداری کنید. مانند همیشه قضاوت با مردم والسلام) برادرم من اینک مطمئن شدم شما نمیتوانید به سوالات جواب دهید و برای خلاصی خود از تاکتیک فرار به جلو استفاده میکنی در جواب سوال سوالی دیگر مطرح میکنی . فکر میکنم خوانندگان نیز شما را شناخته اند دیگر نیازی به توضیحی نیست و اما جواب سوالاتت در این کامنت و کامنت های زیرین در لینک های دیل وجود دارد http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2245 http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2246شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9566آقای رافضی در آن زمان بعلت وجود راهزن مجبور به مجهز شدن بودند. علت نرفتن از راه بصره این است که چرا انگلیس برای جدایی افغانستان از ایران در پاریس قرارداد بست؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9570آقای رافضی حقیقی در آن زمان بعلت وجود راهزن مجبور به مجهز شدن بودند. علت نرفتن از راه بصره این است که چرا انگلیس برای جدایی افغانستان از ایران در پاریس قرارداد بست؟
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
و همانطوری که من به صورت شفاف پاسخ دادم شما هم در زیر هر کامنت سوال من پاسخ بدهید .
و من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم که بهترین داور می باشند .