Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › نزول جالب آیات بر محمد
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10465شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10466گفتید:”پیامبر اسلام موش هم زیاد دیده است و سوسمار هم زیاد دیده است و … پس کجاست آیات آن”
این سوال را من باید از شما بپرسم
شما ادعای دین اکمل دارید باسید پاسخ دهید چرا در مورد این همه مسئله داستانی نداریم
گفتید:” آیاتی که قوانین در مورد زنا را شرح داده در سوره های دیگر قران نیز آمده است”
خب آمده باشد
چه ربطی دارد
داستان زنا از جایی شروع شد که عایشه تهمت زده شد
اگر زده نمیشد آیاتش هم وجود نداشت
آیات در مورد ارث داتانی دارد که در تفاسیر وجود دارد
گفتید:”داستانش در کجای قران ذکر شد”
در قرآن که هیچ چیز ذکر نشده و اصولا کتابی گنگ است بر خلاف ادعایش:”هذا بیان لناس”
در تفاسیر شان نزول هر آیه آمده است که خوب است خودتان در مورد شان نزول ها بررسی کنید
تا پیامبر در جنگ شکست میخورد آیه بخشش نازل میشود و آیه رو حیه دادن!!!
پیامبر میبرد آیه تشویق و برده داری و بزن و بکش نازل میشود
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10484با سلام .اینکه گفته ای (این سوال را من باید از شما بپرسم)
پاسخ من : شما در تاریخ 9/7/93 گفته بودی (مطمئن باشید اگر پیامبر هواپیما میدید آیه ای هم در این مورد داشتیماگر یوفو میدید آیه یوفو هم نازل میشد) که من پاسخ دادم پیامبر اسلام موش هم زیاد دیده است و سوسمار هم زیاد دیده است و … پس کجاست آیات آن ؟؟
حالا به مغلطه بازی افتاده ای ؟؟؟ و می گویی من باید پاسخ بدهم !!
اینکه گفته ای (خب آمده باشد چه ربطی دارد داستان زنا از جایی شروع شد که عایشه تهمت زده شد)
پاسخ من : آیات زنا اکثرا در زمانی نازل شد که پیامبر در مکه بودند و هنوز با حضرت عایشه ازدواج نکرده بودند و فقط آیات سوره ی نور درباره ی تهمتی که منافقین به حضرت عایشه زدند نازل شده است .
اینکه گفته ای (آیات در مورد ارث داتانی دارد که در تفاسیر وجود دارد)
پاسخ من : آن داستانها را بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .
اینکه گفته ای (در قرآن که هیچ چیز ذکر نشده و اصولا کتابی گنگ است)
پاسخ من : خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن و تناقض گویی نکن پس موضوع ارث و ربا و تهمت و زنا و … هیچ چیز نیست ؟؟
اینکه گفته ای (تا پیامبر در جنگ شکست میخورد آیه بخشش نازل میشود و آیه رو حیه دادن!!!)
پاسخ من : برای افرادی که از جنگ عقب نشینی کرده بودند آیه عفو نازل شد و آنها هم قصدا عقب نشینی نکرده بودند . برای آماده شدن جهت حمله ی بعدی عقب نشینی کرده بودند .
اینکه گفته ای (پیامبر میبرد آیه تشویق و برده داری و بزن و بکش نازل میشود)
پاسخ من : در زمانی که مسلمانان در جنگ افرادی را اسیر گرفته بودند خداوند آیه نازل کرد و قانون گذاری کرد که چطوری با اسرا رفتار شود همانطوری که امروز برای نیازهای جامعه قانون گذاری می شود .
آیا 200 سال قبل قانون ترافیک وجود داشت یا پس از نیاز به قانون ترافیک قانون گذاران قانون وضع کردند ؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10485باز هم دوباره رفته ای و کپی برداری کرده ای !!!زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!
اینکه گفته ای (اصلا همان آیه 3 مائده هم آخرین آیه نیست)
پاسخ من : آیه ی 3 مائده به اتفاق اکثر مورخین و مفسرین و محدثین آخرین آیه ای می باشد که به پیامبر نازل شده است و از متن خود آیه هم به صراحت مشخص می شود .
اینکه گفته ای (سوره فتح آخرین سوره است)
پاسخ من : چرا مغلطه بازی می کنی ؟؟؟!!
بحث آخرین آیه بود که نازل شده است نه یک سوره ی کامل !
اینکه گفته ای (همانطور که گفتم تفاسیر زیاد است و آخرین آیات هم در حجه الوداع نازل نشد)
پاسخ من : این گفته ی شما مثل همان قفلو می باشد ! و هیچگونه سند معتبری ندارد .
اینکه گفته ای (در 7 یا 8 روز قبل از رحلت هم مفسران میگویند آیه 281 بقره نازل شد)
پاسخ من : اصلا شما آیه ی 281 سوره ی بقره را خوانده ای ؟؟!!
میدانی که این آیه 281 سوره بقره ادامه ی آیات احکام ربا می باشد که حداقل چندین آیه است .
و چند سال قبل از فوت پیامبر احکام ربا نازل شده است .
اینکه گفته ای (لایفقهون بها یعنی چه؟ خودتو فیلم کن)
پاسخ من : در آیه 179 اعراف خداوند نگفته است (و لهم قلوب لایتفکرون بها) و در چندین جای قران کلمه افلا یتفکرون آمده است و در هیچ کجا نگفته است که مرکز فکر کردن قلب است .
اینکه گفته ای (نه خیر این از اشتباهی است که بین مردم رواج پیدا کرده است و عادت شده است ولی قرآن نباید بر اشتباه مردم صحه بگذارد اگر واقعا کلام خداست)
پاسخ من : خود شما در سوال اولیه تاپیک به صراحت اعتراف کرده ای (فراموش نکنید زبان قرآن زبانی آسان و گیرا برای آن عرب نفهم سوسمار خور بوده است)
خواهشمندم بیشتر از این خودت را رسوا نکن و این همه تناقض گویی انجام نده و حداقل به گفته ی خودت احترام بگذار .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10486اینکه گفته ای (“مطلع” یعنی چه؟ یعنی محل طلوع خورشیدمطلع بر وزن “مغعل” است و اگر دانشش را داشته باشید باید بدانید که ظرف مکان و زمان است)
پاسخ من : خداوند بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .
با همین گفته ی خود شما پس مطلع الشمس با ظرف زمانی می شود وقت طلوع خورشید .
و همچنین آیه 5 سوره قدر را می گذارم تا بیشتر شیر فهم شوی :
(سَلَامٌ هِيَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ) (ترجمه :شبی است سرشار از سلامت تا طلوع سپیده!)
اگر با ترجمه ی شما بخوانیم می شود (شبی است سرشار از سلامت تا محل طلوع سپیده!!!!)
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10487مطلع بر وزن “مغعل” است و همچنین ظرف مکان و زمان است .
پس مطلع الشمس با ظرف زمانی می شود وقت طلوع خورشید .
و همچنین خداوند در ایه ی 5 سوره قدر می فرماید :
(سَلَامٌ هِيَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ) (ترجمه :شبی است سرشار از سلامت تا طلوع سپیده!)
اگر با ترجمه ی شما بخوانیم می شود (شبی است سرشار از سلامت تا محل طلوع سپیده!!!!)
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11300.دوشنبه، ۲۴ آذر ۱۳۹۳ در ۶:۲۸ ب.ظ #10396با سلام .اینکه گفته ای (در تالار گفتمان در بحث قبلی با موضوع “دعواهای بیفایده” کمی با مسلمانان سخن گفتیم و جواب درست و حسابی نگرفتیم
http://islamtxt.net/?q=content/forum/2269)
پاسخ من : من به تمام شبهات شما در آن لینک پاسخ دادم و چون شما نتوانستی ادعاهایی که به دروغ مطرح کرده بودی ثابت کنی آمدی و تاپیک جدیدی باز کردی .
از خوانندگان محترم و فهیم می خواهم که به تاپیک فوق حتما و حتما و حتما مراجعه نمایند و مطالب این آقا و من را مطالعه نمایند و قضاوت کنند .
اینکه گفته ای (قرآن میگوید:”حتی اذا بلغ مطلع الشمس” در اینجا که قرآن بوضوح از محل طلوع خورشید سخن میگوید مسلمانان میگویند نه!!!)
پاسخ من : کلمه ی مطلع الشمس که به کار رفته منظور مشرق می باشد همانطوری که در زبان فارسی به محل طلوع خورشید می گویند مشرق زمین و به غروب خورشید می گویند مغرب زمین .
و آیا اینکه می گویند خورشید از پشت کوه طلوع کرد به معنی اینست که محل خورشید پشت کوه است !!!
یا وقتی می گویند خورشید پشت کوه غروب کرد یعنی اینکه محل خورشید پشت کوه است ؟؟؟
عقل هم چیز خوبی است !!!
شعور هم چیز خوبی است !!!
اینکه گفته ای (در حقیقت محمد فکر میکرد زمین صاف است و میتواند به محل طلوع خورشید برسد)
پاسخ من :
خداوند در ایات مختلف از کلمه ی مشارق و مغارب استفاده کرده پس آیا چندیدن خورشید وجود داشته که از محل های مختلف طلوع می کرده و در محل های مختلف غروب می کرده ؟؟؟
اینکه گفته ای (مثلا محمد فکر میکرد قلب مرکز تفکر است)
پاسخ من : 1- در کجای قران آمده که فقط و فقط مرکز تفکر قلب است ؟؟؟
2- به طور نمونه ایه 10 احزاب می گوید ( وَبَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ) (و جانها به لب رسیده بود)
آیا با تفسیری که شما از قلب دارید آیا منظور خداوند این بوده که قلب به داخل دهنشان آمده ؟؟؟
یکشنبه، ۳۰ آذر ۱۳۹۳ در ۹:۱۸ ب.ظ #10400جناب ملحد جاهل رفتی دنبال قضیه دکتر مور یا نه؟؟؟ -
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
این سخن نیاز به توضیح ندارد
من اضافه نکردم
بلکه خود آیه دارد
“مطلع” یعنی چه؟ یعنی محل طلوع خورشید
مطلع بر وزن “مغعل” است و اگر دانشش را داشته باشید باید بدانید که ظرف مکان و زمان است
که حتی معنی فارسی آن موضوع را برای هرکس واضح میکند
بلغ مطلع الشمس==رسید به مطلع خورشید یعنی رسید به محل طلوع خورشید
گفتید:”پس با استدلال شما در ایه ی 6 نسا یتیم به محل نکاح رسید”
آخه مسخره! توی اون آیه مطلع داریم؟ ادعای عالم بودنت مرا کشته است
در آن آیه میگیوید به نکاح رسید
در آیه 115 احقاف هم مطلع یا کلمه دیگری در بین نیامده است
میگوید بلغ اشده
اما در آیه مورد بحث میگوید بلغ مطلع الشمس
رسید به مطلع خورشید
که توضیحات کافی را در مورد “مطلع” دادم