نزول جالب آیات بر محمد

Home انجمن ها گفتگوی ازاد نزول جالب آیات بر محمد

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 24)
  • نویسنده
    با سلام

در تالار گفتمان در بحث قبلی با موضوع “دعواهای بیفایده” کمی با مسلمانان سخن گفتیم و جواب درست و حسابی نگرفتیم

http://islamtxt.net/?q=content/forum/2269

مسلمانان میگویند قرآن هذا بیان لناس است و اصلا سخن خدای مسلمانان است

و آیه به این واضحی که میگوید ذوالقرنین به محل طلوع خورشید رسید را استعاره میدانند

قرآن میگوید:”حتی اذا بلغ مطلع الشمس” در اینجا که قرآن بوضوح از محل طلوع خورشید سخن میگوید مسلمانان میگویند نه!!!

منظور “مشرق زمین” است اما جالب است بدانید محمد یا خدایش برای معرفی کردن مشرق کلمات خودش را دارد

رب المشرقین و رب المغربین

در حقیقت محمد فکر میکرد زمین صاف است و میتواند به محل طلوع خورشید برسد

اما مسلمانان امروزی برای اینکه اشتباه محمد را بپوشانند میگویند نه! منظور فلان است و فلان است

اما آنچه در متن قرآن واضح است مشرق و مطلع الشمس دو کلمه متفاوت هستند و کسانی که میخواهند این دو را یکی جلوه دهند اذهان مردم را تمسخر کرده اند

در عالم اسلام از این بچه بازی ها خیلی است

مثلا محمد فکر میکرد قلب مرکز تفکر است و کسی امروزه به این سخن محمد اعتقاد ندارد و همه میدانند مغز مرکز تفکر است

و آیات قرآن همیشه مورد تمسخر بود. اما مسلمانان کم نیاوردند و گفتند منظور قلب در قرآن همان مغز است

یا منظور روح است و از این اراجیف….

چندی بعد مسلمانان چهار مقاله خواندند و لخت و عریان اورکا اورکا گفتند

که بله! علم به آنجا رسیده است که سخن قرآن را تایی میکند. سخن قرآن درست است

قلب مرکز تعقل است. که در این سایت هم جناب سجودی مقاله اش را نوشتند

http://www.islamtxt.net/?q=question/265

ولی وقتی از مسلمانان میپرسیم شما که تا دیروز میگفتید منظور قرآن چیز دیگریست!! سخنی نگویند

داستان مطلع الشمس و مشرق هم همان است مطلع الشمس چیز جداگانه ای است و بوضوح به معنای محل طلوع خورشید است نه مشرق زمین. قرآن استغاره ندارد

فراموش نکنید زبان قرآن زبانی آسان و گیرا برای آن عرب نفهم سوسمار خور بوده است

حالا این آقای مفسر مسلمانان را شاسکول گیر آورده اند

در مورد تفکر در قلب هم خوب است توضیح دهم که حافه سلولی در تمام اعضای بدن وجود دارد

یعنی اگر دست فردی به دیگری پیوند زده شود

بازهم خاطرات شخص قبلی را دارد

حافه سلولی متعلق به همه اعضاست

و جالب است یکی از این سجودی نپرسیده :“آقا جان اگر قلب مرکز تعقل است این آقایانی که قلب مکانیکی دارند با کجا فکر و تعقل میکنند؟؟؟”

داستانهای اعجاز قرآن چرند و مالیخولیایی بیش نیست

اما این سخنان را فقط محظ اطلاع گفتم و اگر کسی جواب قانع کننده داشت بدهد در غیر اینصورت سکوت کند بهتر است================================

=============================================

اما بحث این تاپیک در مورد نزول آیات قرآن است

مسلمانان میگویند قرآن کتابی در آسمان است و ماهیت آن یکی است

و به تدریج بر پیامبر نازل شده است

اما حقیقت چیز دیگری است و دین داران امروزی هم نمیتوانند این سخنان را قبول کنند

برایتان مثال میزنم عبدالکریم سروش میگوید اگر محمد بیشتر عمر میکرد آیات قرآن هم بیشتر بود.

و این سخن سخنی قابل قبول است

هرکس داستان زندگی محمد را بخواند به راحتی میفهمد هرجا نیاز محمد بود آیه نازل میشد

و آیات قرآن برای نیاز امروزی کافی نمیباشد

مثلا محمد هوس زن میکند آیه نازل میشود که تو میتوانی زن بگیری

محمد نمیتواند عدالت برقرار کند

آیه نازل میشود چرا محمد جان میل باطلی خودت را مخفی میکنی؟؟؟؟ با هر کدوم دوست داری بخواب

محمد قسم میخورد با زنانش همخابی نکند بعد که میفهمد نمیشود

آیه نازل میشود چرا حلال خدا را حرام کردی؟؟؟(آیه اول تحریم) برو بخواب اشکال نداره

یا تفسیر دیگر آیه فوق آن است که محمد قسم خورد شربت خاص نخورد که آیه نازل شد

بالاخره هرچه باشد به مسلمان قرن 21 چه ربطی دارد که محمد شربت میخوره یا نمیخوره؟؟ با زنش میخابه یا نمیخابه؟؟؟

بله خوانده ایم مطالب این سایت را

محمد الگوی حسنه است

خب شربت نخوردنش به ما چه ربی دارد؟؟؟

کم موضوع مهم در جهان اسلام وجود دارد که الله محمد به شربت خوردن او گیر داده است؟؟؟

مطمئن باشید اگر پیامبر هواپیما میدید آیه ای هم در این مورد داشتیم

اگر یوفو میدید آیه یوفو هم نازل میشد

اما محمد ندید و نازل نشد

مثلا 4 تا منافق به عایشه میگویند زنا کرده است و محمد عایشه را به خانه ابوبکر میفرستد تا اینکه محمد نمیتواند دوری او را تحمل کند و میگوید اگر 4 تا آدم عادلو……. شهادت دادند تهمت زنا پذیرفته است

فرض کنید کسی به زنان محمد تهمت زنا نمیزد

آیا آیه زنا نازل میشد؟؟؟ آیا قوانین زنا نازل میشد؟؟؟

مسلما جواب خیر است

آیات مربوط به ارث و میراث و حکومت داری همگی داستانی دارد که اگر آن اتفاقات نمی افتاد آیه هم نازل نمیشد

اگر محمد عاشق دختر پسر خوانده اش زید نمیشد آیه اش هم نازل نمیشد

مثلا در مورد آیات و وعده های بهشتی توجه کنید

همه وعده ها به مردان است

مردان در بهشت حوری دارند و آن هم حوری ای که مردان عرب بدنبالش بودند

یعنی چشم درشت با موهای سیاه و باکره.

خب من نمیخواهم حوری من موهایش سیاه باشد

چرا حوری من بلوند نباشد؟؟؟چرا حوری من باید به شکل حوری ای باشد که آقای محمد حسرتش را داشته است؟؟

زن بهشتی باید در بهشت چکار کند؟؟؟اگر مردش در جهنم بود؟؟؟ با حوری هم جنس بازی کند؟؟؟

اصلا زنی دو تا شوهر میگیرد و از شانسش هردو بهشتی میشوند و خودش هم بهشتی

حالا داستان چیست؟؟؟؟عمل بی ناموسی عایا؟؟؟

چرا هرچه در بهشت است عقده های مردان عرب است

مثلا چرا در بهشت درخت آناناس نیست؟؟؟ والا ما آناناس را بیشتر دوست داریم

اصلا چرا در بهشت رامبوتان و منگوستین و … میوه های کشور های آمریکایی نیست؟؟؟

و ما فقط باید در بهشت میوه های تولید اعراب را بخوریم؟؟آیا آنجا هم ناسیونالیست عربی حکم فرماست؟؟؟

بس نیست خرماهای مزخرف مکه را خوردیم و گفتیم شفا دارد؟؟؟

بس نیست آب زمزم مکه را خوردیم و گفتیم شفا دارد؟؟؟

بس نیست یک شهاب سنگ سیاه به نام حجر الاسود -که طبق آزمایشات شبیه آن در سراسر جهان یافت میشود- را پوسیدیم و گفتیم شفا دارد

باز هم متفکری به نام عمر در بین اعراب بود که وقتی بوسید فقط گفت چون محمد بوسید من بوسیدم و گرنه همه اعراب خر تشریف داشتند و ما را نیز میخواهند به دوران خریت و جاهلیت ببرند

=====================

دوستان اگر جوابی دارند خواهشا در قسمت reply خود کامنت و زیر آن بدهند تا از بهم ریختگی جلوگیری شود

گفتیم که نگویید نگفت

نکته دیگر که در مورد قرآن مسلمانان خیلی مانور میدهند بحث تحدی است

میگویند اگر میتوانید آیه ای مانند قرآن بیاورید

در صدر اسلام هم همین داستان بود
    و افرادی اشعار و آیاتی را خواندند که فقط نام کسی به نام مسیلمه کذاب باقی ماند که بعضی سخنانش وجود دارد

اما بحث تحدی بحث مزخرفی است که هیچ انسانی سر در نمی آورد

شما هر آیه ای بگویید و چند کلمه عربی گرد هم بیاورید میشود آیه.

بعد به یک مسلمان نشان دهید میگوید نه قرآن با این فرق دارد

چه فرقی دارد؟؟؟بله نص قرآن با نص بنده فرق دارد

اشعار سعدی با حافظ فرق دارد و اگر سعدی بخواهد با حافظ تحدی کند هرچه بگوید حافظ میگوید ن شعر من این شکلیه شعر من اون شکلیه از تو نیست

پس ناچارا سعدی باید عین شعر حافظ را بگوید تا حافظ قبول کند
    که شبیه شعرش است

پس با این حساب دیوان حافظ هم تحدی دارد

اما نکته ی دیگری که ذهن هر انسان خردمندی را درگیر میکند این است

که فرض کنیم یک انسان برجسته و یک ادیب آیه ای بگوید برای تحدی

خب وقتی به آقایان مسلمان نشان دهید حتما ایراداتی خواهند گرفت

خب در اقدام بعدی آن ایرادات را برطرف میکنیم

خب حالا چه خواهند گفت؟؟؟

خدا میگوید اگر تمام بشر و موجودات خیالی جن جمع شوند نمیتوانند مانند قرآن بیاورند

اما دیدیم اگر مسلمانان ایراد جمله را بگویند و ما برطرف کنیم

دیگر جمله ای مانند قرآن بوجود می آید

خب حالا باز مسلمانان میگویند تحدی کنید؟؟؟

واضح است تحدی خیلی بحث طاقت فرسایی نیست که مسلمانان برای مقتدی های خویش بزرگش کرده اند

این هم تحدی بنده:”خدا قفلو داده به احد، احد داده به صمد، صمد قفلو برده نياورده، كفر احد رو درآورده.

===========================

خواهشا دوستان در مورد تحدی در زیر تحدی و در مورد تاپیک بالا در زیر آن نظر بدهند

abdollah1990
    کاربر
    .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (قلب مرکز تعقل است. که در این سایت هم جناب سجودی مقاله اش را نوشتند)

پاسخ من : گفته های آقای سجودی حجت شرعی نیست .

و هر انسانی همانطور که خداوند فرموده باید همه ی گفته ها را گوش کند و احسن آن را پیروی کند .

اینکه گفته ای (فراموش نکنید زبان قرآن زبانی آسان و گیرا برای آن عرب نفهم سوسمار خور بوده است)

پاسخ من : خداوند بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .

و همانطور که خود شما اقرار کردی ، پس در نتیجه نمی شود که به زبان علمی به مردم آن زمان چیزی را قران می فهماند .

و از زبان آسان گیر صحبت کرد همانطوری که امروز در روستاها می گویند خورشید پشت کوه غروب کرد .

اینکه گفته ای (در مورد تفکر در قلب هم خوب است توضیح دهم که حافه سلولی در تمام اعضای بدن وجود داردیعنی اگر دست فردی به دیگری پیوند زده شودبازهم خاطرات شخص قبلی را داردحافه سلولی متعلق به همه اعضاست)

پاسخ من : فارغ از صحت علمی این موضوع پس خود شما قبول داری قلب هم حافه سلولی دارد .

به طور نمونه ایه 10 احزاب می گوید ( وَبَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ‌) (و جانها به لب رسیده بود)

آیا با تفسیری که شما از قلب دارید آیا منظور خداوند این بوده که قلب به داخل دهنشان آمده ؟؟؟

اینکه گفته ای (برایتان مثال میزنم عبدالکریم سروش میگوید اگر محمد بیشتر عمر میکرد آیات قرآن هم بیشتر بود.)

پاسخ من : چندین بار گفتم که شما عالم نیستی و هیچ گونه مطالعه ای نداری و فقط حرفهای باطل دیگران را نشخوار می کنی .

و هنوز اطلاع نداری که وحی به پیامبر در حجة الوداع قطع شد و الیوم اکملت لکم دینکم پایان وحی را اعلام کرد .

اینکه گفته ای (و آیات قرآن برای نیاز امروزی کافی نمیباشد)

پاسخ من : چون قران مجموعه قوانینی برای زندگی انسانها می باشد نیازهای زمانهای گذشته را کاملا پاسخ داده و نیازهای اساسی امروز را هم پاسخ داده و برای نیازهای دیگر (وَأَمْرُ‌هُمْ شُورَ‌ىٰ بَيْنَهُمْ) پیش بینی کرده است .

سلام

در زیر این تاپیک حتی به 80 در صد شبهات هم پاسخ نداده اید

و پاسخ نداده اید که چرا قرآن ناسیونالیسم عربی است فقط

اما گفتید”کلمه ی مطلع الشمس که به کار رفته منظور مشرق می باشد همانطوری که در زبان فارسی به محل طلوع خورشید می گویند مشرق زمین و به غروب خورشید می گویند مغرب زمین .

بله .

تقریبا راست میگویند

در زبان فارسی به سمتی که خورشید طلوع میکند میگویند مشرق

نه به محل طلوع خورشید

دقت کن عزیزم به سمتی که خورشید طلوع میکنه میگن مشرق و به سمت غروب میگویند مغرب.

گفتید:”آیا اینکه می گویند خورشید از پشت کوه طلوع کرد به معنی اینست که محل خورشید پشت کوه است

این فرق داره عزیزم

قرآن میگه ذوالقرنین به محل طلوع خورشید رسید

نمیگه به سمت طلوع خورشید رفت

چرا میخاین محمد رو از شتباه نجات بدین؟؟؟

گفتید:”

به طور نمونه ایه 10 احزاب می گوید ( وَبَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ‌) (و جانها به لب رسیده بود)

آیا با تفسیری که شما از قلب دارید آیا منظور خداوند این بوده که قلب به داخل دهنشان آمده ؟؟؟

خب این درست است که استعاره است

اما تو زبان فارسی اگه شما بگین “تقی به محل طلوع خورشید رسید.”

خب این یعنی چی؟

چرا با بازی های کلامی قصد مردم فریبی دارید؟

گفتید:”چندین بار گفتم که شما عالم نیستی و هیچ گونه مطالعه ای نداری و فقط حرفهای باطل دیگران را نشخوار می کنی .

و هنوز اطلاع نداری که وحی به پیامبر در حجة الوداع قطع شد و الیوم اکملت لکم دینکم پایان وحی را اعلام کرد .

اولا نشخوار تو هفت جد آبادت میکنید و میکردید که مثل گوسفندان آیات مسخره قرآن را میخواندید(این بخاطر سخنت)

دوما الیوم اکملت لکم دینکم یک آیه نیست بلکه بخشی از آیه است که در مورد خوراکی و این چیزها سخن میگوید

ضمنا آخرین آیات نازل شده آیات سوره نصر و بعضی گویند 195 ال عمران و…….. هیچ کس هم نمیگوید آن تکه از آیات اواخر نازل شد زیرا بخشی از آیه است

گفتید:” 1- در کجای قران آمده که فقط و فقط مرکز تفکر قلب است ؟؟؟

2- به طور نمونه ایه 10 احزاب می گوید ( وَبَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ‌) (و جانها به لب رسیده بود)

خب این سوال را اگر مقاله جناب سجودی را میخواندید جوابش را میگرفتید

«وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيرًا مِّنَ الْجِنِّ وَالْإِنسِ ۖ لَهُمْ قُلُوبٌ لَّا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَّا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَّا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَـٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَـٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ » (اعراف/179)
    و در حقيقت بسيارى از جنيان و آدميان را براى دوزخ آفريده‏ايم قلبهائی دارند كه با آن (علمی )دريافت نمى‏كنند و چشمانى دارند كه با آنها نمى‏بينند و گوشهايى دارند كه با آنها نمى‏شنوند آنان همانند چهارپايان بلكه گمراه‏ترند آنها همان غافل‏ماندگانند. در اینجا از کسانی یاد مینماید که قلبی دارند، ولی الله آنها را به گونه ای گمراه کرده که آنان علیرغم داشتن قلب، دانشی از دین دریافت نمیکنند

خب واضح تر از این:”لَهُمْ قُلُوبٌ لَّا يَفْقَهُونَ بِهَا

بله قلب به حنجره رسیدن استعاره است

اما با قلب نفهمیدن استعاره از چیست؟؟؟

پر واضح است که گوینده این سخنان اطلاعی از اینکه مغز ،مرکز دانایی هوش و احساسات در انسان است نداشته است و به اشتباه گمان می کرده که مرکز دانایی، اندیشه و احساسات در انسان قلب او بوده است .

باز هم حرفی برای گفتن دارید؟؟؟؟

البته بازی های کلامی همیشه ممکن است

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (اولا نشخوار تو هفت جد آبادت میکنید و میکردید که مثل گوسفندان آیات مسخره قرآن را میخواندی)

پاسخ من : 1- من در جواب ادعای که شما در تاریخ 9/7/93 کردی و گفتی (برایتان مثال میزنم عبدالکریم سروش میگوید اگر محمد بیشتر عمر میکرد آیات قرآن هم بیشتر بود.)

پاسخ من : چندین بار گفتم که شما عالم نیستی و هیچ گونه مطالعه ای نداری و فقط حرفهای باطل دیگران را نشخوار می کنی .

اینکه گفته ای (دوما الیوم اکملت لکم دینکم یک آیه نیست بلکه بخشی از آیه است که در مورد خوراکی و این چیزها سخن میگوید)

پاسخ من : من که نگفتم فقط همان یک تکه در حجة الوداع نازل شده است بلکه منظور کل ایه ی 3 سوره مائده می باشد و تمام مفسرین بی غرض و مرض قبول دارند .

اینکه گفته ای (ضمنا آخرین آیات نازل شده آیات سوره نصر و بعضی گویند 195 ال عمران و….)

پاسخ من : باز هم دسته گل به آب دادی !!

سوره ی نصر زمان فتح مکه نازل شده !!

اینکه گفته ای (هیچ کس هم نمیگوید آن تکه از آیات اواخر نازل شد زیرا بخشی از آیه است)

پاسخ من : من که نگفتم فقط همان یک تکه در حجة الوداع نازل شده است بلکه منظور کل ایه ی 3 سوره مائده می باشد و تمام مفسرین بی غرض و مرض قبول دارند .

اینکه گفته ای (خب این سوال را اگر مقاله جناب سجودی را میخواندید جوابش را میگرفتید)

پاسخ من : باز هم شما فریب کاری انجام دادی و این ایه 179 اعراف را با ترجمه ی ملحدین گذاشته ای و از اول مقاله ی آقای سجودی که شبهه ی ملحدین را مطرح کرده بود برداشتی و نه از آن قسمتی که پاسخ داده شده بود .

و در کجای آیه ی 179 اعراف خداوند گفته است که مرکز فکر کردن قلب است ؟؟؟

و همچنین امروزه اکثر افراد می گویند در قلبم احساس می کنم که فلان اتفاق می افتد آیا مرکز فکر کردن قلب است ؟؟!!

یا بیشتر افراد می گویند قلبم می گوید فلان اتفاق می افتد آیا منظورشان این است که قلبشان صحبت می کند ؟؟!!

وهمانطوری که در تاریخ 9/7/93 خودت به صراحت گفته ای (فراموش نکنید زبان قرآن زبانی آسان و گیرا برای آن عرب نفهم سوسمار خور بوده است)

پس خودت جواب تمام شبهات خودت را داده ای و بیشتر از این خود را مضحکه ی دیگران قرار نده .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (در زیر این تاپیک حتی به 80 در صد شبهات هم پاسخ نداده اید)

پاسخ من : من به 80 در صد پاسخ داده ام و چون وقت نداشتم ان شا الله در اسرع وقت 20 در صد باقی مانده را پاسخ می دهم .

اینکه گفته ای (پاسخ نداده اید که چرا قرآن ناسیونالیسم عربی است فقط)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟

من که گفتم عالم نیستی و حتی یک مرتبه قران را هم نخوانده ای .

فقط گفته های افراد نادان و بی عقل را کپی کرده و می گذاری .

قران به صراحت فرموده :

یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ

ای مردم ، ما شما را از زن و مردی بیافریدیم و شما را جماعتها و، قبیله ها کردیم تا یکدیگر را بشناسید هر آینه گرامی ترین شما نزد خدا ،پرهیزگارترین شماست خدا دانا و کاردان است .

این آیه شریفه صراحتا ملاک ارزش انسانها را پرهیزکاری و تقوا ذکر فرموده و رنگ و نژاد و زبان را بی ارزش می داند.

و ده ها ایه ی دیگر که اگر خواستی بگذارم .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (قرآن میگه ذوالقرنین به محل طلوع خورشید رسید)

پاسخ من : در کجای حتی اذا بلغ مطلع الشمسصحبت از محل طلوع شده است ؟؟!!!

این کلمه ی محل را شما از کجا آورده و به آیه اضافه کرده اید ؟؟؟

و در ایه ی (حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ مَغْرِ‌بَ الشَّمْسِ وَجَدَهَا تَغْرُ‌بُ فِي عَيْنٍ حَمِئَةٍ وَوَجَدَ عِندَهَا قَوْمًا)

(ترجمه : وقت غروب خورشید رسید به نظرش آمد که آفتاب (انگار) در چشمه‌ی گِل‌آلودِ تیره رنگی فرو می‌رود، و در آنجا گروهی را یافت. )

و باز هم به لحاظ اینکه شیرفهم شوی چند آیه که کلمه ی حتی اذا بلغ آمده می گذارم :

(وَابْتَلُوا الْيَتَامَىٰ حَتَّىٰ إِذَا بَلَغُوا النِّكَاحَ….)(6 نسا)

(حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ )(15 احقاف)

و چندین ایه ی دیگر ….

پس با استدلال شما در ایه ی 6 نسا یتیم به محل نکاح رسید ؟؟؟!!!

و نیز با استدلال شما در ایه ی 15 احقاف یعنی به محل بلوغ رسید ؟؟!!!

و کلمه ی محل فارسی در عربی می شود موقع .

و اگر آیه به این صورت می بود حتی اذا بلغ موقع مطلع الشمس یعنی رسید به آنجایی که خورشید از آن محل طلوع می کند ، آنوقت ادعای شما درست بود .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (اما تو زبان فارسی اگه شما بگین “تقی به محل طلوع خورشید رسید.”)

پاسخ من : در کجای حتی اذا بلغ مطلع الشمس” صحبت از محل طلوع شده است ؟؟!!!

این کلمه ی محل را شما از کجا آورده و به آیه اضافه کرده اید ؟؟؟

و کلمه ی محل فارسی ، در عربی می شود موقع .

همانطوری که می گوییم موقعیت فلان زمین یا فلان منزل .

و اگر آیه به این صورت می بود حتی اذا بلغ موقع مطلع الشمس یعنی رسید به محلی که خورشید طلوع می کند ، آنوقت ادعای شما درست بود .

و در ایه ی (حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ مَغْرِ‌بَ الشَّمْسِ وَجَدَهَا تَغْرُ‌بُ فِي عَيْنٍ حَمِئَةٍ وَوَجَدَ عِندَهَا قَوْمًا)

(ترجمه : وقت غروب خورشید رسید ، به نظرش آمد که آفتاب (انگار) در چشمه‌ی گِل‌آلودِ تیره رنگی فرو می‌رود، و در آنجا گروهی را یافت. )

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (و افرادی اشعار و آیاتی را خواندند که فقط نام کسی به نام مسیلمه کذاب باقی ماند که بعضی سخنانش وجود دارد)

پاسخ من : اگر گفته های مسیلمه کذاب مثل قران می بود پس باید امروز میلیون ها نفر پیرو می داشت و یا سخنانش به عنوان سخن حداقل یک دانشمند دارای پیروانی می بود .

اینکه گفته ای (اما بحث تحدی بحث مزخرفی است که هیچ انسانی سر در نمی آورد)

پاسخ من : خداوند وقتی بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .

خود شما در همین تاپیک به صراحت گفته ای (این هم تحدی بنده:”[= 14pt]خدا قفلو داده به احد، احد داده به صمد، صمد قفلو برده نياورده، كفر احد رو درآورده.[/]”)

اگر به گفته ی شما بحث مزخرفی است پس شما هم جزو افراد مزخرف هستی ؟؟

مبارکتان باشد !!

اینکه گفته ای (شما هر آیه ای بگویید و چند کلمه عربی گرد هم بیاورید میشود آیه.بعد به یک مسلمان نشان دهید میگوید نه قرآن با این فرق دارد چه فرقی دارد؟؟؟بله نص قرآن با نص بنده فرق دارد)

پاسخ من : اینکه که خداوند گفته است مثل این ایات بیاورید یعنی اینکه دارای بلاغت و معانی و قانونی برای سعادت بشریت باشد و آن قانون بعدا نقض نشود یا خلاف عقل و علم نباشد نه مثل تحدی که خود شما کرده ای و حتی نتوانستی حداقل قواعد دستور زبان فارسی را رعایت کنی و به جای (قفل را) نوشتی قفلو !!!

(خدا قفلو داده به احد، احد داده به صمد، صمد قفلو برده نياورده،)

این که هیچ بار معنایی و سعادت بشری ندارد پیشکش شما !!

اینکه گفته ای (اما دیدیم اگر مسلمانان ایراد جمله را بگویند و ما برطرف کنیم)

پاسخ من : حتما مثل قفلو !!

اینکه گفته ای (دیگر جمله ای مانند قرآن بوجود می آید)

پاسخ من : حتما مثل قفلو !!!

اینکه گفته ای (این هم تحدی بنده:”[= 14pt]خدا قفلو داده به احد، احد داده به صمد، صمد قفلو برده نياورده، كفر احد رو درآورده.[/]”)

پاسخ من : همین مطلب تحدی را هم از جای دیگری کپی کرده ای از به ریختگی آن معلوم است !

اگر خودت مطلبی می گفتی و تحدی می کردی آنوقت چه می شد ؟؟!!!

حتما به جای احد و صمد می نوشتی احدو و صمدو !!!

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (مثلا محمد هوس زن میکند آیه نازل میشود که تو میتوانی زن بگیری)

پاسخ من : قبل از اینکه پیامبر مبعوث بشود زن داشته است و تمام اعراب هر کدام چندین زن داشتند .

اینکه گفته ای (یا تفسیر دیگر آیه فوق آن است که محمد قسم خورد شربت خاص نخورد که آیه نازل شد بالاخره هرچه باشد به مسلمان قرن 21 چه ربطی دارد که محمد شربت میخوره یا نمیخوره؟؟ با زنش میخابه یا نمیخابه؟؟؟)

پاسخ من : به لحاظ اینکه خداوند به همه مسلمانان بفهماند که حلال و حرام کردن یک موضوع فقط مخصوص خداوند است و حتی پیامبر اسلام هم تا موضوعی نازل نشود نمی تواند شارع حلال و حرام باشد آیات اول سوره ی تحریم را نازل کرد .

اینکه گفته ای (مطمئن باشید اگر پیامبر هواپیما میدید آیه ای هم در این مورد داشتیماگر یوفو میدید آیه یوفو هم نازل میشد)

پاسخ من : پیامبر اسلام موش هم زیاد دیده است و سوسمار هم زیاد دیده است و … پس کجاست آیات آن ؟؟

اینکه گفته ای (فرض کنید کسی به زنان محمد تهمت زنا نمیزد آیا آیه زنا نازل میشد؟؟؟ آیا قوانین زنا نازل میشد؟؟؟)

پاسخ من : 1- آیاتی که قوانین در مورد زنا را شرح داده در سوره های دیگر قران نیز آمده است .

2- آیا آیاتی که درباره ی ربا نازل شده یا درباره ی ارث نازل شده و … آن هم به خاطر زنان پیامبر بوده ؟؟

اینکه گفته ای (آیات مربوط به ارث و میراث و حکومت داری همگی داستانی دارد که اگر آن اتفاقات نمی افتاد آیه هم نازل نمیشد)

پاسخ من : داستانش در کجای قران ذکر شده ؟؟

اینکه گفته ای (اگر محمد عاشق دختر پسر خوانده اش زید نمیشد آیه اش هم نازل نمیشد)

پاسخ من : زید همسرش را طلاق داده بود و هیچوقت پیامبر عاشق وی نشده بود به لحاظ اینکه اعراب جاهلیت با زنانی که فرزند خواندگانش طلاق می دادند ازدواج نمی کردند این ایه ی نازل شد و پیامبر هم عملا با زن زید ازدواج کرد تا این حکم برای آیندگان مشخص باشد .

اینکه گفته ای (خب من نمیخواهم حوری من موهایش سیاه باشد چرا حوری من بلوند نباشد؟؟؟)

پاسخ من : چون شما قران را نخوانده ای هنوز نمی دانی خداوند فرموده (وَلَهُم مَّا يَدَّعُونَ) هرچه را بخواهند به آنان داده می شود .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (زن بهشتی باید در بهشت چکار کند؟؟؟اگر مردش در جهنم بود؟؟؟ با حوری هم جنس بازی کند؟؟؟)
    پاسخ من : امکان دارد با مردان بهشتی که زنان جهنمی دارند و یا مردان بهشتی که ازدواج نکرده اند ازدواج می کنند و یا اینکه به صورت حوریان بهشتی در می ایند و با مردان بهشتی ازدواج می کنند و یا با حوریانی که مرد می باشند ازدواج می کنند چون تعیین جنسیت حوریان از طرف خداوند در قران ذکر نشده .
    (كَذَٰلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ‌ عِينٍ)
    ( مُتَّكِئِينَ عَلَىٰ سُرُ‌رٍ‌ مَّصْفُوفَةٍ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ‌ عِينٍ)

اینکه گفته ای (اصلا زنی دو تا شوهر میگیرد و از شانسش هردو بهشتی میشوند و خودش هم بهشتی حالا داستان چیست؟؟؟؟عمل بی ناموسی عایا؟؟؟)

پاسخ من : اگر شوهرش مرده باشد و بهشتی باشد و زن هم پس از فوت ازدواج نکند و بهشتی باشد با هم هستند .

و اگر پس از فوت شوهر اولی ازدواج کند معلوم می شود که از شوهر اولی جدا شده و نفس خود را در اختیار شوهر دومی قرار داده و اگر بهشتی باشد با شوهر دومش می باشد .

و اگر طلاق گرفته باشد چون با شوهر دوم ازدواج کرده با شوهر دومش می باشد .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (مثلا چرا در بهشت درخت آناناس نیست؟؟؟ والا ما آناناس را بیشتر دوست داریم اصلا چرا در بهشت رامبوتان و منگوستین و … میوه های کشور های آمریکایی نیست؟؟؟)
    پاسخ من : چون شما قران را نخوانده ای هنوز نمی دانی خداوند در چندین ایه فرموده (يَدْعُونَ فِيهَا بِكُلِّ فَاكِهَةٍ آمِنِينَ
    ) و ( مُتَّكِئِينَ فِيهَا يَدْعُونَ فِيهَا بِفَاكِهَةٍ كَثِيرَ‌ةٍ وَشَرَ‌ابٍ) و (وَأَمْدَدْنَاهُم بِفَاكِهَةٍ وَلَحْمٍ مِّمَّا يَشْتَهُونَ) و ….

ان شا الله که شیر فهم شده باشی .

اینکه گفته ای (بس نیست یک شهاب سنگ سیاه به نام حجر الاسود -که طبق آزمایشات شبیه آن در سراسر جهان یافت میشود- را پوسیدیم و گفتیم شفا دارد)

پاسخ من : در هزار و چند صد سال قبل کدام آزمایشگاه به پیامبر اسلام گفته است که این سنگ از آسمان آمده است ؟؟؟

و اگر امروز ثابت می شد که این یک سنگ زمینی است آنوقت شبهه ی شما قابل بررسی بود .

اصلا همان آیه 3 مائده هم آخرین آیه نیست

خودتو مسخره کن

سوره فتح آخرین سوره است سیوطی، الاتقان، ج ، ص 27.

همانطور که گفتم تفاسیر زیاد است و آخرین آیات هم در حجه الوداع نازل نشد

محض اطلاع

در 7 یا 8 روز قبل از رحلت هم مفسران میگویند آیه 281 بقره نازل شد

تا کی جواب دروغ های شما را بدهیم؟؟؟؟؟

باز ادعای عالم بودن هم که داری قوز بالای قوز است

همانطور که گفتم بعضی مفسران هم آیه 195 آل عمران را آخرین آیات میگویند

شما مسلمانان یک تفسیر درست و حسابی که ندارید بنده رجوع کنم و سخن درست بگویم

مانند داستان سجودی میشود

که به پست او ارجاع میدهم میگویند سخنش حجت شرعی نیست

حتما فرد دیگری که بیاید سخن جناب عبدالله را حجت شرعی نمیداند

شما ها تکلیفتون با خودتون مشخص نیست

گفتی:”در کجای آیه ی 179 اعراف خداوند گفته است که مرکز فکر کردن قلب است ؟؟؟

شما چشماتو باز کن تا ببینی

لایفقهون بها یعنی چه؟ خودتو فیلم کن

میاد از چشم میگه و میگه با اونا نمیبینند

از گوش میگه و میگه با اونا نمیشوند

از قلب میگه و میگه با اون نمیفهند

دیگه چی از این واضح تر؟

گفتید”یشتر افراد می گویند قلبم می گوید فلان اتفاق می افتد آیا منظورشان این است که قلبشان صحبت می کند ؟؟!!

نه خیر این از اشتباهی است که بین مردم رواج پیدا کرده است و عادت شده است ولی قرآن نباید بر اشتباه مردم صحه بگذارد اگر واقعا کلام خداست

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 24)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.