Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › موضوع مسموم کردن دو امام شیعیان چقدر با منطق سازگار است؟
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط یمین در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1606بسم الله الرحمن الرحیم
– امام صادق علیهالسلام فرمود:
محبـوبتـرین بـرادرانـم نزد من، كسـى است كه عیبهایـم را به من هدیه كنـد.
این نظر شخصی بنده میباشد و خواستار نفی شهادت این امام های بزرگوار نیستم.فقط میخواهم از لحاظ منطقی به این دو ادعا نگاهی بیندازم.
armin .اینجانب مسموم شدن امامهای شیعیان را بسیار از زبان شیعه و به ادعای شیعه شنیده ام.جناب آرمین هم در باره امام حسن کم نگذاشته و شاید 100 مورد نمونه و سند از کتب اهل سنت مدرک آورده!اما نکاتی که برای من جالب است این است که من اهل سنت چرا حتی به یک کتاب معتبر و مشهور اهل سنت دسترسی ندارم و چرا و از کجا ابرادران شیعه امثال جناب آرمین به این همه کتب معتبر اهل سنت دسترسی دارند؟!!.
ابرادرن شیعه که من با تعدادی از آنها مناظره و بحث داشته ام بعضی از آنها مانند خود من کم سواد هم بوده اند اما نکته جالب اینکه تمام آنها مانند کتابخانه سیار کتب اهل سنت میمانند و بواسطه تبحر در عملیات {copy…past}از سایتهای بیکار شبه افکن و حدیث و کتب قیچی کن شیعه هر یک برای خود مانند یک آخوند سطح بالا عمل میکنند!!!
بهترین روش برای بحث در احادیث و کتب تاریخی با توجه به اینکه امثال من اهل سنت به هیچ کتابی دسترسی نداریم این راه است که از برادران شیعه بخواهیم به جای آوردن سند از 100 کتاب اهل سنت از چند کتاب سند بیاورند منتهی یک صفحه کامل pdf.که هیچ وقت نمیتوانند !!چون این اسناد به صورت قیچی شده در سایتهای جاعل کننده شیعه موجود میباشد و ارایه صفحه کامل باعث رسوایی میشود.منتهی من میخواهم به چشم یک نفر عامه به ماجرای مسموم کردن دو امام شیعیان بپردازم.
1.امام حسن مجتبی {ع}برخلاف میل شیعیان کنونی با حضرت معاویه صلح کرد و خلافت را به حضرت معاویه طبق عهد نامه ای به معاویه واگذار کرد و با معاویه بیعت کرد.
پس چه دلیلی وجود داشت که معاویه امام حسن را از سر راه بردارد و دست خود را به خون نوه عزیز رسول الله آلوده کند؟
در مطلب {طناب بر گردن علی مرتضی و سیلی بر گونه دختر رسول الله چقدر با عقل سازگار است؟}این را سوال کرده و باز اینجا نیز سوال میکنم که انگاه که رسول الله بی یاور و پشتیبان مانده بود و به خاطر نبوت قریش رسول الله را طرد کرده بودند 40 نفر از 40 طایفه بسیج میشوند برای ترور رسول الله از ترس خونخواهی قریش و بنی هاشم.و حال این سوال چگونه معاویه اینگونه فرزند محبوب فاطمه زهرا و رسول الله و بنی هاشم را به قتل میرساند و اینگونه سند و بر علیه اوست و پایکوبی و شادمانی براه می اندازد اما کسی از قوم پیامبر به خونخواهی بپا نخواست؟
معاویه ای که خود به خونخواهی خلیفه شهید و بزرگ بنی امیه اقامه دعوی کرد چرا پیش بینی خونخواهی قریش و را نکرد و چه کرد که این خونخواهی انجام نشد؟
آیا از امام حسین شجاع تر و حق طلب تر وآزاده تر سراغ داریم ؟مگر امام حسین ولی دم امام شهید محسوب نمیشد؟مگر امام حسین در راه حق و شهادت از کسی واهمه داشت؟ پس چرا خونخواهی نکرد؟
2. امام رضا طبق ادعا و فیلمهای به نمایش در امده از سیمای ایران شب مهمان خلیفه عباسی بوده و خلیفه با سوزن زهر در حبه انگور کرده و امام را مسموم وشهید کرده.
یک در فیلم های به نمایش داده شده و ادعاهای مکتوب شیعه مهمانی خلوت امام و خلیفه بوده .
.1امام در صورتیکه شیعه ادعای علم غیب برای امامان شیعه متصور است .غیب میدانسته چرا انگور مسموم را خورده؟{البته این سوال برای دیگر امامان مسموم هم بوجود می آید}مگر نه اینکه و قتیکه من میدانم برق فشار قوی باعث مرگ انسان میشود و به آن دست بزنم خودکشی محسوب میشود؟
2.خلیفه چرا خود دست خود را به خون امام رضا رنگین کرد؟چرا این کار را به شخص دیگری محول نکرد؟لابد برای اینکه طرفداران امام خبر دار نشوند !پس چرا حالا خبر دار شده اند ؟مگر یک نفر می آید و یک تن از اهل بیت رسول الله را بکشد و بعد جار بزند؟
3.گویند امام رضا خود خبر داده و به خادمش گفته چنان که از شام برگشتم عبایم فلان جور بود مسموم و در غیر اینصورت سالم هستم .خب اینکه دوباره ادعای علم غیب دانستن امامان میشود و بر میگردیم سر جای اول!!!چرا امامانی که علم غیب میدانسته اند که در صورتیکه فلان غذای مسموم را میل کنند مسموم و باعث مرگ آنها میشود باز هم اقدام به این کار {خودکشی}کردذه اند؟
4.آیا امکان ندارد یک یا چند تن از این امامان بواسطه بیماری گوارشی که آنزمان هنوز کشف و مداوا نشده بود وفات کرده باشند؟مثال آپاندیس .وبا .اسهال خونی……..
5.آیا اتهام به قاتل بودن یک شخص اتهام کوچکی است؟بعد از گذشت 1200 سال فقط بواسطه شنیدن و یا نقل تاریخ به همین سادگی اتهم قتل به افراد زدن به نطر شما کار درستی است؟آیا تاریخ قابل تحریف نیست؟اگر میگویید نه پس مصاحبه ریس جمهور مصر در اجلاس تهران در حضور روسای 130 کشور چگونه تحریف شد؟آیا این تاریخ نگاران همه در آن دوره زیسته اند و یا فقط یک نفر از آنها در ان دوره زیسته و باقی کاتبان همه از کتاب یکدیگر نقل کرده اند ؟{تازه قیچی شده به ما ارایه شده!!}. -
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.