Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › مناظره مجاهد دین با مخالفان دولت خلافت اسلامی(داعش)
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11570شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11571با سلام خدمت برادران اهل سنتم
من زیاد به پرگویی عادت ندارم و همیشه اعتقاد داشتم کسی که چیزی در چنته داشته باشه نیازی به پرگویی نداره واسه همین اغلب مطالبم کوتاهه. اما در ادامه
جناب مجاهد در جواب سوال اول من چند روایت آوردی که ثابت کنی باید اسیر رو مثل حیوان ذبح کرد در حالی که روایت مسلم که دادی دقیقا ضد حرفای خودته. در این روایت پیامبر صریحا فرق میزارن بین کشتن انسان و ذبح حیوان. در حالی که جنابعالی میخواستی بگی این دوتا یکی هستن. حالا همین روایت چون از مسلمه جواب تمام روایات دیگه ات رو میده و مشخص میکنه که اونا بفرض صحت سند هم شاذ حساب میشن اما با اینحال جواب بقیه اش رو هم میدم.
روایت دوم که دادی از متنش مشخصه مربوط به زمانیه که پیامبر در مکه بودن درحالی که آیات جهاد و کشتن کفار مدنی هستن و این روایت تبیین کننده اون آیات نیست چون هنوز آیات جهاد نازل نشده بود.
روایت سوم که دادی مرسله و ارزش استناد نداره
در مورد روایت چهارم که دادی اولا این فعل یک صحابی بوده و ما اهل سنت اونچه که برامون حجته قرآن و سنت رسول الله هست نه فعل یک صحابه دوما همین روایت بدون قسمت ذبح کردن در کتاب مصنف ابن ابی شیبه اومده.
فَانْهَزَمَ أَهْلُ الْيَمَامَةِ حَتَّى أَتَى حِصْنَهُمْ فَلَقِيَهُ مُحَكِّمُ الْيَمَامَةِ، فَقَالَ: يَا بَرَاءُ، فَضَرَبَهُ بِالسَّيْفِ فَاتَّقَاهُ الْبَرَاءُ بِالْحَجَفَةِ، فَأَصَابَ الْحَجَفَةَ، ثُمَّ ضَرَبَهُ الْبَرَاءُ فَصَرَعَهُ، فَأَخَذَ سَيْفَ مُحَكِّمِ الْيَمَامَةِ فَضَرَبَهُ بِهِ حَتَّى انْقَطَعَ، فَقَالَ: قَبَّحَ اللَّهُ مَا بَقِيَ مِنْكَ، وَرَمَى بِهِ وَعَادَ إِلَى سَيْفِهِ
بخاطر مختصرشدن مطلب کاملشو نیاوردم اگه خودت خاستی کاملش رو مطالعه کن.
درباره سوال دومم یه سری مطالب سیاسی نوشتی که من چون اطلاعاتم دراین مورد کمه نظر نمیدم شاید درست بگی شایدم درست نگی والله اعلم.
درباره سوال سومم من نگفتم فتوحات توسط نوجوان ها انجام شده گفتم چرا از اینا استفاده شده در حالی که خلاف سنت رسول الله هستش که شما جوابی نداشتی جز اینکه بگی برداشت من اشتباست انگار که من چیزی رو برداشت کرده بودم!!!
درباره سوال چهارمم خیلی راحت کنارش رد شدی و نوشتی اینا غنیمت بوده. دقیقا مثل آخوندای روافض که آیات قرآن رو طبق میل و هوس خودشون تفسیر میکنن و میگن آقا خمس فقط غنیمت جنگ نیست که هرچیزی بدست آوردی باید یک پنجمش رو بدی بیاد ما حالشو ببریم. حالا شما هم طبق میل خودت این حرفو زدی. کجای قران و سنت نوشته وقتی با لشکر و سپاه یک شهر جنگیدی و شکستشون دادی بعد برو داخل شهر و به عنوان غنیمت به منابع مالیشون دستبرد بزن؟؟؟؟!!!!!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11572درباره سوال پنجمم نوشتی مهدی هم که میاد همیجوری اعلام خلافت میکنه و حکام میگن این خوارجه و …مهدی وقتی میاد اون زمان یک سری علایم داره که میشه تشخیصش داد مثل لشکرسفیانی و اینکه مهدی در کنار کعبه از مردم بیعت میگیره و مثل بغدادی و فرماندهان قبلش نیست که همینجوری به دلخواه خودشون خلافت راه انداختن و توقع بیعت هم دارن.
درباره سوال ششم فقط نوشتی داعش هیچ مسئولیتی درقبال بقیه کشتن ها نداره. باباجون یه مدرکی سندی چیزی ارائه کن. سر سوال دوم 6 صفحه مطلب نوشتی اینجا فقط دو کلمه نوشتی اینا به ما ربط نداره.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11573قسمت اول جواب ظاهرا روی صحبتت با مدافعین حرم هست چون من اولین باره با جنابعالی صحبت میکنم اما در مورد قسمت دوم من جواب گرفتم فقط یه سوال داشتم. این ک.ب.ب چه گروهیه؟ مسلمون نیستن که زناشون اینجور بی حجابن؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11575شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11577نوشتی:چند روایت آوردی که ثابت کنی باید اسیر رو مثل حیوان ذبح کرد در حالی که روایت مسلم که دادی دقیقا ضد حرفای خودته.
پاسخ:
من نگفتم که اسیر “باید=حتما” مثل حیوان ذبح بشه بلکه گفتم مشکلی ندارد اگر ذبح شود چون اگر مشکلی داشت در حق حیوانات این جنایت را نباید انجام داد بلکه باید با ضربه شمشیر قطع میشد.
نوشتی:
در این روایت پیامبر صریحا فرق میزارن بین کشتن انسان و ذبح حیوان
پاسخ: این روایت هیچ گونه ذکری از نه انسان کرده و نه حیوان. بلکه روایت مرادش عام است. شما چطور صریحا فرقش را پیدا کردی؟
نوشتی:روایت دوم که دادی از متنش مشخصه مربوط به زمانیه که پیامبر در مکه بودن درحالی که آیات جهاد و کشتن کفار مدنی هستن و این روایت تبیین کننده اون آیات نیست چون هنوز آیات جهاد نازل نشده بود.
پاسخ:
برادر عزیز نصیحتت میکنم بدون علم درباره دین خداوند صحت نکنید. دین اسلام احتیاجی به نظرات ما ندارد چون دین آمده و تکمیل شده. کسی بیاید و بگوید به نظر من چنین باید باشد و چنین نباید باشد ، این نظرش مبارک خودش باشد.د
وست عزیز پیامبر که قسم دروغین به الله نمیخورد که بگوید «تَسْمَعُونَ يَا مَعْشَرَ قُرَيْشٍ، أَمَا وَالَّذِي نَفْسُ مُحَمَّدٍ بِيَدِهِ، لَقَدْ جِئْتُكُمْ بِالذَّبْحِ»
شما اگر به پیامبر صلی الله علیه وسلم احترام بگذارید نمیگویید که پیامبر حرف اشتباه در مکه میزند و در مدینه چنین حرفی نمیزند و چنین سوء ادب درباره پیامبر جایز نیست.
اما خب حالا بریم مدینه ببینیم آیا پیامبر قسمش را عملی میکند یا از حرفش بر میگردد ؟
اگر کمی تاریخ خونده باشی متوجه میشوی که سر ابو جهل بریده شد و در جلوی پیامبر انداخته شد و پیامبر صلی الله علیه وسلم نیز نه تنهاناراحت نشد بلکه حمد خدا را به جای آورد
قال ابن إسحاق : و زعم رجال من بني مخزوم أن ابن مسعود كان يقول : قال لي : لقد ارتقيت مرتقى صعبا يا رويعي الغنم ثم احتززت رأسه ثم جئت به رسول الله صلى الله عليه و سلم فقلت : يا رسول الله هذا رأس عدو الله فقال : [ آلله الذي لا إله غيره ؟ ] و كانت يمين رسول الله صلى الله عليه و سلم فقلت : نعم و الله الذي لا إله غيره ثم ألقيت رأسه بين رسول الله صلى الله عليه و سلم فحمد الله
http://islamport.com/w/ser/Web/2899/662.htm
و به خاطر قسم پیشین پیامبر بود که به ابو جهل گفت ذبح خواهی شد برای همین بودکه ابن مسعود نیز سرش را برید و نزد پیامبر برد.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11583نوشتی:مهدی وقتی میاد اون زمان یک سری علایم داره که میشه تشخیصش داد مثل لشکرسفیانی و اینکه مهدی در کنار کعبه از مردم بیعت میگیره و مثل بغدادی و فرماندهان قبلش نیست که همینجوری به دلخواه خودشون خلافت راه انداختن و توقع بیعت هم دارن.
پاسخ:
برادر اتق الله. اتق الله و چیزی نگو که در آن بغض و نفرت موج میزند. برای الله صحبت کن نه تنها برای دشمنیی که با دولت اسلامی داری
گفتی مهدی نشانه دارد خب آیا این نشانه نسبت به دولت اسلامی برای شما کفایت میکند؟
مگر بزرگترین نشانه مهدی همان خسف در صحرای مدینه نیست؟
يكون اختلاف عند موت خليفة فيخرج رجل من أهل المدينة هاربا إلى مكة فيأتيه ناس من أهل مكة فيخرجونه وهو كاره فيبايعونه بين الركن والمقام ويبعث إليه جيش من الشام فيخسف به بالبيداء بين مكة والمدينة فإذا رأى الناس ذلك أتاه أبدال الشام وعصائب أهل العراق فيبايعونه ثم ينشا رجل من قريش أخواله كلب فيبعث إليهم بعثا فيظهرون عليهم وذلك بعث كلب والخيبة لمن لم يشهد غنيمة كلب فيقسم المال ويعمل في الناس بسنة نبيهم ويلقي الإسلام بجرانه في الأرض فيلبث سبع سنين ثم يتوفى ويصلي عليه المسلمون وفي رواية فيلبث تسع . .
یعنی: اختلافی در هنگام فوت خلیفه(خودت بگو کدام خلیفه؟؟؟) به وجود می آید، مردی از اهل بیت من در مدینه پیدا می شود که به سوی مکه فرار میکند مردم مکه پیداش میکنند و او اکراه دارد اما با او بین رکن و مقام بیعت میکنند. جیش از شام (همون بشار اسد) برای جنگ با او (خلیفه خود خوانده مهدی) می رود که در صحرایی بین مکه و مدینه خسف می شود مردم وقتی این اتفاق را می بینند ابدال عراق و گروه های شام برای بیعت با او می روند سپس مردی دیگر که از قریش است که پیروانش سگ ها هستند برای جنگ با آنها می رود که شکست میخورد …
الراوي: أم سلمة هند بنت أبي أمية المحدث: ابن القيم – المصدر: المنار المنيف – الصفحة أو الرقم: 110
خلاصة حكم المحدث: حسنالراوي:أم سلمة هند بنت أبي أمية المحدث:ابن القيم المصدر:المنار المنيف الجزء أو الصفحة:110 حكم المحدث:حسنالراوي:أم سلمة هند بنت أبي أمية المحدث:الهيثمي المصدر:مجمع الزوائد الجزء أو الصفحة:7/318 حكم المحدث:رجاله رجال الصحيحشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11587قال: رسول الله (ص) {يخرج الرجل يقال له السفياني في عمق دمشق وعامة من يتبعه كلب فيقتل حتى تبقر بطون النساء ويقتل الصبيان فيجتمع له قيس فيقتلها حتى لا يمتع ذنب تلعة ويخرج رجل من أهل بيتي في الحرة فيبلغ السفياني فيبعث إليه جندا فيهزمهم الله فيسير إليه السفياني بمن معه, حتى إذا صار ببيداء من الأرض خسف بهم, فلا ينجو إلا المخبر عنهم}( رواه الحاكم وقال: صحيح الإسناد على شرط الشيخين ووافقه الذهبي)
ترجمه: {مردى, كه نامش سفيانى مى باشد از دمشق پرچم خود را بالا مى كند, كه اكثر پيروانش سگها مى باشند او بسيار كشتار كرده حتى شكمهاى زنان را چاك مى كند وهيچ زنده اى را باق نگذارند. از منطقة “حيرة” ( نزديك مدينه) مردى از اهل بيت من مى برايد و به سفيانى خبر او مى رسد وبر مقابلش لشكر مى فرستد, كه آن لشكر را الله تعالى شكست مى دهد. بعد اين خود سفيانى با تمام لشكرش به قصد او براه مى درايد, كه در صحرا زمين آنان را فرو مى برد. از لشكر او به چز يك نفرى, كه خبرشان را مى آرد ديگر كس نجات نيابد
______
وعن علي بن أبي طالب عليه السلام قال: يخرج رجل قبل المهدي من أهل بيته بالمشرق، يحمل السيف على عاتقه ثمانية أشهر، يقتل ويمثل ويتوجه إلى بيت المقدس فلا يبلغه حتى يموت.
http://islamport.com/d/1/aqd/1/256/1003.html
علی بن ابی طالب میگوید: مردی قبل از مهدی از اهل بیت من در مشرق می آید (ابو بکر البغدادی از اهل بیت است و نسلش به حسین میرسد) شمشیر در جلوی خود حمل میکند به مدت هشت ماه میکشد و میبرد . قصد بیت المقدس را میکند و به آن نمیرسد تا اینکه می میرد
الان میرم بعدا ادامه توضیحاتو میدم
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11590خدایا به انکه عقل دادی چی ندادی و به انکه عقل ندادی چی دادی.وهابی ها عضو گروه صالبان میشوند که خود امریکا بر ضد روسیه ساختن بعد میخواهن با امریکا بجنگند،خود امریکا داعش را ساخته و مسلح کرده بعد خود داعشی ها میخواهند با صلیبی ها بجنگند در حالی که هر روز شیعه و سنی و کرد و ایزدی میکشند و یک تف هم به سمت اسرائیل نمیکنند.چقدر بد ادم مترسک غرب باشه ولی خودش خبر نداشته باشه….. روزنامه جروزالم پست در تیتر یک خود نوشت: اسرائیل و داعش منافع مشترکی دارند و اسرائیل خواهان موفقیت گروه داعش می باشد.این روزنامه صهیونیستی نوشت: “محمد براکه” قانون مدار عرب اسرائیلی و عضو مجلس کنست اسرائیل در مصاحبه ای که با تلویزیون فلسطین انجام داد گفت: اسرائیل بسیار به داعش شبیه است و اسرائیل خواهان پیروزی داعش در عملیات هایش می باشد.
وی افزود: اسرائیل مانند داعش خواهان گسترش نفوذش در منطقه می باشد و دولت اسرائیل از نزدیک ترین ها به گروه داعش به حساب می آید.
وی در ادامه در این مصاحبه تلویزیونی صراحتا اعلام کرد مه اسرائیل به طور علنی به داعش کمک می کند و به اعضای داعش اجازه می دهد که مرز های اسرائیل تردد کنند و به آنها حتی کمک دارویی و پزشکی نیز می رساند.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11638نوشتتی:
درباره سوال دومم یه سری مطالب سیاسی نوشتی که من چون اطلاعاتم دراین مورد کمه نظر نمیدم شاید درست بگی شایدم درست نگی والله اعلم.
پاسخ: من میگویم راست است و جهل عامه نیز به من ربطی ندارد که با اطلاعات کاملا غلط و باطلشان میخواهند دولت اسلامی را بسنجند.
اگر هم کسیقصد دارد بگوید جواب من اشتباه است آن را ثابت کند نه اینکه شبهه در دل ها بندازد و ساحری کند
نوشتی:
درباره سوال سومم من نگفتم فتوحات توسط نوجوان ها انجام شده گفتم چرا از اینا استفاده شده در حالی که خلاف سنت رسول الله هستش که شما جوابی نداشتی جز اینکه بگی برداشت من اشتباست انگار که من چیزی رو برداشت کرده بودم!!!
پاسخ:
ای کاش برادرم سکوت میکردی و چیزی نمی گفتی چون جوابی که بهت دادم خیلی منطقی و کامل بود.
اما حالا که اینطور شد پس اول ادعایت را ثابت کن با یک فیلم یا یک عکس که دولت اسلامی از کودکان زیر 15 سال در جنگ ها استفاده میکند( توجه کن که فرضا اگر بچه ای اسلحه ای در دست گرفته باشد و عکس افتخاریی با ان گرفته باشد دلیل نمیشود)
پس ابتدا ادعایت را ثابت کننوشتی:
درباره سوال چهارمم خیلی راحت کنارش رد شدی و نوشتی اینا غنیمت بوده.
پاسخ: بازم ساده رد می شوم و میگویم غنیمت است
این دو فتوا را هم بخون
درباره سوال چهارمم خیلی راحت کنارش رد شدی و نوشتی اینا غنیمت بوده.http://www.islampp.com/index.php?id=144&ftwid=11348
http://www.islampp.com/index.php?id=144&ftwid=14398شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11642الان با این حساب خداوند به تو عقل داده؟توی رافضی و دیگر هم کشیانت که داعش سهله کل اهل سنت از اولشان تا آخرشان را کافر میدانید نه به اصحاب رحم کردید نه به خلفای راشده نه به ازواج پیامبر و نه به علمای اهل سنت. و در طول تاریخ ننگینتان هرجا کفار بر ضد مسلمانان جنگیدند شما ها نیز صحواتتان را تشکیل دادید تا از داخل بر پیکر اسلام ضربه بزنید.
بر تو ایرادی نیست اما ایراد بر آنی است که خود را سنی میداند و فریب تان را خورده و اکاذیب و ساحری و جادوگری رسانه هایتان را باو کرده است
ای کاش مطالب من را کامل می خواندی بعد حرف میزدی تا بفهمی چه کسی را امریکا ساخته است.
اما به هر حال این سحر دیگرتان را نیز باطل میکنم تا حق از باطل جدا شده باشد و عذری برای کسی باقی نمانده باشد. چون وجود خلیفه مسلمانان و عدم بیعت با او و همچنین بر ضد او فعالیت کردن بسیار جرم بزرگی است و با این وضع بمیرد به مرگ جاهلی خواهد مرداین هم جنگیدن دولت اسلامی با اسرائیل با فیلم و گزارش از شبکه MTV
http://www.youtube.com/watch?v=fksPqN3Qg2E
ایران در این 36 سال هنوز نصف دولت اسلامی با اسرائیل نجنگیده
در ضمن یادتان باشد که بنیامین ناتانیاهو میگوید که خطری که ایران برای دنیا و بشریت دارد بسیار بیشتر از خطر داعش است
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11645(این هم جنگیدن دولت اسلامی با اسرائیل با فیلم و گزارش از شبکه MTV
http://www.youtube.com/watch?v=fksPqN3Qg2E)جواب شما در مطلب داعش و تکفیریها و غرب در تالار گفتگوی ازاد هست.لطفا کار های حماس را به خودتان نچسبان اینکه یک سری حماسی جو گیر شوند و پرچم داعش را حمل کنند دلیل حمایت از فلسطین نیست.«««اتش زدن پرچم فلسطین توسط عناصر وحشی داعش:www.aparat.com/v/KnNuS»»»»اگر وجودش داشتید به جای کشتن شیعه و سنی و ایزدی حمله میکردید به اسرائیل،عناصر داعش یک سری مزدور وحشی تروریست غرب هستند که اهل سنت و شیعه دخل همشون را میاورند، به یاری خدا…..(ایران در این 36 سال هنوز نصف دولت اسلامی با اسرائیل نجنگیده)جدی میگی :))))فقط نمیدونم چرا حماس و جهاد اسلامی بعد از هر جنگ ار ایران تشکر میکنند ولی از داعش و چند فلسطینی جاهل که پرچم داعش را بلند میکنند الان برائت میکنند……اسامه حمدان بعد از بلند کردن پرچم داعش توسط چند جاهل فلسطینی میگوید: اسامه حمدان مسئول روابط خارجی جنبش مقاومت اسلامی حماس درباره ادعای ارتباط گروه متبوعش با داعش در مصاحبهای گفته است: بنده از این امر شگفت زده شدم، چطور چنین اخبار بی پایه و اساسی انعکاس پیدا می کند، مساله عجیب اینکه اینگونه خبرها در هیچ منبع رسانه ای یا سایت و رسانه جهان و منطقه انتشار پیدا نکرده است و فقط در رسانه های داخلی آمده است.وی ادامه داد: این شایعات مغرضانه در حالی منتشر می شود که ملت فلسطین به مقابله با رژیم صهیونیستی برخاسته و این روزها آماج حملات دشمن صهیونیستی قرار گرفته است. در اینجا باید خاطر نشان کنم که بخشی از عکس هایی هم که از جشن مردم غزه به خاطر داعش منتشر کرده اند، ساختگی و فتوشاپی است و بخشی دیگر هم اصلا مربوط به غزه نیست.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11647(در ضمن یادتان باشد که بنیامین ناتانیاهو میگوید که خطری که ایران برای دنیا و بشریت دارد بسیار بیشتر از خطر داعش است)خوب خوبه خودت داری اعتراف میکنی نتانیاهو چی میگه. تو هنوز نفهمیدی داعش ساخته شده تا چهره اسلام خراب بشه تا اسرائیل به جهان بگه مسلمان ها مثل داعش وحشی هستند برای همین ما انها را میکشیم…..بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیوینستی در مجمع عمومی سازمان ملل با این ادعا که حماس و داعش دو روی یک سکه هستند، گفت: هدف اساسی حماس نابودی اسرائیل است.به گزارش ایسنا، نخستوزیر رژیم صهیوینستی در سخنانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل تاکید کرد که تروریست ها قصد دارند جهان را تحت سیطره خود در آورند. وی گفت حماس و گروه “دولت اسلامی” هدفی مشابه را برای سلطه بر جهان دنبال میکنند.
نتانیاهو با حمله به منتقدانش که حملات وحشیانه اسرائیل علیه غزه را محکوم میکنند اما از حمله آمریکا علیه داعش حمایت میکنند گفت: ظاهرا رهبران جهان نمیفهمند که داعش و حماس دو شاخه یک درخت مسموم هستند!
نخستوزیر رژیم صهیوینستی در ادامه گزافهگوییهایش در نیویورک مدعی شد: ایرانی که به تسلیحات هستهای مسلح شده باشد از گروه “دولت اسلامی” (داعش) برای جهان خطرناکتر است.
نتانیاهو ایران را “دولت اسلامی ایران” خواند و با تاکید بر لزوم شکست دادن “دولت اسلامی” ادعا کرد: شکست دادن داعش و رها کردن ایران در آستانه دستیابی به سلاح هستهای پیروزی در یک میدان و شکست در کل جنگ است.
وی مدعی شد که باید جلوی برنامههای هستهای ایران را گرفت و داعش را هم به کلی نابود کرد. نتانیاهو همچنین اظهار کرد که ایران همچنان می خواهد انقلاب خود را به دیگر کشورها صادر کند.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11648در مطلب داعش و تکفیری ها و غرب در تالار گفتگوی ازاد فیلم کمک اسرائیل به تکفیری ها از درمان تا دادن دادن سلاح و حمایت از تکفیری ها هست. خداوند تروریست ها را دچار کوری باطن کرده واقعا نمیبینی عضو مجلس اسرائیل از به وجود امدن داعش چقدر خوشحاله. یعنی واقعا نفهمیدی داعش ساخته شده تا بشار اسد مخالف اسرائیل از بین بره،چهره اسلام خراب بشه،سلاح های امریکا فروش برهپناه بر خدا از جهل. نمیبینی چطور نتانیاهو گروه اسلامی حماس را با تروریست های وحشی داعش مقایسه میکنه.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11650کاربر تکفیری مجاهد دین(در اصل غرب)اگر واقعا دنبال جهاد برعلیه صلیبی ها هستی برو عضو حماس و جهاد اسلامی بشو نه داعشی ها که اهل سنت و شیعه و ایزدی ها را میکشند….کشتن عشیره سنی ابونمر در استان الانبار توسط داعش:http://www.nividar.com/news/5452432a5450cf0754fbb76a…..ایا اینها هم صلیبی بودند یا کلمه توحید به زبان میاوردند؟؟؟ -
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
دوباره از استاد مجاهد دین تشکر میکنم
و جزاک الله خیرا الجزاء که ما رو از حقایقی که همه رسانه ها نه اینکه بهمون نمیرسونن بلکه کاملا برعکس و دور از واقعیت بهمون رسوندن و چه نزدیک این صفات رسانه ای امروز به ساحرانی که حقیقت پیامبران رو وارونه نشون میدادن تا مردم ازشون دور بشن ولی واقعیت اینه که با این همه دشمنی عملی و فکری و جنگ مسلحانه بیش از 60 کشور و هزاران گروهک جنایتکار (بجز گروه های مخلص مجاهد سوری که فریب این نوع دروغ ها رو خوردن و از الله میخوام که حقیقت رو بهشون برسونه عسی الله ان یتوحدوا) و جنگ روانی همه شبکه های رسانه ای دروغگوی فاحشه و هزاران فرد بنام دین باز میبینیم که الله بهشون کمک میکنه و قلوب مردم رو براشون باز میکنه.
جناب مدافعین حرم من از دروغگویی شیعه ها تعجب نمیکنم بلکه از این تعجب میکنم وقتی که دروغ فاحشی رو آشکار میکنیم دوباره زبان از قدیم درازتر میایید یه دروغ دیگه تحویل مردم میدید. الله هدایتتون کنه و یا شرتون رو از سر مسلمونا کم کنه.
اللهم انصر المجاهدین و اخذل الکذابین و المفترین