Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › مناظره مجاهد دین با مخالفان دولت خلافت اسلامی(داعش)
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11502شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11503نظرتان درباره این روایت چیست؟
وعن عمر بن العاص قال: بينما نحن حول رسول الله (ص): نكتب إذ سئل رسول الله (ص) أي المدينتين تفتح أولا القسطنطنية أو رومية؟ فقال رسول الله (ص) مدينة هرقل تفتح أولا} يعنى القسطنطنية ( رواه أحمد والحاكم وقال صحيح على شرط الشيخين وأقره عليه الذهبي كما في الكشف) وقال أنس: فتح القسطنطنية مع قيام الساعة يعنى فتح روما (رواه الترمذي وصححه مرفوعا الألباني كما في صحيح سننه برقم: 223)ترجمه: عمر بن العاص مى گويد: در نزد رسول الله (ص) نشسته چيزى را مى نوشتيم, كه سوال كرده شد: كدام اين دو شهر, قسطنطنية يا روم اول فتح گردد؟ گفت: {شهر هرقل} يعنى قسطنطنية اول فتح گردد) انس بن مالك گفته اند فتح قسطنطنية با وقوع قيامت باهم واقع شوند. ومراد از قسطنطنيه در قول انس (ض) شهر روم مى باشد, كه آن با قيام قيامت در يك وقت واقع گردد
چه کسی قصد دارد قسنطنیه (ترکیه فعلی) رافتح کند؟ مجاهدان یا همپیمانان آمریکا
_______
نظرتان درباره این روایت چیست
در صحيح مسلم از عتيبه بن نافع چنين نقل شده است، رسولاللهص فرمود:
(تَغْزُونَ جَزِيرَةَ الْعَرَبِ فَيَفْتَحُهَا اللَّهُ ثُمَّ فَارِسَ فَيَفْتَحُهَا اللَّهُ ثُمَّ تَغْزُونَ الرُّومَ فَيَفْتَحُهَا اللَّهُ ثُمَّ تَغْزُونَ الدَّجَّالَ فَيَفْتَحُهُ اللَّهُ)
(شما با مشركين جزيرة العرب جهاد میکنید، خداوند آن را بدستهاي شما فتح مينماید، سپس نوبت به فارس ميرسد، آن نيز فتح ميشود. سپس عليه دجال ميجنگيد و او را نيز از پا در خواهید آورد).اگر دقت کنید این فتوحات با ثم آمده که نشان از یکی پس از دیگری بودنشان است
_______
نظرتان درباره این روایات چیست؟
پيامبر صلى الله عليه وسلم مي فرمايند: (لا تزال عصابة من أمتي يقاتلون على أمر الله، قاهرين لعدوهم، لا يضرهم من خالفهم، حتى تأتي الساعة وهم على ذلك)
يعني: هميشه گروهي از امت من براي برپا کردن فرمان الله به قتال مي پردازند، بر دشمنانشان پيروز هستند، مخالفانشان نمي توانند به آنان ضرري برسانند تا اينکه قيامت برپا مي شود و آنان در اين حال هستند. [مسلم]پيامبر صلي الله عليه وسلم مي فرمايند: (لا يزال من أمتي؛ أمة، يقاتلون في سبيل الله، لا يضرهم من خالفهم، يزيغ الله قلوب قوم يرزقهم منهم، يقاتلون حتى تقوم الساعة) .
” هميشه از امت من؛ گروهي، در راه خدا قتال مي کنند، مخالفانشان نمي توانند به آنان ضرري برسانند، و خداوند قلوب قومي را منحرف مي گرداند و از آنان روزيشان مي دهد، و پيوسته مبارزه مي کنند تا اينکه قيامت فرا مي رسد . [النسائي].نيز پيامبر صلى الله عليه وسلم مي فرمايند: (لا تزال طائفة من أمتي يقاتلون على الحق، ظاهرين إلى يوم القيامة… فينزل عيسى بن مريم صلى الله عليه وسلم، فيقول أميرهم: “تعال صلِ لنا”، فيقول: “لا، إن بعضكم على بعض أمراء”، تَكْرِمَةَ الله هذه الأمة)
هميشه گروهي از امت من در راه حق قتال مي کنند، و تا قيامت پيروز خواهند بود… تا اينکه عيسي بن مريم پايين مي آيد، پس فرمانده آنها مي گويد: ” بفرما براي ما نماز بگزار (امامت کن)” مي گويد: “نه، همانا بعضي از شما بر بعضي ديگر سروري دارد”، کرامتي است که الله به اين امت عنايت کرده است” [رواه مسلم].شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11504و این روایاتجابر بن عبدالله رضی الله عنه میگوید: سمعت رسول الله صلیالله علیه و سلم یقول: لاتزال طائفة من امتی یقاتلون علی الحق ظاهرین إلی یوم القیامة «رواه مسلم»
همچنین از جابر بن سمره رضی الله عنه از رسول الله صلی الله علیه و سلم روایت است که فرمود: لن یبرح هذا الدین قیاماً یقتلون علیه عصابة من المسلمین حتی تقوم الساعة «رواه مسلم»
از یزید بن اصم از معاویه بن ابی سفیان از رسول الله صلی الله علیه و سلم روایت است که فرمود: من یرد الله به خیراً یفقه فی الدین ولا تزال عصابة من المسلمین یقاتلون علی الحق، ظاهرین علی من ناوأهم إلی یوم القیامة «رواه مسلم»
از عمران بن حسین رضی الله عنه روایت است که رسول الله صلی الله علیه و سلم فرمود: لا تزال طائفة من امتی یقاتلون علی الحق ظاهرین علی من ناوأهم حتی یقاتل آخرهم المسیح الدجال «رواه حاکم فی المستدرک و قال هذا حدیث صحیح علی شرط مسلم و لم یخرجاه.استاد ابو حمزه هورامی چنین میفرمایند
در تمامی این احادیث رسول الله صلی الله علیه و سلم گروهی را به عنوان فرقهی ناجیه و اهل حق معرفی میکند که:
۱. طائفه و گروهی هستند.
۲. با اینکه گروه و طائفهی خاص اند ،اما به قول رسول الله ظاهرة علی الناس تاروز قیامت هستند، یعنی برای تمامی مردم شناخته شده و معروفند،وهمه “انسانها” اعم از مسلمان وغیر مسلمان آنها را می شناسند، اما به چه چیزی معروف و شناخته شده میباشند؟
۳. در تمام این احادیث میبینیم که رسول الله صلی الله علیه و سلم ویژگی و صفتی جدایی ناپذیر به این گروه و طایفه میدهد، که تاروز قیامت هرگز از آن جدا نمیگردد، و آن هم قتال و جنگ مسلحانه است.
سبحان الله، باید در این آینده نگری و روشنی راه در شگفت ماند. رسول الله صلی الله علیه و سلم کلمهی جهاد را به کار نبرد، چون ممکن بود از جانب اشخاصی «الروبیضه» صفت مورد تأویل و تفسیرهای من در آوردی قرارگیرد، بلکه کلمهی قتال و جنگ مسلحانه را آورد. یعنی طایفهای اند که مسلحانه تا روز قیامت با دشمنان دین در حال جنگند و جالب اینکه همهی مردم هم آنها را میشناسند که در حال جنگ با کفار و دشمنان دین اند.
پیوسته در حال جنگ اند یعنی اینکه همین الان هم هستند، قبلاً هم بودهاند و تا روز قیامت هم خواهند بود و به مبارزات مسلحانهی خود ادامه خواهند داد و اینها بر حقند.
برای مردمی که فریب رسانههای دیکتاتوری سکولاریسم و مرتدین محلی را نخوردهاند، خیلی راحت است که بفهمند همین الان چه کسی با کفار جهانی به رهبری امریکا و متحدینش و مرتدین و ظالمین محلی در حال جنگ و مبارزات مسلحانه است.شناخت این گروه و طایفه خیلی راحت است چون تمام انسانهای مسلمان و کافر آن ها را میشناسند و این هم معجرهای آشکار و دلیل روشنی است که برای هیچ کسی عذر و بهانهای نمیماند.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11511دوستم اوربان نیز الحمد لله با توضیحاتی که برایش دادم شبهاتش بر طرف شد و او نیز از طرفداران دولت اسلامی است و فعلا در فیس بوک هستند.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11514مجاهد اسم پست عوض میکنی؟
جواب این عکس های توی لینک رو بدهhttp://www.irannaz.com/images/2013/09/2/Real-beheading-of-a-young-soldier-Surrey-photos-3.jpg
سر بریدن زن توسط داعش
http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/92-03/24/346641_318.jpg
سر بریدن کودک یک سید طلبه بنام سید ابراهیم
http://media.jamnews.ir/medium1/1392/08/14/IMG00222558.jpg
سر بریدن یک طفلو عکس هایی از این قبیل و وحشی گری هاشان
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11515مجاهد حتی از مقاله خودت فراری هستی دوباره تکرار میکنمﻗﺎﻝ ﺍﺑﻦ ﻗﺪﺍﻣﺔ ﻓﻲ ﺍﻟﻤﻐﻨﻲ ( ۱۸۰ – ۱۷۹ / ۹ )
[مَسْأَلَهٌ لِلْإِمَامِ التَّصَرُّفُ فِی سَبَایَا الْحَرْبِ]
(۷۴۵۱) مَسْأَلَهٌ وَإِذَا سَبَى الْإِمَامُ فَهُوَ مُخَیَّرٌ، إنْ رَأَى قَتَلَهُمْ، وَإِنْ رَأَى مَنَّ عَلَیْهِمْ وَأَطْلَقَهُمْ بِلَا عِوَضٍ، وَإِنْ رَأَى أَطْلَقَهُمْ عَلَى مَالٍ یَأْخُذُهُ مِنْهُمْ، وَإِنْ رَأَى فَادَى بِهِمْ، وَإِنْ رَأَى اسْتَرَقَّهُمْ، أَیَّ ذَلِکَ رَأَى فِیهِ نِکَایَهً لِلْعَدُوِّ وَحَظًّا لِلْمُسْلِمِینَ فَعَلَ، وَجُمْلَتُهُ أَنَّ مَنْ أُسِرَ مِنْ أَهْلِ الْحَرْبِ عَلَى ثَلَاثَهِ أَضْرُبٍ؛
أَحَدُهَا، النِّسَاءُ وَالصِّبْیَانُ، فَلَا یَجُوزُ قَتْلُهُمْ، وَیَصِیرُونَ رَقِیقًا لِلْمُسْلِمِینَ بِنَفْسِ السَّبْیِ؛ لِأَنَّ النَّبِیَّ – صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَسَلَّمَ – «نَهَى عَنْ قَتْلِ النِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ» . مُتَّفَقٌ عَلَیْهِ.
…ابن قدامه در المغنی میگوید:
و اگر امام اسیر گرفت پس او مخیر است در کشتنشان یا منت گذاشتن بر آنان و آزاد کردن بلا عوض یا آزاد کردن با گرفتن مال و یا در مقابل اسیران خود معاوضه کند و یا به بندگی درشان آورد، و این رأی باعث مجروح شدن دشمن و برانگیختن مسلمین است. و در کل کسی که اسیرانی از اهل جنگ بگیرد سه نوع می باشند. اولی: زنان و کودکان که قتل آنان جایز نیست چون رسول خدا صلی الله علیه وسلم از قتل آنها نهی کرده و اگر زنان و کودکان اسیر میشدند آنها را به بردگی در می آورد…این مطلب متعلق به شماست حال طبق این مطلب و این لینک ها حکم داعش چیست؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11516جناب مجاهد چرا داعش اسیران را ازاد نمیکند تا به قران عمل کرده باشه و برانها منت بگذارد؟؟؟چرا سنی و شیعه را باهم میکشد؟؟؟آیا کشتن مسلمان جایز است؟؟؟کشتن زن و فرزند چه؟غارت ناموس آن ها چه؟؟؟آیا غارت ناموس مخالفان جایز است؟؟؟شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11518کفار و هم پیمانان او چند هدف از ایجاد القاعده و طالبان و داعش و بوکوحرام و … داشته و دارند که به شرح ذیل می باشد :
1- برای توجیه اشغال کشورهای اسلامی و همچنین حمایت از هم پیمانان فکری خود به خصوص مذهب شیعه .
و همچنین به حکومت و قدرت رساندن مذهب شیعه که نمونه بارز آن عراق ، لبنان ، افغانستان و یمن می باشد .
2- جذب و شناسایی جوانان پاک و صادق و دعوتگر و فعالان دینی اهل سنت و کشتن آنها به عنوان تروریست .
3- به لحاظ اینکه اهل سنت آرام آرام و با دعوت و با روشنگری آمریکا و اروپا را تسخیر می کردند و جوانان پر انرژی و فعال عهده دار این عهد مهم بودند ، کفار با ایجاد این سازمانهای افراطی جوانان فوق را جذب و به عنوان تروریست به قتل می رسانند .
4- همانطوری که طلاب علوم دینی افغانستان و پاکستان را فریب داده و جذب طالبان می کنند و آنها را به عنوان تروریست به قتل می رسانند و در عوض ده ها هزار شیعه افغانی و پاکستانی را در حوزه های علمیه شیعه پرورش می دهند که با اعزام آنها به افغانستان و پاکستان با همکاری امریکا مذهب شیعه را گسترش دهند .
5- و امروز در عراق و سوریه داعش را به جان مردم اهل سنت کردستان انداختند که اهل سنت به دست خود اهل سنت به قتل برسد و نتیجتا کردهای اهل سنت به دامن شیعه پناه ببرند .
6- شهرهای اهل سنت را به بهانه هایی که داعش به دست کفار می دهد ، ویران می کنند و اهل سنت را آواره شهرهای شیعه نشین می کنند ، و تجمع اهل سنت را از بین می برند ، و اهل سنت را ساکن در شهرهای شیعه نشین می کنند تا در اقلیت باشند .
7- هر شخصی از اهل سنت که برای حقوق مدنی و قانونی خود بخواهد اقدام کند تا القاعده و داعش وجود داشته باشد ، کفار به بهانه مبارزه با تروریست اهل سنت را سرکوب و قتل عام می کنند .
8- هر فردی که عقل و شعور داشته باشد باید از خود سوال کند که چرا نام اکثر رهبران این سازمان های افراطی عمر و ابوبکر می گذارند ؟؟؟ (ملا عمر ، ابوبکر بغدادی ، ابوبکر رئیس بوکوحرام) معلوم است به لحاظ اینکه می خواهند به این طریق خلفای راشدین را بد نام کنند و غیر مستقیم به مردم القا کنند که اینها چنین افرادی خونخوار را تربیت کرده اند .
و ده ها موضوع دیگر که مسلمان عاقل باید به ان فکر کند .
ان شا الله که چندین بار این نامه را مطالعه کنید و عجولانه پاسخ ندهید چون اتمام حجت شده و پیش خدا پاسخگو باشید .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11520سلام عرض می کنم خدمت استاد عزیز و گرامی مجاهد دین و دیگر برادران اهل سنت .
مباحثه های علمی و محققانه شما با روافض را که در این سایت موجود می باشد مطالعه می کنم و مباحثه دیگر برادران اهل سنت را هم مطالعه می کنم . به خصوص مطالب مستند به آیات قران و علمی استاد دکتر عبدالله 1990 را که واقعا کمر روافض را شکسته و اساس مذهب شیعه را ویران نموده است .
و به حق لقبی (قاهر الرافضه) که استاد ابن تیمیه به دکتر عبدالله 1990 داده اند زیبنده ایشان می باشد .
و اینجانب در موضوع عقیده دینی که موضوع اصلی می باشد با شما هیچ گونه اختلافی ندارم و دست شما را از دور می بوسم . اما در مسائل سیاسی در خصوص داعش با شما اختلاف نظر صد در صد دارم .
امیدوارم که از من ناراحت نشوید و بدون تعصب نوشته من را مطالعه کنید و فقط و فقط خداوند و مصلحت اسلام را در نظر بگیرید .
استاد عزیز و گرامی مجاهد دین : امروز حکام کفار خیلی پیچیده و مرموزانه عمل می کنند .
با توجه به اینکه 99 در صد رسانه های تصویری و صوتی و مکتوب و … در اختیار کفار و نوکران و هم پیمانان پنهان و آشکار کفار می باشد ، باید با مطالعه تمام جوانب و دید باز و بدون تعصب و شناخت کامل از حرکت های بعدی کفار و دشمنان اسلام ، رفتارهای خود را مسلمانان تنظیم کنند و نظم بدهند .
یک مثال خیلی واضح بازی شطرنج می باشد . حرکت شما باید طوری باشد که طرف مقابل با حرکت خود شما ، شما را کیش و مات نکند .
سازمان های جاسوسی و پژوهشی و جامعه شناسی همه در اختیار کفار می باشد . آمریکا و دشمنان دین اسلام ، افراد ساده لوح و به ظاهر اسلامی را شناسایی و استخدام نموده و به عنوان رهبران جهاد اسلامی معرفی کرده و با غولهای رسانه ای که در اختیار دارند بزرگنمایی خیلی زیادی می کنند .
تا جوانان پاک و صادق و دعوت گر مسلمانان را جذب این سازمانهای به ظاهر اسلامی نمایند . و به نام تروریست آن جوانان پاک و دعوتگر را قتل عام کنند . امروز نتیجه اعمال القاعده و داعش و طالبان و بوکوحرام در جهان به نفع کفار و دست نشانده های آنها شده است .
در افغانستان مردم شجاع و دین دار و همان کسانی که دماغ انگلیس و شوروی را به خاک ذلت مالیدند ، از رفتار غیر دینی و غیر انسانی طالبان ، به دامن کفار پناه برده اند . و از ترس طالبان ، حاضر شده اند که حاکمیت و اشغال خاک خود توسط کفار را قبول کنند . این یک واقعیت می باشد و نمی شود کتمان کرد و چشم خود را بر آن بست .
در سوریه رفتار داعش بهانه به دست کفار داد تا مجاهدت های مردم غیور و سرفراز سوریه تحت الشعاع قرار بگیرد و امروز جنایت های بشار اسد و هم پیمانان او از چشم جهانیان پنهان مانده و در نزد افکار عمومی فراموش شده است . و به جای اینکه جنایتهای بشار اسد نقل محافل باشد اعمال و رفتار غیر دینی داعش بحث محافل مردمی می باشد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11537با سلام خدمت استاد مجاهد دین
من تعجبم میکنم از یک عده که چندین ساله روافض رو شناختن ومثل روز براشون روشن شده که اینها چقدر دروغگو هستن ولی هنوز به حرفاشون باور میکنه
روافض از طرفی از جنایتکار زمان بشار اسد ملعون طرفداری میکنن و از طرفی هم مظلوم نمائی میکنن !
این قوم کذاب با نشر اکاذیب (همسنگر با برادرشون یعنی آمریکا) میخوان چهره پاک مجاهدین دولت اسلامی رو زشت جلوه بدنایشون (مدافعین حرم) سربریدن یک کودک و یک زن و یک شهروند بیگناه سوری رو بهمون نشون دادن که توسط داعش سربریده شده
اولا اون شهروند بیگناه سوری سرباز بشار اسد جنایتکاری هستش که هزاران زن و بچه بیگناه سوری رو کشته که به دست مبارک مجاهدان جبهه النصره طبق دستور الله تعالی گردنش زده شده (فاذا لقیتم الذین کفروا فضرب الرقاب)
دوما بچه ای هم که ادعا شده توسط داعش سربریده شده یک کودک سوری از شهر بنش استان ادلب هستش که بدلیل بمب باران هواپیماهای ایران (بشار اسد) دچار زخمهای شدید در همه بدنش شده و به این لینک مراجعه کنید برای تحقیق
http://www.dd-sunnah.net/forum/showthread.php?t=163683
الان که جنایت به روافض برگشت ببینیم روافض چه عکس العملی نشون میدن!
سوما در مورد زنی که توسط داعش سربریده شده:
این جنایت در کشور مکزیک انجام گرفته و این زن اهل مکزیک هستش و فردی مکزیکی پشت سرش ایستاده و میگه “این عاقبت کسی است که با گالف کارتل باشد. از طرف لوس زتاس.”
حالا نمیدونم گالف کارتل امام زمان هستش و لوس زتاس داعشی به جرم با امام زمان بودن زنه رو سر میبره !!!!!؟؟؟؟ یا اینکه قضیه جوره دیگه ای هستش (چیزی که عقل این رافضی ازش آگاهتره احتمالا ! )به این لینک مراجعه کنید :
والله من موندم این فرد کذاب چطور میتونه دوباره نظر بده !
وعجیبتر از همه اینه که بعضی از اهل سنت عزیز ما حرف این روافض روباورمیکنن.هزاران دروغی که به مجاهدین نسبت داده شده اکثرا از طریق همینها ودستگاه های اطلاعاتیشون منتشر شده و الان متاسفانه بعضی از کشورهای اهل سنت نشین هم مسیر روافض شدن در بمب باران کردن مناطق اهل سنت و کشتن زن و بچه های مسلمانان و کسی هم جیکش در نمیاد !
والله السمتعانشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11538با سلام خدمت برادران اهل سنتممجاهد از شما چند سوال داشتم ان شاء الله که دقیق و کامل و منطقی جواب بدی
1- برای سربریدن اسیران از آیه و روایت استفاده کردی ولی در این آیات و روایات گفته شده که گردن هاشون رو بزنید یعنی از لفظ زدن استفاده کرده نه بریدن. من فکر میکنم این یعنی گردنشون در یه لحظه زده بشه مثل گیوتین و نه اینکه با چاقو گلوشون رو ذره ذره برید. البته این برداشت من از آیه است ولی بنظرم برداشتی که کردم خیلی با متن آیه مطابقت داره.
2- چرا داعش با مجاهدین سوریه میجنگه؟
3- چرا داعش از بچه ها و نوجوان ها استفاده میکنه در حالی که این خلاف سنت رسول الله بوده؟
4- چرا در حمله هایی که کردن به بانک های شهر دستبرد زدن؟
5- کجای اسلام گفته شده هرکی به دلخواه خودش بلند شه و ادعای خلافت اسلامی کنه و بقیه هم باید باهاش بیعت کنن؟
6- این کلیپ های سربریدن با اره برقی و با دریل سوراخ کردن سر و بریدن سر از پشت گردن و …
کار داعشه یا خیر؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11539مهاجر لطفا درباره این عکس هم نظرت رو بده که اینم دروغه یا خیر؟ با مدرک و سندشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11546من به همه سوال های همه کاربران چه شیعه چه سنی جواب میدهم به شرطی که برای ادعاها و سوال هایتان دلیل داشته باشید.سوال اولت:در این آیات و روایات گفته شده که گردن هاشون رو بزنید یعنی از لفظ زدن استفاده کرده نه بریدن
پاسخ:
پیامبر صلی الله علیه وسلم می فرماید
إن الله كتب الإحسان على كل شيء فإذا قتلتم فأحسنوا القتلة وإذا ذبحتم فأحسنوا الذبح وليحد أحدكم شفرته فليرح ذبيحته(صحیح مسلم)
همانا خداوند در همه چیز احسان را واجب کرده است ، پس هرگاه کُشتید به حالت نیکو بُکشید. و هرگاه ذبح کردید به حالت نیکو ذبح کنید. باید که یکی از شما تیغ (چاقوی) خود را تیز نماید و ذبیحه ی خود را راحت کند.
طبق این روایت اگر ذبح کردن وحشی گری و کار اشتباه و مخالف شرع است پس چرا گاو وگوسفندان و پرندگان را ذبح میکنید؟ بهتر نبود با یک ضربه شمشیر گاو یا دیگر حیوانات را قطع گردن میکردید تا این جنایت وحشتناک بریدن سرش با چاقورا تحمل نکند؟
اگر بریدن و ذبح سر حیوانات همان احسان در حقشان است و وحشی گری نیست چرا وقتی دشمنان و کافران قسم خورده دین اسلام را ذبح میکنند میگویید وحشی گری و کار خلاف شرع کرده است؟
و این روایت
ﺛﺒﺖ ﻓﻲ “ﻣﺴﻨﺪ” ﺍﻹﻣﺎﻡ ﺃﺣﻤﺪ ، ﻭ”ﺻﺤﻴﺢ” ﺍﺑﻦ ﺣﺒﺎﻥ ، ﻭ”ﺍﻟﺪﻻﺋﻞ” ﻟﻠﺒﻴﻬﻘﻲ ، ﻛﻠﻬﻢ ﻣﻦ ﺣﺪﻳﺚ ﻋﺒﺪ ﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﻋﻤﺮﻭ ﺑﻦ ﺍﻟﻌﺎﺹ ، ﻋﻦ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ـ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ ـ ﻗﺎﻝ : ” ﻳﺎ ﻣﻌﺸﺮ ﻗﺮﻳﺶ ! ﺃﻣﺎ ﻭﺍﻟﺬﻱ ﻧﻔﺲ ﻣﺤﻤﺪ ﺑﻴﺪﻩ ! ﻣﺎ ﺃﺭﺳﻠﺖ ﺇﻟﻴﻜﻢ ﺇﻻ ﺑﺎﻟﺬﺑﺢ ، ﻭﺃﺷﺎﺭ ﺑﻴﺪﻩ ﺇﻟﻰ ﺣﻠﻘﻪ ، ﻗﺎﻝ : ﻓﻘﺎﻝ ﻟﻪ ﺃﺑﻮ ﺟﻬﻞ : ﻳﺎ ﻣﺤﻤﺪ ! ﻣﺎ ﻛﻨﺖ ﺟﻬﻮﻻ ، ﻗﺎﻝ : ﻓﻘﺎﻝ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ : ﺃﻧﺖ ﻣﻨﻬﻢ(. ﻭﺃﺑﻮﻳﻌﻠﻰ ﻓﻲ ﺍﻟﻤﺴﻨﺪ : 13/324 : 325 – ﺭﻗﻢ 7339 ﻭﻗﺎﻝ ﻣﺤﻘﻖ ﻣﺴﻨﺪ ﺃﺑﻲ ﻳﻌﻠﻰ ﺣﺴﻴﻦ ﺳﻠﻴﻢ ﺃﺳﺪ : ﺇﺳﻨﺎﺩﻩ ﺣﺴﻦ . ﻭﺍﺑﻦ ﺣﺒﺎﻥ ﻓﻲ ﺍﻟﺼﺤﻴﺢ : 14/526 ﺭﻗﻢ ) 6569( ، ﺃﺑﻮ ﻧﻌﻴﻢ ﻓﻲ ﺍﻟﺪﻻﺋﻞ 102- 101 ﺭﻗﻢ )153 (
ترجمه:
پیامبر علیه الصلاة والسلام وقتی که مشرکان در مکه او را ازار و اذیت میکردند خطاب به آنان فرمود: گوش کنید ای جماعت قریش قسم به ذاتی که نفس محمد در دست اوست فرستاده نشده ام مگر با ذبح کردنتان و با دست به گردنش اشاره کرد. ابو جهل به پیامبر گفت دیوانه ای. پیامبر فرمود و تو نیز از آنهایی که سرش بریده میشودشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11547همچنین این روایتhttp://library.islamweb.net/hadith/display_hbook.php?bk_no=20&pid=4603&hid=266
الكتب » المدونة الكبرى لمالك بن أنس » كِتَابُ الْجِهَادِ » مَا جَاءَ فِي قَتْلِ الْأُسَارَى
رقم الحديث: 266
(حديث مرفوع) ابْنُ وَهْبٍ , عن ابْنِ لَهِيعَةَ ، وَعُمَرَ بْنِ مَالِكٍ ، عن عُبَيْدِ اللَّهِ بْنِ أَبِي جَعْفَرٍ ، عن حَنَشِ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ ” أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَتَلَ سَبْعِينَ أَسِيرًا بَعْدَ الْإِثْخَانِ مِنْ يَهُودٍ , وَقَتَلَ عُقْبَةَ بْنَ مُعَيْطٍ أُتِيَ بِهِ أَسِيرًا يَوْمَ بَدْرٍ فَذَبَحَهُ , فَقَالَ : مَنْ لِلصِّبْيَةِ ؟ قَالَ : النَّارُ ” .در جنگ بدر عقبة ابن ابی معیط ”اسیر” گرفته شد که در مکه پیامبر را بسیار آزار داده بود و پیامر علیه الصلاة والسلام سر عقبه را برید.
قابل توجه کسانی که میگویند اسیر را نباید کشت به عبارت أسيرا فذبحه در روایت دقت کنند.
و این روایت
http://library.islamweb.net/hadith/display_hbook.php?bk_no=417&pid=842027&hid=58
ﻓﻲ ﻏﺰﻭﺓ ﺍﻟﻴﻤﺎﻣﺔ : ﻓﻘﺪ ﺭﻭﻯ ﺧﻠﻴﻔﺔ ﺑﻦ ﺧﻴﺎﻁ ﻓﻲ “ﺗﺎﺭﻳﺨﻪ”، ﻭﺍﻟﺒﻴﻬﻘﻲ ﻓﻲ “ﺍﻟﻜﺒﺮﻯ” ﺑﺈﺳﻨﺎﺩ ﺣﺴﻦ ﻋﻦ ﺃﻧﺲ ﺃﻥ ﺍﻟﺒﺮﺍﺀ ﺑﻦ ﻣﺎﻟﻚ ﻗﺘﻞ ﻣﻦ ﺍﻟﻤﺸﺮﻛﻴﻦ ﻣﺎﺋﺔ ﺭﺟﻞ ﺇﻻ ﺭﺟﻼ ﻣﺒﺎﺭﺯﺓ ، ﻭﺇﻧﻬﻢ ﻟﻤﺎ ﻏﺰﻭﺍ ﺍﻟﺰﺍﺭﺓ ﺧﺮﺝ ﺩﻫﻘﺎﻥ ﺍﻟﺰﺍﺭﺓ ، ﻓﻘﺎﻝ : ﺭﺟﻞ ﻭﺭﺟﻞ ! ﻓﺒﺮﺯ ﺇﻟﻴﻪ ﺍﻟﺒﺮﺍﺀ ، ﻓﺎﺧﺘﻠﻔﺎ ﺑﺴﻴﻔﻴﻬﻤﺎ ، ﺛﻢ ﺍﻋﺘﻨﻘﺎ ﻓﺘﻮﺭﻛﻪ ﺍﻟﺒﺮﺍﺀ ، ﻓﻘﻌﺪ ﻋﻠﻰ ﻛﺒﺪﻩ ﺛﻢ ﺃﺧﺬ ﺍﻟﺴﻴﻒ ﻓـﺬﺑﺤــــﻪ .
ترجمه:
در جنگ یمامه براء بن مالک صد نفر از مشرکان را کشته بود و یک مبارز از آنان مانده بود که درخواست شمشیر زنی کرد که براء بن مالک برای جنگ با او جلو آمد با شمشیر به هم زدند تا اینکه براء او را به زمین انداخت سپس بر شکمش نشست و با شمشیر او را ذبح کرداما کسانی که با کذب و دروغ پردازی هایشان میگویند که مجاهدان زنان و کودکان بیگناه را سر می برند و الله روی کذابان را سیاه کند، این حرفها بی پایه و اساس است و تهمت هایی بی وصله هستند. مجاهدان اسلام در افغانستان و سوریه و عراق چه در جبهه النصره و چه در جبهه خلافت اسلامی تنها کافران محارب و سربازانی که اسلحه به دست گرفته اند و با آنها میجنگند را می کشند.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11548نوشتی:چرا داعش با مجاهدین سوریه میجنگه؟
پاسخ:
انگار شما بسیار بسیار بی اطلاع و نا آگاه از این قضایا هستید و متاسفانه فقط مثل طوطی حرف هایی را تکرار میکنی بدون توجه به صحت آنها
عزیزان من، دولت خلافت اسلامی که قبلا اسمش دولت اسلامی عراق بود قبل از سال 2006 به وجود آمده و تا سال 2010 امیر آن شهید ابو عمر البغدادی بود. بعد از شهادتش شیخ دکتر ابو بکر بغدادی امیر آن شد.
این فیلم را نگاه کنید
شیخ ایمن الظواهری میگوید مطلقا ما هیچ تنظیمی از تنظیم های القاعده در عراق و بلاد الرافدین نداریم بلکه آنچه که هست دولت اسلامی عراق می باشد.
همچنین در همان فیلم بیعت دادن امیر تنظیم القاعده شیخ ابو حمزه المهاجر را به شیخ ابوعمر البغدادی می بینیم.
همچنین خود تنظیم جبهة النصره نیز توسط دستور شیخ ابو بکر البغدادی به سوی شام فرستاده شده است و جبهة النصره امتداد دولت اسلامی بود
برای توضیح این مساله نیز به این سخنرانی شیخ ابو بکر بغدادی گوش بدید
و متن قسمت مورد نظر سخنرانی اش چنین است
ما كان لنا إلا أن نهب لنصرتهم، فانتدبن الجولاني هو أحد جنودنا ومعه مجموعة من أبنائنا ودفعنا بهم من العراق إلى الشام على أن يلتقوا بخلايانا في الشام، ووضعنا لهم الخطط ورسمنا لهم سياسة العمل، وامتد نفوذ الدولة الإسلامية إلى الشام، وقد آن الأوان لنعلن أمام أهل الشام والعالم بأسره أن جبهة النصرة ما هي إلا امتداد لدولة العراق الإسلامية وجزء منها، فنعلن متوكلين على الله إلغاء اسم دولة العراق الإسلامية وإلغاء اسم جبهة النصرة وجمعهما تحت اسم واحد الدولة الإسلامية في العراق والشام.
یعنی الجولانی (امیر جبهه النصره) که یکی از سربازان ما (دولت اسلامی عراق) بود را با مجموعه ای از فرزندانمان به از عراق به سوی شام فرستادیم تا نزد افرادمان در شام بروند و برایشان نقشه و برنامه و سیاست عمل طراحی کردیم و دولت اسلامی در شام نفوذ پیدا کرد و الان نیز جلوی همه اهل شام و همه اهل دنیا اشکارا اعلام میکنیم که جبهه النصره چیزی نیست جز امتداد دولت اسلامی عراق و جزءی از آن است و با توکل بر خدا اسم دولت عراق اسلامی و اسم جبهه النصره را الغا کردیم و اسم دولت اسلامی عراق و شام را به جای آن قرار دادیم.
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
حدثني زهير بن حرب حدثنا معلى بن منصور حدثنا سليمان بن بلال حدثنا سهيل عن أبيه عن أبي هريرة أن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال لا تقوم الساعة حتى ينزل الروم بالأعماق أو بدابق فيخرج إليهم جيش من المدينة من خيار أهل الأرض يومئذ فإذا تصافوا قالت الروم خلوا بيننا وبين الذين سبوا منا نقاتلهم فيقول المسلمون لا والله لا نخلي بينكم وبين إخواننا فيقاتلونهم فينهزم ثلث لا يتوب الله عليهم أبدا ويقتل ثلثهم أفضل الشهداء عند الله ويفتتح الثلث لا يفتنون أبدا فيفتتحون قسطنطينية فبينما هم يقتسمون الغنائم قد علقوا سيوفهم بالزيتون إذ صاح فيهم الشيطان إن المسيح قد خلفكم في أهليكم فيخرجون وذلك باطل فإذا جاءوا الشأم خرج فبينما هم يعدون للقتال يسوون الصفوف إذ أقيمت الصلاة فينزل عيسى ابن مريم صلى الله عليه وسلم فأمهم فإذا رآه عدو الله ذاب كما يذوب الملح في الماء فلو تركه لانذاب حتى يهلك ولكن يقتله الله بيده فيريهم دمه في حربته
ترجمه:
«قيامت بر پا نميشود تا سپاه روم در دابق (جاي در شام بين حلب و انطاکيه که الان در دست دولت خلافت اسلامی است) استقرار يابند و سپاهي از بهترين انسانهاي روي زمين در مدينه به سوي آنها ميرود. وقتي که صف ميبندند. (سپاه) روم ميگويد شما کنار برويد ما با شما قتال نميکنيم آنان در جواب ميگويند قسم به خدا ما برادران مسلمانمان را تنها نميگذاريم (نشان میدهد که بیشتر مجاهدان آن زمان از مسلمانان کشور های امریکایی و اروپایی هستند که به سوی مجاهدان هجرت کرده اند) پس با آنها جهاد ميکنند ثلث آنها شکست ميخورند که خداوند آنان را هرگز نميبخشد. يک سوم کشته ميشوند که برترين شهيدان نزد خداوند هستند و يک سوم به نعمت فتح ميرسند. آنها قسطنطنيه (ترکیه فعلی) را فتح ميکنند. آنها در حال تقسيم عنائم هستند و شمشير خود را بر درخت زيتون آويزان کرده اند. ناگهان شيطان در ميان آنان صدا ميزند مسيح در ميان خانوادههاي شما قرار گرفته است پس خارج ميشوند ميبينند خبر باطل است. وقتي دوباره به شام ميآيند او خارج شده است پس آنان خود را براي قتال آماده ميکنند و صفها را راست ميکنند تا نماز بخوانند در همين موقع عيسي ابن مريم نازل ميشود».
بگویید چه کسی الان دارد با روم میجنگد؟ کشور های عربی متحد با آمریکا که دارند مسلمانان را می کشند یا مجاهدان عراقی و شامی که دارند با آمریکا و هم پیمانانش می جنگند؟