مناظره مجاهد دین با مخالفان دولت خلافت اسلامی(داعش)

Home انجمن ها گفتگوی ازاد مناظره مجاهد دین با مخالفان دولت خلافت اسلامی(داعش)

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)
  • نویسنده

mojahed.din
    کاربر
    مسند ابن ابی شیبه ﺭﻗﻢ ﺍﻟﺤﺪﻳﺚ32442 : )ﺣﺪﻳﺚ ﻣﺮﻓﻮﻉ( ﺣَﺪَّﺛَﻨَﺎ ﻭَﻛِﻴﻊٌ ، ﻗَﺎﻝَ : ﺣَﺪَّﺛَﻨَﺎ ﺍﻟْﻤَﺴْﻌُﻮﺩِﻱُّ ، ﻋَﻦِ ﺍﻟْﻘَﺎﺳِﻢِ ﺑْﻦِ ﻋَﺒْﺪِ ﺍﻟﺮَّﺣْﻤَﻦِ ، ﻗَﺎﻝَ : ﺑَﻌَﺚَ ﺍﻟﻨَّﺒِﻲُّ ﺻَﻠَّﻰ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻋَﻠَﻴْﻪِ ﻭَﺳَﻠَّﻢَ ﺳَﺮِﻳَّﺔً ، ﻓَﻄَﻠَﺒُﻮﺍ ﺭَﺟُﻠًﺎ ، ﻓَﺼَﻌِﺪَ ﺷَﺠَﺮَﺓً ، ﻓَﺄَﺣْﺮَﻗُﻮﻫَﺎ ﺑِﺎﻟﻨَّﺎﺭِ ﻓَﻠَﻤَّﺎ ﻗَﺪِﻣُﻮﺍ ﻋَﻠَﻰ ﺍﻟﻨَّﺒِﻲِّ ﺻَﻠَّﻰ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻋَﻠَﻴْﻪِ ﻭَﺳَﻠَّﻢَ ﺃَﺧْﺒَﺮُﻭﻩُ ﺑِﺬَﻟِﻚَ , ﻓَﺘَﻐَﻴَّﺮَ ﻭَﺟْﻪُ ﺭَﺳُﻮﻝِ ﺍﻟﻠَّﻪِ ﺻَﻠَّﻰ ﺍﻟﻠَّﻪُ ﻋَﻠَﻴْﻪِ ﻭَﺳَﻠَّﻢَ ﻭَﻗَﺎﻝَ : ” ﺇﻧِّﻲ ﻟَﻢْ ﺃُﺑْﻌَﺚْ ﻷُﻋَﺬِّﺏَ ﺑِﻌَﺬَﺍﺏِ ﺍﻟﻠَّﻪِ , ﺇﻧَّﻤَﺎ ﺑُﻌِﺜْﺖُ ﺑِﻀَﺮْﺏِ ﺍﻟﺮِّﻗَﺎﺏِ ﻭَﺷَﺪِّ ﺍﻟْﻮَﺛَﺎﻕِ ”

قاسم بن عبد الرحمن میگوید : رسول خدا سریه ای را فرستادند مردی را محاصره کردند آن مرد بالای درخت رفت و آنان درخت را آتش زدند، هنگامی که نزد رسول خدا برگشتند واقعه را برای پیامبر تعریف کردند پس صورت پیامبر با این خبر تغییر کرد و فرمود: من مبعوث نشده ام که به عذاب الله عذاب بدهم همانا فقط ”انما” مبعوث شده ام که گردن هایشان را بزنم و محکم ببندمشان

____

همچنین سعد ابن معاذ حکم کشتن یهودی های بنی قریظه را داد همانهایی که به پیامبر خیانت کردند و دشمن را برای جنگ با مسلمانان آوردند. و در این حکم ، سر ۷۰۰ یهودی بنی قریظه بریده شد و پیامبر به سعد گفت به راستی که حکم الله از هفت آسمان را به آنها دادی

ﻭﻟَﻤﺎ ﺣﻜﻢ ﺳﻌﺪ ﺑﻦ ﻣﻌﺎﺫ ﻓﻲ ﺑﻨﻲ ﻗﺮﻳﻈﺔ : ﻗﺎﻝ : ﻓﺈﻧﻲ ﺃﺣﻜﻢ ﻓﻴﻬﻢ ﺃﻥ ﻳﻘﺘﻞ ﺍﻟﺮﺟﺎﻝ ﻭﺗﺴﺒﻰ ﺍﻟﺬﺭﻳﺔ , ﻭﺗﻘﺴﻢ ﺍﻷﻣﻮﺍﻝ ﻓﻘﺎﻝ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ : ﻟﻘﺪ ﺣﻜﻤﺖ ﻓﻴﻬﻢ ﺑﺤﻜﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﻦ ﻓﻮﻕ ﺳﺒﻊ ﺳﻤﻮﺍﺕ .ﻓﻀﺮﺑﺖ ﺃﻋﻨﺎﻗﻬﻢ
    صحیح مسلم۱۷۶۹

hadith.al-islam.com/Page.aspx?pageid=192&BookID=25&PID=3387

و آنچه درباره خیانت بنی نضیر که همه شان در قلعه شان اسیر شدند نیز چنین آمده
    ﺑﻌﺚ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ ﺭﺳﺎﻟﺔ ﺇﻟﻰ ﺑﻨﻲ ﺍﻟﻨﻀﻴﺮ ﺟﺎﺀ ﻓﻴﻬﺎ : ﺃﺧﺮﺟﻮﺍ ﻣﻦ ﺍﻟﻤﺪﻳﻨﺔ ﻭﻻ ﺗﺴﺎﻛﻨﻮﻧﻲ ﺑﻬﺎ , ﻭﻗﺪ ﺃﺟﻠﺘﻜﻢ ﻋﺸﺮﺍً , ﻓﻤﻦ ﻭﺟﺪﺕ ﺑﻌﺪ ﺫﻟﻚ ﺑﻬﺎ ﺿﺮﺑﺖ ﻋﻨﻘﻪ

یعنی رسول خدا صلی الله علیه وسلم نامه ای به سوی بنی نضیر فرستاد و در آن نوشت: از مدینه خارج شوید و در آن سکونت نکنید، ده روز فرصت دارید، پس از این هر کس در مدینه بماند گردنش زده میشود

library.islamweb.net/newlibrary/display_book.php?flag=1&bk_no=127&ID=428

نوشته ای:

اما میبینیم داعشیان هم کودک و زنان را میکشند که مخالف این مطلب است طوری که آمده گفته جایز نیست کشتن کودکان و زنان

پاسخ: از الان تا یک هفته بهت فرصت میدم یک فیلم (غیر جعلی و منتشر شده توسط دولت اسلامی) بیار که در آن زنان و کودکان بیگناه ( نه زنان مسلح و مبارز چته های پ.ک.ک و امثالهم) به طور عمدی کشته می شوند.

اینم مشق این هفته ات برو ببینم چکار میکنی عمو.

mojahed.din
    کاربر
    جناب مدافعین حرم خوبه که منم کفتم ایه نازل شد و پیامبر صلی الله علیه وسلم را توبیح کرد به خاطر عدم کشتن اسیران. چیزی نمیگفتی به نظرم سنگین تر بودی

قال الکاسانی فی بدائع الصنائع (119 / 7)

وَرُوِيَ «أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ – صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ – لَمَّا اسْتَشَارَ الصَّحَابَةَ الْكِرَامَ – رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ – فِي أَسَارَى بَدْرٍ، فَأَشَارَ بَعْضُهُمْ إلَى الْفِدَاءِ، وَأَشَارَ سَيِّدُنَا عُمَرُ – رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ – إلَى الْقَتْلِ، فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ – صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ -: لَوْ جَاءَتْ مِنْ السَّمَاءِ نَارٌ مَا نَجَا إلَّا عُمَرُ» .
    أَشَارَ – عَلَيْهِ الصَّلَاةُ وَالسَّلَامُ – إلَى أَنَّ الصَّوَابَ كَانَ هُوَ الْقَتْلَ وَكَذَا رُوِيَ أَنَّهُ – عَلَيْهِ الصَّلَاةُ وَالسَّلَامُ – أَمَرَ بِقَتْلِ عُقْبَةَ بْنِ أَبِي مُعَيْطٍ، وَالنَّضْرِ بْنِ الْحَارِثِ يَوْمَ بَدْرٍ، وَبِقَتْلِ هِلَالِ بْنِ خَطَلٍ وَمَقِيسِ بْنِ صَبَابَةَ يَوْمَ فَتْحِ مَكَّةَ، وَلِأَنَّ الْمَصْلَحَةَ قَدْ تَكُونُ فِي الْقَتْلِ لِمَا فِيهِ مِنْ اسْتِئْصَالِهِمْ،

و روایت شده که رسول خدا صلی الله علیه وسلم درباره اسیران بدر مشاورت کرد بعضی از اصحاب به فدیه گرفتن مشورت دادند و عمر به زدن کشتنشان نظر داد و رسول خدا گفت اگر از آسمان آتشی می بارید جز عمر کسی از آن نجات پیدا نمیکرد ، اشاره به این دارد که عمر رأی صواب را گفت.و همچنین روایت شده که رسول خدا امر به قتل عقبه بن ابی معیط و النضر بن حارث در روز بدر کرد. و امر به قتل هلال بن خطل و مقیس بن ضبابه در روز فتح مکه کرد چون مصلحت در کشتن آنان بود.

دولت خلافت اسلامی حق است و باقی خواهند ماند به اذن الله ولو کره الکافرون

mojahed.din
    کاربر
    متاسفانه در مناظره همتون کم آوردید همانطور که قبلا یکی پس از دیگری نفله می شدید و با سر افکندگی از مناظره با من خارج می شدید

الان نیز حرف مفیدتان ته کشیده و مثل سگان پارس میکند

از مدیریت اسلام تکس نیز تقاضا دارم این رافضی را به خاطر لعن کردن معاویه و یزید از تالار حذف کند. اگر هم حذف نکنید بدانید که حذف نکردنش به این معناست که اداره سایت مشکلی با لعن شدن صحابه پیامبر ندارد. و سستی شما باعث شده که تا این حد پررو شوند که در سایت اهل سنت نیز به این سادگی و راحتی و علنی دست به تکفیر اصحاب بزنند.

اما چون اهل سنت مقدسات شما از جمله اهل بیت از مقدسات خوش نیز هست نمیتوانیم به انان کوچکترین توهینی کنیم.

در عوض آن موجود موهوم و ملعون سردابی بزدل که پدر و مادرش مشخص نیست را لعنت میکنم. لعنت بر مهدی عجعح.

اینطوری شاید ادب یاد گرفتی.

.

دولت اسلامی باقی است به کوری چشمتان ای روافض. لقد جئناکم بذبح

سیدنا عمر
    مشارکت کننده
    جناب مجاهد دین امیدوارم حالا که آمدید دیگر نروید و چند ماه غیبتان بزند

حالا معلوم نیست جناب اوربان دانش و مراد و الهاشمی الحسنی کجا هستند از خدا میخواهم هر جا هستند سالم باشند

از حرف های رافضه امیدوارم دلخور نشوید توهین جز جدایی ناپذیر این مسلک است

می خواستم به رافضه بگویم اهل سنتی که به اصحاب رسول الله توهین کند ما چنین اهل سنتی نیاز نداریم از آن خودتان جالب اینجاست داعش و ارتش آزاد و القاعده و بوکو همه تکفیری هستند و تروریست ولی مزدوران حزب شیطان و جبهه انصار الشیطان و بقیه مزدوران در بحرین و عراق مجاهد فی سبیل الله

روافض اگر خیلی ناراحتید دیگر در این سایت نیایید برید همون سایت های دروغگو ولی عصر و سنت

.

سیدنا عمر
    مشارکت کننده
    سلام جناب ابن تیمیه
    از اطلاعاتی که دادید سپاسگذارم تا قبل از این من نمیدانستم الهاشمی الحسنی جناب هاشمی مجری شبکه کلمه هستند
    از خدا می خواهم که همیشه در این سایت فعال باشید و در کنار دیگر دوستان اهل سنت در اعتلای دین اسلام تلاش کنید اجرکم عند الله
    در پایان خطاب به شما و جناب عبدالله و جناب مجاهد دین

کلام الله جل و جلاله بر نهی تفرقه بین مسلمین

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعاً وَلا تَفَرَّقُوا

إِنَّ هَذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّكُمْ فَاعْبُدُونِ

فعلا وظیفه ما در این سایت چیز دیگری است نه اینکه اهل سنت بر ضد هم باشند

أشهد أن لا إله إلا الله وحده لا شريك له وأشهد أن محمداً عبده ورسوله صلى الله عليه وعلى آله وأصحابه

mojahed.din
    کاربر
    علیک سلام و ممنون

نوشته اید:ولی ای کاش از داعش دفاع نمیکردید(چون شما که از نویسندگان این سایت هم هستید با این دفاعتان روافض سوء استفاده هم میکنند که یکی از نویسندگان مقالات سایت اسلام تکس طرفدار داعش هست)

پاسخ:

عجب استلالی کردی. برادر عزیز ملاک پیروی از حق مگر رضایت دادن روافض از آن است؟ این چه کوته فکری است که دارید؟ چرا فریب خورده اید؟ حق را باید نصرت داد اگر هم به ضرر خودت باشد.

نوشتی:

هر چند گوینده حرف مهم نیست واصل حرف مهم است که چه باشد(ولی روافض اینها را نمی فهمند!!!!!!!!)

پاسخ: خب نفهمند شما که می فهمید. شماها همه تان من را می شناسید و از سواد و اطلاعات دینی من آگاه هستید پس بدانید بدون دلیل از کسی دفاع نمیکنم. و بر عکس این من هستم که صد آه و حسرت برای این اهل سنت بیچاره میخورم که چطور فریب اخبار و رسانه های روافض را خورده اند.

نوشتی:

میخواستم از شما بپرسم که اولا شما پیرو کدام مذهب اهل سنت هستید(اینکه اعلام کردین سلفی هستین)نظرتان را در مورد ائمه اربعه اهل سنت میخواهم بدانم؟؟

پاسخ: شافعی زاده هستم و در عموم مسائل فقهی نیز به روش شافعی عمل میکنم. اما نظرم درباره ائمه اربعه: حاضرم قسم بخورم که به اندازه من هیچ کدومتون از این چهار امام دفاع نکردید. بخشی از دفاعیاتم از انان در مقالات و نوشته هایم هست و اعطم آن نیز در مناظراتی که در نیمباز داشتم. و مقاله ای در دست دارم که ردی است بر موضوع تکفیر و لعن و استتابه ابو حنیفه که اگر این مقاله آماده شود مطمنم که حنفی های ایران با خواندنش از نویسنده شافعی با منهج سلفی اش قدر دانی خواهند کرد.

نوشتی:-واز علمای اهل سنت

شیخ عبدالعزیز آل شیخ(مفتی اعظم عربستان)وحنبلی مذهب

گروه داعش را گروه غیر اسلامی دانستند

پاسخ: من عبد العزیز ال شیخ و هر کس دیگری باشد بدون هیچ اهمیتی به جایگاه و موقعیتش “مادام” و “بشرطی” که دولت اسلامی را تکفیر کند من نیز او را کافر میدانم. اگر از تکفیرش برگشت من نیز او را کافر نمیدانم. (توجه نمایید تکفیر کردن با اینکه مثلا بگویند خوارج اند یکی نیست)

اما چرا تکفیرش میکنم؟ در ادامه…

mojahed.din
    کاربر
    نوشتی:

میخواستم نظر شما را در مورد ایشان(قرضاوی)بدانم؟؟؟؟

ونظر تان را درمورد حرفهای مولوی عبدالحمید و شیخ عبدالعزیز ال شیخ

بدانم

پاسخ:

به نظر میرسد که شما از طرف داران اخوان المسلمین باشید

من خودم شخصا اخوان المسلمین را قبول ندارم نه منهجش را نه راهش را نه تفکرش را. این جماعت سکولاری خیری در آن وجود ندارد.

اما شما استدلال کردی به فتوای عبد العزیز آل شیخ که او دولت اسلامی را قبول ندارد خب اگر همین عبد العزیز آل شیخ بگوید اخوان المسلمین را نیز قبول ندارم شما چه میگویید؟ خب اگر اخوانی باشید مسلما فتوایش را قبول نمیکنید حال چطور من را الزام میکنی که فتوایش را درباره دولت اسلامی قبول کنم؟

این هم فتوایش در رد اخوان و جماعت تبلیغ

تحذير سماحة المفتي من جماعة الإخوان وجماعة التبليغ

نوشتی:

اینکه فرموده بودین(این اهل سنت های مرتد(مخالفین داعش) همه شان را میفروشم هزار تومان میخری؟)

این حرفتان را به همین علمائی که نظراتشان را نوشتم هم میگوئید؟؟یا خیر؟؟

پاسخ:

دستاتون تو پرانتز خوب کار میکنه ها. من کی گفتم مخالفین داعش اهل سنت مرتد هستند؟ دقیقا بدبختی همین است چیزی که دولت اسلامی از آن بیذار است و آن را انکار میکند به زور مردم جاهل آن را به دولت اسلامی نسبت میدهند. مخالفین داعش چندین دسته هستند مثلا یهود و نصاری که در حال جنگ با دولت اسلامی هستند. گروهی دیگر روافض و صحوات سکولار ها هستند که ارتباطی به اسلام ندارند گروه دیگر اهل سنت هستند که اگر این اهل سنت ها خلافت را معتبر ندانند و حتی آنها را متهم به خوارج نیز کنند باز کافر نیستند بلکه مسلمانند. اما اگر دولت اسلامی را تکفیر کنند یا با کفار و مشرکین همپیمان بشوند برای جنگیدن با دولت اسلامی طبق ناقض هشتم تکفیر میشود که بعدا بیشتر توضیحش میدهم

mojahed.din
    کاربر
    نوشتی:

(از شما سوال دارم ایا امام اعظم ابو حنیفه این جمله را فرموده اند یا خیر؟؟؟(ما هیچ یک از اهل قبله را کافر نمیدانیم)

پاسخ: خیر نفرموده اند. اگر هم فرموده باشند شما ان را درست نفهمیده اید

اصلا جمله بالا همان عقیده ارجاء است. و جواب شما را چنین می دهم. آیا آن موقع که ابو بکر صدیق رضی الله عنه با مانعین زکاتی که نماز رو به قبله مسلمانان میخواندند و روزه میگرفتند و حج میکردند و… را تکفیر نکرد و با آنها نجنگید؟ حال مقایسه کن عمل اصحابی که بر آن کلا اتفاق داشتند (یعنی ارتداد مانعین زکات) با سخن بی اساسی که به امام ابو حنیفه رحمه الله نسبت دادید

نوشتی:

وشما چرا هر کسی از اهل سنت را که مخالف(خشونتهای) داعش باشد انقدر بی ارزش جلوه میدهید که به هزار تومان بفروشید!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ: اینجا نیز باز حرفی بی اساس را به من نسبت دادی و در کل از این جور حرفهای بی اساس دیگر نیز به دولت اسلامی زیاد نسبت داده می شود.

من گفتم سعد الدین هلالی عضو شورای عالی امور اسلامی و استاد دانشگاه الازهر که میگوید سیسی و محمد ابراهیم دو رسول هستند که خدا آنها را فرستاده است برای نجات مصر همانند موسی و هارون. من این شخص را زندیق میدانم شما اگر دوست داشتی سنی اش بدان. حال این شخص زندیق می آید و میگوید کلا عبارت خلافت اسلامی بدعته و هر بدعتی نهایات جاش جهنمه!!! انگار این زندیق این روایت صحیح را ندیده اند

قال رسول الله صل الله عليه وسلم: تكون النبوة فيكم ما شاء الله أن تكون، ثم يرفعها الله إذا شاء أن يرفعها، ثم تكون خلافة على منهاج النبوة فتكون ما شاء الله أن تكون، ثم يرفعها الله إذا شاء أن يرفعها، ثم تكون ملكًا عاضًا فيكون ما شاء الله أن يكون، ثم يرفعها إذا شاء الله أن يرفعها، ثم تكون ملكًا جبرية فتكون ما شاء الله أن تكون، ثم يرفعها الله إذا شاء أن يرفعها، ثم تكون خلافة على منهاج النبوة، ثم سكت.

mojahed.din
    کاربر
    من این مرتد ها را هزار تومان می فروشم. پس سعی نکنید جوری القا کنید که حقیقت چنان نباشد

نوشتی:

وایا با این نظر من موافقین(که افراد ی که در اروپا و امریکا………..خلاصه در کشورهای غیر اسلامی زندگی میکنند با دیدن صحنه های سربریدن وتیر باران کردن مردم توسط افراد گروه داعش از دین اسلام بیزار میشوند و چه بسا مسلمانان را اذیت میکنند)واین گناهش به گردن افراد داعش هست>..

پاسخ: خیر مخالف هستم و عکس آن ثابت است برای مثال در شهر بن المان چند مدت پیش تظاهرات گسترده ای در دفاع از دولت اسلامی انجام دادند و مسلمانان آلمان با در دست گرفتن پرچم های دولت اسلامی از آنها دفاع کردند

برای نگاه کردن بخشی از تظاهرات مسلمانان المان به این فیلم نگاه کنید

http://www.youtube.com/watch?v=SiZ80NrMSDQ

و این هم چندتا از عکسای المان

mojahed.din
    کاربر
    نوشتی:

ودر اخر ایا این واقعیت داره که افراد گروه داعش اعلام کردند که شافعی ها کافرند وایه33سوره احزاب که لفظ اهل بیت در ان امده است را باید از قران حذف کرد؟؟؟

پاسخ:

ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

یعنی خداییش همچنین آدمی هم وجود دارد که همچین حرفی را باور کرده باشد؟ جل الخالق

برادر عزیز من به الله قسم انقدر دروغ به دولت اسلامی نسبت داده اند که حد و مرز ندارد این یک دروغ را من خودم تازه از شما دارم میشنوم و تعجب میکنم که ای خدایا چطور که من و باقی دوستانم که شافعی هستیم و از انصار دولت اسلامی هستیم با این وضع دولت اسلامی ما رو کافر بدونه؟ بابا به عقل مردم احترام بگذارید.

این لینک را نگاه کنید

http://justpaste.it/hakekah

بیش از 200 دروغی که به دولت اسلامی نسبت دادن با عکس و تصویر توضیح دادند لطفا حتما حتما نگاه کن آن موقع میفهمی که دشمنان دولت اسلامی چه کذاب هایی هستند.

برای مثال من فقط یکی از کذبهایشان که به دولت اسلامی نسبت دادن رو براتون رسوا میکنم تا ببیند چه کذاب های ملعونی هستند. و والله قسم هرکی هم باور کنه عقلش اندازه یه نخوده.

_______

حتما خبر ازدواج زوری فرمانده داعش با دختر 9 ساله مسیحی که ماه گذشته شایعه شد را دیدید؟

mojahed.din
    کاربر
    اما کسانی که با دولت اسلامی میجنگند

بر کسی پوشیده نیست که دولت اسلامی امروز تنهایی با تمام کفار جهان میجنگد امریکای مسیحی( همان شیطان بزرگ) توانست که بیش از 40 کشور که در آن 10 کشور عربی مانند عربستان و امارات و قطر و… نیز هستند با خود متحد کند تا با دولت اسلامی بجنگند.

ناقض هشتم اسلام چنین است:

هشتم: پشتيبانى كـردن از مشركان و ياري كردن آنان بر ضد مسلمانان، و دليل آن قول بارى تعالي است كه مى فرمايد: )وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ(51)(. [المائدة].
    [و هركس از شما آنانرا(يهود و نصارى ) دوست گيرد، براستي كه خود از آنان است، بى گمان خداوند گروه ستمكاران را هدايت نمى كند].

طبق این ناقض هرگونه همکاری کردن و پشتیبانی کردن و معاونت و یاری رساندن کفار و مشرکین بر ضد مسلمین (حتي اگر خوارج نیز باشند) کفر و ارتداد است.

نگاه به این فتوای شیخ بن بار رحمه الله کنید

لينك فتوا http://www.binbaz.org.sa/mat/18099

من نواقض الإسلام مظاهرة المشركين ومعاونتهم على المسلمين، نرجوا أن توضحوا لنا ذلك، وهل كل الطوائف غير المسلمة تدخل في ذلك؟
    نعم، مظاهرة المشركين على المسلمين ردة عن الإسلام لقوله -جل وعلا-: وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ[المائدة: 51] كونه يظاهر الكفار من النصارى أو اليهود أو الشيوعيين أو غيرهم ضد المسلمين وينصرهم على المسلمين هذا تولي للكفار وردة عن الإسلام نعوذ بالله كما نص على ذلك أهل العلم نسأل الله العافية.
    ترجمه:
    از نواقض اسلام همكاري و ياري رساندن مشركين بر ضد مسلمين است ، از شما درخواست داریم که این مساله را توضیح دهید ، و آیا همه طوایف غیر مسلمان وارد این قضیه میشوند.
    بله، یاری رساندن مشرکان بر ضد مسلمانان ارتداد از اسلام است با توجه به این قول خداوند و هركس از شما آنانرا(يهود و نصارى ) دوست گيرد، براستي كه خود از آنان است. که شامل همکاری و یاری رساندن کفار نصاری یا یهودی یا کمونیست ها و یا غیر اینان بر ضد مسلمانان و نصرت دادنشان بر ضد مسلمانان میشود. این تولی برای کفار و ارتداد از اسلام است و پناه می بریم به خداوند و اهل علم نیز چنین گفته اند.

mojahed.din
    کاربر
    و باز شیخ بن باز در فتوای دیگری می فرماید
    وقد أجمع علماء الإسلام على أنَّ من ظاهر الكفار على المسلمين وساعدهم بأي نوع من المساعدة فهو كافر مثلهم
    لینک فتوا
    یعنی: علمای اسلام اجماع دارد بر اینکه هر کسی کفار را بر ضد مسلمانان همکاری کند و کمکشان کند به هر نوعی از انواع کمک رساندن پس او کافر است همانند آنان.
    برای خواندن اقوال دیگر علمای اسلام درباره این موضوع به این لینک مراجعه کنید
    حال نگاه کنید که در این چند هفته گذشته چه گذشت:
    جان کری وزیر خارجه آمریکا به عربستان میرود و با سران حکومت سعودی متحد میشود برای جنگیدن با دولت اسلامی (همون ناقض هشتم)

mojahed.din
    کاربر
    و سپس هواپیماهای عربستان و امارات و قطر و یمن و بحرین و… به جای اینکه با دشمنان مسلمانان بجنگند رفتن مسلمانان را به جرم ارهاب کشتند.

باید از این حکام پرسید پس کجا بود تحالف شما برای موشک باران کردن اسرائیل آن زمان که فلسطینیان کشته می شدند؟

کجا بود تحالف شما ان زمان که اهل بورما در میانمار هزار هزار سوزانده میشدند توسط بودائیان؟

فیلم سوزاندن مسلمانان بورما

http://www.youtube.com/watch?v=DYuQWp6csPw

mojahed.din
    کاربر
    مقاله ای نوشته ام به نام ایا مهدی هم خوارج است

حتما حتما این مقاله را در این لینک بخوانید

http://bonyanejihad.com/?p=8314

بعد از خواندن این مقاله به این نتیجه میرسیم که یا باید مهدی محمد نیز خوارج باشد یا اینکه سنی نمایان امروزی از راه و روش اهل سنت بسیار کج شده اند الا من رحم الله

________

و نظرتان درباره این روایت چیست؟

در صحیح بخاری و مسلم از ابوهريره روايت شده كه رسول ‎الله صلی الله علیه وسلم فرمودند:
    عن أبي هريرة رضي الله عنه قال: قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: “لا تقوم الساعة حتى تقاتلوا اليهود حتى يقول الحجر وراءه يهودي: تعال يا مسلم هذا يهودي ورائي فاقتله!” إلا الغرقد
    قيامت برپا نمي‌شود تا اينكه مسلمانان با يهود قتال نكنند و مسلمانان يهودیها را مي‌كشند حتي وقتي كه يهودي پشت سنگ و درخت خود را پنهان مي‌كنند. سنگ و درخت ندا مي‌دهند: اي انسان، اي عبدالله، اين مرد يهودي است پشت من خود را پنهان كرده است. بيا او را بكش. سواي درخت غرقد، چون غرقد از درخت‌هاي يهود است.

_____

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.