مناظره مجاهد دین با مخالفان دولت خلافت اسلامی(داعش)

Home انجمن ها گفتگوی ازاد مناظره مجاهد دین با مخالفان دولت خلافت اسلامی(داعش)

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)
  • نویسنده

mojahed.din
    کاربر
    السلام علیکم و رحمة الله وبرکاته

به خاطر مشکلاتی که وجود داشت چند ماه نتوانستم به تالار اسلام تکس سر بزنم.

در این فطره در جبهه ای مهمتر مشغول فعالیت بودم و از دولت خلافت اسلامی مبارکمان دفاع میکردم.

ان شاء الله در تقریبا یکی دو ماه آینده سعی میکنم در اینجا هم باشم و به شبهات مروبط به تشیع جواب بدهم

همچنین از همه کاربران اهل سنت و اساتید عزیزی که در غیاب من به شبهات جواب دادندکمال تشکر و قدر دانی دارم

rrw
    کاربر
    دولت اسلامي مبارک باشد !!! راستي در مدتي که درکنارداعش ( ببخشيد دولت اسلامي مبارک) بودي به اندازه کافي از شيعه وهمچنين سني مخالف ،کشتي که بهشت برايت واجب شود.
    لطفا بيشتر از دولت اسلامي مبارک!! بگو . آيا دولت ابوبکر البغدادي يکي از خلافتهاي دوازده گانه اهل سنت است؟!!
    از مرام ومسلک اين دولت بگو . راستي مي دانستي خيلي از اهل سنت نيز بر اين گروه تروريستي وحشي لعنت فرستاده و مي فرستند. نظرت در مورد آنها چيست؟آيا آنها هم مانند شيعيان خونشان مباح است. لطفا بيشتر از داعش( ببخشيد دولت اسلامي مبارک )بگو.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما برادر گرامی .

مدتی که شما تشریف نداشتید دلتنگ شما بودم و چندین بار از کاربران دیگر این سایت جویای احوال شما بودم و همه اظهار بی اطلاعی می کردند .

و خدا را شاکر و سپاسگذارم که مشکلات شما را رفع نمود و دوباره شاهد زحمات شما در این سایت می باشیم .

و اما برادر گرامی به عنوان برادر کوچک شما خواهشی دارم به لحاظ اینکه زحمات شما در این سایت برای همه عیان و آشکار می باشد و دشمنان شما به دنبال بهانه جویی می باشند ، در مورد داعش تحقیقات بیشتری انجام بدهید.

به لحاظ اینکه سوابق خوبی ندارند و همیشه داعش با رفتارهای متعصبانه و بعضا خلاف مسلم اسلام ، بهانه به دست کفار داده تا اهل سنت را متعصب و جنایتکار در نزد افکار عمومی جهان جلوه دهند و به قتل برسانند .

و همچنین سابقه این گروه ها مثل گروه طالبان نشان داده است که رفتارهایی را انجام می دهند که رفتارشان مسلمانان را از اصل اسلام متنفر می کند .

و طالبان اعمالی در افغانستان انجام داد که وقتی سربازان امریکایی افغانستان را اشغال کردند اکثر مردم برای رها شدن از دست طالبان اظهار خوشحالی کردند .

و امروز هم داعش با رفتار خودش در سوریه که از پشت به ارتش ازاد و دیگر گروه های مبارز خنجر می زند و همیشه به اهل سنت حمله می کند و در عراق هم به کردهای اهل سنت حمله می کند بهانه به دست امریکا و هم پیمانان پشت پرده اش می دهد تا به اهل سنت عراق و سوریه القا کنند که اهل تشیع مهربان تر بوده و آنها را ترغیب به مذهب شیعه کنند .

و به عنوان برادر کوچک شما خواهشمندم که به جای پرچم داعش از عکس دیگری که یک ایه از قران باشد استفاده کنید تا مطالب شما را دشمنان برای مردم متعصبانه و داعشی معرفی نکنند .

mojahed.din
    کاربر
    برادر عزیز بنده جاهل و مقلد نیستم و تابع احساسات نیز نیستم که بگویید بیشتر تحقیق کنم. دولت خلافت اسلامی را عین حق میدانم و مخالفان آن را کسانی نمی بینم باشند جز کفار اهل کتاب کفار اصلی روافض عوام جاهل و علمای دین فروش

در این تالار نیز خودم قبلا میدانستم که بحث دولت اسلامی را پیش بکشم اما برای منحرف نکردن ماهیت تالارپیش نکشیده ام پس برای اینکه به جای مناظره با شیعه بیایم و با شما مناظره کنم بهتر است در اینباره ادامه ندهی. و این کاملا پیشنهاد است که میگویم ادامه ندهی وگر نه اگر میخواهی درباره دولت اسلامی مناظره کنیم من با کمال میل حاضرم.

با خیلی ها گفتم بیایید مناظره ولی یا نیامدند یا فحاشی کردند یا بانسم زدند و حتی تکفیرم کردند و برای احترام به آنان اسمشان را ذکر نمیکنم.

بنده از روزی که پا به مسجد گشودم عقایدم دقیقا همانی بود که الان است یعنی سلفی جهادی القاعده طالبان و آنچه که آن را به نام تروریست میشناسند

بنده با افتخار تمام سلفی وهابی تندروی متشدد انتحاری تکفیری ارهابی داعشی هستم و خدا را هم شکر میکنم و برای مناظره درباره اش نیز تا به حال کسی نتوانسته به وسیله متن قران و روایات صحیح من را محکوم کند.

در این فطره نیز در فیس بوک فعالیت کردم و هر شب نیز در روم طلوعم در نیمباز دعوت و مناظره داریم کسی خواست میتواند به آنجا برود یا به این لینک برود http://www.facebook.com/dabiq3

جناب مجاهد دین سوالی که ذهن بنده را مشغول خود کرده این است که طبق کدام دین گروهک داعش که شما اسلامی اش میخوانید ((اسیر))را سر میبرد؟

توجه داشته باشید به کلمه اسیر

mojahed.din
    کاربر
    نوشتی: به اندازه کافي از شيعه وهمچنين سني مخالف ،کشتي که بهشت برايت واجب شود.

پاسخ: اون کشتن اهل سنته که در نزد شما هر کسی سنی بکشد بهشت بر او واجب می شود

اینم فتوای مفتی تان

http://www.youtube.com/watch?v=ziKUWNvQp-c

نوشتی: آيا دولت ابوبکر البغدادي يکي از خلافتهاي دوازده گانه اهل سنت است؟!!

پاسخ: خیر نیست. خلفای دوازده گانه امده اند و رفته اند و تمام شده اند حتی محمد مهدی نیز از خلفای دوازده گانه محسوب نمیشود

نوشتی”از مرام ومسلک اين دولت بگو

پاسخ: حکومت قرآن و سنت با فهم سلف امت

نوشتی:راستي مي دانستي خيلي از اهل سنت نيز بر اين گروه تروريستي وحشي لعنت فرستاده و مي فرستند.

پاسخ:

تروریست و وحشی خودتی عرعر نکن.

این اهل سنت های مرتد همه شان را میفروشم هزار تومان میخری؟

برای مثال این اخوانی یک طرف میگوید کلا خلافت اسلامی بدعت است و از آن طرف میگوید سیسی و محمد ابراهیم(وزیز داخلی) همان موسی و هارون هستند!!!!

زندیق سعد الدین هلالی عضو شورای عالی امور اسلامی و استاد دانشگاه الازهر در فتوای افتضاح جدیدش میگوید عبارت خلافت اسلامی بدعت و چیز جدیدی است و رسول خدا آن را انجام نداده است و نه در قران و نه در سنت نیامده است و هر بدعتی گمراهی و هر گمراهی هم در آتش است.
    سعد الدین هلالی قبلا نیز فتاوا و تصریحات افتضاح دیگری داشته است از جمله اینکه میگوید سیسی و محمد ابراهیم (وزیر داخلی) دو رسول هستند همانند موسی و هارون که خداوند آنها را مبعوث کرده برای نجات مصر.
    حتما فیلم رو نگاه کنید
    https://http://www.youtube.com/watch?v=_E0HlZi8IF8

این ملا مرتد ها را گربه هم حساب نمیکنیم.

اما الحمد لله جایت خالی ان شاء الله خداوند قسمت شما هم بکند انقدر از روافض را ذبح کردیم که به زودی نسلتان را از کره زمین ÷اک خواهیم کرد.

پیشنهاد میکنم صلیل الصوارم رو حتما نگاه کنی حیفه نبینیش و بمیری هههههههههههه

http://www.youtube.com/results?search_query=%D8%B5%D9%84%DB%8C%D9%84+%D8%A7%D9%84%D8%B5%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85

mojahed.din
    کاربر

این مقاله بنده رو بخونید به نام

اقوال و فتوای علمای اهل سنت درباره اسیران جنگی

http://bonyanejihad7.com/?p=8312

بعد از خواندن آن متوجه میشویم که علمایی مانند شافعی و ابو حنیفه و ابن قدامه و سرخسی و ابن حجر عسقلانی و سیوطی و کاسانی و … که مربوط به قرن ها قبل هستند یا سنی نبودند یا سنی نمایان امروز دروغ میگویند سنی نیستند. شیعه هم که کلا تعطیلاته.

خوبه دولت اسلامی کسی را شکنجه نمیدهد و همانند روافش جنایتکار مردم بیگناه را به جرم فقط اینکه اسمش عمر است نمیکشند.

https://m.facebook.com/video_redirect/?src=https%3A%2F%2Fscontent-b-lga.xx.fbcdn.net%2Fhvideo-xpa1%2Fv%2Ft42.1790-2%2F1226410_550700298349715_600398767_n.mp4%3Foh%3D640b3b3add42f6c8f446fd5e636468d8%26oe%3D5453ABC4&refid=17&__tn__=F

چند نمونه از جنایات روافض:

___

حزب ایران رافضی = حزب الشیطان لبنان)

یک جوان اهل سنت رو شکنجه میکنن و به مادر مومنان عائشه رضی الله عنها توهین زشت و بی ادبانه میکنن

https://www.youtube.com/watch?v=scrnk0WVyW4

___
    شکنجه با آتش توسط دوستان خامنه ای – روافض
    https://m.facebook.com/video_redirect/?src=https%3A%2F%2Ffbcdn-video-d-a.akamaihd.net%2Fhvideo-ak-xpa1%2Fv%2Ft42.1790-2%2F10684983_1482469852030250_350267943_n.mp4%3Foh%3Dadc3ad7f9069410614bbd0f7ccc94041%26oe%3D5453B1DD%26__gda__%3D1414770534_4f86f69ab8d536a71dc39dd91706934a&refid=17&__tn__=F
    _____

mojahed.din
    کاربر
    جنایات وحشیانه روافض در حق اهل سنت

____
    جنایات شیعیان حوثی در یمن

____
    جنایات ضد انسانی بشار و همکیشان بشار اسد در سوریه +18

_____
    کسانی که ناراحتی قلبی دارند به هیچ وجه این فیلم را نگاه نکنند
    جنایات بشار اسد و آثار بمباران مناطق مسکونی

____

روافض حتی به اجساد کشته شدگان رحم نمیکنند +18

https://http://www.youtube.com/watch?v=KQnSecyQIe0

____

برخورد وحشیانه روافض عقده ای با مردم غیر نظامی عراق

https://http://www.youtube.com/watch?v=tRREne-YX3M

___
    _____
    شکنجه بیماران و مجروحین بیمارستان توسط روافض

https://http://www.youtube.com/watch?v=DjelMKYGKaw

mojahed.din
    کاربر
    اما نگاه کنید آنجا که خدا سخن میگوید و حکم میدهد (البته به شرطی که نگید خدا داعشی است و نعو بالله وحشی گری کرده و این کفریاتتان)

سوره أنفال آيه 67‏‏-68
    ‏ مَا كَانَ لِنَبِيٍّ أَن يَكُونَ لَهُ أَسْرَى حَتَّى يُثْخِنَ فِي الأَرْضِ تُرِيدُونَ عَرَضَ الدُّنْيَا وَاللّهُ يُرِيدُ الآخِرَةَ وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ ‏.

‏ لَّوْلاَ كِتَابٌ مِّنَ اللّهِ سَبَقَ لَمَسَّكُمْ فِيمَا أَخَذْتُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ ‏

‏ هيچ پيغمبري حق ندارد كه اسيران جنگي داشته باشد . مگر آن گاه كه كاملاً بر دشمن پيروز گردد و بر منطقه سيطره و قدرت يابد. شما ( تنها به فكر جنبه‌هاي مادي هستيد و ) متاع ناپايدار دنيا را مي‌خواهيد ، در صورتي كه خداوند سراي ( جاويدان ) آخرت را مي‌خواهد ، و خداوند عزيز و حكيم است * ‏ اگر حكم سابق خدا نبود ( كه بدون ابلاغ امّتي را كيفر ندهد ، و مخطّيِ در اجتهاد ، مجازات نگردد ) عذاب بزرگي در مقابل چيزي كه ( به عنوان فديه اسيران گرفته‌ايد و شتابي كه ورزيده‌ايد ) به شما مي‌رسيد . ‏

خدا در اين‌ آيه‌ خبر مي‌دهد كه‌ در روز بدر، كشتن‌ مشركان‌ واجب ‌ذمه‌ مسلمانان‌ بود نه‌ اسير ساختن‌ و گرفتن‌ فديه‌ (سربها) از آنان‌، آن‌گونه‌ كه ‌مسلمانان‌ در آن‌ روز عمل‌ كردند.

ابن کثیر در زیر این آیه این روایت را می آورد:

ﻗﺎﻝ ﺍﻹﻣﺎﻡ ﺃﺣﻤﺪ : ﺣﺪﺛﻨﺎ ﻋﻠﻲ ﺑﻦ ﻋﺎﺻﻢ ، ﻋﻦ ﺣﻤﻴﺪ ، ﻋﻦ ﺃﻧﺲ ﺭﺿﻲ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻨﻪ ﻗﺎﻝ : ﺍﺳﺘﺸﺎﺭ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ – ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ – ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻓﻲ ﺍﻷﺳﺎﺭﻯ ﻳﻮﻡ ﺑﺪﺭ ، ﻓﻘﺎﻝ : ﺇﻥ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺪ ﺃﻣﻜﻨﻜﻢ ﻣﻨﻬﻢ ، ﻓﻘﺎﻡ ﻋﻤﺮ ﺑﻦ ﺍﻟﺨﻄﺎﺏ ﻓﻘﺎﻝ : ﻳﺎ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ، ﺍﺿﺮﺏ ﺃﻋﻨﺎﻗﻬﻢ . ﻓﺄﻋﺮﺽ ﻋﻨﻪ ﺍﻟﻨﺒﻲ – ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ – ﺛﻢ ﻋﺎﺩ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ – ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻞﻩ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ – ﻓﻘﺎﻝ : ﻳﺎ ﺃﻳﻬﺎ ﺍﻟﻨﺎﺱ ، ﺇﻥ ﺍﻟﻠﻪ ﻗﺪ ﺃﻣﻜﻨﻜﻢ ﻣﻨﻬﻢ ، ﻭﺇﻧﻤﺎ ﻫﻢ ﺇﺧﻮﺍﻧﻜﻢ ﺑﺎﻷﻣﺲ . ﻓﻘﺎﻡ ﻋﻤﺮ ﻓﻘﺎﻝ : ﻳﺎ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ، ﺍﺿﺮﺏ ﺃﻋﻨﺎﻗﻬﻢ . ﻓﺄﻋﺮﺽ ﻋﻨﻪ ﺍﻟﻨﺒﻲ – ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ – ﺛﻢ ﻋﺎﺩ ﺍﻟﻨﺒﻲ – ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻉﻟﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ – ﻓﻘﺎﻝ ﻟﻠﻨﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺫﻟﻚ ، ﻓﻘﺎﻡ ﺃﺑﻮ ﺑﻜﺮ ﺍﻟﺼﺪﻳﻖ – ﺭﺿﻲ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻨﻪ – ﻓﻘﺎﻝ : ﻳﺎ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ ، ﻧﺮﻯ ﺃﻥ ﺗﻌﻔﻮ ﻋﻨﻬﻢ ، ﻭﺃﻥ ﺗﻘﺒﻞ ﻣﻨﻬﻢ ﺍﻟﻔﺪﺍﺀ . ﻗﺎﻝ : ﻓﺬﻫﺐ ﻋﻦ ﻭﺟﻪ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻞﻩ – ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺳﻠﻢ – ﻣﺎ ﻛﺎﻥ ﻓﻴﻪ ﻣﻦ ﺍﻟﻐﻢ ، ﻓﻌﻔﺎ ﻋﻨﻬﻢ ، ﻭﻗﺒﻞ ﻣﻨﻬﻢ ﺍﻟﻔﺪﺍﺀ . ﻗﺎﻝ : ﻭﺃﻧﺰﻝ ﺍﻟﻠﻪ – ﻋﺰ ﻭﺟﻞ : – ﻟﻮﻻ ﻛﺘﺎﺏ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺳﺒﻖ ﺍﻵﻳﺔ
    ترجمه به طور خلاصه:
    انس رضی الله عنه میگوید: رسول خدا صلی الله علیه وسلم با مردم درباره اسیران بدر مشاورت کرد عمر رضی الله عنه گفت ای رسول خدا إضرب اعناقهم گردن هایشان را بزن رسول خدا از او روی گرداند و مجددا با اصحاب مشورت کرد عمر مجددا گفت ای رسول خدا گردنهایشان را بزن. رسول خدا مجددا اعراض کرد، ابوبکر رضی الله عنه گفت آنها را ببخش و از آنها فدیه بگیر و آزادشان کن با این نظر رسول خدا موافقت کرد و سپس این آیه نازل شد : لولا کتاب من الله سبق.

با سلام خدمت دوستان

میخواستم به برادر سیدنا عمر بگویم

که جناب دانش

چند روز پیش(7/8/93)

مطلب نوشتند با عنوان در اعتراض به تعزیه وعزاداریها………………….

اینجا

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2322

والهاشمی الحسنی

هم جناب اقای سید عقیل هاشمی هستند مجری شبکه کلمه که به خاطر مشغله کاریشان فکر کنم وقت کافی ندارند

ومن هم مثل شما میگویم برادر اوربان-مراد و…هرکجا که هستند سالم باشند

موفق باشید

ابن تیمیه72

10/8/93

اینکه شکنجه را گفتید یا کشتن درست شکنجه یا کشتن اسیر جایز ولی کجا گفته که سر اسرا را ببرید؟آیه قرآن؟فقه شافعی؟فقه حنفی؟فقه حنبلی؟فقه مالکی؟فقه جعفری(شیعیان)؟

اما در سایتی که دادید مطلبی دیدم بس مفید که بابت اون از شما تشکر میکنم

ﻗﺎﻝ ﺍﺑﻦ ﻗﺪﺍﻣﺔ ﻓﻲ ﺍﻟﻤﻐﻨﻲ ( ۱۸۰ – ۱۷۹ / ۹ )
    [مَسْأَلَهٌ لِلْإِمَامِ التَّصَرُّفُ فِی سَبَایَا الْحَرْبِ]
    (۷۴۵۱) مَسْأَلَهٌ وَإِذَا سَبَى الْإِمَامُ فَهُوَ مُخَیَّرٌ، إنْ رَأَى قَتَلَهُمْ، وَإِنْ رَأَى مَنَّ عَلَیْهِمْ وَأَطْلَقَهُمْ بِلَا عِوَضٍ، وَإِنْ رَأَى أَطْلَقَهُمْ عَلَى مَالٍ یَأْخُذُهُ مِنْهُمْ، وَإِنْ رَأَى فَادَى بِهِمْ، وَإِنْ رَأَى اسْتَرَقَّهُمْ، أَیَّ ذَلِکَ رَأَى فِیهِ نِکَایَهً لِلْعَدُوِّ وَحَظًّا لِلْمُسْلِمِینَ فَعَلَ، وَجُمْلَتُهُ أَنَّ مَنْ أُسِرَ مِنْ أَهْلِ الْحَرْبِ عَلَى ثَلَاثَهِ أَضْرُبٍ؛
    أَحَدُهَا، النِّسَاءُ وَالصِّبْیَانُ، فَلَا یَجُوزُ قَتْلُهُمْ، وَیَصِیرُونَ رَقِیقًا لِلْمُسْلِمِینَ بِنَفْسِ السَّبْیِ؛ لِأَنَّ النَّبِیَّ – صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَسَلَّمَ – «نَهَى عَنْ قَتْلِ النِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ» . مُتَّفَقٌ عَلَیْهِ.

ابن قدامه در المغنی میگوید:
    و اگر امام اسیر گرفت پس او مخیر است در کشتنشان یا منت گذاشتن بر آنان و آزاد کردن بلا عوض یا آزاد کردن با گرفتن مال و یا در مقابل اسیران خود معاوضه کند و یا به بندگی درشان آورد، و این رأی باعث مجروح شدن دشمن و برانگیختن مسلمین است. و در کل کسی که اسیرانی از اهل جنگ بگیرد سه نوع می باشند. اولی: زنان و کودکان که قتل آنان جایز نیست چون رسول خدا صلی الله علیه وسلم از قتل آنها نهی کرده و اگر زنان و کودکان اسیر میشدند آنها را به بردگی در می آورد…

اما میبینیم داعشیان هم کودک و زنان را میکشند که مخالف این مطلب است طوری که آمده گفته جایز نیست کشتن کودکان و زنان

با سلام خدمت شما اقای مجاهد دین

اول از زحماتتان تشکر میکنم

وبه خاطر جوابهای علمی وخوبتان ممنون

ولی ای کاش از داعش دفاع نمیکردید(چون شما که از نویسندگان این سایت هم هستید با این دفاعتان روافض سوء استفاده هم میکنند که یکی از نویسندگان مقالات سایت اسلام تکس طرفدار داعش هست)

هر چند گوینده حرف مهم نیست واصل حرف مهم است که چه باشد(ولی روافض اینها را نمی فهمند!!!!!!!!)

وادرسهایی که دادین تا مردم با جنایات حزب الشیطان خبیث و سگهای هار بشار ظالم را ببینند

کار خوبی بود

ولی به خاطر دفاع شما از گروه داعش(دولت اسلامی عراق وشام)

چند تا سوال از شما دارم

1-میخواستم از شما بپرسم که اولا شما پیرو کدام مذهب اهل سنت هستید(اینکه اعلام کردین سلفی هستین)نظرتان را در مورد ائمه اربعه اهل سنت میخواهم بدانم؟؟

2-واز علمای اهل سنت

شیخ عبدالعزیز آل شیخ(مفتی اعظم عربستان)وحنبلی مذهب

گروه داعش را گروه غیر اسلامی دانستند

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی (امام جمعه اهل سنت زاهدان)وحنفی مذهب

تا انجا که من میدانم کارهای گروه داعش را بر خلاف رفتار اسلام دانستند

شیخ قرضاوی(عالم بزرگ اهل سنت)و مصری وشافعی مذهب

که وبلاگ

maqdesi.wordpress.com

که افکار جهادی دارند

در مطلبی تا توانسته اند به شیخ یوسف قرضاوی تاخته اند(متاسفانه)

وطرفدارانش را قرضاوی پرستانی دانسته اند که قرضاوی را بتی کرده اند

اینجا

http://maqdesi.wordpress.com/2010/01/04/%d9%82%d8%b1%d8%b6%d8%a7%d9%88%db%8c%d8%9b-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7%d9%8b-%d8%b3%d8%a7%da%a9%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%d8%b4/

ومطالب خلاف واقعی به این عالم بزرگوار نسبت داده اند

میخواستم نظر شما را در مورد ایشان(قرضاوی)بدانم؟؟؟؟

ونظر تان را درمورد حرفهای مولوی عبدالحمید و شیخ عبدالعزیز ال شیخ

بدانم

3-اینکه فرموده بودین(این اهل سنت های مرتد(مخالفین داعش) همه شان را میفروشم هزار تومان میخری؟)

این حرفتان را به همین علمائی که نظراتشان را نوشتم هم میگوئید؟؟یا خیر؟؟

ودر همان ادرسی که داده بودین که مقاله را بخوانیم درمورد نظر بزرگان اهل سنت در مورد اسراء

(از شما سوال دارم ایا امام اعظم ابو حنیفه این جمله را فرموده اند یا خیر؟؟؟(ما هیچ یک از اهل قبله را کافر نمیدانیم)

وشما چرا هر کسی از اهل سنت را که مخالف(خشونتهای) داعش باشد انقدر بی ارزش جلوه میدهید که به هزار تومان بفروشید!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وایا با این نظر من موافقین(که افراد ی که در اروپا و امریکا………..خلاصه در کشورهای غیر اسلامی زندگی میکنند با دیدن صحنه های سربریدن وتیر باران کردن مردم توسط افراد گروه داعش از دین اسلام بیزار میشوند و چه بسا مسلمانان را اذیت میکنند)واین گناهش به گردن افراد داعش هست>..

ودر اخر ایا این واقعیت داره که افراد گروه داعش اعلام کردند که شافعی ها کافرند وایه33سوره احزاب که لفظ اهل بیت در ان امده است را باید از قران حذف کرد؟؟؟

موفق باشید

ابن تیمیه72

جناب مجاهد خوبه خودتان هم میگید پیامبر وقتی عمر پیشنهاد گردن زدن داد ازش روی برگردوند پس گردن زدن اسیر جز اسلام نیست و داعش خلاف اسلام عمل میکند طبق حرف شما
    جناب مجاهد دین……..امروز داعش جنایتکار جنایت هایش انقدر زیاد و علنی شده و و به اسم اسلام و اهل سنت جنایت می کند. وهابیت تکفیری انقدر از شیعه و سنی کشته اند که شیعه و سنی چاره ای جزء مبارزه با این جرثومه فساد ندارند. بنابراین شما باید ببینید این جنایتکاران وهابی و داعش چه کردند که شیعه و سنی تا به یکی از این جلادان دست پیدا می کنند به پیش یزید علیه العنه می فرستندش…….جنایات وهابیت تکفیری به اسم اسلام باعث شد که شیعه و سنی با هم متحد شده و پس مانده های نسل معاویه علیه العنه را به قعر جهنم بفرستند……انقدر جنایت می کنند و هر روز نیست که از کوشه و کنار جهان تصاویری از این پیروان محمد بن عبد الوهاب و ابن تیمیه منتشر نشوند….اگر به تصاویر و فیلم هست که تصاویر و جنایت های این گروه منحرف بیشتر از و بیشتر است.

شما ببینید اسرائیل می خواست از نیل تا فرات را بگیرد. اما نتوانست امد چه کرد؟ با کمک داعش دارد این مهم را انجام می دهد. در واقع داعش برادر و دوست اسرائیل است که در جنگ غزه خوب ماهیت پلیدش را نشان داد.

جناب ……داعش جنایت می کند و باز هم می کند…..اما…به پیش هم می رود….می کشند جنایت می کنند تجاوز می کنند…….باید این کار را بکنند چون نوکری خود را باید با این جنایات به استکبار نشان دهند. پس دست شما در این جنایات های هولناک سهیم است

خداوند شما را با معاویه یزید و ابن تیمیه و محمد بن عبد الوهاب و داعش یکجا محشور کند……….بتازید که امروز وقت تازیدن امثال شماست…….اما سحر و فجر پیروزی اسلام ناب محمدی نزدیک است هر چند منافقان و کوردلان و استکبار را خوش نیاید……….انقدر در خواب کشت و کشتار فرور رفته اید که غافل مانده اید که استکبار با وجود شما دارد خوب برنامه هایش را اجرا می کند. جناب شما همان کسانی هستید که اگر در زمان معاویه علیه العنه بودید دوش تا دوش معاویه بر ضد امام بر حق امام علی علیه السلام می جنگیدید و یا در جنگ یزید در مدینه که سال بعدش هراران فرزند نامشروع به دنیا امد شما هم در این جنگ در کنار یزیدیان بودید. در جنگ امام حسین علیه السلام شما هعم در کنار یزیدیان بودید.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون با حمایت از داعش ثابت کردید شما و امثال شما از تخم و ترکه ی معاویه و یزید دفاع می کنید و داعش همان تخم و ترکه ی معاویه و یزیدند. پس پیوند شما را با یزیدیان مبارک

mojahed.din
    کاربر
    نوشته ای:

اینکه شکنجه را گفتید یا کشتن درست شکنجه یا کشتن اسیر جایز ولی کجا گفته که سر اسرا را ببرید؟

پاسخ:

اولا من کجا گفتم شکنجه دادن اسیر جایزه که با کمال وقاحت آن را به من نسبت دادی و سپس تاییدش هم کردی؟

نکند میخواهی با این حربه سرپوش بر جنایات و شکنجه های روافض بذاری که مخالفانشان را مثله میکنند و تا سر حد مرگ کتک میزنند و چند تا از لینکاش رو هم گذاشتم.

دولت خلافت اسلامی مطلقا احدی را شکنجه کش نکرده بلکه طبق قانون شرع با سربازان کفار برخورد کرده و انان را میکشد.

نوشتی:

کجا گفته که سر اسرا را ببرید؟آیه قرآن؟فقه شافعی؟فقه حنفی؟فقه حنبلی؟فقه مالکی؟فقه جعفری(شیعیان)؟

پاسخ:

فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ
    هنگامي كه با كافران روبه‌رو مي‌شويد ، گردنهايشان را بزنيد
    _
    سوره أنفال آيه 12‏
    فَاضْرِبُواْ فَوْقَ الأَعْنَاقِ وَاضْرِبُواْ مِنْهُمْ كُلَّ بَنَانٍ ‏

گرندهای آنان را بزنيد و دستهاي ايشان را ببريد

وَأَمَّا الرِّقَابُ فَالْإِمَامُ فِيهَا بَيْنَ خِيَارَاتٍ، ثَلَاثٍ، إنْ شَاءَ قَتَلَ الْأَسَارَى مِنْهُمْ، وَهُمْ الرِّجَالُ الْمُقَاتِلَةُ، وَسَبَى النِّسَاءَ وَالذَّرَارِيَّ؛ لِقَوْلِهِ تَبَارَكَ وَتَعَالَى {فَاضْرِبُوا فَوْقَ الأَعْنَاقِ} [الأنفال: 12] وَهَذَا بَعْدَ الْأَخْذِ وَالْأَسْرِ؛ لِأَنَّ الضَّرْبَ فَوْقَ الْأَعْنَاقِ هُوَ الْإِبَانَةُ مِنْ الْمِفْصَلِ، وَلَا يُقْدَرُ عَلَى ذَلِكَ حَالَ الْقِتَالِ، وَيُقْدَرُ عَلَيْهِ بَعْدَ الْأَخْذِ وَالْأَسْرِ

الکاسانی میگوید:
    اما گردن ها، امام درباره آنان سه اختیار دارد اگر خواست مردان جنگجوی اسیر را میکشد به خاطر این قول خداوند (فاضربوا فوق الاعناق=بالای گردنهایشان را بزنید) و این گردن زدن بعد از گرفتن و اسیر کردن است برای اینکه زدن گردن ها بعد از گرفتنشان است و در حین قتال نمیتوان چنین کرد و تنها بعد از گرفتن و اسیر کردن میباشد
    __

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 75)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.