مناظره اوربان با محمد باقر امپوسایی یا پوسایی ملقب به مختار ثقفی و فرار وی در مناظره در نیمباز و عدم دفاعش از مذهبش

Home انجمن ها گفتگوی ازاد مناظره اوربان با محمد باقر امپوسایی یا پوسایی ملقب به مختار ثقفی و فرار وی در مناظره در نیمباز و عدم دفاعش از مذهبش

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 71)
  • نویسنده

دلائل عدم تحريف قرآن:

1- در مورد عدم تحريف قرآن دلائل فراوانى در دست داريم كه از همه روشنتر، بعد از آيه فوق و بعضى ديگر از آيات قرآن، سير تاريخى اين كتاب بزرگ آسمانى است.

قرآن كتابى بود كه مسلمانان نخستين همواره در نمازها، در مسجد، در خانه، در ميدان جنگ، بهنگام روبرو شدن با دشمنان و بعنوان استدلال بر حقانيت مكتب از آن استفاده مى كردند حتى از تواريخ اسلامى استفاده مى شود كه تعليم قرآن را مهر زنان قرار مى دادند!، و اصولا تنها كتابى كه در همه محافل مطرح بوده و هر كودكى را از آغاز عمر با آن آشنا مى كردند و هر كس ميخواست درسى از اسلام به خواند آن را به او تعليم مى دادند همين قرآن مجيد بود.

قرآن به صورت يك مجموعه با همين شكل فعلى در عصر خود پيامبر جمع آورى شده بود، و مسلمانان سخت به ياد گرفتن و حفظ آن اهميت مى دادند، و اصولا شخصيت افراد در آن عصر تا حد زيادى به اين شناخته مى شد كه چه اندازه از آيات قرآن را حفظ كرده بودند.

قرآن يك كتاب متروك در گوشه خانه و يا مسجد كه گرد و غبار فراموشى روى آن نشسته باشد نبود تا كسى از آن كم يا بر آن بيافزايد.

مساله حفظ قرآن بعنوان يك سنت و يك عبادت بزرگ هميشه در ميان مسلمانان بوده و هست، حتى پس از آنكه قرآن به صورت يك كتاب تكثير شد و در همه جا پخش گرديد و حتى بعد از پيدايش صنعت چاپ كه سبب شد اين كتاب بعنوان پرنسخه ترين كتاب در كشورهاى اسلامى چاپ و نشر گردد، باز مساله حفظ قرآن بعنوان يك سنت ديرينه و افتخار بزرگ موقعيت خود را حفظ كرد، بطورى كه در هر شهر و ديار هميشه جمعى حافظ قرآن بوده و هست.

2-

علاوه بر همه اينها مساله” نويسندگان وحى” است، يعنى كسانى كه بعد از نزول آيات قرآن بر پيامبر آن را ياد داشت مى كردند كه عدد آنها را از چهارده نفر تا چهل و سه نفر نوشته اند

كان للنبى كتابا يكتبون الوحى و هم ثلاثة و اربعون اشهرهم الخلفاء الاربعة و كان الزمهم للنبى زيد بن ثابت و على بن ابى طالب عليه السلام

پيامبر ص نويسندگان متعددى داشت كه وحى را يادداشت مى كردند و آنها چهل و سه نفر بودند كه از همه مشهورتر خلفاى چهار گانه نخستين بودند، ولى بيش از همه زيد بن ثابت و امير مؤمنان على بن ابى طالب ع ملازم پيامبر در اين رابطه بودند
    كتابى كه اينهمه نويسنده داشته چگونه ممكن است دست تحريف كنندگان به سوى آن دراز شود؟!

[3-دعوت همه پيشوايان اسلام به قرآن موجود- قابل توجه اينكه بررسى كلمات پيشوايان بزرگ اسلام نشان مى دهد كه از همان آغاز اسلام همه يك زبان مردم را به تلاوت و بررسى و عمل به همين قرآن موجود دعوت مى كردند، و اين خود نشان مى دهد كه اين كتاب آسمانى بصورت يك مجموعه دست نخورده در همه قرون از جمله قرون نخستين اسلام بوده است

4-اصولا پس از قبول خاتميت پيامبر ص و اينكه آئين اسلام آخرين آئين الهى است و رسالت قرآن تا پايان جهان برقرار خواهد بود چگونه مى توان باور كرد كه خدا اين يگانه سند اسلام و پيامبر خاتم را پاسدارى نكند؟! آيا تحريف قرآن با جاودانگى اسلام طى هزاران سال و تا پايان جهان مفهومى مى تواند داشته باشد؟!

yaalimadad
    کاربر
    سلام
    چند مدت نبودم.اخر سایت فیلتر شکنم خراب بود.الان هم با یک سایت جدید امدم نمیتوانم رمز عبور ایدی ام را عوض کنم.کسی ادرس سایت فیلتر شکن خوب ندارد؟
    حرف خاصی نزدید.فقط گفتید اثبات کن که قبلا هم گفتم.
    سه نفر از صحابه قبول کردند.این یعنی شاذ نبودن
    انطور که شما میخواهید که تک تک ایات قران را یکی بنویسد بعد برای هر کدام صد تا سند بدهد تا قبول کنید را هیچ عقلی قبول ندارد.
    اخرش هم توهین کردی که ارزش ندارد
    با تشکر
    بند کفش شیعه حضرت علی
    سید محمد باقر پوسایی
    در ضمن من اخوند نیستم.نمیخوای قبول کنی به جهنم

yaalimadad
    کاربر
    سلام
    اینهمه گفتید از اسلام تکس فرار کردم و بیا جواب بده.جواب این اراجیف بود؟
    همه اینها تفاسیر قران هست.اگر هم کم داری بگو خودم بهت بدم.اینم اضافه کن که اکثر مفسرین نوشته اند:لا تقربوا الصلاه و انتم کسالی.اینم اضافه کن تا حداقل یکم روحیه مفسرین باز بشه از جک های شما.
    برم مطلب بعدی ببینم چی گفتید
    با تشکر
    فدایی خاک پای مولا علی
    سید محمد باقر پوسایی

yaalimadad
    کاربر
    سلام.
    این دلائل را ما هم میگوییم که طبق این دلائل،قران تحریف نشده.با دهها دلیل دیگر
    نمیدانم چطور ادعا دارید با اینکه اینهمه بی سوادید.چه بگویم
    نماز بی ولایت حقه بازیست/تظاهر سازی و یک خاله بازیست/چرا سنی نمیخواهد بفهمد/وضوی بی علی یک اب بازیست؟
    یا مولا علی

yaalimadad
    کاربر
    سلام مجدد
    اقای اوربان.هزار بار جواب دادم.حوصله ندارم هر روز سایت فیلتر شکن را باز کنم بیایم اینجا ببینم حرفی زدید یا نه.
    بحثی دارید نیمباز هستم.مثل پیر زن ها فراری شدید به اینجا.بعد به من میگویید فرار کردم.یکم کمتر چرت بگید بهتر هست ها.
    همیشه کم اوردید دست به دامن کپی و قیچی و فرار و حذف اد شدید.یکم کمتر چرت بگید کسی نمیگه لال هستید.برو با چهار تا بچه بحث کن یک چیزی.
    من تا قیام قیامت میگویم.من الان حوزه نرفتم.انشالله دو سال دیگر نشانتان میدهم.انقدر مذهبتون……هست که یک بچه 16 ساله اینطور شکستتان میدهد با ادعای خداییتان.چطور هنوز رو دارید الله اعلم.
    بحثی دارید انلاین بحث میکنیم.نه مثل الان خاله بازی کنید برید یک ماه بعد چرت و پرت بگید.نوچه هاتون هم بیارید نیمباز.
    ایها الناس.هرکسی بحثی دارد خبر بدهد.میایم.خبر ندهید و نیامدم مشکل شماست که ترسیدید.
    ایدی یاهو:mposaiy76
    ایدی نیمباز:mposaiy
    شماره تلفن بنده هم مینویسم.میدانم میترسید اسمس بدهید.اصرار ندارم.کاری داشتید خواستید اسمس بدهید هستم.ندادید با دو ایدی بالا هستم:09395996745
    از هیچ کسی هم نمیترسم.سجودی هم خواست بیاد.
    با تشکر
    خادم اهل بیت
    سید محمد باقر پوسایی
    در ضمن شاید امسال با حج دانش اموزی،حج بروم.حلال کنید

جمال سنت
    کاربر
    والله ما ميبينيم اوربان رسوات كرده.

جواب سوالاتشو علمي جواب بده,

گفتی 16 سااله هستی اما مطمئنم اخوندي چون فقط يك اخوند اينگونه مغز شویی میشود

باز هم درود به اوربان

الله متعال ثابت قدمت نگه دارد

جمال جان

راه خوبی انتخاب کرده برای فرار

هههههههههههههههههههههههههههههههههه

جوابی ندارد و در حال فرار از کفر مذهبش است

بایدم بگوید بیا نیمباز تا اونجا سخنان فرار است و بگوید تحریف شده سخنانش

اینجا همه رسوایی و فرارشو میبیندنند.

فرارشو همگی دیدید

با تشکر از تمامی خوانندگان منصف

والله مستعان –

اوربان

قاهر الرافضه

yaalimadad
    کاربر
    با سلام.
    اولا اوربان میداند من زیاد نمیتونم این سایت بیام.برای همین دم در اورد.
    دوما شاهد روباه را نخواستم.اگر بخواهم دم زیاد هست.از بازار میخرم.
    سوما اگر واقعا یک 16 ساله اینطوری شکستتون میده که فکر میکنید اخوند هست مشکل شماست.
    الحمدلله علی ما هدانا بصراط علی بن ابی طالب و ما کنا لنتهدی لولا ان هدانا الله.ان الله لا یهدی القوم الکافرین
    امین.
    یا علی

yaalimadad
    کاربر
    سلام
    اولا فعلا شما چند ماه از نیمباز فرار کردید.بنده مثل شیر در نیمباز باقی مانده ام.
    اگر سوراخ موش پیدا نکردید بگویید تا ادرس بهتون بدم.در اینترنت زیاد هست برای شما.
    شما چرا کم میارید نوچه برای بنده میفرستید؟مرد میدانی خود بیا.
    حرف های بنده هم سه برابر این بود.شما حذفش کردید.خودتان دفعه قبل فرستادید.
    این سایت هم فیلتر است.خیلی کم میتونم بیام چون فیلتر شکن ندارم.
    یا علی
    گفتی=======

با سلام.
    اولا اوربان میداند من زیاد نمیتونم این سایت بیام.برای همین دم در اورد.

جواب=========

من بدون تقیه هستم و سلام بر دشمن اسلام نمی کنم چرا که سلام نوعی دعاست و به معنی سلامتی من چگونه جواب سلام یک رافضی بی خرد و دشمن اهل سنت را بدهم ؟؟پس تو لایق سلام نیست

تو زیاد نمیتونی بیای سایت ولی هوچیگری میکنی که حریف می طلبم ؟؟؟ زیاد نمیتونی بیای ولی چت روم می سازی که آی حریف ندارم .چرا نمیای حرفاتو بدون حاشیه بزنی تا همه بخونند و به واسطه ی عقل ناقصت هدایت بشن .لابد میدونی که شیعه در طول تاریخ همیشه وقت عمل پنهان میشن و خبری ازشون نمیشه .مثلا همیشه در خلوت خانه ها عربده می کشند که ای حریف می خواهیم ولی وقت عمل وقت ندارید و احتمالا در برف قب قب می کنید که سردتان شده و نمی توانید اکنون جواب بدهید

جمع کن ریخت مزخرفت را اخوند بی سوا د

گفتی==============

دوما شاهد روباه را نخواستم.اگر بخواهم دم زیاد هست.از بازار میخرم

جواب===========

تو اگر ذره ای مرد می بودی این رسوایی که بیش از 2000هزار نفر خواندنش رو جمع می کردی . تو خودت یک روباه هستی که به قول معروف ازش می پرسند در جمع دوستانش که شاهدت کی هست و چون جوابی نمی یابد می گوید دممممممممم شاهدم هست .واقعا تو باید گریه کنی جناب بی خرد

گفتی===========

سوما اگر واقعا یک 16 ساله اینطوری شکستتون میده که فکر میکنید اخوند هست مشکل شماست.

جواب==========

اینقدر حماریت مراجعت در تو اثر نموده است که فقط هوچیگری می کنی و می گویی آی مردم من همه اهل سنت را شکست دادم .کجاست؟؟؟ همه دارن این رسوا شدنتو می بینندکه نمیتونی جواب بدی و فقط عربده می کشی و خودتو را هر چه بیشتر در باتلاق فرو می بری.

الله اکبر .همه خوندن که جنابعالی جوابی نداری و فراری هستی . واقعا بر عقلت و عمامه ات باید گریست که روی شیطان را هم سفید کرده ای .

در آخــــــــــــــــــر: به جای این همه عربده کشی بفرما اخوند 16ساله و علامه از حرفهایی که در مناظره زدیم قشنگ و علمی دفاع کن و دیگر اینقدر خودت را ذلیلتر نکن .شکست دادن به حرف نیست به عمل است .بفرما شکستت را جمع کن و دیگر اینقدر ابله بازی در نیاور عمامه پوسیده .

منتظـــــــــــــــرت هستیم اخوند کودک

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 71)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.