مناظره اوربان با محمد باقر امپوسایی یا پوسایی ملقب به مختار ثقفی و فرار وی در مناظره در نیمباز و عدم دفاعش از مذهبش

Home انجمن ها گفتگوی ازاد مناظره اوربان با محمد باقر امپوسایی یا پوسایی ملقب به مختار ثقفی و فرار وی در مناظره در نیمباز و عدم دفاعش از مذهبش

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  اوربان موحد در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 71)
  • نویسنده

-اینکه گفتی شما وهابی ها . خیر چیزی به اسم وهابیت وجود ندرارد. وهابی=اهل سنت واین رو شماها میگید تا اتحاد اهل سنت رو به هم بزنید و به صیغه و خمس برسید. برو پی کارت .خودم زغال فروشم. من مسلمانم وبس و تابع قرانم و سنتم وبس. تابع خمس و زنای صیغه ای نیستم و…….

8-شماها که کارتان فقط ترور ما اهل سنته لطفا اسمی از قران نبر. بشین یک کم به ضلالتهاتون فکر کن بهتره. اساس رافضیت=مبارزه با اسلام .حقیقتی تلخ برای شماها.شما بفرما یک وجب خاک را نشان بده توسط شیعه فتح شده باشه. کار شما فقط دشمنی با اهل سنت است با شعارهای جمکرانی

9-قسم نخور. کاری به عوام بیچاره ندارم که از شیعه گری چیزی نمیدانند ولی مکتب جدای از اسلام شیعه معتقد به تحریف و نقص قران است.

والله مستعان

1-اولا بنده وقت روم گردی ندارم . اینجا هم به زور میام

2-منتظرم جواب سوال بی جوابم هستم کماکان و این اراجیفت نشان از فرارت از جواب دارد

3-من اینجا بهت فرصت میدم هر چقدر دلت میخاد ردیه بنویسی و ما اهل سنت مثل شماها نمیریم تو چاه . نمیریم جمکران. پس به حال خود غصه بخورید جانم.منتظر جوابم . چرا هی فرار میکنی. این بود ادعات که میگفتی از شمیلی مدرس حوزه بهتر میفهمی . واقعا کذاب بودن وترسو یودن برزانده ی توست.

منتظر جوابممممممممممممممممممممممممممم

ممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

مممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم……………………..

yaalimadad
    کاربر
    سلام مجدد.
    ببخشید که بنده علاف هستم و امتحانات نهایی ندارم و فقط منتظرم ببینم شما چه اراجیفی میگویید تا پاسخ بدم!رو که ندارید.
    میگم همین سند که دادم یعنی چه؟قرائت شاذ سند صحیح ندارد.این دارد.هم ابن مسعود هم ابودردا این قرائت را میخواندند.میگید سند بده که متواتر هست.خب.سوالتون از پایه چرته.مثل اینه منم بگم برای سوره حمد سند متواتر بیارید.خب.سوالم از پایه اشتباه میشه.
    این قرائت را بخاری نوشته.انهم از دو صحابی.و یک تابعی بزرگ.مشکل شماست.
    شمیلی رو بنده نمیشناسم.هرکسی هست برای خودش.در عقیده نباید تقلید کرد.شما فکر کردید خیلی باسوادید و ایشون هم مرجع تقلید بوده که گفتید مقلدانش.گفتم که.بهترین اثبات شیعه این هست که من 16 ساله دارم اینطور اهل سنت را میکوبم.شما قبول ندارید کاری ندارم.خودم که سن خودم را میدانم.با این سن کم اینطور شما از دستم فرار میکنید.اگر مرجع بودم که……….
    شما بفرما سوراخ موش رو ول کن.بحث درست حسابی بکن.مناظره کم اوردی.بنم کردی.در خاص هم ادم رو حذف کردی.تا همین الان هم از نیمباز فرار کردی.بعد به بنده میگویند فراری.بنده که هر روز مثل شیر در روم وحدت و مناظره هستم.البته این چند روز شوهرخاله ام فوت کرده.کمتر میام.
    توهین هم بهش عادت دارم.شما کذابید که گفتید بنده را نمیشناسید در حالیکه میشناختید.به این میگن کذب.نه اینکه من میگویم 16 سال دارم و تا اخر هم میایستم.از یک نفر در امیدیه بگویید درباره بنده تحقیق کند.در اینترنت.در نیمباز.در هرجایی دلتون میخواد.
    سوالتون از پایه اشتباهه.بالا گفتم.سوال اشتباه جواب نمیخواد.خودتون هم میدونید.برای همین اصرار زیاد روی همین کردید.
    در ضمن دوستان حلال کنید.دوستان شیعه به علت مخالفت با افراط و دوستان اهل سنت به علت شکست های مکرر که خوردند.
    در وصف علی حدیث انبوه امده است
    ایینه حسنش به شکوه امده است
    خورشید اگر گرم تماشایش نیست
    دلگیر مشو ز پشت کوه امده است
    به کوری چشم اعدا الاسلام
    یا مولا علی

yaalimadad
    کاربر
    سلام علیکم.
    برای بار صدم:
    اولا بنده هیچ کاری با نظر شما یا دیگران ندارم.من برای رضای خدا امدم.نه اینکه خودم را باسواد نشان بدهم.مثل بعضی ها.
    در ضمن در ان مناظره بنده نخندیدم.میخواهید طرف اهل سنت را بگیرید چرت نگید.خنده های بنده مال بعد از بن شدن هست.
    برای اثبات مذهب الکی دفاع نکنید و چرت و کذب نگید خیلی بهتر است.
    اون موقع ساعت 12 و نیم بود.بنده ان وقت شب تحت هیچ شرایطی نمیتوانم نیمباز بمانم.ان شب به زور ایشون موندم.
    در ضمن بنده از صحیح بخاری سند به این واضحی دادم.شما چه؟سند از کتب درجه سه و چهار شیعه میدهید(البته به جز اصول کافی)هیچ کدام از اسنادتون هم صریح نیست.هیچ کدام هم سند ندارد.پس همه پوچ است.
    در اخر هم سواد!‌نداشته تان را به رخ کشیدید.لطف کنید اول باسواد بودنتان را اثبات کنید بعد رجز بخوانید.ممنون
    شعرتون انقدر بی ارزش هست که توهین به اهل ادب و معرفت است.ارزش ندارد شعری را بر ردش بگویم چون توهین به ادبیات فارسی میشود.
    در ضمن نام بنده هست.سید محمد باقر پوسایی.نام شما چیست که اینقدر رجز میخوانید؟
    در ضمن بنده را حلال کنید.
    هرکسی میخواهد با بنده ارتباط داشته باشد از راه های زیر در خدمتم:
    1-ایدی نیمباز:mposaiy
    2-ایمیل:[email protected]
    با تشکر
    خاک پای اهل بیت
    سید محمد باقر پوسایی
    اينترنتم 5 روز است خراب است ولیکن اگر تا سب درست شد میام و سخنانی جدیدتر برای جناب پوسایی . آخوند 16ساله دارم . ایشون فعلا از جواب سوالم فراری هستن ولی من حرفهای قشنگتری واسش دارم. منتظر باشید اگر اینترنتم یاری کند .ان شاء الله

yaalimadad
    کاربر
    سلام علیکم خدمت اقای اوربان
    نمیدانم چقدر چرت بگویید و مطلب بنویسم تا راضی شوید.الله اعلم
    بنده شوهر خاله ام فوت کرده.تا چند روز شاید اینترنت نباشم.در ضمن به خاطر امتحانات نهایی هم مجبورم از الان اینترنت را کم کنم و بیشتر درس بخوانم.برای همین زیاد وقت برای رد اراجیف شما ندارم.لطف کنید حرفی دارید یا به ایمیل بنده بدهید یا یک زمان که نیمباز بودم بیایید و بگویید تا پاسخ دهم.نه اینکه هر چرتی به ذهنتون رسید را اینجا بذارید و بنده هم نتوانم اینترنت بیایم و مطالب بماند
    بنده 16 سالم هست.به کوری چشم شما تمام اجداد خانواده مادری بنده همه از علمای شیعه بودند.خانواده پدری هم از سادات.تا حال که حوزه نرفتم و فکر نکنم در اینده هم بتوانم بروم.اگر شد شک نکنید میروم.
    منتهی شما بی سوادید فکر کردید خیلی سواد دارید.بعد بنده را دیدید که اینطور شکستتان میدهم فکر کردید اخوندی،روحانی،ایت اللهی،مرجعی چیزی باشم.من هیچ کدام نیستم.
    اثبات شیعه یعنی اینکه من 16 ساله اینطور شما را از اینترنت و نیمباز فراری دادم که اول بحث نمیکردید.وقتی بحث کردید شما پرسیدید و نذاشتید بنده موضوع انتخاب کنم.بعد هم من سند از بخاری دادم شما از کتب درجه سوم و چهارم شیعه(به جز اصول کافی)
    حال هم سوراخ موش پیدا کردید و داخل رفتید و تحت هیچ شرایطی خارج نمیشید.
    بنده مثل شما دنبال خودنمایی و باسواد نشون دادن خودم نیامدم که مناظره را پخش کنم.اما شما امدید.مجبورم ابروتون رو ببرم.
    انشالله اولین فرصت میام.
    به کوری چشم وهابیت:
    یا علی

yaalimadad
    کاربر
    سلام علیکم خدمت اقای اوربان
    نمیدانم چقدر چرت بگویید و مطلب بنویسم تا راضی شوید.الله اعلم
    بنده شوهر خاله ام فوت کرده.تا چند روز شاید اینترنت نباشم.در ضمن به خاطر امتحانات نهایی هم مجبورم از الان اینترنت را کم کنم و بیشتر درس بخوانم.برای همین زیاد وقت برای رد اراجیف شما ندارم.لطف کنید حرفی دارید یا به ایمیل بنده بدهید یا یک زمان که نیمباز بودم بیایید و بگویید تا پاسخ دهم.نه اینکه هر چرتی به ذهنتون رسید را اینجا بذارید و بنده هم نتوانم اینترنت بیایم و مطالب بماند
    بنده 16 سالم هست.به کوری چشم شما تمام اجداد خانواده مادری بنده همه از علمای شیعه بودند.خانواده پدری هم از سادات.تا حال که حوزه نرفتم و فکر نکنم در اینده هم بتوانم بروم.اگر شد شک نکنید میروم.
    منتهی شما بی سوادید فکر کردید خیلی سواد دارید.بعد بنده را دیدید که اینطور شکستتان میدهم فکر کردید اخوندی،روحانی،ایت اللهی،مرجعی چیزی باشم.من هیچ کدام نیستم.
    اثبات شیعه یعنی اینکه من 16 ساله اینطور شما را از اینترنت و نیمباز فراری دادم که اول بحث نمیکردید.وقتی بحث کردید شما پرسیدید و نذاشتید بنده موضوع انتخاب کنم.بعد هم من سند از بخاری دادم شما از کتب درجه سوم و چهارم شیعه(به جز اصول کافی)
    حال هم سوراخ موش پیدا کردید و داخل رفتید و تحت هیچ شرایطی خارج نمیشید.
    بنده مثل شما دنبال خودنمایی و باسواد نشون دادن خودم نیامدم که مناظره را پخش کنم.اما شما امدید.مجبورم ابروتون رو ببرم.
    انشالله اولین فرصت میام.
    به کوری چشم وهابیت:
    یا علی
    من منتظر جواب سوالم هستم . تا جواب ندی یا نگی اشتباه کردی که اهل سنت را متهم به تحریف نمودی دست از سرت بر نمیدارم . در واقع بیا اینجا دفاع ن نه تو نمیباز که هر بار شکست رو پذیرا میشوید میگوید سخنان دستکاری شده وکلی افترای باطل .

همچنان منتظر جوابم

منتظرررررررررررررررررررررررررررررم

عجل عجل عجل

بس نیست این همه طفره رفتن؟؟

عزیز من . کوچولو جان . جوابی نداشتی پس . من بهت وقت میدم ثابت کنی که شاذ نبوده و اصحاب بر لفظش اتفاق داشتن ولیکن ناقصش نمودند . من 1400سال بهت وقت میدم ادعای باطلتو که از مذهب باطلت آموختی ثابت کنی ولی کجاست جواب؟؟این ردیه است مینوسی یا فریب اذهان عمومی؟؟اینا روضه ی امام زمانی است یا ردیه؟؟ باید علمی حرف بزنی نه تخیلی و چرت بافی.

چطور وقتی ساعت ها تو نیمباز ول میچرخی وقتت گرانبها نیست و امتحان نهایی مهم نیست جهت دفاع از عقابد باطل و بدعی شیعه ولی اینجا وقتی کف گیرت به ته دیگ میرسه میگی وقتت گرانبهاست؟؟ههههههههههه تناقض پشت تناقض.

گفتی نیازی به مناظره با مذهب حقه بازی اهل سنت نداری. آری ندارید چون 500سال است سوار بر ناموس شیعه شده اید (خود آخوندها بی ناموس هستند که اینجوری میکنند) و خمس هم از مردم میگرید چون مردم را کفاری میدانید که از انان باید غنمیت گرفت . جمع کن بساط ادعای پوچت را. همش روضه میخونی و نمیتونی از غلطی که راجع به اهل سنت نمودی دفاع کنی . پس طبق احادیث کسی ادعا کند و ثابت نکند جاهل و معاند است

بس نیست این همه طفره رفتن؟؟

عزیز من . کوچولو جان . جوابی نداشتی پس . من بهت وقت میدم ثابت کنی که شاذ نبوده و اصحاب بر لفظش اتفاق داشتن ولیکن ناقصش نمودند . من 1400سال بهت وقت میدم ادعای باطلتو که از مذهب باطلت آموختی ثابت کنی ولی کجاست جواب؟؟این ردیه است مینوسی یا فریب اذهان عمومی؟؟اینا روضه ی امام زمانی است یا ردیه؟؟ باید علمی حرف بزنی نه تخیلی و چرت بافی.

چطور وقتی ساعت ها تو نیمباز ول میچرخی وقتت گرانبها نیست و امتحان نهایی مهم نیست جهت دفاع از عقابد باطل و بدعی شیعه ولی اینجا وقتی کف گیرت به ته دیگ میرسه میگی وقتت گرانبهاست؟؟ههههههههههه تناقض پشت تناقض.

گفتی نیازی به مناظره با مذهب حقه بازی اهل سنت نداری. آری ندارید چون 500سال است سوار بر ناموس شیعه شده اید (خود آخوندها بی ناموس هستند که اینجوری میکنند) و خمس هم از مردم میگرید چون مردم را کفاری میدانید که از انان باید غنمیت گرفت . جمع کن بساط ادعای پوچت را. همش روضه میخونی و نمیتونی از غلطی که راجع به اهل سنت نمودی دفاع کنی . پس طبق احادیث کسی ادعا کند و ثابت نکند جاهل و معاند است

روزها میگذرد ولی هچنان خبری از جواب حجت الاسلام محمد باقر بوسایی نیست .منتظر جواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابیم ایها الناس.کجاست ان همه ادعای بوچت جناب امام زمان برست؟؟

باز هم منتظر جوابت هستم اقای مدعی الشیعه ………………………………………………….

………………………………………………………

………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………. و هچنان منتظر دفاع و ژاسخ علمی جناب اخوند بوسایی هستیم

شيعه به قرآن طعنه مي زنند، و تقريباً تعداد زیادی از علماي شيعه اماميه تصريح کرده اند که قرآن تحريف شده و ناقص است، يعني به قرآن نمي توان اعتماد کرد، و اينک اسامي برخي از اين علما را ذکر مي کنيم:

1- فضل بن شاذان نيشابوري متوفاي سال (260هـ) در کتابش (الايضاح 112-114) مي گويد: باب در بيان آنچه از قرآن از بين رفته است.

و او براي اثبات مدعاي خود رواياتي از اهل سنت آورده – که با توجيه نادرست آن – کوشيده ناقص بودن قرآن را ثابت کند، و نوري طبرسي تأکيد کرده که معتقد به تحريف قرآن است.

2- فرات بن ابراهيم کوفي از علماي قرن سوم هجري با سند خودش در تفسيرش روايت کرده که ابو جعفر اين آيه را اين گونه مي خواند: «إن الله اصطفي آدم ونوحا وآل ابراهيم (وآل محمد) على العالمين».

و چند آيه به همين صورت آورده است (1/78

3- عياشي از علماي قرن سوم در تفسيرش در (1/12، 13، 47، 48).

4- قمي استاد کليني در تفسيرش در (1/5، 9، 10).

5- کليني در اصول کافي (1/413) روايات زيادي براي اثبات تحريف قرآن آورده است، از آنجمله: (8، 23، 25، 26، 27).

6- ابو القاسم علي بن احمد کوفي متوفاي (352 هـ) ابوبکر را متهم کرده که او از ترس آن که کارشان خراب نشود همه قران را جمع آوري نکرد. اين را در کتاب الاستغاثة من بدع الثلاثة (1/51-53) ذکر کرده است.

7- محمد بن ابراهيم نعماني در قرن پنجم ناقص بودن قرآن را در کتاب الغيبة ذکر کرده است.

8- ابو عبدالله محمد بن نعمان، ملقب به مفيد متوفاي سال (413 هـ) در کتابش أوائل المقالات مي گويد: (مي گويم: روايات و اخبار بسيار زيادي از امامان هدايت از فرزندان پيامبر اکرم ص آمده که شاهد و گواهي است بر اختلافاتي که در قرآن است، و بر آنچه برخي از ظالمان از جمله حذف کردن و بريدن برخي آيات در آن انجام داده اند….).

9- ابو منصور احمد بن علي بن ابي طالب طبرسي از علماي قرن ششم در کتابش (الاحتجاج 1/240-245-249) ادعا کرده که قرآن کم شده است.

10- ابو الحسن علي بن عيسي اربلي (متوفاي 692 هـ) در کتابش (كشف الغمة في معرفة الأئمة 1/ 319).

11-

محمد بن حسن حر عاملي (متوفاي 1104 هـ) در کتابش (وسائل الشيعة 18/145)

12- محمد باقر مجلسي (متوفاي 111 هـ), کتابش (بحار الانوار) را پر از رواياتي کرده که تأکيد مي کنند قرآن ناقص است. همچنين روايات زيادي در کتابش مرآة العقول 12/525 آورده که قرآن ناقص است.

13- نعمة الله موسوي جزائري (متوفاي 1112 هـ) در کتابش (الأنوار النعمانية 2/360-364).

14- يوسف بن احمد بحراني (متوفاي 1186‍ در کتابش (الدرر النجفية 294-296).

15-اينها اسامي بعضي از کساني بودند که معتقد به ناقص بودن و تحريف شدن قرآن هستند، و ده ها نفر ديگر از علماي شيعه به تحريف قرآن عقيده دارند، و نوري طبرسي در مقدمه کتاب (فصل الخطاب) اسم چهل نفر از کساني که گفته اند قرآن ناقص است و تحريف شده است را نام برده است، و او از علماي گذشته هيچ کسي را استثناء نکرد به جز چهار نفر (ص 51).

آيا اينگونه انديشه ها و افکار در مذهب اماميه اسلام را نابود نميکند؟!

اگر چنانچه کسی مایل باشد با اسناد بسیار متعدد دیگر اثبات میکنم نقص به قران عقیده امامیه است.اکنون در تقیه اند وگرنه اعلام مینمودند که ناقص است .بس ای امت اسلامی بر حذر باشید

والله مستعان-خادم الاهل السنه اوربان

11-

12- محمد باقر مجلسي (متوفاي 111 هـ), کتابش (بحار الانوار) را پر از رواياتي کرده که تأکيد مي کنند قرآن ناقص است. همچنين روايات زيادي در کتابش مرآة العقول 12/525 آورده که قرآن ناقص است.

13- نعمة الله موسوي جزائري (متوفاي 1112 هـ) در کتابش (الأنوار النعمانية 2/360-364).

15-اينها اسامي بعضي از کساني بودند که معتقد به ناقص بودن و تحريف شدن قرآن هستند، و ده ها نفر ديگر از علماي شيعه به تحريف قرآن عقيده دارند، و نوري طبرسي در مقدمه کتاب (فصل الخطاب) اسم چهل نفر از کساني که گفته اند قرآن ناقص است و تحريف شده است را نام برده است، و او از علماي گذشته هيچ کسي را استثناء نکرد به جز چهار نفر (ص 51).

اگر چنانچه کسی مایل باشد با اسناد بسیار متعدد دیگر اثبات میکنم نقص به قران عقیده امامیه است.اکنون در تقیه اند وگرنه اعلام مینمودند که ناقص است .بس ای امت اسلامی بر حذر باشید

11-

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 71)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.