معاوىه منفورترىن اشخاص نزد الله

Home انجمن ها گفتگوی ازاد معاوىه منفورترىن اشخاص نزد الله

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  Rafeziii در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده

Rafeziii
    کاربر
    صحيح البخاري – كِتَاب الدِّيَاتِ – بَاب مَنْ طَلَبَ دَمَ امْرِئٍ بِغَيْرِ حَقٍّ

6488 حَدَّثَنَا أَبُو الْيَمَانِ أَخْبَرَنَا شُعَيْبٌ عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ أَبِي حُسَيْنٍ حَدَّثَنَا نَافِعُ بْنُ جُبَيْرٍ عَنْ ابْنِ عَبَّاسٍ أَنَّ النَّبِيَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ قَالَ أَبْغَضُ النَّاسِ إِلَى اللَّهِ ثَلَاثَةٌ مُلْحِدٌ فِي الْحَرَمِ وَمُبْتَغٍ فِي الْإِسْلَامِ سُنَّةَ الْجَاهِلِيَّةِ وَمُطَّلِبُ دَمِ امْرِئٍ بِغَيْرِ حَقٍّ لِيُهَرِيقَ دَمَهُ .

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :مبغوض ترين مردمان نزد خدا سه نفرند: آن كه در حرم (مكّه) ستم كند، و آن كه در اسلام پيگير سنّتى جاهلى باشد و آن كه خواهان به ناحق ريخته شدن خون كسى باشد

ومعاوىه منفورترىن اشخاص نزدالله است زىرا با علم به اىنکه خروج عاىشه با عذر غىر موجه خونخواهى عثمان جز فتنه وهدردادن خون مسلمانان نبود باز فعل اصحاب جمل را تکرار نمود وخون هزاران مسلمان را به هدر داد

abdollah1990
    کاربر
    .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

1- در این حدیث به هیچ عنوان نامی از امیر معاویه برده نشده است .

2- امیر معاویه مصداق این حدیث نمی باشد به این دلیل :

چون ما اهل سنت پیرو واقعی حضرت علی هستیم ،.

حضرت علی چون در آن زمان و در صحنه ی جنگ حضور داشتند و آنها را مجازات نکرده اند ما اهل سنت هم عملکرد حضرت علی را زیر سوال نمی بریم .

و این شما هستید که قضاوت حضرت علی را قبول ندارید و حضرت علی را زیر سوال می برید که چرا قاتلینی را که شما در ذهن باطل خود تصور کرده اید مجازات نکرد .

ضمنا حضرت علی اصحاب و طرفداران حضرت عایشه را مجازات نکرد و به قتل نرساند برعکس آن در جنگ نهروان تمام کسانی که با حضرت علی در جنگ جمل و صفین از یاران و طرفداران و لشگریان حضرت علی بودند را مجازات کرد و به قتل رساند .

پس از این عملکرد حضرت علی معلوم می شود که خداوند قاتلین واقعی را برای مردم معرفی کرد .

عقل وفهم و شعور می خواهد که این معجزه را ببیند و بفهمد .

اینکه گفته ای (باز فعل اصحاب جمل را تکرار نمود وخون هزاران مسلمان را به هدر داد)

پاسخ من : باز هم دو مرتبه شما حضرت علی را زیر سوال برده ای که چرا به گفته ی شما حکمیت قاتلین هزاران نفر و منفورترین فرد نزد خدا را پذیرفت !!

و امام حسن را هم زیر سوال می بری چرا به گفته ی شما با قاتل هزاران نفر و منفورترین فرد نزد خدا بیعت کرد و خلافت را به او واگذار کرد !!!

و پیامبر هیچ وقت با منافقین و مشرکین بیعت نکرد و رسالت را به آنها واگذار نکرد .

Rafeziii
    کاربر
    علىکم السلام شما طبق عادت خود باز رفتى سراغ حرف انشاىى بدون انکه جواب بدىد چرا مهاوىه با نکه مى دانس کار اصحاب جمل و خواسته شان چه بر سر امت اورد ولى باز همان خواسته باطلن انان را دنبال کرد و انهمه خون هدر داد زدى به جاده خاکى براى بطلان معاوىه همان حدىث نبى ص که فرموده عمار را گروه ستمکار مى کشنن ودعوت به جهنم مى کنن کافىس و بحث حکمىت و امام حىن بارها حواب وداده شده و تو خود بهتر مى دانى در اخر قضاوت با خواننده

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

من مجبور شدم به لحاظ اینکه آقای رافضی زیر کامنت این پاسخی که من در تاریخ 5/7/93 گذاشته بودم پاسخ نداد و فرار کرد و زیر سوال اولیه خود پاسخ داده بود ، جواب قبلی را دوباره بگذارم .

1- در این حدیث به هیچ عنوان نامی از امیر معاویه برده نشده است .

2- امیر معاویه مصداق این حدیث نمی باشد به این دلیل :

چون ما اهل سنت پیرو واقعی حضرت علی هستیم ،.

حضرت علی چون در آن زمان و در صحنه ی جنگ حضور داشتند و آنها را مجازات نکرده اند ما اهل سنت هم عملکرد حضرت علی را زیر سوال نمی بریم .

و این شما هستید که قضاوت حضرت علی را قبول ندارید و حضرت علی را زیر سوال می برید که چرا قاتلینی را که شما در ذهن باطل خود تصور کرده اید مجازات نکرد .

ضمنا حضرت علی اصحاب و طرفداران باقی مانده حضرت عایشه را مجازات نکرد و به قتل نرساند برعکس آن در جنگ نهروان تمام کسانی که با حضرت علی در جنگ جمل و صفین از یاران و طرفداران و لشگریان حضرت علی بودند را مجازات کرد و به قتل رساند .

پس از این عملکرد حضرت علی معلوم می شود که خداوند قاتلین واقعی را برای مردم معرفی کرد .

عقل وفهم و شعور می خواهد که این معجزه را ببیند و بفهمد .

اینکه گفته ای (باز فعل اصحاب جمل را تکرار نمود وخون هزاران مسلمان را به هدر داد)

پاسخ من : باز هم دو مرتبه شما حضرت علی را زیر سوال برده ای که چرا به گفته ی شما حکمیت قاتلین هزاران نفر و منفورترین فرد نزد خدا را پذیرفت !!

و امام حسن را هم زیر سوال می بری چرا به گفته ی شما با قاتل هزاران نفر و منفورترین فرد نزد خدا بیعت کرد و خلافت را به او واگذار کرد !!!

و پیامبر هیچ وقت با منافقین و مشرکین بیعت نکرد و رسالت را به آنها واگذار نکرد .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

خواهشمندم اگر می خواهی پاسخ بدهی زیر هر کامنت با تاریخ پاسخش را بگذار و فرار نکن زیر سوال اولیه خودت مطلب نگذار و از همین نحوه فرار کردن شما معلوم می شود که نمی توانی پاسخ بدهی و هدف شما این می باشد که ذهن خوانندگان را مشوش کرده و مطالب من را نخوانند .

کور خوانده ای دست شما رو شده و همین عمل شما بیشتر بطلان عقیده شما را ثابت می کند .

اینکه گفته ای (شما طبق عادت خود باز رفتى سراغ حرف انشاىى بدون انکه جواب بدىد)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

من کاملا درباره حدیثی که در سوال اولیه گذاشته ای پاسخ داده ام قضاوت با خوانندگان محترم می باشد .

اینکه گفته ای (و بحث حکمىت و امام حىن بارها حواب وداده شده و تو خود بهتر مى دانى)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

اگر پاسخ می داشتی همین جا می گذاشتی و گوش فلک را پر می کردی .

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.