قلوب شیطانی !

Home انجمن ها خلفای راشدین قلوب شیطانی !

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  meisam در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 14 نوشته (از کل 119)
  • نویسنده

meisam tamar
    کاربر

اما در مورد 313 نفر : در انجا هم من حرفی از خودم درنیاوردم و کج فهمی شما باعث شکتان شد . و من حزب اله را اوردم که نگویید 313 تا حتما حکومت در دست دارند . که شما بگوید 200 تا کشور بیشتر ندارم و بقیه رو از مریخ باید بیارن . و کل حرف من این بود که این 313 نفر آدم معمولی نیست اینها خواص هستند مثلا آیت الله خامنه ای که بیعت کنه تقریبا کل مردم ایران پشت سرش هستند یا الحوثی ها(انصارالله) به رهبری عبدالملک الحوثی یا سید حسن نصر الله که گروهش نیز جز یاران ایشون میشن چون اگر در نظر بگیریم تمام 313 نفر برای تشکیل حکومت جهانی واقعا خیلی کم است .همانگونه که روایت ها هم اینطور نشان میده مثلا سید خراسانی که بعیت کنه ایران و حزب اله کلش پشت سرش هست یا سید یمنی یا سید هاشمی .

ناگفته نماند که این 313 نفر که به تعداد اصحاب بدر هستند نیز در کتب اهل سنت اشاره شده است .

meisam tamar
    کاربر
    خودت رو کشتی اما یه حدیث صحیح در مورد بهشتی بودن عمر نتونستی بیاری !

و من که نفهمیدم استغفار کردن برای اینکه قلبشان زنگار نگیرد چه ربطی دارد به اینگونه دعای عمر که خود را برابر با مدفوع میدانسته ؟

در ضمن جواب ندادید که چرا حضرت علی اخر عمر میگفته فزت و رب الکعبه اما عمر گفته کاش قوچی بودم ؟ ( عمر مگر چکار کرده ؟ مگه نه اینکه میگوید او جز عشره مبشره است و شرایط ایه 100 توبه هم کاملا منطبق با عمر است )

ابن حجر هم نگفتید که در مورد عمر حرف حقی زده یا ناحق ؟

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (نه اتفاقا !تو ساده لوح و خوش خیالی که چشم بر این مسائل ساده میبندی)

پاسخ من : جواب شما را خدا داده است1- (يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرً‌ا مِّنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ)

2- (وَالَّذِينَ جَاءُوا مِن بَعْدِهِمْ يَقُولُونَ رَ‌بَّنَا اغْفِرْ‌ لَنَا وَلِإِخْوَانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونَا بِالْإِيمَانِ وَلَا تَجْعَلْ فِي قُلُوبِنَا غِلًّا لِّلَّذِينَ آمَنُوا رَ‌بَّنَا إِنَّكَ رَ‌ءُوفٌ رَّ‌حِيمٌ)

(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : (همچنین) کسانی که بعد از آنها [= بعد از مهاجران و انصار] آمدند و می‌گویند: «پروردگارا! ما و برادرانمان را که در ایمان بر ما پیشی گرفتند بیامرز، و در دلهایمان حسد و کینه‌ای نسبت به مؤمنان قرار مده! پروردگارا، تو مهربان و رحیمی!»)

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (چندین روایت اوردم که بعد شما حرفتان را عوض کردید و گفتید از قران بیاور .)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟؟

1- شما چندین روایت گذاشتی و من به صراحت گفتم در هیچ کدام از این روایت ها اسمی از مهدی فرزند امام حسن عسگری نمی باشد .

2- شما در تاریخ 24/7/93 مدعی شدی (حضرت آيت الله صافي گلپايگاني حفظه الله تعالي در كتاب گران‌سنگ منتخب الأثر كه انصافاًً از كتاب‌هاي باارزش است روايات متعددي در اين زمينه آورده است . ايشان در صفحه99 91 روايت از منابع شيعه و سني آورده كه مضمون اين روايات اين است : الأئمة الإثناعشر أولهم عليّ و آخرهم المهديّ ،) و من هم به صراحت گفتم :

چنین روایتی در هیچ یک از کتب صحیح اهل سنت وجود ندارد .

و اگر دروغگو و کذاب نیستی متن کامل عربی آن حدیث را از کتب صحیح اهل سنت بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .

چرا مغلطه بازی می کنی و فریب کاری می کنی ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (اما در مورد 313 نفر : در انجا هم من حرفی از خودم درنیاوردم و کج فهمی شما باعث شکتان شد .)

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟

اینجا مناظره با شبکه کلمه نمی باشد که با خنده و دلقک بازی موضوع بحث را عوض کنی (شریفی)

مطالب شما در این تاپیک موجود است و در تاریخ 28/7/93 به صراحت گفتی (شما وقتی معنی حدیث را درست متوجه نمیشوید ( البته صحت وسقم حدیث جای بحث دارد ) اینگونه بیان میکنید وگرنه این 313 منظور 313 تا حکومت صالح و عادل است که برای مبارزه با گمراهی ای که جهان را فرا گرفته یاور امام زمان باشند)

حالا که در تله گیر افتاده ای می گویی کج فهمی شما می باشد در حالی که در مطلب خود به صراحت گفته ای «شما وقتی معنی حدیثی را درست متوجه نمی شوید» حالا می گویی من از خودم حرف در نیاوردم !!!

دلقک بازی در چه اندازه ؟؟!! و تا کی می خواهی دلقک بازی کنی !!!(شریفی)

اینکه گفته ای (. و من حزب اله را اوردم که نگویید 313 تا حتما حکومت در دست دارند .)

پاسخ من : در لبنان به برکت کمک های غیر مستقیم اسرائیل و حسین باراک اوباما حکومت اصلی در دست حزب الله می باشد و حاکمان ظاهری هم اکثرا اعضای حزب الله و یا جیره خوار اسرائیل و آمریکا می باشند .

اینکه گفته ای (یا الحوثی ها(انصارالله) به رهبری عبدالملک الحوثی یا سید حسن نصر الله که گروهش نیز جز یاران ایشون میشن)

پاسخ من : مثلث شوم (یهود و مسیحیت و مجوس) که در منطقه شکل گرفته در حال نقشه کشیدن می باشند .

که توسط هلال شیعی نصرالشیطان لبنان و حوثی های یمن و نوری مالکی عراق و بشار اسد سوریه به عربستان حمله کنند و شهر مدینه و مکه را اشغال کنند و دو مرتبه مکه و مدینه را مرکز شرک قرار بدهند .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (در انجا یک اشتباه ناخواسته رخ داده است که میتواستید با اخلاق محمدی گوشزد کنید نه با اخلاق اموی تهمت بزنید )

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

شما اخلاق انسانی را نمی شناسی چه برسد به اخلاق محمدی .

فقط فریب کاری و فلسفه بافی اساس مذهب شماست .

شما چندین جا از این فریب کاری ها و مغلطه بازی ها انجام دادی که در این سایت موجود است .

از جمله 1- در تاریخ 24/7/93 از قول من به دروغ نقل کردی (ما در کجا مدعی شدیم که خلافای راشدین جانشین پیامبر هستند.) که من شما را رسوا کردم .

2- همین موضوع گنجی شافعی که من شما را رسوا کردم .

و چندین مورد دیگر که اگر خواستی همه را بگذارم ……

خواهشمندم حداقل شما مثل استاد بزرگ!!! ابوالکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین خود را بیشتر رسوا نکنید .

این هم لینک سلسله دروغها :

https://www.youtube.com/watch?v=wCXu0mSmBw0

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (چشم بسته غیب گفتی . وقتی من گفتم درسته که ریش و قیچی دست خودت است ولی نامردی نکن منظورم این بود با توجه به اینکه یکی از مسولان سایت هستی این کار رانکن و از خدا بترس . ( حاشا نکن ))

پاسخ من : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟

1- من چندین هزار کیلومتر با مسئولان سایت فاصله دارم و حتی اسم منطقه اش فرق می کند .

2- تاریخ عضویت و فعالیت من در سایت مشخص است و همکارانت از جمله عبدالحسین (ابوالقاسمی) و rrw (محمد از یزد) و … هم می دانند که من قبل از این فعالیتی در سایت نداشته ام .

اینکه گفته ای (اما در مورد نظرات انی ازادانه : وقتی وهابی ها جوابی جز فحش نداشته باشند مجبوریم این فیلتر را بگذاریم .)

پاسخ من : 1- سوال من خیلی واضح بود اگر مذهب شما باطل نیست یک سایت شیعه را معرفی کن که مثل این سایت هر فردی بتواند آزادانه مطالب خود را همان لحظه بگذارد .

2- و امروز اکثر مردم با سواد هستند و تشخیص می دهند و تعداد زیادی شیعه در همین سایت به مقدسات اهل سنت توهین می کنند و در شبکه های توحیدی اهل سنت تماس می گیرند و بدترین فحاشی ها را می کنند آیا اهل سنت فیلتر گذاشته اند ؟؟ خواهشمندم این بهانه های بنی اسرائیلی را بگذار کنار .

3- این نشان دهنده عجز مذهب شماست که تحمل شنیدن صدای حق را ندارید .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (اما چه شورایی چه کشکی . چرا پی روز اول بیعت نکرد . مگر نه اینکه [= small]بنا به نقل عبد الرزاق، استاد بخارى، امير مؤمنان عليه السلام و هيچ يك از بنى هاشم تا شش ماه با ابوبكر بيعت نكردند:)

پاسخ من : 1- هر آدمی که یک ذره عقل و شعور داشته باشد متوجه می شود وقتی اکثریت یک شوری و یا یک جامعه به یک موضوعی رای مثبت دادند ، اگر تعداد اندکی رای منفی بدهند مشکلی وجود ندارد همانطوری که در مجلس خبرگان رهبری این اتفاق افتاد .

و در مجلس شوری اسلامی هر هفته این موضوع اتفاق می افتد .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (قبلا پاسخ داده شده خوانندگان قضاوت کنند .)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟؟

برای چندمین بار خواهشمندم به این سوالم پاسخ بدهید :

سوالم خیلی واضح و روشن است و دوباره می گذارم :

سوال این است : پیامبر اسلام با نام و وظایف مشخص در ایات متعدد قران ، از طرف خداوند معرفی شده است .

و هر زمان که پیروان پیامبر دچار مشکل می شدند برای حل مشکل ، و اگر در مسائل دینی و عبادی دچار اختلاف می شدند به پیامبر رجوع می کردند .

و اگر عالم و یا فرستاده پیامبر اسلام در اطراف و شهرهای دیگر در بیان احکام دین اسلام با مردم آن شهر و دیار ، دچار مشکل می شدند ، هر فردی که می خواست می آمد در مدینه ، بدون واسطه وبدون معطلی نزد پیامبر اسلام و مشکل دینی و … خود را مطرح و جواب صحیح را از پیامبر اسلام می گرفت .

و حتی صحابه پیامبر اگر دچار اختلاف فقهی می شدند به پیامبر رجوع می کردند و پیامبر حکم صحیح شرعی را برایشان بیان می کرد .

و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (دوستان حتما به ان مناظره رجوع کنند تا حقیقت را دریابند .)

پاسخ من : 1- در آن مناظره خود شما (شریفی) آبروی مذهب خود را بردی .

2- و این سوال در تاریخ 20/12/93 در لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2126 مطرح شده است در حالی که آن مناظره چند ماه بعد از طرح سوال من و در سال 93 صورت گرفت .

3- و هرکس که مناظره را مشاهده کند می بیند که شما (شریفی) به جای پاسخ دادن به سوالات آقای سجودی بحث را با دلقک بازی و خنده و طرح موضوعات بی ربط عوض می کردی و آبروی مذهب خودت را بردی .

4-شما اگر مطلبی داشتید صدها بار می گذاشتید و به مناظره ای که شریفی در آن رسوا شد ارجاع نمی دادی .

به مصداق من آنم که رستم بود پهلوان .

و سوالم درباره امام زمان کاملا واضح و روشن است اگر می توانی جواب مستند بده .

abdollah1990
    کاربر

اینکه گفته ای (دوستان حتما به ان مناظره رجوع کنند تا حقیقت را دریابند .)

پاسخ من : 1- در آن مناظره خود شما (شریفی) آبروی مذهب خود را بردی .

2- و این سوال در تاریخ 20/12/93 در لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2126 مطرح شده است در حالی که آن مناظره چند ماه بعد از طرح سوال من و در سال 93 صورت گرفت .

3- و هرکس که مناظره را مشاهده کند می بیند که شما (شریفی) به جای پاسخ دادن به سوالات آقای سجودی بحث را با دلقک بازی و خنده و طرح موضوعات بی ربط عوض می کردی و آبروی مذهب خودت را بردی .

4-شما اگر مطلبی داشتید صدها بار می گذاشتید و به مناظره ای که شریفی در آن رسوا شد ارجاع نمی دادی .

به مصداق من آنم که رستم بود پهلوان .

و سوالم درباره امام زمان کاملا واضح و روشن است اگر می توانی جواب مستند بده .

abdollah1990
    کاربر
    واقعا که شرم و حیا را قورت داده ای !!

1- کجا آدرس داده ای خود حدیث را در تاریخ 24/7/93 گذاشتی این بود (لتُمْلَأَنَّ الأرضُ جَوْرًا و ظلمًا ، فإذا مُلِئَتْ جَوْرًا و ظلمًا ، بعث اللهُ رجلًا مني ، اسمُه اسمي ، فيملَؤُها قسطًا و عدلًا ، كما مُلِئَتْ جَوْرًا و ظلمًا)

بعد از کلمه «اسمُه اسمي» کلمه «واسمُ أبيهِ اسمُ أبِي» آمده و شما مثل استاد خود آبو الکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین آن را قیچی کرده ای .

این را بدان که حواسم جمع است و مانند شما که در همین چند کامنت پایین تر که از من به دروغ نقل کرده اید نیستم !

2- و همچنین حدیثی که از صواعق المحرقه در تاریخ 23/7/93 گذاشته بودی و با این حدیث عوض و جا به جا کردی که باز هم شما با این قیچی کردن خود را بیشتر رسوا کردی .

و ضمنا این اولین بار شما نیست و در لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2264 نیز همین فریب کاری ها را کرده ای و در آنجا ادعا کرده بودی که شهربانو را حضرت علی از بازار برده فروشان خریداری کرده و وقتی که رسوا شدی شروع به تناقض گویی کردی و از خوانندگان محترم می خواهم که حتما و حتما و حتما به لینکه بالا مراجعه کنند و قضاوت کنند چه کسی دروغگو و کذاب است .

اینکه گفته ای (در مورد شهربانو هم جواب را میگذارم تا سیه شود روی ان که غش دارد.)

پاسخ من : خوشحال می شوم که بتوانی به سوالی که در این لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2264 مطرح کرده ام پاسخ مستند بدهی .

و از خوانندگان می خواهم که قضاوت کنند که این فرد ادعای خود را ثابت می کند یا باز هم با فریب کاری و دروغگویی ذهن خوانندگان را مشوش می کند . (منتظر باشید)

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (حتما شما فکر میکنید با این شبهات ابکی اصل مذهب شیعه هم مورد حمله قرار داده اید !!!)

پاسخ من : اگر دروغگو و کذاب نیستی و مذهب شیعه ساخته و پرداخته عبدالله ابن سبا یهودی نیست به این سوالات پاسخ بده تا خوانندگان قضاوت کنند :

1- وقتی شما مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید باید با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنید .

2-طبق اعتقادات علمای شیعه مطرح کرده ام که خلفای راشدین را مرتد و غاصب می دانند .

پس نتیجتا تمام جنگهایی که انجام داده اند طبق اعتقادات علمای شیعه غیر شرعی بوده و تمام غنائم آن هم غصبی و حرام و غیر شرعی بوده است .

پس تکلیف فرزندان امام حسین را معلوم کنید ؟؟؟!!!

3-

و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (اختلافات جزیی نیست . فتوا به کفر هم دادن .)

پاسخ من : هر فتوایی که مستند به کتاب الله و سنت صحیح رسول الله نباشد باطل است و می شود مثل فتواهای مراجع شیعه .

اینکه گفته ای (در مورد شیعه هم مستند صحبت کن نه کیلویی)

پاسخ من : به کتاب فرق الشیعه نوبختی شیعه مراجعه کن .

اینکه گفته ای (در مورد قمه زنی هم اختلاف در حد شیر دادن به مردان گنده نیست !!!)

پاسخ من : چرا می خواهی بحث را به انحراف بکشانی ؟؟

و همین نشان دهنده بیچارگی و درماندگی شماست .

مطلب من خیلی واضح و روشن می باشد :

و چرا مراجع تقلید شیعه احکام متضاد صادر می کنند ؟؟

یکی می گوید قمه زنی حلال و دیگری می گوید حرام است .

در حال نمایش 14 نوشته (از کل 119)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.