Home › انجمن ها › خلفای راشدین › قلوب شیطانی !
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط meisam در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10889شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10890شبهات و جوابهای تکراری در تکرای که در همین صفحه جواب داده ام.
حتما شما فکر میکنید با این شبهات ابکی اصل مذهب شیعه هم مورد حمله قرار داده اید !!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10893تو صحیح بخاریه . صحت و سقم چیه میگیاما در مورد تبین پیروان سقیفه : ابوبکر 10 تا 13 هجری، عمر 13 تا 23 هجری، عثمان 23 تا 35 هجری، علی 35 تا 40 هجری، معاویه بن ابو سفیان ۴۱تا ۶۰ هجری(و هم زمان با او امام حسن به مدت6 ماه هر دو ادعای خلافت داشتند)، سپس یزید بن معاویه ۶۰تا ۶۴ هجری، معاویه بن یزید(معاویه دوم) ۶۴ هجری به مدت چهل روز، مروان بن حکم ۶۴ تا ۶۵ هجری، عبدالملک بن مروان ۶۵ تا ۸۶ هجری، ولید بن عبدالملک ۸۶ تا ۹۶ هجری، سلیمان بن عبدالملک 9۶ تا ۹۹ هجری، عمر بن عبدالعزیز ۹۹ تا ۱۰۱ هجری.
گوارای وجودتان امثال یزید .
یه جای خالی هم برای ابوبکر البغدادی درست کنید !!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10894اما در مورد تبین پیروان سقیفه : ابوبکر 10 تا 13 هجری، عمر 13 تا 23 هجری، عثمان 23 تا 35 هجری، علی 35 تا 40 هجری، معاویه بن ابو سفیان ۴۱تا ۶۰ هجری(و هم زمان با او امام حسن به مدت6 ماه هر دو ادعای خلافت داشتند)، سپس یزید بن معاویه ۶۰تا ۶۴ هجری، معاویه بن یزید(معاویه دوم) ۶۴ هجری به مدت چهل روز، مروان بن حکم ۶۴ تا ۶۵ هجری، عبدالملک بن مروان ۶۵ تا ۸۶ هجری، ولید بن عبدالملک ۸۶ تا ۹۶ هجری، سلیمان بن عبدالملک 9۶ تا ۹۹ هجری، عمر بن عبدالعزیز ۹۹ تا ۱۰۱ هجری.گوارای وجودتان امثال یزید .
یه جای خالی هم برای ابوبکر البغدادی درست کنید !!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10895اختلافات جزیی نیست . فتوا به کفر هم دادن .در مورد شیعه هم مستند صحبت کن نه کیلویی
در مورد قمه زنی هم اختلاف در حد شیر دادن به مردان گنده نیست !!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10896چندین روایت اوردم که بعد شما حرفتان را عوض کردید و گفتید از قران بیاور . و شما متوجه نمیشوید که پیامبر هر چه میگوید سخن وحی و کلام همان خدایی است که قران را نازل کرده .محمد ابن حنیفه کجا ادعای امامت کرد ؟ او در صفین مجروح شد و حتی در کربلا هم به دلیل علیل شدن پا نتوانست حاضر شود .
در نظراتم هم چند نمونه حدیث گذاشتم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10916سلام .اینکه گفته ای (امر اسلام پايدار است، تا اينكه دوازده خليفه من بيايند و بگذرند، پيغمبر يك جمله گفت كه من نشنيدم، به پدرم گفتم: پيغمبر چه فرمود؟ پدرم گفت: تمامي اين دوازده نفر از قريش هستند.)
پاسخ من : 1- شما که امامت 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام منصوص الهی می دانید باید از آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنید .
2- در این روایت پیامبر گفته اند 12 نفر از قریش هستند و شامل تمام قوم قریش می شود از جمله بنی عباس و …
و نگفته اند از بنی هاشم .
3- آیا امام تقی یا امام نقی بر مسلمین خلافت کرده اند ؟؟!!
عجب !!! عجب !!! ای ملا رجب !!!
اینکه گفته ای ( همانگونه که گفتم مقدمات و شرایط ظهور هنوز اماده نیست .
و این توهین نه به بسیج است نه کس دیگر .)
پاسخ من : اتفاقا توهین بسیار بزرگی به ده میلیون بسیجی که امام خمینی گفته اند لشگر مخلص خدا می باشد و به صدها هزار آیت الله و حجت الاسلام که در اهل تشیع وجود دارد .
آیا 313 در بین این همه ایت الله و حجت الاسلام وجود ندارد ؟؟
پس بر سر در حوزه های علمیه خودتان بنویسید انا لله و انا الیه راجعون که 313 نفر انسان مخلص ندارید .
و آیا سخن امام خمینی در مورد بسیج لشگر مخلص خداست دروغ بوده است ؟؟؟
به صراحت بیان کن .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10925سلامجواب قسمت اول و دوم سوالتان در پست زیر
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2301
جواب قسمت سوم : شما تصور مي كنید كه امامت مقامي انتخابي است كه حتماً بايد با قدرت انتخاب كنندگان روي كار بيايد، ولي امامت علي و اولادش (عليه السلام) انتصاب الهي است و كساني كه از جانب خدا براي مقامي منصوب مي شوند، براي مشروعيت خود نيازي به رأي مردم و حکومت ندارند .
اما در تکمیل جواب : حضرت زهرا (س)به اباعمرو راجع ولایت امام علی (ع) فرمودند: خدا را شاهد می گیرم که از پیامبر ( ص) شنیدم، که میفرمود: علی ( ع) بهترین کسی است که در بین شما به عنوان جانشین خود می گذارم؛ او امام و خلیفه بعد از من است و دو نوه ی من و نه نفر از فرزندان حسین ( ع) پیشوایان نیکویی هستند، که اگر از آنها پیروی کنید، می یابید که آنها هدایت کننده هدایت شده اند؛ و اگر با آنها مخالفت کنید، تا روز قیامت در بین شما اختلاف خواهد بود. عرض کردم: ای سرور من! پس چرا علی (ع) از حق خود کناره گیری کرد؟ فرمودند: ای اباعمرو! پیامبر ( ص) فرمودند: مَثَل امام، مثل کعبه است؛ که باید به سوی او آیند و او به سوی مردم نمیرود. سپس حضرت زهرا (ع) فرمودند: به خدا قسم اگر حق را به اهلش واگذار می کردند و از خاندان پیامبر تبعیت می کردند، هیچ دو نفری هم با یکدیگر اختلاف نمی کردند و امر خلافت به تک تک جانشینان پیامبر ( ع) می رسید؛ تا قائم ما، نهمین فرزند از حسین ( ع)، قیام می نمود.
بحار الانوار ، ج 36 ، ص 353
مردم چون به سراغ اميرالمؤمنين عليهالسلام نيامدند، حضرت سالها در خانه نشست. و براي آنها غصه خورد. ولي خوب، مردم نيامدند حضرت هم وظيفه ندارند سراغ مردم بيايند. مردم قرار است كه در اين باره امتحان شوند، لذا، امام خودش به مردم مراجعه نميكند. اما زماني كه مردم بعد از كشته شدن عثمان سراغ اميرالمؤمنين عليهالسلام آمدند حضرت جواب مثبت به آنها دادند، حضور حاضران را كه ديدند، جواب دادند.
امام اينگونه است اگر سراغش نرويم او ما را رها ميكند. در حقيقت وظيفهاي ندارد كه به ما كمك كند اگر هم كمك كند لطف كرده است. امامت به معني اين نيست كه امام مسئول است به سراغ مردم بيايد، بلكه مردم بايد به سراغ او بروند، و اين امتحان الهي است.
همان گونه که حضرت هارون_سلام الله عليه-جانشين حضرت موسي _عليه السلام_ بودن….و تضعيف هارون(ع) توسط قوم موسي(ع) دليلي بر اين نيست که ايشون خليفه موسي(س) نباشن…
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10926اما در مورد بسیج و 313 : شما وقتی معنی حدیث را درست متوجه نمیشوید ( البته صحت وسقم حدیث جای بحث دارد ) اینگونه بیان میکنید وگرنه این 313 منظور 313 تا حکومت صالح و عادل است که برای مبارزه با گمراهی ای که جهان را فرا گرفته یاور امام زمان باشند مثل حکومت ایران یا حزب اله یا حکومت عراق یا لیبی که دارد پا میگیرد . وگرنه با 313 نفر چه کاری میتوان انجام داد ان هم برای تشکیل حکومت جهانی ؟خوب حالا من یه سوال از مشا میپرسم طبق اصول خودتان
ایا پیامبر 313 نفر یار مخلص داشت یا نه : اواخر عمر پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) بود و در مسجد، براي نماز جمعه، خطبه مي خواند. همين صحابه اي كه شما از او دفاع مي كنيد و شيعه را متهم مي كنيد كه ميگويد اينها در حق پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) خيانت كردند، اين آيه در حق آنان نازل شده است و شما اين را براي ما تفسير بفرماييد:
و إذا رأوا تجارة أو لهوا انفضوا إليها و تركوك قائما قل ما عند الله خير من اللهو و من التجارة و الله خير الرازقين (سوره جمعه/آيه11)
در حين خطبه خواندن پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم)، صحابه ديدند كه صداي غافله تجارت، با ساز و تنبور دهل آمد كه مثلا فلان كالا را آورده اند. سخن پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) را رها كردند و به دنبال لهو و تجارت رفت. آيا اين، نوعي خيانت به پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) نيست؟
آيا آنهايي كه در مسجد بودند، كفار و مسيحيان و يهوديان بودند؟ يا همين صحابه بودند؟ فرض کنید برای مولوی عبدالحمیدتان همچین چیزی پیش اید . چه فکری در مورد کسانی که پای سخنان او هستند بعد یکدفعه میروند میکنید ؟
بخاري در صحيح، ج6، ص63 نقل ميكند:
جابر بن عبد الله انصاري ميگويد كه مسجد مملو از جمعيت بود و غير از 12 نفر، كسي پاي خطبه نماز جمعه پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) نماند.
فقط دوباره ایه 100 سوره توبه رو نیار که راجع به اون بحث کردیم . ( میتوانی در مورد حدیث حوض بیاوری !!! )
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10939با سلام .اینکه گفته ای (جواب قسمت اول و دوم سوالتان در پست زیر
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2301)
پاسخ من : چرا مغلطه بازی و فریب کاری می کنی ؟؟؟
و موضوعات بی ربطی که به سوال واضح و روشن من :
1- شما که امامت 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام منصوص الهی می دانید باید از آیات قران و مرتبط با همان موضوع ثابت کنید .
2- در این روایت پیامبر گفته اند 12 نفر از قریش هستند و شامل تمام قوم قریش می شود از جمله بنی عباس و …
و نگفته اند از بنی هاشم .
3- آیا امام تقی یا امام نقی بر مسلمین خلافت کرده اند ؟؟!!
در آن لینک گذاشته ای من پاسخ داده ام و از خوانندگان می خواهم که حتما و حتما و حتما پاسخهای من در آن لینک را بخوانند و ببینند که چطوری آخوندهای شیعه در تله گیر افتاده اند .
اینکه گفته ای (، ولي امامت علي و اولادش (عليه السلام) انتصاب الهي است و كساني كه از جانب خدا براي مقامي منصوب مي شوند، براي مشروعيت خود نيازي به رأي مردم و حکومت ندارند .)
پاسخ من : شما که خودت به صراحت گفته ای علی و اولادش منصوب از جانب خداوند هستند ، آن ایه ای که علی و اولادش را خداوند منصوب کرده در کدام سوره قران است ؟؟؟
و باز هم برای چندمین بار از شما می خواهم همین ادعایی که کرده اید که از جانب خدا منصوب شده اند با آیات قران ثابت کنید تا دروغگو و کذاب رسوا شود .
اینکه گفته ای (همان گونه که حضرت هارون_سلام الله عليه-جانشين حضرت موسي _عليه السلام_ بودن …)
پاسخ من : واقعا شما هنوز نمیدانی که هارون قبل از موسی فوت کرده است ؟؟؟!!!
و به لحاظ اینکه آبروی رفته شما بیشتر مفتضح نشود برای شما چند لینک معرفی می کنم که مطالعه کنید و خوب بخوانید و هر موضوعی که پاسخ داده نشده بود را مطرح کنید .
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2015
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2148
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2116
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2205
واقعا که مفلس و درمانده در اثبات امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام با آیات قران می باشید !!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10940اینکه گفته ای (اما در مورد بسیج و 313 : شما وقتی معنی حدیث را درست متوجه نمیشوید ( البته صحت وسقم حدیث جای بحث دارد ) اینگونه بیان میکنید وگرنه این 313 منظور 313 تا حکومت صالح و عادل است که برای مبارزه با گمراهی ای که جهان را فرا گرفته یاور امام زمان باشند)پاسخ من : 1- احادیث شما به صراحت 313 نفر گفته است .
2- صحت و سقم احادیث شما با وجود امام معصوم حی و حاضر به عهده شما نیست ، که جای بحث داشته باشد چون شما معصوم نیستی و در تصحیح حدیث خطا می کنی .
3- این جمله «منظور 313 تا حکومت صالح و عادل است» را جدیدا اختراع کرده اید ؟؟؟
4- اگر تمام حکومت ها صالح باشند امام زمان می آید کباب بخورد ؟؟!!
یا به قول دوستان در تاپیک «تکلیف ائمه بعد از امام حسین» می اید که حالشو ببره ؟؟؟
5- فعلا در کره زمین کمتر از 200 کشور وجود دارد بیش از 100 کشور دیگر حتما در کره مریخند ؟؟
متاسفم برای مذهبی که متوسل به هزار نوع فریب کاری می شود که عقیده باطل خود را توجیح کند .
اینکه گفته ای (. وگرنه با 313 نفر چه کاری میتوان انجام داد ان هم برای تشکیل حکومت جهانی ؟)
پاسخ من : کسانی که در آن زمان این اعتقاد جعلی امام زمان را تراشیده و احادیث برایش ایجاد کرده اند و برای مردم بی سواد و بی اطلاع از جهان اطراف آن زمان گفته اند ، فکر نمی کردند روزی تکنولوژی دنیا را فرا می گیرد و مردم با سواد می شوند و بیچاره هایی مثل شما مجبور می شوید که 313 نفر را به 313 حکومت توجیح کنید !!!
و ده ها سال قبل هم درمانده های دیگری کتاب جزیره خضراء را نوشتند که مفتضح و رسوا شدند .
اینکه گفته ای (فقط دوباره ایه 100 سوره توبه رو نیار که راجع به اون بحث کردیم .)
پاسخ من : در مورد ایه 100 سوره توبه هم شما را رسوا و مفتضح کردم .
خجالت نمی کشی ؟؟
یک اشکالی بدین صورت گرفته بودی و گفته بودی (🙁 در آيه آمده است من المهاجرين (از مهاجرين) پس شامل همه مهاجرين ومتاخرين ايشان نمي شود .)
پاسخ من : پس با این استدلال ناقص شما بت پرستان می توانند ادعا کنند که (فَاجْتَنِبُوا الرِّجْسَ مِنَ الْأَوْثَانِ ) شامل همه بت ها نمی شود !!!!
عقل و شعور هم چیز خوبی است !!!
و خواهشمندم آیات الهی را کج و معوج نشان ندهید و خود را مصداق این آیه
(الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ وَيَبْغُونَهَا عِوَجًا وَهُم بِالْآخِرَةِ كَافِرُونَ)
(ترجمه ایت الله مکارم شیرازی : همانها که (مردم را) از راه خدا بازمیدارند، و (با القای شبهات) میخواهند آن را کج و معوج نشان دهند؛ و آنها به آخرت کافرند!»)
معرفی نکنید .
و از خوانندگان می خواهم که حتما و حتما و حتما در همین تاپیک در صفحه بعد مطالعه کنند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10941اینکه گفته ای (یه حدیث بیار که عمر گفته باشه من از پیشگامان بودم و تا اخر عمر هم خدا ازم خشنود بود)پاسخ من : وقتی شما آیه 100 سوره توبه را قبول نداری و اینکه عمر از پیشگامان است و از مهاجرین است اظهر من الشمس است ، قبول نداری به روانپزشک مراجعه کن .
و بیشتر خود را در نزد خوانندگان این سایت رسوا نکن .
اینکه گفته ای (عمر گفت : اگر براي من زمين پر از طلا شود ، قبل از ديدن عذاب الهي آن را براي نجات خوديش خرج مي كردم .)
پاسخ من : پس خداوند که این ایات را درباره پیامبر نازل کرده
(لِّيَغْفِرَ لَكَ اللَّـهُ مَا تَقَدَّمَ مِن ذَنبِكَ وَمَا تَأَخَّرَ وَيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكَ وَيَهْدِيَكَ صِرَاطًا مُّسْتَقِيمًا)
(اصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّـهِ حَقٌّ وَاسْتَغْفِرْ لِذَنبِكَ وَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ بِالْعَشِيِّ وَالْإِبْكَارِ)
(قُلْ إِن ضَلَلْتُ فَإِنَّمَا أَضِلُّ عَلَىٰ نَفْسِي ۖ وَإِنِ اهْتَدَيْتُ فَبِمَا يُوحِي إِلَيَّ رَبِّي ۚ إِنَّهُ سَمِيعٌ قَرِيبٌ)
(لَئِنْ أَشْرَكْتَ لَيَحْبَطَنَّ عَمَلُكَ وَلَتَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ )
و ده ها آیه و حدیث دیگر ….
آیا با عقل ناقص شما پیامبر خود را اهل بهشت نمی دانست ؟؟؟
یا بهشتی نیست ؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10948شخصيت محمد بن طلحه شافعي نزد علماي اهل سنّت
هو: أبو سالم محمّد بن طلحة بن محمّد القرشي العدوي الشافعي المتوفّى سنة 652، ووصفه بالعلّامة الأوحد، برع في المذهب واصوله وشارك في فنون.
أبو سالم محمّد بن طلحه بن محمّد قرشي عدوي شافعي متوفّاى سال 652هـ . كه به علّامه بي نظير در مذهب و اصول و داراي فنون و هنرهاي مختلف توصيف گشته است.
سير أعلام النبلاء، ج 23، ص293.
تاج الدين سُبْكي در باره او ميگويد:
تفقه وبرع في المذهب وسمع الحديث بنيسابور من المؤيد الطوسي وزينب الشعرية وحدث بحلب ودمشق. روى عنه الحافظ الدِّمياطي ومجدُ الدين بن العَديم. وكان من صدور الناس، وَلي الوزارة بدمشق يومين، وتركها، وخرج عمّا يملكه من ملبوس ومَمْلوك وغيره وتزَهَّد.
فقيه گرديد و در مذهب نوآوري كرد و در نيشابور از مؤيد طوسي و زينب شعريه حديث شنيد و در حلب و دمشق بزرگ شد. و از او حافظ دمياطي و مجدُ الدين بن عَديم روايت نقل نمودهاند. و او از بزرگان بود، و دو روز به وزارت دمشق نائل شد و آن را ترك نمود، و تمام مايملك خود اعم از دارايي و پوشاك خود را ترك كرد و گوشه عزلت گزيد و به زهد و تقوا مشغول گرديد
طبقات الشافعية الكبرى، ج 8، ص63، الطبقه السادسه، فيمن توفي بين الستمائه والسبعمائه.
إسنوي در طبقات الشافعيه در باره او اين گونه ميگويد:
كان إماماً بارعاً في الفقه، والخلاف، عالماً بالأصلين رئيساً كبيراً معظّماً ترسل عن الملوك، وأقام بدمشق بالمدرسة الأمينية.
او إمامي نوآور در فقه و مسائل اختلافي است، و عالم به دو أصل و رئيس كبير و معظّم است كه از ملوك گريخت. و در دمشق در مدرسه أمينيه به تحصيل مشغول گرديد.
طبقات الشافعية،ص 418، ترجمة 1200، چاپ دار الفكر.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10956با سلام .اینکه گفته ای (شخصيت محمد بن طلحه شافعي نزد علماي اهل سنّت
هو: أبو سالم محمّد بن طلحة بن محمّد القرشي العدوي الشافعي المتوفّى سنة 652، ووصفه بالعلّامة الأوحد، برع في المذهب واصوله وشارك في فنون.)
پاسخ من : آدم ناقص العقل و فریبکار و دغل باز چندین جا فریب کاری های شما را عیان کرده ام پند نمی گیری ؟؟
شما در تاریخ 24/7/93 به صراحت گفتی و نقل کردی (آقاي أبو عبد الله محمد بن يوسف بن محمد كنجي شافعي – از علماي بزرگ اهلسنت – ميگويد:)
حالا در اینجا با فریب کاری و دغل بازی شخصیت فرد دیگری را می خواهی به خورد خوانندگان بدهی ؟؟!!
حواسم جمع است و این دلقک بازی های شما برای ما اهل سنت شناخته شده است و فقط به درد پا منبری های شما می خورد .
و ضمنا در مورد 313 نفر را که در صفحه قبل به 313 حکومت تغییر داده ای و اختراع جدید کرده ای منتظر پاسخم .
و آیا 313 در بین این همه ایت الله و حجت الاسلام وجود ندارد ؟؟
پس بر سر در حوزه های علمیه خودتان بنویسید انا لله و انا الیه راجعون که 313 نفر انسان مخلص ندارید .
و آیا سخن امام خمینی در مورد بسیج لشگر مخلص خداست دروغ بوده است ؟؟؟
به صراحت بیان کن .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10984سلام
اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ (سوره حجرات / آيه 12)
از بسياري از گمانها بپرهيزيد، چرا كه بعضي از گمانها گناه است.
در انجا یک اشتباه ناخواسته رخ داده است که میتواستید با اخلاق محمدی گوشزد کنید نه با اخلاق اموی تهمت بزنید .
اما در کل مگر نه اینکه این اقا یه اقرار بعضی از علمای خودتان سنی ای بوده که گرایش به شیعه داشته ؟ مثلا
ابن خلكان در ترجمه او مينويسد :
الفخر الكنجي محمد بن يوسف بن محمد بن الفخر الكنجي نزيل دمشق عني بالحديث وسمع ورحل وحصل كان إماما محدثا .
محمد بن يوسف گنجي … ساكن دمشق بود ، به علم حديث اعتنا ميكرد ، براي يادگيري آن از ديگران ميشنيد ، وبراي دانش بيشتر مسافرت ميكرد ، او پيشوا و محدث بود .
الصفدي ، صلاح الدين خليل بن أيبك (متوفاي764هـ) ، الوافي بالوفيات ، ج 5 ، ص 148 ، تحقيق : أحمد الأرناؤوط وتركي مصطفى ، ناشر : دار إحياء التراث – بيروت – 1420هـ- 2000م .يونيني نيز او را اين گونه معرفي ميكند :
الفخر محمد بن يوسف الكنجي كان رجلاً فاضلاً أديباً وله نظم حسن .
محمد بن يوسف گنجي ، مردي دانشمند و اديب بود و شعرهاي زيبايي ميسرود .
اليونيني ، قطب الدين أبو الفتح موسى بن محمد (متوفاي726 هـ) ، ذيل مرآة الزمان ، ج 1 ، ص 148 .حاجي خليفه ، او را «الشيخ الحافظ» معرفي ميكند :
كفاية الطالب في مناقب على بن أبى طالب للشيخ الحافظ أبى عبد الله محمد بن يوسف بن محمد الكنجى الشافعي .
كفاية الطالب در مناقب علي بن أبي طالب ، نوشته شيخ و حافظ (كسي كه بيش از صد هزار حديث حفظ است) أبو عبد الله محمد بن يوسف گنجي شافعي است .
حاجي خليفه ، مصطفى بن عبدالله القسطنطيني الرومي الحنفي (متوفاي1067هـ) ، كشف الظنون عن أسامي الكتب والفنون ، ج 2 ، ص 1497 ، ناشر : دار الكتب العلمية – بيروت – 1413هـ – 1992مدر کل ما نفهمیدیم که چرا هرکس کمی از حقایق را بازگو کرده است متهم به شیعه بودن شده است . مثل حسکانی ، سیوطی ، ابن حدید ، ابوالفرج اصفهانی ، حاکم نیشابوری و …
حالا اصلا شیعه هم شده باشند ایا ایرادی دارد ؟ نمیپرسند ایا راستگو بوده یا نه ، ایا باتقوا بوده یا نه ؟
شما کار مسلم را نکنید همانگونه که در مقدمه اش میگوید : چندين هزار روايت جابر جعفي از صحابه ائمه شيعه عليهم السلام را فقط به خاطر اعتقاد جابر به رجعت كنار گذاشتيم !!! با اينكه او شخصي راستگو است !.
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
سلام
من اوردم که
لتُمْلَأَنَّ الأرضُ جَوْرًا و ظلمًا ، فإذا مُلِئَتْ جَوْرًا و ظلمًا ، بعث اللهُ رجلًا مني ، اسمُه اسمي ، فيملَؤُها قسطًا و عدلًا ، كما مُلِئَتْ جَوْرًا و ظلمًا
الراوي: قرة بن إياس المزني المحدث: الألباني – المصدر: السلسلة الصحيحة – الصفحة أو الرقم: 1529 خلاصة حكم المحدث: صحيح بمجموع طرقه
بعد شما اوردی :
حدیثی که گفته ای آلبانی صحیح می داند بعد از کلمه «اسمُه اسمي» کلمه «واسمُ أبيهِ اسمُ أبِي» آمده و شما مثل استاد خود آبو الکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین آن را قیچی کرده ای .
و من کامل ان را می گذارم :
( لَتُمْلَأَنَّ الأرضُ جَوْرًا وظلمًا ، فإذا مُلِئَتْ جورًا وظلمًا ، يبعثُ اللهُ رجلًا مني ، اسمُه اسمي ، واسمُ أبيهِ اسمُ أبِي ، فيملؤُها عدلًا وقِسْطًا ، كما مُلِئَتْ جورًا وظلمًا ، فلا تمنعُ السماءُ شيئًا مِنْ قَطْرِها ، ولا الأرضُ شيئًا مِنْ نباتِها ، يَمْكُثُ فيكم سبعًا ، أوْ ثمانيًا ، فإِنْ أكثرَ فتِسعًا
الراوي: قرة بن إياس المزني المحدث: الألباني – المصدر: صحيح الجامع – الصفحة أو الرقم: 5073
خلاصة حكم المحدث: صحيح
بعد من گفتم :
دوستان به گفته خودتان بروند به سایت زیر
http://dorar.net/h/40c907aed57c016e79db226fd46d3047
و ببیند که من حرف ناحقی نزدم و چیزی را قیچی نکردم . برخلاف شخن شما که میگوید : حدیثی که گفته ای آلبانی صحیح می داند بعد از کلمه «اسمُه اسمي» کلمه «واسمُ أبيهِ اسمُ أبِي» آمده و شما مثل استاد خود آبو الکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین آن را قیچی کرده ای .
( دوستان حتما بحث را از ابتدا دنبال کنند تا دروغگو را بشناسند )
که در انجا کاملا مشخص است چه کسی دروغگوست و چه کسی راستگو . حال شما چرا به جای پذیرفتن اشتباهتان بحث را کش میدهی نمیدانم . شاید به گفته قران در قلبشان مرض است و خداوند مرض را زیادتر هم میکند که نتیجه اش میشود کش دادن دروغین شما
دوستان این کل بحث ما بوده : و در اخر هم یک دعا : خداوند لعنت کند دروغگویان را
در مورد شهربانو هم جواب را میگذارم تا سیه شود روی ان که غش دارد.