قلوب شیطانی !

Home انجمن ها خلفای راشدین قلوب شیطانی !

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  meisam در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 119)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (در حالي که برقعي يک فرد شيعي است که نسبت به برخي از عقايد شيعه نقدهايي داشت و کتابهايي مانند خرافات وفور در زيارت قبور و… نوشته است)

پاسخ من : همین که اعتراف کرده ای که کتابهایی مانند خرافات وفور در زیارت قبور و … نوشته است برای ما کافی است .

و 18 جلد کتاب آیت الله عظمی برقعی در سایت عقیده موجود است .

اینکه گفته ای (طبق شواهد موجود،در آخر عمر،از اين تفکرات خود نيز برگشت و توبه کرد)

پاسخ من : کیلویی می گویی یا شکمی ؟؟

اینکه گفته ای (. بلکه به شهادت تأليفات اين فاضل محقق، ارادت و اکرام وي نسبت به اهل بيت مکرم نبوي و أئمة بزرگوار اسلام – عليهم السلام – أظهر من الشمس و غيرقابل انکار است.)

پاسخ من : همه اهل سنت نسبت به اهل بیت ارادت خالصانه داریم و در هیچ یک از کتب اهل سنت توهینی به آنها وجود ندارد .

اینکه گفته ای (حتي يک مورد نيز از کتاب هاي برقعي نمي شود پيدا کرد که او گفته باشد من تشيع را کنار گذاشتم و سني شدم!)

پاسخ من : وقتی ایت الله العظمی برقعی پنبه عقاید خرافی شیعه را زده است و تمام عقائد شیعه را باطل کرده است برای اهل سنت کافی است .

و چرا به این سوال واضح و روشن من پاسخ نمی دهی ؟؟

امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (یا جناب عبدالله بن مسعود مي‌گويد: ما از پيامبر سؤال کرديم خلفاي شما چند نفر هستند ؟ گفت به اندازه عده نقباي بني اسرائيل است .)

پاسخ من : فارغ از صحت و سقم نقلی که کرده ای وقتی شما مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید باید با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنید .

اهل تشیع معتقد به منصوص بودن امامت کتب اهل سنت می باشند یا منصوص بودن الهی ؟؟؟

تکلیف خودتان را روشن کنید !

و در مورد بقیه مطالب ، شما اول طبق ایه 44 سوره نحل ما نزل الیهم را ثابت کن تا برسد به تبیین آن توسط پیامبر .

abdollah1990
    کاربر
    فارغ از صحت و سقم نقلی که کرده ای وقتی شما مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید باید با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنید .

اهل تشیع معتقد به منصوص بودن امامت کتب اهل سنت می باشند یا منصوص بودن الهی ؟؟؟

تکلیف خودتان را روشن کنید !

و در مورد بقیه مطالب ، شما اول طبق ایه 44 سوره نحل ما نزل الیهم را ثابت کن تا برسد به تبیین آن توسط پیامبر .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (من نمونه‌اي از اعترافات دانشمندان أهل سنت را به صورت گذرا خدمت بينندگان عزيز عرض مي‌كنم)

پاسخ من : 1- اینجا را با شبکه تلوزیونی که کارمند آن می باشید اشتباه گرفته ای !!

اینجا خوانندگان هستند .

2- من به صراحت گفتم شما که معتقد هستید که به دنیا آمده و حی و حاضر و ناظر است باید ثابت کنید .

البینه علی المدعی .

اینکه گفته ای (حی و حاضر هم هست . که قبلا اوردم اگر نباشد دنیا نابود میشود.)

پاسخ من :امروزه در کجا می باشد که حی و حاضر و ناظر است ؟؟؟

و سوالم را دوباره می گذارم تا پاسخ ندهی دست بردار نیستم :

امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید .

تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است .

آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟

تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟

و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نائب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (دوستان عزیز من ابتدا تمامی نظرات این دروغگو را در word کپی میکنم و سپس به تک تک قسمتهای ان پاسخ میدهم .)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟؟

چون تو را رسوا کردم و نسبت دروغی که به من داده ای را افشا کرده ام می خواهی ماست مالی کنی ؟؟؟

کور خوانده ای !!

و اینکه گفته ای (با عبارت زیر عوض کرده است 🙂

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟

وقتی مطلبی را من می گذارم و شما زیرش توضیح می دهی دیگر قابل تغییر نیست .

این را همه کاربران این سایت می دانند چون edit آن باز نمی شود .

و خوشحالم که آدرس را هم گذاشته ای تا خوانندگان مراجعه کنند و قضاوت کنند :

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2278#comment-10410

اینکه گفته ای (درسته که ریش و قیچی دست خودت است ولی نامردی نکن)

پاسخ من : این سایت را با سایت های شیعه اشتباه گرفته ای !

اگر مذهب شما باطل نیست یک سایت شیعه را معرفی کن که مثل این سایت هر فردی بتواند آزادانه مطالب خود را همان لحظه بگذارد .

meisam tamar
    کاربر
    دوستان حتما به ان مناظره رجوع کنند تا حقیقت را دریابند . ( هدف ارجاع نیز همین است که کسی که این شبهات را درست کرده وقتی جواب را میشنود خوانندگان ببینید که چگونه به جای جواب سوال دیگری مطرح میکند )

قیافه سجودی هم موقع شنیدن جوابها مد نظر داشته باشند .

قضاوت با خوانندگان

meisam tamar
    کاربر
    شما گفتی قیچی کردی حدیثو . اما من ادرس دادم تا خوانندگان بفهمند من هیچ دروغی نگفتم . و دروغگو مشخص شود .

meisam tamar
    کاربر
    دوستان حتما به ان مناظره رجوع کنند تا حقیقت را دریابند . ( هدف ارجاع نیز همین است که کسی که این شبهات را درست کرده وقتی جواب را میشنود خوانندگان ببینید که چگونه به جای جواب سوال دیگری مطرح میکند )

قیافه سجودی هم موقع شنیدن جوابها مد نظر داشته باشند .

قضاوت با خوانندگان

meisam tamar
    کاربر
    به واله قسم که مثل ابوبکر و عمر دروغگو هستی

وَالْخَامِسَةُ أَنَّ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَيْهِ إِن كَانَ مِنَ الْكَاذِبِينَ وَيَدْرَأُ

آورده ای : این را همه کاربران این سایت می دانند چون edit آن باز نمی شود

جواب : چشم بسته غیب گفتی . وقتی من گفتم درسته که ریش و قیچی دست خودت است ولی نامردی نکن منظورم این بود با توجه به اینکه یکی از مسولان سایت هستی این کار رانکن و از خدا بترس . ( حاشا نکن )

اما در مورد نظرات انی ازادانه : وقتی وهابی ها جوابی جز فحش نداشته باشند مجبوریم این فیلتر را بگذاریم .

meisam tamar
    کاربر
    سران حماس و جهاد دم حساب نمیشوند ها !!!

اما به خدا تو همان مصداق فرموده رسول اكرم‏ هستی که اگر شما را مورد ضرب و شتم قرار دهند، و اموال شما را غارت نمايند، وظيفه شما اطاعت و فرمان بردن است.

صحيح مسلم: 20/6 ، كتاب الأمارة باب الأمر بلزوم الجماعة ح 51.

از بابا عبدشیطانت چه خبر ؟

حیاط خلوتشم ( یمن ) ظاهرا فهمیدن که در برابر ضرب و شتم و غارت نباید ساکت ماند .

انشاله که مکه و مدینه هم از شر قلوب شیاطینی که در جسم ادمی هستند به زودی ازاد میشود .

meisam tamar
    کاربر
    سفسطه پشت سقسطه

جواب قبلی را دوباره بخوان تا متوجه شوی مخاطب حضرت شخص جهنمی ای ( تصریح پیامبر ) و متعصبی بوده نه شخصی عاقل و دنبال حقیقت.

اما چه شورایی چه کشکی . چرا پی روز اول بیعت نکرد . مگر نه اینکه بنا به نقل عبد الرزاق، استاد بخارى، امير مؤمنان عليه السلام و هيچ يك از بنى هاشم تا شش ماه با ابوبكر بيعت نكردند:

فقال رجل للزهري: فلم يبايعه عليّ ستة أشهر؟ قال: لا، ولا أحد من بني هاشم.

مردى به زهرى گفت: آيا درست است كه علي در طول شش ماه بيعت نكرد؟ پاسخ داد: علي و هيچيك از بنى هاشم در طول اين مدت بيعت نکردند.

الصنعاني، أبو بكر عبد الرزاق بن همام (متوفاي211هـ)، المصنف، ج 5، ص 472، تحقيق حبيب الرحمن الأعظمي، ناشر: المكتب الإسلامي – بيروت، الطبعة: الثانية، 1403هـ؛

الطبري، أبي جعفر محمد بن جرير (متوفاي310هـ)، تاريخ الطبري، ج 2، ص 236، ناشر: دار الكتب العلمية – بيروت؛

الاسفرائني، الإمام أبي عوانة يعقوب بن إسحاق (متوفاي: 316هـ)، مسند أبي عوانة، ج 4، ص 251، : ناشر: دار المعرفة – بيروت.

meisam tamar
    کاربر
    نه اتفاقا !

تو ساده لوح و خوش خیالی که چشم بر این مسائل ساده میبندی

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (شما گفتی قیچی کردی حدیثو . اما من ادرس دادم تا خوانندگان بفهمند من هیچ دروغی نگفتم .)

پاسخ من : واقعا که شرم و حیا را قورت داده ای !!

1- کجا آدرس داده ای خود حدیث را در تاریخ 24/7/93 گذاشتی این بود (لتُمْلَأَنَّ الأرضُ جَوْرًا و ظلمًا ، فإذا مُلِئَتْ جَوْرًا و ظلمًا ، بعث اللهُ رجلًا مني ، اسمُه اسمي ، فيملَؤُها قسطًا و عدلًا ، كما مُلِئَتْ جَوْرًا و ظلمًا)

بعد از کلمه «اسمُه اسمي» کلمه «واسمُ أبيهِ اسمُ أبِي» آمده و شما مثل استاد خود آبو الکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین آن را قیچی کرده ای .

این را بدان که حواسم جمع است و مانند شما که در همین چند کامنت پایین تر که از من به دروغ نقل کرده اید نیستم !

2- و همچنین حدیثی که از صواعق المحرقه در تاریخ 23/7/93 گذاشته بودی و با این حدیث عوض و جا به جا کردی که باز هم شما با این قیچی کردن خود را بیشتر رسوا کردی .

و ضمنا این اولین بار شما نیست و در لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2264 نیز همین فریب کاری ها را کرده ای و در آنجا ادعا کرده بودی که شهربانو را حضرت علی از بازار برده فروشان خریداری کرده و وقتی که رسوا شدی شروع به تناقض گویی کردی و از خوانندگان محترم می خواهم که حتما و حتما و حتما به لینکه بالا مراجعه کنند و قضاوت کنند چه کسی دروغگو و کذاب است .

meisam tamar
    کاربر

سلام

فقط در ابتدا بگویم که تو را به جان جدت یزید جوابهای ابکی نده .

در مورد فهم و شعور که خوانندگان قضاوت میکنند .

اورده ای : پیامبر یعنی پیامرسان الهی و اگر پیامبر جانشین داشته باشد دیگر خاتم النبیین معنی نمی دهد چون وظیفه پیامبر در قران به صراحت مشخص شده است .

جواب : بر منکرش لعنت . اما ایا همان خاتم الانبیا گفته است که إِنَّ هذا الْأَمْرَ لَا يَنْقَضِي حتى يَمْضِيَ فِيهِمْ اثْنَا عَشَرَ خَلِيفَةًقال ثُمَّ تَكَلَّمَ بِكَلَامٍ خَفِيَ عَلَيَّ قال فقلت لِأَبِي ما قال قال كلهم من قُرَيْشٍ

صحيح مسلم، ج 3، ص 1452

امر اسلام پايدار است، تا اين‌كه دوازده خليفه من بيايند و بگذرند، پيغمبر يك جمله گفت كه من نشنيدم، به پدرم گفتم: پيغمبر چه فرمود؟ پدرم گفت: تمامي اين دوازده نفر از قريش هستند.

در روايات دیگر است که :

اثْنَا عَشَرَ أَمِيرًا

صحيح البخاري‌، ج6، ص6796

وان تُؤَمِّرُوا عَلِيًّا رضي‌الله عنه وَلاَ أُرَاكُمْ فَاعِلِينَ

مسند أحمد بن حنبل، ج1، ص849

اثني‌عشر خليفة.

مسند أبي عوانة، ج4، ص369

مگر نه اینکه وظیفه پیامبر تبین است . پس چرا شما اینها را نمیبینید . حال به من بگو که این دوازده نفر معاویه و یزید و ملک عبدالله و ابوبکرالبغدادی هستند یا نه !!!

فقط دوباره نگو : فارغ از صحت و سقم نقلی که کرده ای وقتی شما مدعی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر اسلام می باشید باید با ایات قران و مرتبط با موضوع ثابت کنید

آورده ای : اهل سنت در فروعات احکام با هم اختلاف دارند .

دوستان نظرات قسمتهای زیر را ببینند که همدیگر را تکفیر کرده اند . و این اختلافات جزیی نیست .

اورده اید : مدت 35 سال است که نائبان امام زمان حکومت می کنند اما خبری از ظهور امام زمان نیست !!!

جواب » همانگونه که گفتم مقدمات و شرایط ظهور هنوز اماده نیست .

و این توهین نه به بسیج است نه کس دیگر .

meisam tamar
    کاربر
    قبلا پاسخ داده شده

خوانندگان قضاوت کنند .

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 119)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.