Home › انجمن ها › خلفای راشدین › قلوب شیطانی !
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط meisam در 10 سال، 2 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10696شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10697اینکه گفته ای (آورده اید که حدیث ضعیف است)
پاسخ من : آدم فریب کار و مغلطه باز آن حدیثی که من گفتم ضعیف است از کتاب (الصواعق المحرقة ص 161ــ ينابيع ج 2 ص 177) نقل کرده بودی و حواسم جمع است .
اینکه گفته ای (من نظر البانی و سیوطی را به عنوان نمونه در مورد حدیث می اورم و جالب است که خود البانی گفته همه طرقش صحیح است .)
پاسخ من : حدیثی که گفته ای آلبانی صحیح می داند بعد از کلمه «اسمُه اسمي» کلمه «واسمُ أبيهِ اسمُ أبِي» آمده و شما مثل استاد خود آبو الکذاب آفت الله ما یفعلی سنگ پای قزوین آن را قیچی کرده ای .
و من کامل ان را می گذارم :
( لَتُمْلَأَنَّ الأرضُ جَوْرًا وظلمًا ، فإذا مُلِئَتْ جورًا وظلمًا ، يبعثُ اللهُ رجلًا مني ، اسمُه اسمي ، واسمُ أبيهِ اسمُ أبِي ، فيملؤُها عدلًا وقِسْطًا ، كما مُلِئَتْ جورًا وظلمًا ، فلا تمنعُ السماءُ شيئًا مِنْ قَطْرِها ، ولا الأرضُ شيئًا مِنْ نباتِها ، يَمْكُثُ فيكم سبعًا ، أوْ ثمانيًا ، فإِنْ أكثرَ فتِسعًا
الراوي: قرة بن إياس المزني المحدث: الألباني – المصدر: صحيح الجامع – الصفحة أو الرقم: 5073
خلاصة حكم المحدث: صحيح)اینکه گفته ای ( من که دلیل دروغ و تعصبتان را نفهمیدم )پاسخ من : این خوانندگان محترم هستند که قضاوت می کنند که چه کسی دروغگو و کذاب و فریب کار می باشد .اینکه گفته ای (شمایی که نه پیامبر را دیده اید و نه صحابه دینتان را از کی میگیرید ؟)پاسخ من : ما اهل سنت دین خودمان را از قران و از احادیث صحیح پیامبر که مخالف قران نباشد می گیریم .طبق ایه 59 سوره نساء (فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّـهِ وَالرَّسُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ)اینکه گفته ای (. شما از علما میگیرید و ما هم از علما میگیریم .)پاسخ من : شما چون امام معصوم حی و حاضر دارید نمی توانید خود را با ما قیاس کنید .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10698اینکه گفته ای (. و این حرف خود امام زمان است که میگوید احکامتان را از فقیه جامع شرایط بگیرید .)پاسخ من : شما که معتقد هستید که ایشان وظیفه هدایت مردم را دارد و جانشین پیامبر است این گفته شما به درد پا منبری های شما می خورد .اینکه گفته ای (خود علما تصحیح کرده اند .)پاسخ من : وقتی امام حی و حاضر است علما حق ندارند کتب را تصحیح کنند به لحاظ اینکه معصوم نیستند و اشتباه می کنند .باز هم همان دور تسلسل اتفاق می افتد .خواهشمندم بیتشر از این خودت را رسوا نکن و مثل آخوند عبدالحسین که در این مورد سکوت کرد ، شما هم زبانت را گاز بگیر .شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10699اینکه گفته ای (آخه چرا دروغ میگی . من یه نمونه آوردم که خود کلینی در زیر روایتش یا در پاورقی گفته این حدیث ضعیف است .)پاسخ من : به لحاظ اینکه به عقیده علمای شما ، امام معصوم و حی و حاضر موجود است ، شما و علمای شما نمی توانید بگویید کدام حدیث صحیح است و کدام حدیث ضعیف است .
اینکه گفته ای (; فلسفه غيبت، تنها ترس از ترور نيست بلكه شرايطي دارد كه تا آن شرايط فراهم نشود، ظهور آن حضرت رخ نمي نمايد.)
پاسخ من : آیا در زمان مبعوث شدن پیامبر اسلام مردم مکه شرایط پذیرفتن پیامبر را داشتند ؟؟؟
یا اینکه پیامبر اسلام بیشترین اذیت و آزار را دیدند و چندین سال در شعب ابی طالب بیشترین سختی ها را کشیده اند و بالاخره مجبور به مهاجرت شدند .
حالا که نائب ایشان در ایران حکومت میکنند و چند میلیون بسیجی هم وجود دارد و میلیاردها دلار پول هم وجود دارد و تانک و توپ و هواپیما و … نیز وجود دارد .
اینکه گفته ای (3. تكامل وسايل ارتباط جمعي;چنين حكومتي نياز به وسايل پيشرفته ارتباط جمعي دارد)
پاسخ من : صدا و سیما هم وجود دارد که نظرات امام زمان را برای جهانیان منتشر کند .
اینکه گفته ای (4. پرورش نيروي انساني; از همه اين ها مهم تر و بالاتر، رسيدن به چنين هدفي و پي ريزي چنين انقلابي، نيازمند نيروهاي پرتوان و كار آزموده است)
پاسخ من : این گفته شما توهین به چندین میلیون بسیجی می باشد که امام خمینی گفتند که بسیج لشگر مخلص خداست !
در حالی که پیامبر اسلام در مکه یک هزار نفر پیرو هم نداشت و در مقابل تمام کفار ایستاد .
اینکه گفته ای (مسأله مهدويت از مسائل مسلّم و روشن و مورد اتفاق همه مسلمانان است)
پاسخ من : چه ربطی به مهدی فرزند امام حسن عسگری دارد ؟؟؟
من آنم که رستم بود پهلوان .
اینکه گفته ای (یا به عقیده اشتباه شما هنوز به دنیا نیامده است ؟)
پاسخ من : شما که معتقد هستید که به دنیا آمده و حی و حاضر و ناظر است باید ثابت کنید .
البینه علی المدعی .
خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن و باعث بطلان عقیده باطل خود نشو و هرچه این موضوع را بیشتر کش بدهی ناتوانی شما برای خوانندگان عیان می شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10700اینکه گفته ای (آقا مگه دین شما کامل نشده ( امروز دینتان را کامل کردم مائده /3 ) پس چرا شما در باب احکام این همه تضاد دارید ؟)پاسخ من :اهل سنت در فروعات احکام با هم اختلاف دارند مثل مراجع شیعه که با هم اختلاف دارند .
کسانی که فرقه فرقه شدند و همدیگر را تکفیر می کنند اهل تشیع هستند .
اینکه گفته ای (ميان شافعيها و حنابله اختلاف افتاد و خطباي حنفيها بر بالاي منابر شافعيها و حنابله را لعنت ميكردند .)
پاسخ من : فارغ از صحت و سقم نقلی که کرده ای اگر افراد و اشخاص متعصبی که خود را منتسب به اهل سنت می کنند یک عمل جاهلانه ای انجام بدهد ربطی به عقیده اهل سنت ندارد .
و شما باید پاسخ بدهید که چرا با وجود امام زمان حی و حاضر و ناظر ، شیعه زیدیه 3 امامی و اسماعیلی و 12 امامی اثنی عشری و … همدیگر را تکفیر می کنند ؟؟؟
و چرا مراجع تقلید شیعه احکام متضاد صادر می کنند ؟؟
یکی می گوید قمه زنی حلال و دیگری می گوید حرام است .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10701اینکه گفته ای ((المهدىّ من عترتى من ولد فاطمه) . سنن ابى داود ، كتاب المهدى ، ح 4284 . يعنى مهدى از عترتم و از فرزندان فاطمه است .)پاسخ من : 1- در کجای این روایت گفته شده است که فرزند امام حسن عسگری است ؟؟؟
2- فرزندان امام حسن هم از نسل فاطمه اند .
3- تا امروز هم فرزندان فاطمه به نام سید وجود دارند .
اینکه گفته ای (در ضمن پیامبر گفته است که مهدی فرزند امام حسن عسگری امام دوازدهم است و اين حضرات كه اين ايراد را به مذهب ما وارد ميكنند بدانند كه شيعه دوازده امامي از همان روزهاي آغازين طلوع اسلام با نام ائمهشان آشنا بودند ؛)
پاسخ من : اگر چنین روایتی از پیامبر می بود پس چرا محمد بن حنفیه فرزند حضرت علی ادعای امامت کرد ؟؟؟
پس چرا پس از فوت هر امام پیروان آن امام به چند گروه تقسیم شده و هر گروه برای خود امامی تعیین می کرد .
به کتاب فرق الشیعه نوبختی شیعه مراجعه کن .
اینکه گفته ای (. ايشان در صفحه99 91 روايت از منابع شيعه و سني آورده كه مضمون اين روايات اين است : الأئمة الإثناعشر أولهم عليّ و آخرهم المهديّ)
پاسخ من : چنین روایتی در هیچ یک از کتب صحیح اهل سنت وجود ندارد .
و اگر دروغگو و کذاب نیستی متن کامل عربی آن حدیث را از کتب صحیح اهل سنت بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .
اینکه گفته ای (ايشان مجموعا ً حدود1900 روايت آورده كه از اين تعداد حداقل50 روايت آن در حد تواتر است ونشان ميدهد كه ائمه عليهم السلام به نام يا به خصوصيات و يا به عددشان از زبان پيغمبر صلي الله عليه و آله يا از زبان اميرالمؤمنين عليه السلام يا از زبان حسنين عليهما السلام و ساير اين حضرات در روايات مشخص بوده است .)
پاسخ من : چنین روایتی در هیچ یک از کتب صحیح اهل سنت وجود ندارد .
و اگر دروغگو و کذاب نیستی متن کامل عربی حداقل یک حدیث را از کتب صحیح اهل سنت بگذار تا دروغگو و کذاب رسوا شود .
و بقیه پیشکش شما !!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10702و اینکه از گنجی شافعی به عنوان یک عالم اهل سنت نقل کرده ای یک دروغ بزرگ است.1- و گنجی شافعی به اعتراف علمای شیعه از جمله محمد بن احمد قمی که شیعه است، می گوید: او به مذهب شیعه تمایل یافته بود و به همین خاطر به دست مردم کشته شد.
2- به اعتراف ابن طاووس شیعی، این آقای گنجی، محمد بن حسن عسکری را مهدی می دانست و باور داشت که او ظهور خواهد کرد. گویا ظلم مغول او را مایوس کرده بود و منتظر مهدی بود و شیعه ها بر این باورند که زمانی مهدی می آید که جهان از ظلم پر شود. شاید به همین دلیل، مغول را یاری می داد تا مهدی سریعتر و زود تر بیاید.
و حدیث ثقلین با مضمون کتاب الله و عترتی ضعیف است و مخالف آیات قران است .
و حدیث کتاب الله و سنتی که میتنی بر ایه اطیعوا الله و اطیعوا الرسول است بنابراین ما اهل سنت قران و سنت را ملاک قرار می دهیم .
در کجای قران آمده است که اطیعوا الله و اطیعوا اهل بیت ؟؟!!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10703اینکه گفته ای (وقتي ميگويد اين دو از هم جدا نميشوند، و وقتي قرآن هم در ميان جامعه است، پس بايد أهل بيت (عليهم السلام) هم در كنار قرآن باشند.)پاسخ من : وقتی خداوند بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .
قران الان در دست رس ماست و هرفردی که بخواهد به راحتی می تواند به ان رجوع کند .
امام زمان کجاست که من به او رجوع کنم و مثل قران در دسترس همه باشد ؟؟؟؟
اینکه گفته ای (حال فایده امام غایب : احتیاجی نیست امام غایب وبلاگ یا سایت یا ماهواره راه اندازی کند . این ما هستیم که محتاج امام هستیم نه او .)
پاسخ من : جانا سخن از زبان ما می گویی .
وقتی امام برای هدایت ما آمده است و ما هم محتاج به راهنمایی او هستیم پس باید در دسترس ما باشد یا حداقل از طریق تلوزیون و وبلاگ و سایت دین صحیح را به مردم بیاموزد .
چون دیگر بهانه ای برای نرساندن پیام امام زمان وجود ندارد و این هم لطف خداست که ما در این دوره تکنولوژی زندگی می کنیم و عقیده باطل شما را رسوا کرده است .
اینکه گفته ای (. همانگونه که در صحيح مسلم آمده است:من مات و ليس في عنقه بيعة مات ميتة جاهلية.)
پاسخ من : در طول این هزار سال میلیون ها شیعه که فوت کرده اند با چه کسی بیعت کرده بودند ؟؟!!!
و امروز هم امام زمان کجاست که مردم با وی بیعت کنند ؟؟
همانطوری که پیامبر حضور داشت و با او بیعت می کردند .
خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن و باعث بطلان عقیده باطل خود نشو و هرچه این موضوع را بیشتر کش بدهی ناتوانی شما برای خوانندگان عیان می شود .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10704و اینکه از آقای صالحی شامی نقل کرده ای که گفته است (در هر زماني، 7 نفر از اولياء خدا هستند كه واسطه فيض به اهل زمين هستند و خداوند به بركت اينها، تمام بلايا را از اهل زمين برميدارد.)پاسخ من :وقتی خداوند کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .
آدم ناقص العقل با این استنادی که کرده ای عقیده خود را باطل کرده ای !
و 7 نفر امروزی که شما به آن استناد کرده ای چه کسانی می باشند ؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10705اینکه گفته ای (اما این که آورده اید : ما در کجا مدعی شدیم که خلافای راشدین جانشین پیامبر هستند.)
پاسخ من : چرا در روز روشن که من زنده هستم به دروغ از من نقل می کنی ؟؟؟
من در کجای این تاپیک چنین موضوعی را گفتم ؟؟؟؟؟؟
از خوانندگان می خواهم که در این تاپیک این دروغی که از من نقل کرده سرچ کنند آیا وجود دارد ؟؟؟
و تا معذرت خواهی نکنی دست بردار نیستم .
اینکه گفته ای (خوب اینجا یا شما دروغ گفته اید یا ابوبکر و عمر که خود را جانشین رسول خدا دانشته اند یا هر سه نفرتان . البته نظر من بر دروغگویی سه نفرتان است .)
پاسخ من : در کجا حضرت عمر و ابوبکر مدعی شده اند که منصوص الهی هستند ؟؟؟
و من هم به صراحت گفتم ما در کجا مدعی شدیم که خلفای راشدین جانشین منصوص الهی پیامبر هستند ؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10706اینکه گفته ای (اما در جواب به خطبه 6 که به ان استناد کرده اید و داستان سرایی کرده اید : جوابش کامل مشخص است .)
پاسخ من : شما واقعا مصداق ایه (صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ) هستید .
خود حضرت علی :
1- خلافت خود را الهی نمی داند و خود را منصوب مردم و شورای مهاجرین و انصار می داند .
2- خلافت خود را مثل خلافت سه خلیفه ی قبل مردمی و شورایی معرفی می کند . نه منصوص الهی . (اِنَّهُ بايَعَنِى الْقَوْمُ الَّذينَ بايَعُوا اَبابَكْر وَ عُمَرَ وَ عُثْمانَ)
3- موضوع تعیین خلیفه را منحصر در شورای مهاجرین و انصار می داند .( اِنَّمَا الشُّورى لِلْمُهاجِرينَ وَ الاْنْصارِ)
4- هر فردی را که شورای مهاجرین و انصار معرفی کند و تعیین نماید ، امـــــــــام می داند .( فَاِنِ اجْتَمَعُوا عَلى رَجُل وَ سَمَّوْهُ اِماماً )
5- از همه مهمتر این گفتار صریح و روشن حضرت علی که به تصریح علما ، امام بلاغت و کلام بوده ، این مورد می باشد ، که رضایت خداوند هم در ان انتخابی است که شورای مهاجرین و انصار انجام داده اند . (كانَ ذلِكَ لِلّهِ رِضًى)
و دوباره تکرار می کنم چرا حضرت علی خود را منصوص الهی نمی داند و رضایت خدا را در انتخاب شوری می داند ؟؟؟؟
آیا امام معصوم دروغ می گوید که رضایت خداوند هم در ان انتخابی است که شورای مهاجرین و انصار انجام داده اند . (كانَ ذلِكَ لِلّهِ رِضًى) ؟؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10707سلام
به واله تمامی حرفهایی که تو میزنی از روی مناظره سجودی و شریفی در مورد امام زمان است که در انجا اقای شریفی به تک تک این استدلالات ابکی جواب داده و قیافه سجودی و سرخ وسفید شدنش در انجا وقتی جوابها را میشنید دیدنی است .
سجودی در انجا جوابی برای شریفی نداشت و وقتی جواب را میگرفت چون حرفی نداشت سوال را عوض میکرد .
حالا شما حرفهای سجودی را برای من می اورید .
دوستان عزیز برای این که متوجه شوید حق و حقیقت چیست حتما مناظره را سرچ کنید تا بفهمید راه حق کجاست و باطل کیست . خداوند در قرآن ميفرمايد «بل اكثرهم يعلمون الحق فهم معرضون»
بسياري از كساني كه از حق رويگردان هستند ، حق را ميدانند .
علل و انگيزه چند چيز است :
ا. حقد و كينه دروني نسبت به حق و حقيقت و طرفداران و صاحبان آن
ب. ترس از رسوايي
ج . ترس از ازدست دادن فرصت هاي موجود كه با پذيرش حق از دست ميرود ( مثل حقوق هزار برابری معلمی سجودی )شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10708اینکه گفته ای (اين فرمايش حضرت ، در برابر استدلال سخيف معاويه است كه دليل تسليم نشدن خويش در برابر حضرت را ، سرپيچى مردم شام از بيعت با حضرت عنوان كرده بود :)
پاسخ من : شما واقعا مصداق ایه (صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَعْقِلُونَ) هستید .
خود حضرت علی :
1- خلافت خود را الهی نمی داند و خود را منصوب مردم و شورای مهاجرین و انصار می داند .
2- خلافت خود را مثل خلافت سه خلیفه ی قبل مردمی و شورایی معرفی می کند . نه منصوص الهی . (اِنَّهُ بايَعَنِى الْقَوْمُ الَّذينَ بايَعُوا اَبابَكْر وَ عُمَرَ وَ عُثْمانَ)
3- موضوع تعیین خلیفه را منحصر در شورای مهاجرین و انصار می داند .( اِنَّمَا الشُّورى لِلْمُهاجِرينَ وَ الاْنْصارِ)
4- هر فردی را که شورای مهاجرین و انصار معرفی کند و تعیین نماید ، امـــــــــام می داند .( فَاِنِ اجْتَمَعُوا عَلى رَجُل وَ سَمَّوْهُ اِماماً )
5- از همه مهمتر این گفتار صریح و روشن حضرت علی که به تصریح علما ، امام بلاغت و کلام بوده ، این مورد می باشد ، که رضایت خداوند هم در ان انتخابی است که شورای مهاجرین و انصار انجام داده اند . (كانَ ذلِكَ لِلّهِ رِضًى)
و دوباره تکرار می کنم چرا حضرت علی خود را منصوص الهی نمی داند و رضایت خدا را در انتخاب شوری می داند ؟؟؟؟
آیا امام معصوم دروغ می گوید که رضایت خداوند هم در ان انتخابی است که شورای مهاجرین و انصار انجام داده اند . (كانَ ذلِكَ لِلّهِ رِضًى) ؟؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10713استنادات و دلایل خودم را در مورد ابن حجر اوردم .در مورد برقعی که شبکه ها و سايت هاي وهابي جار و جنجال به راه انداخته اند که برقعي و يا قلمداران، شيعه بودند و بعد از تحقيق و بررسي، از مذهب تشيع دست برداشتند و سني شدند! در حالي که برقعي يک فرد شيعي است که نسبت به برخي از عقايد شيعه نقدهايي داشت و کتابهايي مانند خرافات وفور در زيارت قبور و… نوشته است و طبق شواهد موجود،در آخر عمر،از اين تفکرات خود نيز برگشت و توبه کرد
دليل ما بر اين مطلب اين است که او در مقدمه کتاب که بر کتاب شاهراه اتحاد قلمداران نوشته است چنين مي گويد: ضروري مي دانم که پيش از خاتمة اين مقدمه نکتة مهم ديگري را تذکر دهم، باشد که مورد توجه قرار گيرد، زيرا احتمالاً براي خوانندگاني که با ديگر آثار مؤلف دانشمند اين کتاب آشنا نيستند ممکن است اين توهّم حاصل شود که مقصود مؤلف از اين کتاب ،دفاع و جانبداري از فرقه اي خاص در مقابل فرقه يا فرق ديگر بوده است و في المثل کتاب را به قصد نقض عقايد شيعه و انتقاد از آنان و تبليغ معتقدات اهل سنت تأليف کرده است، حاشا و کلا، هذا بهتان عظيم. بلکه به شهادت تأليفات اين فاضل محقق، ارادت و اکرام وي نسبت به اهل بيت مکرم نبوي و أئمة بزرگوار اسلام – عليهم السلام – أظهر من الشمس و غيرقابل انکار است.علاوه بر اين ، ايشان در تأليفات خويش هر جا که انتقادي را بر معتقدات برادران اهل سنت وارد ديده از ذکرش خودداري نکرده است.حتي يک مورد نيز از کتاب هاي برقعي نمي شود پيدا کرد که او گفته باشد من تشيع را کنار گذاشتم و سني شدم!!.اما ما از اين طرف،اين آقاياني مثل دکتر عصام العماد يا دکتر تيجاني يا ديگر بزرگاني که سني بودند،وقتي که شيعه شدند،خودشان در کتاب هاي خود،خيلي واضح گفتند:اي مردم،ما سني بوديم و الان شيعه شديم !! اما دريغ از يک مطلب اينچنيني از آقاي برقعي با قلمدارانو وي حدود 70 اثر داشته كه در آنها نقدهايي به برخي عقايد شيعه وارد كرده ولي چندين جلد کتاب هم ، به نام او بعد از مردنش و به قلم چند نفر معلوم الحال نوشته شد ! که نويسندگان آنها نيز جايگاه علمي نداشتند ! لذا کتابها بسيار ضعيف نوشته شده است و حتي در حد آقاي برقعي هم نيست !جهت تحقيق در مورد برقعي مناسب است! در اين زمينه به سايت قرآنيان آقاي ورجاني كه از نزديك با او در ارتباط بوده است و حقايق بسياري را در مورد او ميداند، مراجعه كنيد !تا بدانيد كه چه شد در آخر عمر وصيت كرد در امامزاده روستاي خويش دفن شود ! (آيا اين از تفكرات اهل سنت نشات ميگيرد يا از بازگشت به حقيقت شيعي؟!).در مورد حب علی هم که انشاله راست باشد . هرچند نظر ابن حجر با شما فرق دارد .و ابن تیمیه و نظراتش راجع به اهل بیت که دیگه هیچی !!!شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10717اینکه گفته ای (اما در مورد حزب اله و نقش ایران در منطقهخداوکیلی اگر همین حزب اله و ایران نبودند تا به حال اسمی از کشور فلسطین بود ؟)
و کمک کردن به فلسطینی ها هم خیلی محدود و برای تروریست جلوه دادن آنها در نزد افکار جهان بوده تا دستاویزی برای اسرائیل باشد تا آنها را بیشتر بکشد .
و اگر همان انتفاضه ی دو شنگولی و سنگ ادامه می داشت مظلومیتشان در نزد افکار عمومی جهان کارامد تر بود و صدها برابر فشار بیشتری بر اسرائیل جنایتکار وارد می شد .
و همین امروز چندین هزار فلسطینی مظلوم و بی دفاع در اردوگاه یرموک دمشق در محاصره ی حزب الات و نصر الشیطان و بشار اسد جنایتکار و همفکرانش می باشند و از گرسنگی هر روز چند نفر جان می دهند .
همین است طرفداری شما از فلسطین ؟؟!!!
و ان شا الله که این موضوعات را مطرح کنی و بحث را ادامه بدهی تا بیشتر این مسائل برای مردم توضیح داده شود .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
پاسخ من : عالم الغیب هم شده ای !! ما شا الله !!
آن زمانی که مردم بی سواد بودند و دسترسی به تکنولوژی روز نداشتند گذشت .
اگر ابن حجر تغییر مذهب داده بود باید مثل آیت الله العظمی ابولفضل برقعی که 18 کتاب تالیف کرد حداقل یک کتاب تالیف می کرد .
یا مثل آیت الله سنگلجی یا مثل آیت الله قلمداران که کتاب بررسی نصوص امامت را نوشت حداقل یک کتاب تالیف می کرد .
اینکه گفته ای (در خود صحاح از پيامبر(ص) نقل شده که فرمود: يا علي جز مؤمن تو را دوست ندارد و جز منافق تو را دشمن ندارد.)
پاسخ من : جانا سخن از زبان ما می گویی .
همه ما اهل سنت دوست و پیرو واقعی حضرت علی هستیم و ایشان را جزو خلفای راشدین می دانیم و خود خداوند نیز دستور داده (إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ ۚ وَاتَّقُوا اللَّـهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ)