این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط dlsvkhth14.blogfa.com در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9222شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9223اینکه گفته ای (جناب خدواند از گذشتگان ایه اورده برای چه؟ برای عبرت برای اینکه پند بگیریم.)
برادرم اولا : خداوند از گذشتگان اگر مطلبی را گفته است به لحاظ اینکه خداوند گفته است صد در صد مورد قبول است .
آیا کسانی که بعد از صدها سال مطالب راست و دروغ را نوشته اند شما مثل گفتار خدا قبول دارید ؟؟
دوما : در همین زمان ما که قرن ارتباطات و تکنولوژی می باشد یک خبری را که همین امروز پخش می شود هر رسانه ای به یک طریقی نقل می کند و به هر کدام که مراجعه کنی متفاوت با رسانه ی دیگر می باشد و همچنین روزنامه ها .
سوما : آیا شما قران را با تاریخ یکی می دانید ؟؟
و همین نشان دهنده ی این است که شما به قران اعتماد کامل نداری .
اینکه گفته ای (حداقل به متن بنده جواب علمی بدهید)
اولا : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟
این مطالب را آقای (dlsvkhth14.blog..) در تاریخ 15/9/92 گذاشته است و ربطی به شما ندارد .
دوما :
برادرم من روایت را نقد علمی کردم و به صراحت گفتم (خدا را شکر که به نظرات یک عالم استناد کرده ای که خودش هم نام ابوبکر و عمر را ذکر نکرده است و هم به صراحت گفته است که ( أو أحدا من أصحاب رسول الله صلي الله عليه) .
پس معلوم است که حضرت علی و ابوبکر و عمر جزو اصحاب رسول الله هستند و شامل این دیدگاه می شوند .)
و من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم و این خوانندگان هستند که قضاوت می کنند که چه کسی راست می گوید و چه کسی دروغ .
اینکه گفته ای (من چی میگن شما چی میگید.)
اولا : مدعی هستی که این مطالب و این متن از شما می باشد حتما باید ثابت کنید و خوانندگان قضاوت خواهند کرد که در روز روشن دروغ می گویی چون این مطالب را آقای (dlsvkhth14.blog..) در تاریخ 15/9/92 گذاشته است و ربطی به شما ندارد .
دوما : شما از مسائل تاریخی که خداوند از ما در قیامت سوال نمی کند میگویی و ما اهل سنت از عقیده ی دینی که خداوند از ما سوال می کند .
و شما نمی توانی عقیده ی دینی خود را از قران ثابت کنی .
برای همین به تاریخی متوسل شده ای .
اینکه گفته ای (معاویه چه حقی داشت با امام و خلیفه وقت بجنگدد؟)
برادرم اولا : دشمنی بین حضرت علی و امیر معاویه سیاسی و دستگیری قاتلین حضرت عثمان بوده است و هیچ ربطی به عقیده ی دینی شان نداشته است .
دوما : اگر موضوع دینی می بود پس چرا حضرت علی صلح کردند و چرا امام حسن امامت و خلافت را به امیر معاویه واگذار کرد و با او بیعت کرد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9224اینکه گفته ای (شما حتی جرات نکردید یک متن را نقد علمی کنید؟)برادرم من روایت را نقد علمی کردم و به صراحت گفتم (خدا را شکر که به نظرات یک عالم استناد کرده ای که خودش هم نام ابوبکر و عمر را ذکر نکرده است و هم به صراحت گفته است که ( أو أحدا من أصحاب رسول الله صلي الله عليه) .
پس معلوم است که حضرت علی و ابوبکر و عمر جزو اصحاب رسول الله هستند و شامل این دیدگاه می شوند .)
اینکه گفته ای (جناب اقار شما درست امام جزء مهاجرین است و یکی از صحابه..سوال بنده بی پاسخ ماند چطور کسی سب یکی از صحابه بکند مرتد و کافر است)
برادرم اولا : اینکه خداوند شما را به دست خود شما رسوا می کند و خود شما اعتراف می کنید .
دوما : وقتی حضرت علی یکی از صحابه می باشد و اهل سنت طبق گفته ی شما هم معتقدند که کسی سب و لعن صحابه را بکند کافر و مرتد است پس خود شما جواب خود را گرفته ای .
اینکه گفته ای (ایا فردا قیامت می خواهید اینگونه پاسخ دهید؟)
از اعمال کسانی که در 1400 سال قبل زندگی می کردند خداوند از ما سوال نمی کند طبق این ایه قران (تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ ) و همچنین (وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ)
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9225اینکه گفته ای (جناب هر چند پاسخی به مطالب بنده نداید و ندارید)اولا : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟
این مطالب را آقای (dlsvkhth14.blog..) در تاریخ 15/9/92 گذاشته است و ربطی به شما ندارد .
دوما :
برادرم من روایت را نقد علمی کردم و به صراحت گفتم (خدا را شکر که به نظرات یک عالم استناد کرده ای که خودش هم نام ابوبکر و عمر را ذکر نکرده است و هم به صراحت گفته است که ( أو أحدا من أصحاب رسول الله صلي الله عليه) .
و من قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم و این خوانندگان هستند که قضاوت می کنند که چه کسی راست می گوید و چه کسی دروغ .
اینکه گفته ای (امام به زودی ان شاء الله به این موضوع خواهیم پرداخت)
برادرم ان شا الله ما هم منتظر همان روز هستیم که امثال شما ها شبهه افکنی کنید تا من پاسخ بدهم و خوانندگان قضاوت کنند و ببینند که حق با چه کسی است .
اینکه گفته ای (پیامبر خدا صل الله علیه و اله و سلم امام را با جنگ با قاسطین خبر داد..)
برادرم پیامبر اسلام علم غیب نداشت . طبق ایات قران .
(قُل لَّا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعًا وَلَا ضَرًّا إِلَّا مَا شَاءَ اللَّـهُ ۚ وَلَوْ كُنتُ أَعْلَمُ الْغَيْبَ لَاسْتَكْثَرْتُ مِنَ الْخَيْرِ وَمَا مَسَّنِيَ السُّوءُ ۚ إِنْ أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ وَبَشِيرٌ لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ) (188 اعراف)
و ده ها ایه دیگر …..
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9226اینکه گفته ای (اما در مورد امام علی علیه السلام چنین حکمی نیست؟)
برادرم ما اهل سنت می گوییم هرکسی که احدی از صحابه مهاجر و انصار را سب و لعن کند دشمن خدا و رسول می باشد.
و ان شا الله که بتوانی به سوالاتی که من درباره ی عقیده ی شما کرده ام پاسخ بدهی و عقیده ی خود را با ایات قران ثابت کنی .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9283جناب…امام علی علیه السلام در جنگ صفین و ماجرای حکمیت بود.امام هیچگاه با معاویه صلح نکرد. بلکه جنگ را به حکمیت کشاندند. در واقع صلح نیود. حکمیت را بر امام مظلوم ما به زور قالب کردند.امام داشت می جنگدید و چیزی نمانده تا بقایای منافقین و احزاب را در هم بشکند اما عده ای کوته فکر با دسیسه های معاویه و عمر و عاص فریب خورده و قران ناطق که امام علی علیه السلام بود بر قران کاغذی که بر سر نیزه بود فریب خوردند. و قران ناطق را رها کردند. بنده نمی دانم چرا جنگ امام علی علیه السلام را سیاسی فرض می کنید. مگر امام از صحابه نبود؟ ایا در کتب شما نیست اگر دو نفر ادعای خلیفه کردند دومی را بکشید؟ مردم امام را به عنوان خلیفه تعیین کردند و با اکثریت مردم بود. سوال اینجاست معاویه به چه دلیل بر امام و خلیفه وقت خروج کرد. ایا معاویه شایستگی برای خلافت داشت؟ ایا معاویه از صحابه و بزرگان بود؟ جناب! معاویه بعد از فتح مکه در ظاهر مسلمان شد و هیچگاه مسلمان نشد. بنده ان شاء الله در پست از غدیر تا عاشورا به این مطلب مهم خواهم پرداخت. اما شما هم نگفتید اگر امام از صحابه است پس چرا دیگران او را لعن کردند؟ لعن امام علی علیه السلام از معاویه شروع شد. اگر سب صحابه کفر اور است پس باید حکم به کفر راویان صحیح بخاری و معاویه بدهید. بنده می گویم امام از صحابه است اما شما حتی حکم صحابی را در مورد امام اجرا نمی کنید. اگر سب صحابه کفراور است این حکم را در مورد امام علی علیه السلام اجرا کنید. نمی کنید چون تمام معتقداتتان بر باد می رود.بنده می دان امام از صحابه است. اما سوال از شما و همفکران شما پرسیدم با مطالبی که بنده نوشتم چرا به امام علی علیه السلام می رسید سکوت می کنید و حکم کفر و قتل نمی دهید اما اگر کوچکترین جسارت به اولی و دومی و سومی بشود زمین و اسمان را به هم می دوزید. دوگانگی شما را به شما گوشزد کردم. دوگانگی روایات شما را گوشزد کردم اما شما حتی نقد علمی هم نکردید. ندارید که نقد علمی بکنید
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9284جناب نام dlsvkhth14.blog نام بنده است……در واقع سایت اسلام تکس لطف کردند و نام کاربری dlsvkhth14.blog مسدود نمودند..بنده با نام کاربری محب اهلبیت علیهم السلام وارد شدم.جناب امام علی علیه السلام و اولی و دومی و سومی هم از صحابه بودند. جناب سوال را متوجه شو بعد جواب بده
سوال: اگر امام جزء صحابه است پس چرا امام را لعن می کنید و از کسانی که امام را سب کردند و لعن کردند روایت می اورید و حتی مورد وثوق هستند. اما اگر راوی اولی و دومی سومی را لعن کند نه تنها روایاتش مورد قبول نیست بلکه اور را تکفیر هم می کنید .سوال اینجاست این دوگانگی به چه معناست؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9285جناب اینکه گفتی حتی یک روایت بر امامت منصوص نداریم و علمای شیعه نتوانستند ثابت کنند دروغی بیش نیستجناب ثابت شده اما شما ندیدی ما چه کنیم. بنده موضوعی جدید در پیش گرفته بودم و قصد نداشتم موضوع دیگری را به پیش بکشم. قصد داشتم پست از غدیر تا عاشور را ادامه بدهم و در واقع به سوالات و مقالات بی پایه و بی اساس اسلام تکس پاسخ دهم. اما چون شما اصرار تام دارید و در جای جای سایت بارها و بارها هل من مبارز طلبیدید و با ادعای سست که هیچ دلیلی بر امامت نیست. بنده پست از غدیر تا عاشو را را فعلا رها می کنم و پستی در مورد امامت می دهم. اما دوست دارم با مطالعه دقیق و بعد اگر خواستی جواب بدهی نه مانند اینجا که حتی یک دلیل علمی هم نیاوردید.انجا حداقل علمی گفتگو کنیم
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #9324اینکه گفته ای (جناب…امام علی علیه السلام در جنگ صفین و ماجرای حکمیت بود.)آیا پیامبر اسلام نبوت خود را که منصوص الهی بود به حکمیت گذاشت ؟؟؟
اینکه گفته ای (حکمیت را بر امام مظلوم ما به زور قالب کردند.)
برادرم از همین گفته ی شما معلوم می شود که شما چقدر به حضرت علی اعتقاد دارید !!!
مگر شما نمی گویید که حضرت علی ولایت تکوینی دارد و علم غیب دارد و … ؟؟؟
پس چطوری به گفته ی شما به ایشان قالب کرده اند ؟؟؟!!
می دانی معنی قالب کردن یعنی چه ؟؟؟
اینکه گفته ای (و قران ناطق که امام علی علیه السلام بود بر قران کاغذی که بر سر نیزه بود فریب خوردند.)
برادرم اگر عده ای کوته فکر فریب خوردند ، چطوری به گفته ی شما قران ناطق فریب خورد ؟؟!!
با وجود ولایت تکوینی و علم غیب و … !!!
اینکه گفته ای (اگر دو نفر ادعای خلیفه کردند دومی را بکشید؟)
برادرم امیر معاویه هیچ وقت ادعای خلافت نکرد بلکه ادعای دستگیری قاتلین خلیفه ی سوم را داشت .
اینکه گفته ای (مردم امام را به عنوان خلیفه تعیین کردند و با اکثریت مردم بود.)
برادرم شما که مدعی هستید مردم حق تعیین خلیفه ندارند و باید از طرف خداوند تعیین شود .
اینکه گفته ای (جناب! معاویه بعد از فتح مکه در ظاهر مسلمان شد و هیچگاه مسلمان نشد.)
برادرم مگر شما علم غیب دارید ؟؟!!
مگر شما معتقد نیستید حضرت علی ولایت تکوینی داشت و علم غیب داشت ؟؟؟
ایشان تشخیص نداد و شما تشخیص دادی ؟؟
پس علم غیب شما از حضرت علی بالاتر است !!
و از امام حسن هم علم غیب شما بالاتر است !!!
چون ایشان هم با معاویه صلح کرد .
اینکه گفته ای (لعن امام علی علیه السلام از معاویه شروع شد.)
پس با این گفته ی شما اولین متهم حضرت امام حسن می باشد که با لعن کننده ی پدرش صلح کرد .
اینکه گفته ای (بنده می گویم امام از صحابه است اما شما حتی حکم صحابی را در مورد امام اجرا نمی کنید.)
برادرم قبل از شما تمام اهل سنت حضرت علی را جزو صحابه مهاجر می دانند و خداوند به صراحت در ایه 100 سوره توبه از مهاجرین اعلام رضایت کرده است .
اینکه گفته ای (. دوگانگی روایات شما را گوشزد کردم اما شما حتی نقد علمی هم نکردید. ندارید که نقد علمی بکنید)
برادرم چرا دروغ می گویی ؟؟؟
اگر این مطالبی که می گذارم نقد علمی نیست پس نقد علمی چگونه است ؟؟؟
حتما به عقیده ی شما قبول کردن اراجیف و دروغهای شما نقد علمی می باشد !!!
و از خوانندگان می خواهم که قضاوت کنند .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
اولا : چرا در روز روشن دروغ می گویی ؟؟؟
دوما :
اینکه گفته ای (این مطلب را هزار بار فرمودید؟ هر چند بحث امامت بحث مستقلی است.)
برادرم چون تا حالا هیچ عالمی شیعه ای نتوانسته امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر را با ایات قران ثابت کند من هزار بار تکرار کرده ام و خواهم کرد .
اینکه گفته ای (بنده جواب اجمالی داده بودم..اما ظاهرا شما هنوز یا قانع نشده اید یا)
برادرم چرا در روز روشن دروغ میگویی ؟؟؟
اگر شما درباره ی امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر یک ایه از قران بیاوری من قانع می شوم .
و قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنم و ببینند که ایا این شخص می تواند یک ایه از قران بیاورد .
همانطوری که من نبوت و وظائف و نام و … پیامبر اکرم را در چند ثانیه از قران با ایات مرتبط و واضح ثابت می کنم .
شما که می گویید امامت منصوص الهی 12 امام پس از فوت پیامبر بالاتر از نبوت است یا حداقل استمرار نبوت است باید از قران ثابت کنید .